עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by atlass,

זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085 קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב . עכשיו השאלה שלי : במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד. האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1? או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by israel_gt,

האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  4. שלום, יש לי במחשב זיכרון מסוג OCZ 1*3giga יש לי עוד חריץ אחד פנוי הזכרונות הם 800 קניתי אותם בערך לפני שנתיים וחצי עכשיו אני רוצה להוסיף עוד איזה סטיק של 2 גיגה שיהיה לי 5 השאלה אם לא יהיה לי בעיות והאם אני יכול בכלל דרך אגב זה מה שהCPUZ מראה לי Picasa Web Albums - oren - Untitled Album הלוח אם זה : dq-6 ציפסט nforce 680i

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yzmot,

שלום חברים תמיד נשאלת השאלה איזה לוח אם עדיף ורצוי לקנות אני מתלבט בכל פעם מחדש בשתי החברות הנ"ל ישנה בעיה עילאית אצלי בחדר הביטחון של חום החדר בקיץ חם מאוד ואני צריך להוסיף המון מאוורירים מסיבים על המעבד ובכלל במחשב במארז לעומת זאת בגלל החום אני בוחר לוח אם שהוא לוח אם מסיבי מבחינת עמידה בחום מסיבי מבחינת הטכנולוגיה לעומסים ומסיבי מבחינת הקבלים שלו - כדי להבטיח שלא יפגעו בעת חום אני ישמח לקבל שני דגמים מכל יצרן שנחשבים למסיבים אשמח לשמוע ולדעת מה יותר טוב מה כדאי איזה דגם נחשב עמיד מבחינת עומסים וחום רואי לציין שכל המחשבים שלי סבלו מחום יתר היות ומזג האוויר השורר אצלי בחדר מכה במחשב עד כדי התכה של המעבד כמו כן הקיץ שעבר התקנתי מזגן שעזר לי המון בהורדת הטמפ' בחדר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  7. אני רוצה ליקנות מחשב חדש וקראתי כאן באתר שיש לוחות אם עם bios חדש בשם uefi איזה לוח אם עם ביוס כזה יש ל מעבד amd עם 4 או 6 ליבות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני חושב לרכוש את השילוש הבא המיועד להריץ סרטי HD ותוכנות לא כבדות יותר מדי (PHOTOSHOP, ECLIPSE): לוח אם: GA-880GA-UD3H מעבד: AMD 640 זיכרון: 2Gb VALUE SELECT (1333 ) CORSAIR האם את הזיכרון כדאי לשדרג למהירות 1600? ירגיש משהו? או שרק בOC? איך הלוח? והאם כדאי לשנות משהו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Overshot,

שלום לכולם. ברשותי יש 2 מעבדים : P4 630 HT (3.0 ghz, 800fsb, 2 mb Cache, 90 NM) CELERON D 352 (3.2 ghz, 533fsb, 512 kb Cache, 65 NM) אני הולך להתקין אחד מהם ב-Asus maximus Formula X38. האם הCACHE משפיע? איזה מהם הייתם מעדיפים להתקין? (כולל OC). ומי יהיה יותר חזק במשחקים? Celeron Pentium 4 בתודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום קניתי לוח אם ZOTAC NM10-ITX WIFI בסקי פי סי הנה הקישור: http://skypc.co.il/sg_product~10007~10~0.htm לאחר התקנה במארז של גיגה בייט http://skypc.co.il/pl_product~407300~6~0.htm הלוח אם מתחיל לעבוד והדיסק הקשיח נשמע מתפקד וגם הכונן האופטי אך אין יציאת ווידאו - לא רואים דבר על המסך (בשתי היציאות) - אפילו לא ביוס. פשוט אין אות במסך (ניסיתי כמה מסכים). החלפתי את הלוח בסקיי פיסי ללוח אם אחר וגם הוא אותו דבר. הם אומרים לי להביא אותו שוב לבדיקה אולי - אני מפספס משהו - מישהו נתקל במקרה כזה? פעם ראשונה שאני קונה מוצר של ZOTAC מאוכזב מהם קשות. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by elior021,

היי אני רוצה לקנות 2 קיטים של 4GB DDR3 1333Mhz קיט של kingston עולה 290 קיט של transcend עולה 243 אני קונה 2 קיטים ככה שיש הבדל של 100 שח כמעט אני רוצה לדעת מה ההבדלים ואם משתלם ללכת על הקינגסטון ולהוסיף כמה שקלים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שאלה פשוטה לכאורה, מהו הלוח האם הזול ביותר של אסוס שמתאים למעבד i7-860 ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by elior021,

הראשון I5 760 עולה 930 שח השני i7 870 1156 עולה 1330 שח המחשב מיועד למשחקים ומכונות וירטואליות לפחות 3 בו זמנית לא מתוכנן OC, אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין המעבדים ואם שווה ללכת על ה I7 לטווח הארוך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם אני לא מצליח להבין מCPUZ איך הזכרונות שלי עובדים. בהתחלה הם היו מוגדרים בביוס על 1300 (מכפלה על 6) והעלתי אותם חזרה ל1600. בשום תוכנת ניטור לא רשום באיזה תדר הם עובדים עכשיו. כמו כן, כשהוינדוס עולה המד שימוש זכרון (ניתן לראות בתמונה הראשונה) כבר נמצא על 25% למרות שכלום לא רץ ברקע, אמור להיות ככה? אשמח אם תעזרו לי להבין את תמונת המצב. (המעבד על OC ל3.8, לא יודע אם יש קשר). תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מחפש שילוב של מעבד-לוח אם-זכרונות המסוגלים לנגן 1080P , גם את הסצנות הכבדות ביותר. תמיכה בכל פורמטי האודיו הקיימים. המחשב לא למשחקים. דרישות מלוח אם: יציאת HDMI - כרטיס מובנה המריץ 1080P בצורה חלקה. USB3 יציאה אופטית רשת גיגה SATA3 הזול ביותר שימלא את הדרישות שלי... דרישות המעבד: אינטל צריכת חשמל נמוכה ומחיר זול ככל האפשר כמובן, בלי לגרוע מיכולת מילוי הדרישות שלי מהמחשב. דרישות הזיכרון: אמינות תמיכה בדרישות שלי. מקווה שזה הכל

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Oranl,

היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Eshel Hotel,

חבר שלי קנה מחשב מחיון מחשבים לפני כמה שנים והוא רוצה למכור אותו בחלקים אם אני לוקח את המעבד הזה E4600 בתדר 2.4 ומעלה לו את התדר ל 2.8 אוברקלוק עדין של 17 אחוז לאיזה מעבד הוא יהיה מקביל E5200 ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי מערכת AMD עם מעבד Athlon 64 X2 4600+ 2.4GHz Winsdor AM2. הספק הוא ספק מסוג HEC TRTF 400W עם 28A על גבי מסילת ה 12V. השאלה היא האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך מסוג ATI HD6850 או 6870 בלי להגביל? המסך הוא סמסונג 22" עם רזולציה 1920X1200. השאלה כאן היא עד כמה המעבד יגביל את הכרטיס אם בכלל.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by kashi,

שלום, האמת שהנושא קצת חוצה פורומים... יש לחבר שלי 2 לוחות אם, אחד MSI MS-7222 והשני MSI MS-7173 אני רוצה לחבר לאחד מלוחות האם כרטיס מסך עם יציאת DVI, עכשיו לפי מה שראיתי באינטרנט לאחד (7173) יש סלוט PCI-E ולשני יש PCI-E2... האם אני יכול להתקין על הלוח אם עם הסלוט PCI-E כל כרטיס PCI-E גם אם הוא 2? (אני מאמין שלא אבל רק רוצה תשובה סופית) במידה ולא איפה אני יכול למצוא כרטיס מתאים? בנוסף מה ההבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X1? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by Skatman,

שלום לכולם. יש לי את הלוח אם abit an7 הוא לוח אם די ישן. לכן אני מסתבך במציאת מעבד המתאים לו. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיתאים ללוח אם. שיהיה לו את הסוקט 462. המחשב אמור רק להריץ סרטים. לא שום דבר יותר מזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום איזה מעבד טוב לגימינג שני ליבות E8400 או 4 ליבות Q8400 ואיזה לוח אם טוב מומלץ לרכוש עבורם 1000 ש"ח (+ 100 ש"ח חריגה) * כרטיס מסך יש לי של GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card מאוחר יותר מתכוון לשדרג ל 4890 תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by ngc224,

שלום ! האים PCI-E X16 זה אותו דבר כמו PCI-E 2.0 ? זה מה שרושמים באתר של Gigabyte : The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp תמיד חשבתי ש X16 זו מהירות ו PCI-E 2.0 זה תקן חדש... האם זה באמת אותו דבר ?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by DAVIDKI19,

DIMM1: Nanya M2Y2G64CB8HA5N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 ) (7-7-7-20 @ 533 ) (6-6-6-17 @ 457 ) מה אומר ה @ שהזכרון ב OC? האם אפשר לעשות עם הזכרון הזה OC למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.