עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=1

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יצרנית לוחות האם הנודעת מציגה קו מתקדם ולא מתפשר של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 - לרגל בואם של מעבדי AMD החדישים לכתבה

3. Started by BedB0y,

היי, יש לי מחשב עם 8 ג'יגה זיכרון (סטיק אחד) ואני מעוניין להוסיף לו עוד 8. לוח אם: Gigabyte B85-HD3 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 11-11-11-28 (אגב, בתוכנת Speecy תחת DRAM רשות 798MHz ולא 1600MHz, זה מתקשר לאותו נתון או שעשיתי סלט?) מערכת הפעלה: Windows 7 המחשב בן 5 שנים בערך אבל די עושה את העבודה. השדרוג בא מהצורך להתחיל לעבוד עם הקלטות מסך ומיקרופון ביחד עם גוגל כרום פתוח. אני מחפש משהו באזור ה-250 ש"ח, אבל אם אין ברירה בגלל היצע מוגבל, אלך גם על משהו יותר יקר. תודה רבה

4. Started by Basic,

אין לי דרישות לכרטיס מסך מפלצתי, לחלוטין לא, צריך משהו בסיסי שיוכל להתחבר למסך ה LCD שלי (חיבור DVI), שיהיה לו TVOUT עם יציאת S-VIDEO, שיתמוך ב DX9 וזהו... אני לא מתכוון להריץ על המחשב גרפיקות חזקות, ממש לא. גלישה באינטרנט, ף צפייה ב DVD, שימוש בחבילת האופיס, פיתוח תוכנות ב Visual Studio, ואולי פעם בשנה להריץ פיפ"א 2004... הבנתי שכרטיסי המסך שמגיעים בדרך כלל מובנים בלוח האם - בהחלט מספיקים לי, אך החסרון שלהם (פרט לכך שהם משתמשים בזכרון הפנימי של המחשב, שזו לא בעיה - תמיד ניתן להרחיב אותו) הוא (למיטב הבנתי) שהם משתמשים בערוץ התקשורת מול הזכרון, ובעצם מאיטים את העבודה. כלומר, אם כל הזכרון הוא עוגה ענקית, כרטיס המסך נוגס מעט מהעוגה, אך זו לא בעיה, כי אני יכול להוסיף עוד חתיכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הזיכרון ולעבור מ 4GB ל 8GB לשם כך קניתי ארבעה סטיקים של 2GB, כולם samsung m3 78t5663eh3-cf7 כאן מתחילות הבעיות: 1. במאפייני המחשב שלי רשום שיש 8GB אבל רק 3.24 usable, ניסיתי את העניין הזה עם msconfig ושינוי ההגדרות ב boot, לא עזר והתיבות לא היו מסומנות מלכתחילה 2. בדיקה עם cpu-z מראה שהזכרונות עובדים בתדר של 400 Mhz במקום 800 3. בביוס הכל נראה תקין, אבל לא התעסקתי שם יותר מדי, רק ראיתי שזה מוגדר על 8GB זכרון שעובד במהירות 800MHZ, נראה לי שבתצורה 6-6-6-18 (לא סגור על זה, אני יכול לבדוק אם זה קריטי) שורה תחתונה - איך אני גורם למערכת להכיר את הזכרונות החדשים וגם להשתמש בהם? זה המפרט: מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO כרטיס …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SnakeBite,

שלום,אני רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus asus p5wd2 -e premium - 975x ויש שם תמיכה ב ATI CrossFire האם אני חייב לקנות כ.מסך של ati או שגם אני יוכל לחבר 2 כרטיסי nvidia ?? ועוד שאלה שלא קשורה ממש...האם זה חשוב לקנות לוח אם עם אחריות...אני יודע שזה חשוב אבל עד כמה זה באמת חשוב..אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק..כי אני קונה את הלוח מחו"ל כי בארץ אני לא רואה אותו בזמן הקרוב ובמיוחד לא במחיר הקרוב..(הוא עולה כרגע 250$ - 1160~) בתודה עידו

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה התוכנות הכי טובות ואמינות ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ושי קיבלתי אותו החליפו לי למעבד יותר חדש במקום 2.8 NORTHWOOD שמו לי 3.0GHZ עכשיו,אמרו לי שלא קיים מעבד 3.0GHZ של NORTHWOOD אלא רק PRESSCOT,זה הגיוני שיהיה 3.0GHZ NORTHWOOD? כי זה מה שרשום לי בכל תוכנה שבדקתי בהם מה יש לי כגון: CPU-Z , EVEREST ושאלה שנייה היא אם מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ללוח אם D865GLC דרך אגב לאחר בדיקה ב3DMARK קיבלתי תוצאה יותר חלשה ממקודם ב70 נקודות וגם לפני כן היה לי תוצאה חלשה(813)! ואני גם מרגיש שהמחשב עובד יותר לאט לפי מה שאני יודע החליפו לי מעבד,לוח אם,זיכרון,כונן קשיח לוח אם נראה לי שהחליפו אבל זכרון החליפו לי כי בדקתי ולפני כן היה לי זכרון של KINGSTON ועכשיו יש לי של InterSpeck משהו כזה וכונן קשיח היה לי של S…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nat64x,

Corsair has crammed 8 GB of DRAM onto one stick which in turn could provide up to 32 GB of DDR3 memory for desktops, and up to 16 GB of DDR3 memory on laptops, depending on the number of slots. Tuesday Corsair officially added 8 GB DDR3 memory modules to both its Vengeance and Value Select product lines. According to the company, the Vengeance version operates at 1.5V for compatibility with the new 2nd generation Intel Core processor family, and is guaranteed to operate at 1600 MHz. The DRAM itself is "rigorously screened," and with 8 GB crammed onto one stick, gamers and performance junkies can build systems with up to 32 GB of high-performance memory. The jet-black…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עברתי על הכתבות שיש בדביק ובכל זאת הסתבכתי מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3 ? הבנתי שככל שזה יותר קטן זה יותר טוב, אבל בפועל יש הבדל רציני ? והאם שווה להוסיף 90 שקל ולקנות את ה 2.5 או פשוט לחסוך 90 ולקנות 3 ? ועוד שאלה איך הלוח ?ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? ? הוא יותר טוב מ-?GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ? לפי ההשוואה שלי הabit תומך ב sata2 וה hyper transport של הgigabyte הוא 1600 לעומת ה abit שהוא 2000

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם שלום לכולם סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם... שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך אז ככה: המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by who_Cares,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי מעבד I7 950 זכרון 1600 10G של קינגסטון כרטיס מסך 970 MSI 4G השאלה שלי היא כזו יש לי פה צוואר בקבוק? ועם נגיד אני רוצה לקנות מסך 144H או לשדרג לכרטיס 980 אני הצטרך להחליף מעבד וזכרונות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל לא בשביל oc אם משהו יוכל לעזור אני ישמח תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by jambo7,

אני הולך על מעבד 3500 או 3200 64 939 amd זיכרונות 1 גיגה אני צריך לוח אם שתומך באפשרות לחבר אליו 2 כרטיסי מסך המחיך כרגע בסביבות 1000 שח ואני רוצה לדעת מה דעתכם על הלוחות האלה http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm# http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 ומה הכוונה ל pci x16

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lcx,

אני בהתלבטויות אחרונות לגביי מפרט למחשב ביתי, (לא OC ולא גיימינג) שאר המפרט: מעבד i5 4590 זכרון 8GB ADATA האר דיסק seagate 1T SSD kingston 120GB קירור i11 ספק seasonic s12g-450w מסך DELL U2414H מתלבט לגביי מארז ותוספת מאוורר שקט למארז. האם הלוח אם שבכותרת מומלץ? (אין לי צורך בלוח אם יקר יותר,חשוב שיהיה חיבור USB3 למארז,SATA3 בחרתי שיהיו 6 חיבורים,HDMI, וכמה שיותר זיכרון שיתופי לשבב הגרפי המובנה במעבד) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Lioriii,

האם כדאי לי לעשות עידכון ל-BIOS לגירסה יותר מתקדמת, אני פשוט לא עשיתי אף פעם ללוח אם הזה יש לכם המצות או שאתם אומרים שאני לוקח סיכון!!!! עזרה בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Surf306,

שלום, אני מעוניין להריץ Player Unknown Battlegrounds בהגדרות בינוניות בצורה חלקה. כרגע בהגדרות נמוכות אני לא מצליח להגיע ל - FPS יציב (יכול לשבת על 80, אבל בזמנים מסויימים לרדת מתחת ל - 30). לדעתי המעבד מהווה צוואר בקבוק, והייתי שמח לדעת האם אפשר וכדאי לשרדג אותו (ללא לוח אם), ואם כן לאיזה מעבד. התקציב הוא עד 1,000 שח, רצוי פחות אם התמורה למחיר טובה. המערכת שלי בת 5 שנים, מלבד - כרטיס מסך, ספק כוח וכונן קשיח, אשר שודרגו לפני כשנה: מעבד - I5 2500 (Sandy Bridge) לוח - Intel DH67BL זיכרון - 16GB DDR3 - 665MHz (9/9/9/24) כרטיס מסך - Gigabyte GTX 1060 G1 ספק - ANTEC 500 כונן קשיח - SSD של Sandisk תוד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. SIS 655 תומכת בדואל ממורי 2 ערוצים SIS 661 לא ! רק ערוץ אחד השאלה איך ? http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655FX-L.htm 661FX http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S661FXM.htm

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכם, אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz. OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים: OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit ;D לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה :'( כל מה שמצאתי ובקושי....זה את OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2 יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ. תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!) אז אני אלך על…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yaron86,

בלוח של NZXT N7 B550 מאוד מאוד אהבתי את האסתטיקה שלו אבל יש לי 2 שאלות 1. ממה שהבנתי ששמים דיסק קשיח M.2 אז ללוח אין היטסינק שיקרר את הדיסק, עד כמה זה קריטי? 2. אם בשאר רכיבי החומרה כמו מאוררים וכו' יש תמיכה ב asus aura, יהיה אפשר לשנות צבעים למאוררים עם הלוח של NZXT או שחייב לוח אם שתומך asus aura?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים