מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לשימוש ביתי של אופיס, אינטרנט ופוטושופ (ואולי עוד תוכנות דומות לפוטושופ) כיוון שהתקציב מוגבל המלצתי לו לקחת את הסמפרון ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי (ושוב לשימוש של אינטרנט אופיס ופוטושופ) בין המעבדים 2500 , 2600, 2800 ו 3000 כולם סוקט A ומלבד ה 3000 שמגיע עם 512 כולם מגיעים עם זיכרון קאש של 256 ראיתי בלוגיק שההבדל בין ה 2500 ל 2600 הוא 30 ש"ח ובין ה 2500 שהוא אריזת בוקס ל 3000 שהוא TRAY ההבדל הוא 90 ש"ח הבדלים לא הכי גדולים השאלה העיקרית היא האם הוא ירגיש בהבדל ושווה להשקיע? כמו כן הוא מתכוון לקנות את האחד המעבדים הנ"ל לוח אם של אביט NF7M מארז של compucase 6a19 שאר החלקים הוא שידרג לא מזמן במחשב הקודם שלו ולכן הוא יעביר או…
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי בתקציב הוא בערך 1500 אפשר יותר למשהו יותר חזק ורציתי לקבל הצעות על מעבדים שונים המפרט שלי הוא מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI אני לרוב משחק CSGO PUBG GTAV וכו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברשותי לפטופ ישן מדגם DELL Inspiron 3437. ברצוני לשדרג את הזכרון של המחשב ואת הכונן הקשיח לצורך שיפור מהירות המחשב. במפרט באתר DELL, קישור. לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית האם יש 2 סלוטים לבניית DUAL CHANNEL של זכרון פנימי? והאם הזכרון הוא מסוג DDR3 או DDR3L? מה ההבדל בעצם? ראיתי בחניות שיש מבחר גדול של DDR3L ולא DDR3. בנוסף, איזה כונן SSD פשוט יתן מענה ויתאים למחשב זה? איזה דגם? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD בזמן הקרוב, ואני רוצה להרכיב אותו לבד. אבל אני מתחיל להתחרט לגביי זה ואולי אני אשלם למעבדה שירכיבו לי את המחשב. רק רציתי לדעת אם מורחים לי משחה על המעבד בזמן ההרכבה שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! צריך עזרה במציאת השוואה בין שתי ערכות השבבים הנ"ל כל המבחנים מתייחסים לP35, אבל אני בכלל לא הולך לשחק....ומעדיף שיהיה גם כרטיס מובנה, אך לא במחיר בצועים ! חג שמח troG
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרגע התקנתי XP עם הלוח החדש ושתי דברים מציקים לי. 1. אין דרייבר לUSB2 ואני גם לא מוצא מאיפה להוריד , אפילו באתר שלהם אין. 2. משום מה לוח כל כך מכובד לאוברקלוק והוא לא מגיע עם תוכנת ניטור לווינדוס לטמפרטורות והמאווררים אלא רק דרך הביוס האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדרייברים האלה ? ,או תוכנת ניטור שמתאימה ללוח בסגנון intel active monitor ? כל התשובות ייתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , קנייתי לוח אם של חברת Asus p5qpl-am הבעיה היא שהכבלים שמובילים מהכפתור הדלקה במארז ללוח אם לא מתאימים , זאת אומרת שהכבלים שמחוברים למארז לא מתאימים ללוח עצמו , את כל השאר הכבלים חיברתי , מה עושים במקרה כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תיראו יש לי מעבד Celeron 1.7 GHZ (עלוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!) רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד? ואם כן לאיזה מעבד לשדרג, וכמה זה יעלה לי?
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני קונה מחשב וכמובן חייב זכרון, יש לי 2 אפשרויות או לקנות את אחד מהדגמים הבאים של Corsair: CORSAIR 256MB PC3200 CAS2 CORSAIR 256MB PC3500 CAS2 או לקנות את אחד הדגמים הבאים של TwinMos: TwinMos 512MB PC3200 CAS 2.5 TwinMos 512MB PC2700 CAS 2.5 הדגם PC2700 של TwinMos עם ה-512MB עולה כמו ה-Corsair 256MB PC3200 והדגם של ה-TwinMos 512MB PC3200 עולה קצת יותר מה-256MB PC3500 של Corsair, לא מתוכנן שום OC אפילו לא קטן, אבל עדיין יש לי שאלה אפילו עם אני לא עושה OC, עדיין הזכרונות של Corsair יתנו ביצועים יותר טובים? או עדיף 512MB של חברה גם דיי טובה שיתנו יותר ביצועים? {לא יודע באמת מה נותן ביצועים יותר גבוהים, בגלל זה אני שואל אתכם}. תודה מראש, DINO.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפי מיטב הבנתי הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum תומך רק בזכרונות מסויימים אם הלוח הזה אני רוצה לקנות את הזכרונות Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology Retail האם הלוח הנ"ל תומך בצורה מלאה בזכרונות האלו
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי היום SEMPRON 2200, ולוח אם של GYGABYTE, מדגם GAA-K8NS. עד כמה שאני יודע שניהם סוקט 754 ולכן לא אמור להיות בעיה - ובכל זאת - זה נראה כאילו המעבד יותר גדול מהתושבת (שנמצאת על הלוח אם) שבה הוא אמור לשבת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אני מוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1-מה זו ההגדרה הזאת- write recovey time יש בערך מ-2> עד 5 2-מה זה hyper phate 2 3-לגבי קביעת התיזמונים לזיכרונות-אני רואה במס' מחשבים אם בביוס יש הגדרת על אוטומט > בוחר MANUAL ואז הוא מציג את המספרי תיזמון שהוא זיהה בעצמו , שומר ויוצא מהביוס ,,בתוכנת CPU-Z אני רואה מספרי תיזמון שונים -לא כמו בביוס----אז זה אומר שהוא מזהה את האפשרויות תיזמון בלשונית ה SPD לפי מגהרץ והתיזמון המתאים לו ... אז האם צריך לשנות בביוס לפי מה שהיה רשום ב CPU-Z ???? ולמה הם שונים בזיהוי התיזמון בדקתי את הביוסים והם מעודכנים מה קורה שאלתי משהו קשה מידי ?????לא עונים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר בניתי מפקט מחשב והכל....ואני רק מחכה ללוחות החדשים. אתם יכולים רק להגיד לי מתי ההערכה הכי מדוייקת של תאריך היציאה, טווח מחירים......ועוד פרטים הידועים עליהם מעכשיו.......... תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחר כמה בדיקות בנצ'מארק על המחשב שלי, אני רואה שהלוח לא ממש בסדר. לקחתי אותו וניצלתי אחריות איתו, בדקו אותו כמה שעות ואמרו לי שהלוח בסדר גמור. הגעתי למסקנה, שכנראה המחשב שלי ב BIOS מוגדר על t2. עכשיו, כמה שאלות: 1) איפה אני בודק את זה? 2) מה זה ה t2 הזה ומה הוא עושה? 3) איך אני משנה את זה, ומה תיהיה התוצאה? את מפרט המחשב אפשר לראות מימין. עריכה: אגב, אני מקבל ב SUPER-PI תוצאות לא כל כך סבירות, 59 למעבד AMD64 אטלון, 3000+.
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים האלו: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1 AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 2 שווה להשקיע עוד 100 שקל על ה2600 ?? יש הבדל משמעותי בביצועים שלו על ה 2500 או שכדי לקחת את ה 2500?? ומזה tray cpu יש שם גם 2500 שאין לו tray cpu במקום זה כתוב cpu box נראה לי והוא עולה כמעט כמו ה 2600. תודה לעוזרים!!!
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את הלוח הזה: http://www2.abit.com.tw/page/au/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות והחסרונות שלו? ואיך הוא בכללי ? האם החברה הזאת אמינה? אני לא מתכנן שום OC למחשב.
-
- 12 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
dfi lanparty nf4 ultra-d או MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI יש לי מעבד amd 3200+ ווינצ'סטר וזכרונות רגילים של a-data האובר קלוק שברצוני לבצע הוא מ 2.0 ל 2.5-2.7 מה אתם ממליצים? איזה מבין השניים?
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים האלו : 1.http://www.skypc.co.il/pl_product~C6G2000C8~15~0.htm 2.http://www.skypc.co.il/pl_product~C6G2000C8T~15~0.htm מה ההבדל בין שניהם ? עושה רושם שיש להם את אותם נתונים רק המחיר שונה. 3.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4664 איזה זכרונות עדיפים ה 2000mhz 6gb או 1600mhz 8gb ה400mhz הפרש יהיו משמעותיים? או שעדיף ללכת על זכרון גדול יותר ומהירות מעט פחותה ? הלוח אם שלי הוא asus rampage iii extrem , יש לציין שהמחשב הוא לצורכי פרנסה הקשורים לעריכת וידאו. אשמח לתשובה מפורטת על כל אחד מהשאלות תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: עודכן | /\ [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
c2d6600 asus gtx corsair ddr2 800 4g 1x4 wd 80g wd 250g 16m x2 antec 900 corsair hx 620w צריך לוח אם למחשב הזה , יש לי עד 1100שח+- ואני מתקשה להחלט עזרו לי
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
אם זה משחק שדורש יותר כוח עיבוד אז אינטל לוקחת אם זה משחק שדורש עיבוד לא גדול אבל חשוב שיהיה מהיר RYZEN תיקח אז eSport games - ryzen או סגמט גבוהה יותר: i7-12700 תלוי במחיר ultra games - intel
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 5 followers
-