מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במחשב חזק מאוד למשחקים אני מעוניין בחלקים הטובים ביותר היות שלשמחתי אין לי הגבלה תקציבית תודה
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות המלצה אני שוקל לרכוש חלק מרכיבי המחשב (הקטנים - זכרונות, מעבד ואולי כרטיס מסך) בחו"ל ולשלוח אותם לארץ. מבחינת מחיר המהלך משתלם מאוד. השאלה היא לגבי עניין של אחריות - האם יש אחריות בחו"ל גם למוצרים הנשלחים לארץ? האם במקרה וחס וחלילה משהו יקרה לרכיבים אני אוכל לשלוח אותם לתיקון בחו"ל? האם זה כדאי? האם מישהו ניסה זאת? מה דעתכם בנושא?
-
- 13 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה, זה היה מאז שהרכבתי ת'מחשב (לפני כמה שבועות) כל פעם שאני מדליק אותו הוא עושה אזעקה ומפסיק עכשיו הגעתי למצב שאני עושה ריסט וזה עושה צפוצף ולא מפסיק ! - צפצוף התרעה על חום יתר \ סל"ד נמוך.. או וולט נמוך אבל הכל בסדר ! עוד משו מוזר זה שבביוס כתוב שהטמפ' של המעבד זה 40 מעלות ! באיידל ! בעוד שבווינדוס בעזרת התוכנה של הלוח אם כתוב 32-34 (אם ה cool'n'quiet מופעל) ואם לא אז 37-39. ואם הדבר הזה מופעל אז זה מצפצפץ עוד יותר, עכשיו כיביתי את זה, וכרגע המחשב לא מצפצפץ.. אני מצטער אם משו לא מובן כי אני לא מבין מה הולך פה בעצמי תודה רבה על כל עזרה :-\ תום. עריכה ועדכון !! : ביטלתי את הפונקציה של ה cool'n'quiet הזה - אין רעשים, ומשחקים עובדים חלק ! (שזה היה מופעל הם קיר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לוח אם מסוג Intel Isleton D946GZIS עם שני כרטיסי זיכרון של DDR2-667 (333 MHz) בנפח של 512 MB כל אחד סה"כ 1 ג'יגה רציתי לדעת קודם מהי הכמות המקסימלית שאוכל להכניס למחשב, אני בעקרון רוצה להכניס 2 כרטיסים של 2 ג'יגה וכמובן איזה סוג של זיכרונות אני צריך לרכוש. (יש לי קצת בלאגן בראש עם כל ההרצים האלה) תודה וערב טוב
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה שלי מתחלקת ל- 2 שאלות: 1. מה ההבדל בין מעבד בגירסה רגילה לבין גירסת STEPPING GO. האם זה עם פחות באגים, או מה? 2. ראיתי שיש למעבד Q6600 במהירות 2.4 גירסה כזו, ורציתי לשאול האם יהיה גם למהירות 2.66 שנקרא Q6700?? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לבעלי AMD Athlon 64 3000+ Winchster (או Venice, רצוי ווינצ'סטר), כמה אתם מוציאים בתוכנה SUPER PI ללא OC? המעבד שלי מוציא 49, אני בכלל לא בטוח שזה נורמאלי.
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הסתכלתי הרגע על הנתונים של ה I7 920 ומאד הופתעתי מעבד 4 ליבות שכל ליבה היא רק 256K ,ותדר של 2.66GHZ בלבד , אז איך זה יוצא שהוא יותר טוב מהאחרים ,איפו הטריק ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 כ"א גולדן דרגון 3500 CAS 2-6-3-3 . ואני מעוניין להחליף אותם בסטיק אחד ויש לי כמה אפשרויות באיזור ה900 ש"ח. אפשרות ראשונה: כמובן סטיק בודד של אותו גולדן דרגון 512 מגה. 2-6-3-3 אפשרות שנייה: סטיק מושקין בלאק 3500 7-4-4-CAS 2.5 (האלו שלפני ה LEVEL ) אפשרות שלישית: סטיק מושקין LEVEL 1 3200 . קאס 232 אפשרות רביעית: OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition קאס 2-3-2 אפשרות חמישית: Corsair 512MB PC3200 CAS 2 . שימו לב מה אני מחליף ומה אני מקבל, הזכרון לא למטרות אוברקלוקינג כבד: מקסימום באס 200. דגש על ביצועים, איכות ויציבות מושלמים. ניתן להציע כל זכרון של עד 910 ש"ח מקסימום, לא יכול שקל יותר. ושיהיה סטיק אחד.. המפרט בצד להתאמות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אני מתכנן מחשב AMD, לוח אם כנראה Asus A8N-E, ואני רוצה 2GB של זכרון מהיר. בגלל שאני לא מתכנן OC מטורף (אני אנסה לעשות OC, ואם זה לא הולך, אז לא נורא מבחינתי), לדעתי עדיף זכרון שעומד בתזמונים טובים מאשר זכרון שעומד במהירות שעון גבוהה יותר (כמו לדוגמא זכרונות DDR של OCZ שמתכוננים לעמוד גם ב-500MHz). האם אני בכיוון הנכון? ובהמשך לקו מחשבה זה, מה דעתכם על הזכרון הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5098 ומה זה בכלל ה-HyperX הזה!?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות ריבוי שאלות על לוחות אם הוחלט לרכז קישורים רלוונטיים והסברים על החיבורים השונים בלוחות האם. לוחות אם - הסברים על החיבורים השונים – וקישורים רלוונטיים. הקדמה : לוח האם הינו החלק המקשר בין כל החלקים השונים במחשב שלנו, בלעדיו המחשב לא קיים אלא אסופה של חלקים. יש חשיבות רבה להתאמת הלוח לסוגי הרכיבים השונים המתחברים אליו – ללא התאמה זו המחשב עלול לא לעבוד כראוי או לא לעבוד בכלל או לא להוציא את המיטב מהרכיבים. לכן חשוב שתדעו איזה רכיבים יתאימו לכם במידה והחלטתם לקנות מחשב או לשדרג. תוכן הענינים: 1.סקירת החיבורים השונים על הלוח. 2.לינקים לאתרי היצירניות הגדולות. 3.השוואת לוחות\מידע על כל לוח באתרי היצרניות. 4.פורמי התמיכה הרשמיים של היצרניות. 1. סקירת החיבור…
-
- 13 תגובות
- 39.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי (1GB), עפ"י המפרט לא ממש ברור לי איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות ? SDRAM,DDR? שניהם? שאלה נוספת - יש לי 2 סלוטים של זיכרון על לוח האם, האם עפ"י המפרט שלי עדיף לקנות 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1GB? הסיבה העיקרית שבגללה אני מגדיל את הזיכרון היא יצירת מוזיקה (דורשת המון המון זיכרון....לא בטוח ש-1GB יספיק...) אני זקוק להמלצות של זכרונות עפ"י המפרט של המחשב ועפ"י דעת מומחים בלבד.......! תודה רבה ! זה המפרט הטכני המדוייק של המחשב שלי נכון לעכשיו: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Mot…
-
- 13 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חברה קניתי בדיוק מחשב חדש אמור ליהות 64 bit אבל אני לא רואה שום זכר למילה מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ? וגם יש לי זכרונות איך אני יכול לבדוק איזה סוג נראה לי זה geil כדאי לי לשדרג ל 1024 עולה גרושים לא ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם FIREWIRE, LAN, בלי OC. המעבד שאני קונה הוא ה - Intel Core 2 Duo E6600 . בגדול אני הייתי מעדיף לא לעבור את ה-600 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=106&CatCode=110
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים. לא צריך כרטיס רשת לא צריך כרטיס קול לא צריך כרטיס מסך לא צריך רייד ובקיצור הבנתם... כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133 כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A) וזהו. לסיכום: זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי. תודה HF
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ביימים הקרובים הכל יש רק המעבד נישאר בסימן שאלה. המחשב בעיקר למשחקים מה יותר עדיף? E8400 או Q9300 מה יותר חזק ומה ירזיק יותר זמן? המפרט הוא כזה... Core 2 Quad Q9300 Cpu: intel - כנראה... Mather board: gigabyte ga-p35-ds4 Memory: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB Gpu: OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm fan Pcu: Case: nzxt tempest Thermalright ultra 120 extreme cpu cooler cpu cooler: Fan: noctua 120mm case fan silent Hard drive: WD3200 AAKS 16mb SATA2 Mouse: Logitech G5 DVD±RW GH20NS x20 Black SATA LG
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, כרגע יש לי ג'יגה זכרון מורכב מ 4 סטיקים DDR1 ב 400mhz עכשיו קיבלתי 2 סטיקים נוספים בחינם של 512DDR1 אבל ת 333mhz אז עכשיו אני רוצה להחליף 2 מהסטיקים הנוכחים ולהשים את החדשים , שיהיה 1.5 ג'יגה לא יהיה בעיות ? ואיך זה יפעל , אני מבין שזה יפעל על התדר הנמוך יותר .. אז מה במקום שיפור יהיה ירידה , או שהתדר פחות משפיע מנפח ? תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-