עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BedB0y,

היי, יש לי מחשב עם 8 ג'יגה זיכרון (סטיק אחד) ואני מעוניין להוסיף לו עוד 8. לוח אם: Gigabyte B85-HD3 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 11-11-11-28 (אגב, בתוכנת Speecy תחת DRAM רשות 798MHz ולא 1600MHz, זה מתקשר לאותו נתון או שעשיתי סלט?) מערכת הפעלה: Windows 7 המחשב בן 5 שנים בערך אבל די עושה את העבודה. השדרוג בא מהצורך להתחיל לעבוד עם הקלטות מסך ומיקרופון ביחד עם גוגל כרום פתוח. אני מחפש משהו באזור ה-250 ש"ח, אבל אם אין ברירה בגלל היצע מוגבל, אלך גם על משהו יותר יקר. תודה רבה

2. Started by liav12,

השאלה בכותרת.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rambonzo,

מה התעם בזכרונות pc2700 אם גם כך ה-FSB של האתלון הוא 266 Mhz ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by who_Cares,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by CRT,

שלום, התחדשתי עם לוח אם של INTEL DH67CL. התקנתי את כל הדרייברים החדשים ועדיין לא מסוגל לעשות פעולה פשוטה של JACK RETASKING. כלומר להכניס לכניסה כחולה (LINE IN) לדוגמא ולהגדיר אותה כיציאה לאוזניות. אני מסרב להאמין שביטלו אופציה כזו , כנראה אני לא מעודכן איך עושים זאת. מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by rtr,

טוב אז קיבלתי את המחשב.. ;D ורציתי לישאול כמה דברים על הלוח כי אני יודע שיש כל מיני דברים קטנים... למשל באיזה חריצי זיכרון כדי להישתמש (2ו4 אני חושב נכון ?) מה זה חיבורים של ה S-ATA הרגיל כי כולם ניראים אותו דבר... ובאיזה עדיף להישתמש... **הנושא שונה ** עכשיו יש בעיה עם הלוח :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מתבלט בין שני דורות שונים: 1) [h=1]מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2) מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray ולפיכך להתאים למעבד שאבחר לוח וקירור מתאים. התקציב למעבד עד 2000 ש"ח. התקציב ללוח -עד 700-800. לקירור-200. תודה.[/h]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

יש לי לוח אם אשר תומך בהתקן. מה אני צריך עוד כדי שבפועל קצב העברה שלי תהייה בתקן USB3?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by none,

הזכרונות PC3200 של OCZ איך הם? הם יותר טובים מRDRAM 800 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עברתי על הכתבות שיש בדביק ובכל זאת הסתבכתי מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3 ? הבנתי שככל שזה יותר קטן זה יותר טוב, אבל בפועל יש הבדל רציני ? והאם שווה להוסיף 90 שקל ולקנות את ה 2.5 או פשוט לחסוך 90 ולקנות 3 ? ועוד שאלה איך הלוח ?ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? ? הוא יותר טוב מ-?GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ? לפי ההשוואה שלי הabit תומך ב sata2 וה hyper transport של הgigabyte הוא 1600 לעומת ה abit שהוא 2000

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המחשב לא מיועד לאוברקלוק אני רוצה את השילוש הכי טוב עד 1600 ש"ח ושיהיה בו 512 מגה זכרון תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי בקרוב קונה מחשב,במפרט שהוא הרכיב יש את המעבד של אינטל D 930. רציתי לדעת בכלליות איך הוא,לאיזה מעבד של AMD הוא משתווה,והאם שווה לקנות אותו ב-2200 שקל ? האם יתן באמת תמורה למחיר,האם יש כפול ליבה משתלם יותר וחזק יותר ???? חשוב לציין שהחבר שלי לא הולך להתמקד יותר מדי במשחקים,אלה בתוכנות וכאלה ...... תודה לכל העוזרים ולכל צוות האתר ועוד משהו ששחכתי לציין המחשב לא הולך לעבור שום אוברקלוק...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gtx980sli,

שלום. יש לי מעבדi5 4570 ולוח h81 בעבר היה לי ספק גנרי וחיברו למעבד כבל של 4 פינים כיום קניתי ספק חדש שיש לו כבל למעבד שמורכב מ4 פינים ועוד 4 פינים לחבר את כול ה8 או להשאיר 4 כמו בעבר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bennash,

בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pin ,…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי מחשב כמפורט בפרטי חומרה, האם כדאי להחליף את המעבד ל q9550. אני משחק בעיקר skyrim ודומיו. תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. חוץ מהידיים כמובן במה...? *כותרת* פשוט אין ברשותי שקית אנטי סטטית

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gopher,

חשבתי על השילוש הבא G.Skill 2GBPK 800MHZ 4-4-4-12 Core 2 Duo 6400 GA-965-DS4 הבעיה שאין לי מספיק כסף ואני צריך לרדת באחד או שניים מהרכיבים ל6300, 965-DS4, או זכרונות של 667. אני מניח שבעיקר המעבד חשוב אז איפה כדאי לי לוותר בלוח אם או בזכרונות? במה אני ארגיש יותר את ההבדלים? וחוץ מזה עוד שאלה לגבי הזכרונות האלה , הם מתאימים בכלל ללוחות 965 של gigabyte ? הבנתי שיש בעיה עם המתח של חלק מהזכרונות אבל אני לא יודע איזה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DaTHE,

שלום, מבחינת הבדלי ביצועים (הכוונה לביצועי OC בנוני) , יש העדפה? או ללכת על הזול והכמות החיבורים שאני צריך? (אין כן חשיבות לחברה, או שגם זה צריך לקחת בחשבון?) בהנחה שמדובר על הלוח התקין, שניהם סביב ה- 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lioryb,

אני מסתכל בהשוואה באתר של אינטל, ואני רואה שכל ההבדל הוא בזה שה-540 הוא embedded. מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=1

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב אני יודע שלאינטל אמורים להגיע מעבדים חדשים לשוק (45nm או משהו) ונראה לי עדיף לחכות להם מאשר לקנות היום השאלה אם יודעים מתי הם אמורים להגיע לארץ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by at,

כאשר רשום Pentium® M Processor 725 Enhanced מה הכוונה ב 725 ומה הבדלים בין המספרים השונים אני יודע שמדובר ב 715 מול 725 מדובר בהבדל של 1M מול 2M ב cash. אבל מה הבדלים בין 725 ל 735 , 738 , 745 , 715A וכד' האם מדובר רק במהירות שונות או מדובר גם בסוג זכרון או טכנולוגיה שונה? ובכלל הסבר על מעבדים של ניידים והמלצות יקבלו בשמחה. בתודה מראש, טל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dog,

מקווה שהפרורום המתאים. שוקל לקנות טאבלט לנובו miix 700. מתלבט בין שתי הוורסיות של המעבדים הנ"ל. קראתי את הרשום בקישור הראשון בהמשך , שם מציינים גם יתרונות מסוימים ל m5 על פני ה m7 רק לא ברור לי מה זה בדיוק מה שרשום שם- Better overclocked clock speed (Air) 2.52 GHz vs 1.2 GHz More than 2x better overclocked clock speed (Air) Better CompuBench 1.5 bitcoin mining score 9.24 mHash/s vs 1.68 mHash/s Around 5.5x better CompuBench 1.5 bitcoin mining score ביתרונות של ה m 5 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-M7-6Y75-vs-Intel-Core-M5-6Y54 יש גם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים