מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, הלוח יהיה Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 והמתח של הזכרונות צריך להיות 1.5V לפי מה שרשום באתר. חיפשתי מצאתי זכרונות של A-DATA דגם 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24, הבעיה שהם עובדים ב-1.6V-1.8V. לצערי הזכרונות היו מתאימים גם מבחינת המחיר.. יש למישהו המלצה לזכרונות אחרים במחיר של עד 700 שקל? מדובר על מחשב שמיועד למשחקים בעיקר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא... פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266 בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם יש כזה דבר בלוחות אם חדשים.. העלאת מתח למעבד אוטמוטית שהלוח אם מחשב.. כאילו שבביוס על מתח מעבד לשים על AUTO ואז שהלוח יחשב איזה מתח לשים בלי שאני יסתבך עם זה?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכל העוזרים יש לי לוח אם Gigabyte P35-DS3P ואני רוצה להוריד את הדרייברים המעודכנים, הבעיה היא שיש כמה גרסאות באתר ואין לי מושג מה מהם מתאים (מצורפת תמונה כדי שההסבר שלי יהיה יותר מובן ) איך אוכל לדעת מה הגרסה שלי? תודה!! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בWINDOWS באיזה רוחב פס AGP אני עובד ? (עם כפול 4 או 2 או 1). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להבין מה ההבדלים בין הלוחות Gigabyte GA-H61M-S2PV ו Gigabyte GA-H61M-S1 Bulk שנמכרים ב TMS, ומעבר להשוואה שלהם שמראה שגרסת S2PV יותר עשירה בחיבורים הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר את הראשי תיבות S2PV ואת S1 Bulk שאלה נוספת זה עד כמה הלוחות בכלל מומלצים? הלוח יעבוד עם מעבד 2500K (קירור Scythe Mugen-2) וכרטיס מסך GTX 1060 ללא OC האם מישהו יודע מה גרסת ה BIOS שלהם? http://www.tomshardware.com/answers/id-3398481/h61m-rev-gtx-1060.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפעולה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיש בסכום של 800 ש"ח למעבד Intel Pentium D 930 ואם אפשר אז גם השוואות שלו מול לוחות אחרים וגם אני רוצה לדעת כמה וואט צורך המעבד {Intel Pentium D 930 } האאא ואם אפשר בבקשה המלצה לזכרון של 1ג'יגה בדואל צ'אנל ושיהיה עם קירור פסיבי ומהירות 667 מגה הרץ בסכום של עד 800 ש"ח האם יש זכרון יותר טוב מזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419 והייתי רוצה לדעת מה מייחד אותו??
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה? אני הולך לקנות מחשב ב 2000 ש"ח: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer מחיר החבילה: 2059 המפרט הורכב באתר קיי.אס.פי. מחשבים http://www.ksp.co.il האם הלוח אם: לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4N68T-M…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. היום פירקתי כמה מחשבים ישנים והוצאתי מהם כבלי SATA בני 9-10 שנים. האם כבלים בגיל כזה יהיו תואמים למחשבים בני ימנו??? בתכלס מדובר באותו מחבר SATA ידוע אבל חשוב לי לוודא... תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מבין 3 הלוחות שאני אומר שווה מבחינת ביצועים ומבחינת כסף, אני רוצה מין השוואה של ביצועים בינהם. אני לא עושה אוברקלוק וכאלה, המחשב למשחקים כבדים. asus a8n sli delux אני אשתמש רק בכרטיס מסך אחד, רציתי לדעת אם הוא שווה תכסף gigabyte GK8NU9 NFORCE ULTRA PCI E K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E אז איזה מבין שלושתם הכי משתלם למחיר שלו ומספיק טוב למשחקים.(שאר המחשב סוס) אם יש לכם דגם אחר שאתם חושבים שהוא מתאים אני אשמח להצעות בבקשה תעזרו, תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני חושב שאולי המעבד שלי לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה. מדובר במעבד אינטל e7300. לינק למפרט מאתר יצרן: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPB# במאפייני המערכת המעבד מזוהה כ 2.66 G , אבל כאשר אני מפעיל תוכנת בדיקה כמו CPU-Z, OCCT - המעבד לא עובר את ה 1600 גם כשה CPU על 100%. הלכתי לחנות אבל הטכנאי טען שהכל תקין. ושהתוכנות מזייפות. [הוא לא בדק בביוס] אני מצרף תמונת מסך של הביוס ושל אחת התוכנות. השאלה היא, האם הוא צודק והמעבד תקין? אם כן איך אפשר לראות שהוא עובד כראוי? אם לא, מה עלי לעשות? איך אני אוכיח לו שיש בעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להשתדרג מבחינת מע' וזה כולל ספק,מעבד ותוספת של עוד 4GB לזיכרון. כרגע יש לי E8400 שפועל בתדר של 4.2GHZ (על קירור אוויר). שימוש עיקרי: אינטרנט,קצת תוכנות עריכה גרפית,משחקים (בייחוד FPS ואסטרטגיה) *ההתלבטות שלי היא האם שווה להשתדרג לQX9650 לשימושים שלי ובכלל באופן כללי להשתדרג מסדרת הEXXX?? **תודה לעונים**
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי ספידפאן 4.20 והוא אומר לי - Fan01: 3835 RPM Fan02: 0 RPM Fan03: 0 RPM איך זה שהוא מראה שרק מאוורר אחד פועל? יכול להיות שבאמת רק אחד פועל? -יש לי מאוור ראשי על כל המחשב (במארז) -אחד על הכרטיס מסך -ואחד בספק כח אם זה עוזר , הטמפ' שהוא מראה הן [Temp1: 33C Temp2: -48C Temp3: 37C HD0: 39C עוד שאלה כמה שאלות: איך יכול להיות שTEMP2 הוא במינוס מעלות? מה אומר כל TEMP מהשלושה? ויש לי שני הארד דיסרקים , איך הוא מראה רק HD0 ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכתבתי, הייעוד: א. גיימינג ב. עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ג. עיבוד תמונה (פוטושופ) אין כוונה לעשות OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי זיכרונות חדשים של G.SKILL 512X2. המחשב כרגע נמצא ב-OC ל-AXP3200. המחשב מזהה את הזיכרונות ואת התזמונים (2-3-3-6), אבל הווינדוס לא עולה. החזרתי את המעבד למצבו הקודם, הוא מזהה את הזיכרון במהירות 333MHZ ועובד כמו שצריך. למה זה קורה? ניסיתי להוריד את התזמונים של הזיכרון ל-2-2-2-5 ואז הוא בכלל אומר שהמעבד לא מתפקד. מה לעזאזל קרה למחשב שלי ואיך אני יכול לתקן את זה? מפרט: AXP2500@3200 (בעבר) G.SKILL 1024 400MHZ לוח אם ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל קניית מחשב בטווח הנראה לעין. לפי מיטב הבנתי מעבדי ה penryn הביתיים אמורים לצאת בתחילת 2008, אך רציתי לדעת האם אמור להיות שיפור ביצועים גדול ביניהם (בגירסת הליבה הכפולה) לבין למשל ה e6750? כי בעקרון הם די מבוססים על אותה טכנולוגיה ,וגם המהירות שלהם לא תהיה גבוהה משמעותית מהמעבד הזה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם צריכה זכרון גדול ומהיר ל- HTPC שאני בונה על בסיס אינטל דואל קור האם 2 ג'גבייט יספיקו? ואז, האם ללכת על : Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 או שאולי משהו אחר? ותודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף מעבד וזכרונות, צריך המלצות לשידרוג . מערכת הפעלה שלי ווינדוס XP professionl 32 BIT לוח אם מיסוג ASUS P5QL-E CHIPEST INTEL P43/ICH10R system bus -1600(oc)/1333/1066/800MHZ כרטיס מסך ASUS 9600GT אני מעוניין להחליף מערכת הפעלה בעתיד לווינדוס 7 64bit חשבתי על מעבד QUAD השאלה איזה מהם יעבוד הכי טוב ? זכרונות 1066 MHZ משתמש למשחקי רשת, תקציב עד 900 ש"ח פחות או יותר למעבד. אשמח לקבל עזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-