מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הי אני קונה השבוע מחשב לעריכת וידאו- בעיקר אפטר אפקטס בחרתי מעבד i7 950 בחרתי לוח של ג'יגבייט X58A-UD3R (וכרטיס מסך gtx470) קצת הסתבכתי עם עניין הזכרונות ואשמח להסבר מפורט כדי שאדע מה לקנות- בבקשה לא סתם הצעות, אלא הסבר קצר למה עדיפה אופציה אחת או אחרת. אני רוצה אפשרות להרחיב עד 24 בעתיד- כי הבנתי שבcs5 כמה שיותר זכרון יותר טוב. 1. איך עובד העניין של חלוקת הזכרונות? כלומר כדי שתהיה לי אפשרות הרחבה אני מבין שאני צריך לקנות 3 סטיקים של 4gb. השאלה האם זה חייב להיות kit של 12gb שבו 3 סטיקים? או שאני יכול פשוט לקנות 3 סטיקים בודדים של 4gb. 2. לגבי מהירות הזכרונות באתר של אינטל כתוב שה- i7 950 תומך במהירות של עד 1066, השאלה אם יש טעם לקנות זכרונות מהירים יותר למשל 1333. http:/…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הלוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H תומך במערך RAID 0?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב למשחקים וכרגע אני בעניין לוחות האם איזה לוח אם מומלץ למערך של שני כרטיסי 6850 ומעבד I5 760? אין לי מושג כמה לוח אם שתומך בCF אמור לעלות, אבל ממה שראיתי אני מוכן להשקיע 1000 שקל בערך ראיתי את P55 UD4 שנראה מתאים, אבל אני לא יודע אם יש צורך בלוח כזה יקר, ואני גם לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות השונות (P55-P55A, UD4-UD4P וכו') תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בלוח חדש לא מובן כמה אפשרויות ב BIOS בבחירה על מה זה משפיע הלוח הוא ASUS P5G41T-M LX 1=LBA/ LARGE MODE 2=BLOCK MULTI SECTOR TRANSFER 3= PIO MODE 4=DMA MODE 5= SMART MONITORING 6=32 BIT TRANSFER 7= VVT VOLTAGE 8=AUTO PSI 9=MEMORY REMAP 10= DVMT MEMORY חלקם מוכר אבל אני לא בטוח אז אז רציתי לשאול תודה דרך אגב יש עוד הרבה דברים הם מוכרים לי ,אבל בכל אילו שרשמתי, בחוברת לא רשום מה פעולת הבחירה עושה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, צריך את העזרה שלכם. יש לי את לוח האם הזה : http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=228 ויש לי 3 שאלות (מצטער אם הן טפשיות) : 1. האם אני יכול לקנות סטיק אחד של 2GB זכרון ולהשתמש בו או שאני חייב לקנות 2 סטיקים של 1GB ? 2. כמה זיכרון מקסימום אני יכול לשים בו ? 3. האם זכרון DDR2 מהירות 800MHZ יעבוד בו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מחשב חדש I3540 4 GB DDR3 1333 GIGABYTE H55-UD2H דיי סטנדרטי אבל אמור לעבוד טוב שנינו עובדים על תוכנות של ADOBE לי יש E8400 הוספתי לא מזמן 8 GB אבל גם לפניי שהוספתי משום מה המחשב שלי עובד יותר חלק מאצלה האם יכול להיות ? לי יש WIN7 64 BIT ULTIMATE לה יש win7 enterprise 64bit
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגיע אלי 2 סטיקים של Kingston HyperX 4gb 1600Mhz CL9 והוספתי אותם ל 4גיגה שכבר קיימים במערכת. לאחר שימוש של כמה ימים בפוטושופ cs5 בגרסת 32 ביט גילית שהוא תומך בעד 6gb בזיכרון , רק כאשר עברתי ל 64ביט ראיתי שהוא יודע לנצל את כל 12gb הזיכרון בצורה יפה ובאמת אפשר לעבוד . כמובן שכל המערכת היא windows7 64bit - אבל בפעולות יום יומיות לא הרגשתי שינוי כלכך. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מפרט בצד. black ops מקרטע אצלי גם בהגדרות הנמוכות ביותר ורזולוציה 600*800. כשהמשחק רץ ומקרטע, אני רואה שהמעבד על 100%. במחשב נוסף שרץ על AMD II *3 445, וכרטיס המסך זהה, המשחק רץ חלק בהגדרות גבוהות יחסית (1280*720), צריכת מעבד לא עוברת את ה - 75%. (גם ב - PES11, המעבד בזמן משחק סביב ה - 90%, ככה שאני חושש שהוא מיצה את עצמו.) לכן הסקתי שהבעיה שלי היא המעבד. חשבתי לשדרג, ויש לי כמה אופציות, רוצה להתיעץ איזה מהן עדיפה: 1. לשדרג מעבד ל -Q9XXX, עם עדיפות ליד שניה, או דרך מכר באינטל. עלות - כ - 650-900 ש"ח 2. לקנות מעבד AMD כדוגמת זה הרשום מעלה, (אולי קצת חזק ממנו) + לוח אם תומך AMD3 וגם DDR2 (כדי שלא אצטרך להחליף גם זכרונות). עלות משוערת כ - 500 ש"ח למעבד + 350 ש"ח ללוח אם. 3. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג מעבד מ E7300 שעבר OC למהירות של 3.2 ל E8500 ? או שזה לא יתן לי הרבה. או שפשוט עדיף לשדרג את כרטיס המסך?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני מתלבט בין amd phenom ii x4 925 לAMD Athlon II X4 640 מה עדיף מבחינת עלות/תמורה ודבר שני זה בין 2 לוחות אם הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-770T-D3L ראיתי שGigabyte GA-MA78LMT-US2H מומלץ פה בפורום אבל כשראיתי את התכונות שלו שמתי לב שהוא כולל כרטיס מסך מובנה וכמה שאני מבין כאשר יש בלוח אם דברים מובנים זה מוריד מהביצועים שלו וגם הוא MICRO ATX הדבר לא יגביל אותי בעתיד אם אני ירצה לשים גוף קירור מסיבי למעבד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות. אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5. אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח. בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
למעט ההבדל ב-SOCKET ובארכיטקטורת הזכרון (זוגות במקום שלשות) האם למשתמש הבייתי יש איזה שהוא יתרון לאחד על השני ? (משתמש ביתי כבד, תכנות, Photoshop לפעמים גם Vmware) לפי האתר של אינטל יש הבדל במהירות ה-SYSTEM BUS, האם זה רלוונטי למשהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת איך אני יודע מהירות של מעבד...ז"א אם פעם פירסמו מעבד, במהירות לדוגמא של 3Gh ויצא משחק שבדרישות כתוב 2.8Gh אז ידעתי אם זה תופס או לא... אני עומד לקנות מעבד i5 במהירות של 2.53Gh עם טורבו או משהו כזה...ויש משחק שדורש 2.8Gh (בלי דרישה מסויימת למעבד מסדרת i..)...השאלה אם זה יעבוד בכלל? איך אני יודע מה המהירות הכללית שהמעבד שלי יוכל להגיע? אם זה רלוונטי...זה המעבד שאני קונה. Core i5 2.53GHz 460M אשמח לתשובה המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדכון בעמ 2 - החלטתי להזמין מספר רכיבים מארה"ב - זקוק לייעוץ אני מחפש זיכרונות שיתחברו ל I5 760 על gigabyte p55a-ud3. אני מזמין מnewegg. שמתי את עיני על G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL8D-4GBRM שעולה 85 דולר או G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-4GBRL שמחירו 65 דולר או G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL8D-4GBRM שמחירו 75 דולר מה ההבדל ביניהם? בתכלס אני לא מתכנן לפחות כרגע OC ונראה לי שזה OVERKILL. בכל מקרה במחיר הזה זה יוצא די זול בשקלים ושקול ממ…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אם יש כמה אפשרויות אשמח לדעת על חשבון מה זה יבוא מבחינת כרטיסי מסך או אחרים . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את הלוח הזה : asus m2n-e עם מעבד amd 64 x2 4600 אני רוצה לשדרג את המעבד אבל הייתי בטוח שבשביל לשדרג את המעבד אני יצתרך גם לשדרג לוח אם +זכרונות כי הלוח אם שלי לא תותך ב- am3 ראיתי באחד הפורמים את התרד הבא : http://www.tomshardware.com/forum/257267-28-phenom האם זה אומר שאני יכול לקנות מעבד AM3 וזה יעבוד על הלוח אם שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שיש לי במחשב הנוכחי כרטיס זיכרון (2 ג'יגה) של קינגסטון בעוד שמסתבר שיש לי כרטיס זיכרון של value OCZ 2 GB 800mhz DDR2 5-6-6-18 יותר נכון 5-6-6-15 ומסתבר שכרטיסי זיכרון של OCZ לפחות מאותו סוג לא זמין בכל חנות ומקום וגם יחסית יקר לכרטיסים של חברות אחרות (למשל קינגסטון או G.SKILL) השאלה שלי היא כזו אם אפשר לשים כרטיס של חברה אחרת בעל מפרט זהה למשל של G.skill או של קינגסטון ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל....? נשמע קצת מופרך לא? אבל עדיין זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
:s05: האם יש שיטה בכל הצרופיה אותיות שאחרי הציפסט ? (לדוגמא UD1 UD2 UD3- UD2H UD3H למשל אם אני רוצה לראות את כל הלוחות שתומכים ברייד 0 עם USB3 ושיש או אין להם ESTA - האם יש טבלת השוואת פיצרים ותכונוות שכזו ?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-