מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי הזדמנות לרכוש את המעבד INTEL Core 2 Extreme QX6850 Quad-Core Processor 3.00GHz, 4x2MB, 1333MHz FSB, LGA775 Socket T במחיר 2048.25972 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אני באמת צריך אותו? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים. אני יודע שהיום לא מומלצים מעבדי 4 ליבות מכיוון שבעתיד כשהכל יתחיל לתמוך ב4 ליבות המעבדים של היום כבר יהיו חלשים ולכן עדיף לרכוש 2 ליבות גם כי הם יותר טובים למשחקים וגם כי באותו זמן כשהכל יתמוך ב4 ליבות יהיה אפשר לשדרג וכך עדיף. אבל האם המעבד הזה יהיה חזק גם באותו הזמן כשהכל יתמוך 4 ליבות ואני לא אצתרך לשדרג?.. המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאחרי שהתקנתי את כל הדברים של הלוח ה דריברים הכול ניכנסתי לפומקציות של ה כרטיס קול וגיליתי שאין שם משהו מיוחד אפילו לא לעלות את הבאס למה ? מה לא עשיתי טוב ?למה אני לא יכול לשחק אם הבאס ושאר הדברים של הכרטיס קול שלי ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית לוחות האם Gigabyte חושפת לוחות אם מעניינים לתושבת AM4 של AMD בערכת השבבים X570 לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ריכזנו עבורכם מידע על לוחות האם המבטיחים של פלטפורמת האקסטרים החדשה מבית אינטל, מתוך המבחר האדיר של שתיים מארבעת היצרניות הגדולות בתחום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם?? כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה לעזרה בבחירת חומרה לסרבר שמריץ - כמה מכונות VM בעיקר לפיתוח, דוקרים, שרת PLEX , ככל הנראה מערכת הפעלה תהיה UNRAID או אובנטו סרבר ( מתלבט). כרגע אני עם QNAP 453+ שמשמש לאחסנה , אני משער שבשלב מסויים העביר הכל לסרבר (שהסרבר יהיה גם שרת קבצים). חשוב לי שיכנס למארז 2U או 1U לארון תקשורת, שלא יקרע את הכיס בצריכת החשמל היות והוא ירוץ 24/7 אבל שיהיה חזק ככל האפשר. לגבי תקציב אני לא ממש סגור,אני רוצה להבין אם יש אופציות מדור אחד או שניים אחורה ואולי יהיה כדאי לבחון אופציה לציוד ביד2.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם שח ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. עקב חוסר איוורור, קניתי מאוורר חדש. ההחלפה עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך.עשיתי בדיוק כמו שהיה רשום במאמר שהתפרסם פה. סגרתי את המחשב, הפעלתי - וכלום !!! כל המאווררים עובדים כמו שצריך, הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. המחשב לא "עולה" - ולא יוצא שום סיגנל החוצה מכרטיס המסך (למרות שהמאוורר שעליו - עובד). המוניטור נשאר שחור. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שדפקתי משהו שמעבד עם כל ההחלפה הזו. אז ניסיתי עם מעבד אחר, זהה. שום דבר. מה קרה? נדפק הלוח-אם? איך קורה דבר כזה??? ??? ??? מחכה לתשובה מהירה, cKb
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Samsung began mass-producing its first 1Gbit DDR2 memory chips using 80nm process technology four months ago, and now Hynix has announced plans to start selling a new family of products based on its 60nm 1Gbit DDR2 chips in the first half of next year. As DigiTimes reports, Hynix's new products will include unbuffered DDR2 memory modules clocked at 800MHz with 1GB or 2GB densities. Hynix expects its 60nm process to allow it to cut costs by up to 50% when compared to first-gen 80nm production, which should hopefully translate to lower prices for 2GB and 4GB DDR2-800 memory kits. The company also says its 60nm process will also allow it to cost-effectively produce registere…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר כמעט חודש מנסה להרכיב מפרט ועד עכשיו כל החלקים ברורים לי לגמרי חוץ מלוח האם. ההתלבטות שלי היא בין שלוש לוחות (ואפילו יותר). הלוחות העיקריים הם: Abit AN8 Ultra, MSI K8N Platinum, ASUS a8n-e. לגבי הASUS a8n-E אני יודע שאני צריך לרכוש את הREV 2.0 בגלל שהגרסה פותרת את בעיית המאוורר הגרוע. אני גם כן יודע שזה לוח נחמד לOC ומספק כלים לא רעים. הAN8 Ultra הוא תעלומה בשבילי. מצד אחד יש רבים שטוענים שהגרסת ללא המדבקה (עם ההטבעה) היא גרסה מצויינת שנותנת לי גם את האפשרות לתת מתח גבוה לזכרונות - דבר שאצטרך בוודאות בעתיד. אבל מצד שני, אני לא מצליח למצוא שום מקור שאכן מוכיח את העובדה שהגרסת ללא המדבקה לא עושה בעיות עם זכרונות C2.5. כמובן שקראתי בפורום פה וגם בפורומים של ABIT אך ל…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכל ידידיי..... ראשית אציג את מפרט המחשב שלי כדי להבהיר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 vista 32 bit שאלתי היא כדלכמן: היום קניתי עוד זיכרון בדיוק כמו שיש לי במפרט זאת אומרת שאחרי השידרוג צריך להיות לי 4 G של זיכרון אך משום מה הזיכרון שישי לי עכשיו הוא רק 3 G . ניסיתי לשנות את מיקומי הסטיקים אך זה לא עזר מה עליי לעשות כדי שהזיכרון יקלט ויהיה לי 4 G כמו שאמור להיות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בתהליכי הזמנת מחשב חדש, ואני די בדילמה לגבי הזיכרונות.. נכון לעכשיו הזמנתי 2 קיטים כאלו: OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הזמנתי אותם במחשבה שאם בעתיד אני ארצה לעשות OC הם יהיו טובים יותר, אם זאת נאמר לי שבלי OC יהיה עדיף לי 4GB זיכרון ו2 סטיקים ולא 4... כאלו לדוגמא: 2048MB (2X1024MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL5-5-5-15 מה יהיה עדיף ומתי? זה נכון שהמחשב יהיה פחות יציב עם 4 סטיקים? התזמונים של הOCZ עדיפים משמעותית עם OC בלי OC? אני מזמין מזיגזג... תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לכם פה באמת פורומים מאוד מושקעים עם המון מידע ואפשר ללמוד פה הכל מהכל משהו שבאמת לא ראיתי שיש פה, זה מעין מילון מושגים ללוחות אם (כמו שיש למסכים, למעבדים וכו') אני באמת לא מבין בלוחות אם שום דבר, חוץ מזה שהם כן או לא תומכים במעבד מסויים וכו', יש או אין כרטיס מסך מובנה, כמה חריצי PCI וכמה PCI-X וכו' אני לא מצליח להבין לפי מה ההבדלים במחיר בין לוחות אם שונים ומה עושה יחס איכות/מחיר לטוב בלוח אם. אשמח אם תפנו אותי לאיזושהי הודעה נעוצה שפספסתי או למאמר כלשהו, או שפשוט תענו בנושא זה ותגידו מה דעתכם. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי הקטן - והנה המפרט -> Intel( R ) Pentium ( R ) 4 CPU 2.93Hz Socket 775 LGA Asrock ConRoe856GV Memory DDR 768 MBytes 133.2 Mhz - pc2100 512MBytes- pc3200 256MBytes סכה"כ 768MBytes יש ברשותי תקציב של 800 ש"ח בערך ובפורום כרטיסי מסך המליצו לי בהתאם לדרישותי - ובהתאם למגבלות לוח האם - שהריי הוא תומך רק בAGP-X8 ולא בהתקן החדש PCI-E - וגם בהתאם לדרישות - אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומעלה כמו GTA IV וכדומה במשך השנתיים הקרובות. ההמלצה בפורום הייתה על SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 שעלותו 450NIS מה שמשאיר לי תקציב של 350NIS לזכרונות שיתאימו ללוח הנ"ל וכאן אני צריך אתכם : -)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות. 1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה? 2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נראה לכם שעדיף: 512 MB של זיכרון KINGSTONE DDR 2100 פשוט, או 256 MB של זיכרון CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C ללוח GIGABYTE 7VRXP שתומך עד 2700. תודה...!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא תומך ב AMD או משהו, ולא אני לא urib אבל, התוצאות שפורסמו כאן נראות לי מאוד מפוקפקות. אם תסתכלו על הלוגו שב CPU-Z רואים בבירור שהוא חתוך.. אפילו בלי הלוגו "הרשמי" שפורסם פה בפורום. http://hwzone.co.il/view-image/newspics/RnGKay/Phenom657656.jpg עומרי לא מעניין אותי אם הא אמינים או לא...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב I5 2320 ל 1155 רוצה לשדרג אותו למשהו קצת יותר מהיר צריך המלצות למעבד + לוח אם לגיימינג בעיקר אין מחשבה על OC יש מחשבה על SLI או קרוספייר בעתיד יתר החלקים הקיימים: ספק ססוניק 550W כרטיס מסך 7950 מארז FULL TOWER
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי לעסוק בעריכה וידאו מקצועית ... בעיקרון אני אעבוד המון על תוכנת פרימייר - אני מעוניין לשדרג את המחשב עד 1000 ש"ח יש לי מעבד E8400 - שקניתי אותו אז.... בשביל משחקים ושאר חלקי מחשב די נחותים (מפרט למטה) אשמח אם תוכלו לעזור לי בנקודות הבאות : 1. הלוח אם שיש לי.. יש לו שני סלוטים של זיכרונות ואחד מהם לא עובד !! - לכן או שאני מחליף את הלוח .. (יש לי עוד כרטיס זיכרון של 1 ג'יג'ה) - או שאני קונה כרטיס זיכרון אחד של 4 או 8 ג'יג'ה.. מה עדיף ?? 2. במפרט ה E8400 מופיע שמהירות השעון שלו עומדת על 1333, זה אומר שאני צריך לקנות זיכרון ולוח תואמים לאותה מהירות - האם זה הנתון היחיד שאני צריך לקחת בחשבון ? - עד כמה נופל המעבד שלי, ממעבדים חדשים שיש בשוק היום ( E840…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-