מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי המחשב שלי קרס צריך עזרה במיידי תודה לעונים הכוונה כמובן למעבד חד ליבה שלAMD....
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לבנות מחשב חדש השגתי זכרון 2X512 DDR 400 מעבד (pentium 4 2.8Mhz 512k 533Mhz (478 לוח אם (זמני) P4VXASD2 V1.X מבית Elite http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html ידוע לי שהלוח מגביל אותי למהירות זכרון של 266Mhz ומהירות ה FSB של המעבד ל 400Mhz על הלוח כידוע יש jumpers שקובעים את תדר הגביש cpu bus frequncy) 100Mhz/133MHZ במעבד קיים מכפילי תדר במקרה שלי X21 כלומר אם אני יקבע תדר של 100Mhz המעבד ירוץ במהירות שעון של 2.1Ghz אם אני יקבע 133Mhz מהירות השעון תהיי 2.8Ghz הבעיה היא כזאת: כאשר קבעתי את ה jumpers על הלוח לתדר 133Mhz המחשב לא מבצע אפילו boot כאשר קבעתי את התדר ל100Mhz המחשב עלה בתדר 2.1Ghz נכנסתי לbios לאזור של CPU SETUP הcpu frequncy קבוע על 100Mhz ואין …
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין מחשב בשבוע שבועיים הקרובים. ויש לי שאלה לגבי שתי סוגים של זיכרונות. הראשון זה של A-DATA 2×8 cl16 2400 ב670 שקלים. והשני זה של G.Skill Ripjaws 2×8 cl15 3000 במחיר של 790 שקלים. השאלה היא, האם שווה לי לשלם את הפרש של ה120 שקל. בשביל הזיכרונות היותר יקרים ואם יהיה ביכלל הבדל בביצועים וכו' ? אשמח לתשובה עם הסבר למה כן או למה לא . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לאבא שלי מחשב נייד של HP מסוג PAVILION ZX5010. מזה מספר שבועות פתאום ללא הודעה מוקדמת, המחשב מצפצף בייפ אחד והמחשב קופא. נסיתי כל מיניי דברים אך ללא פתרון. מה ששמתי לב הוא שהמחשב עולה הוא מזהה מין חומרה בשם BASE DEVISE SYSTEM ולא מצליח לעדכן אותה. דבר שני חיפשתי ברשת עדכון ל-CHIPSET של המחשב (אני חושב שזה של ATI מצורפת תמונה) אל לא מצאתי איפה ניתן להוריד עדכון. מבקש את עזרתכם. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עם הלוח Asus P5B, זכרונות קיימים G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ אם אני יוסיף G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ זאת אומרת סלוטים מלאים ב-3GB .. האם זה יעבוד עם DC ?! האם השילוב הלא הכי תואם יביא ביצועים טובים או שזה יוריד מאיכותם ?
-
- 6 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה-e6300 ויחד איתו לוח אם + זכרון ההתלבטות שלי היא בין השלושה לוחות האלה: asus p5ld2- vm SE 590 ש"ח asrock conroe xfire-sata2 565 ש"ח gigabyte S3 588 ש"ח אוברקלוק קל (עד 350)
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ממקדנית בזמן המאוד קרוב, זה AMD 3000 64bit ולוח האם שלו הוא RS482 של ECS. מעולם לא שמעתי לא על הלוח אם הזה ולא על ECS, ואני לא מוצא עליו מידע ברשת, אם אתם יודעים משהו על זה, בבקשה שתפו אותי, אני לא רוצה ליפול פה...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היום באתי להזמין מע' i5 ואחרי שאמרתי למוכר את המפרט הוא אמר שהזכרונות לא יתאימו כי הם במתח גבוה הוא אמר שמע' i5 דורשת זכרונות במתח 1.5v או 1.65 מקסימום זה נכון? ז"א עכשיו צריך גם זכרונות חדשיםשיוצרו במיוחד ל i5? זה הופך את כל העסק הזה ליותר יקר ממה שחשבתי..
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
בעקבות המלצתו של דניס אני פותח שרשור בנושא. על מנת להבין את הרקע מומלץ לקרוא את השרשור בפורום כרטיסי מסך. http://hwzone.co.il/community/threads/530404-המלצתכם-לכרטיס-מסך-ומניעת-צווארי-בקבוק?p=4763093&viewfull=1#post4763093 אני מעוניין להחליף כרטיס מסך ונאמר לי שהמערכת תגביל אותו בגלל התדר של המעבד. האם ניתן לבצע OC כך שהמעבד יעבוד בתדר המקורי שלו ?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי הרכבת מחשב בחנות ידועה ומומלצת. ביקשתי זכרונות של TWINMOS 2*512 לכל מרכיבי המחשב קיבלתי ואימתתי זיהוי באמצעות תוכנת everest ואחרות שהורדתי מהאתר חוץ מלזהות את היצרן של הזכרונות. אמנם כל הפרמטרים של הזכרונות מתאימים אבל זה שהיצרן לא ידוע מפריע לי. הרי הזמנתי זכרונות של חברה ידועה לא חברה עלומת שם. האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה האם הרכיבו לי זכרונות של TWINMOS או איזה יצרן סיני עלום שם??? האם מישהו יכול בוודאות להגיד לי שעשב בדיקה לזכרונות של TWINMOS באמצעות תוכנה כלשהיא וקיבל זיהוי של היצרן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
חודש OCtober הגדול קרב ובא ואנחנו מחממים את הסביבה. צוות HWzone גאה להכריז על תחרות זהה את לוח האם של MSI במסגרתה יזכה זוכה מאושר אחד בלוח האם: MSI Z87-G45 Gaming התחרות מתחילה היום ובכל יום עד ה-27 לחודש אנו נעלה תמונה לניחוש בדיון חדש בפורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות. הדיון יפתח בשעה 12:00 (פרט להיום) ויסגר בחצות. אסורה על בעלי האתר ובני משפחתם ההשתתפות בתחרות. שמו של הזוכה יפורסם בתאריך 29.9, יום ראשון הקרוב. בסוף כל יום בסגירת הדיון היומי יפורסם דגם לוח האם. חוקי התחרות 1 - לכל גולש יש אפשרות לענות פעם אחת בלבד בכל יום תחרות. תשובה נכונה תזכה בנקודה על אותו היום. 2 - אין לערוך הודעות, הודעות שתערכנא יפסלו ויפסלו את המשתמש. חשבו טוב לפני שליחת תגובה 3 …
-
- 157 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
בסביבות ה 2000-2500 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עדכון: שופו על הסייל הזה !!! נראה לי מציאה ! http://cgi.ebay.co.uk/GeIL-1GB-PC3200-DDR400-Memory-PC-Mac-G5-512MB-X-2-NEW_W0QQitemZ6820634158QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem מה אתם אומרים ? שווה ? יוצא 500 שקל כולל משלוח לארץ, כאילו 250 שקל לסטיק... אני משער שבארץ זה עולה 350 שקל אחד __________________________________ יש לי כרגע זוכ זכרונות של TWINMOS בנפח 512 מגה כל אחד עם CAS2.5. נראה כי זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה מינימום (בשני סלוטים, DUAL CHANNEL)... אז ככה, אני משער שמומלץ שגם ה2 הנוספים יהיו אותו דגם של TWINMOS, ואני לא יכול, מהסיבה שתפורט בהמשך... אבל בקשר לCAS, אם זוג זכרונות יעבדו ב3 והאחרים ב2.5 אז כולם יעבדו ב3 ? (בדומה למהירויות שעון) יש לי…
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חבר שלי רצה להחליף לוח וכבר קנה לוח אסוס P4P800 הוא הזמין את זה בחנות ביחד עם עוד זיכרון כי אמרו לו בחנות שלוח של DUAL DDR לא תומך בסטיק אחד ... האם זה נכון ? או שאפשר להשתמש בסטיק אחד ב DUAL DDR
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 BIT 3700+ 2000FSB 1024K S939-SAN DIEGO - BOX והמחיר 1500 ש"ח מבצע די טוב...! הוא בהחלט אמור להריץ משחקים כבדים ביותר
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הלוח: P5LD2VMוAsus איך הוא? והאם הוא תומך במעבדים כפולי הליבה? ואיך הE6300? כדאי אותו או את הE6400? ואני רוצה אם אפשר המלצה ללוח אם של ASUS טוב במחיר של עד 500 ש"ח בערך...
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
רכשתי זכרונות חדשים geil pc3500 512x2 ultra platinum הרכבתי הכל עובד טוב ויפה. פתחתי cpu-z והוא מראה שהם עובדים על 157 מגה הרץ. האם ככה זה צריך להיות? לדעתי זה אמור להיות על 200 ואם כן אז איך אני מסדר את זה? יש לי a64 3200+ GA-K8NSNXP Nforce 3 250 תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה נכון? למה? איפה זה רשום? תביאו הוכחה
-
- 14 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבי לאונובו ואני לא מצליח לעשות עליהם גוסט הוא רושם לי לא זוכר בדיוק משהו עם overflow helth
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, אם אני מחבר כ. מסך נוסף ללוח אם שמגיע עם כ. מסך מובנה, האם ניתן לחבר שני מסכים, אחד ללוח ואחד לכרטיס ושהם יפעלו במקביל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני שמעתי על תוכנה כזו של אינטל שבד"כ יש אותה למפיצים של אינטל בארץ. אם אין את התוכנה של אינטל, אז אשמח לקבל כל תוכנה אחרת שמבצעת בדיקת תקינות מעבד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-