מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, במחשב שלי הלך הלוח אם (מי שסקרן יכול לקרוא בפורום תמיכה טכנית). לכן, אני מעוניין לקנות לוח ומעבד חדשים. עד עכשיו היה לי i5-650 ומבחינת ביצועים הוא הספיק לי לכל השימושים. עשיתי חיפוש קצר ונראה שמעבדי הפנטיום בדור האחרון הם בסדר גודל של ה-i5 שהיה לי מבחינת ביצועים. לכן, חשבתי לקנות פנטיום g3220 יחד עם לוח אם בסיסי, שזה אומר סה"כ כ-550 ש"ח. אבל, העפתי מבט מה יש ל-AMD להציע, וחשבתי על האפשרות הבאה: לוח - http://ksp.co.il/?uin=22905 מעבד athlon 5350 - http://ksp.co.il/?uin=22754 בחיפוש קצר הגעתי להשוואה בין המעבדים: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G3220-vs-AMD-Athlon-5350 לכאורה נראה שהאתלון לא נופל בהרבה מהפנטיום מבחינת ביצועים, ואני גם חוסך כמה שקלים…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?
-
- 12 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף,בשלב ראשון אני לא מתכנן O.C אבל אולי בהמשך כן אם למישהו יש דעה מבוססת או איזשהו LINK של השוואה בין הלוחות הייתי מאד מודה לו.(ראיתי השוואה אחת ב TOMS ושם נראה לי שיש יתרון קטן ל-ASUS) המעבד יהיה AMD 3500 תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי נזכה לראות את דור ה-Cannon Lake בפעולה, אבל בענקית השבבים מבהירים כי אין להם שום עיכובים במסגרת התוכנית הנוכחית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?
-
- 12 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? תודה בכל אופן
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בס"ד אני חבר חדש בפורום ולפי מה שהספקתי לקרוא ישנם כאן חברה מקצועיים מאוד (עורכים וגולשים). שאלה לעורכי האתר ולחברים: הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן בחדש וכרגיל ההתלבטות מה לקנות, בעבר קניתי מחשב מן החדשים והטובים בשוק (מערכת scsi כרטיס מסך matrox וכדו') ועם הזמן הבנתי שלצרכים האישיים שלי אין צורך במערכת כזאת משוכללת. על כן, החלטתי הפעם לקנות מערכת שתתאים ליישומים שאני מריץ (בעיקר אינטרנט..קצת++ vc),בהמלצות האתר ראיתי שהמעבד הממולץ הוא AMD ובורד תומך, אני עדיין מעוניין להשאר עם מערכות פנטיום של אינטל. לדוגמא:P3 866 שאלתי: האם המעבד הזה ממולץ? איזה בורד תומך בו(עם אפשריות לשידרוג)? וכמובן איזה זכרונות מתאימים לבורד? בתודה מראש רספיוטין
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים זכרון 1066MHZ לפי מה שאני רואה כמעט כל הלוחות תומכות בDDR 800 שלפי הבנתי זה ?800MHZ אני רוצה לקנות OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper ואני לא בטוח איזה לוח אם מתאים לן מבחינת ביצועים ובפחות מ1100 ש"ח בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: corsair 600C מארז אלומיניום בנוי הפוך לוח אם Asus Strix Z270E Gaming מעבד Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB ספק Corsair HX750 כונן קשיח SSD Samsung 850 EVO זיכרונות HyperX Savage 2x16GB DDR4 2400Mhz קירור מעבד Corsair Hydro H115i והדובדבן שבקצפת כרטיס מסך Asus GTX 1080 Ti FOUNDERS EDITION 11GB קצת תמונות
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי ממש פורום מתאים שלאלה, אז אני אשאל כאן: כרגע יש לי שני סטיקים של 512 MB ב DUAL CHANNEL אחד אני רוצה לשדרג, ולהוסיף עוד שני סטיקים, כל אחד של 1GB בשני הסלוטים שנשארו.. רציתי לשאול אילו כרטיסים הכי כדאי לקנות, בתקציב של עד 180 שקל? 2 KINGSTON VALUE? 2 של LG? לא היה לי ניסיון איתם, לכן אני שואל? וראיתי גם 2 סטיקים של PATRIOT SIGNATURE שעולים 10 שקל יותר מאשר 2 של KINGSTON VALUE, הם עדיפים על הKINGSTON VALUE? עוד שאלה קצרה - כדאי להעדיף KINGSTON כי כבר יש לי 2 סטיקים של קינגסטון, או שCHANNEL אחד לא משפיע על השני?[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 18:01:51 סליחה, לא ראיתי שכבר יש פורום של זכרונות..
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות את המעבד Q6600 ויש לי את הלוח gigabyte 965p-ds3. אני רוצה לעשות למעבד הנ"ל OC עד לכ3.0-3.2GHZ ביצבות מלאה. כסף אין הרבה=\ [גג גג גג 400 שקל ורק אם זה ממש ממש יצדיק את המחיר] ושיהיו של חברה אמינה. עדיפות לskypc\foxpc. תודה מראש לעוזרים =] עריכה מצאתי את הזכרונות הללו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 התזמונים מעולים חברה דיי טובה האם זה מצדיק מחיר של 50 שקל יותר מהשאר?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה יהיה הבדל הביצועים בין 4GB ל8GB זיכרון?? יהיה משהו משמעותי? וכמובן נבוא בהנכה שאני משתמש בויסטה X64
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה זיכרון אני יכול לחבר ללוח IB9??? מה לדעתכם יותר כדי לי לעשות? להחליף זכרונות לחדשים כל אחד של 1GB או להוסיף למה שיש לי (2X512) עוד 2 של 512 ??? מה ההבדל בין 667Mhz או 800Mhz ??? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בקרוב עוד כמה ימים....יש לי פה מפרט של AMD תגידו לי בבקשה עם הלוח טוב או להחליף אותו בדגם אחר או בלוח ביצרן אחר בכלל נגיד כמו asus AMD Athlon 64 3200+939 BOX VENICE Gigabyte K8N51GMF-9 pci express,dual ddr 1024 kingston dual gigabyte 6660GT 128 MB DDR ATX 400W Silver USb Front המחשב בעיקר למשחקים לתוכנות מוסיקה ועוד כמה דברים...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מעבד אינטל QX9770 ואני צריך להחליף את לוח האם שלי (ASUS COMMANDO ) מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
בבקשה!!!
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי אני צריך לוח חדש עבור i7 4790 (לא k). - אין כוונה של ממש ל OC אלא אם כן ההבדל מחירים זעיר. - יש לי 7 מאוררים ויהיה נחמד אם כולם התחברו לללוח (כרגע חלק מתחברים למארז) - לא יודע אם זה הכרחי לציין אבל זה הקרור שלי Alpenföhn K2 Mount Doom CPU Cooler עד 100£ (האישה תשמח אם נכוון לפחות כמובן) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב ממקום בטוח על רמה אבל בכל זאת, נראה לי שניסו "לקמבן" אותי. בלוח. הלוח הוא P4C800 DELUXE . נכנסתי לאתר אסוס וניסיתי לברר אם הלוח הוא אותו הדגם ואני חושב שנתנו לי P4C800 "משופר" ולא דלוקס חלק מהמראה של הלוח הוא כמו של הדלוקס וחלק כמו של הרגיל. איך אני יכול לדעת באופן חד משמעי אם אכן קיבנו אותי אני לא "ספצס" בלוחות אם-אז תעזרו לי ב-ב-ק-ש-ה ! תודה מראש AaBbb :' ??? עריכה: עדיין לא השתמשתי במחשב שלא יבוא אליי הספק בטענות ועדיין לא הותקן כלום!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-