עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב: אז ככה אני צריך המלצה ללוח M ומעבד תגידו לי איך זה למשל? [h=1]Asus Z97-C LGA1150[/h] [h=1]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB[/h]סליחה על הגודל פשוט אין לי זמן להקטין את זה זה דרך KSP אגב תודה מראש ואם יש משהו יותר טוב מזה אשמח לשמוע. שבת שלום

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by DisinfectedDuck,

נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודה על מחשב עם זכרונות DDR2 עם 512 מגה עם 400 MHZ לבין זכרונות עם 533 MHZ ? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by bennash,

יש לי מעבד E2160 1.8GHZ ולוח ASUS P5L-MX. עכשיו רציתי החליף למעבד חזק יותר E8400 3.00GHZ, שהכנסתי את המעבד עם משחה חדשה והדלקתי את המחשב המחשב לא עלה בכלל בגלל שבדקתי בעוד מחשב אני יודע שהמעבד עובד וגם בדקתי שהכל מחובר כמה פעמים לפני שהחזרתי את המעבד הקודם (E2160). עכשיו אני יודע רק לעשות שידרוג ביוס ללוחות של ג'יגה בייט (שם אתה שם את הקובץ השידרוג בדיסק און קי לוחץ דל במקלדת באתחול של המחשב לוחץ Q ובוחר את הקובץ) בגלל זה בדקתי בחוברת שלמ ASUS ורשום שם מה שרשמתי בקובץ DOC ועשיתי לפי ההוראות אבל קיבלתי את ההודעה בתמונה. (יש לי מערכת חלונות 7 אולטימטיבית 64 בית). א. האם המעבד לא עובד לי במחשב זה בגלל שהביוס לא מעודכן? ב. האם ההודעת שגיאה בהפעלת הדיסק של ASUS היא בגלל שיש לי…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. להנאתכם: http://www.tomshardware.com/cpu/20050525/pentium4-10.html מעניין יהיה לראות יונה מול 64X2 Summary: With a simple adapter, Intel's Pentium M processor can be used on veteran mainboards based on the i865 and i875 chipsets. Would you believe that this unorthodox combination proves to be so fast that it beats even the Athlon 64 FX and the Pentium 4 Extreme Edition?!

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  6. ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  7. שלום אני רוצה הולך לקנות עכשיו מחשב חדש ואני ממש לא סגור על לוח... אני הולך לשים C2D E8400\E8500 עם 4GB זיכרון 1066MHZ, וכרטיס מסך HD4890 1GB עכשיו אני מחפש לוח שיתאים לOC רציני עד 800שקל אני חשבתי על כמה Gigabyte EP45-DS4 או asus P5Q pro turbo או P5Q3 או P5Q-E או P5Q Deluxe או DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS או DFI LANPARTY DK X48-T2RS שקצת יותר יקר או DFI LANPARTY DK X38-T2RB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by blue_wolf,

סליחה על הבורות , אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר : Intel® Core2 Duo E6300.1.86GHz 1066MHz FSB ה1066 זה ה FSB זה הבנתי מה אומר לי ה E6300 וה 1.86GHz ומה מהירות השעון ? תודה.

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  9. כותרת אני צריכה לשים לב לאיזה מאפיין של הזיכרון? DDR2 זה מה שקונים היום נכון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dezavoo,

בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by kkffiirr,

שלום קיבלתי מחשב מסוג thinkcentre A52 8381 של לנובו, ללא מעבד. הסתכלתי באתר וראיתי שהלוח תומך עד למעבדי פנטיום D האם זה יתכן? או שהם סתם כותבים את הקונפיגורציות השונות שנמכרו על ידם? אני רוצה לשאול, מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתאים לו תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איך אני יודע לבחור את הספק שלי עבור מחשב מסויים? מתי מספיק 300 ומתי צריך 400? הנה המפרט : AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty SATA - 160GB 7200RPM - WD 8mb Buffer - 5Y Warranty NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - 2Y Warranty Bulk Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes - Gigabyte GV-R955128D (BULK) - 1Y Warranty Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK Compucas…

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  13. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  14. אני קראתי פה בכל המדריכים שיש שבעצם מקבלים את הדבר הכי נמוך מבחינת תדר (667/800...) השאלה שלי היא - אם יש לי מקום לארבעה כרטיסי זכרון ואני שם : * שניים שכל אחד מהם 2GB - כלומר ביחד 4GB + * עוד שניים שכל אחד מהם 1GB - כלומר ביח 2GB אני אקבל בעצם 6GB או שגם פה הנמוך קובע ובעצם אני אקבל רק 4GB (כאילו שכל כרטיס של 2GB יקטן). אשמח לתשובה, תודה רבה ושבוע טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yotam.B,

היי, אני לפני קניית מחשב נייד ואני עומד על כך שבנייד שלי יהיה מעבד i7. ראיתי שישנם כל מיני סיומות למעבדים. הסתכלתי בשאלות נפוצות ולא הצלחתי למצוא שם תשובה מלאה. מזה הU? M? Q? בטח יש עוד שלא יצא לי להיתקל בהם. מה המשמעות של האותיות האלה ואם אפשר פירוט בבקשה. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך. עוד חודש אני נוסע לכמה ימים לניו-יורק ווושינגטון DC. האם כדאי לי לקנות שם? האם המחירים יהיו זולים משמעותית במידה כזו שכדאי לי להסתכן ושלא יהיה לי אחריות בארץ? תודה!

17. Started by חרמןחומרה,

כרגע יש לי צ'יפ אחד של 256 ddr 266mhz והזמנתי צ'יפ נוסף של 256mb ddr 400mhz רציתי לדעת האם יהיה בעיה כלשהי כאשר יש שני כרטיסי זיכרון הפועלים במהירות שונה? ואיך אפשר לבדוק את זה

• 13 תגובות
    • 739 צפיות
  18. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Bear Cub,

שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא? תודה.

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  20. מעבד - OC יבוצע, כך שאפשר להציע מעבד זול שאפשר להפוך לחזק. אל תרחמו, אני מוכן לבצע OC כבד על המחשב. לוח אם - אני צריך כרטיס מסך מובנה ואני יודע שבד"כ זה לא משתלב עם OC, אבל אני סומך עליכם שתמליצו על משהו טוב. אם זה ממש בעייתי, אז אפשר גם לפצל ואני אקח כרטיס מסך זול, כמובן בהמלצתכם. זיכרון - אני הולך לכיוון של 4 ג'יגה ומוכן להרחיב את התקציב אם צריך. עד לפני שנתיים הייתי די מעורה בעסקי המחשבים, אבל כיום אני פחות, ולכן התקציב שהעמדתי הוא גמיש (מאוד!). אם התקציב אינו הולם את הדרישות שלי, כתבו זאת ואני אשנה אותו בהתאם להצעתכם.

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  21. מעוניין להחליף מעבד, לוח וזכרון. הקיים הוא: i5 2500K באוברקלוק ל 4.5GHz, לוח MSI Z77!-GD65, זכרון Corsair Vengeance DDR3-1600 אני רוצה להרכיב את המחשב מחדש במארז Obsidian 250D ולכן דרוש לוח Mini ITX. למעבד חשבתי ללכת על ה i5 6600, דרוש אצלי מעבד חזק כי אני מנגן סרטים עם אינטרפולציה והאצת חומרה. לגבי הלוח אני לא סגור מה אני צריך, נראה שאין ממש מבחר גדול של לוחות Mini ITX לפחות ממה שבדקתי ב KSP, TMS, Ivory, IQPC וכו. אשמח להמלצות לגבי לוח אם טוב.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by ofergpr,

שלום יש לי עכשיו מעבד של אינטל: LGA 775 Intel Pentium 4 650, 3400 MHz ורציתי לדעת אם בכלל אפשר לעשות החלפה למעבד יותר טוב. ואם כן ,אם בכלל שווה לי להחליף לחדש יותר

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  23. ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'? יש השערות לגבי ביצועיהם? כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם. המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by erezdery,

שלום לכולם אני מעונין להרכיב מחשב HTPC אני מתקשה בבחירת לוח אם,כרטיס מסך ומעבד רוב השימוש במחשב יהיה לסרטים וגם קצת משחקים אני ישתמש במארז http://www.amexdigital.com/505bdr_frontb-s.gif המארז הוא Low Profile ומפה מתחילה הבעיה שלי המחשב ישמש למשחקים ובגלל זה קשה לי למצוא לוח אם עם כטיס מסך מתאים או כרטיס מסך Low Profile אשמח אם תמליצו לי על לוח אם , מעבד מתאים , אם צריך אז כרטיס מסך Low Profile תודה מראש

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by ToR,

מה ההבדלים בביצועים וב-OC בין שתי ה חברות בלוחות אם בגרסה ה KT333 +ga-7vrxp / epox 8k3a היתרון בGIGABYTE זה ה USB2 ו ה DOUBLE BIOS השאלה היא מה היתרון מבחינת ביצועים וOC

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.