עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TARON,

תגידו ישלי לוח אם שהוא תומך דול צאנל!!! עכשיו ישלי 2 סטיקים של 256 ואספתי 200 שקל ואהני רוטצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הם יהיה לי רק 3 אני יפסיד תדול צאנל??. זהיעבוד יותר לאט ?? ואם אני יוסיף עוד 256 יהיה יותר מהיר נכון?? אבל רק בגלל הדול צאנל דופק אותי מה לעשות???

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by -LosNir-,

שיחליפו את המפרט הנוכחי שלי. כרטיס מסך - HD5850 זכרון - 16GB DDR3 ב 4 מודולים של Ripjaws 4GB כל השאר פחות רלוונטי. מטרות: משחקים. עבודה מאומצת. סביבת פיתוח כבדה (כמה VM's, מסדי נתונים וסביבות כמו Zend, Visual Studio שיכולות להיות כבדות לפעמים). דרישות: שיאפשר לבצע Decent OC. שיהיה מגוון רחב של פורטים S-ATA (לפחות 8, יש כרגע 4HDD ומתכון להרחיב). לפחות 2 חיבורי 2xPCIE לפחות חיבור PCI אחד בלוח אם. זהו פחות או יותר, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המפרט : הזיכרון הוא [G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9] עכשיו אני יודע שהזיכרון שלי אמור להיות על תזמונים 9-9-9 ובCPUZ זה מראה לי בכלל ככה: יש לכם מושג למה זה ככה? הBIOS עומד על הגירסא הכי מעודכנת (F15) דרך אגב שמתי לב שזה גם מוריד לי ביצועים מ3DMARK 11 כי זה אומר שם שהמחשב לא "מתפקד כמו שצריך" התוצאה של ה 3DMARK 11 http://www.3dmark.com/3dm11/4634383

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avivboker,

קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום. סליחה שאני קצת "מציף" את הפורום, אבל זה רק מכיוון שהגיעו לידי כמה מחשבים וקל לי לבצע עליהם קצת ניסויים בשביל הלמידה. לאחר שלמדתי כאן שמתח כדאי להגדיר ידנית (במיוחד משום שהלוחות "אוהבים" לתת קצת יותר מתח מהדרוש), רציתי לחלוק את הנתונים הבאים: 2500K Corsair H50 MSI P67 GD55 8GB 2133MHz מתח ברירת מחדל (AUTO) היה 1.208 וולט. מכפלה (כמובן) 33. טמפרטורה לאחר 10 דקות של פריים = 53-54 מעלות. לאחר לימוד וטעיה רב, תוצאות חדשות ל UnderV מתח: 1.025 ! מכפלה 33 טמפרטורה לאחר 10 דקות של פריים = 49 מעלות ! בעיני, כהדיוט, זה די מדהים (לא יודע לגביכם). העובדה שהמעבד יכול לרוץ על פחות מתח (באופן יחסית משמעותי), ולכן גם לשחרר פחות חום - נראית לי שיעור חשוב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ZXY1,

אני מחכה למעבד החדש I3 עם כרטיס גרפי 4000 ששמעתי שזה מספיק ל - HTPC וגם קצת משחקים בינוניים מתי תכלס היה אותו בחנויות? ומה המחיר שלו? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. למשחקים לא לOC

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by fire15,

מזה בקר RAID ??? אני יודע שזה נימצא בלוח אם אבל מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום קניתי AMD Ryzen 9 3900X ו X570 AORUS ULTRA וצריך המלצה לזכרון תקציף : 1000 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. ישרף? משהו ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avihaizipel,

שלום: יש לי שאלה לאיזה לוח אם יש את הכ.מסך המובנה הכי חזק היום ומה הדגם של הלוח ושל כ.המסך המובנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי להשתדרג מבחינת מע' וזה כולל ספק,מעבד ותוספת של עוד 4GB לזיכרון. כרגע יש לי E8400 שפועל בתדר של 4.2GHZ (על קירור אוויר). שימוש עיקרי: אינטרנט,קצת תוכנות עריכה גרפית,משחקים (בייחוד FPS ואסטרטגיה) *ההתלבטות שלי היא האם שווה להשתדרג לQX9650 לשימושים שלי ובכלל באופן כללי להשתדרג מסדרת הEXXX?? **תודה לעונים**

13. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש לוח מעבד וזכרונות עד 1500 ש"ח. מצאתי את אלו: Intel Core i3-2100 Processor 3.1GHz 3MB Dual Core LGA1155 Box Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 Intel H67 DDR3 LGA1155 CF 7.1 ATX Kingston HyperX Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9AD3B1/2G Kin-1226 X2 או Corsair 4GB Kit (2x2GB) XMS3 1333MHz DDR3 CL9 Model C4G1333M1 איך זה? (אני יודע שהלוח לא ינצל בצורה מלאה את הזכרונות, 1600 ו1300). האם יש משהו טוב יותר? (השאיפה למחיר כמה שיותר נמוך). שימושים: סרטי HD, אינטרנט, מוזיקה וקצת משחקים כמו crysis, cod 4 ועוד... תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by udi,

שלום יש לי שאלה די חשובה שעד היום לא הצלחתי להבין אותה אני מאוד מעריך את החברה AMD וכל המחשבים שלי בנויים על אותו מעבד של חברה זו וכמו כן רוב הסקרים שמראים את הבדלי הביצועים בין AMD ל אינטל מראים ש AMD לרוב יותר טובים { חוץ מקידוד } וזאת השאלה אם AMD יותר טובים וגם מתחרים בחברה גדולה כמו אינטל מדוע דבר בסיסי כמו אחריות איינו שווה בשתי החברות ? אינטל נותנת לבעבדיה אחריות לכל החיים ואילו AMD נותנת אחירות לשנה או במקרה של BOX אז שלוש שנים האם דבר זה לא מראה על איזה שהוא חוסר אמון של החברה עצמה במעבדים שלה הודה לכם אם משהוא יוכל להסביר לי מדוע מקרה זה קורה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי חברים, מדובר על מחשב עם לוח Gigabyte Z77-DS3H (יש 4 חריצי זכרון) . כרגע מותקן קיט של 2x4 של קינגסטון, שרץ בתדר 1600MHz והתזמונים שלו הם 11-11-11-28-1T יש צורך להרחיב את זכרון המערכת ל16 גיגה. הכי קרוב שמצאתי מבחינת נתונים זה קיטים של g.skill, גם כן 2 סטיקים של 4, תדר 1600 ותזמונים 11-11-11-28-2N. לינקים: http://ksp.co.il/?uin=21134&select=.1038..392..103..127. http://ksp.co.il/?uin=20146&select=.1038..392..103..127. כלומר ההבדל הוא רק בCommand Rate, בקיט המקורי הוא 1T ובקיט שמצאתי הוא 2N. השאלה היא, עד כמה זה משנה: - האם יכול להיות שעקב התקנת 4 סטיקים המערכת תעבור ממילא ל2N? - ואם לא, הקיט החדש "יכפה" על הקיט הישן לעבוד ב2N (נכון?), האם תהיה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הכוונה היא לביצועים כמובן ולא למחיר תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי התלבטות בין שני המעבדים Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. רציתי לדעת איזה מעבד עדיף כדי שאני יבסס אליו את המחשב העתידי שלי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ben-Dor,

אני צריך למצוא אחד מהלוחות הבאים של Abit בארץ: או אחד שמבוסס על I845E או אחד שמבוסס על i845G ? ומה הדגמים אני תמיד שוכח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ran B,

היי! אני מעוניין בזמן הקרוב לשדרג קצת את רכיבי המחשב שלי. כבר מצאתי הארד-דיסק חדש וכעת אני בוחן אפשרות לקניית מעבד חדש. כרגע ברשותי מעבד פנטיום D 2.8Ghz ולוח אם של גיגהבייט 945p-s3 (ICH7 סוקט LGA775. ראיתי, שלצערי, את מעבדי סדרת ה-i של אינטל הם סוקט אחר ולא יתאימו ללוח שלי. ואילו לעומת זאת, מעבדי core2duo/core2quad כן יתאימו לסוקט. עכשיו נשאלת השאלה האם שווה בכלל להחליף למעבדים האלה או שהלוח שלי והסוקט שלי ישנים וחבל לזרוק סתם כסף על מעבד בסוקט ישן שקצת יותר טוב. ברמה העקרונית, הדעה שלי לפנטיום D היא שהוא סוג של פח. אומנם הוא רץ יפה מאוד ומחזיק את המחשב כמו גדול אבל יש הרגשה של פח, של נחיתות, של איטיות לפעמים בהרצות מסויימות. הcore2quad נשמע לי מעניין. האם מדובר בשתי ליבו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Venom_IL,

אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן חברים רציתי לדעת את ההבדלים בין הלוחות הבאים והאם הם משמעותיים הלוחות הם GIGABYTE EX58-Extreme ו Asus P6T DELUXE V2 האם הם נחשבים לאיכותיים איך הם מבחינת OC וכו תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by wArezm0n,

היי, קצת רקע:: לאחר שלוח האם שלי DFI nF4 Ultra-D התקלקל והדרישות שמעמידים הפרוייקטים שאני מבצע עלו אני מחפש לי שילוש חדש ככל הנראה מבוסס Core i7. השימושים שלי הם רבים לגבי מחשב זה,לכן במחשב זה יותקנו 3 כוננים קשיחים שכבר קיימים אצלי,כונן אחד ישמש לתוכנות של יצירת,והפקת מוזיקה (עם הרבה פלאג-אינים פילטרים ועיבודים) ויש מצב שאף יתבסס על OSX86 ,בתוכנות אלו אני לא משתמש באופן רציף ביום יום ולכן אין לי צורך לקנות מחשב נוסף לשימוש זה(ולא לדאוג יש לי עותק חוקי מהמק בוק של אחי),הכונן השני יהיה מבוסס Windows ויהיו עליו פוטושופ (עם הרבה פילטרים עקב עבודות עיצוב שונות) ותוכנות לתכנות אתרים כגון Dreamweaver וסירטוט בתלת מימד AutoCAD,והכונן השלישי יכיל תוכן משותף כגון,מוזיקה,סרטים,ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by joniar,

אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, שדרגתי כרגע את הוינדוס שלי מXP ל7 אני רוצה להוריד DRIVER עדכני של לוח האם שלי אבל אני לא יודע איזה להוריד יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני נכנס לאתר שלהם הוא שואל אותי מה אני רוצה להוריד אני בוחר לוח אם, ואז הוא שואל אותי על סוקט וצ'יפסט, אין לי מושג איך לגלות את זה כל מה שאני יודע ומה שרואה שרשום על לוח האם זה gigabyte ga-ep45-ds3l מודה לכל מי שיכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים