עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Anonymous1,

קניתי מארז וראיתי שכתוב על האריזה USB 1, יכול להיות שזה באמת USB 1?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי את המחשב כמעט 4 שנים : Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ LGA775 Intel DG33FB 1333MHz Nvidia 8800 GT 2Gb - RAM ועובד עם Windows XP אני מעוניין לשדרג את המעבד, אולי להוסיף קצת זיכרון, אין לי כסף כרגע למחשב חדש. האם אני יכול לרכוש כל מעבד אשר יש לו תושבת 775 ? עיקר השימוש שלי הוא אינטרנט, אופיס ומשחק Call Of Duty! כיוון שהזמנתי כבר את המשחק החדש שאמור להגיע בשבוע הקרוב, ממה שראיתי ברשת לא בטוח שהמעבד שלי יספיק ולכן אני בודק את האפשרות לשדרג אותו. התקציב שיש לי הוא באיזור 700 ש"ח, כמובן שאני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. אודה לכם על עזרתכם בנושא, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gabi_y,

היי השבוע הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי זה המפרט, לוח אם Intel Lemont DP965LT מעבד E6400 זכרונות 512 *4 של Twinmos עד כמה שזכור לי 667 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS עכשיו לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בכלל ללוחות אם ,אז ככה מחר אחי קונה מחשב חדש.והוא אמר לי שאין לו בעיה לקבל את מה שיש לי. התקציב שלו פחות או יותר 600 +- ללוח אם פלוס מחיר זהה ל 2G זכרון,עכשיו בגלל שאני מעוניין לעשות אוברק קלוק חשבתי לקנות זכרונות 800 ולהביא לו את הזכרונות שלי ולקנות לוח אם שמתאים לאוברקלוק ולהביא לו את שלי. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח.שיהיה כמה שיותר טוב לאוברקלוק יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב. אותו דבר לגבי הזכרונות. תביאו לי הצעות של לוח וזכרונות שנראה לכם הכי מתאים למפרט שלי לאוב…

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  4. רבות עלו ועדיין עולים ויכוחים רבים באשר לכדאיות המעבדים, חלק אחד אומר לך על הכפולים כי הם זולים ומציגים ביצועים מעולים בעוד חלק אחר מעדיף ללכת על המרובעים בטענה שיש מספיק משחקים תומכים ושהעתיד יביא איתו תמיכה טובה יותר בריבוי ליבות. אז מי באמת יותר שווה? Intel Core 2 Dou - מעבד כפול ליבה טיפוסי ודומה במבנהו לרבים כמו Pentium Dual Core E5200\E5300\E6300 וCore 2 Duo E7200\E7400, יחסית זול ומציג גם יכולות אוברקלוקינג טובות וטכנולוגיה חדש, או שמה Q6600 הדומה לאחיו הQ6000 למיניהם אשר מביאים איתם טכנולוגייה של 4 ליבות, ואמנם הטכנולוגיה לא חדשה אבל המחיר גם הוא בהאתם כעת אולי זאת הבחירה הכדאית? בשביל זה רבים עושים השוואות וגם אני! ;D אז ראשית כל אני רוצה לציין שאת ההשוואה ה…

• 59 תגובות
    • 11.1k צפיות
  5. שלום לכולם! מחפש לוח אם תמוך בסוקט 478, (יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 גה"צ.) בעל חריץ PCIE X 16. יש לי זכרונות DDR במהירות 200MHZ. תודה!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. שלום לכולם הצלחתי להניח את ידי על הBIOS הטרי של Asus P5N-D. הביוס הוא 601 עם AWDFLASH. לכל מי שיש את הלוח הזה בטח מכיר את בעיית הסרטים+ארפיטקטים שלו. ASUS שיחררה BIOS חדש (עדיין לא באתר שלהם). התקנתי אותו ובינתיים הרצתי סרט כבר 20 דקות ושום דבר לא קרס הנה ההורדה של הBIOS: http://wikisend.com/download/478744/P5ND-0601.zip תהנו!!! סוף סוף!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113551 כן כן כמו שבכותרת כתוב, DDR2 בתזמונים 1-1-1-1. מדהים, לא?

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by ezx,

עשיתי בדיקה רגילה רק לזיכרונות והתוצאה היא 5397 זה טוב ואיך יתכן לחבר שלי יש זיכרונות יותר טובים והוא מקבל פחות?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. שלום, (אני בא לפורום הזה בגלל שהתייאשתי מפורום מפרטים, וגם כי אני שואל רק על לוח וספק אז זה מתאים. אל תפנו אותי לשם, בבבקשה, הקדמתי אתכם) כרגע זה מה שבניתי: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1756 Asus M4N78 PRO nForce 8300 Socket AM3/AM2 , יחידות 1 ¤563 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1959 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=991 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤292 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?product…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by m.l,

מי משני הלוחות עדיף? לOC...וגם בכללי מי משניהם יותר עדיף...אני יודע שהABIT הוא בעל צ'יפסט יותר חדש...אבל על הDS3 תמיד שמעתי דברים טובים והABIT חדש אז אוליי יש בעיות עם הלוחות החדשים או דברים שאני עוד לא יודע

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by Dtour,

שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by romogen,

אני לא מבין כל כך בנושא של לוחות אם ולכן אני רוצה להתייעץ התכונות שחשובות לי מהלוח אם הן: 1. שיהיה תואם USB 3.0 (חשוב מאוד) 2. שיתמוך בשתי כניסות לראם (שכל אחת יכולה לקבל 4 ג'יגה) 3. שיהיו לפחות 6 כניסות USB מקדימה ומאחורה (חשוב מאוד! אם אפשר יותר בכיף) 4. שיתאם מעבדי i7 5. כניסה לכרטיס מסך אחד לפחות 6. מהחברות: ASUS and GIGABYTE 7. שיהיה בטווח המחירים 0- 560 ש"ח *תודה רבה לכל מי שיעזור ויטרח (אני ממש לא מבין בנושא של לוחות אם) אם יש משהוא נוגד את החוקים אל תנעלו בבקשה רק תעירו לי או שתתקנו זה מאוד חשוב לי) תיקנתי את הכותרת (אם עדיין יש בעיה מנהל תתקן בשבילי, תודה )

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לאור בעיות תקציב יש לי שתי אופציות בין מעבד ולוח אם שאני יכל לבחור 1) a64 venice 3200+Gigabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? 2)a64 venice 3000+Msi K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra)? באחד המעבד יותר טוב אבל הלוח פחות,ובשני זה ההפך... על מה עדיף לי ללכת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by AMIT1024,

יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by ey51,

[ צונזר: ראה התגובה של שי (about:blank) ]

16. Started by saarxee,

הזכרונות האלו: http://www.tms.co.il/product/12189 הם מוצעים במחיר די משתלם וטוב, הבנתי שהחברה הזו היא בת SAMSUNG, איך היא? הזכרונות יהיו טובים לגיימינג ולשימוש כללי במחשב? הם מהירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. קניתי לוח ומעבד חדש למחשב מדיה סנטר רציתי לדעת עם יש בעייה בזה שאני מרכיב את הלוח יחד עם הספוג

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by DrowNz,

Hey Guys, wanted to know which one of this mobos you prefer/is better for AMD Barton Cores? (performence, Oc, Stability) Thanks alot

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. יצרנית השבבים קידמה את השקת מעבדי ה-Skylake-X וה-Kaby Lake-X שלה באירוע המהרה אשר הניב לנו כמה וכמה שיאי ביצועים רשמיים חדשים לכתבה

20. Started by nadav1379,

אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל 2.8C אז התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש מעבד חדש 2.8C פרסקוט שהוא עובד על 1024KB ולא על 512KB מכו כל השאר ואני רוצה לדעת מה זה נותן לי כפול למה זה עוזר לי נ.ב אח שלי רוצה לקנות זיכרון RDRAM יד שניה אולי אתם יכולים להביא לי מקום שיש לו יד שניה בבקשה שלחו לי הודעה כי אני יודע שאסור לבצע מחירות בפורום

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Jetway 939GT4-SLI - SLIX3 האם מישהו מכיר את הלוח?....הוא טוב...?? הנה סיקור על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Night,

אני מתלבט בין דגם 531 לבין 630, של אינטל פנטיום. ל531 יש מגה cache אחד, ל630 יש 2 מגה cache. לפי מה שאני יודע יותר מידי CACHE זה לא אפקטיבי, אבל החנות מחשבים שלי ממליצה על ה2 מגה. ההבדל ביניהם הוא 20 שקל, לא משהו רציני. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט, עושה בעיות רציניות: 1. כרטיס רשת- הכל עובד פיקס, ופתאום אין תגובה. בהתחלה חשבתי משהו בראוטר או מודם, אך הכל עובד טוב. אני נכנס להגדרות שכרטיס, משנה אותו ל 10MBPS או משהו אחר,לא משנה, מחזיר ל AUTO ואז זה מסתדר, לפחות ליום אחד. ככה אני עושה תמיד, אבל זה לא אמור להיות ככה.... הכרטיס בלוח הזה שייך לאינטל. ניסיתי עדכון אך הדרייבר היה מעודכן. הסרתי, התקנתי שוב אך לא עזר. 2. כרטיס קול- ב…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by timont,

כיצד אני יכול לבדוק ללא מערכת ההפעלה במבט בלבד האם המעבד שלי הוא Pentium D 2.88 2x2. ולאחר התקנת מערכת הפעלה איזה כלי יכול לאשר לי בוודאות שזה מה שקיבלתי? האם יש הבדל משמעותי בין 2x2 ל - 2x1 במעבדי D?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  25. בעיקרון אני מתלבט על איזה חברה ללכת אבל הכיוון הוא להשקיע יותר מ1000 ש"ח אז.. 1. Rampage Formula 2. Maximus Formula 3. GA - X48T (אפשר גם ללא T) 4. MSI Platinum X48 עשיתי כבר טבלאות השוואה, קראתי כתבות מה לא עשיתי, אני כבר משתגע כמה שבועו ת.. אני צריך את עזרתכם חבר'ה תודה !!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.