מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו? גם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את המעבד אם הוא עובד ב100% ,קראתי בפורום שיש אפשרות שמעבדים לא יעבדו 100% בעומסים שונים עקב OC שעשו להם והם קצת ניזוקו עקב מתחים מוגזמים, בקיצור אני רוצה להיות רגוע שהמעבד שלי מתפקד 100%. בתודה רוני
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי עתיד המעבדים: 1. ידוע מתי יצאו מעבדים עם 4 ליבות? 2. מעבדים רבועי ליבה יהיו בהרבה יותר טובים ממעבדים כפולי ליבה? ^^^ 3. ההבדל יהיה מאוד מורגש? 4. ידוע מתי יצאו מעבדי 128 BIT ?? ^^^^^ 5. ההבדל יהיה מאוד מורגש בין מעבדי 64BIT למעבדי 128BIT ? (אם אפשר לדעת את זה עכשיו....)
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
does my mobo supports ata100/133 cables? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_con.htm#4
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר בכמה מילים מה ההבדל בין של הציפסטים הנל ? האם ההבדל משמעותי ביניהם ? יציאות נוספות וכו' ? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1364871&postcount=234 מקווה שזה לא 1 באפריל. מחר הוא צריך גם לקבל קונרוי לבדיקה [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות. 1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה? 2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע אצל אבא שלי מחשב 2.4 סלרון לוח של אסוס שאי אפשר לעשות לו אובר... מה יתן לי תוצאות יותר טובות באובר!(אחוזי שיפור במגה הרץ) לקנות סוקט 775 לוח + מעבד באיזה 2000 או לקנות ל478 לוח אם עד 1100 1000 הזכרונות זה כרגע אל משנה ואני חייב שאני יוכל דרך הלוח להביא תזכרונות לככה 700 מגה הרץ כלומר שהמכפלה תהיה פתוחה האם בסלרון היא פתוחה? אה והקירור הוא סוניק טוואר או משה וכזה... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול מה ההבדל בין AMD ל-Intel חוץ מבמחיר ולמה Intel Celeron יותר זול מ-Intel Pentium. האם זה בגלל ש-Celeron פחות טוב או מסיבה אחרת. אשמח לקבל תשובה, גל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סלוט ה PCI שבלוחות כבר קיים המון זמן וכרטיסים רבים כבר מותאמים ל USB (ויש אפילו כרטיסים על PCI-E X1 ) נניח שיש אדם שמראש אין ברשותו כרגע כרטיס PCI והוא מעוניין לקנות מחשב חדש או לוח האם היום כשקונים מחשב חדש או שידרוג שילוש (לוח+מעבד+זיכרון) אפשר כבר להתעלם מסלוט זה? זה יכול להוזיל את עלות הלוח ולא חסרים תחליפים נוחים-כרטיסים בחיבור USB האם היום צריך אדם לחשוב על אופק שידרוג לעוד שנתיים ולקנות לוח עם סלוט PCI שעולה יותר על מנת שאולי הוא יצטרך בעוד שנתיים לקנות כרטיס PCI ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם ניתן לנצל את מלוא יכולות המהירות של SAMSUNG 990PRO PCIE4 על גבי לוח PCIE3? הלוח הוא: ROG RAMPAGE VI EXTREME ללוח יש חריץ M.2 PCIe 3.0 x4 להתקנת NVME - בחריץ היעודי הנ"ל ה-990PRO מוגבל למהירות הPCIE3 שהיא 1GBs X 4 = MAX 4GBs. על הלוח קיים סלוט נוסף פנוי: PCIe 3.0 x16 Safe Slot (CPU) אשר תאורטית תומך בקצב העברה של 16GBs. האם באמצעות שימוש בכרטיס הרחבה: ASUS Hyper M.2 x16 Gen 4 Card (PCIe 4.0/3.0), יהיה ניתן לבטל את הצוואר הבקבוק? הרי ה990 יחובר לחריץ M.2 PCIE4 שנמצא על כרטיס ההרחבה והכרטיס ההרחבה עצמו יחובר לסלוט PCIE X16 כך שהSSD יוכל להשתשמש ב8 נתיבים (X8) של הPCIE3 על מנת להשיג קצב העברה של 8GBs. מידע לגבי הלוח: …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
חברה יש לי לי בעיה עם הלוח-אם VRXP. כפי שהבנתי ישנה התנגשות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי GEFORCE 4 TI4200 וזה בגלל שהגרסה של הלוח אם היא לא 2.0(אני לא יודע איזה אבל לא זאתי) בחנות שקניתי ת'מחשב הסכימו להחליף לי תלוח אם לגירסה 2 אם אני יראה להם מקור מוסמך שבו רום כי אכן הגירסה השנייה מתקנת תבעיה ובכלל משהו על הגירסה שתיים של הלוח אם בבקשה עזרו לי זה נורא דחוף תודה מראש לכל המוצא מידע
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום למומחים. המחשב שלי כבר בן שנתים וחצי ומתחיל להראות את גילו.באיטיות תגובה בויסטה, טעינות ארוכות וכו'. השנה לא אוכל לקנות מחשב חדש ולכן חשבתי לשדרג אותו. השימוש העיקרי הוא משחקים, אבל אני עוסק גם בעריכת אודיו ועוד מפה ומשם. כרגע יש לי מעבד E6750 ו-2 GB זכרון DDR2 800 בשני סטיקים וכרטיס מסך geforce 8800GT. השדרוג שאני שוקל הוא תוספת 2GB זכרון (אני מניח שחשוב שיהיה בשני סטיקים גם כן) ומעבד מסדרת Q9x50. האם אפשר להסתפק בתוספת הזכרון בלבד ולקנות מחשב חדש בשנה הבאה? האם ההפרש בביצועי המעבד שווה את המחיר? האם עדיף להשאיר את המעבד ואולי לשדרג את כרטיס המסך? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
INTEL D946GZISSL ISELTON הוא עולה בסביבות ה500 ויש בו צ'יפסט 946, יציאת pci-e שני סלוטים של DDR2 667 והכי חשוב הוא תומך בC2D הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ריכזנו עבורכם מידע על לוחות האם המבטיחים של פלטפורמת האקסטרים החדשה מבית אינטל, מתוך המבחר האדיר של שתיים מארבעת היצרניות הגדולות בתחום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://tinypic.com/view.?pic=im6vyd&s=6 בתמונה אין ערך ל- RaTED FSB למה אין נתון ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך הזכרונות של סמסונק DDR400 PC3200 CL2.5 בהשוואה לחברות כמו TWINMOS ו-GEIL ? (אני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 1GB) מבחינת OC וביצועים כלליים... תודה,
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ביום שבת אני טס לאמירקה ויש באפשרותי לקנות שני סטיקים של 512MB ואני מתלבט בין שני סוגים: 1. OCsystem 400MHZ CAS 2 לינק- http://www.ocsystem.com/oc51pc40fonc.html 2. SAMSUNG TRUE 400MHZ CAS 2.5 לינק- http://order.store.yahoo.com/cgi-bin/wg-order?unique=98d75&catalog=buyaib&et=3e89947d&basket=5Cd1e188d80142ff3e898ac4bdda5d0e188d8cf06b350d39d90ee5c446f8129f9 תודה רבה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב אני לא עושה ש-ו-ם OC!!! ואני לא אעשה בעתיד אז בבקשה תתעלמו מהנושא של האוברקלוק...... שניהם עולים אותו דבר.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE).
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שבמצב LOAD המעבד שלי מגיע ל-67 מעלות. יש לי OC ל-4.4GHZ וקירור של NOCTUA. באתר של אינטל רשום שה-T CASE המקסימלי שלו הוא 67 מעלות. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף לו משחה טרמית? עברו כבר 4 שנים בערך... תודה X
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכל ידידיי..... ראשית אציג את מפרט המחשב שלי כדי להבהיר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 vista 32 bit שאלתי היא כדלכמן: היום קניתי עוד זיכרון בדיוק כמו שיש לי במפרט זאת אומרת שאחרי השידרוג צריך להיות לי 4 G של זיכרון אך משום מה הזיכרון שישי לי עכשיו הוא רק 3 G . ניסיתי לשנות את מיקומי הסטיקים אך זה לא עזר מה עליי לעשות כדי שהזיכרון יקלט ויהיה לי 4 G כמו שאמור להיות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-