מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
OC לא מתוכנן. עד כמה גדול ההבדל בין שניהם? די דומים מבחינת תצורה. אני מחפש את הדבר המינימלי שיסחוב את ה7700k ללא אוברקלוק וללא הגעה לטמפרטורות מסוכנות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מחפש לוח שתומך גם ב- AGP וגם ב PCI-E. יש לי מחשב ואני רוצה לקחת ממנו כמה חלקים, כמו הארד דיסק 80, ואת הכרטיס מסך שלי 9600XT, ולהרכיב על מחשב חדש, ובעתיד לקנות כרטיס מתקדם יותר של PCI-E. השאלה היא האם הלוחות האלה טובים? איזה חברות מייצרות לוחות כאלה? (אני יודע על ASROCK ,יש עוד חברות? כי אני לא בטוח שהחברה הזו טובה...). תודה ושבת שלום לכולם.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כאמור ברשותי 4GB זיכרון ואני עובד המון עם VISUAL STUDIO שעובד המון עם הדיסק ובין השאר יוצר שרת וירטואלי. הבנתי שקודם כל על מנת לשפר ביצועים כדאי להחליף דיסק ראשי לSSD, לגבי הזיכרון הבנתי שלא משנה כמה אני אוסיף חייבים להשאיר PAGEFILE מינימלי של 1GB לפחות, השאלה האם יש טעם להגדיל זיכרון ל8GB או ל16GB?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יותר מדי זכרון ראם יכול לגרום לצוואר בקבוק או שאין קשר בין השניים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר מהיר I7-2630 או I7-2675 מבחינת הנתונים היבשים ה I7 2675 אמור להיות יותר מהיר אבל ראיתי טבלה שנראה משם לא כך ולא נראה לי הגיוני http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-2675QM+%40+2.20GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יש לוח אם msi X58 pro-E משולב יחד עם המעבד I7 920 הוותיק. אני לא בטוח מה קרה בדיוק אבל לפני כמה חודשים הוא התחיל לחוות מסכים כחולים בקצב היסטרי וכשהצלחתי לראות את הקודים על המסך הבנתי שמדובר בכונן הקשיח שלו והוא שידרג לSSD חדש וקשיח חדש והמסכים הכחולים נעלמו כליל. בדרך התגלה ששניים מחריצי הזיכרון שלו נשרפו, כנראה מקצר, והם פשוט לא עובדים. אם שמים בהם סטיקים אז לא קורה כלום, המחשב פשוט לא קורא אותם. עכשיו לכבוד GTA הוא רוצה לשדרג את הזיכרון, ולא מוכרים יותר שלשות, אז אמרתי לו להעיף את הזיכרון שלו ולקנות שלושה סטיקים של 4GB ככה שיהיה לו 12GB וזה מעל ומעבר לשימושים שלו. כמובן שהוא לא הקשיב לי והלך וקנה 2 חבילות של של 2x4GB, כי נשארו לו ארבעה חריצים שעובדים. אז…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שיתמוך ב-SATA II וב-800MHz DDR2. של חברה טובה. לא ל-OC! עם כ.קול 7.1 HD ו-1G LAN. תקציב 400-500.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני חדש באתר המרשים הזה, ויש ל ישאלה: מעבד 64 ביט + ווירטואליזציה + עדיף שיהיה כפול ליבה. האם קיים כזה מעבד? במידה ולא, האם ידוע מתי אמור לצאת מעבד כזה? תודה מראש על העזרה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשני המקרים הכוונה היא לזכרונות DDR PC3200 400 Mhz התיזמונים של הKINGSTONE הם: 2-3-2-6-1 at +2.6V והתיזמונים של הOCZ הם: 2.5-3-3-7 2T לצערי אני לא ממש מבין בתיזמוינים ואין לי מושג מה נחשב יותר טוב. בשניהם מדובר בקיט של 512x2 עם אחריות לכל החיים.... אנא, עיזרו לי לבחור!!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח . האם לוחות האם החדשים אשר יגיעו עם תושבת LGA 2011 ייתמכו לאחור במעבד i7 2600K ? או שרק התושבת של LGA 1155 ? האם בנוסף אמורה לצאת ערכת שבבים חדשה עבור המעבד i7 2600K ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הרכבתי הכל, וישר כמו שזה עשיתי בנצ'ים. לא נכנסתי אפילו לביוס, ולא שיחקתי עם שום הגדרה בשום מקום כמו שאומרים, "לא נגענו". הOC הראשוני יבוא מחר או מחרתיים, כרגע חסרים לי 2 מאווררים למארז..בלעדיהם אני לא רוצה להתחיל. אשמח להצעות, שיפורים ותגובות רציניות. המפרט בחתימה.. http://img236.imageshack.us/my.php?image=cp2ac8.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע במחשב רק 512 זכרון של קינגסטון זכרון פשוט... עכשיו זה בסטיק אחד ואני רוצה להעיף אותו, ולקנות 2 סטיקים של ג'יגה(משמע 2 ג'יגה בדואל צ'אנל)... עכשיו אין לי כ"כ תקציב, גג 1200 ש"ח(אין אפשרות לחריגה) ואני מעוניין בזכרון DDR 400Mhz.... מקווה להסבר על דואל צ'אנל, על תזמוני זכרונות(אני לא מבין מזה 2-3-5-5 או כאלה בסגנון, לא אומר לי כלום אני רוצה לדעת!). וגם אם אפשר המלצה לזכרונות שישרתו את המטרות שלי, בכללי זה אולי יהיה OC מינימלי בעתיד הרחוק, אבל לא יותר מזה... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi, I'm planing on getting a7950 and overclock my 3570K cpu. Can anyone tell me what's the diffrence between a Z77X and a Z77mX except their sizes? All the best, Yolia
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8GHz, זיכרון: 256 DDR-SDRAM אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי ורציתי לדעת לכמה כדי לי להרחיב, ועם איזה זיכרון להרחיב... תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לפורום! הגיע הזמן להחליף את ליבת המחשב הותיק שלי (בחתימה), ואני מתלבט בין שתי אפשרויות- הדור החדש מול הדור הקודם. אם זה לא הפרוורים המתאים אני מתנצל ואעביר להמלצות. עיקר השימוש מיועד לגיימינג (מעביר את ה1070 ומצוות למסך pg279q). מצד אחד מעדיף לשלם כמה שפחות, לכן האפשרות של הדור הקודם והויתור מראש על ddr5 , מצד שני לא רוצה להשקיע במחשב פעם ב 12 שנים וללכת על משהו שעוד רגע יהיה ״מיושן״ ויסגור לי דלתות טכנולוגיות משמעותיות מדי.. Gen 12: Startpc: מעבד: 1150 ₪ - * חדש * - intel Ten Core i5 12600KF 2.8Ghz-4.9Ghz Alder Lake S1200 BOX Tms: לוח אם: Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 1004₪ או …
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. התקנתי לפני כמה ימים לוח אם של ASROCK (דגם במפרט). עכשיו המעבד מזוהה כ AXP 2200, במסך הראשון שמדליקים תמחשב, וגם בכל מני תוכנות. לדוגמא ב CPUZ. ממה יכולה לנבוע הבעיה? לפי ה MHZ אני מבין שזה תואם ל AXP 2500 (או שלא?) המעבד הוא בוודאות 2500, אז זה קשור לעידכון של הביוס? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתהליך בניית מפרט. מנסה לבנות מחשב שקט עבודה ככל הניתן. לוח שתומך עד 2666 מהץ , ללא אובר קלוקינג. מנסה למצוא את הקומבינציה של המהיר ביותר בתדר הסטוק המירבי לוח עם cl נמוך יחסית. יש ביניהם שעובדים עם המתח הבסיסי 1.2 וולט ואחרים, שכנראה הומהרו אל ידי היצרן, עם 1.35 וולט. ראיתי כאלו עם 1.35וולט עם cl נמוך יחסית ל 2666. ממה שקראתי ככל שהמתח גבוה זה מעלה במקצת את החום של הזיכרון. היות ואני מחפש מחשב שקט שזה גם אומר פחות חום בתוכו אני בדילמה סביב הנושא. כלומר האם ללכת על 1.2 וולט ולהפסיד קצת ב cl , או להיפך. אשמח להבהרות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, האם שווה לשים במחשב חדש מעבד דו ליבתי מהסדרה החדש של אינטל כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20632 או שעדיף ללכת על מרובע ליבות? מבחינת מחיר הם דומים, ההיתרון שאני רואה כרגע לכפול הליבה הוא בנושאים כמו SSE 4.1, FSB של 1333 וכו' וכמובן מהירות של 3.2 ג'גה הרץ בקירוב (ואפשרויות OVERCLOCKING רציניות) מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה העיקרית שלו היא OC. לא צריך RAID, עדיף שיהיה USB 2.0 אם לא אז לא נורא. אני לא צריך תמיכה במעבדי 533 ועדיף שהלוח לא יעבור את ה900, 1000ש"ח מקסימום. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש זול (לשימוש ביתי- אינטרנט ואופיס ואולי צפייה בסרטים) ומתלבט בין אינטל ל-AMD. המעבד שאני מתכנן לקנות אמור להיות בסיסי, בסגנון ה-E6300 או המקביל לו ב-AMD. רציתי לדעת אם אפשרות שדרוג בעתיד צריכה להוות שיקול במקרה הזה. בכל מקרה אם יהיה שדרוג הוא יהיה עוד כשנתיים. האם עד אז שדרוג יהיה ריאלי בכלל או שהטכנולוגיה כבר תתיישן יותר מדי? איזה שילוב של מעבד ולוח אם יהיה הכי טוב לשימושים שלי מבחינת עלות/תועלת ומבחינת שדרוג עתידי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף P-|| 233 או CELERON 333 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-