עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. מסתבר ששני החבר'ה בכותרת לא ממש מסתדרים. ניסיתי כל קונפיגורציה אפשרית. רץ יופי על 800, לא עולה בכלל על 1066. הביוס מאתחל עצמו לדעת... גוגלתי את העניין הזה קשות ולא מצאתי אף פתרון, שעובד. המעבד שלי הוא - E5200 להשלמת התשבץ... ספק הכוח? CORSAIR VX450

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם הלוחות הנ"ל טובים לOC למעבד E6300 ? וגם האם יש הבדל בינהם ואיזשהו יתרון של אחד על השני?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תוכלו לעזור לי בבקשה אז ככה המחשב שלי הוא AMD 3000 64 BIT ויש לי 2 סטיקים של 256 שעובדים כDC והארד דיסק של 80 ג'יגה אז הקומבינציות שאני חושב אליהם זה: 1) לקנות עוד 2 סטיקים של 256 והארד דיסק נוסף (ואז יהיה לי זיכרון של 1 אבל החיסרון יהיה שלא יהיו יותר סלוטים פנויים) 2) לקנות עוד 2 סטיקים של 512 סך הכל יהיה לי ג'יגה וחצי (שאין לי מושג עד כמה הוא אפקטיבי) אבל להישאר עם הארד דיסק מציק רק של 80 ג'יגה ( שלא מספיק לכלום). עוד דבר שכדאי שאציין שחבר הביע לי פעם זיכרון משומש של (256) והכנסתי אות למחשב בנוסף ל2*256 והוא עשה לי מסך כחול (בקיצור דפק לי אותו) אז הבאתי אותו לדוד שלי שביקש ואצלו הזיכרון עובד כמו פנתר ובזכותי יש לו עכשיו 512 במקום ה256 .... תודה רבה לכל התותחים ....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש לוח אם למחשב חדש שאני קונה. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad Q8200, זיכרון 2ג'יגה, ד.קשיח 500GB, כ. מסך שלא מובנה בלוח אם. (משתמש ממוצע) אני ממש לא מבין בדגמים של לוחות אם, אבל יש לי כמה שמות של דגמים שהומלצו לי: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz - בסביבות 300 ש"ח ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz - בסביבות 600 ש"ח GIGABYTE EP43-UD3L - בסביבות 500 ש"ח GIGABYTE EP45-UD3L - בסביבות 600 ש"ח אשמח לדעת מי מהדגמים הכי מומלץ או שאשמח גם לקבל הצעות לדגמים אחרים של ASUS או GIGABYTE בטווח מחירים הזה. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי . כן כן שנים רבות . האם לעדכן ביוס ללוח-TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 כרגע עם ביוס - 3602 יצא חדש - 3701 - עם - 0x125 וגם גירסת בטה - 3802 - עם - 0x129 כרגע הביוס מכוון ידנית .אין בררה. בכללי נעול על -1.35V עדין יש פיקים ל-1.41V הקסטום לופ עומד בזה. כל עוד המחשב שלי הכל בסדר. כרגע חושב למכור ולא מתאים לי איזה איפוס ביוס לא מתוכנן והמחשב עולה באש. מצד שני שמועות על בעיות בלוחות לאחר עידכון ? מה אומרים ? מה קורה זקן השבט השמח לתגובתך

8. אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎ כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kobx,

הורידו מחירים כנראה.. כרגע הכי זולים בארץ E6300 עולה 1121 ש"ח 64000 עולה 1354 ש"ח השאלה הגדולה היא האם יש להם במלאי תהנו http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=430 עדכון: המצר במלאי!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איזה טמטום. פיצ'ר בסיסי שהיה קיים בכל לוח ב20 השנה האחרונות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by VanGuard,

ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 זאת אומרת איכות זיכרון או כמות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by roee7777,

שלום, יש לי זכרונות G.Skill DDR3 4096MB 2000Mhz CL9 Ripjaws ולוח Gigabyte GA-P55-UD4 הזכרונות עובדים כרגע על 1333Mhz , וכשאני נכנס לביוס ומשנה ל- extream profile שהם יעבדו ב- 2000Mhz , אני שומר ועושה הפעלה מחדש של המחשב, והוא קורס ..שוב ושוב עד שהוא מחזיר אוטומטית את הזכרונות ל- 1333Mhz . מה לעשות?? ניסיתי את כל האפשרויות בביוס. הלוח הזה מגביל אותי? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני זקוק לשילוש הקדוש בשביל להפעיל משחקים כבדים מאוד: UNREAL 2 , DOOM 3,BF 1942. ועוד שאלה איזו חברה יותר אמינה AMD או INTEL ??? תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by exodia,

??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קראתי באתרים מחו"ל שמיקרוסופט ממליצה על זכרונות ECC, שגורם למחשב להיות הרבה יותר יציב. http://www.eweek.com/article2/0,1895,1925520,00.asp ציטוט: it should significantly improve the reliability of Windows Vista running on ECC-equipped hardware מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ולכן אני אוכל לקנות לוח אם שתומך, ומכיוון שאני לא מתכוון לעשות שום oc, האם כדאי לי לרכוש זיכרונות ecc? הבנתי שמהירות הזיכרונות הוא טיפה איטי יותר? האם זיכרון במהירות 667 כמו זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4311 הוא איטי יחסית ל 667 שהוא לא ecc?

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eran256,

היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by verynoti,

היי אני מחפש לוח אם למחשב החדש שלי (חלק מהחלקים יש לי כבר נשאר עוד כמה) על איזה לוח אם הייתם ממליצים לי במחיר הזה? ואם אתם ממליצים על היקר יותר תסבירו לי למה פשוט מצאתי כל כך הרבה ולא ידעתי מה כדאי ואיזה כדאי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נכון שבד"כ תמיד כשיש ליבה חדשה למעבדים מסוימים נותנים לליבה הזאת כינוי נכון? :< אז ב AMD זה אמור להיות- נגיד במעבד 2100+ אז למה אני יכול לקנות רק של ליבה Thundbird B ? כאילו אם אני רוצה לקנות T-Bred B? ולמה ה T-Bred A/B לא מופיעים בטבלת המעבדים של AMD?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by elibegi,

שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים