מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום רוב התוכנות משתמשות בליבה אחת אבל עקב המעבר לליבה כפולה יגרום שתוכנות החדשות ישתמשו בשתי הליבות אז איך נוכל להריץ שתי תוכנות בו זמנית ? אולי עדיף שלא יתכנתו תוכנות שמשתמשות בשתי הליבות ? תודה לעונים יהודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את ה-Asus z170 Deluxe, וקיבלתי איתו את אנטנת וייפיי כמו שבתמונה. גם אם היא לא מחוברת ללוח אם יש משהו שקולט וייפיי ויש אפשרות להתחבר לרשתות, אבל אני לא מבין אם האנטנה הזאת עוזרת להגביר את האות שהוא מסוגל לקלוט, או גם לשדר וייפיי למכשירים אחרים במדיה והוא מחובר לרשת כלשהי. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי בקשה ללוח אם מאוד ספציפי שאני רוצה וקשה למצוא. נתחיל מזה שלא אכפת לי מה החברה, רצוי אינטל או שאר החברות הידועות. הלוח חייב להיות בגודל MINI-ITX, בגודל 17CM על 17CM חייב יציאת VGA !! ויתמוך במעבדים החדשים Dual Core או CORE 2 DOU ולא !! ATOM כמעט וחובה חריץ PCI רגיל. רצוי מאוד כניסת RS232 לא אכפת לי: IDE\SATA סוג זיכרון FSB אני לא מצאתי, אולי אתם תוכלו לעזור לי.... (אני מדבר על לרכוש בארץ ולא בחול) בתודה טל.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 וקניתי 2 כונני Samsung Evo 840 250GB אני רוצה לעבוד איתם ב Raid 0 אבל רציתי לדעת איזה חיבורים יתנו לי את הביצועים הכי טובים (Sata3 (intel Z97) or GSata3 (Marvel 88SE9172?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל הבדל מבחינת ביצועים בין 4 גיגה (לדוגמה...) של זיכרון שמורכבים מ 4 סלוטים של 1 גיגה כל אחד מהם, או 2 סלוטים של 2 גיגה, או סטיק 1 של 4 גיגה (באותה מהירות כמובן!)? כלומר האם כמה סלוטים שנותנים אותו נפח של זיכרון מפחיתים מהמאמץ או מהעומס שעובר בזיכרונות והאם זה מייעל איכשהו את מהירות העבודה????
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, Kentsfield הוא מרובע ליבה של אינטל שאמור לצאת בעתיד הקרוב. Kentsfield מורכב למעשה מ-2 ליבות Conroe שהן כפולי ליבה (4 ליבות סה'ך), וכך טהורטית יכול לתת עד פי 2 ביצועים מהקונרו הכפול ליבה. האתר HKE PC מסר לנו היום מידע חדש אודות תמחור המעבד. קודם כל תאריך היציאה של המעבד הוקדם לרבעון הרביעי של השנה הזאת (לעומת הרבעון הראישון שנה הבאה כפי שצויין במידע הקודם). מחירו יעמוד על כ-999$, מה שרומז על הורדת המחיר של ה X6800, ה Conroe החזק ביותר. מה בנוגע לשרתים? גם ה-Covertown הוקדם לרבעון הרביעי של השנה. ה-Covertown מורכב מ-2 ליבות Woodcrest שהן כפולי ליבה. Woodcrest הוא המעבד "הקונרו" לשרתים. מה בנוגע ל AMD? התגובה של AMD לכל הבלאגן הזה זה מעבד FX עם תד…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לגיימינג (מכרתי את המחשב העיקרי שלי וכרגע מרכיב מחשב מהגרוטאות ששוכבות במחסן ) יש לי את ה e5800 3.2 ואת ה q8200 2.3 המעבד ישודך ללוח ם של גיגבייט עם זכרון 4 גיגה ddr 3 וכרטיס מסך gtx 650
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את שלושת המחשבים הבאים: הראשי מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.0 גה"ז סטפינג E0 כמו שכתוב במפרט שלי. השני מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.4 B של אשתי מבוסס AMD עם מעבד אתלון XP ברטון 2500+ למחשב הראשי יש 1 ג'גה זיכרון ולשאר 512 מגה כולם בדואל DDR מה שמפליא אותי הוא כשאני משחק NBA 2006 מרגע סיום הגדרות המשחק ועד להעלאת המשחק הנורטווד והברטון מעלים את המשחק תוך מספר שניות בודדות לעומת הפרסקוט שהוא יותר חזק באופן משמעותי משניהם לוקח לו להעלות את המשחק לפחות 30 שניות, משהו לא הגיוני בכלל. איך זה שהמעבד החזק יותר עובד לאט יותר? האם זה בגלל צינורות העיבוד הארוכים יותר?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
INTEL D946GZISSL ISELTON הוא עולה בסביבות ה500 ויש בו צ'יפסט 946, יציאת pci-e שני סלוטים של DDR2 667 והכי חשוב הוא תומך בC2D הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום. יש לי כמה שאלות בקשר לקניית זיכרון נוסף למחשב. מקווה שתוכלו לעזור 1. יש לי מחשב די ישן ולוח האם שלי לא תומך ב- DDR2 אלא רק ב- DDR. אני מתלבט אם כדאי לי לקנות זיכרון DDR נוסף עבור המחשב הנוכחי שלי... במידה ואני קונה בעתיד מחשב חדש לגמרי שיתמוך כמובן ב- DDR2, האם זה אומר שאני לא אוכל לחבר אליו את הזיכרון DDR שקניתי או שאם מחשב תומך ב- DDR2 זה אומר שהוא תומך גם ב- DDR? 2. כרגע יש לי זיכרון 512MB ויש לי slot נוסף פנוי. האם יש הבדל כלשהו מבחינת ביצועים אם אני מוציא את הזיכרון הקיים וקונה 2GB או אם אני קונה 1GB שאותו אני מכניס ל- slot הנוסף במקביל ל-512MB שיש לי? 3. יש לי זיכרון Kingston אבל משום מה בתוכנת אוורסט תחת הקטגוריה של הזיכרון רשום nanya…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Core השישי נמצא בדרכו אל השוק, והוא מבטיח להעניק לכם את היכולת להפעיל את המחשב הנייד שלכם ללא שום חוט או כבל, לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%91%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא מזמן ראיתי שיצא הלוח - DFI RS482 INFINITY Socket 939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13145 לוח זה הוא לפי הבנתי המקביל ל - DFI NF4 ULTRA INFINITY . אז השאלה שלי היא: האם מישהו יודע אם הולך לצאת לוח של DFI עם צ'יפ של ATI Radeon Xpress ,המקביל ל - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם (socket A) שמבוסס על VIA KT400 chipset . קניתי לוח אם אחר במקום, שמבובב על nForce2 Ultra400 chipset. אני יודע שאם אני פשוט אחליף לוח אצטרך כנראה לפרמט מחדש את ההארד דיסק. האם יש דרכים לעשות זאת ללא פירמוט?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח אם יותר כדאי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הלוח אם הזה GA-790XT-USB3 קישור לאתר של היצרן: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#ov כתוב שאין תמיכה ב1600MHZ ואני התכוונתי לקנות 1600MHZ... מה יקרה אם אני ישים 1600? יעבוד ב1333?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כאב ראש זה להחליף מעבד... קודם, המשחה הטרמית פשוט הדביקה את ה- Bigtyphoon למעבד, משכתי ומשכתי עד שהמעבד ממש נתלש מהתושבת - עדיין דבוק לגוף הקירור! אולי זה Zero Insertion Force, אבל בטח לא Zero Extraction Force ;D. אח"כ ביליתי עשר דקות בנסיונות נואשים למרוח את ה- MX-1 על המעבד, עד שהתייאשתי ובדקתי בהוראות שבאתר - וגיליתי שבכלל לא צריך למרוח אותו אלא לשים קצת במרכז המעבד וזהו. כשסוף-סוף הכל היה מורכב, Windows לא זיהתה את המעבד. החלפתי את הדרייבר - לא עזר. עדכנתי BIOS - עכשיו Windows מזהה, אבל נראה שרק ליבה אחת עובדת. עדכנתי את ה- HAL ל- multicore, והחיינו והגיענו - יש כפול ליבה! עכשיו צריך לבדוק. אני מריץ את Prime95, אבל המעבד לא עובר את 55% עומס! מה קורה? Prime95 תקוע…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם תוכנות עיצוב כגון פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. לפעמים שניהם פתוחים ביחד. (וגם פיירפוקס פועל ברקע). בכל אופן, שמתי לב במנהל המשימות שפוטושופ צורך כ2.4GB של זיכרון(אני עובד עם קבצים גדולים) והפיירפוקס לוקח עוד איזה 600MB ואפילו 1GB בכייף והאילוסטרייטור עוד, ובקיצור אני מגיע למצב של 92% שימוש בזיכרון פיזי. אני מגיע גם לאזורים האלה רק עם פוטושופ ופיירפוקס. האמת שפוטושופ לבד עם קובץ יחסית קל מגיע ל65%-70% מהזיכרון. יש לי windows 7 64bit עם 4GB זיכרון ב2 סטיקים (Corsair DHX 800 DDR2 - CL4). האם הפיתרון לבעיה היא תוספת 2 סטיקים נוספים ובכך להגיע ל8GB? לוח אם Asus Striker II Formula מעבד Q6600 SLI 9600GT superclocked W/Coolermaster cooling ספק TT750 מודולרי תודה …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OPTERON XEON ראיתי שבלוח-אם של שניהם יש שני מקומות למעבדים אז רציתי לדעת כמה דברים.(אני יודע שזה לסרברים אבל תענו בבקשה) שני מעבדים זה יותר טוב מכפול ליבה? אם כן מה יותר טוב.... ואם רע למה ... וכשאני קונה את אחד מהם אני מקבל מעבד אחד או שניים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה קורה? אז שמעו אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס! תומרו לי מה לקחת... המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה... אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...] בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-