עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Computer24hr,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות - כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנולוגיה הזאת. אם תוכלו לתת לי מספר…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC בדק בשבילנו E6550 שהוא 65NM בתדר 2.33Ghz, ש4MB קאש משותף ו 1333Mhz FSB לעומת גירסא מוקדמת של Wolfdale שהוא 45NM בתדר 2.33GHz עם 6MB קאש משותף ו 1333Mhz http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=837360&tp=Intel-Penryn-Preview&rid=837360 (אני ממליץ להכנס והלתבנון יש שיפורים מפתיעים ומדהימים,בעיקר בטמפ' פליטת חשמל וקידוד) עוד הם מספרים לנו בכתבה שאינטל תשחרר כבר דגימות של Nehalem באוקובטובר הזה ! וכמובן יהיה מוכן לשוק בחצי של 2008

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Wolf-Net,

שלום מחפש מישהו שיודע איפה היכן למצוא לוח אם ABIT ואיזה סוג של מעבד + זיכרון לקחת עם הלוח הנ"ל. אם מישהו יכול להמליץ לי ולרשום לי איפה אפשר לקנות זה יהיה אחלה, אם תוכלו לכתוב לי גם לפרט פרט איזה סוג עדיף לקחת. (מחיר, סוג, חברה, ואיפה) ( לוח אם, זיכרון , מעבד). יהיה מעולה מאוד המחיר שאני מחפש בין 1000 ל- 2500. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sella,

אין לי משחה טרמית יכול לקרות למעבד שלי משהו למרות שהוא לא בחום גבוהה תיראו נתונים מ ADIA32 Sensor Properties Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures Motherboard 24 °C (75 °F) CPU 19 °C (66 °F) Aux 29 °C (84 °F) Cooling Fans CPU 3125 RPM Voltage Values CPU Core 1.49 V +2.5 V 2.58 V +3.3 V 1.66 V +5 V 1.94 V +12 V 3.46 V +5 V Standby 2.12 V VBAT Battery 3.23 V

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. רוצים שש ליבות עיבוד למחשב הביתי שלכם במחיר נמוך יותר מאי פעם בעבר (לפחות במונחיה של היצרנית הגדולה ביותר בתחום)? זה עשוי להגיע ב-5 באוקטובר לכתבה

6. שאחרי שהתקנתי את כל הדברים של הלוח ה דריברים הכול ניכנסתי לפומקציות של ה כרטיס קול וגיליתי שאין שם משהו מיוחד אפילו לא לעלות את הבאס למה ? מה לא עשיתי טוב ?למה אני לא יכול לשחק אם הבאס ושאר הדברים של הכרטיס קול שלי ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by pro.surfer,

זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W אני חושש שהלוח אם כבר על הקצע יש לי כול הזמן בעיות יש למישהו המלצה ללוח אם (רצוי של ASUS) שיוכל לעבוד עם שאר החלקים שכבר רכשתי לא מזמן ? אני מעוניין בלוח טוב שיוכל לשרת אותי נאמנה בשנה שנתיים הקרובות. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by הגיימר,

האם הכרטיס הזה יתאים ויהיה מספיק איכותי כדי לספק מהירות של usb 3 או לא... ? https://he.aliexpress.com/item/ORICO-PVU3-4P-Desktop-4-Port-USB3-0-PCI-Express-Card-for-Laptop-Black/32517106210.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.O87cQK תודה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני כבר כמעט חודש מנסה להרכיב מפרט ועד עכשיו כל החלקים ברורים לי לגמרי חוץ מלוח האם. ההתלבטות שלי היא בין שלוש לוחות (ואפילו יותר). הלוחות העיקריים הם: Abit AN8 Ultra, MSI K8N Platinum, ASUS a8n-e. לגבי הASUS a8n-E אני יודע שאני צריך לרכוש את הREV 2.0 בגלל שהגרסה פותרת את בעיית המאוורר הגרוע. אני גם כן יודע שזה לוח נחמד לOC ומספק כלים לא רעים. הAN8 Ultra הוא תעלומה בשבילי. מצד אחד יש רבים שטוענים שהגרסת ללא המדבקה (עם ההטבעה) היא גרסה מצויינת שנותנת לי גם את האפשרות לתת מתח גבוה לזכרונות - דבר שאצטרך בוודאות בעתיד. אבל מצד שני, אני לא מצליח למצוא שום מקור שאכן מוכיח את העובדה שהגרסת ללא המדבקה לא עושה בעיות עם זכרונות C2.5. כמובן שקראתי בפורום פה וגם בפורומים של ABIT אך ל…

12. Started by koby058,

מי יותר טוב והאם זה שווה את הפרשי המחיר ומה ההבדלים בניהם? לא עושה אוברקלוק בכלל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by סעדה,

MSI X99-GAMING 9 AC כמה שאלות: 1.הסבר על שימוש בWIFI\WIDI ומה זה אומר השבב KILLER הזה וקראתי גם שבאחרים יש 2 ציפים של WIFI של אינטל וששילוב בין הKILLER לזה של אינטל לא כזה טוב. בקיצור מה השימושים לזה. 2. הבילד אין סטרימר הזה - גימיק או משהו שבאמת אפשר להשתמש בו בצורה טובה? ולא רק בXSPLIT 3.אוליי פשוט יותר משתלם להביא לוח של ASUS כמו שאני בד"כ עשיתי בעבר והזו? פשוט אין לוח שלהם מתחת ל2000 ש"ח שיכול לקבל מעל 2133MHZ תדר ראם. 4. אני הולך להשתמש ב5820K, הבנתי שהוא משתמש ב28 קווים ולא 40,מה זה משפיע? והאם ניתן להריץ SLI על X16\X16? ואם לא איך זה משפיע נניח X16\X8?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, יש לכם פה באמת פורומים מאוד מושקעים עם המון מידע ואפשר ללמוד פה הכל מהכל משהו שבאמת לא ראיתי שיש פה, זה מעין מילון מושגים ללוחות אם (כמו שיש למסכים, למעבדים וכו') אני באמת לא מבין בלוחות אם שום דבר, חוץ מזה שהם כן או לא תומכים במעבד מסויים וכו', יש או אין כרטיס מסך מובנה, כמה חריצי PCI וכמה PCI-X וכו' אני לא מצליח להבין לפי מה ההבדלים במחיר בין לוחות אם שונים ומה עושה יחס איכות/מחיר לטוב בלוח אם. אשמח אם תפנו אותי לאיזושהי הודעה נעוצה שפספסתי או למאמר כלשהו, או שפשוט תענו בנושא זה ותגידו מה דעתכם. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ido,

תהיתי עם כדאי לי לקנות מעבד AthlonMP 1ghz. האם הוא יכול לפעול לבד בלי מעבד נוסף ? (קראתי איפהשהו שלא..) מה המהירות שלו ביחס לפנטיום 3 1 גיגההרץ ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי אני חייב לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל לעבד ווידאו ותמונות באופן מקצועי... בנוסף גם למטרת משחקים המחשב שלי: intel i7 860 @ 2.80GHz 2794MHz 12 ram geforce gts 250 intel desktop board dp55wb לום אם הבעיה היא כזאת... כשהגעתי לחנות מחשבים לקנות כרטיס מסך ולוח אם מהדור ה3 שאוכל להתאים את הכרטיס מסך... אמרו לי שהסוקט או מתאם של המעבד שלי הוא טכנולוגיה ישנה ושלא אוכל למצוא כהיום לוח אם שיתמוך כרטיס מסך gen3 שיוכל להתאים למעבד שלי... יש לי את המחשב כ8 שנים עובד מצויין.. רק כשאני מעבד זה הופך להיות קצת קשה.. ואני לא יכול לשחק במשחקים החדשים יותר... התקציב שלי הוא כ 1200 שח... מקווה שאני לא צריך לקנות מעבד חדש ושהכן קיימים לוחות אם שיתאים למעבד שלי mother bo…

17. Started by moshe55501,

?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם השאלה שלי למה מערכות מבוססות INTEL יכולות להגיע ל FSB יותר גבוהה ? מה בעצם מגביל מערכות מבוססות AMD מלהגיע ל FSB גבוהה כמו שה ה INTEL מגיעים ?? כי נגיד אני מוריד מכפלה ל 9.5X252 ( במידה והזכרונות הם 500MHZ ) זה אפשרי במערכות מבוססות AMD או שלא ועם לא אז למה ??? והשאלה השניה שלי: איזה זכרון עדיף GEIL PC4000 ULTRA ( באים עם HEATSINK ) או GEIL GOLDEN DRAGON PC4000 ( באים בלי HEATSINK ) ה GOLDEN עולים משהו כמו 50 שקל יותר ויש מקומות שאפילו אותו הדבר... השאלה מה ההבדל בינהם ?? המוכר דווקה המליץ לי על ה ULTRA... נ.ב אני מחליף את הזכרונות שלי היום ל GEIL PC4000 בגלל זה אני מתעניין ובבקשה בלי הערות כמו אל תיקח GEIL וכאלה כי הם ממש ממש טובים ( היו לי גם C…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tora,

בס"ד שלום מצאתי מחשב זרוק בפח אשפה ולקחתי ממנו את הכרטיס זיכרון בהנחה שיכול להיות שאולי הוא דווקא תקין אבל שאר החלקים מקוקלים ולכן זרקו אותו אך במידה וזיכרון לא תקין הוא יכול להזיק למחשב במידה ואחבר אותו? ויש דרך לבדוק תקינות של זיכרון מבלי לחבר אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Moon-Mage,

ניסיתי למצוא איזשהו מקום שבו ה12700 נמכר בפחות מה12700K מאמזון\ניואג(1500) ולא מצאתי בכמעט שום מקום את המעבד למכירה בטח ובטח לא במחיר הגיוני. חשבתי שזו תהיה אופציה נהדרת ללכת עליו עם B660 במקום 12600K עם Z690(לא שחייבים), אבל נראה שאינטל לא ממהרת לייצר כאלו. יש מישהו עם ניסיון שונה?

21. אני בתהליכי הזמנת מחשב חדש, ואני די בדילמה לגבי הזיכרונות.. נכון לעכשיו הזמנתי 2 קיטים כאלו: OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הזמנתי אותם במחשבה שאם בעתיד אני ארצה לעשות OC הם יהיו טובים יותר, אם זאת נאמר לי שבלי OC יהיה עדיף לי 4GB זיכרון ו2 סטיקים ולא 4... כאלו לדוגמא: 2048MB (2X1024MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL5-5-5-15 מה יהיה עדיף ומתי? זה נכון שהמחשב יהיה פחות יציב עם 4 סטיקים? התזמונים של הOCZ עדיפים משמעותית עם OC בלי OC? אני מזמין מזיגזג... תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lmlm,

האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הכוונה כמובן לא לטמפרטורה לאחר שמשוגעים לדבר הרכיבו עליה מיליון גופי קירור משונים, אלא הטמפרטורה הממוצעת תוך שימוש בגוף הקירור הסטנדרטי המגיע עם המעבד. תודה !

24. היי לאחרונה התחלתי לעסוק בעריכה וידאו מקצועית ... בעיקרון אני אעבוד המון על תוכנת פרימייר - אני מעוניין לשדרג את המחשב עד 1000 ש"ח יש לי מעבד E8400 - שקניתי אותו אז.... בשביל משחקים ושאר חלקי מחשב די נחותים (מפרט למטה) אשמח אם תוכלו לעזור לי בנקודות הבאות : 1. הלוח אם שיש לי.. יש לו שני סלוטים של זיכרונות ואחד מהם לא עובד !! - לכן או שאני מחליף את הלוח .. (יש לי עוד כרטיס זיכרון של 1 ג'יג'ה) - או שאני קונה כרטיס זיכרון אחד של 4 או 8 ג'יג'ה.. מה עדיף ?? 2. במפרט ה E8400 מופיע שמהירות השעון שלו עומדת על 1333, זה אומר שאני צריך לקנות זיכרון ולוח תואמים לאותה מהירות - האם זה הנתון היחיד שאני צריך לקחת בחשבון ? - עד כמה נופל המעבד שלי, ממעבדים חדשים שיש בשוק היום ( E840…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים