מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם של ASROCK 945G CONROE ואני מתכנן לקנות HD6850 .. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=172 לא הצלחתי למצוא האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם..? מכיוון שהוא PCI-E.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד i5-2500K על לוח מבוסס H67 אמנם לא ייתן לי לנצל את האפשרות של המהרת המעבד.. אבל אקבל ליבה גרפית HD3000 (לעומת HD2000 במעבד ללא ה-K).. - האם למעבד ה-K קיים יתרון גם מבחינת ההמהרה של הליבה הגרפית ? - האם היתרונות הגרפיים של מעבד ה- K יבואו לידי ביטוי בכל לוחות ה- H67 ? - האם הפרש הביצועים בין שתי הליבות הגרפיות, מצדיק את ההפרש במחיר ? נ.ב. היתרון הגרפי שאני מחפש הוא חיבור שני מסכים במקביל! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי המחשב בחדר העבודה בבית ואני מחפש פיתרון חילופי (יש עוד מחשבים בבית, אבל זה מחשב נוח יחסית ובמיקום "אסטרטגי" בבית). אני הבנתי שיש בעיה עם הלוחות של המעבד 2500K ושיהיה פיתרון רק בסוף מרץ/אפריל. ארצה לציין שאני גר בארה"ב ואין בכלל לוחות של P/H67 למכירה, גם אם אני ממש ארצה להשיג ולהחליף בעתיד. לכן, אני חושב ללכת על ה 1055T, אם כי אני מרגיש ממש "פרייאר". המחיר של 2500K כרגע בארה"ב הוא $179 לעומת ה 1055T ששווה ערך לאותו המחיר. אני יודע שהביצועים של ה 2500K טובים בעשרות אחוזים והטכנולוגיה גם יותר מתקדמת, מצד שני אני צריך כרגע מחשב ולחכות עוד חודש וחצי - חודשיים נשמע דיי הרבה אבל אולי נסתדר לבנתיים. השאלות: 1. האם כדאי לחכות? (אני מניח שהמחיר של 2500K גם ירד עם הזמן…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה אני רואה מהירות נמוכה במעבד AMD Phenom II X6 1055T 2.8Ghz בביוס הוא מראה אחרת Uploaded with ImageShack.us מצאתי למה.איך מבטלים את זה http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/8 טוב אפשר לנעול. צריך לשנות את צריכת החשמל במחשב
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי בBIOS של הנייד את האופציה הנ"ל והיא מכובה. ממה שהבנתי אם האופציה דלוקה היא מפעילה מגוון של פקודות ואפשרויות הגלומות בחומרה כדי לסייע בהפעלה של מכונות וירטואליות (VirtualBox\VMware ?) יש סיבה שזה מכובה בברירת מחדל? יהיו השפעות לא חיוביות אם מדליקים את הפונקציה? בהתחשב בכך שאני מתלמד במערכות הפעלה שונות על VirtualBox הדלקת הפונקציה תסייע?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 אפשרויות: הראשונה לקנות זכרונות של קינגסטו עם CL שונה לזה שיש לי במחשב השניה: לקנות זכרונות עם CL זהה של חברה לא מוכרת לי בשם Mushkin אם אקח זיכרון עם CL שונה האם צפויים לי בעיות ומסכים כחולים אם אשתמש בזכרונות שאינם זהים לחלוטין ? שניהם DDR2 800 הישן שיש לי במחשב הוא CL5 והחדש CL6 וגם Mushkin איך הם כחברת זכרונות ? מה הייתם מעדיפים ? זיכרון של קינגסטון עם CL שונה או זיכרון של Mushkin ? עם CL זהה ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9440 מישהו מכיר ? שמע עליהם ? איך המוצרים שלהם ? מי היבואן בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box ל Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Bo ההבדל במחיר הוא של 200 שקלים. (בהנחה שהשימושים הם משחקים, פוטושופ, סרטים באיכות גבוהה) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חייבים להתקין בזוגות או שפשוט הם צריכים להיות באותה מהירות ? יענו יש לי 2 סטיקים של ג'יגה, ואני רוצה להרחיב אז חשבתי להוסיף 2 ג'יגה או 4 אבל בסטיק אחד, אז זה יהיה בסדר שיהיו 2 סטיקים של ג'יגה ואחד של 2/4 ? כל עוד הם באותה מהירות ובאותה CL (צריך שהם יהיו באותו CL או שזה כבר לא חשוב ?) זה בסדר ?..
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום. יכול שזאת השאלה ההזויה ביותר שנשאלה בפורום, אבל הסקרנות הורגת אותי. לאחרונה קראתי איפושהו שמעבדים זהים יכולים להיות "שונים". לא זוכר איך ולמה - משהו שקשור ל Batch או Stepping? אני מצרף כאן תמונה של שני מעבדים זהים (i7 950), ומבקש לבחור את ה"טוב" מביניהם אנא - סלחו לי, אבל הסקרנות לפעמים גוברת
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני דיי מרוצה מי המערכת שלי, אבל האם כדי לעבור תושבת ? יש לי כרגע את החלקים הבאים: מעבד- Q9550S 2.83Ghz 12MB S775 לוח אם- GA-P45-UD3LR זיכרנות- GSKILL DDR2 1000MHZ 2GB CL4\ KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 והמעבד בOC עד ל3000MHZ שזה דיי גבולי עם הDC שלי, אבל בכל מקרה אני חושב שצריך לעבור הלאה. מה לדעתכם יהיה עדיף ? לימכור את השילוב שלי במחיר טוב, ולקחת I7 870 ביחד עם לוח P55 איכותי לCF, לקחת גם HD6950 לפתוח אותו לHD6970 ולצרף לתמונה עוד GTS450 לצורכי פיזיקה,ואת כל זה לחבר ל2333T ביחד עם OC קבוע למעבד של 4.5Ghz, מה שיקנה לי מערכת גיימינג מקצועית ביותר שזה מאוד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני הולך לקנות 6גיגה של ddr3 מ ebay עכשיו אני לא יודע מה לבחור עכשיו יש לציין שהמפרט שלי בצד ויש לי כבר 3 גיגה של זכרון מסוג CORSAIR XMS3 3GB 3x1GB DDR3 1600 עכשיו יש 5 מודלים שאני מתלבט אחד הוא בידיוק כמו שלי פשוט 6 גיגה ואז יהיה לי 9גיגה שיעלה לי 102 דולר או Mushkin Radioactive 998974 6GB 3x2 DDR3-1600 שיעלו לי 130 דולר או Corsair CMX6GX3M3C1600C7 DDR3 1600 6GB 2x3 LGA1366 C7 שגם יעלו 130דולר או PATRIOT SECTOR-7 6GB 3x2GB DDR3 1600 PC3-12800 MEMORY 117 דולר או Corsair Vengeance CMZ6GX3M3A1600C8 DDR3, 1600MHz 6GB שהם גם 130 דולר שאלה באמת שווה לשלם עוד 100 שקל על האחרים?? תודה רבה לעוזרים אני הולך להזמין את זה בשבועיים הקורבים אני מאמין שתעזרו לי עד אז בתודה עמית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב שמארז הוא חדש וגם הספק וארד דיסק וגם כרטיס המסך.יש לי מאוורר טוב למעבד Arctic-Cooling האם הוא מתאים לתושבת M3 יש לי כרגע מעבד AMD 6000 וזיכרון 2 גיגה.מעוניין להחליף AMD 945 ולוח אם. וזיכרון ל4 גיגה יש לציין שהמחשב עובד בצורה טובה.אבל התחושה שאני צריך עוד קצת האם יש לכם המלצות לשדרוג? רק מחנות זיגזג בבקשה והאם אני ארגיש שינוי בביצועים? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבר שברשותו מערכת עם לוח MSI X58 כלשהו (לדעתי זה ה X58 PRO, אם יש צורך אפשר לוודא), מעבד Core i7 920 ו 4GB זיכרון מהדגם הבא: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-10666-intel-extreme-edition.html הוא מעוניין להרחיב את הזיכרון ל 8GB לפחות. האפשרות הזולה ביותר היא להוסיף עוד 2X2GB - וכך לקבל 8GB שלפי מיטב הבנתי, גם יעבדו בערוץ משולש. הבעיה: לא חושב שאפשר למצוא את אותם מודולים של זכרון. השאלה: מה האפשרות הכי טובה לשדרוג? אני מבין שהזכרונות האלה עובדים במתח של 1.75V, שזה מעל לתקן. האם זה משנה? האם צריך עוד מודולים בעלי אותו מתח עבודה? עד כמה תזמונים דומים משנים? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מעבדים חדשים שכדי לחכות להם ?אם לא אז אני רוצה שילוש למטרות גיימינג ותוכנות כמו VISUAL STUDIO וסרטים -רצוי שיהיה סטיק אחד של זכרונות. -אפשרות לOC כבד בעתיד. -האם החברה של הזכרונות זה פרמטר חשוב ? -בזכרונות מה אומר המערך CL האם חשוב להתחשב בזה ? -המארז שאני קונה הוא Lancool PC-K62 ויש לו דלת שקופה אז אם אפשר שהלוח אם יהיה בצבע יפה (שחור או משהו בסגנון ) לא כחול בהיר -האם 8GB RAM מנוצלים היום השאלה החשובה ביותר : האם לקנות את מעבדי הsandy bridge או להתבסס על AMD בגלל הבאג !!! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בעבר למי שזוכר מעבדי ה- Athlon 64 היו משווקים בצורה מסוימת. לדוגמה מעבד Athlon 64 3000 מהירותו הייתה 1.8Ghz, ופורסם שהוא שקול ל- 3Ghz של אינטל. מכיוון של-AMD היו מדדים מעט שונים משל אינטל לחישוב מהירות המעבד (עד כמה שאני יודע) היום הדבר הזה נעלם, ו-AMD פשוט מצהירה שמהירות כל ליבה אצלה היא 3 או 3.2 ג'יגה הרץ בדיוק כמו הפרסומים של אינטל לגבי מהירות הליבות במעבדים שלה. ( לדוגמה במעבד Athlon Phenom 955 שמהירות כל ליבה אצלו היא 3.2Ghz) ולא כמו בעבר. האם זה אומר שצורת המדידה של AMD השתנת והיא שווה לאופן המדידות של אינטל היום?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי Maximus IV Extreme צפוי להגיע לארץ ? מחכה בקוצר רוח
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן וצריך קצת הדרכה ברכישת מעבד ללוח אם 915P MSI או ידוע כ- (7058 combo) מיד שנייה. לצערי המעבד הנוכחי כנראה בסוף חייו (מתחמם מהר מאד ומכבה את המחשב לאחר 10 שניות). כנראה המשחה התייבשה וגם אחד הקליפסים של גוף הקירור (775 אינטל העגול) לא ישב טוב... המעבד הנוכחי הוא 3.00GHZ/1M/800. הצלחתי להיכנס ל-PC Health ב-BIOS ולראות שהטמפ' מתחילה ב-75 ואף מגיעה ל-90 מעלות! ~ בספר של הלוח כתוב שהוא תומך במעבדי Prescott : Supports Intel® Pentium 4 Prescott LGA775 processors in LGA775 package. Supports up to Pentium 4 3XX, 5XX & 7XX sequence processor or higher speed. Supports Intel Hyper-Threading Technology. לינק PDF: http://premioinc.com/pc/manuals/mb/915P/915P.pdf על …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן AMD עם מעבד סוקט 939 אני צריך לוח אם בשבילו הכי זול שיש מאיפה אני יכול לקנות ואיזה דגם? תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-