מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לא חומרה בלוח ( זה שיהיה חריץ PCI -3.0 וזכרונות מהירים לא רלוונטי אלי ), הכוונה לעיבוד וידאו , משחקים שפות מעבד ,עיבוד אינפורמציה ע"י המעבד למי שמבין ( לדוגמא ב- AMD יהיה בבולדוזר שפת מעבד חדשה SSE5 שיתן שיפור בוידאו )
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לפלטפורמה למטרות תכנות כבד עם ריבוי משימות,(וכמובן גם השימושים הרגילים: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD ). יש צורך בקימפול קטעי קוד גדולים. נעשה שימוש בו זמנית בשרת MYSQL ובשרת TOMCAT. סביבת העבודה היא Eclipse. לפעמים יש צורך להריץ כמה עותקים של שרת TOMCAT בו זמנית. דרישות החמורה עבור כל אלה יחד זה לפחות 2GB זכרון, עדיף 4, וכן מעבד מרובה ליבות. על pentium e5700 זה עובד בסדר רוב הזמן, אבל אני רוצה פלטפורמה חזקה שתספיק לי להרבה זמן. לא מתוכנן OC. השדרוג היחיד שמתוכנן לעתיד הוא הוספת זכרון. אין צורך ב-USB3. חשבתי ללכת על הפלטפורמה הבאה (ב-KSP): Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים סיכון כשהמעבד הנ"ל עובד על מתח 1.525 (ביוס) ? (טמפ' במאמץ 72-75 OCCT) המחשב לא עובד 24/7 . תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע ברשותי מעבד בעל 2 ליבות בלבד E8400. מזה זמן רב שאני מחכה להזדמנות לשדרג למרובע ליבות, לצורך תוספת כח בעיבוד ודחיסת וידאו, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים המשתמשים במרובע ליבות (GTA IV למשל). אתמול שכן קרוב סיפר על הזדמנות שנפלה לידיו כששדרג לחברה מסויימת את המחשבים ויכול לסדר לי את המעבד Q9400 במחיר של 500 ש"ח (משומש כמובן, אך לא עבר OC או התחממות). בדקתי ונראה שהמחיר הזול ביותר ב- ZAP הוא 860 ש"ח. בדקתי גם כאן, במכירות יד-שניה, ונראה שמוכרים מעבד חזק יותר, Q9550, במחיר של 600 ש"ח. לפי השוואה באתר אינטל נראה של- Q9550 יש דבר שנקרא FSB Parity, מה שאין ל- Q9400, הבנתי שזה חוסך בדיקת שגיאות לצ'יפסט של הלוח (אנא תקנו אותי אם אני טועה). מצד שני ל- Q9400 יש דבר שנקר…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרון DDR3 1600 2*2 GB אין לי דרישות מיוחדות לזיכרון, אני גם לא מתכוון לבצעה OC בעתיד הקרוב חשבתי על kingston hyper X Blu Dual channel cl9-9-9-27 שעלותו 295 ש"ח הזכרון נועד לעבוד עם i5 2500k של אינטל ולוח אם של Asus p8p67/p8h67 או לוח מקביל לזה של Gigabyte האם הזכרון הזה מתאים לי, או שאולי יש זכרון טוב יותר במחיר דומה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם. המחשב הולך להיות מחשב שיחובר לטלוויזיה בסלון כ- HTPC, החיבור יהיה דרך HDMI. יש לי מעבד INTEL PENTIUM D הישן המתאים לסוקט 775. נתקלתי בלוח אם הזה: http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=16788 הוא עולה 280 ש"ח ויש בו יציאת HDMI וכן SPDIF שבה אני אולי ישתמש בעתיד לסאונד. העניין הוא שאני לא בטוח האם הכ.מסך המובנה בלוח זה יספיק כדי להריץ סרטים ב FULL HD?? מדובר על ציפסט G43 מה דעתכם יש לו יכולת להריץ סרטים ב- 1080P בלי בעייה? ושאלה אולי יותר קודמת: האם יכולה להיות בעיה למעבד PENTIUM D להריץ סרטים ב FULL HD? בכל זאת הוא כפול ליבה! לפי מה שאני זוכר יצא לי להריץ במחשב לפני שהוא התקלקל סרטים ב- HD ל…
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כותרת מאוד חשוב כמה שיותר מהר בבקשה ואיזה לוח עדיף ה c43 או לוח של גיגאבייט ה p67 ud3
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
P67A-UD3 זה הלוח שלי , קניתי את המחשב לפני כחודשיים וחצי בערך .. האם ניתן ללכת לחנות ולקבל את הגרסה המתקונת של הלוח ? ( KSP)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67. מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך). לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל. האם מישהו מכיר/יודע? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המעבד שיש לי כעת הוא e2160 לוח האם הוא gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך הוא 4850hd אני מחפש מעבד שיוכל להריץ לי משחקים ברמה סבירה חשבתי על e5800 ,האם השינוי לעומת המעבד שיש לי עכשיו יהיה גדול ? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מחפש 4 ג'יגה זכרון נוספים לנייד שלי (FSB=1333) בחיפושיי ברשת (ובאתר NEWEGG) מצאתי 2 אופציות : 1. זכרון במהירות 1066 אך תזמון = CL7 2.זכרון במהירות 1333 אך תזמון =CL9 בגדול ובכללי - מה יותר עדיף? מהירות זכרון יותר גבוהה במגהרצים או תזמונים יותר נמוכים ? מה יתן ביצועים יותר טובים ? ובמה זה תלוי ? תודה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ראיתי כבר בכמה הודעות שמדברים על oc ושיש מעבדים שיש להם את ולאחרים אין אשמח להסבר קצר או להפנימה להסבר תודה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ויש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין הi5 2300 ל i5 2500 2.האם הלוח אם הבא gigabyte H55M-D2H יכול להתאים למעבד הבא i5 2500 אני שואל כי אמרו לי שזה בלתי אפשרי ויש להשתמש ב h67 3. מה ההבדל באמת בין ה H55 לH67 4. איזה מאוורר הייתם ממליצים לי למערכת כזאת בסכום של עד 150 שח. 5. האם על מחשב עם נתונים כאלה (מעבד ולוח אם הנ"ל) ניתן לעבוד עם ווינדוס XP או שזה פוגע בביצועים משום שמערכת ההפעלה ישנה.? תודה לעונים אשמח לקבל המלצות ללוחות אם שמתאימים לi5 במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה אולי לשדרג לQUAD , הלוח שלי מגביל אותי והכי טוב שאני יכול לשדרג אליו זה QUAD. השאלה היא אם זה משתלם.. או שפשוט עדיף לקנות לוח חדש וI5? מבחינת ביצועים QUAD יכול לתת לי ביצועים דומים לI5? הסיבה לשדרוג היא שאני חושב שאני מתחיל לראות סימנים של צוואר בקבוק (בין המעבד לכ.מ 5770). תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין h61 ל p67 ומהם לא משנה דגם תגובות בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין שני המעבדים ברמת החישובים?? והאם גם לגיימינג כבד ברזולולוצית 1080P יהיה הבדל?? איזה יתרונות קריטיים יש ל-2500 על ה-2100 ואיך זה מתבטא בפועל??
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איזה משני הלוחות יותר טוב למשחקים ולOC קטן? והאם UD3 תומך בזכרונות במהירות 1600? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-