מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz. OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים: OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit ;D לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה :'( כל מה שמצאתי ובקושי....זה את OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2 יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ. תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!) אז אני אלך על…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה) בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד... הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות)…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשות PC MAGAZINE, מחשב נייד ראשון מסוגו בעולם המבוסס על הAMD Turion החדש. הAcer Aspire AS5000 עולה רק 1099$. מפרט המחשב : מעבד טוריון 64 ביט , 512MB DDR , 60GB , צורב די וי די. לפרטים נוספים : http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1786092,00.asp קרדיט : ליאו מנהיג הצבים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ושבת שלום, לאחרונה הגעתי למצב של רוויה עם תושבת ה775 ולפי דעתי הגיע הזמן לשדרג,לכן ארצה את המלצתכם. הבחירות שצמצמתי (תוך מעבר על עשרות המלצות וביקורות בחו"ל) מתוך עשרות של לוחות אם הינם: GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 GIGABYTE Z68XP-UD4 ASUS P8P67 Deluxe B3 P8Z68-V PRO ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 ASUS השימושים שלי הינם: עדיפות לOC מירבי,תוחלת חיים,תמיכה בUSB3 ובגדול קיום מערך SRT עתידי (שיכלול כונן SSD בשידוך לכונן מכאני) אודה גם כן לשידוך מתאים מבחינת זיכרונות טובים לOC -האם צריך 2133 או שעדיף להסתפק ב1800MHZ? שידוך לקירור אוויר:יהיה H100. שידוך למעבד:I5-2500K. תקציב כולל:סביב 1250 ~ אודה רבות למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח ואני לוקח מעבד 3700X מהסדרה החדשה.. אולי הכי טוב לקחת איתו X570 כלשהו? אגב זה באמת משנה איזה? מצאתי אחד של ASROCK.. כדאי להסתמך על זה? אני יודע שגם B450 תומכים אבל בטח תמיד הכי טוב את הערכה החדשה שהוכרזה יחד עם המעבדים... ואם אשדרג בעתיד אולי... או שלא יהיה טעם? כי הרי התושבת הזאת תחזיק רק עד שנה הבאה... נכון להיום AMD עדיפים על אינטל ולא אמורים לצאת מעבדים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על הזכרון. זה המפרט שאני קונה ויש שם 4 זכרונות של Corsair באייבורי המליצו לי על Geil עם צלעות קירור ובעוד מקום על עוד משהו אחר. לא יודע מה האינטרסים של מי שממליץ לי ולכן אני מבקש את עזרתכם. איזה זיכרון איכותי וחזק, עם צלעות קירור, הייתם שמים במפרט שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני מנסה לעדכן את ה-BIOS בלוח הנ"ל מ-F3 ל-F8 - ניסיתי גם באפליקציה האינטרנטית של Gigabyte - @bios וגם דרך עידכון ה-BIOS מה-SETUP של הלוח והוא חוזר תמיד ל-F3. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? רעיונות לפיתרון? תודה למגיבים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחבר של אבא שלי מחשב ואין לו אביט רק גיגהבייט ואסוס הוא אמר לי שהוא יכול לסדר לי תלוח הזה בהצעה הכוללת של המחשב במחיר טוב של 700+-: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=341 איך הוא , הבנתי שהAN7 הכי טוב ל- ATALON XP זה נכון?? כי אם כן אני יקנה מחנות אחרת באינטרנט כבר!! ויש לו של גיגהבייט שהוא גם ברמה של ה AN7 ובאותו טווח מחירים או במאה שקל יותר+-??
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה המחשב של אחותי נשרף יותר נכון הלוח, מחפש לוח S775 שהכל יהיה עליו מובנה, לזיכרונות DDR2 667, רצוי G31 ומעלה. מה דעתכם יהיה עדיף לקנות יד ראשונה או שנייה ? השימוש הוא משרדי לגמרי, התקציב הוא 250 שקל, שאר המפרט של המחשב: מעבד E2180,זיכרון DDR2 667 1GB, דיסק קשיח WD500GB SATA, ספק כוח EZCOOL 450W. 2 דגמים של לוחות S775 שמתאימים פחות או יותר לצרכים שלי, מי לדעתכם עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2192 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2165
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רקע - עורך וידיאו ותמונות ולכן תמיד ברשותי מחשבים די חזקים מערכת הפעלה 'WIN10 64 BIT זיכרון 64 ביט כרטיס מסך GIGABYTE rx 5700 xt 8g נתקל בבעיות א. אחרי Reset או הדלקה שאני מבצע , צריך לפעמים לבצע את זה פעמים כמו כן קצת לוקח יותר זמן עד שאני מקבל את החלונות ב. בחיווי תקלות ב- LED על המסך אני מקבל חיווי של קוד "40" לא תמיד ג. משום מה אם אני אשאיר דיסק נשלף או תקליטור כשאני מדליק , אז בכלל הוא יהיה תקוע מבלי שאפילו אראה את הלוגו של AMD אפילו כונן C מוגדר לבדו כ- BOOT תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה לבנות אותו אוקיי אז התקציב הוא בערך משהו כמו 4000 עד 4300 שהכרטיס מסך יהיה משהו כמו gforce 4 או gforce 3 זיכרון פנימי 256 ddr דיסק קשיח 40G 7200 floppy teac 1.44 d-rom X52 מעבד amd 1800 עכשיו אני רק מבקש טובה שאם מישהו יכול אז שיבנה לי מחשב בערך כזה בתקציב שאמרתי ותודה מראש אחים שלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל לא בשביל oc אם משהו יוכל לעזור אני ישמח תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל פרסמה PDF שמתאר באגים (או Errata) ב-E6600 וב-X6800. באגים שכאלה נפוצים במעבדים חדשים ובדרך כלל מתוקנים בייצור חדש. שימו לב שלבעיה AI 39 יכולות להיות השלכות שיגרמו להשחתה של מידע או של המערכת, אינטל מזהירה. מקור: The Inquirer.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רואה יותר ויותר לוחות אם חדשים ללא חיבור ל-SPEAKER. אין צפצוף של הPOST. אבל הכל עובד תקין כמובן. אבל, במקרה שתהיה בעיית זיכרון או כ.מסך איך תהיה אפשרות למציאת ובידוד התקלה?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוץ מהאפשרות לשים 4 סטיקים של זיכרון (אני צריך רק 2) יש עוד הבדלים? ההבדל במחיר הוא בסביבות ה100 שקלים. https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRIME-B660M-A-D4&cart=164693185631912103 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRIME-B660M-K-D4&cart=164693185631912103
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי מחשב עם 8 ג'יגה זיכרון (סטיק אחד) ואני מעוניין להוסיף לו עוד 8. לוח אם: Gigabyte B85-HD3 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 11-11-11-28 (אגב, בתוכנת Speecy תחת DRAM רשות 798MHz ולא 1600MHz, זה מתקשר לאותו נתון או שעשיתי סלט?) מערכת הפעלה: Windows 7 המחשב בן 5 שנים בערך אבל די עושה את העבודה. השדרוג בא מהצורך להתחיל לעבוד עם הקלטות מסך ומיקרופון ביחד עם גוגל כרום פתוח. אני מחפש משהו באזור ה-250 ש"ח, אבל אם אין ברירה בגלל היצע מוגבל, אלך גם על משהו יותר יקר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד דיי מקביל בביצועים שלו ל 3770 , יש לו 4 ליבות ו 8 ליבות V יש לי הצעה עליו ב 50 שקל הוא טוב בתור תחנת עבודה וקצת משחקים מדי פעם ? למרות שהוא תומך עד PCIE2 . שווה לקחת או עדיף לקחת 3770 ? משום מה כולם רוצים 50 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הבנתי יאך המעבד הזה עובד מישהו יוכל להסביר בקצרה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-