עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dennis14,

לא מזמן ראיתי שיצא הלוח - DFI RS482 INFINITY Socket 939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13145 לוח זה הוא לפי הבנתי המקביל ל - DFI NF4 ULTRA INFINITY . אז השאלה שלי היא: האם מישהו יודע אם הולך לצאת לוח של DFI עם צ'יפ של ATI Radeon Xpress ,המקביל ל - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eldada,

רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Vidati,

מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by בייגל טוסט,

אינטל חוששים כנראה שE4200 בתדר 1600 לא יעמוד בקצב של אתלון 3600X2 ולכן הם ביטלו אותו לטובת E4300 בתדר 1800 http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=632107 חדשות נפלאות לשוק התקציבי

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by roes,

כמה שאלות לגבי עתיד המעבדים: 1. ידוע מתי יצאו מעבדים עם 4 ליבות? 2. מעבדים רבועי ליבה יהיו בהרבה יותר טובים ממעבדים כפולי ליבה? ^^^ 3. ההבדל יהיה מאוד מורגש? 4. ידוע מתי יצאו מעבדי 128 BIT ?? ^^^^^ 5. ההבדל יהיה מאוד מורגש בין מעבדי 64BIT למעבדי 128BIT ? (אם אפשר לדעת את זה עכשיו....)

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב אז אני כבר משתגע ובטח שיגעתי אתכם עם כל השאלות שלי, פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני משקיע בצורה הכי נכונה את כספי(שעבדתי עליו כמו חמור) המחשב שאני צריך הוא למשחקים כבדים מאוד וגם עם פילטרים. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם,כ"מ,ספק בלי מארז כרגע ההצעה שלי היא כזאת amd 3500 gigabyte k8n 9 ultra gforce 6600gt leadtek חשבתי על מחשב קצת שונה שאולי יביא לי ביצועים טובים יותר, אני לא יודע מה כדאי יותר למרות שזה יצא יותר יקר מעבד אני חושב על 3200 או שאני אוריד עוד ואקח 3000, אני לא יודע אם זה כדאי בשביל הטווח הרחוק וגם הבדלי ביצועים... לוח אם אני לא בטוח אם להשאיר את הג'יגהבייט הזה או לקחת אחד גם של ג'יגהבייט אבל שעולה 200 שקלים פחות זאת אומרת 660 בערך כ"מ:…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xgamer,

שלום לכם. התקנתי לפני כמה ימים לוח אם של ASROCK (דגם במפרט). עכשיו המעבד מזוהה כ AXP 2200, במסך הראשון שמדליקים תמחשב, וגם בכל מני תוכנות. לדוגמא ב CPUZ. ממה יכולה לנבוע הבעיה? לפי ה MHZ אני מבין שזה תואם ל AXP 2500 (או שלא?) המעבד הוא בוודאות 2500, אז זה קשור לעידכון של הביוס? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ברק דדון,

שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם במקום המתאים. יש לי מאוורר 140MM של אנטק שבא עם כפתור של מהירות הכפתור התפרק וחיברתי שני חוטים על מנת שהמוורר יעבוד בצורה מהירה חיברתי אותו ליציאת SYS FAN בלוח והחוטים של המהירות היו חשופים ונגעו איפה שהוא בלוח איך שהדלקתי שמעתי פיצוץ המחשב עולה רגיל היציאת SYS FAN לא עובדת יותר חיברתי ליציאה אחרת בלוח וזה עובד הקבל שליד היציאה חסר לו חתיכה אני מניח שזה מהפיצוץ או מהקצר שהיה האם אפשר לתקן את זה או פשוט להמשיך לעבוד עם זה ככה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by amirx19,

מתי צפויים המעבדים הללו להגיע לשוק הנמוך I3 ומטה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המעבד הזה יצא בקרוב מישהו שמע משהו על כמה הוא הולך להיות חזק יותר מהדור הקודם ? מישהו יודע באיזה יום בCES יהיו ההשקות של אינטל ?

11. אני מחפש לרכוש מחשב נייח (ככל הנראה ארכוש מיד 2) השימוש העיקרי הוא וינדוס 10, גלישה באינטרנט, אופיס ואולי בצורה מאוד נקודתית שימוש בתוכנת סרטוט כמו solidworks. אין שום כוונה לשחק במחשב. מה שאני רוצה זה מחשב שלא יקרטע ושהתוכנות שמשמשות אותי יטענו ויגיבו מהר (גם אם עמוד האינטרנט עמוס בתוכן או שיש בו סרטון HD). מהנסיון שלי עם נייד של LENOVO עם מעבד I5 , בלי שום כרטיס גרפי מיוחד ו-4GB זיכרון זה לא קרה עד שלא התקנתי SSD. השאלה האם יש בכלל טעם להתעקש על I5 לשימושים שלי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שמופיעה למטה יש לי כקגע 2 זכרונות של simpletech 2X512 שלא יעשו את העבודה ב oc אני רוצה המלצה לזכרונות טובים לoc 2X512 עד 1600 שח לשנייהם.. תודה..

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי. אני מעוניין לרכוש את הלוח אם P7P55D של ASUS ובאתר שלהם רשום שהוא תומך רק ב - CF,האם מה שתומך ב- CF אמור לתמוך גם ב-SLI? אודה מאוד לעוזרים! מצורף קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ בתודה, שגיא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX Infinity 975X /G -שמעתי שיוצא ביוס שמשפר אותו מרגל עד ראש איזה לוח יתן לי באס יותר גבוהה זאת בעצם הדרישה שלי יש לי זכרונות שני ג'גה 1066 ואני רוצה לעבוד ביחס כמה שיותר נמוך המעבד שאני קונה זה E6600 תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tora,

בס"ד שלום מצאתי מחשב זרוק בפח אשפה ולקחתי ממנו את הכרטיס זיכרון בהנחה שיכול להיות שאולי הוא דווקא תקין אבל שאר החלקים מקוקלים ולכן זרקו אותו אך במידה וזיכרון לא תקין הוא יכול להזיק למחשב במידה ואחבר אותו? ויש דרך לבדוק תקינות של זיכרון מבלי לחבר אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

מהו SPEED BUS?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 1_Nike_1,

does my mobo supports ata100/133 cables? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_con.htm#4

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ggeell,

שלום מישהו יכול להסביר בכמה מילים מה ההבדל בין של הציפסטים הנל ? האם ההבדל משמעותי ביניהם ? יציאות נוספות וכו' ? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Pancakes,

יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS ( http://www.asrock.com/mb/intel/h61m-hvs מחפש 8GB בסטיק אחד במהירות המירבית שהלוח מאפשר, אין לי מושג כמה זה צריך לעלות בימנו ולכן אשמח לקבל המלצה. כרגע אין זיכרון במחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by BENNY-L,

מעבד Q9550 קירור -ונדטה 2 איך זאת? THERMALTAKE דגם ARCTIC SILVER A2150

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים