מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני שוקל לשדרג את המחשב. יש לי כרגע : AMD ATHLON 850 ALOT A ואני רוצה לקנות: AMD DURON 1.1 והייתי רוצה לדעת (או לראות ביקורת השוואתית) מהם הבדלי המהירות בינהם (וכמובן לטובת מי), בכמה בערך האחד טוב מהשני והאם כדאי לי לשדרג (אני אוכל למכור את המעבד והלוח הישן במחיר טוב). כל מי שיש לו ניסיון אישי או קרא/ראה השוואה כלשהי בנושא מוזמן לענות לי תודה מראש על ההעינות (אני מקווה).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא כזה ליבה כפולה E4500 2.20 GHZ GEFORCE 8600 GT 1GB לוח אם G31M-SL2 DDR 2 2 GB RAM המערכת הפעלה שלי היא ווינדוס XP PRO 32bit וקראתי ש 4 GB לא ינצלו במלואם ועכשיו אני רוצה לקנות 4 GB אולי עדיף 3GB אם אני יקנה 2GBX1 וישתמש ב1GBX1 זיכרון של עכשיו זה יהיה בסדר שהזיכרונות לא תואמים ולא אותו דגם ? אני באמת ירגיש הבדל או שאין טעם לקנות בכלל ? אני עורך סרטים ומרגיש שהמחשב קצת איטי ובמשחקים אני משחק ממש קצת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אותו, אני מרוצה ממנו והוא עובד ממש אחלה בחזית המארז יש לי 2 יציאות USB והכנה לעוד כל מיני דברים כמו FIREWIRE ונקודה למיקרופון ואוזניות.. רציתי לדעת איך מפעיל את היציאה של המיקרופון והאוניות? מה צריך לעשות? לקנות? צריך להחליף לוח אם בכלל? הלכתי ל KSP (שיש להם את המארז שלי) שאלתי לגבי זה, והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה די חשובה שעד היום לא הצלחתי להבין אותה אני מאוד מעריך את החברה AMD וכל המחשבים שלי בנויים על אותו מעבד של חברה זו וכמו כן רוב הסקרים שמראים את הבדלי הביצועים בין AMD ל אינטל מראים ש AMD לרוב יותר טובים { חוץ מקידוד } וזאת השאלה אם AMD יותר טובים וגם מתחרים בחברה גדולה כמו אינטל מדוע דבר בסיסי כמו אחריות איינו שווה בשתי החברות ? אינטל נותנת לבעבדיה אחריות לכל החיים ואילו AMD נותנת אחירות לשנה או במקרה של BOX אז שלוש שנים האם דבר זה לא מראה על איזה שהוא חוסר אמון של החברה עצמה במעבדים שלה הודה לכם אם משהוא יוכל להסביר לי מדוע מקרה זה קורה
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המידע הכי אחרון: https://wccftech.com/amd-ryzen-4000-zen-3-vermeer-7nm-desktop-cpus-20-percent-ipc-rumor/ אנחנו מדברים כנראה על קפיצה משמעותית של כ- 20% בביצועים לליבה לעומת Zen2 (דור 3000 הנוכחי). השוואות "מחתרתיות" אצל יצרני המחשוב הגדולים, יצרני OEM, שלהם יש (גם) את אינטל דור 10 על השולחן סביבו מפתחים את המכונות הבאות שלהם, מראות על שינוי דרמטי בתמונת הכוחות העולמית. לשם שינוי, הפעם הזו, אינני אהיה מופתע אם השמוע תתברר כנכונה. אחרי הוכחות והצלחות חוזרות ונשנות של AMD מאז 2017 בנוגע למעבדים, אתנבא בזהירות הנדרשת שההדלפות נכונות לחלוטין. אני בכל אופן מחכה לדור 4000, כמועמד הראשון הרציני מבחינתי עד כה, לשדרג אחרי לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להזכירכם AMD נמצאת ב 7NM כבר משנה שעברה: https://hothardware.com/news/intel-7nm-cpus-late-2021-90-percent-market-share-days-over
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הנייח שלי מבוסס 580x ו3080 אני משחק משחקים כבדים על 1440p 165hz עד עכשיו הכל חלק... קראתי שהמשחקים הבאים של שנת 23 דורשים 32gb ram... זה הזמן לשדרג? עדיף כבר 64? ישנה משמעות אם זה סטיק אחד או 2? או למהירות הזיכרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
אני חושב לנצל את זה שאחי נמצא בארה"ב בתקופת BLACK FRIDAY לשדרוג מערכת. מה עדיף בימינו, HASWELL או IVY BRIDGE-E? תושבת 1150 או 2011? שני המעבדים עולים בערך אותו דבר ב-newegg. בכללי כדי שאני אדע להתאפס על עצמי, הרבה זמן לא התעדכנתי בעניינים. גם אם יש בעיה ידועה עם אחד מהם.. משתמש PC כבד, כולל פוטושופ, CAD, והרבה EXTRACT של RAR'ים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניים במעבד I5 שיש לו GPU אני מעוניין בלוח אם די זול שתואם את המעבד ואני רואה שלרובם יש כרטיס מסך מובנה האם אני צריך אתזה?האם להימנע מלוח אם שיש בו כרטיס מסך משולב כי גםככה יש לי GPU במעבד עוד שאלה..אם יש לי מעבד עם GPU אני ממש לא צריך כרטיס מסך נפרד? אם אקנה כרטיס מסך נפרד ויש לי GPU במעבד זה יעזור לי? המחשב אמור לשמש בעיקר לפוטושופ ועריכה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה קטנטונת... יש לי כרגע 256MB DDR 333 אני מעוניין להרחיב קצת את הזיכרון (הגיע הזמן לא?) אם אני רק רוצה להוסיף כרטיסים ולא להחליף, יצא לי משהו אם אני אקנה DDR 400 או 500 ? או שאני מקובע ל-333 ועוד שאלה, אם אני פותח עיניים וכבר קונה שני סטיקים, זה בסדר אם המספר יהיה איזוגי כלומר 768MB? תודה...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד בנוסף למחשב השולחני. האם קנייה של לוח אם התומך ב WIFI כדוגמאת P5B Deluxe/WiFi-AP תחסוך ממני את הצורך בקניית מרכזייה אלחוטית ע"מ לחבר את הנייד לאינטרנט? (כמובן בהנחה שהמחשב השולחני מחובר...) תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קובע כמה יציאות USB יהיו לי מאחורי המחשב? הלוח אם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מחשב שמבוססת על מעבד 4 ליבות - Intel Q6600 השימושים העיקריים שלי במחשב הם תוכנות גרפיקה וסאונד, אינטרנט מוזיקה וכו'... אבל גיימינג ממש מעט... כדאי לי ללכת על המעבד הזה? ומתי כדאי לי לקנות אותו? עומדת לצאת אולי סדרה חדשה שתוריד מחירים? נ.ב - אני מתכנן OC ... לביצועים.. לא שבירת שיאים...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם בשם GA-G1975X הוא הלוח החדש מבית Gigabyte שהוכרז לפני כשבוע הוא מצויד בצ'יפסט Intel 975X המיועד למעבדי אינטל בסוקט 775 בעלי גודל טרנזיסטור של 65 ננו מטר (סידרה 900 לכפולי ליבה בעלי ליבת Presler וסידרה 6x1 לחדי ליבה בעלי ליבת Cedar Mill). הלוח הוא חלק מסידרה חדשה עליה Gigabyte הכריזה, ה G1-Turbo המיועדים לאוברקלוקרים. הלוח הזה מגיע עם 2 תעלות אוויר מיוחדות שבכל אחת יש 2 מאווררים קטנים (אחד להוצאת אוויר ואחד להכנסת אוויר) שאמור להעיף חום שמקורו במעבד, בגשר הצפוני ובזכרון. הטכנולוגיה הזאת נקראת Turbojet על הלוח יש 2 יציאות PCI-Express x16, אך הוא לא תומך ב SLI או ב CrossFire, בדומה ללוח DFI LanParty UT NF4 Ultra-D הוא תומך בפונקציה של MultiView לחיבור עד 4 מסכים.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 שרץ על לוח Asus M2N-SLI DELUXE ביוס הכי עדכני. בבדיקה שערכתי בעזרת תוכנה שהורדתי כקובץ ISO הנקראת VT ובודקת אם הליבות תומכות בוירטואליזציה. התוצאות היו מאכזבות כי התוכנה גילתה ששתי הליבות אינן תומכות ??? . כשבדקתי פרטים על המעבד שלי גיליתי שהוא בהחלט תומך ולמיטב ידיעתי גם הלוח תומך וגם יש בו אפשרות הפעלה וכיבוי פיצ'ר של וירטואליזציה, אצלי זה כמובן מופעל. מכאן קבלתי את המידע על תמיכת המעבד בוירטואליזציה, ציטוט: להלן תמונה מCPU-Z על נתוני המעבד: Uploaded with ImageShack.us אני מנסה להריץ התקנה של VMWARE WORKSTATION וזה לא ממש נותן לי להתקין על חלונות 7 64Bit האם יש לכם פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד יהיה יותר טוב למשחקים? בכללי מה יהיה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי למחשב הקטן שלי לוח gigabyte eg45m-ds2h מפרט הלוח:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2877&ProductName=GA-EG45M-DS2H השימושים הם רב גוונים אבל בעיקר סרטי HD ומוזיקה. המפרט : Q9550 קירור TT ORBII 2 דיסקים 1 TB של WD בRAID 0 כרטיס מסך שהולך להשתרג בקרוב מאוד GTS8800 כרטיס קול ASUS XONAR DELUXE החדש יותר 8 GB RAM של GSKILL 1066 בכל אופן רק אחרי הרבה זמן אני פתאום שם לב שהלוח הזה הוא עם PCIE *4 ולא כפול 16. מה זה?????????ימי הביניים?????? המחיר שלו לא היה זול יחסית וחשבתי שאני מקבל תמורה אבל נראה לי שפשוט מישהו פיקשש בתכנון שלו... האם הדבר הזה קריטי כל כך?במה זה בא לידי ביטוי?האם שדרוג כרטיס המסך ל4…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את האיימק החדש ואני רוצה להוסיף לו זכרון. יש לו 4 סלוטים, וכרגע 2 מהם תפוסים (4gbx2). השאלה אם להוסיף עוד שניים של 4 בשביל הdual channel או להוסיף אחד של 8, כדי שבעתיד אוכל להוסיף עוד אם אצטרך. מה אומרים? תודה! דרך אגב - אני לא עורך וידאו וכאלה (לפחות כרגע). המחשב לצורך שימוש כללי, כתיבה ומעט גיימינג.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, יתכן ובעקבות הפסקת חשמל פתאומית, המחשב שלי החל לא להידלק (דיסקים מסתובבים, אין תצוגה ואין עיבוד), לפעמים לאחר כמה נסיונות הוא עלה ולפעמים כיבה את עצמו והדליק עצמו מחדש ואז עלה. בנוסף, אחת לכמה דקות מהירות הסלד של קירור המעבד זינקה ואחרי כמה שניות של הונמכה חזרה. טמפרטורות תקינות הוחלף קירור סטוק לקירור KATANA הוחלף חומר תרמי הוחלף כרטיס מסך לבדיקה מגעים נוקו זכרונות פנימיים הוסרו חלקית ונעשו נסיונות על הסלוטים השונים התופעות עדיין קיימות. המצב כרגע בשיאו - המחשב לא עולה כלל גם לאחר נסיונות רבים. התופעה במדוייק: 1. לחיצה על כפתור ההפעלה 2. נשמעת התנעת דיסקים 3. נשמע צפצוף שגרתי בודד 4. מאווררים מסתובבים 5. המסך נשאר במצב שינה ואין פעולת כתיבה/קריאה 6. *לפע…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמה "תכנאים" שטוענים ש - DVD שלהם לא מתפקד בגלל שבמחשב שלהם יש מעבד AMD. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם ? ואם כן איזה פתרון יש ?