עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by captaincaveman,

אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה קורה? אז שמעו אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס! תומרו לי מה לקחת... המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה... אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...] בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by golanbendor,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אז ככה יש לי מחשב עם לוח אם ga-z77m-d3h: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#ov כרגע אלה הזכרונות שיש לי של crucial balstirx sport :[h=2]8GB Kit (4GBx2) DDR3 PC3-12800 Unbuffered NON-ECC 1.5V [/h]מספר סידורי: BLS4G3D1609DS1S00 כעת אני רוצה לשדרג מ8 גיגה זיכרון ל16 ובדקתי במפרט של לוח האם והזכרונות הללו של קינגסטון תואמים: [h=1]זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage)[/h]מספר סידורי:KHX1600C9D3LK2/8GX שאלתי היא כזאת האם ישנה בעיית תאימות בזכרונות הקינגסטון ביחד עם הזכרונות שיש לי? בנוסף הקינגסטון dual channel והזכרונות שיש לי במחשב של הcrucial אינם כאלה האם זה מהווה בעי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Transfer,

אני לא יודע חיפשתי שעות באתר שלהם ולא מצאתי דרייבר ללוח שלי Motherboard Properties: Motherboard ID 02/12/2008-NF-CK804-6A61FD4FC-00 Motherboard Name DFI Infinity NF UltraII-M2/g / NF SLI II-M2 / NFII-M2 Motherboard Manufacturer: Company Name DFI Corporation Product Information http://sj.dfi.com.tw/Product/xx_product_by_category_us.jsp?PAGE_TYPE=US&CATEGORY_TYPE=MB&ARCHIVED_FLAG=N&INDEX_TYPE=MB BIOS Download http://sj.dfi.com.tw/Support/Download/download_us.jsp?CATEGORY_TYPE=MB&INDEX_TYPE=MB וזה לא האתר שרשום באוורסט, זה זה: http://tw.dfi-acp.com/Product/xx…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לקנות מעבד 5600 של AMD [בתחילת שבוע הבא] או שכדאי לחכות חודש עד הירידת מחירים? אני חושב שלא כדאי לקנות מכמה סיבות: צריכה גבוה של חשמל טמפ' גבוה שום ישום בנתיים לא יודע לנצל 4 ליבות [וברוב הפעמים בקושי 2] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב, בשנה האחרונה הוחלפו לי במסגרת האחריות כשלוש לוחות אם. עכשיו המחשב בתיקון על בעיה שכנראה נובעת מהלוח ה"מתוקן" האחרון שהוחלף. לאחרונה נודע לי (מהרשת עצמה) שהרכיבים שהרשת מחליפה לי במסגרת האחריות הם "מתוקנים" ולא חדשים. שאלתי היא האם הרשת שממנה קניתי את המחשב מחוייבת להחליף לי ללוח חדש ואני יכול לדרוש זאת מהם או שהם יכולים להחליף ללוח "מתוקן". בתעודת אחריות של המחשב לא רשום על זה כלום, ואין לי תעודת אחריות נפרדת ללוח. החברה של הלוח היא MSI. והבעיה היא שאני לא יכול לפנות ל-"MSI ישראל" מכיוון שהרשת שממנה קניתי את המחשב הם הייבואנים של MSI והם למעשה MSI ישראל. (http://www.msi-israel.co.il/) תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי קניתי שילשום מעבד AMD5200 שאני פותח את התוכנה cpu-z הוא רושם שלי שזיכרון קאש L1-64K ו L2-512K שביכלל במפרט המעבד רשום שהוא L1 Cache 128KB x2 L2 Cache 1MB x2 אז מה התוכנה מציגה בדיוק? בכמה זיכרון הוא משתמש כרגע? או שעבדו עליי?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by doldol360,

עד 700 ש"ח. אפשרות לחריגה עד 50 ש"ח. כנראה מתוכנן OC עד כמה שניתן אז שיהיה לוח טוב לOC והמלצה לזכרונות שיתאימו ללוח ולמעבד ושוב... כנראה גם ל OC (כרגע ללא מחיר... אני רק מחפש כיוון)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by vic1234,

קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tzr84,

מה ההבדל בין dual core לcore2 duo??? שניהם כפולי ליבה של אינטל לא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה להוסיף את הזכרונות הנ"ל בנוסף לזכרונות 2X2 XMS3 1333MHZ DDR3. האם הזכרונות האלה טובים? (הם יחסית ממש זולים ביחס לכל שאר הזכרונות), לא מתוכנן OC.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by who_Cares,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. פשוט לראות ולא להאמין במשא ומתן מספר לי בעל החנות שהזכרון עולה לו יותר מ-1800 ש"ח והוא מפסיד עלי אבל מפני שזאת עסקה של מחשב שלם אז זה כדאי לו OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Triple Channel Kit Desktop Memory Model OCZ3G1600LV6GK - Retail Timing: 8-8-8-24 בארץ רוצים מעל 1800 ש"ח בארה"ב 700 ש"ח דרך הגב המיסוי בארץ 32% http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=ocz+triple+channel כמובן לא רציתי שהמוכר יפסיד עלי כסף אז אמרתי תודה רבה רבה רבה ושלום

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. אני כרגע מריץ מעבד 2600K עם מכפלה מומהרת ל 48 (4800MHz כמובן) בבדיקת Prime95 במשך 25 דקות (כן, יש עוד זמן), ללא כל בעיות. זה לא קצת מפתיע? האם זכיתי בצ'יפ מוזהב (: ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nemesisx2,

??? אהלן חברה, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE K8NF SOCKET 939, עם מעבד ATHLON 64 3200 גם SOCKET 939. עכשיו לשאלה, לפני יומיים הורדתי את 3DMARK05 ושם הוא אומר שהSOCKET של המעבד הוא 754 וששם לוח האם שלי הוא NF-CK804. איך אני חכול לבדוק שמה שבאמת יש לי במחשב זה הלוח אם שאני הזמנתי ועם SOCKET 939? בדקתי בWINDOWS ולא ראיתי שם, איפה אני יכול לבדוק נתונים של הלוח אם והמעבד? תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by --- The King ---,

אהלן, יש לי שאלה למביני עניין שמבינים עניין בצורה כזאת שהעניין מובן להם אני מתכנן להרכיב מחשב גיימינג. חשבתי לקנות את המעבד הזה: Intel Core i5 6600 והשאלה שלי היא כזאת: קראתי במפרט של המעבד שהוא תומך בזיכרונות DDR4 עד מהירות של 2133mh, השאלה היא האם אני טועה, או שלא הבנתי את זה נכון כי זה לא ממש נראה לי הגיוני שהמעבד לא תומך במהירות מסוימת של זיכרון.. זה לינק למפרט של המעבד: http://ark.intel.com/products/88188/Intel-Core-i5-6600-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz בעמודה של Memory Types כתוב: " DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V " תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. AMD מחזיקה בנתח שוק של 23.3% בזכות הגדלת מעבדי AMD במחשביים ניידים. ברבעון השלישי של השנה אינטל החזיקה נתח שוק של 76.1% מ 73% מהרבעון הקודם בזמן שAMD החזיקה ב23.3% יותר ב1.3% מהרבעון הקודם. (השיא של AMDע) ברבעון השני של השנה בשוק השרתים מעבדי האופרטונים של AMD החזיקה כ25.9% מכלל שרתים ,מ22.1% מהרבעון הקודם. לא רק זה, AMD הגדילה את אספקת האופרטונים ב45% מרבעון לרבעון. למקור ועוד פרטים: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061031044241.html (מקווה שלא טעיתי בתרגום,אם יש טעות תתקנו אותי :-\)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ושי קיבלתי אותו החליפו לי למעבד יותר חדש במקום 2.8 NORTHWOOD שמו לי 3.0GHZ עכשיו,אמרו לי שלא קיים מעבד 3.0GHZ של NORTHWOOD אלא רק PRESSCOT,זה הגיוני שיהיה 3.0GHZ NORTHWOOD? כי זה מה שרשום לי בכל תוכנה שבדקתי בהם מה יש לי כגון: CPU-Z , EVEREST ושאלה שנייה היא אם מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ללוח אם D865GLC דרך אגב לאחר בדיקה ב3DMARK קיבלתי תוצאה יותר חלשה ממקודם ב70 נקודות וגם לפני כן היה לי תוצאה חלשה(813)! ואני גם מרגיש שהמחשב עובד יותר לאט לפי מה שאני יודע החליפו לי מעבד,לוח אם,זיכרון,כונן קשיח לוח אם נראה לי שהחליפו אבל זכרון החליפו לי כי בדקתי ולפני כן היה לי זכרון של KINGSTON ועכשיו יש לי של InterSpeck משהו כזה וכונן קשיח היה לי של S…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי התלבטות בין שני המעבדים Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. רציתי לדעת איזה מעבד עדיף כדי שאני יבסס אליו את המחשב העתידי שלי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by poopa,

אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איזה מעבד יותר חזק יותר טוב בביצועים? Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray או core i5 750, s1156, 8MB Box תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הלוח, שנחשב לחלק מסדרת ה-ROG של החברה המיועדת לגיימרים ולחובבי מחשבים למינהם, מציג יחס גבוה של ביצועים למחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%90%d7%9d-b85m-gamer-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%a7%d7%a6/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מסתכל במפרט טכני של מעבדים, כמו למשל הI6700K החדש. אני רואה במאפינים שלו שהוא תומך בDDR 4 במהירות של 2133 בלבד. האם זה אומר שמהירות של 2400 ומעלה-הוא לא יתמוך? מה המשמעות של הנושא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by JhonSmith,

שלום. רציתי לדעת מי מבין הלוחות אם האלו יותר טוב. האם שני הלוחות תומכים בCrossFire? האם שווה להשקיע עוד כסף ללוח אם משתלם יותר? (עד 100 שקל בבקשה.) ורציתי לדעת כמה סלוטים של RAM יש בכל אחד מהם. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.