עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by חרמןחומרה,

מישהו שמבין יכול אולי להגיד לי מה ההשוואה הנל אומרת על הזיכרון שלי זה נראה לא ממש טוב יש לי 256mb ddr 266mhz תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם שלום לכולם סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם... שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך אז ככה: המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כיצד אני מבצע עידכון ביוס ללוח שספק אם הזיהוי שלו באוורסט נכון ? יש תוכנה טובה יותר לזיהוי הלוח אם? קישור לתמונה של הלוח אם - http://img19.imageshack.us/img19/3218/dscf2046g.jpg . כפי שאתם רואים לא נראה לי מדובר על לוח של DFI. *הקישור לעידכון הביוס מהEVEREST מפנה אותי לדף שלא ניתן למצוא. קישור למידע אודות הלוח אם - http://img685.imageshack.us/img685/2570/81769819.jpg . *במידע אודות הצ'יפ כתוב שהלוח תומך בFSB400,FSB533,FSB800. אם כך מדוע המעבד עובד על FSB400? קישור למידע אודות הגשר הצפוני - http://img709.imageshack.us/img709/316/56430231.jpg .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yz101,

המודלים של E2140 וE2160. איך הם ביחס לשאר הגרסאות של C2D? הם נראים ממש זולים? איפה הם מבחינת יחס ביצועים/מחיר? ואיזה מן לוחות תקציביים מתאימים להם בהתאם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. איזה לוח יכול להתאים לזכרונות PC-133 כמובן לAMD ואני רוצה לשים עליו ATHLON XP 1600

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם. אני עובד עם Cubase SX3 והרבה "כלים וירטואלים". דבר הדורש כמות עצבנית של כוח חישוב. להדגיש: הגירסה עמה אני עובד תומכת ב-Dual Core וגם ב-2 מעבדים (וגם בשניהם יחדיו...) שקלתי לקנות זוג מעבדי Opteron 265 שיתנו לי ביצועים מעולים, אבל זה דורש לוח אם יקר, ספק כוח טוב יותר, זיכרונות Registered, ויותר קירור = הרבה כסף. האם אפשר להשיג את אותו סדר גודל של ביצועים ממעבד Athlon X2 בודד? (בין אם Stock, או לאחר Overclocking). להזכירכם: Opteron 265 = 1800MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 3800 = 2000MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4200 = 2200MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4400 = 2200MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 4600 = 2400MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4800 = …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. ניסיתי להעביר מעבד Core i3 ללוח אם אחר (Gigabyte X58A), ולמרבה הפתעתי, מצאתי את עצמי (וסליחה על הטמטום) בוהה ב Socket של לוח האם של Gigabyte בעוד אני מבין שהמעבד לא יכול לשבת על לוח האם הזה. כמובן, הוא גמדי. אני חשבתי שה Socket מספר לנו על היכולת של הלוח "לקלוט" את המעבדים ששייכים לאותו Socket. ז"א, מכיוון שמעבד Core i3 ומעבד Core i7 שייכים שניהם ל Socket 1156, הרי שאפשר להחליף ביניהם ללא בעיה. מישהו יכול להסביר לי? תודה מהלוח הזה ומעבד Core i3: ללוח הזה:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לפי התמונה הזאת NVIDA בדקה את הלוחות ואישרה אותם!!!! התמונה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ברשותי זכרונות מסוג OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 בדיקה ב CPUZ מראה שהזיכרונות עובדים במהירויות הבאות: 400Mhz 5-5-5-15@ 333Mhz 4-5-5-13@ 266Mhz 3-4-4-10@ איך אני גורם להם לעבוד ב CL4 ולא CL5? הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35DS3-L תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הכירו את אחד מלוחות האם הכי מתקדמים שיצרה חברת אסוס אי פעם לכתבה

13. Started by M-a-T-a-N,

חיברתי שני HD (לחריצים הכתומים) אחד מלא והשני ריק (ריק כי משהו קרה נמחק לבד בהקשר לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294178.new#new) הדלקתי את המחשב ומופיע לי המסך הכחול(בדיקת דיסק) כיביתי את המחשב (לא היה כח לחכות) חיברתי את הריק לחריץ אחר (השחור ליד האדום) והפעלתי ואז שנכנסתי לכוננים ראיתי כאילו שהוא עשה לי רייד והעתיק גם לכונן השני זה הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כיום רוב התוכנות משתמשות בליבה אחת אבל עקב המעבר לליבה כפולה יגרום שתוכנות החדשות ישתמשו בשתי הליבות אז איך נוכל להריץ שתי תוכנות בו זמנית ? אולי עדיף שלא יתכנתו תוכנות שמשתמשות בשתי הליבות ? תודה לעונים יהודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Fetalo,

אין לי שום ניסיון (ניסיון ומושג) בתחום - יש לי לוח דפוק של אינטל d845hv שאלה: (בעצם עמה) האם אני צריך לעדכן? זה יעזור באופן כלשהו? מה הסיכונים בדבר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Works4me,

אמנם הDELUXE שלי מעולה ועמוס פיצ'רים ( את רובם אני לא צריך ולא משתמש ) אך סתם כי השידרוגיטיס שלי מתגבר לקראת סוף השנה והבניה הטריה . ננעלתי על 2 לוחות : ASUS X99 STRIX GIGABYTE X99 ULTRA GAMING הלוחות די דומים , הביוס של אסוס יותר בשל למרות שהכל עובד בסדר גמור בגיגהבייט . הSTRIX יתאים מבחינת צבעים להכל ( צבע שחור עם RGB ופאנלים מתחלפים ) אך עם PCI-E מחוזק אחד בלבד ( לא עד כדי כך קריטי ) הULTRA אמנם מגיע בלבן אבל משופע בלדים , כולל לדים בין חריצי הזכרון וכל חריצי הPCI-E מחוזקים . את הגיגהבייט אני יכול לקנות ב1300 ואת האסוס ב1450 . התלבטות , נראה לי בסוף הכל מסתכם במה נראה יותר טוב , מישהו מרים את הכפפה ועוזר בהחלטה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mnm,

האם האות B מסמנת שזו ליבת נורת'ווד ואם לא אז איזו ליבה זו והאם היא מיועדת לאוברקלוקינג?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Syszone,

באמאפייני מעבדים s1150 מצוין כי הם תומכים עד 1600Mhz מהירות זיכרון RAM ו s2011 עד 1866Mhz האם זה אומר שגם אם יש לי לוח אם שתומך ב 2133Mhz (ללא המהרה) וזיכרון 2133Mhz המעבד עדיין יגביל אותו עד המהירות שהוא תומך בה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם מסוג Asus P5LD2 אך נתקלתי במספר סוגים: P5LD2 P5LD2-VM P5LD2-V P5LD2 SE P5LD2 Deluxe --------------------------------------------------- כל הסוגים מפורטים בלינק הבא באתר הבית של ASUS. http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=P5LD2 מה ההבדלים בניהם ובסופו ש דבר מה לרכוש? אני רוכש DUAL CORE 3. כרטיס מסך 7600 GT. 1 GIGA זכרון 200 HD...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by CRT,

שלום, התחדשתי עם לוח אם של INTEL DH67CL. התקנתי את כל הדרייברים החדשים ועדיין לא מסוגל לעשות פעולה פשוטה של JACK RETASKING. כלומר להכניס לכניסה כחולה (LINE IN) לדוגמא ולהגדיר אותה כיציאה לאוזניות. אני מסרב להאמין שביטלו אופציה כזו , כנראה אני לא מעודכן איך עושים זאת. מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by FriXus,

1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by roadrunner,

האם יש שני סוגים לזיכרון זה ב-PCH כתוב Mushkin DDR-RAM 256MB 3200 Black Memory תזמונים : 2.5-4-4 ובלמיר כתוב אותו דבר אבל התזמונים הם 2-2-2 והוא גם יותר זול

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by lcx,

אני בהתלבטויות אחרונות לגביי מפרט למחשב ביתי, (לא OC ולא גיימינג) שאר המפרט: מעבד i5 4590 זכרון 8GB ADATA האר דיסק seagate 1T SSD kingston 120GB קירור i11 ספק seasonic s12g-450w מסך DELL U2414H מתלבט לגביי מארז ותוספת מאוורר שקט למארז. האם הלוח אם שבכותרת מומלץ? (אין לי צורך בלוח אם יקר יותר,חשוב שיהיה חיבור USB3 למארז,SATA3 בחרתי שיהיו 6 חיבורים,HDMI, וכמה שיותר זיכרון שיתופי לשבב הגרפי המובנה במעבד) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים