מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קראתי שיש הבדל משמעותי בין המעבדים... וDUAL CORE זה טכנולוגיה הרבה יותר ישנה מה CORE 2 DUO , וזה 2 מעבדים שדבוקים יחד וזה לא שילוב כזה טוב.. והוא מתחמם יותר וצורך יותר חשמל. לעומת זאת יש את המעבד E7400 שהוא CORE 2 DUO ויש לו 3MB CACHE לעומת ה 2MB של E5200. ***במחשב שאני מרכיב אני רוצה לעשות OC , השאלה איזה מעבד עדיף ולמה? ***ההפרש ביניהם הוא כ250 שקל, אז האם שווה להשקיע ? ***מבחינת ביצועים מה ההפרש ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מסתכל בהשוואה באתר של אינטל, ואני רואה שכל ההבדל הוא בזה שה-540 הוא embedded. מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני חדש באתר המרשים הזה, ויש ל ישאלה: מעבד 64 ביט + ווירטואליזציה + עדיף שיהיה כפול ליבה. האם קיים כזה מעבד? במידה ולא, האם ידוע מתי אמור לצאת מעבד כזה? תודה מראש על העזרה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה לוח ga-7vrxp ויש בעיה קטנה (אני כמעט בטוח שזה לא בעיה אבל בשביל להיות בטוח פניתי אליכם....) בלוח הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך והרי אני קונה כרטיס מסך וקול בנפרד.......אני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את הכרטיסים ולא תיהיה בעיה!!!!........
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח אם גיגהבייט: GA-MA770T-UD3 (תומך DDR3, עם 4 סלוטים במתח של 1.5V, עד 16GB זכרון) כיום יש לי 4GB זכרון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz אני מעוניין להוסיף או 4 או 8 GB זכרון ואין לי מושג מה לבחור. במחשב עצמו יש לי 2 סלוטים פנויים ולפי החיפוש הדקדקני פה וגם בקבוצות אחרות, הבנתי שאני צריך לבחור Mhz ומתח תואמים ושזה יהיה כמובן DDR3. העניין הוא שמצאתי את הזכרון הזה שטכנית אמור להתאים. אבל משיטוט בגוגל יש כמה ביקורות (ראשונה, שניה) שכותבות שהיה צורך להתאים את המתח ועוד מספר מרכיבים על מנת שהכל ירוץ תקין (אין לי מושג קלוש איך עושים את זה וגם לא ממש רוצה להכנס לזה), ו... פה כבר איבדתי בטחון. אשמח להכוונה או אפילו להמלצה לזכרון לקניה (רצוי 8GB 4+4). הסיבה לחי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכירו את אחד מלוחות האם הכי מתקדמים שיצרה חברת אסוס אי פעם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש אפשרות להפעיל ולבטל את זה בביוס... מה זה עושה ואיך זה משפיע על המחשב, והאם להפעיל את זה או לבטל את זה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. ידוע כמה יעלו כרטיסי ה nForce 5 ?? http://hwzone.co.il/news/1141771868/3310/ 2. סדרת nForce 5 הרבה יותר טובה מסדרת nForce 4 ? במה ? הבדל מורגש?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שמבין יכול אולי להגיד לי מה ההשוואה הנל אומרת על הזיכרון שלי זה נראה לא ממש טוב יש לי 256mb ddr 266mhz תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בקיץ קניתי מחשב חדש אם הזכרונות הבאיםGeil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory אבל היום במקרא עשיתי בדיקות אם אוורסט וגיליתי שהמהירות שלהם 667 ולא 800 בדקתי את זה בעוד תוכנהCPU-Z וזה ודאי שהזכרונות הם 667 עכשיו יש לי את כל הקבלות והכל וזו חנות די ידועה מה לעשות והאם יש סיכוי שיתנו לי את הזכנונות האמיתים או שיש סיכוי שהתוכנות טעו?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המודלים של E2140 וE2160. איך הם ביחס לשאר הגרסאות של C2D? הם נראים ממש זולים? איפה הם מבחינת יחס ביצועים/מחיר? ואיזה מן לוחות תקציביים מתאימים להם בהתאם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר רשום Pentium® M Processor 725 Enhanced מה הכוונה ב 725 ומה הבדלים בין המספרים השונים אני יודע שמדובר ב 715 מול 725 מדובר בהבדל של 1M מול 2M ב cash. אבל מה הבדלים בין 725 ל 735 , 738 , 745 , 715A וכד' האם מדובר רק במהירות שונות או מדובר גם בסוג זכרון או טכנולוגיה שונה? ובכלל הסבר על מעבדים של ניידים והמלצות יקבלו בשמחה. בתודה מראש, טל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקחת P45 של אסוס P5Q רק אני לא יודע איזה בדיוק לקחת אם מישו יכול להגיד לי מה בדיוק הכי מתאים לי אני קונה למישחקים אני כניראה ישים עליו 9800GTX ומעלה זיכרונות של 800MHZ יהיה עליו 4 GB אחד יהיה כפול ועוד 2 יחידים אני חושב אולי לעשות לו OC {זה קשור אם אני עושה למעבד?} משו במחיר הזה או שאתם חושבים שאין צורך בכזה מחיר אז מה שניראה לכם לא צריך כמובן כרטיס מובנה אני לאו דווקא מעדיף אסוס פשוט אמרו לי שיש לו כרטיס קול של 7.1 אז זה סבבה לי תודה חברה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה (שבוע) קניתי מחשב חדש, הכולל מעבד AMD 2500+ (בקופסת פלסטיק עם מאוורר) ולוח Epox EP-8rda+ וזכרון DDR400 512MB. הבעיה: בעת טעינת הBIOS המהירות המדווחת של המעבד - 2200 ולא יותר (ובסוגריים רשום 200*1.1). היו גם פעמים שהיה 1100 - ואני חושב בכל מקרה, שזה בגלל הגדרות הנוגעות לFSB וכל מיני כאלה בBIOS (יש גם קטגוריית CPU Clock), אך בגלל שאינני מבין גדול בזה, ומכיוון שלא רציתי להתעסק ולנסות ללא ידע - אני שואל פה - מה העניין בעצם? ואם צריך לשנות משהו בBIOS אז... מה צריך לשנות? בתודה מראש לכל עונה, חן.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה ASUS PROVE מראה שבלוח יש להם טמפרטורה גבוהה מישהו יכול להביא צילום של ASUS RAMAGE עם המקומות האלה מסומנים תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא אדוק של הפורמים והאתר. אני יודע שיש כאן הרבה אנשים עם ידע בחומרה ויכולים לעזור לי, במקום שאשים פעמי לחנות הרשת (לא חשוב שמות) הפסיד יום עבודה וכנראה יאלץ לשלם מחיר על תיקון או העזרה שתינתן. אני פונה אליכם. אז אנסה לקצר זאת כמה שאפשר. רכשתי את המוצרים האלו לוח-אם Gigabyte Ga-P67a-UD5-B3 מעבד Intel I7 3770K 3.5GHz גוף קירור Nocuta NH-D14 זכרון crosair xms3 2X8 GB ddr3 1600Mhz כונן קשיח intel 60 GB ssd 520 series sata III ספק antec high current gamer 620W כ.מסך sapphire Radeon HD 6850 הכל מחובר לפי הספר כמו שאומרים, הבעייה היא שהמחשב עושה רושם מתחיל לעלות אבל לא נראה שום תהליך על הצג, אין אפשרות אפילו להכנס לביוס כיוון שאין תצוגה. לפי החובר…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 512 זיכרון ddr 400 במצב מנוחה בווינדוס מתוך ה-512 כאשר שום תוכנה לא פועלת ואני לא מחובר לאינטרנט הוא זולל ליי כמעט 160 מב זיכרון , ונשאר לי אולי איזה 360 350 לאן כל הזיכרון הזה הולך לחבר שלי הוא בקושי מנצל 30 מב, ונשאר לו איזה 480 ואני דיי צריך אותם בשביל המשחקים, שדורשים 330 מב בשביל מקסימום גרפיקה... תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מבין השניים יביא לי תוצאות יותר טובות בגיימינג על רזולוציה 1920X1080
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב כמפורט בפרטי חומרה, האם כדאי להחליף את המעבד ל q9550. אני משחק בעיקר skyrim ודומיו. תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-