עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HaiPBM,

אני משתמש בהרבה תוכנות עריכה. מה עדיף? ולמה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, אני צריך דרייברים ללוח-אם שאני לא מצליח למצוא ברשת. על-פניו זה נראה כמו לוח של MSI (למרות שהמקום היחיד שזה רשום הוא גוף הקירור של הצ'יפסט). הדבר היחיד שרשום על הלוח זה N1996.. תמונות שמצאתי ברשת לא ממש תאמו ללוח (בעל שלושה סלוטים לזיכרון - שניים צמודים ועוד אחד לידם). איפה אפשר למצוא ת'לוח הזה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Oren_25,

אהלן חברה. יש לי בעיה ששידרגתי את המעבד שלי מהדגמים שבכותרת שהם כמובן שניהם סוקט 775 ואחר כך הפעלתי את המחשב ושם דבר לא עולה המסך איננו מראה כלום אבל המחשב מופעל. אנא עיזרו לי

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  4. ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  5. Started by Nirkaw,

ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. קניתי מחשב... במפרט ביקשתי מהמוכר זכרונות של קינגסטון.. הוא שם לי MICRON דיברתי איתו והוא אמר שלדעתו הם יותר טובים ושאני אבדוק את זה (הוא לא עובד עם קינגסטון אך הוא לא אמר לי בקניה).. עכשיו הוא אומר שאם אני ארצה הוא יזמין קינגסטון במיוחד ויחליף לי מה אתם אומרים? זה באמת חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by adi518,

בעיקרון אני חושב ללכת על לוח של אינטל שראיתי, הסתכלתי גם על גיגהבייט אבל בגיגה בייט יש שתי יציאות HDMI לעומת באינטל ששם יש HDMI אחד ו DP אחד שזה נראה לי עדיף בראיה לעתיד, בכל מקרה אבל אשמח לשמוע עוד המלצות! אני מתכוון לשים מעבד איי 3.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מערכת הפעלה WIN 7 64BIT השימוש העיקרי (כמעט יחיד) במחשב הוא למשחקים. האם כדאי להוסיף זיכרון ואם כן לאיזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. שלום לכולם, אני ממש לא מבין בעניניי חומרה, חסרה לי הבנה בסיסית ביותר בנושא ואני צריך הכוונה. אני לפני קנייה של מחשב חדש שיהיו לו שימושים רגילים למדי:אינטרנט, סרטים(גם HD) וקצת עריכה בתוכנות גרפיות (קצת פוטושופ, לא עיבודים כבדים מידי, לייטרום וכ"ו.). מתכנן לקנות את אחד המעבדים החדשים של אינטל ואני תוהה האם הליבה הגרפית שמובנית בתוכם מייתרת את הצורך בכרטיס מסך נפרד (אין לי כוונה להתעסק במשחקים). בהנחה שכן, נאמר לי שהמעבד הרצוי מבחינתי יהיה i5-2500K מכיוון שיש לו יכולות גרפיות עדיפות על ה-i5 האחר. האם עד כאן הכל נכון? אני לא צריך כרטיס גרפי נפרד והמעבד בשבילי הוא זה שציינתי? אני לא יודע איזה לוח אם לקחת, מתכוון לבקש שיבנו לי מפרט פה בפורום שמיועד. אם יש לכם טיפים בעניין אשמ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  10. אני מניח שאני לא הראשון לשאול את השאלה… מעניין למה הנושא הזה (או נושא כללי יותר) לא מופיע כ-סטיקי. שלחתי את הלוח ASUS P8P67 PRO להחלפה. לא נראה לי שצריך לפרט את הבעיה. בעוד מספר ימים אני אמור לקבל לוח זהה עם בקר SATA שלא מת אחרי חודשיים עבודה. איפה אני יכול לראות שאכן זוהי הגרסא המתוקנת של אותו הלוח? רצוי שהמידע הזה יהיה נגיש בטרם אני מעלה את מערכת ההפעלה. אולי ניתן לראות את זה על הלוח עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by menas,

אני רואה הרבה אנשים שמים את ה2100 במפרטים,הרבה פעמים זה מטופש וסתם מבזבז כסף (במיוחד בגיימינג). אין לי כוח יותר להסביר לכל אחד בנפרד מה הבעיה בזה,אז אני ארכז הכל פה. קצת פרטים על המעבד: שמו I3 2100,מכיל 2 ליבות ו4 נימים. הדף של אינטל:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=53422 עכשיו-מתי הוא משתלם? (הערה-כשהכוונה "כל השימושים הם שימושים "נטו"). 1)גיימינג: בגיימינג נטו,ה2100 לא משתלם. ועכשיו יקפצו כמה אנשים אם בנצ'מארקים שמראים כביכול שה2100 מאוד טוב לגיימינג!. אז למה לא? בגלל שאולי בבנצ'מארק רואים "35% שיפור!" ביחס לX3/X4 ה2100 עולה כ550 ש"ח בעוד שהX3 עולה 370 ש"ח והX4 עולה 460 ש"ח-וזה בלי לכלול את ההבדל בלוחות אם (עם ערכת השבבים ה"זולה" H61 ואם אתה רוצה H66 תצטרך לשלם עוד …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HeDesXs,

אני רוצה לשדרג את המעבד והתקציב שלי לא גדול ואני מתלבט בין E6700 לE5800 מה עדיף לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by arimaor,

אבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel Core i3-2100 Box למטרות שימוש במסך רגיל ושימוש ביציאת HDאם אפשר לוח עם USB 3 ולוח ללא על מנת ואוכל לשקול בהפרשי המחירים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם ידוע איזה מהמעבדים המצויינים בכותרת יותר טוב? ההתלבטות היחידה שלי כרגע בקניית מחשב חדש (למטרות בייתיות) הוא איזה מעבד עדיף, AMD Athlon II X2 250 או Intel Pentium Dual-Core E5800. הנה השוואה ביניהם שמצאתי: http://www.cpu-world.com/Compare/245/AMD_Athlon_II_X2_250u_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5800.html אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

15. שלום. אם אני לא טועה, טמפרטורה גבוהה עבור מעבדי אינטל נחשבת לטמפרטורה שעוברת את ה 80 מעלות. האם הנתונים הללו נכונים גם עבור מעבדי ה AMD? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. השאלה בכותרת, ושאלה נוספת, ע"פ איזה נתון באתר היצרנית אפשר לדעת אם המעבד הוא בעל מכפלה פתוחה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. הזכרונות שלי משום מה מוגדרים כ-PC2-6400 במערכת כשהם בעצם PC2-8500 על הקופסא. מדובר בזכרונות G.Skill 4GB 1066Mhz Black PI. מה הולך כאן? יש מצב שבגלל הטעות בזיהוי הזכרונות מגבילים אותי לבאס של 400MHZ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום אני מתכנן לקנות שילוש של מעבד לוח וזיכרונות האמת לא משנה לי amd או intel ואני יודע שamd משתלם יותר בתקציב שלי 1800 שקל השימושים שלי הם גיימינג בעיקר ועבודה כללית במחשב עם כרטיס מסך hd4890 לכן הכנתי 2 מפרטים הראשון מבוסס על amd amd phenom 2 955 black edition igabyte GA-870A-USB3L - ATX וזיכרונות 4gb של קינגסטון מחיר 1350 השני מבוסס על אינטל i5 2400 ntel Core i5 2400 3.1GHz 6MB LGA1155 - TRAY - מעבד IGABYTE GA-PH67A-UD3-B3 (H67) - ATX - 951001B3 ואותם זיכרונות כמו במפרט הקודם מחיר 1650 שקל מה עדיף ? אני כן מתכנן לעשות oc ופה הדילמה שלי כי לפי מהשראיתי אי אפשר לבצע oc למעבד הזה של אינטל זה נכון ? ועוד שאלה כרגע ישלי מעבד e7200 4ghz אם אני יחליף את הכrטיס מסך לכרט…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  19. היי. כפי שהבנתי, יצאו מעבדים חדשים של אינטל. בדקתי בחנויות, עדיין לא הביאו אותם. לכן השאלה שלי, מתי המעבדים החדשים יתחילו להמכר בארץ, האם תהיה הנחה על מעבדי i5, והאם לקנות את הסדרה הישנה של אינטל או החדשה. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by nahi,

שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב, ואימצתי את ההמלצה הראשונה מתוך המפרטים המומלצים שבאתר HW ZONE למחשב, לצורך שימוש בייתי בסיסי. כשקיבלתי הצעת מחיר מהמוכר בחנות, הוא הציע לי מעבד e5800 3.2 GB של intel במקום הATHLON AMD 245 ולוח אם "GA-G41" במקום ה"GA MA74" שמוצע במפרט המקורי. ההפרש במחיר הוא 90 ש"ח, וטענתו היא שמכיוון שהמעבד הוא כפול ליבה הוא מהיר יותר. האם זה נכון? והאם ההפרש הוא זניח לעומת הביצוע? תודה מראש וחג שמח נחי

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. שלום לכולם, אני אחרי רכישה של מערכת מחשב חדשה. קניתי כבר את כל המוצרים חוץ מהזכרונות ואני מנסה לעשות קצת סדר לפני שאני קונה. נתקלתי בזכרונות הבאים של חברת G.Skill: [ Ripjaws ] F3-12800CL9D-8GBRL (4Gx2) [ Ripjaws-X ] F3-12800CL9D-8GBXL (4Gx2) [ SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR (4Gx2) אני מנסה להבין מה ההבדל ביניהם, שלושתם עובדים בתזמונים ומתחים זהים. הפער מגיע לכמעט 100 ש"ח. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב שכל החיבורים שלו הם מסוג USB2, ולאחרונה רכשתי כונן קשיח נייד של חברת Iomega דגם eGo בעלת קיבולת של 500GB ותמיכה בUSB3. גיבוי דרך הNORTON GHOST 15 לכל המחשב לוקח 8 שעות וחצי (470 ג'יגה + כיווץ ברמה הגבוהה ביותר), ורציתי לדעת האם לדעתכם חיבור הכונן ליציאת USB3 יעזור לקצר את קצת התהליך. חשוב לציין שניסיתי להעביר סרט BLURAY ששוקל 45.5 ג'יגה וזה עבר אחרי 38 דק' במהירות של 22 מגה לשניה. תודה, יאיר

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי חברים. אז לא מזמן ייצאו מעבדי הSANDY BRIDGE החדשים. עד מלפני יומיים היה לי את המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ לוח אם G31 של גיגהבייט תומך אפילו עד Q9650 QUAD CORE. Ram: 3GB DDR2 667MHZ. 500GB של ווסטרן דיגיטל לא כולל דיסק גיבוי (1TB) GPU: Nvidia Sparkle 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין (מאלו שאם יהיה מכת חשמל,כל המחשב יילך) מארז של פנטיום 3 לפי דעתי שימושים: הרבה לשוניות בדפדפן,הרבה תוכנות,גלישה,הורדות,סרטי HD READY 720P. לפני יומיים בערך חבר הביא לי מעבד ליבה כפולה E5200 של אינטל, החלפתי ואני רוצה הבדל משמעותי בביצועים של המחשב. דעתכם/ן? האם שווה רק לשדרג מעבד ולקנות ספק כוח איכותי ומארז? או לקנות מערכת חדשה ולשמר את הישן? מעבדים בהנחה שאנחנו נשארים עם הלוח הזה: או …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by menas,

טוב,אני כבר מתכנן די הרבה זמן מחשב חדש (לא סוחב את CRYSIS 2 בFHD...) ויש לי התלבטות לא קלה. אני גיימר אבל עכשיו גם התחלתי תכנות,העניין הוא שאני הולך עכשיו למגמת מחשבים ולתכנת שם לכן חשוב לי שהמחשב יתוכנן כך שלא תהיה לי בעיה במהלך כל ה3 שנים האלה שאני הולך ללמוד מבחינת כוח העיבוד. מהי השפעת המעבד על התכנות? האם העדפה לאינטל היא מטעמי אופטימצייה בלבד של הקונפליקטר או שיש עוד אספקטים יותר חשובים בשביל זה? הבעיה היא בעיקר בגלל שהתקציב הולך להיות כ3000 ש"ח (אולי קצת יותר) ויש לי 2 אפשרויות-או לדחוף כ"מ חזק עם מעבד כמו ה955 פאנום/אטלון X4 של AMD או לדחוף מעבד יותר חזק (2300/3400/3500) עם כ"מ יותר חלש שיכול להיות קצת חלש מדי בגלל שהמסך הוא FHD. אז מה אתם אומרים?

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים