מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
תכלס אני אבוד ניסיתי להשוות בין שני הדגמים הללו : P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXE/#specifications או P68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3848#sp מה לבחור ?? אני מרכיב מחשב והרכיבים הם כאלו : [/core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 V9 (Bla…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז כמו בכותרת אני רוצה לדעת מזה סוקט ולמה 939 עדיף מ754 וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, לאחר הרבה בלאגן סימים האחרונים, מה שנותר לי הוא לקנות לוח מחנות נורמלית ולא מאחת שעובדת על הלקוחות שלה והורסת מוצרים (הסבר בפעם אחרת). אני צריך לוח שאני אוכל לשים בו רייד, זכרונות 4GB 1600 עם אפשרות הרחבה, שהכרטיס מסך לא יחסום לי את כל ה-PCI האחרים (אני מודע לזה שהוא אמור להוריד אחד או שתיים אבל לא את כולם), שיתאים למעבד i7 870 וכו'. בגדול, מצאתי לוח כפי שמצוין בכותרת, המחיר שלו בחנות סקאי פי סי הוא 500 ש"ח. הוא עושה רושם שהוא הרבה יותר טוב מהלוח הקודם שקניתי ב-KSP שהוא H55M UD2H אך עם זאת קצת יותר זול ממנו ב-20 ש"ח. אני מתפתה לקנות אותו אבל אני מפחד שיש איזה משהו שאני לא רואה ואני אשמח אם תוכלו להסתכל על המפרט שלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950205&C…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה זיכרון יתאים למחשב מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי 512X2 לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G כמה זכרון אני יכול להוסיף ואיזה זכרון מומלץ
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האתר הסיני HKEPC בדק בשבילנו E6550 שהוא 65NM בתדר 2.33Ghz, ש4MB קאש משותף ו 1333Mhz FSB לעומת גירסא מוקדמת של Wolfdale שהוא 45NM בתדר 2.33GHz עם 6MB קאש משותף ו 1333Mhz http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=837360&tp=Intel-Penryn-Preview&rid=837360 (אני ממליץ להכנס והלתבנון יש שיפורים מפתיעים ומדהימים,בעיקר בטמפ' פליטת חשמל וקידוד) עוד הם מספרים לנו בכתבה שאינטל תשחרר כבר דגימות של Nehalem באוקובטובר הזה ! וכמובן יהיה מוכן לשוק בחצי של 2008
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות. 1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה? 2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי הוא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram () דיסק קשיח 40GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדר…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE).
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהירות הוא יהיה? הוא יותר זול מrdram ? יש כבר לוחות שתומכים בו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.0 גיגה-הרץ, זכרון DDR 256MB, כונן DVD, צורב, והרד-דיסק 40 GB 10000RPM. הבעיה היא, שספק ה300 ואט שלי נשרף, וחשבתי להחליף אותו זמנית בספק שיש לי בבית. הבעיה, היא שהספק מגיע למקסימום 160 ואט. (!) האם כל מערכת המחשב תעבוד תחתיו? מישהו אמר לי שהמעבדים מסדרת פנטיום 4 צורכים 200+ ואט לבד. האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת המבוסס על לוח אם לשני מעבדים האם למישהו יש נסיון בבניית כזה שרת? אני צריך המלצות לסוג המעבדים (AMD, או INTEL) ודגמים ספציפיים, כנ"ל לגבי הלוח, זכרונות, ולא פחות חשוב מארז כל עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא איזשהו מקום שבו ה12700 נמכר בפחות מה12700K מאמזון\ניואג(1500) ולא מצאתי בכמעט שום מקום את המעבד למכירה בטח ובטח לא במחיר הגיוני. חשבתי שזו תהיה אופציה נהדרת ללכת עליו עם B660 במקום 12600K עם Z690(לא שחייבים), אבל נראה שאינטל לא ממהרת לייצר כאלו. יש מישהו עם ניסיון שונה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את האפשרו ליקנות או את GigaByte GA-965P-S3 או ASUS P5B מה יותר טוב ? אם יש הבדל בביצואים בינהם. הASUS קצת יותר זול. אשמח לתשובה מהירה אם אפשר תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ותשימו לב גם ל EP שזה EP=EPOX ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני הולך לקבל מארז חדש (Enermax Uber Chakra) ספק כוח(Enermax Liberty 400W) זיכרונות (G.Skill 2GB 800Mhz CL5) כרטיס מסך (BFG 8600GTS OC ) משחה טרמית/גריז טרמי( Arctic cooling MX-2) קירור למעבד (Thermaltake Blue Orb FX) ואני הולך להחליף מארז למחשב ישן (יש לי שני מחשבים אחד "חדש" ואחד ישן אני הולך להשים את חלקי המחשב הישן במארז של "החדש" וחלקי המחשב "החדש" במארז החדש) אז רציתי לקבל כמה טיפים בנוגע ל: מה לא לעשות ,איך להמנע מחשמל סטטי ,איך להמנע מלהעביר חשמל סטטי אל החלקים ואיפה אני יכול להניח את לוחות האם בזמן שאני יעבוד אל התקנת כל שאר החלקים במארזים? תודה, עמנואל. נ.ב. אני יודע שזה לא הפורום המתאים פשוט אני מצאתי את הפורום הזה כהמתאים ביותר לשאול בו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W אני חושש שהלוח אם כבר על הקצע יש לי כול הזמן בעיות יש למישהו המלצה ללוח אם (רצוי של ASUS) שיוכל לעבוד עם שאר החלקים שכבר רכשתי לא מזמן ? אני מעוניין בלוח טוב שיוכל לשרת אותי נאמנה בשנה שנתיים הקרובות. תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-