עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ישרף? משהו ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

אני עושה לו בביוס 1T בCOMAND RATE ואני נכנס לEVEREST הוא רושם לי שהוא עובד ב2T הזכרון: twinmos 1GB 667MHz 5-5-5-15

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060815235435.html הם יהיו זמינים להדגמה עד סוף השנה.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by urdead,

OPTERON XEON ראיתי שבלוח-אם של שניהם יש שני מקומות למעבדים אז רציתי לדעת כמה דברים.(אני יודע שזה לסרברים אבל תענו בבקשה) שני מעבדים זה יותר טוב מכפול ליבה? אם כן מה יותר טוב.... ואם רע למה ... וכשאני קונה את אחד מהם אני מקבל מעבד אחד או שניים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הרצון להתחרות סוף כל סוף מניב חדשות טובות לצרכן - אינטל מכריזה על הורדת מחירים משמעותית עבור חלק ממעבדיה השולחניים בסדרת Core Ultra 200Sלכתבה

6. Started by smood,

רציתי לדעת מזה בדיוק UltraDMA בלוחות אם... והאם ניתן לחבר דיסק קשיח עם חיבור ATA ו/או זכרונות DDR2 ללוח P4GPL-X http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=425&l1=3&l2=12&l3=158 אודה לכם אם תענו כמה שיותר מהר...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי לכל העוזרים יש לי לוח אם Gigabyte P35-DS3P ואני רוצה להוריד את הדרייברים המעודכנים, הבעיה היא שיש כמה גרסאות באתר ואין לי מושג מה מהם מתאים (מצורפת תמונה כדי שההסבר שלי יהיה יותר מובן ) איך אוכל לדעת מה הגרסה שלי? תודה!! מורן [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מעוניין בלוח P5QL-E של אזוס... הוא כמעט היחיד שנמצא מתאים לכל הדרישות שלי (לאחר חיפושים רבים).... נתקלתי בביקורות שאומרות שיש ללוח זה בעיה ב-BIOS.... בת'רד זה עזרו לי לגבי בעיה זו.... לפי החיפושים שערכתי בנושא גיליתי שהסידור של הלוח בעייתי.... האם הבעיה רצינית עד כדי החלפת הבחירה בלוח אחר? המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: Corsair VX450W לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי תקציב ללוח אם: עד …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Omri4u,

אוקי אז כבר הבנתי מה זה בעזרתכם אבל השאלה שלי היא כזאותי: מה זה אומר הדבר הזה: Most scientific questions require 64-bit precision real numbers (a.k.a. 'double' precision, giving 15-16 significant digits of precision). Unfortunately, the popular SIMD sets (Altivec, SSE, 3DNow!) only support 32-bit real numbers (a.k.a. single precision, giving 7-8 significant digits of precision). Fortunately, the recently released SSE2 supports double precision SIMD (albeit, only two double-precision numbers at a time, instead of four single-precision numbers). קראתי אותו איזה שלוש פעמים אני חושב שהבנתי אז ניסיתי לבדוק בעזרת המחשבון של חלונות אם אני מחלק את 100/33=33.33333333333333333333 …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by War-Hammer,

אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה) בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד... הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות)…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני גיימר כבד עם מסך 24 (רזולוציה 1200X1900) ומוכן להשקיע עד 1500 שח בשביל לשפר את המפרט הקיים. המעבד שלי בOC מקסימלי שהלוח אם מציע, וגם הכרטיס מסך מנוצל עד הסוף, אבל עדיין זה לא מספק אותי במשחקי HIGH END אולי זה יפתיע כמה אנשים אבל אני מרוצה מגודל הדיסק קשיח וזה החלק האחרון שארצה להשקיע בו. מה אתם מציעים לעשות? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gindind,

אני מעוניין להחליף מעבד וזכרונות, צריך המלצות לשידרוג . מערכת הפעלה שלי ווינדוס XP professionl 32 BIT לוח אם מיסוג ASUS P5QL-E CHIPEST INTEL P43/ICH10R system bus -1600(oc)/1333/1066/800MHZ כרטיס מסך ASUS 9600GT אני מעוניין להחליף מערכת הפעלה בעתיד לווינדוס 7 64bit חשבתי על מעבד QUAD השאלה איזה מהם יעבוד הכי טוב ? זכרונות 1066 MHZ משתמש למשחקי רשת, תקציב עד 900 ש"ח פחות או יותר למעבד. אשמח לקבל עזרה.

13. Started by LiorZi,

שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jangelboy,

שלום אני מבקש המלצה ללוח אם למחשב שאני רוצה להרכיב יש לי מעבד Q6600 סוקט 775 כרטיס מסך 4770 הארד דיסק SAMSUNG 1T HD103SJ זיכרונות יש לי 2 סטיקים אחד של DDR2 800 והשני DDR3 1333 כל אחד מהם הוא 2מגה לכן אני מבקש המלצה לשני לוחות אם כי עוד לא החלטתי באיזה זיכרון אני אשתמש הלוח אם צריך להיות ללא כטיס מסך מובנה וכן עם כרטיס קול מובנה (בעצם לא חייב כי אפשר להוציא קול מהכרטיס מסך) תקנו אותי עם אני טועה מארז עדיין אין לי עוד לא החלטתי עם זה יהיה במארז יעודי ל HTPC או רגיל ספק ישן גנרי של סאנשיין קומה 450 כרטיס טלויזיה כנראה יבוא בהמשך המחשב יהיה בסלון וישמש לצפיה בסרטים דרך המחשב וגיימינג קל התקציב הוא עד 500 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים, יש ברשותי זכרונות של 1G DDR2 במהירות של 533MHZ האם אני יכול לשים אותם בלוח אם שבו התמיכה היא לזכרונות DDR2 במהירות 667/800MHZ ? לדוגמא לוח אם ASUS P5QPL-AM ? שימו לב שהמצב שאני שואל הפוך ! אני יודע שניתן להשתמש בזכרונות בעלי מהירות גבוהה על לוח אם שתומך במהירות נמוכה. אך כאן אני שואל ההיפך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AloNs01,

זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤446 כמות:1 htt…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה מעבד עדיף מבחינת מהירות ובכלל ה: Pentium D 820 2.8GHz Dual Core או P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ההבדל במחירים ברור לטובת הD PROCESSOR וזה גם מה שאני בחרתי לבסוף לקנות... תשובתכם חשובה לי...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vToMy,

מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yaron86,

בלוח של NZXT N7 B550 מאוד מאוד אהבתי את האסתטיקה שלו אבל יש לי 2 שאלות 1. ממה שהבנתי ששמים דיסק קשיח M.2 אז ללוח אין היטסינק שיקרר את הדיסק, עד כמה זה קריטי? 2. אם בשאר רכיבי החומרה כמו מאוררים וכו' יש תמיכה ב asus aura, יהיה אפשר לשנות צבעים למאוררים עם הלוח של NZXT או שחייב לוח אם שתומך asus aura?

21. Started by Ev,

אני בונה מחשב עם המעבד I7-2600K ויש לי הנחה על לוחות אם של INTEL אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של לוחות אם מתוצרת INTEL לאומת אחרים. בפרט מתעניין בלוחות DP67GB, DZ68DB, DH67BL, DH67GD ובאותה השאלה, מה בכלל ההבדל בין הלוחות הללו (לא התעצלתי! פשוט ממה שמצאתי לא הבנתי הרבה http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=50095,55744,50244)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 78uuuu,

אני מעוניין לשאול מה נותן לי 4 ערוצי זכרון למעבד כמו לדוגמא מעבדי אינטל אקסטרים אנא תסבירו בפירוט למי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BlindFaith,

שלום. אני מעוניין כרגע לקנות מחשב high end למשחקים בעיקר, וגם לתכנות וקצת עריכת וידאו. יכול להיות שאפילו הרצת שרתי משחק. בדיון שפתחתי, אמרו לי שאין לי שום סיבה לקנות i7. רציתי לדעת בכלליות, פחות עם קשר למחשב שלי ספציפית, באיזה סיטואציות עדיף לקנות i7 על פני i5. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yossi051,

אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני הולך לשתדרג את המחשב, רק ראם לוח אם ומעבד, וביחד עם הספק (antec samrtblue) וכל מיני שטויות שקניתי זה יוצא 3500 וככה רק החלקים הללו עולים 2800 שקל בערך: EPOX 8K9A2 + (פורץ לי ת'מכפלה) AXP 2400 + CROSAIR PC3200 256 MB (בעתיד עוד 256) כמובן שיתלווה קירור מתאים וכמובן שהמחשב מיועד לOC עצבני (בתקווה ל200 FSB עם ירצה השם) רק אל תציאו לי את ה8RDA + היה כבר את הוויכוח...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.