עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכל נאמר בכותרת . הלוח נועד לשדרג את ה IP35-E . ישולב עם Q6600 . ההתלבטות היא בין הדגמים : 1. ASUS P5Q PRO ב 670 שח 2. GIGABYTE GA-EP45-DS3R ב 665 שח 3. DFI LP JR P45 T-2RS ב 648 4. ECS P45T-A ב 576 שח מה אתם אומרים ?! איזה מן הלוחות יתן לי את מירב הביצועים ב OC ?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by rogue4ever,

1. צריך SATA 2 2. צריך DUAL CHANNEL 3. אני לא מתכננן OC בכלל, למרות שאשמח אם מישהו ישלח לינק או יסביר מזה לא צריך יותר מ 667MHZ ולכן אפשר לחסוך, זה מפרט למשחקים עם 7900GT ואפשר לחסוך אם אני לא מעוניין לעשות OC תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by RoNeR,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469115 אני רוצה לקנות את הלוח הזה Asrock 775DUAL-VSTA מישו בבקשה יכול להתאים לי מעבד מתאים עד 600 שקל..?!?! הסתבכתי עם הזיכרון פנימי שלהם ועוד שאלה... בלוח יש שתי יציאות לכרטיס מסך agp וpci e השאלה שלי עם אפשר להשתמש בשניהם באיזו שהיא צורה..?!?! ועוד שאלה על מעבד המעבדים של פנטיום D משתמשים בקירור אחר מאלה של הפנטיום 4?!?!? תודה לעוזרים וסליחה על שאלות כל כך מרובות

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by Nemesis,

http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1781879,00.asp

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי. אני עוזר לחבר עם החלפת מעבד, תושבת AM2. אני מחליף לו מsempron לAthlon. לאחר ההחלפה המחשב נדלק, אבל לא ממש עולה...עולה, אבל ללא תצוגה. התושבת זהה. יש אולי למישהו מדריך טוב \ פתרון לעניין ? הוצאתי והכנסתי חזרה את הבטריה שעל הלוח, אותה תוצאה. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by imsnoop,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח חדש לאחר שהישן עשה כבר את שלו והגיע הזמן להשתדרג. ובכן העניין הוא כזה, ב10 שנים האחרונות המחשבים שקניתי הכילו מעבדי INTEL בלבד ולמען האמת לא יצא לי פעם אחת להתאכזב, כמו כן תמיד עברה ליד אוזניי המונח AMD ולא ייחסתי לו חשיבות אפילו פעם אחת, לאחרונה כמו שהבנתם אני מחפש מחשב חדש לאחי הקטן (יש לציין כאן את השימושים והתקציב: 3200 ש"ח אחרי חריגה ושימוש מאסיבי במשחקים ושפות תיכנות שאני מכריח את אחי ללמוד), לכן פירסמתי לא פעם בקשות למפרטים בפורום כאן תחת שם אחר(של אחי) וללא יוצא מן הכלל המליצו לי AMD ולא INTEL. השאלה שלי היא מדוע???? מה הסיבה ש90% מהתגובות היו AMD ולא INTEL, האם INTEL זה כבר לא ה-מעבד לשימושים ותקציבים כמו שלי?…

7. שבוע טוב, ברצוני לבצע שדרוג לכמות הזיכרון במחשב הנייח שלי, כרגע למרות שזה מצחיק יש לי רק 2GB זיכרון אשר תופסים 2 סלוטים (1X1GB). אני מצרף למחשב כונן SSD שישמש למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) ולעוד דברים, ועל הדרך אני רוצה גם לשפר את הזיכרון של המחשב. לוח האם שברשותי הוא GA-P35-DS3L וכאמור תומך ב DDR2. בסה"כ אני מעוניין ב8GB. ואני לא מתכוון להשאיר את הזיכרון הקיים מכיוון שהוא רק 400MHz ויאלץ את שאר הזכרונות לעבוד באותה מהירות. והשאלה שלי היא מה הכי עדיף: 2x 4Gb (2x2Gb) -1 1x 8Gb (2x4Gb) -2 4x 2Gb (1x2Gb) -3 אני חושד שאתם תענו לי שזה ממש לא חשוב ועקרוני ושהשילוב הכי זול צריך להיות הבחירה שלי אבל בכדי לוודא אני שואל אותכם מה עדיף תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלוש לכולם. קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא: P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2& זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה. כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה. 3DMARK 2001: 1322 PCMARK2002: מעבד: קצת יותר מ-4000 זיכרון: גם קצת יותר ב-4000 הארד דיסק : בערך 900. (זה נמחק לי ) עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100. חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי…

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by Adirz,

אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by athi,

הוא טוב למישחקים כבדים? ga-m55sli-s4

• 12 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by Shavoigen,

שלום אני החלטתי לקנות מחשב חדש. אני לא הכי מבין בלוחות 3 SLI/SLI X ורציתי לדעת איזה לוח יביא לי את התפוקה הכי טובה ל SLI של 8800GT/S אולי אפילו 9600GT לגבי המעבד אני לא החלטתי ואני שם לב שאף אחד גם כן לא בטוח מה כדאי אני בחור שלא ממש אוהב להתפשר אבל אני רואה שלא כדאי לקנות 9800GX2 כי שתי 8800 כבר נותנים ביצועים יותר טובים אני מעדיף שהלוח יתמוך בחומרה הכי חדשה תודה

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  12. שלום רב. יש לי בעיה, יש לי שני דיסקים קשיחים וצורב אחד, כולם PATA. אני צריך לוח אם שיהיה אם כרטיס מסך מובנה, יתמוך בקונרו, יהיו לו שני PATA ויעלה בסביבות 600. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by doker,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מעבד כדאי q9400 או e8400 כי ראיתי כמה השוואות של הQ6600 ל8400 ואמרו שעדיף במקרה הזה כפול ליבה כרטיס מסך hd4850 4 גיגה זיכרון השאלה היא האם זה שווה או לא התוספת היא בערך 500 שקל

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by CroCoDile,

לפני מספר ימים פניתי לפורום מפרטי מחשב וקיבלתי הצעה למחשב הכולל מעבד של אינטל מדגם CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm SLAVN. היום, לאחר שהזמנתי את המחשב מהחנות בה הורכב המפרט הוצעה לי הצעה נדיבה, שדרוג חינם של המעבד לדגם מתקדם יותר, CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm SLAPB. לפני שאני מבצע את הרכישה אני רוצה לברר שני דברים. ראשית, האם אין משהו מוזר בהצעה? האם ה-7300 אכן טוב יותר (ולא רק מבחינת הביצועים אלא גם באמינות) מהדגם ה-7200? ואם כן, מדוע שיתנו לי אותו במחיר הנמוך ב-100 שקלים ממחירו בחנות זו? שנית, האם לוח האם שהוצע לי במפרט, GIGABYTE GA-P31-S3G, מתאים גם למעבד הזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by idodos,

בין 2 אלו AMD 64 3000+ או P4 3000 מה טוב יותר למשחקים !?!? תודה

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by KickOFuture,

העלתי מ 8 ג'יה ל 16 ג'יגה, האם בחרתי את הדגם הנכון? [ATTACH=CONFIG]6091[/ATTACH]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  18. שלום, נכון להיום ברשותי Intel core 2 DUO E4400 (תדר 2 GHz) אני רוצה לשדרג את המערכת בתקציב נמוך (סדר גודל של 300-400 ש"ח) וזה נראה כאילו שדרוג לאחד המעבדים 6700 או 5800 יהיה האופציה הכי משתלמת שכן מדובר במעבדים מסדרה דומה אך במהירות גדולה ב 50%+ מה שאמור לשפר משמעותית את מהירות המערכת. עד כמה שאני רואה ההבדל היחיד בין שני המעבדים הוא תדר ה FSB שהם משמשים בו השאלה העיקרית שלי היא עד כמה ההבדל בתדר זה משמעותי ,מה תהיה ההשפעה שלו על הביצועים והם זה באמת שווה עוד 70 שקל בערך ( ה E5800 נמכר בפחות מ 300 ש"ח) דבר אחרון - אני מניח שיש אנשים שיציעו לי לקנות מעבד חזק יותר יד שנייה - זאת אמנם אפשרות אך איני רוצה לדון בה בשרשור זה תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה: E8400 QX9650 האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roeiw,

תודה.

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by xEnplex,

מה עדיף בשביל משחקים? GIGABYTE M55Plus-S3G AM2 עם DDR II 667 512MB V-DATA שתי יחידות או ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2 עם DDR II 667 512MB TwinMOS שתי יחידות בלי OC זה הכול מ-KSP אגב ואם תוכלו, תמצאו לי בנצ' מארק לזכרונות הנ"ל חיפשתי כבר הרבה זמן אבל לא מצאתי

• 12 תגובות
    • 556 צפיות
  22. אני קונה ביום חמישי\שישי הקרוב מחשב חדש (תודה לאל!). ואני לא סגור מיליון אחוז על המפרט שלי. עזרו לי המון בפורומים השונים. (בעיקר ANTI_VIRUS וLANIR אני חייב לציין...) התקציב שלי עומד על משהו בסביבות ה5200. אבל כמה שפחות אני צריך אם כבר משנים ואני לא יכול "להשקיע" עוד על משהו... הוא מבוסס INTEL כי אני לא אוהב את AMD, בגלל בעיות החימום שלהם ועוד סיבות... אני יודע שהמעבד שלקחתי מספיק חזק לבינתיים ומצויין לאוברקלוקינג ולכן אחרי זמן קצר אוכל לעשות לו אוברקלוקינג ל2000\2260. אל תגידו לי לקחת את ה1.6 כי הוא ממש ישן... למרות שהוא טוב לאוברקלוקינג אני לא רוצה מחשב ש"תלוי" באוברקלוקינג. בגלל זה לקחתי את ה1.8 שהוא יותר חזק. ולמפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache Epox 4G4A+ DDR…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tmpusr,

1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by hezy,

יש לי 3 סטיקים של 256 על 400MHZ כול אחד אז בסך הכל יוצא 1200 ויש לי P4P800 האם זה באמת עובד על 1200 ?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by The Winter King,

היות וממילא אני מתכוון להוסיף זיכרון וכרטיס מסך, השתעשעתי ברעיון להחליף למעבד יותר חזק/מהיר (אני עובד עם תוכנות גרפיות). השאלה שלי היא האם זה משתלם כספית ואם כן מה מומלץ?

• 12 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.