עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AzurA,

שתי שאלות ברשותכם קודם כל לא מצאתי בשום חנות פה באילת בדקו עם המון ספקים את הלוח הזה ואין לאף אחד , לא יודע מה הקטע הוא נדיר או משהו ? המקום היחיד שמצאתי שברשת שלהם יש במלאי זה KSP , שמתי מקדמה 175 ש"ח ונאמר לי שביום שני-שלישי זה יגיע יש מה לדאוג מלקנות אצלם ? שמעתי כמו כולם את השמועות על חלקים משומשים וכו' שזה בעצם ההסבר למחירים הזולים האלה אני יכול לבטל בכל רגע, כשיגיע הלוח אני הולך להסתכל עליו ב70 עיניים כדי לראות שאין נזק פיזי או משהו דומה לזה בכלל ויש באפשרותי לבטל ללא דמי ביטול מה דעתכם ? אני יכול להיות רגוע ? או שיש משהו ספציפי לבדוק בו? לגבי הזכרונות שאני הולך להתאים לו, איזה לקחת אני רוצה 16GB של CORSAIR, על איזה ללכת 1600 או 1866 ? ואם 1600 אז יש דגם עם 1.35V , …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

יש לי כרגע אצל אבא שלי מחשב 2.4 סלרון לוח של אסוס שאי אפשר לעשות לו אובר... מה יתן לי תוצאות יותר טובות באובר!(אחוזי שיפור במגה הרץ) לקנות סוקט 775 לוח + מעבד באיזה 2000 או לקנות ל478 לוח אם עד 1100 1000 הזכרונות זה כרגע אל משנה ואני חייב שאני יוכל דרך הלוח להביא תזכרונות לככה 700 מגה הרץ כלומר שהמכפלה תהיה פתוחה האם בסלרון היא פתוחה? אה והקירור הוא סוניק טוואר או משה וכזה... תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 78uuuu,

אני מעוניין לשאול מה נותן לי 4 ערוצי זכרון למעבד כמו לדוגמא מעבדי אינטל אקסטרים אנא תסבירו בפירוט למי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zombie,

מדובר בלוח Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero אשר נקנה דרך NEWEGG לפני מספר חודשים, עד כה הלוח עבד כמצופה בלי שום בעיה, בימים האחרונים התפתחה בעיה של ניתוקי USB בציוד המשתמש ב USB 2.0 ללא שום סיבה נראית לעין. אז לאחר שניסיתי כל מה שניתן וביצעתי את כל הצעדים שהוצעו ע"י התמיכה הטכנית של אסוס אני פונה אליכם, הצעדים שניסיתי נעים החל מהמובן מאליו כמו עדכון דרייברים של USB והתקנתם מחדש דרך device manager, עדכון דרייברים של הצ'יפסט לעדכון ביוס הכולל עדכון AGESA 1.2.0.2 חדש האמור כביכול לפתור את הבעיה המדוברת ולהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, הגדרות ביוס שונות כגון מעבר לPCIe 3.0 במקום 4.0, הורדת פרופיל XMP של הזכרונות ועד למשחק עם הגדרות אנרגיה וכו' הבעיה קורת עם כל הציוד ש…

5. 1) מזרק Noctua NT-H1 שקיבלתי עם קירור מעבד מלפני כ-3 שנים ועדיין מלא ברובו, טוב לשימוש או שחייבים לקנות חדש? 2) מעבד חדש i5 4590 TRAY הגיע עם מדבקת קוד קטנה במרכז של הצד עם המגעים. אני אמור להסיר אותה? למה בכלל שמו שם מדבקה? לא נראה מיקום טוב במיוחד... 3) האם היה עדיף כבר ללכת על 4690 בתוספת של 80 ש"ח? אני מניח שעדיין אוכל להחליף אם ארצה (לא פתחתי את האריזה). המחשב הוא לשימוש כללי (עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD, מעט פוטושופ, ללא גיימינג, ללא OC כמובן). אבל זה מחשב שאמור להחזיק לפחות 5 שנים או יותר, אז לא עדיף ללכת על הi5 הכי חזק? 4) זכרונות שיש לי ושאני רואה שלוח האם שהזמנתי עכשיו ASRock H97M Pro4 לא מופיע ברשימת הלוחות שמתאימים ועברו בדיקה (QVL). האם יכולה להיות בעי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. תגידו לי תתחדש, קניתי לוח ומעבד חדשים... לוח Asus P5K מעבד E8400 הכל עובד סבבה, רק שאני קצת לא מבין למה יש 3 חיישנים בשביל המעבד... וגם הטמפרטורה שונה בין הליבות ויש הבדל גדול בין הטמפרטורה של "המעבד" לליבות עצמן, הנה תמונה: מישהו יכול להסביר? וגם האם זה נכון מה שסימנתי שם... כי לא סגור על הדברים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, שדרגתי כרגע את הוינדוס שלי מXP ל7 אני רוצה להוריד DRIVER עדכני של לוח האם שלי אבל אני לא יודע איזה להוריד יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני נכנס לאתר שלהם הוא שואל אותי מה אני רוצה להוריד אני בוחר לוח אם, ואז הוא שואל אותי על סוקט וצ'יפסט, אין לי מושג איך לגלות את זה כל מה שאני יודע ומה שרואה שרשום על לוח האם זה gigabyte ga-ep45-ds3l מודה לכל מי שיכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

אני לא מבין מה זה, איך עושים את זה, למה זה טוב ומה זאת אומרת מפרט שמתאים ל OC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Kfir,

איך אני יכול לדעת בWINDOWS באיזה רוחב פס AGP אני עובד ? (עם כפול 4 או 2 או 1). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום חברים, יש ברשותי זכרונות של 1G DDR2 במהירות של 533MHZ האם אני יכול לשים אותם בלוח אם שבו התמיכה היא לזכרונות DDR2 במהירות 667/800MHZ ? לדוגמא לוח אם ASUS P5QPL-AM ? שימו לב שהמצב שאני שואל הפוך ! אני יודע שניתן להשתמש בזכרונות בעלי מהירות גבוהה על לוח אם שתומך במהירות נמוכה. אך כאן אני שואל ההיפך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. דור ה-Core השישי של אינטל עוד לא נחת, ואנחנו כבר מקבלים פרטים ראשונים על מה שיגיע אחריו. קפיצה ל-10 ננומטר? כנראה תתעכב פעם נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a8-kaby-lake-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%a9-%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by klingon,

כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי שני סטיקים שכל אחד 8 גיגה. HyperX fury DDR4 8G. יש לי עוד סני סטיקים פנויים. רציתי להוסיף עוד סטיק אחד של 16 גיגה. כדי שבעתיק אוסיף עוד אחד של 16. האם אפשרי? האם זה משנה ה CL שיהיה אותו דבר כמו של הזיכרון שכן קיים במחשב? אני מתכוון לקנות מ KSP (בגלל המיקום), אז אם למישהו יש המלצה/קישור למשהו שקיים שם אודה לו. אני גם רוצה להוסיף הארד דיסק של SSD 120G . וגם כרטיס מסך שיתאים ללוח אם/מעבד ויפעיל משחקים בצורה טובה. אז אודה לכם על המלצות גם לגבי זה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by avivboker,

קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Number of processors 1 Number of cores 4 per processor Number of threads 4 (max 4) per processor Name Intel Core 2 Quad Q6600 Code Name Kentsfield Specification Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.B Extended Family/Model 6.F Core Stepping G0 Technology 65 nm Core Speed 1600.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 266.7 MHz Rated Bus speed 1066.7 MHz Stock frequency 2400 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by No-One,

שלום לכולם, יש דרך בה ניתך להשתמש בזכרון של מחשב נייד לנייח?

19. Started by electro78,

התקציב בערך 6000 בעיקר למשחקים סגור על כל המסביב אבל לא על המעבד.. INTEL Pentium D - 3.2 (940) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI או AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL שניהם בערך אותו מחיר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gindind,

אני מעוניין להחליף מעבד וזכרונות, צריך המלצות לשידרוג . מערכת הפעלה שלי ווינדוס XP professionl 32 BIT לוח אם מיסוג ASUS P5QL-E CHIPEST INTEL P43/ICH10R system bus -1600(oc)/1333/1066/800MHZ כרטיס מסך ASUS 9600GT אני מעוניין להחליף מערכת הפעלה בעתיד לווינדוס 7 64bit חשבתי על מעבד QUAD השאלה איזה מהם יעבוד הכי טוב ? זכרונות 1066 MHZ משתמש למשחקי רשת, תקציב עד 900 ש"ח פחות או יותר למעבד. אשמח לקבל עזרה.

21. Started by ktgw,

שלום, ברשותי מעבד Core i7 3770K, לא O.C עם גוף קירור הכולל מאוורר (לא המקורי שמגיע עם המעבד). אני מחפש קירור שקט למעבד, בלי מאוורר (קירור פסיבי), האם קיים בכלל דבר כזה? טמפרטורות העבודה שלו הם בסביבות 40 מעלות ובעבודה גרפית קופצות ל - 60, והמאוורר עובד מהר יותר. האם יש גוף קירור מומלץ שקט שאתם מכירים ללא מאוורר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי לכל העוזרים יש לי לוח אם Gigabyte P35-DS3P ואני רוצה להוריד את הדרייברים המעודכנים, הבעיה היא שיש כמה גרסאות באתר ואין לי מושג מה מהם מתאים (מצורפת תמונה כדי שההסבר שלי יהיה יותר מובן ) איך אוכל לדעת מה הגרסה שלי? תודה!! מורן [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Jar with me,

שאני רואה את מהירות המעבד שלי אני בעצם רואה את מהירות הבאס כפול המכפלה. בקשר לבאס יש לי משהו , זאת מהירות , מהירות תקשורת בין רכיבים שונים במחשב שלי. אבל אני ממש לא יודע מה זאת המכפלה , אני פשוט לא יודע מה זה , מהיסוד למישהו יש תשובה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים