עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roes,

כמה שאלות לגבי עתיד המעבדים: 1. ידוע מתי יצאו מעבדים עם 4 ליבות? 2. מעבדים רבועי ליבה יהיו בהרבה יותר טובים ממעבדים כפולי ליבה? ^^^ 3. ההבדל יהיה מאוד מורגש? 4. ידוע מתי יצאו מעבדי 128 BIT ?? ^^^^^ 5. ההבדל יהיה מאוד מורגש בין מעבדי 64BIT למעבדי 128BIT ? (אם אפשר לדעת את זה עכשיו....)

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

אינטל חוששים כנראה שE4200 בתדר 1600 לא יעמוד בקצב של אתלון 3600X2 ולכן הם ביטלו אותו לטובת E4300 בתדר 1800 http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=632107 חדשות נפלאות לשוק התקציבי

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lmlm,

sorry -cant translate no hebrew in my computer right now :-\ Link http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2170

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by horacio,

נשרף לי הלוח ואני רוצה ליקנות אחר בבקשה אל מה אתם ממליצים משהו לא יקר למעבד של INTEL 3.00 בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pagaz,

יש לי 512 זיכרון במחשב אתמול הלכתי לקנות עוד 512 כשבאתי למוכר אמרתי לו שאני צריך זיכרון ddr 512 אז הוא שאל אותי איזה יש לך זיכרון במחשב כאילו איזה דגם cl2.5 או cl3.0 אז לא ידעתי אז הוא אמר שאני יבדוק בזיכרון הקיים צריך להיות כתוב אז בדקתי ושום דבר לא כתוב בדקתי דרך תוכנת האוורסט ולא כול כך התמצאתי עם זה cl2.5 או 3.0 אז הינה אני נותן לכם תמונה בשביל שתגידו לי: חוץ מזה מה זה עוזר עם שני הזיכרונות יהיו cl2.5 או cl3.0? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי יש לי זיכרון 2x8gb 3200hz של כורסייר במחשב מופיע לי מהירות 2133mhz האם אני צריך להגדיר משהו כדי שהמחשב יזהה מהירות של 3200hz ? יש לי לוח אם asus z370-f

7. רוצה לקנות לוח אם שיתחבר ככל הנראה ל- i5-9600K וזוג כרטיסי מסך ולכן יש צורך גם בתמיכה ב- SLI לשני כרטיסים לפחות. שימוש עיקרי - אוברקלוק כבד למעבד, זיכרונות ולכרטיסי המסך, פחות דגש על המעבד ויותר על הזיכרונות וכרטיסי המסך. תקציב עד 800 ש"ח. הכיוון כרגע הוא זה: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z390-PHANTOM-GAMING-6 אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש.

8. Started by DakloN,

שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל?? או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המעבד של אינטל d805?? והאם כל ליבה יש לה 2.66 מגה הרץ????

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקיי, יש לי בקשה ללוח אם מאוד ספציפי שאני רוצה וקשה למצוא. נתחיל מזה שלא אכפת לי מה החברה, רצוי אינטל או שאר החברות הידועות. הלוח חייב להיות בגודל MINI-ITX, בגודל 17CM על 17CM חייב יציאת VGA !! ויתמוך במעבדים החדשים Dual Core או CORE 2 DOU ולא !! ATOM כמעט וחובה חריץ PCI רגיל. רצוי מאוד כניסת RS232 לא אכפת לי: IDE\SATA סוג זיכרון FSB אני לא מצאתי, אולי אתם תוכלו לעזור לי.... (אני מדבר על לרכוש בארץ ולא בחול) בתודה טל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מעבד ה-Core i7-9700K המתומן נראה מרשים מאוד ברשת, עוד לפני שהוצג בצורה רשמית ולפני שקיבלנו את לוחות ה-Z390 המובילים עבורו לכתבה

15. די נסגרתי שאני אקח את ה i5-2500k מבחינת המעבד לגבי הלוח אם, אני מעוניין לקחת אחד מבוסס על Z68 כי אין תכנון כרגע לקנות כרטיס מסך. מה שאני צריך זה בקר Firewire על צ'יפסט של Texas Instruments מכיוון שאני מגיע מתחום היצירת מוזיקה וזה עובד בצורה הכי טובה משאר הצ'יפסטים עם כרטיסי קול חיצוניים. רצוי כמה שיותר יציאות USB 2.0 ו2 יציאות USB 3.0 (אני רואה שזה כבר די סטנדרטי). מקום ללפחות 16GB של SDRAM. עד היום המחשבים שהרכבתי לעצמי או קניתי היו עם לוחות אם של ג'יגה-בייט ואני די מבסוט מהם. ניסיתי לבדוק דרך הmanual של 3 לוחות אם של ג'יגה-בייט באתר, אבל לא מצאתי שום אזכורים לבקר כזה. הלוחות שבדקתי : ga-z68a-d3h-b3 ga-z68ma-d2h-b3 ga-z68p-ds3 אני מעריך שאין לי צורך לקנות לוח אם במעל ל60…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. החברה נעלמה כאילו לא היתה. יש לי בבית 4 GB שעברו גהנום ב OC שעלו לי זול בטירוף, אך שמתי לב שהחברה נעלמה לגמרי..ייתכן? תוקנה הכותרת התכוונתי ל ADATA ולא IDATA תודה ל RUBI על התיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קישור - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=4743 רק 390 ש"ח... http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit מספיק טובים עבור אוברקלוק של Q9450 לכיון ה3.2-3.6 גיגה הרץ (באס 400-450), או שצריך להשקיע עוד בזכרון יקר? והאם יש בכלל הבדל מורגש במהירויות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by esaly,

הייי! רציתי לשאול האם הE6420 יתן הבדל משמעותי בביצועים בעבודה מול פוטושופ לעומת הD925? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קראתי שיש הבדל משמעותי בין המעבדים... וDUAL CORE זה טכנולוגיה הרבה יותר ישנה מה CORE 2 DUO , וזה 2 מעבדים שדבוקים יחד וזה לא שילוב כזה טוב.. והוא מתחמם יותר וצורך יותר חשמל. לעומת זאת יש את המעבד E7400 שהוא CORE 2 DUO ויש לו 3MB CACHE לעומת ה 2MB של E5200. ***במחשב שאני מרכיב אני רוצה לעשות OC , השאלה איזה מעבד עדיף ולמה? ***ההפרש ביניהם הוא כ250 שקל, אז האם שווה להשקיע ? ***מבחינת ביצועים מה ההפרש ביניהם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TicTacToe,

לוח אם Asus P5QL-E מעבד Intel Core 2 Duo e7300 2.66 זכרון Corsair XMs2 2gb (1x2) 800 mhz אלה עם ההיטסינק עליהם. מתכוון לשדרג את המחשב עוד חודשיים. מבקש מהמומחים כאן לתת הערכה D: אחריות עדיין בתוקף לחלקים לעוד שנה ומשהו (צריל לבדוק מול IQPC ). לגבי OC - השתמשתי בASUS six engine דרכו אפשר לעשות Boost קל למעבד. לא נעשה OC דרך הBIOS מכיוון שבIQ אמרו שהאחריות תפוג.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שמתי לב לכך שבקונסולות PS2 יש אוגרים של 128 ביט (מעבד Emotion Engine או MIPS סדרה 4) בכל מקרה זה לא קשור לגישה לזכרון מכיוון שהPS2 נגש רק ל4 מגה של זכרון למיטב זכרוני ככה שאין ממש מה לעשות עם 128 ביט מהבחינה הזאתי. העלתי השערה שאולי זה קשור לעובדה שזה מעבד SIMD והאורך אוגר הגדול דרוש על מנת שיוכל לקבל 4 אופרנדים בדיוק של 32 ביט, אבל אני לא בטוח אם זה נכון ... מישהוא שיודע את זה יכול לבאר את העניין? ובבקשה אם אין לכם מושג אל תטעו, ועדיף גם לינק למקור מידע.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tamir.fri,

הבנתי שהוא נקרא vrm_conn

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה

24. חדשות מעניינות שצצות ברשת, מדווחות על שיפור ביצועים בעקבות עדכוני Bios ללוחות האם AM4 אשר משמשות כפלטפורמה למעבדי Ryzen: https://www.youtube.com/watch?v=HX_WEvEzR64 הדבר מעניין, ואולי מראה לנו שיש מקום להמשך אופטימיזציה בתשתית של המעבדים החדשים. קרי, שהם יצאו לשוק לא מבושלים במאת האחוזים ביום ההשקה. תמונה אחת לדוגמא מ- tombrader: כמו כן מספר כותרים מצומצם גם עבר עדכוני תוכנה/מנוע על מנת לתמוך בטופולוגיה ש- Ryzen מציג, טופולוגיה שהיא שונה מהטופולוגיה של מעבדי אינטל, וגם שם נראו שיפורי ביצועים מרשימים: https://www.youtube.com/watch?v=RdTwTnW8AAA

25. שלום לכולם בהמשך לעץ שנפתח בפורום המפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513618.0 עבור מחשב עם מעבד Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray ו-16GB זיכרון, ובשלב הנוכחי ללא כרטיס גרפי (תיתכן הוספה בהמשך לאור הביצועים) אשר ישמש בעיקר להרצת סימולציות מאטלב ומעט פוטושופ בסיסי פעם בכמה זמן, הומלץ לי על שני לוחות אם שונים. Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 ASUS P8H67 B3 בנוסף, ראיתי כאן באתר ביקורות טובות על לוח האם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא. אני לא מבין הרבה בחומרה, לכן הסתכלות על המפרטים של כל אחד מן הלוחות לא ממש עזרה לי. אני אשמח לקבל הסבר במילים פשוטות על יתרונות\חסרונות של הלוחות הללו, וחוות דעת מהו לוח האם המתאים ביותר לצרכיי. האם אחד מן השלושה הללו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.