מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום. יש לי כמה שאלות בקשר לקניית זיכרון נוסף למחשב. מקווה שתוכלו לעזור 1. יש לי מחשב די ישן ולוח האם שלי לא תומך ב- DDR2 אלא רק ב- DDR. אני מתלבט אם כדאי לי לקנות זיכרון DDR נוסף עבור המחשב הנוכחי שלי... במידה ואני קונה בעתיד מחשב חדש לגמרי שיתמוך כמובן ב- DDR2, האם זה אומר שאני לא אוכל לחבר אליו את הזיכרון DDR שקניתי או שאם מחשב תומך ב- DDR2 זה אומר שהוא תומך גם ב- DDR? 2. כרגע יש לי זיכרון 512MB ויש לי slot נוסף פנוי. האם יש הבדל כלשהו מבחינת ביצועים אם אני מוציא את הזיכרון הקיים וקונה 2GB או אם אני קונה 1GB שאותו אני מכניס ל- slot הנוסף במקביל ל-512MB שיש לי? 3. יש לי זיכרון Kingston אבל משום מה בתוכנת אוורסט תחת הקטגוריה של הזיכרון רשום nanya…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. שמתי לב שכאשר אני משחק במחשב הכרטיס מסך מגיע ל100 אחוזים בניצול לאומת המעבד שנמצא בין 40 עד 60 אחוזים. האם זה מצב תקין? מפרט: I5 6500 3.2@3.6 16gb ddr3l 1600mhz cl9 RX480 8Gb Nitro+OC ASUS B150 PRO D3 משחק על רזולוציה של 1080p. משחק ב: Rainbow six Ghost recon wildland תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט המלא של המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 UD VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Antec P8 Case Corsair RM650x 80 plus GOLD Modular 650W Noctua NH-D14 CPU Cooler Samsung Evo 970 Plus 250GB אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד וראיתי סרטונים והלוח אם ממש קשה לתפעול וביצוע אובר קלוק. לכן אני מחפש לוח אם אחר שיהווה פתרון ויתאים למפרט. סדר גודל אותו מחיר אפשר לחרוג ב300 שח
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו איזה שהוא מידע האם הדור הבא שיצא (ומתי הוא יצא) יהיה נקי מהבעיה הזאת ומכת הביצועים שהפתרון הנוכחי גורם לה ? בהמשך לדיון שהיה פה למה לא לקנות עכשיו מחשב - האם זו לא סיבה עיקרית ? שכל מה שנקנה עכשיו יאבד בין-10% ל-30% ביצועים בגלל כל מיני פטצ'ים ותיקונים לבאגים שגילו במעבדים של אינטל ? נראה לי שבעקבות המתנה של הציבור לדור הבא - תהיה ירידת מחירים מאסיבית במעבדים הנוכחיים, השאלה אם השוק מבין את האירוע הזה. תכלס רציתי לרכוש מחשב חדש, ועכשיו אני חושב אם לא כדאי לחכות לדור הבא שיצא "נקי" מהמפעל......
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום יש לי 2 סטיקים של קינג סטון 256 עם תזמונים גרועים ורציתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 כי 512 זכרון היום זה כלום אז האם זה יכול לפגוע בביצועים? ואם כן מה אני עושה חשבתי לקנות את אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_gold_dual_channel מה אתם אומרים? יש משו יותר טוב במחיר בערך של 1000 שקל? או משו אותו דבר במחיר יותר זול? תודה :P
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! האם הלוח הנ"ל תומך בעבודה עם שני מסכים במקביל? כלומר יש לו 2 יציאות מתאימות? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לחבר עוד מסך? במידה וצריך כ.מסך נוסף, איזה כדאי לקנות כדי לנצל את הHYBRID CROSSFIRE בצורה טובה אך גם שלא יהיה יקר מידי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי, למפרט הבא: מעבד: i7-5820K לוח אם: MSI X99 UD3 זיכרונות: יש לי שתי אפשרויות, האחת היא 2X8 במהירות 2133 או 4X4 במהירות 3000. כמובן שמדובר בDDR4 אני מקבל את השילוש מהעבודה, עם שני האפשרויות שלמעלה, ללא אפשרות מחוץ לכך. 1) יש רק 4 סלוטים לזיכרון בלוח האם, כך שאם אני לוקח זיכרון 4X4 אני ממלא את כל הסלוטים, אך הזיכרון הוא בתדר מהיר. 2) אם אשתמש ב2X8, אוכל לשדרג בהמשך, אך באותה מידה, חבל שלא אשתמש בזיכרון מהיר עד השידרוג, כי עד אז כנראה שאשדרג ליותר מכך. אודה לעזרה בנושא, אני רוצה להרכיב את המחשב הערב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה הדלפות ברשת עבור מעבדי דור 8. החדשות הטובות נראה 5GHZ OVERCLOCK על 6 ליבות עם קירור אוור כמו NH-D15... החדשות הרעות נראה שאינטל תעלה את המחיר ב10% לעומת הדור הישן מחיר בארץ הI7 8700K יהיה בין 1750 ש"ח ל2000 ש"ח. הרבה פרטים בתמונות...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE).
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בתהליכי הזמנת מחשב חדש, ואני די בדילמה לגבי הזיכרונות.. נכון לעכשיו הזמנתי 2 קיטים כאלו: OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הזמנתי אותם במחשבה שאם בעתיד אני ארצה לעשות OC הם יהיו טובים יותר, אם זאת נאמר לי שבלי OC יהיה עדיף לי 4GB זיכרון ו2 סטיקים ולא 4... כאלו לדוגמא: 2048MB (2X1024MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL5-5-5-15 מה יהיה עדיף ומתי? זה נכון שהמחשב יהיה פחות יציב עם 4 סטיקים? התזמונים של הOCZ עדיפים משמעותית עם OC בלי OC? אני מזמין מזיגזג... תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה יש לי לי בעיה עם הלוח-אם VRXP. כפי שהבנתי ישנה התנגשות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי GEFORCE 4 TI4200 וזה בגלל שהגרסה של הלוח אם היא לא 2.0(אני לא יודע איזה אבל לא זאתי) בחנות שקניתי ת'מחשב הסכימו להחליף לי תלוח אם לגירסה 2 אם אני יראה להם מקור מוסמך שבו רום כי אכן הגירסה השנייה מתקנת תבעיה ובכלל משהו על הגירסה שתיים של הלוח אם בבקשה עזרו לי זה נורא דחוף תודה מראש לכל המוצא מידע
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1364871&postcount=234 מקווה שזה לא 1 באפריל. מחר הוא צריך גם לקבל קונרוי לבדיקה [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. (את המארז והספק והמאוורר למעבד כבר בחרתי בעזרת המגיבים בפורום המתאים כאן) את הזכרונות גם בחרתי ומדובר בGSKILL 2GB 800MHZ CL4 המעבד המשודך הוא E6400 כרטיס המסך עדיין לא סגור (או ATI X1650PRO או NVIDIA 7600GS) השאלה הנוכחית מסתכמת בלוחות האם. הרשימה אותה הצלחתי לצמצם כוללת את: 1. ASUS PB-5 יקרים מהשאר כמו תמיד ואני לא יודע למה (משום מה בכל פעם שרציתי לבנות מפרט בחיי הם היו יותר יקרים מכולם) 2. GYGABITE 965P-S3 נע בין 735 ל780 ש"ח 3. ABIT AB-9 עולה בערך 780 ש"ח בכל חנות מלבד אחת שבה הוא נמכר במחיר (מצחיק?) של 690 ש"ח --- קורץ. אכן קורץ. אז השאלה היא: מי מהלוחות הנ"ל עדיף בביצועים? מה יציב יותר, איכותי יותר (כרטיס קול חיבורים וכו'.... לא יודע)? אולי יש משה…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שהוא מכיר את הלוח ,האם הוא נחשב סביר לישומי אינטרנט וסריקות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בקצרה: לוח אם: VIA K8T800 (VT8383) rev. 01 שזה בעצם ga-k8vt800 Pro מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000+ זכרון: DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Hyundai Electronics אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב, בעיקרון אני רוצה עוד 1GB אבל תגידו לי גם בערך מה החירים של 2GB כדי שאני אוכל להשוות, בבקשה תכתבו גם אילו חברות מומלצות יותר ולמה ? ומאילו חנויות לקחתם את המחירים. שאלה קטנה נוספת שיש לי היא למה הCPUZ מראה שיש לי זכרון של 200MHZ ויש לי באמת של 400MHZ ? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. היום, נכנסתי לביקורת של האתר המפורסם (והאמין, כמובן) "The guru of 3D" על ספינת דגל חדשה של Corsair, זכרונות במהירות 1,866MHZ שמגיעים עם מאוורר ה-Dominator המפורסם. לאחר קריאת הביקורת, העורך הכניס קטע די מדהים, בנושא ההבדל בין ביצועים של מערכות 3GB ומערכות 6GB. כפי שתוכלו לראות, הביקורת נעשתה עם המעבד החזק ביותר שקיים היום וכרטיס החד-ליבתי החזק ביותר שקיים היום. http://www.guru3d.com/article/corsair-dominator-6gb-1866-mhz-ddr3-review/ תסתכלו לרגע על הדף שנקרא "Three or six Gigabyte memory for gaming?" ותראו את השוואת הביצועים. ניתן לראות שברזולוציות הנמוכות ביותר, הכפלת כמות הזיכרון תעניק לכם תוספת ביצועים מדהימה של 0.3FPS (בממוצע) ולאחר מכן היא לא תעניק לכם כלו…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב ישן עם לוח: ECS 741GX-M על הלוח כרגע מורכב כרטיס זיכרון אחד: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 התוכנה הוציאה עוד קצת מידע על הכרטיס אז הנה הוא: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 1866 MHz (14 x 133) 2500+ יש לי כמה שאלות: 1. באתר של הלוח כתוב שהוא תומך עד 2 ג'יגהבייט זיכרון, הכוונה היא ל2 כרטיסים של 2 ג'יגה (כלומר סה"כ 4 ג'יגה) או 2 כרטיסים של ג'יגה כל אחד (סה"כ 2 ג'יגה)? 2. האם מעבר מזיכרון של 512 מגה ל 2 ג'יגה (או 4 אם אפשר) יחד עם המעבד הזה יאפשרו הרצה של windows 7 starter בקצב טוב? 3. האם שווה כסף ולקנות את הזכרונות הא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי זיכרונות למחשב ועכשיו התדר שלהם הוא 356 נראה לי במקום 400 אז הם פועלים ב700Mhz ולא ב800....חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות להרים את התדר...מישו יכול לעזור? ;D
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, משהו יכול לתת קישור לסטיק של 8 GB או של 16 GB שיכולים לעבוד עם הזכרון הנוכחי \ סתם להתאים למחשב. כרגע מריץ ווינדוס 7.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-