מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. קראתי באתר של Gigabyte לגבי הלוח - GA-P55A-UD3 שאם אני משתמש ב SATA3/USB3 - אז הסלוט PCIE מוריד מהירות והופך ל X8 במקום X16. האם הבנתי נכון? (אני משתמש בכרטיס מסך אחד). * When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידע בגדול על המחשב המיועד: * מחשב לעריכת וידאו ב HD, עבודה עם אפטר אפקטס ופרימייר 5.5. * המחשב מיועד לעבודה נון סטופ כל השבוע. * אני לא מחפש להוזיל עלויות. הדגש הוא על חומרה איכותית ומותאמת לתוכנות הנ"ל. המפרט: מעבד i7-2600 (לא מתוכנן OC). 16GB זכרון של kingstone כ. מסך gigabyte GTX580 ssd crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 ההתלבטות האחרונה שנשארה היא לגבי הלוח האם ללכת על gigabyte p67a-ud7-b3 או על z68x-ud7-b3. הם זהים אחד לאחד חוץ מהצ'יפסט (שאין לי מושג להבדלים בין שני הצ'יפסטים) ההפרש במחיר בין שני הלוחות הוא 130שקל (לא קריטי מבחינתי). אשמח להארות/הערות לגבי …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי מעבד (כמובן גם לוח אם) מ- 955 של AMD ל- 2600K של אינטל לפני שפירקתי את ה- 955 הרצתי עליו חישוב PI של 32M הרכבתי את ה- 2600K וגם עליו הרצתי את אותו החישוב התוצאות מאוד מעניינות, 955 סיים כעבור 21דקות 14שניות 2600K סיים כעבור 9דקות 46שניות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לפני כ4 חודשים רכשתי מחשב I7 , עם מעבד 2600 , במשך 4 חודשים הכל עבד נפלא עד עכשיו כאשר שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכונן דיוידי אשר מחובר לסאטא 2 , קראתי הרבה בפורום על הבעיה של הלוחות האלו , הבנתי שהיום כבר יש גירסאות מתוקנות שלהם , הבעיה היא שרכשתי את המחשב מסקייפיסי וכפי שאתם יודעים הם כנראה פשטו את הרגל , כיצד אני יכל לממש את האחריות ? אני גר באיזור הצפון , תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איך אני נכנס בביוס להגדרת התזמונים של הזיכרון ?? נכנסתי לביוס אבל לא מצאתי את האופציה הזאת בתפריט.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה יותר כדאי מבין שני הלוחות האלה: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 ASUS P8P67-M Pro מה יותר כדאי מבחינת מערך מרובה כרטיסים(בעתיד), מהירות זיכרונות, כניסות וכד' למערכת הזו: i5 2500K G.Skill 1600MHz 2x2GB Ripjaws X Edition Asus HD6950 2GB (שיעבור המרה ל-6970).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. זה נמצא ב BIOS, ואני סקרן מאוד להבין מה המשמעות של הפקודה הזאת [Enable/Disable] תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים הוצע לי מהחנות שממנה קניתי את המחשב שלי להחליף את לוח האם שלי הישן UD4 לא B3, ל Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 או MSI P67A-GD65 B3 P67, המטרות שלי הם משחקים ואוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כמו כן יש כמה יתרונות וכמה חסרונות לכל לוח: לGIGABYTE יש תמיכה לדיסקים קשיחים של יותר מ3 טרהבייט, USB עם יותר כוח, אבל לMSI יש יותר יציאות USB3 ויותר יציאות SATA3, קליק ביוס, בדיקת מתחים על הלוח, אפשרות ל32 ג'יגהבייט זיכרון (כן אני יודע, אני לא ישתמש בזה), דרך אגב מה זה הלחצן ליד SPDIF בלוח של MSI ??? . מה לגבי אורך חיים של הלוחות, אמינות GIGABYTE או MSI? אגב שמתי לב שהלוח של MSI זול יותר אבל לי זה לא משנה, כי אני מקבל את שניהם באותו מחיר (חינם, החלפה). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע ביצעתי שדרוג קטן למחשב שלי. החלפתי מארז(Antec One Hundred), ספק כוח(Corsair 600w) זכרונות 4GB קינגסטון DDR3 ולוח אם של GIGABYTE GA-P43T-ES3G הרכבתי את הכל עם המעבד הקיים שלי (E5200) וכרטיס מסך של GEFORCE 8400GS הכל עבר בהצלחה הדלקתי את המחשב הWIN לא עלה כמובן כי התבצע שינוי בחומרה. ביצעתי פורמט והתקנתי שוב WIN 7 64BIT. לאחר ההתקנה אני נתקל בבעייה שכשאר אני מדליק את המחשב הווינדוס לפעמים עולה ולפעמים פשוט מגיע למסך שחור ולא מגיב. כמו כן אני לא יודע אם זה קשור אבל שהתקנתי את המעבד בדקתי בביוס והוא זיהה את המעבד שלי כ1.70GH והמעבד שלי במקור הוא 2.50GH. אז פשוט שינתי את המכפלה של הלוח אם מ-8 ל-12.5 והוא השתנה ל2.50GH אשמח אם למישהו יש רעיון... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון לכרגע אני כמעט וסגור על המעבד Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray השאלה היא אם באמת שווה להוסיף עוד כ-260 ש"ח ולקנות את : Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray או להוסיף עוד כמעט 300 ש"ח ולקנות את : Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray המחשב ישמש ללימודים בעיקר, הזרמת נתונים לסטרימר.. אני לא מרבה לשחק אבל תמיד נחמד שיש אופציה.. וכאשר יבחר המעבד הרצוי : מחפש לוח אם מיקרו [מיקרו כי המארז הוא מיני ATX] אשר יתאים ל"דור החדש" של המעבדים כרטיס קול 5.1 [יציאות סאב\אחוריים וכו'..] HDMI מחיר : סביבות ה-300-400 האם אפשרי להוציא במחיר הזה משהו בדרישות ? משהו שיחזיק מעמד ולא לשנה\שנה וחצי ? קצת יותר מזה.. ? ת…
-
- 17 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום. ללוח האם שרכשתי יש שני כניסות אינטרנט [קוראים לזה Ethernet, לא?] מדוע? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אם שיוכל להחזיק ארבעה כרטיסים של 5870. לא משנה בכלל מה המהירות של הPCIe. התקציב 1400. יש עדיפות ללוחות תואמי AMD. תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ככה אני בדילמה מעצבנת.. יש לי E8500 ו5770HD אני לא יודע אם לשדרג לquad אקסטרים כלשהו או פשוט לחסוך ללוח ומעבד חדש.. וכנראה זכרונות.. אם אני אקנה quad אז אני גם אקנה עוד 2 גיגה של ראם. מה לעשות בקיצור? שווה להשיג קוואד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא אם הלוח GA-P35C-DS3 תומך בDDR3 במהירות של 1333Mhz כמו שרשום עליו ??? בנוסף, במידה ואני קונה ומרכיב כזה זיכרון (כרגע יש לי 2x1GB 800Mhz DDR2 CL4) ומעיף את מה שיש לי כרגע , האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות בביוס ?? * הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 2X2GB DDR3 1333Mhz תודה רבה על העזרה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש , הסתובבתי קצת בפורום מפרטי מחשב וראיתי שכבר לא ממליצים בכלל על מעבדי הפנום X4 אז מהקצת שהבנתי שם אני מלבט בין לקחת פנום 955 ולעשות לו OC ל4GHZ או לקחת I5 2400 או שבכלל לחכות קצת לI3 2100K ולעשות לו OC למרות שזה 2 ליבות לעומת 4 (בSB) אז אני לא יודע אם OC יסגור את ההפרש של שני הליבות. בעקרון התקציב הוא 1000+- למעבד + לוח אם , המטרה היא משחקים בעיקר אבל גם שאם אני יפתח כמה כרטסיות וחלונות המחשב לא יהיה איטי יותר.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי קצת חוות דעת על הלוח הזה: Asus P8P67-M הבנתי שהוא מצויין לגיימינג והוא גם לא יקר ממש, אבל הוא לא תומך SLI (רק CF) וזה מה שעושה לי להתלבט עליו יש לכם לוח אחר שתומך SLI בסביבות המחיר של ה- ASUS עם צ'יפסט ?P67
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: MSI P67A-C45 B3 P67 Chipset http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2580 התקציב של המחשב הוא 4000 שקל האם זה לא יקר מידי? האם הוא טוב? ואם יש טובים יותר או כמוהו במחיר זול יותר? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח-אם שיעבוד ביחד עם מעבד i5 2500 3.3GHz Tray ו כרטיס מסךnvidia Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם כדאי לי לקנות לוח Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 (rev. 1.x) ב620 ש"ח הוא יהיה תואם לכרטיס מסך? ממה שראיתי הוא תומך רק בCrossFire ולא בSLI או שכדאי להחליף לזה GA-P67A-UD4-B3 (rev. 1.1) ב880 ש"ח שתומך בשניהם כי זה נראה שה UD3 יותר מוכוון לשימוש עם כרטיסים של ATI מה שחשוב לי בלוח שיהיה לי מאחורה 8 חיבורים של USB2 ועוד 2 של 3.0 בUD4 הוא תומך ב 2133 MHz לזיכרון שאני לא צריך כי אני ישים 1333 בH67 אין לי צורך בליבה הגראפית בZ68 אין טעם כי זה חדש ויקר, וביחס לP67 אין יתרון משמעותי, כי אני לא הולך להשתמש במה שהוא יציע בכל מקרה אז רק P67 מתאים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם בשעה טובה החלטתי להחליף את המעבד המזדקן שלי E6300 (נראה לי כבר לא מוכרים כאלה) הדרישות שלי הם משחקים בלבד, כמו כן אין שום עניין בלעשות OC לא עכשיו ולא בעתיד. כמו כן לא AMD אני מעוניין רק בINTEL שמתי עין על סדרה I5 2500 האם יש איזשהו הבדל בינו לבין דגמי I5 חלשים יותר אם אני לא מעוניין ב OC? כמו כן איזה לוח אם יתאים? הדרישות שלי מלוח האם הם שיהיה הכי בסיסי שאפשר כלומר לא OC. אשמח לכל עזרה ועצה מכיוון ששנים כבר לא בדקתי את השוק. תודה מראש לכל העוזרים, כמו כן כל עצה אחרת של מעבד או לוח אם אשמח לקבל.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד משני הלוחות הבאים: Z68X-UD5-B3 GIGABYTE או Z68X-UD4-B3 GIGABYTE לא הבנתי בדיות את ההבדלים בין השניים ועם ההבדלים משמעותיים ומצדיקים את התשלום בגין הלוח היקר יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המתח ( V ) של הזיכרונות המומלץ / נדרש ללוחות החדשים פלטפורמה Z
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל. המחשב הולך להיות לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס, הורדות וכדומה) וצפייה בסרטי HD לאחת מהלוחות הנ"ל אני הולך לחבר מעבד i5 2500k ורציתי לדעת מה עדיף. אני קונה מפנדה וההפרש מחירים ביניהם הוא קטן (35 ש"ח יותר לGB). תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי זכרות OCZ DDR 2 Titanium 800mhz 2x2gb dual channel שאמורים להיות CL4. הבעיה היא שבפועל, לפי AIDA למשל, הם פועלים על 5-5 במקום 4-4. לוח אם של GIGABYTE P35-DS3L ומעבד E8400. בביוס אין אופציה לשינוי התזמונים, רק שינוי של וולטאג' וכאלה. האם זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-