עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by saked119,

מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. לפני הכל תסתכלו על המפרט שלי ותגידו: למה המשחק gta3 לא סוחב ומשחק בפחות מ20fps? חשבתי שזאת בעייה של הכרטיס מסך אז שדרגתי מtnt2 m64 לpalit xpertvision radeon 8500 (le) האם זו בחירה טובה? (קיבלתי במחיר נמוך של 750 שקל כולל מע"מ כולל הכל) האם זה בגלל המעבד? לפי תקציבי היחסית נמוך אני רוצה לשדרג למחשב עם לוח אם, מעבד, זכרונות ואולי גם קירור חדש. ההצעה שלי הייתה: amd athlon xp 1600+ 1.47Ghz איזה לוח אם במחיר זול (כמה שיותר) אבל שיספק את הסחורה ולא יתקלקל תוך יום וחצי (האם כדאי לוח של epox?( ושיתמוך בזכרונות ddr pc2100 האם יספיקו לי זכרונות 128mb ddr266 pc2100? האם אני אוכל להתקין גם זכרונות sdram שקיימים אצלי במחשב? האם לוח האם כמה שיותר מהכרטיס מסך? תודה רבה, אסף

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yotamoo,

טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, שמתי במחשב זיכרון חדש http://www.gskill.com/en/product/f3-1333c9d-8gao ניכנסתי ל BIOS ואז קופצת לי ההודעה הבאה: מה זה אומר ומה צריך לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by fitch,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 2500+ Barton ואני מתלבט איזה לוח עדיף מבין אלה שבכותרת... אנא עיזרו לי להחליט, ותנו תשובות טובות ולא ב2 מילים. תודה רבה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. רגע - אנשים פה אמרו שכאשר מזמינים חלקים צריכים לקבל איתם עוד כול מיני חלקים , שנוספים , כמו כבלים תוספות חיבורים וכו.. כידי שאני ידע שלא עבדו עליי , מה אני צריך לקב בכול איזה ? אני קונה קודם כול רק את שלושת אלה , כרטיס מסך אני יחכה ל GFORCE FX מעבד : AMD 2400+ לוח : ASUS A7N8X DELUXE זיכרון : XTREM DDR 256 333MHRZ איך המחשב , אני יוסיף עוד זיכרון בעתיד ? איך המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם כבר זמן מה שאני נתקל בתופעה מוזרה מאוד בחיישני טמפ' נסיתי מספר תוכנות אם זה hwmonitor . realteamp . speedfan . ועוד כמה שאני לא זוכר כולם מראות לי טמפ' נעה בין 59-ל 79 שרוב המקרים זה 65 בכל הליבות קצת חמים אצלי בבית ( המחשב בסלון ) וכשאני מפעיל מזגן זה יורד מעט מה שהכי מוזר זה , בביוס טמפ' המעבד על 43 והלוח 36 ( סתם בדקתי עכשיו ) לפני הפעלה של המזגן .. מה אפשר לעשות אם בכלל ? בתוכנות של הווינדוס ? כי זה לא הגיוני שבביוס יראה לי ככה ובתוכנה ככה , מה קורה פה ? מדובר על 2600K , לוח P8P67 DELUXE , קירור whatevercool transformer 4 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. די מפתיע אפילו מאוד.

9. Started by captaincaveman,

קניתי 8K3A+ (מקבל היום). כרגע המחשב עובד עם ה-A7M266, יש סיכוי ש-WINDOWS XP יצליח להתגבר על ההחלפה או שכדאי לוותר על הנסיון ולהתקין מחדש? (לא יודע אם זה מתאים לפה או למערכות הפעלה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by darkviper,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by davidbr,

כשניסיתי להוריד את המעבד מהלוח אם הוא יצא בסדר ביחד עם הצלעות קירור והמאוורר עליו כשכולם מחוברים. קראתי איפשהו שכשמוצאים את המעבד אז אין ברירה אלא להפריד את גוף הקירור מהמעבד. איך יכול להיות שאצלי הכל יצא ביחד? תודה לכל המגיבים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נכון שבד"כ תמיד כשיש ליבה חדשה למעבדים מסוימים נותנים לליבה הזאת כינוי נכון? :< אז ב AMD זה אמור להיות- נגיד במעבד 2100+ אז למה אני יכול לקנות רק של ליבה Thundbird B ? כאילו אם אני רוצה לקנות T-Bred B? ולמה ה T-Bred A/B לא מופיעים בטבלת המעבדים של AMD?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shaul,

היום אני בא להדליק את המחשב, אבל, המחשב לא נדלק... התחלתי לבדוק איפה הבעיה, זה לא הספק, בגלל שהאורות בלוח אם דלוקים, מאותה סיבה זה גם כנראה לא הלוח אם ככה שנשארנו עם המעבד אז תכלס, איך אני יכול לדעת אם הוא נשרף או לא?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ADA3000BPBOX AMD ATHLON 64 3000+ PROCESSOR SOCKET 939 $167.05 ADA3200BPBOX AMD ATHLON 64 3200+ PROCESSOR SOCKET 939 $217.27 ADA3500BPBOX AMD ATHLON 64 3500+ PROCESSOR SOCKET 939 $302.88 ADA3800BPBOX AMD ATHLON 64 3800+ PROCESSOR SOCKET 939 $471.66 אם אלה המחירים אצל אחת מהחנויות הראשונות בעולם אז כנראה שלא תהיה בעיה של מחירים גבוהים מעל למחיר הרשמי. קשור לחנות (לא המלצה לקניה!!! לא מכיר את החנות הזאת): http://www.shopblt.com/cgi-bin/s.cgi?ORDER_ID=929541330&s_lastpos=0&t_all=1&s_max=25&s_all=ADA+BPBOX מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=808600#post808600

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. על פניו לא משהו מעניין. יש שם עוד 100 מגהרץ אבל יש עוד משהו משונה שגיליתי עכשיו שלא ממש בולט בשום מקום. 4150 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77486/...Cache-3_50-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 72°C 4160 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77488/...Cache-3_60-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 66.4°C ויש עוד הבדל. ב 4160 יש משהו שאין ב 4150 ושמו Secure Key שאינטל אומרים עליו ש "Intel® Secure Key consists of a digital random number generator that creates truly random numbers to strengthen encryption algorithms." אז מה הם עשו שם בעצם עם הטמפרטורה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ilya_f,

שלומות חבר'ס, אני רוצה להחליף את המעבד במחשב ל4 ליבות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. המפרט מצורף. אודה לכם מאוד, תודה שפיצים!! וחג שמח!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by דין.,

שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by NuXeR,

טוב ככה , שידרגתי את המחשב שלי (בגדול) ל- Epox 8RGA+ 512MB Winbond PC3200 DDR400 Amd athlon xp 1700+ 0.13 ואני עם : Radeon 9000 pro 64mb westren digital 20gb 24MB\S ספק ומארז גרועים. יש לי כרגע 1200 ש"ח לשפר...ויש לי הרבה שיפורים , אני יביא פה רשימה אם למישהו יש רעיון נוסף לרשימה בבקשה תגידו... השאלה שלי היא מה מהשיפורים הנל יתן לי ביצועים הכי טובים : 1)לקנות עוד 512MB זיכרון - 550 ש"ח 2)להחליף מארז + ספק ל-Compucase Super Midi Tower 6919 + Hec 300W עולה 410 ש"ח 3)לקנות HD של Maxtor 80GB 8MB - עולה 700 ש"ח 4)למכור ב-400 ש"ח את הרדאון ולשפר לרדאון 9500 פרו - 1200 ש"ח 5)לקנות קירור ל-OC הענק שאני מתכנן שזה SK-7 עם Tornado 80mm - עולה 250 ש"ח. מתוך כל אלו יש כמה אפשרויות ל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by YoShow,

אני הולך לקנות מחשב חדש לקראת סוף יוני - תחילת החופש הגדול. האם יהיה כדאי לי באותו זמן להשקיע בdual core או לקנות AMD 64 bit עם ליבה אחת. המחיר של dual core כרגע הוא מוגזם. כמו כן האם בסוף יוני עדיין יהיה כדאי יותר לקנות x800xl או משהו אחר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. https://wccftech.com/amd-ryzen-and-intel-core-cpu-market-share-may-2019/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sapartil,

מה ההבדל בין CORE 2 DUO ל DUAL CORE ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by y_i_c,

איזה מעבד עדיף ATHLON XP 2600 or ATHLON XP Barton 2500 ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512K או שאני טועה....? עידו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים