עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר שידרג ל 8 ג'יגה אך מזוהה רק 4 מה צריך לעשות ככה שהמחשב יזהה 8 ג'גה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, יש לי לוח אם EX58 קניתי 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel לפי מה שראיתי בKSP הוא תומך בלוח אם שלי. מישהו פה יכול להסביר לי איך לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי מחשב כמפורט בפרטי חומרה, האם כדאי להחליף את המעבד ל q9550. אני משחק בעיקר skyrim ודומיו. תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by itaysk,

הוא מבוסס NFORCE 2 אבל באתר של החברה לא כתוב כלום על DOUL CHANNEL DDR...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מעבד ה-Core i7-9700K המתומן נראה מרשים מאוד ברשת, עוד לפני שהוצג בצורה רשמית ולפני שקיבלנו את לוחות ה-Z390 המובילים עבורו לכתבה

7. אם אני רוצה בעתיד לעשות אוברקלוקינג לא רציני,משהו צנוע איזה זיכרונות כדאי לקנות אני מתלבט בין שני המעבדים האלו e6600 וe6420 והבנתי שהמכפלה של ה6600 היא 9 ושל ה6420 היא 8 לכן כדי לבצע OC ב6420 אתה צריך להשקיע יותר בזירנות איכותיים מאשר OC ל6600 אז איזה מבין אלו יתאים לכל אחד מהמעבדים ? האם הtwinmos twister 2048MB 800MHz CL5 מספיקים מספיק למעבד 6420 ? מבין אלו איזה עדיףלOC למעבד 6600 ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 2 סטיקים של כאלה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 והאם יש הבדלים בין שלושת הזיכרונות הללו או שכולם נותנים אותו תמורה ? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Basic,

אין לי דרישות לכרטיס מסך מפלצתי, לחלוטין לא, צריך משהו בסיסי שיוכל להתחבר למסך ה LCD שלי (חיבור DVI), שיהיה לו TVOUT עם יציאת S-VIDEO, שיתמוך ב DX9 וזהו... אני לא מתכוון להריץ על המחשב גרפיקות חזקות, ממש לא. גלישה באינטרנט, ף צפייה ב DVD, שימוש בחבילת האופיס, פיתוח תוכנות ב Visual Studio, ואולי פעם בשנה להריץ פיפ"א 2004... הבנתי שכרטיסי המסך שמגיעים בדרך כלל מובנים בלוח האם - בהחלט מספיקים לי, אך החסרון שלהם (פרט לכך שהם משתמשים בזכרון הפנימי של המחשב, שזו לא בעיה - תמיד ניתן להרחיב אותו) הוא (למיטב הבנתי) שהם משתמשים בערוץ התקשורת מול הזכרון, ובעצם מאיטים את העבודה. כלומר, אם כל הזכרון הוא עוגה ענקית, כרטיס המסך נוגס מעט מהעוגה, אך זו לא בעיה, כי אני יכול להוסיף עוד חתיכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הזיכרון ולעבור מ 4GB ל 8GB לשם כך קניתי ארבעה סטיקים של 2GB, כולם samsung m3 78t5663eh3-cf7 כאן מתחילות הבעיות: 1. במאפייני המחשב שלי רשום שיש 8GB אבל רק 3.24 usable, ניסיתי את העניין הזה עם msconfig ושינוי ההגדרות ב boot, לא עזר והתיבות לא היו מסומנות מלכתחילה 2. בדיקה עם cpu-z מראה שהזכרונות עובדים בתדר של 400 Mhz במקום 800 3. בביוס הכל נראה תקין, אבל לא התעסקתי שם יותר מדי, רק ראיתי שזה מוגדר על 8GB זכרון שעובד במהירות 800MHZ, נראה לי שבתצורה 6-6-6-18 (לא סגור על זה, אני יכול לבדוק אם זה קריטי) שורה תחתונה - איך אני גורם למערכת להכיר את הזכרונות החדשים וגם להשתמש בהם? זה המפרט: מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO כרטיס …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SUPER300,

שלום לכולם אם יש לי מעבד במהירות 3.4Ghz, ובמפרט שלו כתוב שהוא יכול להתנהל עם RAM במהירות מקסימלית של 1600Mhz, אז אם אני עושה למעבד OC אז אני אוכל לעבוד אם RAM יותר מהיר. השאלה שלי היא איך אני מחשב את מהירות הRAM המקסימלית לאחר הOC למעבד?? למשל אם אני עושה לו המהרה ל4.5Ghz, אז איזו מהירות של זיכרון הוא ינצל? אשמח גם לקבל את הנוסחה למציאת מהירות הRAM המקסימלית... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 @ 2.4 ddr 333 512 gefore 4 mx האם הoc קצת מוגזם? והאם מישהו יכול להביא לי תוכנה למדידית התמפרטורות

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם בהמשך לעץ שנפתח בפורום המפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513618.0 עבור מחשב עם מעבד Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray ו-16GB זיכרון, ובשלב הנוכחי ללא כרטיס גרפי (תיתכן הוספה בהמשך לאור הביצועים) אשר ישמש בעיקר להרצת סימולציות מאטלב ומעט פוטושופ בסיסי פעם בכמה זמן, הומלץ לי על שני לוחות אם שונים. Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 ASUS P8H67 B3 בנוסף, ראיתי כאן באתר ביקורות טובות על לוח האם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא. אני לא מבין הרבה בחומרה, לכן הסתכלות על המפרטים של כל אחד מן הלוחות לא ממש עזרה לי. אני אשמח לקבל הסבר במילים פשוטות על יתרונות\חסרונות של הלוחות הללו, וחוות דעת מהו לוח האם המתאים ביותר לצרכיי. האם אחד מן השלושה הללו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by o07,

הלוח-אם שלי הוא: P4S533-VM וכתוב שהוא AGP *1 עד *4 השאלה זה אם אני יעדכן את ה- BIOS אז הוא יכול להיות AGP *8 ??? ואם אפשר אז תכתבו גם איך מעדכנים אותו כי אני לא ממש הבנתי תודה למי שעונה (עוזר)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nat64x,

Corsair has crammed 8 GB of DRAM onto one stick which in turn could provide up to 32 GB of DDR3 memory for desktops, and up to 16 GB of DDR3 memory on laptops, depending on the number of slots. Tuesday Corsair officially added 8 GB DDR3 memory modules to both its Vengeance and Value Select product lines. According to the company, the Vengeance version operates at 1.5V for compatibility with the new 2nd generation Intel Core processor family, and is guaranteed to operate at 1600 MHz. The DRAM itself is "rigorously screened," and with 8 GB crammed onto one stick, gamers and performance junkies can build systems with up to 32 GB of high-performance memory. The jet-black…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה כאב ראש זה להחליף מעבד... קודם, המשחה הטרמית פשוט הדביקה את ה- Bigtyphoon למעבד, משכתי ומשכתי עד שהמעבד ממש נתלש מהתושבת - עדיין דבוק לגוף הקירור! אולי זה Zero Insertion Force, אבל בטח לא Zero Extraction Force ;D. אח"כ ביליתי עשר דקות בנסיונות נואשים למרוח את ה- MX-1 על המעבד, עד שהתייאשתי ובדקתי בהוראות שבאתר - וגיליתי שבכלל לא צריך למרוח אותו אלא לשים קצת במרכז המעבד וזהו. כשסוף-סוף הכל היה מורכב, Windows לא זיהתה את המעבד. החלפתי את הדרייבר - לא עזר. עדכנתי BIOS - עכשיו Windows מזהה, אבל נראה שרק ליבה אחת עובדת. עדכנתי את ה- HAL ל- multicore, והחיינו והגיענו - יש כפול ליבה! עכשיו צריך לבדוק. אני מריץ את Prime95, אבל המעבד לא עובר את 55% עומס! מה קורה? Prime95 תקוע…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. החברה נעלמה כאילו לא היתה. יש לי בבית 4 GB שעברו גהנום ב OC שעלו לי זול בטירוף, אך שמתי לב שהחברה נעלמה לגמרי..ייתכן? תוקנה הכותרת התכוונתי ל ADATA ולא IDATA תודה ל RUBI על התיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dovk,

רקע - עורך וידיאו ותמונות ולכן תמיד ברשותי מחשבים די חזקים מערכת הפעלה 'WIN10 64 BIT זיכרון 64 ביט כרטיס מסך GIGABYTE rx 5700 xt 8g נתקל בבעיות א. אחרי Reset או הדלקה שאני מבצע , צריך לפעמים לבצע את זה פעמים כמו כן קצת לוקח יותר זמן עד שאני מקבל את החלונות ב. בחיווי תקלות ב- LED על המסך אני מקבל חיווי של קוד "40" לא תמיד ג. משום מה אם אני אשאיר דיסק נשלף או תקליטור כשאני מדליק , אז בכלל הוא יהיה תקוע מבלי שאפילו אראה את הלוגו של AMD אפילו כונן C מוגדר לבדו כ- BOOT תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by anevsky,

אני לא ממש מתעניין בOC - יותר נתונים בסטוק. הבנתי שכדי שתהיה תמיכה עתידית בQUAD CORE - אני צריך צ'יפסט 975X - האם זה נכון ? קיימים מספר לוחות 975X בשוק בארץ (לא הרבה אמנם) - ואני מחפש המלצות \ ביקורות \ דעות שיעזרו להחליט. תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי יש לי זיכרון 2x8gb 3200hz של כורסייר במחשב מופיע לי מהירות 2133mhz האם אני צריך להגדיר משהו כדי שהמחשב יזהה מהירות של 3200hz ? יש לי לוח אם asus z370-f

21. שלום ברשותי המפרט שנמצא בצד, אני מודד טמפ' עם CoreTemp 0.99.5 בד"כ, לאחר כשעה של משחק התוכנה מציינת טמפ' מקסימלית של 254 מעלות..ברור לי שזה לא אמיתי Everest מציג 5 חיישנים, כאשר ב-IDLE, ה-CPU על 79 ועוד 4 חיישנים על 27(כמו מה שה-CoreTemp מציג) השאלה היא האם התוכנה לא מתאימה או החיישן פשוט דפוק ? ובכללי, מה הטמפ' המקסימלית המומלצת למעבד הזה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה

23. Started by NIR-T,

שלום, ביום שבת אני טס לאמירקה ויש באפשרותי לקנות שני סטיקים של 512MB ואני מתלבט בין שני סוגים: 1. OCsystem 400MHZ CAS 2 לינק- http://www.ocsystem.com/oc51pc40fonc.html 2. SAMSUNG TRUE 400MHZ CAS 2.5 לינק- http://order.store.yahoo.com/cgi-bin/wg-order?unique=98d75&catalog=buyaib&et=3e89947d&basket=5Cd1e188d80142ff3e898ac4bdda5d0e188d8cf06b350d39d90ee5c446f8129f9 תודה רבה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב אני לא עושה ש-ו-ם OC!!! ואני לא אעשה בעתיד אז בבקשה תתעלמו מהנושא של האוברקלוק...... שניהם עולים אותו דבר.....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם מישהוא מכיר את הלוח הזה? או יכל להמליץ לי על לוח אחר במחיר שלו(מתוצרת גיגבייט או אסוס או אינטל) פחות או יותר...זה ממש דחוף... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zniibidl,

רכשתי לוח אם מהסוג שבכותרת, מדגם Asus H81T. לוחות מהסוג הזה מגיעים עם חיבור DC 19V שאליו מחברים מטען כמו של מחשב נייד. בשום מקום אני לא מוצא רפרנס לאיזה הספק אני צריך (90/120/150 או אולי אפילו יותר). כמו כן אני לא יודע מה החיבור בדיוק, האם הוא כמו של מחשב נייד של אסוס? ואם כן של איזה מהדגמים? (יש חיבור קטנים יותר וגדולים יותר). אשמח אם מישהו יידע לתת לי הכוונה יותר מדוייקת. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.