עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by The TrCkeR,

האם קיים לוח אם למעבדי P4 בעלי סוקט 478, אשר תומך בחיבור PCI-E? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by skuki1,

שלום! לאחרונה חבר מתכנן לקנות מחשב (אולי מישהו באמת ראה) ורציתי לוודאות שבאמת הוא לוקח לוח אמ טוב (ולא יידפק כמוני) אז איך הלוח הזה למעבד amd dual core X2 (AM2): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard האם לקחת לוח אם אחר או זה טוב מספיק?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by swisaman,

אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by n-0ne,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו בעיקר.. אמרו לי שINTEL עובד קצת יותר טוב בעריכה. אז רציתי לדעת מה הפורום ממליץ.. האם ללכת על מעבד 32ביט או על 64? אולי בכלל AMD יענה לדרישות שלי בכלל.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. החלפתי את שתי כרטיסי הזיכרון שלי של 2X1GB של סמסונג DDR2 667MHZ בשני כרטיסים חדשים של corsair 2X2GB 1066MHZ הלוח אם שלי תומך ב1066MHZ וחיברתי את שני הכרטיסים לאותכם מקודמות שניתקתי את הקודמים (2 צהובים) אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה לעלות ואז אחי חצי דקה נכבה ומנסה לעלות שוב ואין שום צג במסך (אם זה עוזר אז המאוורר שעל הלוח אם מסתובב ומספיק להסתובב לסירוגין) חייב עזרה דחוף

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. יש לי לוח אם שלצערי פין אחד התעקם ופין אחד נשבר בתושבת של המעבד בלוח עצמו וזה נותן לי מסכים כחולים .. הגיע הזמן לקנות לוח אם חדש אבל אני מתלבט בין שתי דגמים שהמחיר שלהם כמעט אותו דבר (הבדל של 8 שקל) .. תעזרו לי בבקשה להחליט איזה מהם לקחת ... הדגמים הם: Gigabyte GA-EP41-UD3L Intel® G41 + ICH7 Chipset LGA 775 Model 950020 ו - Gigabyte GA-P43-ES3G Intel P43 + ICH10 Socket 775. כבר בדקתי ושניהם תומכים בחומרה שיש לי אבל אני צריך את הטוב ביותר מביניהם לאוברקלוק ... אני מתכוון לעשות OC ל - 3.7 (כבר הצלחתי פשוט נהרסו לי הפינים בתושבת של המעבד בלוח אם כמו שכבר הזכרתי למעלה) החומרה שלי: Intel Core 2 Duo E5200 Big Typhoon HIS HD 4870 512MB OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 DDR-2 - 512mb PC5400 - Super Talent 667mhz

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by liran2001,

Workstations... אני מבין שהמחשבים החדשים כיום המשמשים כמחשב ראשי גדול בעל מספר גדול של מעבדים (לחברות גדולות שצריכות שימוש במחשב חזק), משתמשים במחשב מבוסס Intel Xeon או AMD Opteron. למי שמבין קצת - מה עדיף היום ביחס תמורה למחיר\ביצועים ? אולי אם יש קישור לטבלה של ביצועים\מחירים... ? ואולי פירוט לדגמים ספציפים למעבדים אלה שעדיף לקנותם כיום. תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תקציב: 700 ש"ח. מטרות: מחשב להכל וגם למשחקים שירוצו על MED ככה. אז ככה,יש לי: מארז, כרטיס מסך HD3850, זכרונות 2GB , ספק כוח FSP 400W. עכשיו אני מעוניין לשדרג ולקנות לוח אם ומעבד חדשים, והחלטתי על מעבד E6300 ב430 ש"ח ועל לוח אם אני לא סגור אבל יש לי 3 אפשרויות שיתיאמו למחיר שלי: Asus P5KPL-AM http://skypc.co.il/pl_product~31146~10~0.htm או ASUS PRKPL-CM http://skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm או GIGABYTE GA-G31M-ES2L http://skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm אז השאלה שלי היא איזה לוח הכי כדאי לקנות מבינייהם? יש לציין כי ייתכן שאני יבצע OC למרות שאני לא מתכוון לקנות קירור.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by aviron38,

שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 08:59:27 הלינק לא פועל של הלוח יש 2 שאני מתלבט:422 ש"ח - Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSE…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

מי יותר מהיר? לVIA עדיין בעיות אמינות כמו פעם?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. שלום. ראיתי באתר של ZAP שני מעבדים זהים: Intel Core 2 Quae Q9550 BOX עם ליבה כפולה. Intel Core 2 Quae Q9550 TRAY עם ליבה מרובעת. מי הנכון - ומי יותר טוב בביצועים שניהם מאותו סידרה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by Cowerd,

אוקיי מה עדיף לי לקנות.. אני יביא לינקים ותעזרו לי.. כי זה ממש דחוף אני קונה תמחשב היום ואם כדאי לקנות אותו מפנדס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1719&products_id=7009 שזה 2gb או שאולי יש משהו אחר לגיימר כבד... שיהיה יותר טוב בגבול מחיר הזה זה עדיף מאיזה OCZ 512x2 2-2-2-5? לגיימר?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. הנה זה:

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הפעם ארצה לשתף את החברים בדבר הבא: חלקכם (היותר וותיקים והקבועים בפורום) וודאי זוכרים את הדיונים המעניינים שהיו לנו בנושא כרטיס מסך משומש בכסף קטן, דיונים שרצו פה בפורום כרטיסי מסך אשתקד. אז שיתפנו את הקוראים בכמה כרטיסי מסך משומשים שרכשנו בגרושים והראנו, מה היו הביצועים שהתקבלו באמצעותם על מחשב בסיסי (חדש) שהיה אז באופנה - הלו הוא האינטל G3260, מעבד שתי ליבות סטנדרטי שהיה נחשב בשוק למעבד הטיפוסי למחשבים חדשים בסיסיים, בעיקר עבור ילדים, מחשבים משרדיים, מערכות HTPC, וכיוצא בזאת... כל אותם מחשבים שלא נועדו לשפיל העליון של ה- performance users. מחשבים כגון G3260 רכשתי איפה לאשתי ולביתי, ואין להן תלונה אחת בנושא מאז. …

17. Started by Conroe,

אני צריך לוח אם. בדקתי באתר של גיגהבייט וגם ה GA-965P-S3 REV3.3 תומך בFSB 1333. ההבדל בין ה DS3 REV3.3 ל S3 הוא 50 ש"ח ואני לא מתכנן אוברקלוק, האם כדאי להשתמש בחמישים ש"ח האלו למשהו אחר או לקנות DS3?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8434&Itemid=37 תוסיפו לזה את העובדה שיצא מעבדים הכי חזקים בהתחלה (כמו אקסטרים כיום) ולומרות שהם 45 נאנו, תהליך ייצור מורכב פי כמה (יש בקר זכרון וכו' על המעבד). תוסיפו לזה שיצטרך רק DDR3 שלא הולכים לרדת במחיר בזמן הקרוב הרבה(והמהירים עולים הרבה) ואת העובדה שצטרך קירור שונה (סוקט אחר) ותקבלו מערכת שבקלות יכולה להגיע למחיר הבא: לוח אם = 2000 שקל ויותר זכרונות = 2000 שקל ויותר מעבד = בהתחלה מעל 6000 לדגמי אקסטרים (יעלה יותר מ1000 דולר ליחידה בארה"ב כשקונים 1000 יחידות) וקירור = בין 200-400 ונקבל חתיכת מחיר (לא צריך לחבר אפילו) וכל זה עבור מה 30 אחוז שיפור לפי מה שאינטל טוענת. ובפועל לפי מבחנים ראשונ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני פתיחת האשכול אציין כי קראתי את האשכולות הראשיים [FAQ]. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מיועד לעריכת וידאו ביתית (פרמייר CS4). על שלל הרכיבים אני כבר די סגור, פרט ללוח ולזכרונות. אני לא יודע האם לבחור בP35 או בP45, והאם לבחור בלוח שתומך בDDR3 או לא. DDR3 מגיע במהירות 1333 ולא מהווה צוואר בקבוק למעבד. נדמה לי שאם אני בוחר בDDR2, אני אצטרך זכרונות שיגיעו ל1333 באס, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. איזה זכרונות יוכלו להבטיח לי דבר כזה? האם הם יעמדו כך במתח סטוק? התקציב שלי ללוח, מעבד וזכרונות עומד על 1750 שקל. הOC, כמו שאמרתי, יהיה בעיקר כדי 'ליישר קו'. אין לי כח לקירורים ואי יציבויות. דוגמא למפרט שחשבתי עליו: Core 2 Quad Q8200 (850nis ASROCK-P45TS-R (500nis 2X2gb ddr3 (400nis אם …

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by kobibo,

האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, וראיתי כי מחיר של זיכרון של OCZ 2GB 800MHZ עולה 190 ש"ח. הדגם המדוייק של הזכרון הוא: ‏2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ העמוד באתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_2gb_edition הקטע פה הוא שהזיכרון הוא סטיק אחד של 2GB,ולא שניים של אחד... האם יהיה איזשהו הבדל בביצועים מול שני סטיקים שעובדים בדואל צ'אנל ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by chmmr,

איזה זכרונות הכי מומלצים לשימוש עם E8400 ועם לוח GA-EP45-DS3 ?אני מתכנן OC בגבולות הסביר עם קירור אוויר (שלושת הזכרונות כוללים גופי קירור). G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 (שהם CL5 ולא CL4) G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 (שהם CL5 ולא CL4 אבל 1000mhz ולא 800mhz) או שכדי לבחור זכרון של חברה אחרת/ סוג אחר ?

23. Started by Black_Citadel,

משחקים\סרטים P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Gigabyte 8I915P DUO S775 DDR1+2 512MB A-DATA DDR-II (Ohh my gosh 4CL, how bad is it ?) x2 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos x2 (What's those memories' CL ?) ומה בכלל זה הCL (CAS LATENCY הזה ? זה חשוב אם אני לא מתכנן OC ?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by NTT,

שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי חברים, לפני שבוע וקצת בניתי מפרט שכלל את המעבד i7-7700k ,לאחר שראיתי שהמעבדים החדשים יצאו ישר התקשרתי לחנות במטרה לשנות את המעבד והלוח אם לדור החדש שיצא. אני קונה דרך קיי אס פי וכשדיברתי איתם היום אחר הצהריים הם הבהירו לי שכנראה יקח למעבדים וללוחות שבועות או אולי חודשים להגיע...זה נכון? למרות שגם הבהירו לי שפתאום המעבדים והלוחות יכולים להגיע גם בשבוע הקרוב אבל סבירות נמוכה מאוד. השאלה אם לחכות להם או כי כבר שילמתי את הכסף או להזמין מחברה אחרת שיש לה את הרכיבים? תודה רבה לעונים אני באמת קצת אבוד במקרה הזה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.