עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adizarko,

המעבד הינו פנטיום 4 2 ג'יגה בלוח אם של gigabyte תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ? נ.ב - כמה קאש יש יש למעבד אינטל הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by taotao,

קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800e עכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFI ובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעות כי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ran-erez,

המחשב שלי כיום: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1, מעבד i5-2500K זיכרון 32GB - 4*8GB, כרטיס מסך ATI HD5870 vipor דיסק ראשי: Samsung 840 EVO 256GB ספק Corsair TX 750W על אף חלומות רבים לביצוע OC מעולם לא ביצעתי ותמיד קניתי מחשבים יקרים עם חומרה לביצוע OC לחינם. גם החלומות לגימינג בסופי שבוע הינם בגדר חלום. האמת די המתנתי שתהיה קפיצה משמעותית בטכנולוגיה של המעבדים ונראה לי שהיא הגיע. אז מה כן אני צריך: 1. אני אוהב לפתוח בדפדפן הרבה כרטיסיות (עשרות עד מאות) לכן זיכרון גדול (בנוכחי יש 32GB) 2. אני אוהב שהמחשב מהיר, אם זה יתן שיפור משמעותי אני מוכן להחליף גם את ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by harel1,

קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by doldol360,

עד 700 ש"ח. אפשרות לחריגה עד 50 ש"ח. כנראה מתוכנן OC עד כמה שניתן אז שיהיה לוח טוב לOC והמלצה לזכרונות שיתאימו ללוח ולמעבד ושוב... כנראה גם ל OC (כרגע ללא מחיר... אני רק מחפש כיוון)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by vic1234,

קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tazmany37,

חיפשתי בגוגל את סדר קדימות למעבד, ולא מצאתי לדוגמה: com, ps/2, USB, pcie... אם תוכלו לעזור לי למצוא?

9. Started by graeme,

הורדתי ספידפאן 4.20 והוא אומר לי - Fan01: 3835 RPM Fan02: 0 RPM Fan03: 0 RPM איך זה שהוא מראה שרק מאוורר אחד פועל? יכול להיות שבאמת רק אחד פועל? -יש לי מאוור ראשי על כל המחשב (במארז) -אחד על הכרטיס מסך -ואחד בספק כח אם זה עוזר , הטמפ' שהוא מראה הן [Temp1: 33C Temp2: -48C Temp3: 37C HD0: 39C עוד שאלה כמה שאלות: איך יכול להיות שTEMP2 הוא במינוס מעלות? מה אומר כל TEMP מהשלושה? ויש לי שני הארד דיסרקים , איך הוא מראה רק HD0 ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by knobless,

שלום, הלוח שלי הוא Gigabye G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#sp תומך בDDR3 עד 2400MHZ ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 8GB זתומרת סה"כ 16GB אני מחפש משהו במחיר של 800 ש"ח בערך לא כל כך ידעתי מה לבחור למרות שראיתי בפלונטר שהמחירים של ה Kingston HyperX מאוד זולים לעומת KSP ו- IVORY זה המוצרים שהתלבטתי בניהם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HX324C11T3K2_16 http://www.plonter.com/detail.tmpl?mfgsku=HX324C11SRK2/16&affiliate=Kingston השאלה היא מה ההבדלים בינם והאם יש זכרונות אחרים שאתם ממליצים עליהם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by JhonSmith,

שלום. רציתי לדעת מי מבין הלוחות אם האלו יותר טוב. האם שני הלוחות תומכים בCrossFire? האם שווה להשקיע עוד כסף ללוח אם משתלם יותר? (עד 100 שקל בבקשה.) ורציתי לדעת כמה סלוטים של RAM יש בכל אחד מהם. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Nightbeat,

שלום, יש לי שאלה בקשר לזכרונות של CORSAIR. האם יהיה עדיף 8GB עם תזמונים 9-9-9-24 Low profile דגם - CML8GX3M2A1600C9B או 16GB עם תזמונים 10-10-10-27 Low profile דגם - 16GX3M2A1600C10B לשניהם יש אותו הגוף קירור, מהירות 1600, תמיכה בXMP ואני יכול לקנות אותם בערך באותו המחיר (40 שקל הפרש) יהיה עדיף לקחת את ה16GB? התזמונים לא יפריעו לביצועי המחשב? אני אבצע OC למעבד לאיזור ה4.5GHZ אם זה משנה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איזה מעבד יותר חזק יותר טוב בביצועים? Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray או core i5 750, s1156, 8MB Box תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Mister-G,

תיראו: http://www.theinquirer.net/?article=10536 הכתבה טיפה ישנה (לפני 4 ימים) אבל רק עכשיו קראתי אותה ואני לא מוצא ממש מידע עליה בפורומים מסוימים שאני מחפש (כמו HWZONE גם). לפי מה שאני הבנתי (כן האנגלית שלי גרועה אז אני רוצה לאמת את הדברים) IBM יקנו את איי אמ די? ולמה זה בדיוק? ומה הקשר בדיוק שהיה כתוב שם שאיי אמ די בבעלות אינטל? O_o תודה מראש, ג'י :-X

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nore0,

האם אפשרי להשאיר את החלקים הבאים ולקנות לוח אם התומך בחיבור AGP ומעבד Core 2 Duo ספק : Enermax Noisetaker 370W לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסק קשיח: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT חשבתי על ‏4CoreDual-VSTA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4757 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=4CoreDual-VSTA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=311&aff=Zap ו-Core 2 Duo E4300

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 2x512MB Mushkin BLUE 2-3-3 על איזה צ'יפים מבוססים? ועל איזה pcb הם יושבים? תודות לעוזרים (משיג אותם במחיר נמוך במיוחד- למעוניינים)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mtao21,

שלום ממש מוזר בטמפ למעבד ותראו תמונה http://jpg.co.il/view/558a6c2fb0af9.png/ זה מנוחה...וגם מאמץ אותו טמפ אני מתכוון לגרף העליון שנשאר קבוע מעלה מע שלי 3930K לוח אסוס P979X ספק 1250W כ.מסך טיטאן GTX 12GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by wArezm0n,

היי, קצת רקע:: לאחר שלוח האם שלי DFI nF4 Ultra-D התקלקל והדרישות שמעמידים הפרוייקטים שאני מבצע עלו אני מחפש לי שילוש חדש ככל הנראה מבוסס Core i7. השימושים שלי הם רבים לגבי מחשב זה,לכן במחשב זה יותקנו 3 כוננים קשיחים שכבר קיימים אצלי,כונן אחד ישמש לתוכנות של יצירת,והפקת מוזיקה (עם הרבה פלאג-אינים פילטרים ועיבודים) ויש מצב שאף יתבסס על OSX86 ,בתוכנות אלו אני לא משתמש באופן רציף ביום יום ולכן אין לי צורך לקנות מחשב נוסף לשימוש זה(ולא לדאוג יש לי עותק חוקי מהמק בוק של אחי),הכונן השני יהיה מבוסס Windows ויהיו עליו פוטושופ (עם הרבה פילטרים עקב עבודות עיצוב שונות) ותוכנות לתכנות אתרים כגון Dreamweaver וסירטוט בתלת מימד AutoCAD,והכונן השלישי יכיל תוכן משותף כגון,מוזיקה,סרטים,ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שש ליבות וארבע ליבות במחירים זולים יותר, גם בניידים וגם בנייחים, קרובים יותר מאי פעם לכתבה

20. כפי שכתבתי, הייעוד: א. גיימינג ב. עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ג. עיבוד תמונה (פוטושופ) אין כוונה לעשות OC. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. משהו מאוד תמוה קניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי ולא עובד יותר מהר האפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה אך מה שמפתיע הוא שיש ירידה בביצועים וכשאני מוסיף עוד גיגה כלומר 3 גיגה סה"כ בדואל צאנל ההספק יורד בפוטושופ בערך בשישים אחוז ואילו ב3D MAX ההספק יורד בכמה אחוזים בודדים אך בכל זאת יורד מישהו יודע מדוע???? האם זה בגלל שזה 4 סלוטים של 1 גיגה בייט ואילו אם זה היה 2X2 שני סלוטים של 2 גיגה זה היה עוזר דרך אגב יש לי מחשב מעבד PENTUM D 930 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ואני רוצה להוסיף עוד זכרון ראם אבל עוד 4 ג'יגה. אבל מצד שני אמרו לי שזה יעשה לי בעיות באוברקלוק, ששני הסטים אינם זהים. האם אפשר לפתור את זה - שגם אוכל להוסיף 4 ג'יגה וגם תהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק(למעבד)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד??? תודה ..........

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by r1plet,

כן, אני יודע שE8400 חזק יותר, ואני יודע שE8400 משתלם יותר. השאלה היא - האם E5200 בתדר 3.5GHZ חזק יותר מE8400 בסטוק או זהה לעוצמה שלו במשחקים? כמות הקאש המכובדת של הE8400 נותנת לו פוש רציני במשחקים בניגוד לE5200 עם 2MB בודדים של קאש, אבל כשמדובר בE5200 על 3 וחצי מול E8400 על סטוק נוצרת שאלה. ויתרה על כך, אני מתאר לעצמי שמולטיפלייר של COD:World At War אמור לרוץ על 60+ קבוע עם E8400 וכרטיס עוצמתי כמו GTX460, אז איך זה הגיוני שעם הE5200 שלי ב3.5GHZ אני מקבל FPS שלפעמים יורד גם לסביבות ה45-50? הרי שבCOD4 וMODERN WARFARE 2 אני מקבל את הFPS המקסימלי בכל עת, והייתי מקבל את המקסימלי גם כשהE5200 היה על 3GHZ ופחות מזה... אשמח לקצת מידע

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים