עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד שלי עובד על איזור ה 55 עד 60 מעלות, לדעתי זה חם מידי, נכון ? איפה בדיוק נמצאים ה HEATPIPE ע"מ שאני אוכל לנקות אותם ? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה, היום, ללא כל התראה מוקדמת המחשב של חברה שלי נשרף, מסתבר שהקבלים בפנים התנפחות ומשם הסיפור מוכר. בכל מקרה זה היה מחשב מבוסס סוקט 939 לכן אין מה לנסות לשמר רכיבים (כי סביר להניך שהזיכרון והמעבד לא נפגעו, אבל אין לי דרך לבדוק את זה כרגע) משום שלא משתלם לחפש לוח 939, ובלי קשר המחשב ישן ומקרטע יחסית. בכללי השימושים שלה הם כמו של כל בת רגילה+ מדי פעם אנחנו משחקים bf2 או משחקי fps ישנים אחרים. שאר המחשב דווקא דיי סביר, יש כרטיס מסך 3850 hd שנתתי, וספק כוח 400 של seasonic (אוברקיל למערכת שלה, אבל זה גנבה מהמחשב של אחיה הקטן שבאמת לא היה זקוק לספק הזה ויכול להסתדר עם 550 וואט ג'נרי). אז בקיצור, שילוש הכי טוב שניתן להשיג בסביב האלף שקל(הבנתי שכדאי ללכת על AMD כי לאינטל אין …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by catsmonster,

מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה

5. Started by a_beilis,

הזמנתי מחשב כמו בצד חוץ מהלוח אם... אני מתכנן לקחת gigabyte GA-945P-S3 השאלה אם שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקחת לוח כזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 אני מתכוון לעשות oc קל...ואני חייב לקחת לוח אם מלוגיק...אם יש המלצות אחרות אז אני ישמח...התקציב הוא בערך 900 שקל אבל עדיף כמה שפחות תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לפי המכירות הבולדוזר מוצלח והמדפים מתרוקנים בעולם (לא יודע על הסטטיסטיקה בארץ) הנה מה שהדף הזה מספר: http://www.techpowerup.com/156119/AMD-Bulldozer-A-Surprisingly-Sell-Out-Sales-Success.-Victims-Phenom-II-amp-Athlon-II.html יכולות להיות כמה סיבות: - סקרנות - "8 ליבות" - תפוקה גבוהה (כוח חישוב כאשר כל הליבות ב-100%) - ביצועי משחקים טובים - FX-81XX חזקים יותר בשיקלול כללי מi5 ומתומחרים כמוהו - נאמנות לחברה מסויימת הסיבה הפשוטה היא שבכל מקום שישנה הצדקה לקנות 2500K או 2600K יש מקום גם לשקול את ה-FX-81X0 והתמורה שהוא יתן לא תהיה פחותה מהאלטרנטיבות של אינטל.

8. Started by rtr,

טוב אז קיבלתי את המחשב.. ;D ורציתי לישאול כמה דברים על הלוח כי אני יודע שיש כל מיני דברים קטנים... למשל באיזה חריצי זיכרון כדי להישתמש (2ו4 אני חושב נכון ?) מה זה חיבורים של ה S-ATA הרגיל כי כולם ניראים אותו דבר... ובאיזה עדיף להישתמש... **הנושא שונה ** עכשיו יש בעיה עם הלוח :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lmlm,

sorry -cant translate no hebrew in my computer right now :-\ Link http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2170

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איזה כאב ראש זה להחליף מעבד... קודם, המשחה הטרמית פשוט הדביקה את ה- Bigtyphoon למעבד, משכתי ומשכתי עד שהמעבד ממש נתלש מהתושבת - עדיין דבוק לגוף הקירור! אולי זה Zero Insertion Force, אבל בטח לא Zero Extraction Force ;D. אח"כ ביליתי עשר דקות בנסיונות נואשים למרוח את ה- MX-1 על המעבד, עד שהתייאשתי ובדקתי בהוראות שבאתר - וגיליתי שבכלל לא צריך למרוח אותו אלא לשים קצת במרכז המעבד וזהו. כשסוף-סוף הכל היה מורכב, Windows לא זיהתה את המעבד. החלפתי את הדרייבר - לא עזר. עדכנתי BIOS - עכשיו Windows מזהה, אבל נראה שרק ליבה אחת עובדת. עדכנתי את ה- HAL ל- multicore, והחיינו והגיענו - יש כפול ליבה! עכשיו צריך לבדוק. אני מריץ את Prime95, אבל המעבד לא עובר את 55% עומס! מה קורה? Prime95 תקוע…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אחרי חפירות בפורום וקריאת כתבות ומאמרים ברחבי הרשת + הסברים טכניים ובעיקר אחרי יציאת תושבת ה AM2 שה"ייתרון" הגדול והברור שלה הוא תמיכה ב DDR2 אני עדיין לא מצליח להבין מה הייתרון של ה DDR2 על DDR ??! תאורטית הבנתי את העקרון - הבקר מושך שני בייטים במקום אחד בכל קלוק של הזכרון. יופי סבבה, אבל התזמונים שלהם לפי מה שראיתי ממש נמוכים - DDR2 800MHZ בתזמונים של 5-5-5-14 אמור לתפקד בדיוק (אם לא פחות טוב) כמו DDR400 2.5-3-3-7.. אז מה לעזאזל הייתרון שלו בכלל ? אולי מחיר ? מה אני מפספס פה / לא מבין נכון ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז כמוש אמרתי אני צריך לוח אם מעבד וכ.מ. בכ-1700 ש"ח. חשבתי על להשאר עם הג'יפה שלי ולקנות 3800DC ולוח ASROCK 939DUAL. מה אתם אומרים? אגב הזיכרונות שלי הם DDR Samsung PC3200 UCCC Based. ואני לא רוצה להחליף אותם, מעדיף להשאר איתם.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by vToMy,

מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omrij,

יש מה לעשות ? :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי בקרוב קונה מחשב,במפרט שהוא הרכיב יש את המעבד של אינטל D 930. רציתי לדעת בכלליות איך הוא,לאיזה מעבד של AMD הוא משתווה,והאם שווה לקנות אותו ב-2200 שקל ? האם יתן באמת תמורה למחיר,האם יש כפול ליבה משתלם יותר וחזק יותר ???? חשוב לציין שהחבר שלי לא הולך להתמקד יותר מדי במשחקים,אלה בתוכנות וכאלה ...... תודה לכל העוזרים ולכל צוות האתר ועוד משהו ששחכתי לציין המחשב לא הולך לעבור שום אוברקלוק...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BaLiLi,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב עם לוח ASROCK למעבד E6300 הלוח תומך בעד 4 גיגה בדואל צאנל יש לו 4 סלוטים עכשיו בגלל שכרגע אין לי ממש צורך בזיכרון גדול חשבתי לקנות 2 סטיקים של 512 מגה בתדר 667 ובעתיד כשתגיע הווינדוס ויסטה ואהיה חייב זיכרון של 2 גיגה אני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 או אפילו עוד 2 סטיקים של גיגה כל אחד האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? האם עדיף כבר עכשיו לקנות 2 סטיקים של גיגה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. המחשב כולל מעבד E8400 זיכרון 4 ג'יגה של OCZ - DDR2 800 MHz כיום עובד עם Vista 64Bit Ultimate. יש לי בעיה שקצת מפריעה לי, אני בעיקרון עובד עם המחשב לצורכי תכנות, וברגע שאני פותח את ה VS2008 שלי ותוך כידי פותח פוטושופ CS3 ובנוסף לכך אני פותח את התוכנה Virtual PC כידי לבדוק דברים בסביבה שונה. המחשב דיי מגיב באיטיות, אני רואה באמצעות הכלי של ויסטה שמציג את העומס של הזיכרון שהמחשב משתמש והמעבד, שהמעבד שלי נמצא קרוב ל 50% בפעולה. וברגע שאני מנסה לעבוד עם הפוטושופ תוך כידי זה עובד בדיליי עצבני. יש לציין שאני עובד עם שתי מסכים במקביל - כל אחד "20 (כרטיס מסך 8800 GTS גרסה ה OC של Asus) ואני מבצע תצלומי מסך שכל תמונה שם מגיעה ל 10 מגה מ…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הכתבה נלקחה מכאן http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129 אחד הגולשים שאל (תגובה 2, לא מכיר מאק) http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129&tb=/i/4674030 ואחד אחר ענה (תגובה 3, נדב) http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129&tb=/i/4674705 עכשיו, אני שמעתי פעם שהמעבדים של המאק חלשים מאלה של אינטל, אז איך בכלל נדב אומר שהם פועלים על 64 ביט ושהם חזקים ומהירים יותר מהמעבדים של אינטל???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Yevgeny Kantorov,

אהלן חברים המחשב שלי נדלק אך לא עובר את הפוסט, וכל החששות שלי מביאות אותי למסקנה שמת הלוח אם שלי. השאלה היא היכן אני יכול להשיג לוח אם לתושבת הנ"ל, ולא במחיר של 2000₪ תודה מראש לכל העונים

22. עוד הדגמה של AMD 4X4 עם 4 כרטיסים גרפיים (2 מהם 8800) 12 דיסקים ו 4 ישומים כבדים בו זמנית. . . http://www.dvorak.org/blog/?p=8018 ציטוט שאהבתי:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by free_me_0,

-

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קיבלתי שתי הצעות מחיר על מחשב באחת היה את ה-I5 740 כמעבד ובהצעה השנייה היה Intel Core2 Quad Q8400 2.66MHZ 4MB , הוא אמר לי שלשניהם יש אותה יכולת, מה שלא הבנתי זה מי בסוף יותר טוב... האם תוכלו בבקשה להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים