עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כפי שניתן לראות, רשום שיש לי בערך 1.5/2 ג'יגה תפוסים, אבל נרשם לי ש11.4 ג'יגה תפוס (למרות שמסומן Show processes from all users)! בהערכה זעירה - גם אם ניקח את Working Set, Peak working Set, Memory (Private Working Set), Commit Size ונסכם אותם ביחד, נגיע אולי ל8-9, לא 11.4... אז מאיפה זה מגיע? וירוס מסתורי? או שהערכה הזעירה שלי לא נכונה ובאמת מסכמים את כולם? [ATTACH=CONFIG]9474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9475[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה אני קונה A64 3000+ ליבת ה-Venice וזיכרון TwinMOS PC3200.. נעשה את זה מסודר, 1-2-3.. 1) יש לי כבר GeForce 3Ti200 ונבעה שאלה מאחד הת'רדים שבמקרה קראתי קודם לכן, השאלה היא האם בInfinity NF4 ULTRA של DFI יש כניסה של AGP או דווקא PCI-E? כי בת'רד הקודם דובר על לוח מבוסס הצ'יפסט המדובר של nVidia. 2) העניין הוא שמחיר SATA-II כלומר 300Mbps (אגב זה MBps או Mbps?) זהה ובמקרים מסוימים אפילו זול יותר מכוננים קשיחים בתקן SATA150.. זה פאקין מוזר כי אני מניח שזה יותר מהיר, ועוד יותר מוזר לי הוא היעדר של לוחות אם התומכים בזה.. לפחות באתרים של חנויות, PCH וכאלו. הסבר כלשהו? 3) אני תוהה לגבי משהו שראיתי באחד האתרים לגבי המעבד. ראיתי אותו עם סטפינג ספציפי שכנראה טוב יותר לאוברקלוק…

3. Started by avivboker,

קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התקנתי זיכרונות חדשים של G.SKILL 512X2. המחשב כרגע נמצא ב-OC ל-AXP3200. המחשב מזהה את הזיכרונות ואת התזמונים (2-3-3-6), אבל הווינדוס לא עולה. החזרתי את המעבד למצבו הקודם, הוא מזהה את הזיכרון במהירות 333MHZ ועובד כמו שצריך. למה זה קורה? ניסיתי להוריד את התזמונים של הזיכרון ל-2-2-2-5 ואז הוא בכלל אומר שהמעבד לא מתפקד. מה לעזאזל קרה למחשב שלי ואיך אני יכול לתקן את זה? מפרט: AXP2500@3200 (בעבר) G.SKILL 1024 400MHZ לוח אם ABIT NF7

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by darkrule88,

לא מזמן רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 וזכרון 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 רציתי לדעת אם כדאי להוסיף זכרון מהמחשב הישן, G.SKILL Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory kit תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Shmoolik,

מה עדיף לקנות ? 256MB PC133 Infineon CL2 256MB PC133 Viking שניהם עולים 250 שקל. ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, שמתי במחשב זיכרון חדש http://www.gskill.com/en/product/f3-1333c9d-8gao ניכנסתי ל BIOS ואז קופצת לי ההודעה הבאה: מה זה אומר ומה צריך לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני קונה לוח אם חדש ASROCK Z77 Fatality http://www.asrock.cn/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20Z77%20Professional עם מעבד I7 3770K. האם אני יכול להשתמש בזכרונות הישנים שלי? OCZ OCZ3RPR1866LV6GK 8-8-8-28 (3x2048)MB 1866MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set יש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד והלוח החדש הוא לא triple channel אם אני ישים את שלושתם הם יעבדו כ- single channel עד כמה זה קריטי?? אגב הם 1.65V ול-Sandy Bridge ממליצים 1.5V צריך את המלצתכם, לקנות זכרונות חדשים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by fire15,

מזה בקר RAID ??? אני יודע שזה נימצא בלוח אם אבל מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני עכשיו בתהליך של רכישת מחשב "כפול ליבה" 3.4 MHz מציעים לי לוח של צ'יפסט 945 ו 946 מתוצרת MSI ההבדל ביניהם 300 שקל, כמובן שה 946 הוא היקר יותר. השאלה היא מה ההבדל ביניהם, ואם יש הבדל משעמעותי ששווה את ה 300 שקל. בנתיים התשובה היחידה שקיבלתי היא שה 946 הוא חדש יותר :-X מוכר לא מקצועי תודה מראש, מיכאל

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת. עשיתי בנצ'מארק ב-PC Wizrad ולפי הניקוד Core i5 750 גובר על Core i7 860 משמעותית. האם זה נכון? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני חושב שאולי המעבד שלי לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה. מדובר במעבד אינטל e7300. לינק למפרט מאתר יצרן: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPB# במאפייני המערכת המעבד מזוהה כ 2.66 G , אבל כאשר אני מפעיל תוכנת בדיקה כמו CPU-Z, OCCT - המעבד לא עובר את ה 1600 גם כשה CPU על 100%. הלכתי לחנות אבל הטכנאי טען שהכל תקין. ושהתוכנות מזייפות. [הוא לא בדק בביוס] אני מצרף תמונת מסך של הביוס ושל אחת התוכנות. השאלה היא, האם הוא צודק והמעבד תקין? אם כן איך אפשר לראות שהוא עובד כראוי? אם לא, מה עלי לעשות? איך אני אוכיח לו שיש בעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה קורה? אני הולך לקנות מחשב ב 2000 ש"ח: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer מחיר החבילה: 2059 המפרט הורכב באתר קיי.אס.פי. מחשבים http://www.ksp.co.il האם הלוח אם: לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. האם יש כזה דבר בלוחות אם חדשים.. העלאת מתח למעבד אוטמוטית שהלוח אם מחשב.. כאילו שבביוס על מתח מעבד לשים על AUTO ואז שהלוח יחשב איזה מתח לשים בלי שאני יסתבך עם זה?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עיתונאי שנוי במחלוקת יצא בהכרזה מרעישה - ובאינטל נאלצו להגיב שלא כהרגלם ולהבטיח לעולם כי תהליך הייצור שעליו הם עובדים מעל לחצי עשור מתקדם ליעדיו ללא שינוי לכתבה

17. איזה ליבת חדשה יותר טובה יותר וכו'... בקיצור איזה מבין המעבדים הבאים לקנות קישורים לשני המעבדים בפנדה: Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10265 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box Sledgehammer http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=7890

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה) אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים? עריכה: שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין..... הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. שמעתי איפשהו , אולי אפילו פה באתר שללוחות האם של Gigabyte לאחרונה יש אילו בעיות עם מערכת החשמל שלהם , שהיא לא יציבה או משהו כזה , אז רציתי לדעת האם זה נכון או שלא קיים דבר כזה , וגם רציתי לדעת האם אין שום בעיות בולטות גם בלוחות האחרונים של ASrock ו-Asus , האם אצליהם הלוחות בסדר ? לי יותר חשוב לדעת על ה-ASrock מכיוון שאני השבוע כנראה קונה אחד . תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה

22. Started by infected-apple,

שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.

23. דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שהפך למפורסם תודות לאותה הדגמה מומהרת על הבמה לצד יחידת קירור מסחרית - יתומחר ככל הנראה ב-3,900 דולר כשיושק רשמית לכתבה

24. אני שוקל קניית מחשב בטווח הנראה לעין. לפי מיטב הבנתי מעבדי ה penryn הביתיים אמורים לצאת בתחילת 2008, אך רציתי לדעת האם אמור להיות שיפור ביצועים גדול ביניהם (בגירסת הליבה הכפולה) לבין למשל ה e6750? כי בעקרון הם די מבוססים על אותה טכנולוגיה ,וגם המהירות שלהם לא תהיה גבוהה משמעותית מהמעבד הזה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Brono,

שלום.. מישהו יכול אולי להגיד לי מה הטמפרטורה האופטימלית של העבד AMD Athlon 64 3000+ S-754 ? ואיזה טמפרטורה היא כבר יותר מידי? תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.