עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע כמובן שזה לא טוב שזה יהיה כך אבל רציתי לדעת אם זה יוצר נזק מהיר-ישר או רק אם זה לאורך זמן והמעבד מועמס ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אינטל פרסמה PDF שמתאר באגים (או Errata) ב-E6600 וב-X6800. באגים שכאלה נפוצים במעבדים חדשים ובדרך כלל מתוקנים בייצור חדש. שימו לב שלבעיה AI 39 יכולות להיות השלכות שיגרמו להשחתה של מידע או של המערכת, אינטל מזהירה. מקור: The Inquirer.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש.. ואני רוצה שיעבוד בו משחקים חזקים (כמו GTA IV,FAR CRAY) ואני מתלבט בין המעבדים..אני מעדיף את הזול אבל תלוי בהתאמה השאלה אם המעבדים שלמטה יתאימו למשחקים חזקים. המעבדים: Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ------- תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by morpheus1234,

שלום! האם הלוח הנ"ל תומך בעבודה עם שני מסכים במקביל? כלומר יש לו 2 יציאות מתאימות? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לחבר עוד מסך? במידה וצריך כ.מסך נוסף, איזה כדאי לקנות כדי לנצל את הHYBRID CROSSFIRE בצורה טובה אך גם שלא יהיה יקר מידי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני קונה מאבד AMD 64 3000+ עם לוח שאינו תומך בDUEL DDR אז אני לא ממש יודע איזה זיכרון לקנות למישהו יש רעיון?? ???

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה

7. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה מעבד עדיף מבחינת מהירות ובכלל ה: Pentium D 820 2.8GHz Dual Core או P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ההבדל במחירים ברור לטובת הD PROCESSOR וזה גם מה שאני בחרתי לבסוף לקנות... תשובתכם חשובה לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. עברתי על הכתבות שיש בדביק ובכל זאת הסתבכתי מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3 ? הבנתי שככל שזה יותר קטן זה יותר טוב, אבל בפועל יש הבדל רציני ? והאם שווה להוסיף 90 שקל ולקנות את ה 2.5 או פשוט לחסוך 90 ולקנות 3 ? ועוד שאלה איך הלוח ?ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? ? הוא יותר טוב מ-?GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ? לפי ההשוואה שלי הabit תומך ב sata2 וה hyper transport של הgigabyte הוא 1600 לעומת ה abit שהוא 2000

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני קונה מחבר של אבא שלי מחשב ואין לו אביט רק גיגהבייט ואסוס הוא אמר לי שהוא יכול לסדר לי תלוח הזה בהצעה הכוללת של המחשב במחיר טוב של 700+-: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=341 איך הוא , הבנתי שהAN7 הכי טוב ל- ATALON XP זה נכון?? כי אם כן אני יקנה מחנות אחרת באינטרנט כבר!! ויש לו של גיגהבייט שהוא גם ברמה של ה AN7 ובאותו טווח מחירים או במאה שקל יותר+-??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, רק רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב ויוציא הכי הרבה ביצועים (ושיהיה ניתן לעשות לו overclock) מהכטיס החדש של ATI: ATI Radeon HD4850??? אני אישית לא מבין במעבדים, אבל הייתי משער (שם דגש על משער) שמעבד של AMD יותר מתאים לכרטיסי ATI מאשר מעבדי INTEL.. בקיצור אני מעדיף מעבד עם 4 ליבות, לא חשוב לי אם זה יהיה AMD או INTEL תודה!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by none,

הזכרונות PC3200 של OCZ איך הם? הם יותר טובים מRDRAM 800 ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נשרף לי הלוח אם (socket A) שמבוסס על VIA KT400 chipset . קניתי לוח אם אחר במקום, שמבובב על nForce2 Ultra400 chipset. אני יודע שאם אני פשוט אחליף לוח אצטרך כנראה לפרמט מחדש את ההארד דיסק. האם יש דרכים לעשות זאת ללא פירמוט?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DorH12,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח אם יותר כדאי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב הוא לא באמת מחפירות קיסריה ,המעבד הוא מחפירות "המחשב הישן מאוד" מעבד בערך בן שבע או שמונה שנים... למישהו יש ניחושים -איזה מעבד זה משקל: 100 גרם אני חושב. (חבר'ה זה ממצא...מתולדות אינטל..) ;D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. למשל 333 ו266MHZ

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. האם יש הבדל הבדל מבחינת ביצועים בין 4 גיגה (לדוגמה...) של זיכרון שמורכבים מ 4 סלוטים של 1 גיגה כל אחד מהם, או 2 סלוטים של 2 גיגה, או סטיק 1 של 4 גיגה (באותה מהירות כמובן!)? כלומר האם כמה סלוטים שנותנים אותו נפח של זיכרון מפחיתים מהמאמץ או מהעומס שעובר בזיכרונות והאם זה מייעל איכשהו את מהירות העבודה????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by winner,

שלום חברים אני מנסה לעדכן את ה-BIOS בלוח הנ"ל מ-F3 ל-F8 - ניסיתי גם באפליקציה האינטרנטית של Gigabyte - @bios וגם דרך עידכון ה-BIOS מה-SETUP של הלוח והוא חוזר תמיד ל-F3. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? רעיונות לפיתרון? תודה למגיבים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. התגלתה פירצת אבטחה חדשה בכל המעבדים תחת השם Speculative Store Bypass https://www.tomshardware.com/news/researchers-discover-speculative-store-bypass-attack,37092.html תיקון לבעיה כבר קיים אך הוא כנראה הולך לפגוע שוב בביצועים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל לא בשביל oc אם משהו יוכל לעזור אני ישמח תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yossi051,

אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום, יש לי כאן מחשב עם מעבד E4500 שמומהר ל 3.3GHZ, עם SLI של 8800GT, רציתי לדעם אם שדרוג המעבד נאמר ל Q6600, או Q6700,שנגיד יהיה מומהר לאותו תדר יתן שיפור בזמן אמת במשחקים... תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Animor,

שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים