מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. השאלה לא כל כך אובייקטיבית, אבל מעניין אותי מאוד לשמוע (כמתחילן) מה אתם מוצאים הוא הסדר ה"נכון" להרכבת הרכבים הללו. האם הרכבת כל המערך מחוץ למארז, ואז הושבתו פנימה? או אולי עדיף להתחיל עם לוח האם, ומשם למעבד, ואז לזכרונות.... וכן הלאה. לבטח הניסיון מלמד דבר או שניים על ההליך הראוי - ואשמח לשמוע את דעתכם (בפעם האחרונה שבניתי מחשב, סיימתי את כל העובדה, והמחשב אפילו נדלק - אבל מייד עם הכנסת העכבר גיליתי ששכחתי להרכיב את ה I/O Shield
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש להימנע מהתקלה המשפיעה על לוחות SB. ברשותי כונן SSD, כונן קשיח "רגיל", וכמובן כונן DVD. למיטב הבנתי, עלי לחבר את כונן ה DVD לחיבור התקול. אבל לא ברור לי מי מבין החיבורים הללו הוא ה"בעייתי" - האם זה ה SATA 2 או ה SATA 3?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח-אם הזה: Gigabyte GA-H55M-D2H LGA 1156 Model 950516/GH55MD2H מתאים למעבד: Intel Core i3-540 Processor 3.06GHz Dual Core Socket 1156 Box והאם הלוח-אם מתאים לזכרונות DDR3 2GB 1333MHz? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הוצע לי מפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492530.msg4215777#new רציתי לדעת איך הלוח אם הזה? האם יש פיצ'רים חשובים שחסרים בו ואני בעצם לא יודע על כך? (זה הכי זול עם DDR3 מKSP). אני רוצה מחשב ללפחות 6 שנים הבאות, האם אני אצטרך USB 3? האם אני אצטרך SATA3? האם בכלל זה לוח אם שמתאים לכרטיסי מסך גדולים, מחממים וצורכים חשמל כגון HD4870? ובכלל אם יש לכם הצעות יותר טובות, תציעו. קשה לי לומר תקציב מדויק, אם זה משהו חשוב (גם חוסר נוחות שימוש, או דברים שמשתמש ממוצע(ממוצע-מתקדם) יחסרו לו- זה חשוב) אז לא תהיה לי ברירה אלא להוסיף. כמובן שאני מעדיף לחסוך. בברירת המחדל הלכתי על הכי זול. (המחשב למגוון שימושים ביתיים). אם יש עוד שאלות שעלי לשאול ולא שאלתי- ארצה לדעת…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהם ישנים, אבל אני צריך לאחד למישהו שני מחשבים למחשב אחד!! אז ככה יש את זה: ASUS P5V800-MX http://www.superwarehouse.com/ASUS_P5V800_MX_Motherboard/P5V800-MX/p/727961 ויש את זה: ASUS P5GL-MX http://www.xpcgear.com/p5glmx.html יש לי מעבד celeron 4 שמתאים לשניהם... בתודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב דל למחשב בסיסי עבור אינטרנט\אופיס\מוזיקה\סרטים. לוח-אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H Intel מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 Processor 3.0GHz 1066FSB 3Mb זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz או Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz (שתי סטיקים של 2GB). מה דעתכם? יש מקום לשיפור? באותו מסגרת תקציב לא יכול לחרוג ממנה. איפה כדאי לקנות? איך המוצרים של KSP\SKYPC\RSM\PANDAS? ועוד שאלה בבקשה. איך מעבד E6550 יותר טוב מהמעבד הזה E7500? זה לא כמה דגמים לפני? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב החלטתי לשדרג טיפה את המחשב בין היתר החלפת זכרונות. כרגע יש לי 1GB ואני רוצה להגדיל ל4. רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך ב1066 מגה. בנוסף, רציתי לדעת אם הוא תומך רק בDDR2, או שמא גם בDDR3. תודה רבה, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של היצרן http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=wUHApFnERsTHwwHF רשום כך: 2 x DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1800(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory אפשר להבין מזה שאם המחיר של סטיק 4GB של 1333 זהה למחיר של סטיק 4GB של סטיק 1600, עדיף להשתמש עם הלוח בזכרונות 1600 למרות שהם יעבדו כ1300 מתוך הנחה שאם מבצעים OC הם יעבדו כ1600? הכוונה היא שיש לבצע OC לזכרונות כדי לעבוד איתם בתדר המקורי שלהם 1600/1800?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם יש צורך בזכרונות מסוג מסוים (מהירות או latency - לא שיש לי מושג מה זה אומר) עבור מעבדי SB, או שאפשר להעביר את הזכרונות (כמובן DDR3) מהמערכת הישנה? מדובר על Corsair XMS3, קיט של 4 גיגה. אני שואל כדי למנוע בעיה שעלולה לבוא משדרוג כזה שאמור להתרחש בעוד כמה ימים. http://www.corsair.com/memory/xms-classic/xms3-ddr3-memory/cmx8gx3m2a1333c9.html ת-ו-ד-ה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב זה מראה לפעמים 6*266 ולפעמים 8*200. אם אני נכנס לביוס אי אפשר להגדיר את הדברים האלה ידנית. הלוח שלי: PSLP-LE יש למישהו מושג למה זה קורה? והאם זה אומר שיש כאן בעיה? (המחשב נכבה אחרי כדקה, ואני מנסה להבין אם התופעה שהצגתי קשורה לזה) בשלב זה אני לא מעוניין להתמקד בבעיה אלא בתופעה שהצגתי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתכנן רכישת מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. ראיתי שיש גם סוקט 1155 וגם 1156 מה ההבדל ומה עדיף? 2. הבנתי שיש בעיה עם הלוחות בעלי CHIPSET P67 , יהיו מחוברים למחשב 3 כוננים קשיחים ושני צורבים ? האם אמורה להיות בעיה או לחכות? 3. האם כדאי להשקיע בכונן SSD למערכת ההפעלה? הבנתי שיש לו "מחלת ילדות" ואם הזמן הוא מעבד ממהירותו . תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש אחר מפרט מתאים למחשב הבא שלי, במסגרת המפרט הכנסתי מערך Crossfire של כרטיסי ATI HD 6850. הספק שודרג לספק Seasonic 620W 80+, הבעיה הנוכחית היא לוח האם, האם לוח האם הבא מתאים למערך Crossfire ויוציא מהכרטיסים את מלא התועלת: Gigabyte 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a? כפי שראיתי במפרט שלו הוא מתאים לעבודה עם מערך CF אך יש לו סלוט אחד של PCI-E שעובד על 16x וסלוט אחד שעובד על 1x, מה זה אומר? במידה ולא מתאים, אשמח לקבל הצעות ללוח אם אחר העונה לדרישות ובסביבות המחיר 400 ש"ח (במידה וקיים, במידה ולא אשמח להצעות נוספות). י יש לציין שהמעבד הוא AMD Phenom II x4 955, כך שצריך להתאים לוח של AMD. תודה רבה רבה! אביעד.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני לא מוצא! פעם מסתבר שהיו לפני עידן הDDR3 כנראה ואני לא מוצא באף חנות. אני צריך כי אין לי אפשרות לקנות מעבד ולוח אם חדש בשביל DDR3 ואני צריך כמה שיותר זכרון(בגלל תוכנות מאוד זוללות זכרון). יש לי כרגע רק 4 ג'יגה 2X2 של 800MHZ
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרגע G.skill 2GB 4-4-12 CL4 זה 1GBX2 אני מעוניין לשדרג לאחר כשנתיים את הזכרונות יש ברשותי לוח אם מסוג P35-DS3L אשמח להמלצה בכמה שפחות כסף :] או שהכי פשוט להוסיף עוד זכרונות מאותו הסוג ?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חברים אני צריך תעזרה שלכם נשרף לי הלוח אם ואני חייב להביא חדש הנתונים שיש לי כרגע לוח אם : asus p5gc-mx מעבד : intel e4500 כרטיס מסך: gf 8600 gt 1024mb ראם : 2GB DDR2 אני רוצה להביא לוח חדש ולא אכפת לי גם להחליף תכרטיסי זכרון אני מניח שצריך גם ספק חדש שיתאים תודה לעוזרים ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בחיבור PCI אך יותקן על לוח שעובד עם USB2 .יש מצב לחוסר תאימות?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
לוח H67 שתומך בזיכרונות 1333MHz (ללא OC). זיכרון 1333MHz, CL9, 1.5V או 1600MHz, CL9, 1.5V. - האם ישנה סיבה ללכת על ה- 1333? - האם אוטומטית, ה- 1600 יעבוד ב- 1333 וב- CL נמוך מ- 9? - האם התמונה/הבחירה הייתה משתנה אם ה- 1600 היה 1.6V או 1.65V? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בגדול שני הלוחות דיי זהים ההבדל העיקרי הוא הכרטיס המובנה, עד כמה ההבדל בין הכרטיסים המובנים משמעותי והאם הוא מצדיק תוספת של 100 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז יש לי בעצם 4 שאלות: 1) מישהו יודע מדוע ההבדל בין 'אטלון 4X 640' לבין 'אטלון 4X 645' הוא 100 ש"ח? מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים? והאם זה שווה 100 ש"ח? האתר : http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html אומר דווקא שהציון של ה640 הוא גבוהה יותר. יחד עם זאת כבר הבנתי מקריאה פה שהתוצאות האלו הם אינדיקטיביות בלבד ווהמעבדים הללו הם בערך שווים. אז מה הקטע? 2) אוקיי, אז מי בעצם צריך מעבדים יותר חזקים כגון I5 760 או מקבילו (לפי אותה טבלת בנצ'מרקים) PHENOM II X4 970? לאיזה שימושים הם יהיו כדאים לקניה ועדיפים על האטלון 2 מרובע ליבות 640? 3) בכמה (ובמה) המעבדים הנ"ל בעצם חזקים יותר על האטלון? (מהבנצ'מרק נדמה שיש הבדל מורגש). 4) מה עם מחשב ביתי לשימושים כלליים (משרד, סרטי…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. עבור מעבד 2600K, איזה לוח אם יחשב ל"מספק"? אינני יודע מה ההבדלים בין הלוחות השונים, ולכן בתחילה חשבתי לבחור בזול ביותר, אבל מצד שני - מדובר במעבד שיכול לעבור המהרה די בקלות, ולכן נשאלת השאלה - האם יש לבחור בלוח אם אחד על פני השני? האם כולם תומכים בהמהרה זאת? תודה מראש! הערה: הלוח אם הזול ביותר שמצאתי הוא ה MSI P67S-C43
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שיש בלוח הזה AUTO OVERCLOCK כיצד אני עושה תAUTO OC הזה?
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-