עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Kukishin,

הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Dark Daemon,

זה רק אני או שנשאר מעט מידי זיכרון פנוי? המחשב מאט ברגע שזה קורה, וזה קורה לא מעט. תודה לעוזרים..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by guy 12,

איזה מהירות הוא יהיה? הוא יותר זול מrdram ? יש כבר לוחות שתומכים בו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Y-T-M,

יש לי שאלה אני רואה שבפורום מפרטים מומלצים יש מחשבים שלא כלול בהם ספקים אז זה אומר הספק מגיע עם המארז?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לפי המכירות הבולדוזר מוצלח והמדפים מתרוקנים בעולם (לא יודע על הסטטיסטיקה בארץ) הנה מה שהדף הזה מספר: http://www.techpowerup.com/156119/AMD-Bulldozer-A-Surprisingly-Sell-Out-Sales-Success.-Victims-Phenom-II-amp-Athlon-II.html יכולות להיות כמה סיבות: - סקרנות - "8 ליבות" - תפוקה גבוהה (כוח חישוב כאשר כל הליבות ב-100%) - ביצועי משחקים טובים - FX-81XX חזקים יותר בשיקלול כללי מi5 ומתומחרים כמוהו - נאמנות לחברה מסויימת הסיבה הפשוטה היא שבכל מקום שישנה הצדקה לקנות 2500K או 2600K יש מקום גם לשקול את ה-FX-81X0 והתמורה שהוא יתן לא תהיה פחותה מהאלטרנטיבות של אינטל.

7. בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה

8. שלום חבר'ה! אני זקוק ללוח אם עבור מעבד i3. אני עתיד להשתמש ביכולותיו הגרפיות של המעבד לכן אזדקק ללוח מבוסס H67. התקציב שברשותי הוא עד 550 ש"ח. אך רצוי לנצל את כולו רק אם יש צורך בכך. המחשב ישמש כמחשב לשימושים כלליים ומולטימדיה בעיקר. ואולי מדיה סנטר בעתיד. לכן חשובות יציאות כמו DVI VGA ו-HDMI. יש לי דרישה ליציאות USB 3, SATA 3, ושיהיו עצמאיות (NATIVE). כמו כן גם PS/2 וכמה שיותר חריצי הרחבה לצורך הוספת כרטיס קול וכדו' ובכלל לצורך שדרוגים עתידיים בסבירות גבוהה. אין לי צורך בתמיכה של הלוח ב-SSD ו-FIREWIRE אך אם יש, לא יזיק. אם יש אפשרות בגבולות התקציב שלי ללוח שתואם גם ליציאות 3 USB בפרונט של המארז, זה יהיה מעולה. בכלל תמיכה בתקנים מתקדמים וחדשים בגבולות התקציב כמובן…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by free_me_0,

-

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by guyishai,

שלום! המפרט שלי הוא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram () דיסק קשיח 40GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדר…

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Idan-h,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Tall-Guy,

שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה, יש לי Zalman CNPS9500 LED והוא מקור הרעש היחידי במחשב. זה התחיל לשגע אותי הרעש הזה, ניסיתי עם התוכנה SPEED FAN אבל לא ממש הסתדרתי איתה :\ גם שהמעבד על 24-28 מעלות המאוורר עובד בפול כוח על 2700 RPM. מישהו יודע איך לעזור לי ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ProWaffle,

אהלן חברה. אשמח לדעת מה פחות או יותר המחיר של לוח P8Z77-V עם מעבד 3570K במצב מעולה. ומה של Z87-A עם 4770K אם ארצה למכור יד 2. אשמח לדעת גם בנפרד כמה המעבד והלוח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shlomi1234,

יש לי מעבד פנום 720 של AMD שמגיע עם 3 ליבות 2.8Ghz אתמול פתחתי את הליבה הרביעית , הרצתי בדיקה ב occt של שעה ולא נמצאו אף שגיאות , סימן שהליבה תקינה. השאלה שלי היא , האם עצם זה שאני פותח את הליבה מסוכן למערכת? האם הקירור סטוק שיש לי למעבד לא יצליח לעמוד בזה והטמפרטורות יכולות להיות גבוהות מדי? זה מוריד את אורך החיים של המעבד ? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי מישהו יכול להמליץ על לוח מחברה מוכרת שיש לו גם חיבור m.2 וגם usb 3.1 a+c ובסביבות ה 400 ש"ח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 69,

שאלו אותי לגבי המעבד הזה, ולא היה לי מושג מה שכן, אני יודע שמחפשים מעבד זול יחסית, לא נדרש מהמחשב ביצועים היסטרים (בעיקר גלישה באינטרנט ופעם בחודש להריץ פיפ"א), לוח האם אמור לתמוך במעבד (לא יודע את הדגם). 1. האם זהו מעבד סביר לצרכים שהוזכרו ? 2. אם יש מעבד אחר מומלץ, באותו סדר גודל של מחיר ? תודה רבה !

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rino,

נכנסתי לפורום בחו"ל בנושא הלוח של ג'יגבייט - DS3 מסתבר שיש המון המון המון המון ...... בעיות של אי תאימות זיכרונות ללוח זה ולצערי גם לי יש אותו ואני לא מצליח להעלות את המחשב כלל . יש לי קונרו 6400 עם זיכרונות PQI 667 - 2 דימים של 512 אני מחפש המלצות לזיכרונות שניסיתם ועובד אצלכם. הנה תמונה מה קורה לי כשאני מפעיל את המחשב [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lmlm,

האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by amirx19,

מתי צפויים המעבדים הללו להגיע לשוק הנמוך I3 ומטה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. עברתי בכמה אתרים וראיתי שקשה למצוא את המעבדים החדשים במלאי בחנויות. אולי רוצים להתפטר מהמלאי הישן לפני שמביאים חדשים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Haflo,

מחשב עם מעבד AMD XP1700 על לוח ASUS A7V333 עם מאוורר ThermalTake Volcano II ושני מאווררים במארז ועדיין על טמפרטורה של 67-68 מעלות.... ??? :-[ WTF is the problem? להזמין לו מאוורר תיקרה Star 18inch ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה נגיד ואני קונה 2 מעבדי FX-53 ושם אותם על לוח תומך של 2 מעבדים בסוקט 940...אפשרי??.או שרק לאופטרון יש אפשרות של 2 מעבדים...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.