מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת+אם אפשר הסבר בנוגע לכך (זה חשוב לי מאוד ) - תודה . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ותשימו לב גם ל EP שזה EP=EPOX ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, היום, ללא כל התראה מוקדמת המחשב של חברה שלי נשרף, מסתבר שהקבלים בפנים התנפחות ומשם הסיפור מוכר. בכל מקרה זה היה מחשב מבוסס סוקט 939 לכן אין מה לנסות לשמר רכיבים (כי סביר להניך שהזיכרון והמעבד לא נפגעו, אבל אין לי דרך לבדוק את זה כרגע) משום שלא משתלם לחפש לוח 939, ובלי קשר המחשב ישן ומקרטע יחסית. בכללי השימושים שלה הם כמו של כל בת רגילה+ מדי פעם אנחנו משחקים bf2 או משחקי fps ישנים אחרים. שאר המחשב דווקא דיי סביר, יש כרטיס מסך 3850 hd שנתתי, וספק כוח 400 של seasonic (אוברקיל למערכת שלה, אבל זה גנבה מהמחשב של אחיה הקטן שבאמת לא היה זקוק לספק הזה ויכול להסתדר עם 550 וואט ג'נרי). אז בקיצור, שילוש הכי טוב שניתן להשיג בסביב האלף שקל(הבנתי שכדאי ללכת על AMD כי לאינטל אין …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי חלקים למחשב והרכבתי מחשב חדש והתברר שהלוח לא תומך בסטה שתים ולכן אני צרילך להחליך לוח מעבד כרטיס מסך וזכרונות גלשתי לי להנאתי בכדי לחפש חלקים חדשים ולפתע נתקלתי בלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/ShowMM.asp?ProductId=2863ℑ=304578.jpg&Title= רציתי לדעת מזה המסך הזה שמחובר אליו? מה הוא עושה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר עם מדריך לאופטימיזציה של BIOS של Asus A7V133 או של לוחות מבוססי KT133A באופן כללי ושמסביר את המשמעות של הפרמטרים השונים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב השאלה שלי היא כזאת בבקשה תענו אני קונה מחר על הבוקר! איזה לוח אם הכי שווה לקנות למעבד P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz) ולזכרונות RDRAM?? תודה מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי לוח חדש (Asus P4P800)... לוח באמת מדהים. כידוע, הוא תומך ב DDR400 ולכן לא התקמצנתי וקניתי (כרגע רק) 256MB DDR400 של KINGSTONE. אך כשהמחשב עולה, הוא כותב שהוא מזהה 256MB של DDR266!!! הלוח תומך במה שנקרא Dual Channel, וזה אומר שצריך למלא לפחות שתתי סלוטים בסדר מסויים, אך זה אמור להביא לעבודה ב 128bit, וחשבתי שזה לא קשור ל MHz של הזיכרון. (כרגע אני עובד רק עם סלוט אחד של 256). הערה נוספת: הרכבתי מחשב זהה לשלי ושם הרכבנו שני סלוטים של 256MB גם DDR400, ושם הלוח זיהה את הזיכרון כ DDR333, שזה גם לא נכון כמובן. יש למישהו רעיון מה קורה כאן?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע יש לי את DUAL RAM של 1 גיגה שם החברה GEIL השאלה שלי - האם KSP מוכרים זיכרונות בסטים כלומר DUAL KIT אם לא האם זה יהיה בסדר לקנות 2 סטיקים של 512 של A DATA ??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד 1 מה ההבדל בOC בניהם ב?MHZ (אני יודע שE5300 יותר טוב) 2 לאיזה מהירות מגעה כל אחד עם קירור מובנה ומה עם קירור mugen 2? 3 ויש לי לוח אם GA EP31 DS3L יש משהוא שהוא יהיה מוגבל בלוח ועד איפה 4 והאם זה משמעותי במשחקים במהירות FSB ואם זה מגביל אותי בעתיד (יעשה צוואר בקבוק בשדרוג כ.מ)ואם יש עוד הבדלים בן המעבדים ? 5ומה זה VT ובמה הוא משפיע על W 7 ? 6 והאם הספק Antec NSK4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU יגביל אותי ב OC +כ.מ 4870/4850 ואם אפשר המלצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 5500 שקל להחלפת שילוש+כרטיס מסך+DVDROM. הוא החליט(לפי עצתי) לחכות לדור החדש של כ.מ אז יוצא 3200 שקל על השילוש. אז אני הצאתי: Intel P4 2.4GHZ C............................................................................1000NIS Chaintech 9CJS Zenith 875P.............................................................1300NIS Geil Golden Dragon series 256mg 400mhz......X2...............................................................800NIS 3100NIS~ האם כדי לחכות לדור הבא של המעבדים או לקנות עכשיו? הצעות לשיפור?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W אני חושש שהלוח אם כבר על הקצע יש לי כול הזמן בעיות יש למישהו המלצה ללוח אם (רצוי של ASUS) שיוכל לעבוד עם שאר החלקים שכבר רכשתי לא מזמן ? אני מעוניין בלוח טוב שיוכל לשרת אותי נאמנה בשנה שנתיים הקרובות. תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ביכלל מייצגים המספרים 667 800 553 וכו... ואם יש לי לוח אם שרשום בסוג שלו שהוא DDR2-800 אני צריך לקנות זיכרון שהוא 800? בלבד? (שאלה מפדרת אבל אני חייב לדעת
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלה ראשונה שלי זה מה ההבדל בין DDR לבין DDR2 (אני יודע שיש נעוץ אבל זה באנגלית)? אחך אני יודע מה יש לי? ושאלה שנייה איזה לוח אם לדעתם הוא בעל הביצועים הכי טובים קיום אני יודע שזה שאלה קשה... מה דעתכם על CHIPSET INTEL 915P ? תודה מראש סליהח על הבורות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש.. ואני רוצה שיעבוד בו משחקים חזקים (כמו GTA IV,FAR CRAY) ואני מתלבט בין המעבדים..אני מעדיף את הזול אבל תלוי בהתאמה השאלה אם המעבדים שלמטה יתאימו למשחקים חזקים. המעבדים: Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ------- תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר כמעט חודש מנסה להרכיב מפרט ועד עכשיו כל החלקים ברורים לי לגמרי חוץ מלוח האם. ההתלבטות שלי היא בין שלוש לוחות (ואפילו יותר). הלוחות העיקריים הם: Abit AN8 Ultra, MSI K8N Platinum, ASUS a8n-e. לגבי הASUS a8n-E אני יודע שאני צריך לרכוש את הREV 2.0 בגלל שהגרסה פותרת את בעיית המאוורר הגרוע. אני גם כן יודע שזה לוח נחמד לOC ומספק כלים לא רעים. הAN8 Ultra הוא תעלומה בשבילי. מצד אחד יש רבים שטוענים שהגרסת ללא המדבקה (עם ההטבעה) היא גרסה מצויינת שנותנת לי גם את האפשרות לתת מתח גבוה לזכרונות - דבר שאצטרך בוודאות בעתיד. אבל מצד שני, אני לא מצליח למצוא שום מקור שאכן מוכיח את העובדה שהגרסת ללא המדבקה לא עושה בעיות עם זכרונות C2.5. כמובן שקראתי בפורום פה וגם בפורומים של ABIT אך ל…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם ויסטה וגם XP מזהים רק 2GB מה-4GB שמותקנים, אני יודע שיש מגבלה של 3-3.5 אבל אצלי מזוהה רק 2. בביוס מזוהים 4GB ובסיסופט סנדרה מצוין כי בכל בנק ישנם 1GB של זכרון, מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-