מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שיתמוך בדברים הבאים: 1.מעבד P-4 2000GHZ 512K 478PIN המעבד הזה טוב? 2.ובכטיס מסך הזה V8440 Ti 4400 Series הוא בא עם 128DDR הוא טוב? הנה הלינק שלוhttp://usa.asus.com/vga/agpv8440/overview.htm 3.הא ואני צריך שתתאימו לי מארז מתאים שלא יהי יקר מדי 4. ואיזה זיכרון כדאי 256\512 RDRAM תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין כרגע לקנות מחשב high end למשחקים בעיקר, וגם לתכנות וקצת עריכת וידאו. יכול להיות שאפילו הרצת שרתי משחק. בדיון שפתחתי, אמרו לי שאין לי שום סיבה לקנות i7. רציתי לדעת בכלליות, פחות עם קשר למחשב שלי ספציפית, באיזה סיטואציות עדיף לקנות i7 על פני i5. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הצעה אחת שקיבלתי הייתה של Intel Pentium G6950 Socket 1156 2.8Ghz , וההצעה האחרת לאינטל e5300. מה בעצם ההבדל ביניהם? האם רכישת 6950 תהיה הוצאה מיותרת, או שעשוי להביא יתרונות כלשהם במחשב משרדי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שמופיעה למטה יש לי כקגע 2 זכרונות של simpletech 2X512 שלא יעשו את העבודה ב oc אני רוצה המלצה לזכרונות טובים לoc 2X512 עד 1600 שח לשנייהם.. תודה..
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי לפורום בחו"ל בנושא הלוח של ג'יגבייט - DS3 מסתבר שיש המון המון המון המון ...... בעיות של אי תאימות זיכרונות ללוח זה ולצערי גם לי יש אותו ואני לא מצליח להעלות את המחשב כלל . יש לי קונרו 6400 עם זיכרונות PQI 667 - 2 דימים של 512 אני מחפש המלצות לזיכרונות שניסיתם ועובד אצלכם. הנה תמונה מה קורה לי כשאני מפעיל את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 החברות, איזו כדאי לקחת ? http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/3634
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי הקטן - והנה המפרט -> Intel( R ) Pentium ( R ) 4 CPU 2.93Hz Socket 775 LGA Asrock ConRoe856GV Memory DDR 768 MBytes 133.2 Mhz - pc2100 512MBytes- pc3200 256MBytes סכה"כ 768MBytes יש ברשותי תקציב של 800 ש"ח בערך ובפורום כרטיסי מסך המליצו לי בהתאם לדרישותי - ובהתאם למגבלות לוח האם - שהריי הוא תומך רק בAGP-X8 ולא בהתקן החדש PCI-E - וגם בהתאם לדרישות - אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומעלה כמו GTA IV וכדומה במשך השנתיים הקרובות. ההמלצה בפורום הייתה על SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 שעלותו 450NIS מה שמשאיר לי תקציב של 350NIS לזכרונות שיתאימו ללוח הנ"ל וכאן אני צריך אתכם : -)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1300 שקל למעבד וללוח אם. מה אתם ממליצים לי AMD או P-4 אני רוצה אבל משהו טוב.. לטווח ארוך..... ותגידו לי איזה זכרונות תומכים בלוח אם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לוח , אין לי בעיה של תקציב אבל אני לא מעוניין לשלם הרבה על לוח עברתי על הלוחות שלהם ויש את ה 965p -s3 965p -ds 965p -ds3 מה ההבדלים בניהם ? וראיתי את הלוחות של ABIT שאני מאוד אוהב את החברה ,השאלה עם הלוחות שלהם טובים או לא ? אני לא מעוניין לעבור בשום אופן את ה 600 ש"ח. עזרה והמלצות בבקשה ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש את הכרטיס רשת הבא, של PCI EXPRESS 2.0 x4: https://go-in.co.il/detail.tmpl?sku=E1G42ET〈=heb&cart=135794064346263006 זה כרטיס יקר יחסית, ואני צריך יכולות שלו עבור מחקר. מישהו יכול להמליץ על לוח אם סביר שיתאים, ושניתן יהיה להרכיב בתוך דסקטופ ? רוב הלוחות אם שראיתי תומכים ב PCI EXPRESS 2.0 עם x1 ועם x16, אבל לא ב x4 בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-G320 של Giada הוא מחשב מיני עוצמתי שמיועד להתחבר למספר גדול של אמצעי תצוגה ולשרת את אלו ששטחי מסך גדולים הם חלק הכרחי בעבודתם. לקחנו אותו לסיבוב והגענו למסקנות מעניינות בשנים האחרונות אנחנו עדים לבקשות רבות להמלצות למחשבים שמסוגלים לשרת קהלים מאוד מסויימים של משתמשים. רבים מבקשים מחשב שמסוגל לבצע מטלות שאינן תובעניות במיוחד אך כן צריך לעשות זאת באלגנטיות ועל מסכים רבים. בדרך כלל אלו אנשי בורסה ועסקים, כאלה שצריכים כמות אדירה של שטחי מסך כדי לנטר ולעקוב אחריה שינויים במניות בזמן אמת, אחרי תחזיות ודיווחים בעולם ושאר מידע. המטרה היא להשיג מכונה שיכולה להתחבר לכמה מסכים בו-זמנית עם גודל קומפקטי, שהיא גם שקטה. נכון, אפשר לבנות מחשב נייח ולהתקין בו שני כרטיסי מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה יותר טוב המחיר זהה (בהנחה שקיים במלאי) Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB Intel Pentium® 4 Processor 640 3.2G
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית השבבים קידמה את השקת מעבדי ה-Skylake-X וה-Kaby Lake-X שלה באירוע המהרה אשר הניב לנו כמה וכמה שיאי ביצועים רשמיים חדשים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא ממש מתעניין בOC - יותר נתונים בסטוק. הבנתי שכדי שתהיה תמיכה עתידית בQUAD CORE - אני צריך צ'יפסט 975X - האם זה נכון ? קיימים מספר לוחות 975X בשוק בארץ (לא הרבה אמנם) - ואני מחפש המלצות \ ביקורות \ דעות שיעזרו להחליט. תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח אם זה:Asus P8Z68-V PRO. - איך מפעילים את תכונת הVirtu,אשר ישנה;Built in,בלוח אם זה - האם מדובר רק בהתקנת הדרייבר הרלוונטי,ו/או בלחיצה על כפתור בלוח - האם עצמו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד שתומך בטכנולוגית ה Hyper Threading. רציתי לדעת למה זה טוב מה היתרונות/חסרונות שלו ומה זה נותן לי? במעבד הוא דרך הגם אם זה חשוב Pentium 4 3.0GHZ Presscott 64bit LGA775 Support Hyper Threading Thecnology ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוקלים לרכוש לוח B560? ממליץ בחום לצפות בווידאו הנ"ל לפני הרכישה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-