עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Y-T-M,

יש לי שאלה אני רואה שבפורום מפרטים מומלצים יש מחשבים שלא כלול בהם ספקים אז זה אומר הספק מגיע עם המארז?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by STRENGTH,

יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by morpheus1234,

שלום! האם הלוח הנ"ל תומך בעבודה עם שני מסכים במקביל? כלומר יש לו 2 יציאות מתאימות? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לחבר עוד מסך? במידה וצריך כ.מסך נוסף, איזה כדאי לקנות כדי לנצל את הHYBRID CROSSFIRE בצורה טובה אך גם שלא יהיה יקר מידי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קראתי באתרים מחו"ל שמיקרוסופט ממליצה על זכרונות ECC, שגורם למחשב להיות הרבה יותר יציב. http://www.eweek.com/article2/0,1895,1925520,00.asp ציטוט: it should significantly improve the reliability of Windows Vista running on ECC-equipped hardware מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ולכן אני אוכל לקנות לוח אם שתומך, ומכיוון שאני לא מתכוון לעשות שום oc, האם כדאי לי לרכוש זיכרונות ecc? הבנתי שמהירות הזיכרונות הוא טיפה איטי יותר? האם זיכרון במהירות 667 כמו זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4311 הוא איטי יחסית ל 667 שהוא לא ecc?

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tlwc,

?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה

10. Started by DaisyFestival,

שלום. אני מרכיב מחשב בפלונטר (Plonter.co.il) ואני מתלבט איזה Ram לקנות. מה שהזמנתי דרך האתר אבל עדיין לא הגיעה למלאי בחנות הוא ה Trident Z 16GB (2 X 8) 3200mhz. מה שראיתי אחרי זה זה שהחנות גם מוכרת את הראם של קורסאר באותו מחיר אבל 32GB (4x8) 3000mhz. לינקים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=F4-3600C15D-16GTZ http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CMD32GX4M4B3000C15 איזה ראם אתם מציעים לבחור לי לבחור ? חוץ מהגודל והמהירות המראה מעוד חשוב, הסיבה שהזמנתי את הTrident Z היא בגלל שהוא אדום שחור והמפרט שלי מבוסס על מראה אדום שחור. מפרט: Asus Maximus VIII Hero Alpha i7 6700K Corsair H115i Corsair AX860i Samsung 850 Pro 512GB Western Digital…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום יש לי 2 סטיקים של קינג סטון 256 עם תזמונים גרועים ורציתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 כי 512 זכרון היום זה כלום אז האם זה יכול לפגוע בביצועים? ואם כן מה אני עושה חשבתי לקנות את אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_gold_dual_channel מה אתם אומרים? יש משו יותר טוב במחיר בערך של 1000 שקל? או משו אותו דבר במחיר יותר זול? תודה :P

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נשרף לי הלוח אם (socket A) שמבוסס על VIA KT400 chipset . קניתי לוח אם אחר במקום, שמבובב על nForce2 Ultra400 chipset. אני יודע שאם אני פשוט אחליף לוח אצטרך כנראה לפרמט מחדש את ההארד דיסק. האם יש דרכים לעשות זאת ללא פירמוט?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by -Blaze-,

אני קונה עכשיו לוח חדש, ושמעתי שאפשר להפוך את הלוח הזה ללוח SLI לכל דבר, אפשר בבקשה איזה מדריך על זה? זה עובד בכל פעם? הביצועים זהים לSLI "רשמי"?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן יש לי p4 3.0ghz s478 עם 1.0GB DDR400 וWIN7 ULTIMATE X86 (עובד מעולה) וכרטיס מעפן MX4000 64MB DDR AGP8 הבנתי שעם MPC -HC אפשר להריץ 1080P רק הבנתי שצריך להסיר קודאקים וכו.. תעזרו לי בבקשה מה אני צריך לעשות. אגב מותקן לי קודאקים גרועים של ליונטורק משהוא כזה אז הבנתי שנדפקה ההתקנה?. אני לא מדבר על מעבר לכרטיס עם האצת חומרה (כמו HD2400 ) אלה לנצל יותר טוב את המעבד. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by avinatbezeq,

יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Shreky,

בקרוב אקנה מעבד ולוח אם חדשים שיוכלו לשמש אותי לטווח ארוך (לפחות הלוח אם, מעבד אני אשדרג מפעם לפעם). לפי ביקורות שקראתי, השוואות והמלצות שונות, הגעתי למסקנה שבין מעבד AMD Athlon XP 1800+ לבין Pentium 4 1800 יש הרבה הבדל במחיר (המעבד של אינטל יותר יקר בסביבות ה-300 שקל), ויש קצת הבדל בביצועים לטובת AMD. בקשר לאוברקלוקינג, סדרת המעבדים החדשה של פנטיום 4 A מאוד קלה לאוברקלוקינג והמעבדים מסדרה זו יכולה להגיע למהירויות עצומות, וגם למעבדים של AMD ניתן לעשות אוברקלוקינג לא קטן, אבל לא זה מה שמדאיג אותי. בזמן הקרוב, במידה ואקנה מחשב חדש, אני לא רואה את עצמי עושה אוברקלוקינג מהסיבה הפשוטה שאני לא אצטרך. אז איזה מעבד יותר כדאי? ועכשיו בקשר ללוח-אם. אני מחפש לוח-אם שיחזיק לפחות איזה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Eugene,

חברה יש לי לי בעיה עם הלוח-אם VRXP. כפי שהבנתי ישנה התנגשות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי GEFORCE 4 TI4200 וזה בגלל שהגרסה של הלוח אם היא לא 2.0(אני לא יודע איזה אבל לא זאתי) בחנות שקניתי ת'מחשב הסכימו להחליף לי תלוח אם לגירסה 2 אם אני יראה להם מקור מוסמך שבו רום כי אכן הגירסה השנייה מתקנת תבעיה ובכלל משהו על הגירסה שתיים של הלוח אם בבקשה עזרו לי זה נורא דחוף תודה מראש לכל המוצא מידע

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mordidot,

מה ייתן לי מבין שתי הלוחות ביצועים יותר טובים, ב OC, וגם בלליות איזה לוח יותר יציב אמין (למפרט שלי בצד) חשוב לי לציין ששניהם עולים 400 שקל וזה התקציב שלי לא פחות ולא יותר בקיצור על איזה אתם ממליצים?הסיבה היחידה שלי כרגע ללכת על MSI בגלל הPCI-E 2 וגם בגלל שהלוח יותר מעודכן טכנולוגית תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by inspire2006,

שלום, בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה לגבי המעבד. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני גם מנסה כמה שיותר לחסוך ולא לבזבז סתם את הכסף על דברים לא שימושיים. האם יש הבדל ביצועים משמעותי בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים ביניהם? אם זה נחוץ למענה, כן, אני מתכננן לעשות OC. תודה לעונים. :

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. AMD 64 3500 939 MSI NEO2 OCZ 1G לאדע דגם אבל תיזמונים 2,3,2,6

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן. אז אתמול הגיע אלי המעבד 3600X מאחי לאחר שהוא שדרג ל 5800X. הלוח המדובר הוא X470 GAMING PLUS של MSI. המעבד הנוכחי הוא 2600X. הכרטיס מסך הנוכחי הוא R9 390X. הזכרונות הם Geil SuperLuce RGB Sync 8GBX2 3000MHZ. הצעדים שעשיתי: * העתקת ה BIOS לכונן USB פשוט וחיבור למחשב באחת הכניסות מאחורה. * הפעלה מחדש של המחשב והתקנה של הביוס דרך M-FLASH (עבר כמובן בהצלחה והביוס השתנה). * עדכנתי ביוס לבטא האחרון שיש באתר של MSI שהוא 7B79vAK2(Beta version). * בדקתי שהמעבד 3600X תקין ללא פינים עקומים ונכנס ללא בעיות לתושבת. * החלפתי את המעבד לחדש, והמחשב נדלק, אך אין תצוגה על המסך, נורת ה DRAM דולקת משום מה על הלוח, המאווררים…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by danshimsh,

שלום רב, אני עומד לרכוש את הכרטיס רשת הבא, של PCI EXPRESS 2.0 x4: https://go-in.co.il/detail.tmpl?sku=E1G42ET〈=heb&cart=135794064346263006 זה כרטיס יקר יחסית, ואני צריך יכולות שלו עבור מחקר. מישהו יכול להמליץ על לוח אם סביר שיתאים, ושניתן יהיה להרכיב בתוך דסקטופ ? רוב הלוחות אם שראיתי תומכים ב PCI EXPRESS 2.0 עם x1 ועם x16, אבל לא ב x4 בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אני חייב את כל אלו כדי שהמערכת תעבוד תקין או שאפשר להספתק בחלק ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני משיג את המעבד ממש בזול דרך חברה, אז לא משתלם לי לשנות דגם לדגם ללא K. OC לא חובה מבחינתי... מחפש המלצה ללוח אם עבורו, כנראה שאקנה כרטיס מסך 3060/3060ti שיהיו ארוכים, האם זה פוסל לוחות Micro/mini? חשבתי גם על הקירור הזה: CoolerMaster Hyper 212 LED Turbo Red Cooler https://tms.co.il/computer-hardware-components/cooling-solutions/cpu-cooling/rr212tr16prr1 מה דעתכם? אשמח להמלצות על לוח אם כי הלכתי לאיבוד בין הדגמים....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.