עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, איך הזכרונות של סמסונק DDR400 PC3200 CL2.5 בהשוואה לחברות כמו TWINMOS ו-GEIL ? (אני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 1GB) מבחינת OC וביצועים כלליים... תודה,

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by NIR-T,

שלום, ביום שבת אני טס לאמירקה ויש באפשרותי לקנות שני סטיקים של 512MB ואני מתלבט בין שני סוגים: 1. OCsystem 400MHZ CAS 2 לינק- http://www.ocsystem.com/oc51pc40fonc.html 2. SAMSUNG TRUE 400MHZ CAS 2.5 לינק- http://order.store.yahoo.com/cgi-bin/wg-order?unique=98d75&catalog=buyaib&et=3e89947d&basket=5Cd1e188d80142ff3e898ac4bdda5d0e188d8cf06b350d39d90ee5c446f8129f9 תודה רבה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב אני לא עושה ש-ו-ם OC!!! ואני לא אעשה בעתיד אז בבקשה תתעלמו מהנושא של האוברקלוק...... שניהם עולים אותו דבר.....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה מה ההבדל בין זכרונות ddr 2 cl 3 לבין זכרונות ddr 2 cl 4? כי ראיתי שהבדל במחירים לא בשמיים...! לידור

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני מעניין לקנות מחשב חדש אוני מתלבט בין שלושת המעבדים יותר נכון המליצו לי על 8400 אבל לפי נתונים היבשים אני ראה ש9550 ו9650 יותר חזקים וגם יותר זולים המחשב שלי אמור להיות בעיקר למשחקים כמו crysis ,wow,call of duty,stalker..... ואני חושב לקנות כרטיס גרפי של ATI 4870 לקביע OC אני דיי מעניין לעשות את זה אבל אף פעם לא התעסקתי עים זה, אז האופציע הזותי לא חובה לי במחשב אבל נחמד שתהיה עים פעם אני אקבל ביצים לשחק אבל באמת לא חובה והתקציב נירה לי סביבות 1.5K-2K(לוח אם+מעבד) אז מה עדיף לי מבין ה3?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הזירה בהחלט מתחממת - https://www.gadgety.co.il/190812/amd-raven-ridge-launches/ כדברי הקלישאה - צפוי חורף חם . נקווה שהרווח יהיה כולו שלנו, הצרכנים !

6. Started by NeoTrix,

היי חברים, הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. אני בעיקרון מעוניין לרכוש זכרונות של G.Skill, לגבי זה אני די סגור, מתוך ניסיון אישי טוב איתם במשך כמה וכמה שנים וגם לפי ביקורות בעולם. אך, ישנם מספר דברים שאינני מבין בהם כל כך ולכן באתי לכאן לשאול... אז קודם כל, יש לי לוח אם Z68X-UD3P-B3 שתומך עד כ 2133Mhz, עם מעבד i5 2500K. ראיתי במפרט הטכני של המעבד כי הוא תומך רק עד 1333Mhz, הנה תמונה: עכשיו זה מעלה לי את השאלה, האם בעצם הזכרונות הקיימים שלי שהם בתדר של 1600Mhz עד כה הוגבלו ל 1333Mhz? והאם זה רלוונטי בכלל לרכוש זיכרון עם תדר יותר מהיר מכך? (הבנתי שיש אפשרות ל-OC בלוח אם, אבל נניח ואני לא עושה...) פשוט חיפשתי לקנות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Y-T-M,

יש לי שאלה אני רואה שבפורום מפרטים מומלצים יש מחשבים שלא כלול בהם ספקים אז זה אומר הספק מגיע עם המארז?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני יושב וחושב מול כל השינויים האלו ומתלבט: כידוע בימים אלה יצא המעבד הכפול ליבה החדש (ה-conroe) המהיר. וכן אינטל הודיעה על לוח זמנים רשמית שבינואר 2007 יצא מעבד חדש שהוא 4 ליבתי. האם מחיריו יהיו אסטרונימיים או מחירים סטנדרטיים ? אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו או לחכות למעבד החדש ה-4 ליבתי ? נא עצתכם, תודה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by SinMaker,

היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by X - DreaM,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר ללוח אם AMD XP2000 SAMSUNG DDR 2700 LEADTEK TI4200 128MB MY VIVO דבר נוסף אני בתור התחלה הולך להשתמש בכרטיס קול ONBOARD לכן חשוב לי שהוא יהיה איכותי(יחסית למה שאפשר לצפות מ-ONBOAED...) כמו כן הכרטיס רשת צריך להיות טוב Gigabyte GA-7VRXP Rev. 2 VIA KT333 Motherboard Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard http://www.giga-byte.com/products/products.htm Epox 8K5A3+ VIA KT333 Motherboard http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8k5a3%2B.htm

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by גלאון,

שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Croovit,

אהלן בקיצר רציתי להתייעץ איתכם לגבי זה יש לי את הלוח הבא Gigabyte 78LMTS2P REV3.1 בתושבת AM3+ שכרגע יושב עליו PHENOM II 955 ורציתי לשדרג למשהו חדש יותר אז חשבתי על ה FX-8320 עכשיו הבעיה היא כזאת ב CPU SUPPORT LIST של הלוח לא כתוב שהוא נתמך וניסיתי לברר למה והבנתי שלוחות מאותו הדגם ברוויזיות אחרות לא תומכים במעבדים של 125W (שזה נשמע די מוזר כי הפנומים עצמם הם 125W) אבל הלוח הזה כן ה MAX TDP שלו מגיע עד ל 140 עכשיו השאלה שלי היא כזו מה נראה לכם? (עדכנתי ביוס בכל מקרה לגרסא החדשה ביותר)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by cousinIT,

האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dudi4u,

אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות. 1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה? 2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יצרנית לוחות האם Gigabyte חושפת לוחות אם מעניינים לתושבת AM4 של AMD בערכת השבבים X570 לכתבה

17. Started by ArSBrO,

האם המעבד Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? מתאים ללוח שיש לי שהוא ASUS P4P800SE והאם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח על Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? במקום Intel Pentium 4 3.4Ghz 478 800MHz NORTHWOOD HT Tray תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by esaly,

הייי! רציתי לשאול האם הE6420 יתן הבדל משמעותי בביצועים בעבודה מול פוטושופ לעומת הD925? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by psybrain,

השוואה בין GA-P67A-UD3 לבין GA-P67A-UD4 http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3651,3648 ממה שהבנתי שה UD4 תומך Support for Dolby® Home Theater וה UD3 לא.. ועוד דבר לא הבנתי אותו הוא : UD4 תומך 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. וה UD3 : 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * When the PCIEX1_2 or PCIEX1_3 slot is populated with an expansion card, the PCIEX4 slot will operate at up to x1 mode. וה UD4 תומך : 3 x USB 2.0/1.1 headers וה UD3 תומך : 2 x USB 2.0/1.1 headers ועוד משהו …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by penny_hardaway,

אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. בתודה מראש, פני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by rino,

נכנסתי לפורום בחו"ל בנושא הלוח של ג'יגבייט - DS3 מסתבר שיש המון המון המון המון ...... בעיות של אי תאימות זיכרונות ללוח זה ולצערי גם לי יש אותו ואני לא מצליח להעלות את המחשב כלל . יש לי קונרו 6400 עם זיכרונות PQI 667 - 2 דימים של 512 אני מחפש המלצות לזיכרונות שניסיתם ועובד אצלכם. הנה תמונה מה קורה לי כשאני מפעיל את המחשב [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. למי שלא מכיר, טום פירסם לפני כמה ימים כתבה על המעבד. http://www6.tomshardware.com/game/200306281/index.html

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ה-G320 של Giada הוא מחשב מיני עוצמתי שמיועד להתחבר למספר גדול של אמצעי תצוגה ולשרת את אלו ששטחי מסך גדולים הם חלק הכרחי בעבודתם. לקחנו אותו לסיבוב והגענו למסקנות מעניינות בשנים האחרונות אנחנו עדים לבקשות רבות להמלצות למחשבים שמסוגלים לשרת קהלים מאוד מסויימים של משתמשים. רבים מבקשים מחשב שמסוגל לבצע מטלות שאינן תובעניות במיוחד אך כן צריך לעשות זאת באלגנטיות ועל מסכים רבים. בדרך כלל אלו אנשי בורסה ועסקים, כאלה שצריכים כמות אדירה של שטחי מסך כדי לנטר ולעקוב אחריה שינויים במניות בזמן אמת, אחרי תחזיות ודיווחים בעולם ושאר מידע. המטרה היא להשיג מכונה שיכולה להתחבר לכמה מסכים בו-זמנית עם גודל קומפקטי, שהיא גם שקטה. נכון, אפשר לבנות מחשב נייח ולהתקין בו שני כרטיסי מ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lmlm,

האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Eugene,

חברה יש לי לי בעיה עם הלוח-אם VRXP. כפי שהבנתי ישנה התנגשות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי GEFORCE 4 TI4200 וזה בגלל שהגרסה של הלוח אם היא לא 2.0(אני לא יודע איזה אבל לא זאתי) בחנות שקניתי ת'מחשב הסכימו להחליף לי תלוח אם לגירסה 2 אם אני יראה להם מקור מוסמך שבו רום כי אכן הגירסה השנייה מתקנת תבעיה ובכלל משהו על הגירסה שתיים של הלוח אם בבקשה עזרו לי זה נורא דחוף תודה מראש לכל המוצא מידע

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים