מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יצרנית השבבים קידמה את השקת מעבדי ה-Skylake-X וה-Kaby Lake-X שלה באירוע המהרה אשר הניב לנו כמה וכמה שיאי ביצועים רשמיים חדשים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי שתי הצעות מחיר על מחשב באחת היה את ה-I5 740 כמעבד ובהצעה השנייה היה Intel Core2 Quad Q8400 2.66MHZ 4MB , הוא אמר לי שלשניהם יש אותה יכולת, מה שלא הבנתי זה מי בסוף יותר טוב... האם תוכלו בבקשה להסביר לי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בקצרה: לוח אם: VIA K8T800 (VT8383) rev. 01 שזה בעצם ga-k8vt800 Pro מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000+ זכרון: DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Hyundai Electronics אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב, בעיקרון אני רוצה עוד 1GB אבל תגידו לי גם בערך מה החירים של 2GB כדי שאני אוכל להשוות, בבקשה תכתבו גם אילו חברות מומלצות יותר ולמה ? ומאילו חנויות לקחתם את המחירים. שאלה קטנה נוספת שיש לי היא למה הCPUZ מראה שיש לי זכרון של 200MHZ ויש לי באמת של 400MHZ ? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי לKSP לראות מכירים של זיכרון וראיתי שA DATA הכי מישתלם שם ולא רשום עליו הרבה פרטים חוץ מ 512MB A-DATA /VT ושהו DDR 400 רציתי לדעת האם הוא בתיזמונים CL2.5..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור... חבר שלי שקנה מחשב מ - KSP, זכה לתקלות רבות מצד המחשב. כל הזמן נתקע ועשה לעצמו אתחול (במקרה הטוב) השתלטתי לו על המחשב מרחוק, דאגתי שהמסך הכחול יישאר כשהוא מופיע וראיתי שיש שגיאה שקשורה לזיכרון ה -RAM. הוא פנה ל - KSP, אמר להם שזו התקלה. הם האשימו בהתחלה את מע' ההפעלה, אמרו לו שיפרמט - אמר להם שפירמט 3 פעמים, וגם החליף את מע' ההפעלהמ - XP וWIN7, לא משנה... הם השאירו אצלם את המחשב לבדיקה. אחרי שבוע הודיעו לו שהתקלה היא בזיכרון. אחרי עוד שבוע, החליפו לו את הזיכרון. שוב השתלטתי לו על המחשב מרחוק, כי הוא אמר שהכול זוחל ולא זז. חשדתי ששמו לו איזה זיכרון "קקמייקה" במקום ה - KINGSTON שהיה לו. אז הורדתי PC WIZARD עדכני שאמר לי שיש לו זיכרון של חברת KINGBOX, הפלא ופלא!…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלו אותי לגבי המעבד הזה, ולא היה לי מושג מה שכן, אני יודע שמחפשים מעבד זול יחסית, לא נדרש מהמחשב ביצועים היסטרים (בעיקר גלישה באינטרנט ופעם בחודש להריץ פיפ"א), לוח האם אמור לתמוך במעבד (לא יודע את הדגם). 1. האם זהו מעבד סביר לצרכים שהוזכרו ? 2. אם יש מעבד אחר מומלץ, באותו סדר גודל של מחיר ? תודה רבה !
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי עתיד המעבדים: 1. ידוע מתי יצאו מעבדים עם 4 ליבות? 2. מעבדים רבועי ליבה יהיו בהרבה יותר טובים ממעבדים כפולי ליבה? ^^^ 3. ההבדל יהיה מאוד מורגש? 4. ידוע מתי יצאו מעבדי 128 BIT ?? ^^^^^ 5. ההבדל יהיה מאוד מורגש בין מעבדי 64BIT למעבדי 128BIT ? (אם אפשר לדעת את זה עכשיו....)
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שאלה N00Bית אני חושב. מה זה נעילת APG\PCI, מה היא עוזרת, למה צריך אותה ומה קורה כשאין אותה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח של MSI עם מעבד 2.0 נורטווד בסוקט 478 השאלה היא אם אפשר לשים לו מעבד סלרון 2.8 סוקט478 ב 450 שקל והאם זה מתאים .. או משתלם (ביצועים) תודה לעונים לוח : MSI i845e <=== (עריכה)
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ASUS P8Z68-V/GEN3 או P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם ישנם הבדלים משמעותיים בין Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard לבין Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Motherboard מעבר לכרטיס מסך (שלאחרון יש onBoard). המליצו לי במקום האחרון לקנות את ה: Intel Sorento Intel 945 DDR2 + VGA + LAN 100 Motherboard האם הוא פחות טוב מה-Gigabyte? אני מעוניין לשלב את זה עם Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU תודה אבירם
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי צפויים המעבדים הללו להגיע לשוק הנמוך I3 ומטה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה הדלפות ברשת עבור מעבדי דור 8. החדשות הטובות נראה 5GHZ OVERCLOCK על 6 ליבות עם קירור אוור כמו NH-D15... החדשות הרעות נראה שאינטל תעלה את המחיר ב10% לעומת הדור הישן מחיר בארץ הI7 8700K יהיה בין 1750 ש"ח ל2000 ש"ח. הרבה פרטים בתמונות...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח-אם שלי הוא: P4S533-VM וכתוב שהוא AGP *1 עד *4 השאלה זה אם אני יעדכן את ה- BIOS אז הוא יכול להיות AGP *8 ??? ואם אפשר אז תכתבו גם איך מעדכנים אותו כי אני לא ממש הבנתי תודה למי שעונה (עוזר)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב??? נראה לי עכשיו אינטל הולכת לקחת לAMD את כל הקונים על המעבד החדש שלה לא ככה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה AMD XP 1800+ VOLCANO 7+ GA 7VRXP GIGA BYTE 8500XT 512 COSAIR DDR W.D 80G 8M BUFFER SOUND AND LAN ON BOARD אני מעדיף AMD כי אני עובד אם אחד ואני מרוצה מאוד!!!!!! ויש לי גם את הלוח הזה ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-