עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2N1066SR2GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כמובן שיעשה OC איך הזיכרונות האלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nore0,

האם אפשרי להשאיר את החלקים הבאים ולקנות לוח אם התומך בחיבור AGP ומעבד Core 2 Duo ספק : Enermax Noisetaker 370W לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסק קשיח: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT חשבתי על ‏4CoreDual-VSTA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4757 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=4CoreDual-VSTA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=311&aff=Zap ו-Core 2 Duo E4300

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by INON,

נתקלתי חנות של COM4U וגיליתי זכרון RDRAM 256 מגבייט עם 1066 מגה הרץ הנה העמוד שלו http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=4000022&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=9 אז מה יותר טוב הRDRAM או הDDRAM

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by Dmoney,

המחשב הישן שלי הוא p3 450mhz ויש לי 229SDRAM (זה מחולק ל3 סלוטים), ואני רוצה להחליף כרטיס אחד של זכרון....עכשיו לשאלה: אני לא יודע מה ה-mhz של הזכרון שלי עכשיו ואני לא יודע מה ה-mhz של מה שאני רוצה לשים.... אז השאלה שלי אם נגיד ה-mhz יהיה שונה בין כרטיס לכרטיס זה יכול ליצור בעיות?(זה יעבוד בכלל??) או שיקרה משהו אחר שאני לא רוצה שיקרה....?? :-\ אם זה עוזר לכם אז הלוח שלי זה Via Apollo Pro Plus (692/596) Chipset. 10X עריכה: אני רואה שאתם לא עונים אז אני ינסה לשאול בצורה יותר פשוטה: זכרון פנימי 128sdram 266mhz יעבוד עם 32sdram 100mhz....??

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  5. אז ככה, אני כל החיים שלי עובד עם מעבדי אינטל ומרוצה, והנה עכשיו הגיע הזמן לשדרג. אז התחלתי לבדוק אתרים, והנה, למרות השנאה שלי למעבדי AMD, שביצועיהם לא היו מצדיקים מעבר, אהבתי את ה- ATHLON 64! אני קונה בתקציב 1400 ש"ח, ו A64 3000 הוא המיקוד שלי. אבל מה, אני פשוט קצת "מפחד" לקנות AMD, כאילו מה זה המוזרות הזאת שביצועים לא נקבעים ע"י מהירות השעות והFSB. ושמעתי גם שהוא מגיע ל 70 מעלות חום, ואיך אפשר להגיע לכאלה תוצאות עם באס של 400 מגהרץ?! מה עם היציבות שלו? האם הוא אמין? כי סך הכל אינטל מפתחת צ'יפים משנות ה-70, ויש להם ניסיון הרבה יותר רחב בתחום ויותר אמינות, או שאני טועה? והכי חשוב, האם אני אי פעם אמצא שימוש ב- 64 ביט, דהיינו, האם יש או עתידים לצאת משחקים שיש להם אופציה ל-…

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by ronin,

אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Remax1,

איזה מאוורר מומלץ למעבד הנ"ל? והאם צריך לשים משחה תרמית למעבד? תודה רבה לעונים ו חג שמח

8. זה לוח M דיי ישן, בן 3 עוד מעט. אני מעוניין לשדרג את המחשב בכרטיס מסך חדש + ספק שיתמוך בו + 4 גיגה ראם חדשים. אני רוצה לדעת אם הוא בכלל יכול לתמוך בכטיס מסך מסוג רדון סדרה 5XXX, ואם הוא מסוגל לתמוך בהתקנים חדשים היום? כמו ראם DD3 שרץ על 1333 הרצ לדוגמא וכאלה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tgen,

קניתי לאחרונה מחשב חדש ובזמן שאני משחק משחקים כבדים או מבצע מס' פעולות בו זמנית הוא מקרטע ונהיה עליו עומס רציני. האם זה תקין שבזמן הרצת משחק כמו Call of Duty החדש יהיה כזה עומס על הזיכרון? (תמונה) חוץ מזה, ברגע שאני מבצע מספר (אפילו יחסית קטן) של פעולות בו זמנית המחשב נהיה מאוד איטי. במחשב הקודם שלי עם 4 ג'יגה זיכרון לא זכור לי שהיתה לי כזאת האטה בזמן מולטי טסקינג. מה יכול לגרום לזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום. כל כך מזמן כבר לא הייתי באתר, כבר דיי הרבה זמן, ממש הרבה שאני הפסקתי לעקוב אחרי מה שקורה בעולם חומרת המחשבים, טוב עקבתי אבל ממש שטחית, לא כמו שהייתי פעם. אז ארחיב את שאלתי מהכותרת: אני חושב על לשדרג את המחשב הקיים שלי. למסקנה הזאת הגעתי אחרי שנוצר צורך בכל מקרה לקנות מחשב חדש במשפחה, כאשר ישנם 3 מחשבים ואחד מהם מת, אז צריך להחליפו. אז חשבתי, אם כבר לקנות מחשב חדש, אז למה דווקה את החלש מהשלישייה להחליף, זה שמת, החלטתי לעשות רוטציה, בשבילי לשדרג את המחשב הכי חזק, ואת השניים הנותרים (שעדיין עובדים יופי ובהחלט מעל ומעבר יספקו את בני המשפחה) פשוט להריץ בין משתמשי המשפחה. אני רוצה לשדרג לא את כל המחשב אלא את השלי…

11. Started by nw,

יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow]! אני חדש כאן.. ויש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי.. אני מתכוון לקנות את הGF6800 GT ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה - P4S8X -X מתאים בשבילו( יש בסוף ההודעה הסברים ומידע לגביו) בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לשים בו זכרונות של DDR400 כי שם כתוב רק DDR333 ואני כמעט לא מוצא זכרונות כאלה למכירה... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm - הפרטים על הלוח אם תודה רבה

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  13. core i3-8000

14. Started by lmlm,

Intel 975XBX Motherboard unmodded, no bios mods. Vapochill LS Modded by Chilly1 Memory @ 3-4-3-9 @ 1:1 Vcore @ 1.565v FUGGER שמוכר מהפורום XS שבר את ה 4GHZ בקונרו פשוט מדהים. יש מצב ל 5GHZ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות את אחד מהזכרונות המופיעים בקישור הנ"ל . http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=77&fldVal=667MHz&ShowSenon=1 הזכרונות מיועדים לאוברקלוק . ה-TWINMOS שלי לא מחזיקים מעמד בתדרים יותר גבוהים מ-2.0 GHZ . אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין , תודה ושבת שלום.. אסף .

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by gameri,

לכמה שנים בערך לוח אם שקניתי היום יהיה רלוונטי לשדרוג (נגיד שקניתי את הלוח אם הכי מתקדם והכי יקר למשתמש הביתי לא לשרת) אני מתכוון ברמה של דור מעבד נגיד שהלוח שיש היום מתאים לדור 10 אז שנה הבאה שיהיה דור 11 זה כבר לא רלוונטי ? שמעתי שיש הבדל בין פלטפורמה של intel ל amd אבל אני שואל לשני הפלטפורמות כיוון אחר האם לוח אם שתמך בgtx יוכל לתמוך ב rtx כל כמה זמן יש ddr חדש ובקיצור אם קניתי לוח אם הכי חדיש לכמה שנים קדימה אני יוכל לשדרג אותו עד שכבר החומרה באותה תקופה לא תתמך בלוח האם הזה כמובן שאני יודע שאי אפשר לדעת איזה טכנולוגיות צופן העתיד אבל בהסתמך על שנים קודמות כל כמה זמן יש שינוי מהותי

17. קניתי לוח אם של גיגהבייט מהאינטרנט הם שמו שמה כמה תמונות תמונה אחת היתה של האביזרים אתה יכולים להגיד לי מה זה כל אחד מיספרתי אותם שיהיה נוח להבין [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  18. שלום, הייתי פה בעבר (בפורום כרטיסי מסך) כדי להתייעץ: פוסט ולבסוף החלטתי שלא לשדרג (מאיזשהי סיבה) לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי ממש מקרטע אז פירמטתי והתקנתי מחדש את המע' הפעלה ולהפתעתי זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר כל כך ישן שכבר אין לי ברירה אלא לשדרג\לקנות חדש. אוסיף ואציין שהמחשב שלי לא איטי מחוסר מקום בהארדיסק בו מותקנת מע' ההפעלה (143 ג'יגה פנויים מתוך 198 ג'יגה) המפרט הוא אותו מפרט להזכירכם: חוץ מהזיכרון שגדל: זיכרון: 7168MB DDR2-SDRAM אבל אני מניח שכבר לא רלוונטי אם וכאשר אלך לקנות חדש. הפעם אני רוצה קצת יותר מהמחשב (לא רק צפייה בסרטי D באייכות 1080P באופן חלק אלא) שגם יחזיק לטווח ארוך וכמובן לא יהיה איטי. להזכירכם ב…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Regev,

מהו הצ'יפסט הכי טוב למעבדי SOCKET A? nForce KT266 KT266A Ali MaGic SIS 735 AMD 760/761רגב אליה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Haflo,

אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. תודה.

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by Enable,

הלוח הזה GA-MA785GM-US2H תומף במעבד הזה? AMD Athlon II X2 250 Box תודה מראש

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB. אין צורך בשום דבר של דואל צ'אנל\DDR2 וכו' . אם אפשר אז אני מעדיף CL2, אבל לא חובה. כמו כן, אני מניח שהמקסימום שאני צריך זה PC3200, שלפי הבנתי זהו הסטנדרט כיום. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לקבל הצעות. בתודה

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  24. אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  25. שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.