עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roeesnir,

ראיתי מישהו שעשה לוגו משלו, כשמדליקים את המחשב. (במקום הלוגו של ה-BIOS) איך עושים את זה? מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני חושב שאולי המעבד שלי לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה. מדובר במעבד אינטל e7300. לינק למפרט מאתר יצרן: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPB# במאפייני המערכת המעבד מזוהה כ 2.66 G , אבל כאשר אני מפעיל תוכנת בדיקה כמו CPU-Z, OCCT - המעבד לא עובר את ה 1600 גם כשה CPU על 100%. הלכתי לחנות אבל הטכנאי טען שהכל תקין. ושהתוכנות מזייפות. [הוא לא בדק בביוס] אני מצרף תמונת מסך של הביוס ושל אחת התוכנות. השאלה היא, האם הוא צודק והמעבד תקין? אם כן איך אפשר לראות שהוא עובד כראוי? אם לא, מה עלי לעשות? איך אני אוכיח לו שיש בעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by VortexD,

יש לאחי מעבד E6320 ובעת הפעלת המחשב רשום שהוא רץ ב1.40 במקום ב1.86 שבו הוא אמור לפעול מה עושים כדי לתקן את הבעיה הזו

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lmlm,

כולם יודעים שבשנה הבאה ברבעון השלישי יחד עם יציאת K8L (או ברצלונה) יוצא AM2+ שאמור להתאים לו וAM3 יבוא במשך, אבל עכשיו מתברר שAM3 נדחה לחציון השני של 2008 הסיבה של AMD לדחייה בגלל שהמעבר שלה לDDR3 לא יקרה אחריי החציון השני של 2009. מתברר גם שAMD תעבור לתהליך 45NM בזמן הזה, זאת אומרת שיש מצב שמעבדי K8L ייצרו גם ב45 NM מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35211 AMD מפגרת מאחוריי אינטל :-\

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OR007,

אני נוטה יותר לכיוןן של ג'יגה בייט אבל אני לא מתמצא בדגמים של אינטל. אז תמליצו לי על לוח טוב (שאם אפשר בבקשה יתמוך ב-AGP8) ושלא יעבור את ה-700 שקל !. ד"א זה לP4. ואם אפשר תפרטו עם מה הלוח בא אונבורד. תודה לכולכם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by d pro,

המשך של http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294740.msg2602684#msg2602684 סוף סוף הגיעו הזכרונות עכשיו יש לי 4 גיגה שמראה כאילו 3.35 התחלתי שוב עם האוברקלוק ואני מסוגל להגיע כשכל ה 4 ביחד רק עד 9 על 320 2.66 או 9 על 298 3.00 אולי כדאיי לעשות אובר בעיקר למעבד ופחות לזכרונות במקום

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eyahalom,

שלום לכולם, שמתי לב שרוב ההמלצות למפרטים דלי-תקציב יחסית, מבוססות על Athlon 2500. מהם ההבדלים בין השלושה, ומדוע דווקא ה2500 הינו חביב הקהל כאן? האם יש לו אלושהם יתרונות בולטים על פני 2 אחיו (בהנחה שהפרשי המחיר מגלמים את הבדלי המהירויות)? תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי לוח אם של ASUS מדגם M2N-E . מבחינת זכרונות, הבנתי שהגעתי למקסימום - DDR2 מהירות 800 (שכרגע יש לי 4 ג'יגה). מבחינת המעבד, יש לי 5000+ ורציתי לדעת האם יש לאן לשדרג והאם זה שווה את זה ? ממה שראיתי זו ההצעה היחידה הקיימת - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792388 האם זה יהיה שיפור משמעותי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככ יש לי לוח אם מדגם MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 ואני רוצה לקנות לו את המעבד הזה: Intel P4 3.2ghz lga775 2mb cach 64bit 65NM http://www.ksp.co.il/hmain.php עכשיו דיברתי עם פנדה מחשבים ועם עוד הרבה אנשים והם אמרו לי פשוט ללכת לפורומים ולשאול לעזרה שלכם האם המעבד הזה בכלל יכול לעלות על הלוח הזה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by LiorZi,

שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by michmoch,

שלום רב. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט ??? בין מעבד 4 ליבות Q9300 למעבד 2 ליבות E8400. הבנתי כי 4 ליבות מתאים לריבוי ישומים. מה הכוונה המעשית ב"ריבוי ישומים" ? פתיחת מס' רב של דפי אקספלורר ? עבודה אקסל, ווורד , אינטרנט וסריקה בתוכנת אנטי וירוס במקביל ?? מה ההבדלים המעשיים בין 2 ל- 4 ליבות ? והאם זה נכון ש- "עדיף לקנות 4 ליבות במחשבה לטווח הרחוק" ?? ( כדי "למשוך" עוד שנה שנתים עד להחלפת המחשב או שדרוגו) לא מתוכנן OC , לכן אין צורך להתייחס לנתון זה בדגמי המעבדים הנ"ל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ssib,

היי לכולם צריכה זכרון גדול ומהיר ל- HTPC שאני בונה על בסיס אינטל דואל קור האם 2 ג'גבייט יספיקו? ואז, האם ללכת על : Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 או שאולי משהו אחר? ותודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by אחד- למליון,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה

14. שלום אני רוצה להוסיף עוד 256 עכשיו המהירות של הזיכרונות שלי היא 333 MHZ ו ב KSP יש אחד של A-DATA שהוא 333 ועולה 130 יש אחד 333 של קינגסטון שעולה גם 130 ויש אחד של A-DATA שהוא 400 MHZ ועולה 125 מה יותר כדי, שווה ליקנות תודה מראש סרגיי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. OC לא מתוכנן. עד כמה גדול ההבדל בין שניהם? די דומים מבחינת תצורה. אני מחפש את הדבר המינימלי שיסחוב את ה7700k ללא אוברקלוק וללא הגעה לטמפרטורות מסוכנות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Armor,

איך אני יכול לדעת איפה המעבד שלי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות I5 750, ואני מתלבט כל הזמן איזה לוח אם לקנות. אני הולך לשחק במשחקים כבדים והתקציב שלי הוא עד 750 ש"ח ללוח אם. יש לי כבר כרטיס מסך HD5850 וספק חזק 650W. זכרונות אני רוצה לקנות G-SKILL RIPJAWS 1600MHZ CL 7-7-7-24- 2N ב- 620 ש"ח וקירור NINJA 2 REV B ב- 180 ש"ח. את הכל אני רוצה לקנות מקי אס פי. יש לי התלבטות בין הלוחות אם שכתבתי בכותרת, מישהו יכול לתת לי רעיון מה כדאי לי לקחת? יתרונות, חסרונות ומה הכי מתאים למפרט שציינתי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. טוב אני יספר לכם אולי זה יענין אותכם טוב אני לתומי אוהב שכל דבר יהיה חדש ומעודכן אז ככה, הביוס שלי הוא מ2003 תוכלו ליראות תפרט בצד אז אמרתי בוא נעדכן אותו קצת, כדי שיהיה יותר נוח לoc שאני מתכוון, אז ככה בחרתי לעדכן אותו מהתוכנה של אסוס רציתי ליראות איך היא עובדת אז התחלתי להריץ אותה, פתאום זה עושה לי eror הלב שלי ירד לתחתונים לא הבנתי מה היה כתוב לנסות שוב ניסיתי שוב אותו דבר היה כתוב שהיה אפשר לצאת יצאתי , עשיתי הפעלה מחדש כדי ליראות שהכל בסדר פיתאום אני רואה אין ביווווווווסססססססססססססס אני לא נשמתי חחחחחחח אחר כך אמרתי גיל יהיה בסדר מה עשיתי? הוצאתי תבטריה ועשתי clear cmos זה לא עזר כלום לא עזר ואז היה לי רעיון לעדכן תביוס שוב דרך floppy אז הלכתי לחדר של אחותי הכנסתי ד…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לא נראה לי שאי פעם המחשב יגיע לניצול של כל ה 4GB. האם יהיה טוב יותר לבטל paging?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AzurA,

שתי שאלות ברשותכם קודם כל לא מצאתי בשום חנות פה באילת בדקו עם המון ספקים את הלוח הזה ואין לאף אחד , לא יודע מה הקטע הוא נדיר או משהו ? המקום היחיד שמצאתי שברשת שלהם יש במלאי זה KSP , שמתי מקדמה 175 ש"ח ונאמר לי שביום שני-שלישי זה יגיע יש מה לדאוג מלקנות אצלם ? שמעתי כמו כולם את השמועות על חלקים משומשים וכו' שזה בעצם ההסבר למחירים הזולים האלה אני יכול לבטל בכל רגע, כשיגיע הלוח אני הולך להסתכל עליו ב70 עיניים כדי לראות שאין נזק פיזי או משהו דומה לזה בכלל ויש באפשרותי לבטל ללא דמי ביטול מה דעתכם ? אני יכול להיות רגוע ? או שיש משהו ספציפי לבדוק בו? לגבי הזכרונות שאני הולך להתאים לו, איזה לקחת אני רוצה 16GB של CORSAIR, על איזה ללכת 1600 או 1866 ? ואם 1600 אז יש דגם עם 1.35V , …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by electro78,

התקציב בערך 6000 בעיקר למשחקים סגור על כל המסביב אבל לא על המעבד.. INTEL Pentium D - 3.2 (940) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI או AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL שניהם בערך אותו מחיר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by galpilas,

איזה מעבד יותר טוב??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Drazick,

שלום. יש לי התייעצות אתכם. מאחר ולא מצאתי מישהו שמוכר יד שנייה 4 מודולים של 2GB זכרון DDR2 800MHZ או מישהו שמוכר 2 מודולים של 4GB אני חייב למצוא 2 מודולים של 2GB הזהים לאלו שכבר יש לי במחשב. מצאתי אותם למכירה ב- New Egg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820208344 בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת את הזכרונות הללו במחיר נורמלי או בכלל. שאלתי היא, האם יש מישהו שיודע כיצד ניתן להשיגם בארץ במחיר דומה ל- New Egg (גם משומש), או לחילופין יודע איך אני יכול לגרום ל- New Egg לשלוח בארץ או אפילו מכיר חנות אחרת בחו"ל שכן מוכרת לארץ ותחרותית עם המחירים הללו. לא אכפת לי גם לרכוש מחנות שמוכרת יד שנייה או משהו... אם למישהו יש רעיון יצירתי וזול אחר כיצד לעבור כרגע משני מודולי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים