עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by הגיימר,

האם הכרטיס הזה יתאים ויהיה מספיק איכותי כדי לספק מהירות של usb 3 או לא... ? https://he.aliexpress.com/item/ORICO-PVU3-4P-Desktop-4-Port-USB3-0-PCI-Express-Card-for-Laptop-Black/32517106210.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.O87cQK תודה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eliil1,

יש לי כרגע 4 גיגה בדואל צ'אנל , אם אני אוסיף עוד 4 , יעני שני דואל צ'אנלים, זה לא יוריד לי את המהירות או את האוברקלוק למעבד? וכשאני קונה זיכרון אני פשוט צריך לשים אותו בסלוטים הנותרים שם וזהו? בלי שום התקנה או משהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. השאלה ככה מעבד i7 תמיד חזק מי i5 מבחינת ביצועים ?איך שאני מבין שתיים בעל שתי ליבות.ואיך נחשב מי יותר חזק לקחתי שתי מעבדים לדוגמא 1 i7 1.8 GHz http://ark.intel.com/products/75460/intel-core-i7-4500u-processor-4m-cache-up-to-3_00-ghz והשני i5 2.6 GHz http://ark.intel.com/products/72056

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני כבר כמעט חודש מנסה להרכיב מפרט ועד עכשיו כל החלקים ברורים לי לגמרי חוץ מלוח האם. ההתלבטות שלי היא בין שלוש לוחות (ואפילו יותר). הלוחות העיקריים הם: Abit AN8 Ultra, MSI K8N Platinum, ASUS a8n-e. לגבי הASUS a8n-E אני יודע שאני צריך לרכוש את הREV 2.0 בגלל שהגרסה פותרת את בעיית המאוורר הגרוע. אני גם כן יודע שזה לוח נחמד לOC ומספק כלים לא רעים. הAN8 Ultra הוא תעלומה בשבילי. מצד אחד יש רבים שטוענים שהגרסת ללא המדבקה (עם ההטבעה) היא גרסה מצויינת שנותנת לי גם את האפשרות לתת מתח גבוה לזכרונות - דבר שאצטרך בוודאות בעתיד. אבל מצד שני, אני לא מצליח למצוא שום מקור שאכן מוכיח את העובדה שהגרסת ללא המדבקה לא עושה בעיות עם זכרונות C2.5. כמובן שקראתי בפורום פה וגם בפורומים של ABIT אך ל…

6. Started by rann,

שלום . מחשבי הנוכחי הוא: מעבד- E6550 לוח אם- ג'יגבייט P35 S3 כרטיס מסך - 9600GT זיכרון 4GB (גם למטה בחתימה אפשר לראות) עכשיו אני מתלבט בין ה-Q9400 לבין ה-E8400 השימושיים העיקריים שלי הם : קצת משחקים דוגמא COD6 DRIT 2 FIFA 10 לא משחקים יותר מידי דרמטיים , וכמובן אינטרנט וכו' מה לקחת אתם מציעים ?? אני העדיפות שלי זה ה-Q9400 כי אני גם חושב לטווח היותר רחוק גם מבחינת הערך כספי וגם שזה 4 ליבות והוא אמור להיות יותר מתקדם. אם לא עכשיו אז יותר מאוחר אני רוצה ללכת לקנת היום אם אפשר כמה שיותר עזרה מהירה אודה מאוד לעוזרים. (בבקשה מנהלים לא לנעול)

7. Started by Ooga,

שבוע טוב! כרגע אני בהתליכי יצירת מפרט למחשב חדש, המיועד לשרת אותי 7 שנים לפחות (הקודם, עם מעבד Q9400 פרש לא מזמן), עם חלקים אמינים כמה שיותר לטווח ארוך. המעבד ככל הנראה יהיה i5 6500 או 6600, הכרטיס יהיה MSI GTX 1060 6GB (ל 3-4 שנים), שכרגע עולה 1220 באמאזון, וספק SS S12G 450W. שאר החלקים פחות קריטיים. הלוח המתוכנן היה Gigabyte B150M-D3H, שכולל 5 מייצבי מתח אבל את כל הפונקציות שאני צריך. כרגע באמאזון ה Asrock H170M Pro4, שכולל 7 מייצבי מתח (6 לפי הפרסום, אבל לא לפי התמונות), יוצא לי טיפה יותר זול מהגיגבייט [בישראל] אם אזמין אותו ביחד עם הכרטיס. מה שמפריע לי היא האמינות - אחוז תלונות ה RMA גבוה משמעותית יותר מאשר עם הגיגבייט, ובאופן עקרוני אנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BoOoM2008,

מהו SPEED BUS?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Moon-Mage,

ניסיתי למצוא איזשהו מקום שבו ה12700 נמכר בפחות מה12700K מאמזון\ניואג(1500) ולא מצאתי בכמעט שום מקום את המעבד למכירה בטח ובטח לא במחיר הגיוני. חשבתי שזו תהיה אופציה נהדרת ללכת עליו עם B660 במקום 12600K עם Z690(לא שחייבים), אבל נראה שאינטל לא ממהרת לייצר כאלו. יש מישהו עם ניסיון שונה?

10. שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מותר לחנות בכלל להטעות ככה אנשים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yarivot26,

ראיתי בNewegg הבדלים של כמה עשרות דולרים בין הOEM והRetail מה ההבדל? ואילו חלקים כדי לקנות OEM? נ.ב. מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל זה הפורום היחידי שנראה לי מתאים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בעבר התעסקתי הרבה בחומרה, אבל עקב גיוסי לצה"ל, זנחתי את הנושא עכשיו אחי הקטן קונה מחשב ובגלל שאני כבר לא הכי מעדכן, רציתי לשאול כאן אחרי בדיקה, החלטתי לא לקנות את הAMD 64 ביט וללכת על האינטל 2.8 השאלה שלי היא רק, ללכת על מעבד ה 1 מגה קאטש (פרסקוט לפי מה שהבנתי) או ה 2.8 512 קאטש ? לפי מ"ס באנטשמרקים שראיתי, ה 2.8 512 לוקח את הפרסקוט כמעט בכל הבדיקות (וגם את ה ADM 64 2.8 למען האמת...) האם זה נכון ? חשוב לציין שהמחשב עבור משחקים כבדים וכמו כן, יש להתחשב בעובדה של אוברקלוקינג אפשרי לא עד גבול המעבד, אבל אין ספק שהמהרה לא קטנה תתבצע מחכה לתשובה ומקווה שסוף סוף יעשו לי סדר

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. AMD 64 3500 939 MSI NEO2 OCZ 1G לאדע דגם אבל תיזמונים 2,3,2,6

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך שיתמוך בדברים הבאים: 1.מעבד P-4 2000GHZ 512K 478PIN המעבד הזה טוב? 2.ובכטיס מסך הזה V8440 Ti 4400 Series הוא בא עם 128DDR הוא טוב? הנה הלינק שלוhttp://usa.asus.com/vga/agpv8440/overview.htm 3.הא ואני צריך שתתאימו לי מארז מתאים שלא יהי יקר מדי 4. ואיזה זיכרון כדאי 256\512 RDRAM תודה לכל מי שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by raz002,

טוב אז ככה שלה ראשונה שלי זה מה ההבדל בין DDR לבין DDR2 (אני יודע שיש נעוץ אבל זה באנגלית)? אחך אני יודע מה יש לי? ושאלה שנייה איזה לוח אם לדעתם הוא בעל הביצועים הכי טובים קיום אני יודע שזה שאלה קשה... מה דעתכם על CHIPSET INTEL 915P ? תודה מראש סליהח על הבורות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, יש לי שאלה בקשר ללוח האם הזה. הוא טוב לסלרון טואלטין? כי אני מתכנן UPGRADE קטן למערכת שלי. ורציתי לקנות מעבד סלרון 1100 (עם ליבת ה טואלטין), ואניט מחפש לוח אם טוב בשביל זה. תודה על העזרה. נ.ב המעבד 1.1 הוא טוב לאובקלוק, אותה שאלה בקשר ללוח אם. שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1364871&postcount=234 מקווה שזה לא 1 באפריל. מחר הוא צריך גם לקבל קונרוי לבדיקה [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Croovit,

אהלן אני מחפש ספילטר לHEADER של המאוורר מערכת ואני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו בארץ יש לכם איזשהו מושג מאיפה להפליץ כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BENNY-L,

מעבד Q9550 קירור -ונדטה 2 איך זאת? THERMALTAKE דגם ARCTIC SILVER A2150

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שאחרי שהתקנתי את כל הדברים של הלוח ה דריברים הכול ניכנסתי לפומקציות של ה כרטיס קול וגיליתי שאין שם משהו מיוחד אפילו לא לעלות את הבאס למה ? מה לא עשיתי טוב ?למה אני לא יכול לשחק אם הבאס ושאר הדברים של הכרטיס קול שלי ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש. (אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא) מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית. ?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח . שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ . יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ? http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/ 9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ==…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים