מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל מהותי בין שני הזכרונות הללו: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Mushkin 512MB PC2700 Basic Green תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למה הוא משמש בעצם? יש איזשהו DEVICE חיצוני שמשתמש בו? ואם המטרה היא לחבר זמנית HD פנימי, אז מאיפה הם חושבים שיבוא החשמל? בקיצור, לא הבנתי את ההיגיון. אשמח להסבר.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מעבד לקחת או את הAXP 2400 או AXP 2500 שהוא ברטון ושמעתי שיש איתם בעיה ובגלל זה אני לא בטוח או שבכלל לקחת את ב 2600? תודה
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
א למה אנשים קונים מעבדי i7 לגיימינג עם המעבד האופטימלי הוא 4690k (לפי האתר של טום. אם אני לא טועה זה הדגם ) ב האם directx שמשתמש הרבה יותר במעבד יגביר ביצועים באופן משמעותי במעבדי אקסטרים?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה זכרונות כדאי לי לקנות (למטרות משחק) באיזה מהירות ושיתאימו ללוח GA p55 usb 3 (מחיר סביב 600 שקל, רצוי 2X2 גי'גה). אשמח אם מישהו הרכיב מפרט דומה לזה שאני מציין ושם קירור מוגן 2 - האם יש מספיק מרווח בין הזכרונות לצלעות הקירור? האם ככל שהמתח נמוך יותר כך זה טוב יותר??? לדוגמא מה עדיף: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח-אם ms-7592(g41tm-e43) זיכרון ddr2 6400 2gb ומערכת הפעלה xp השאלה שלי היא איך ומה אתם ממליצים לי לשדרג.... להוסיף 2 גיגה באותה מהירות לקנות 4 גיגה עם 800mhz)-האם המהירות היא שיפור משמעותי? או להחליף לוינדוס 7 ולקנות (8gb(1*8 or 2*4 או שלמישהו יש הצעה אחרת... מה אתם ממליצים?? ומאיפה הכי שווה לקנות??
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם בימים הקרובים ועכשיו הידיעות אומרות שעוד חודשיים הוא יהיה ישן ומגעיל נו מה.. גם כרטיסים של השוק הנמוך יפעלו על התקן הזה? או רק השוק הגבוה? שווה לחכות לזה? מה המהירות של האפיק הזה לעומת 8X
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש שני סוגים לזיכרון זה ב-PCH כתוב Mushkin DDR-RAM 256MB 3200 Black Memory תזמונים : 2.5-4-4 ובלמיר כתוב אותו דבר אבל התזמונים הם 2-2-2 והוא גם יותר זול
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת שדרוג של המערכת הנוכחית שלי, הקנייה של החלקים תעשה מאתר www.newegg.com ויביאו לי אותם לארץ. הלוח שבחרתי הוא Asrock z77 extreme 4, המעבד - I5 3570K הדברים היחידים שלא נסגרתי עליהם הם הזיכרונות. יש מבחר כל כך גדול והרבה סטים מומלצים (corsair vengeance, gskill ripjaws וכו') אני חושב שאני אלך עם סט של 2 סטיקים 4GB כל אחד (יש הצדקה לקנות 16GB?) לגבי מהירות, יש סיבה לקנות זכרונות יותר מהירים מ-1600? לגבי שימוש- המערכת היא לשימוש כללי ועריכת תמונות בפוטושופ\לייטרום מידי פעם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי הסט הזה של זכרונות Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 CPU-Z מציג לי נתון של 666MHz. לפני העדכון BIOS הוא הציג לי 800MHz. ברור לי שמשהו לא בסדר (או שאני לא מספיק מבין). לדף של CPU-Z לחץ כאן אשמח אם מישהו יתן לי הסבר בנושא והאם ניתן להעלות את זה ל-1600 על סמך הלוח אם שלי maximux hero II. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקיים היום לוח שמצתאים לעמבד AMD ושאפשר לשים עליו DDR2 ..?? תודה לעונים..
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בביוס 2 פונקציות שאני לא יודע מה הם עושות... CPU-Throttling CPU Interface מישהו יודע מה הם עושות? בבקשה בלי תשובות של "תבחר ככה וככה" בלי הסבר, כי זה לא עוזר... תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
בדקתי עם EVEREST את נתוני המחשב http://img36.imageshack.us/f/14434750.jpg/ לפי מה שהבנתי, רק 3 ליבות פועלות, כאשר הראשונה כל הזמן על 0% האם זה תקין, או שיש מצב שהמעבד תקול? מה ההסבר לכך? איך ניתן לבדוק פעילות הליבות, למשל תוך כדי משחק כדי לראות שכולן תקינות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במיוחד הלוח הבא וכמה יעלה בארץ המעבד קונרו E6600 http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 וגם כמה יעלה הלוח בערך
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום מצאתי את הלוח ASUS M5A87 במחיר טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו שווה קניה אני צריך אותו כדי לעדכן את המערכת שלי בטכנולוגיות החדשות USB 3 וSATA 3 וכן לקבל אופק שידרוג גדול יותר למעבדים. אשמח לתשובה
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשקים אינטרנט ואבר קלוק, למרות שאין לי שום ידע באובר קלוק, אני אקרא תמדריכים ואני סומך עליכם שתעזרו לי בעניין. דרך אגב עד לאיזה מהירות אני יוכל להגיע באובר קלוק למעבד הזה? ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) NIS 550.87 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.89 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory NIS 568.42 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case NIS 377.98 AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD …
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צריך 1GB (דרישות למשחק)אתם חושבים שאני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= ל512 שיש לי כדאי שמהשחק יפעל או שצריך 1 GB שלם חדש לקנות והאם DDR יכול להיות ביחד אם כרטיס של DDR2 יש לי לוח ASUS והכרטיס מסך הזה יספיק לספידרמן 3 נכון? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=887
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
של חברה טובה כמובן משו חזק ושאלה קטנה עד כמה באמת משפיע קירור של זכרונות על התפוקה שלהם ? איך החברה הזאת?PATRIOT מישו שמע עליה?
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היה לי מעבד 1700+ והוא נשרף ( לא משנה איך) ואני לא יודע אם לקנות מעבד 2500+ 333FSB או מעבד 266FSB אם אני יקנה 333FSB אני יאלץ לקנות לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 כדי להחליף את הלוח גם? מעבד 2500 333FSB יתן לי ביצועים יותר טובים? יש לכם המלצה על לוח עד 600 שקל?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למשחקים נטו. המעבד הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23482/cat/24 צריך להדאיג אותי שהוא הוריד את הHS הפנימי? זה פוגע או הורס משהו?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כשהיה לי 256MB זיכרון, המעבד היה על 43+- במנוחה ועל 60 במאמץ הצ'יפסט היה ב30 במנוחה ועל 40 במאמץ לאחר שהוספתי עוד 256MB זיכרון הטמפרטורה של המעבד ירדה דרסטית! ל35במנוחה ו40 במאמץ! אבל ההפך עם הצ'יפסט. הטמפרטורה שלו עלתה ל37 במנוחה ו42 במאמץ איך זה יכול להיות? לא שיניתי כלום חוץ מהזיכרון....
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 6 שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. בנוסף, שמתי לב שכאשר אני גולש בכרום והרבה חלונות פתוחים, במקביל אני משתמש בפייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים שפועלים במקביל, כשאני נכנס למנהל המשימות ולביצועים אזי יש ניצול באופן רציף של 65-80% מהזיכרון ואפילו מדי פעם יש קפיצות ל90% מהזיכרון הפיזי. ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב זכרון DDR2 533 MHZ בלוח שתומך DDR 400 MHZ ? האם ב- DDR2 מספר פינים שונה מה-1 השאלה נובעת משיקול מחיר שה- DDR2 יותר זול? בקיצור האם זה יעבוד ויהיה אולי ניצול עתידי ליחדת הזכרון ללוח אחר (הלוח כרגע בתושבת 478 עד 400 MHZ )
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-