מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ש: 4G זיכרון על מערכת הפעלה 32BIT, האם זה אפשרי? ת: אפשרי עם מגבלה אחת - המערכת תדע לזהות רק 3 עד 3.5 ג'יגבייט כי מערכות 32BIT מוגבלות בכמות הכתובות שיש להן. ש: במידה ויש לי 4G זיכרון על מערכת 32BIT האם המערכת תוכל להשתמש בכל מה שמזוהה? ת: כן. למי שתוהה זה לקוח מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.0 בסוף העמוד ממש בתחתית
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש מעבד כזה שנקרא Intel Core Duo? אם כן, אז למה לא כל כך מכירים אותו ולמה הוא לא משווק יותר והפנטיום 4 כן? אם לא, אז למה מעבד Conroe נקרא Intel Core 2 Duo?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
סלחו לי אם זאת אינה הקהילה הנכונה,פשוט נראה לי שהבעיה היא בלוח אמ כאשר אני מנסה לעשות boot from usb cdrom/fdd/zip הוא אינו מתייחס וישר מעלה לי את הווינדאוס הוא אפילו לא כותב שהוא מנסה כמו שהוא כותב אם אני עושה לו מCDROM הלוח אמ שלי הוא guru (אין לי מושג איזה דגם)
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם הוא תומך SATA בכלל ? הבנתי שרק IDE ואני רוצה לקנות צורב DVD בדיוק.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מנסה להרחיב את הזכרון מ-512 ל-1024. ויש בעייה מעניינת... המצב ההתחלתי היה - 2 זכרונות DDR400 - PC3200 של NCP, כל אחד 256MB. במצב הזה הכל עובד טוב (העבודה באמת ב-400MHz). החלפתי את שני הזכרונות הנ"ל עם שניים חדשים - שני זכרונות מאותו סוג של KINGSTON. גם עכשיו הכל תקין. אבל - כשאני מתקין את ארבעת הזכרונות, בהפעלת המחשב אני מקבל הודעה על בעיית OVERCLOCKING ומופנה ל-SETUP, וניתן להפעיל את הזכרונות יחד רק במהירות 200MHz. אשמח אם מישהו מכיר את הסוגיה ויש לו פתרון... נתוני נוספים - פנטיום 4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האים המעבד שלי מידגם AMD ATHLON 4800+X2 2500MHZ SOCKET AM2 יגביל אותי במישחקים כגון: FAR CRY 2 או CRYSIS WARHEAD למרות שכרטיס המסך שלי הוא מידגם SAPPHIRE 4850 TOXIC 512MB ואים כן באיזה מידה וצורה זה יורגש במהלך המישחק עצמו? תודה לכל העונים ! ! !
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
יש לי Phenom 2 X6 1090T שווה לשדרג ל4570 למטרות גיימינג או שההבדל לא יהיה מורגש? צירפתי את המיקום שלו ב-CPU Benchmarks לשם המחשה היכן הוא עומד כרגע
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3000 וכן לוח אם +EPOX 8KAD ואחת הפשרויות היא SMART FAN FOR CPU TEMPERATURE שמאפשרת לך לבחור בין "לא פעיל", 35C, 40C 45, 50,55 השאלה היא האם כדאי לי להגדיר לו משהו, הברירית מחדל של הלוח היא "לא פעיל", ואם כן להגדיר אז למה? ומה זה בדיוק עושה? יש לציין שאני לא עושה OC, ואין לי מושג מה הפונקציה הזאת בדיוק עושה, ההסבר במדריל של הלוח מאוד לא מספק (משתמשים באותם מילים כדי להסביר מה זה- כאילו שאני לא יודע להבין מה זה SMART וכו, השאלה מה זה בדיוק עושה ואיך והאם זה טוב או לא) יש לי מארז HEC 6A19 עם שני מאווררים של 120 וספק של HEC 475W (וכמובן המאוורר של המעבד ) ???
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
זהו את לוח האם שבתמונה - נא לציין דגם מדוייק דיון זה יסגר לתגובות בחצות. אנא זכרו לשמור על חוקי התחרות.
-
- 60 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
https://wccftech.com/asus-x299-refresh-rog-prime-motherboards-intel-core-i9-10000-core-x-cpus-confirmed/amp/ בהשקה של לוחותיה החדשים של החברה אושר בין היתר שבב מידע מעניין, מעבד חדש (או כנראה סידרת מעבדים) בליין ה HEDT (המעבדים היקרים של אינטל לשוק תחנות העבודה ולא לשוק הביתי) שנקרא Intel Core i9-10000 HEDT “Core-X”. לפי שמתרגשים יש להבין שהמעבד הנ"ל אינו מתאים לתושבת הסטנדרטית עליה מבוססים המעבדים הביתיים כגון ה I9 9900 אלא בתושבת LGA 2066 שנמצאת בלוחות היקרים שמיועדים למעבדים לתחנות עבודה. או מעבדים שאלו לעיתים אלפי דולרים (כדוגמאת ה Core i9-9980XE שעולה כמעט 2000$).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם למשחקים ואני לא יודע איזה כדאי GA-965P-DS4 או GA-965P-DS3 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
האם המתחים המפורטים בתמונה תקינים ? ובעיקר השניים המסומנים ? בזמן מנוחה (כפי שנראה בתמונה) המחשב עם טמפרטורות קרירות, אבל עם מאמץ קטן (הצגת פלאש באינטרנט) הטמפרטורות של הלוח והמעבד עולות לכיוון ה-60 מעלות. האם תקין ? מדובר בלוח M61 של ג'יגאבייט עם מעבד AMD 4200.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני חייב לקבל מידע דחוף ממי שיש לו לוח ASUS P5RD2-VM אני מסדר לבחור את המחשב מע' קרור מים וOC וגם צביעה. איך שהביא את הלוח , הסתכלתי וראיתי שיש קבל ליד ה12V בלוח , מכופף מאד . מאד . עבדנו הלאה. אחרי שהסרתי את המאוור של אינטל מהמעבד אפשר היה לראות יותר טוב את הקבל , ונראה לי שרדל אחת שלו בחוץ ! נגעתי בעדינות ואני רואה שהרגל מנותקת ! למחרת הייתי בהדר בחיפה וקניתי קבל מתאים. הבחור בא , לקח את הלוח והלך לחנות של חבר שלו שמכר לו לממש אחריות - אין במלאי יגיע עוד שבועיים . אז הוא קיבל אישור שאלחים את הקבל. הלחמנו. איך שאנחנו מסיימים היום , הוא מסתכל ורואה מקום בלוח שנראה שהיה שם קבל כי יש שתי רגליים של קבל באויר - כאילו מישהו תלש !. מה עושים ? חיפשנו בגוגל תמונות להשווא…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי AMD 4400 ולוח M SS5-3 שיחקתי עם המעבד וכמה פינים יצאו מהמקום , ואחד מהם תקוע בלוח M מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אם יש באתר כתבה בנושא זה או בסטיקי אשמח אם תפנו אותי אליו, כי אני פשוט לא מצאתי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בביקורת זו אנחנו מסתכלים על לוח האם המתקדם והחדיש ביותר עבור מעבדי ה-Threadripper של AMD - זה שמוכן כבר עכשיו לקבל מעבדים עם 64 ליבות ולסחוט מהם כל טיפת יכולת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני ניצב מול דילמה כזאת לקנות I5 עם לוח חדש וזיכרונות חדשים שכל הסיפור זה איזה 1500 שקל + - או פשוט לקנות PHENOM X4 955 באיזה 900 שקל שכבר יש לי לוח שתומך במעבד וגם קניתי זיכרונות מעולים לפני חודשיםם 2X2GB Kingston HyperX וחבל לי עליהם שהם כמעט ולא היו בשימוש ואני נוטה לכיוון ה955 גם כי זה משתלם וגם כי ראיתי המון ביקורות והשוואות בין שתי המעבדים וברוב ה955 מנצח במבחני המשחקים שזה השימוש העיקרי שלי במחשב. וגם מה שהכי מרתיעה אותי בI5 זה הלוחות שהתושבת שלהם לא טובה ועושים בעיות בOC ואני לא מסוגל לחיות בלי OC כי אפילו אם לא צריך אני עושה סתם בשביל הכיף. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
יש לי זכרון 256 sdram ו133 מגה הרץ שזה ממש לאט כשאני משחק sims 2 המשחק בקושי זז אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס אין לי אפשרות לקנת זיכרון היום קניתי כרטיס מסך בכל הכסף שלי(gigabyte r9550 128mb) אחרי שסגרתי כמה תוכניות היה שיפור ממש גדול יש לכם עוד כמה טיפים בשבילי כדי לעשות אותו יותר מהיר? אגב הזיכרון המינימלי לסימס 2 הוא 256 תודה לכל מי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערכתי את האשכול בשביל About:blank http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850 המפרט דומה אחד לאחד אז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח אתר ולעמובד בראושה של חברת ON LINE בשם Support4U יהיה לנו אתר שבשביל לבנות אותו אני חייב פשוט חייב מעצבי/מפתחי אתרים , שבה משתמשים יוכלו לקבל תמיכה חינם בכל נושא במחשבים, יהיו הרבה דפים באתר לגביי בעיות שכבר נפתרו בכל נושע ונושע והוא יהיה שמיש גם לטכנעים וגם לאנשים רגילים!@ בעתיד נוכל לצרף בננרים לאתר וכך להרוויח כסף! מי שרוצה להיות בצוות בבקשה תשעירו הודעה ואת מה שאתם רוצים לעשות למען פיתוחו וקידומה של החברה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שהAthlon X2 3800+ יותר חזק,אך למרות זאת,הPentium D 820 הוא דיי זול,ובהשוואות,הוא קצת קרוב לAthlon X2 3800+. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעקוף את הAthlon X2 3800+ בOC עם הD820.והאם ההבדל ביניהם כ''כ משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-