עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מותר לחנות בכלל להטעות ככה אנשים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by rubib,

חברים יקרים, אני עומד לרכוש מחשב חדש ומכיוון שיש לי נטייה להיקשר לברזלים האלה אני כולי בהתרגשות. אחרי שהגעתי להחלטה על כרטיס מסך (HD4870 - בעזרתם האדיבה של החברים כאן), זיכרון (4GB- כל החברות אותו דבר?!) החלטתי לבדוק מה קורה בשוק המעבדים. קראתי וגם קיבלתי תשובות מגוונות, לפעמים מגוונות מדי לגבי איזה מעבד לקחת. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (תלת מימדיים), גרפיקה (3dmax), וכמובן גלישה באתרי פורנו ועכשיו לשאלה: יש שני סוגים של מעבדים: QUAD וDUAL. מצד אחד לQUAD יש ארבעה ליבות שזה אמור להיות יותר מהיר אבל מצד שני אומרים שרוב היישומים לא משתמשים בארבע ליבות ומכיוון שהן מתייחסות אליו כ2 ליבות אז הוא בעיקרון חלש יותר ולכן כדאי לקחת כבר 2 ליבות חזק (E8400?). מצד שני יש כאלה שאומרי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yonni,

ללוח הזה יש צ'יפסט ICH9R ולפי מה שאני יודע פיצ'ר אחד של הצ'יפסט זה: INTEL MATRIX RAID - 1, 0, 5, 10 אבל משום מה בפרטים הטכניים של הלוח אם אין שום איזכור לMATRIX . רק ל RAID של /JMicron האם יכול להיות שאין Kו או שפשוט לא טרחו לכתוב את זה. מלבד זה יש לכם דיעות לגבי הלוח הזה? הוא יעמוד ב OC צנוע של 3.2 ל Q6600?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amisha,

ראיתי את זיכרונונת האלו בביקורות ואני עדיין בהלם ............... מה איתכם ??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. למרות שתוכניות ההשקה לשנת 2019 נדחו - ב-AMD מבהירים כי סדרת מעבדי ה-HEDT לשוק הביתי עוד תבצע את הקאמבק שלה לכתבה

8. Started by חחgitech,

http://tinypic.com/view.?pic=im6vyd&s=6 בתמונה אין ערך ל- RaTED FSB למה אין נתון ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש שילוש(לוח.מעבד.זיכרונות)לגיימינג כבד..מעבד שיריץ הכל על האיכות הכי גבוהה..כגון קרייסיס..באטלפילד..GTA V.. תקציב כעיקרון 1200 אבל אני יכול להמשיך לחסוך עוד כסף..לא לוותר על ביצועים..רק תגידו מה כדאי ואני יחסוך KSP מת''מ..מזומן מפרט עכשיו: e7500 @3.7 ep-45 ud3lr 2x2 gb ocz 1066 gtx660 1440x900 enermax naxn 550

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בביקורת זו אנחנו מסתכלים על לוח האם המתקדם והחדיש ביותר עבור מעבדי ה-Threadripper של AMD - זה שמוכן כבר עכשיו לקבל מעבדים עם 64 ליבות ולסחוט מהם כל טיפת יכולת לכתבה

11. Started by Cynicoren,

שלום, ביומיים האחרונים המחשב נתקע כל הזמן לכמה שניות. מהבדיקה הפשוטה שעשיתי נראה כי כל גמה דקות ה CPU USAGE קופץ ל100%, גם כאשר אינו אמור להריץ שום תוכנה (שאני יודע עליה). מה לדעתכם גורם לספייקים האלו וכיצד להחזיר את ניצולת המעבד למצב רגיל ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נכון שבד"כ תמיד כשיש ליבה חדשה למעבדים מסוימים נותנים לליבה הזאת כינוי נכון? :< אז ב AMD זה אמור להיות- נגיד במעבד 2100+ אז למה אני יכול לקנות רק של ליבה Thundbird B ? כאילו אם אני רוצה לקנות T-Bred B? ולמה ה T-Bred A/B לא מופיעים בטבלת המעבדים של AMD?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by I_S,

מה הם הHyperTransport Links? אני יודע שזה קשור למעבדי הAmd החדשים(טכנולוגיה חדשה של Amd). ומה זה משנה אם יש שלושה שנים או אחד מהם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי התלבטות קשה בין שני לוחות אם מומלצים בתקציב של עד 900 שקל האחד הוא: GIGABYTE-965PS3 S775 DDR2 800MHZ השני הוא: ASUS-P5B S775 P965 DDR2 800MHZ הלוח של GIGABYTE קצת יותר יקר ברוב האתרים שבדקתי, אני לא מתכנן לעשות OC מה עדיף מבחינת ביצועים, קירור, תמורה לכסף, כרטיס קול, וכו'..... שני הלוחות זהים מאוד בתכונות שלהם ושניהם תומכים במעבד החדש ארבע ליבות של אינטל אודה לכם אם תעזרו לי בהחלטה איזה לוח עדיף ומשתלם יותר

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by or,

איזה שילוב של לוח ומעבד עדיף (בערך אותו מחיר): http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/newexlm/iframe.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_75&products_id=526 או: http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/771.12.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_76_129&products_id=567 ותציעו דו שילובים בערך באותו תווך המחירים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Wolf-Net,

שלום מחפש מישהו שיודע איפה היכן למצוא לוח אם ABIT ואיזה סוג של מעבד + זיכרון לקחת עם הלוח הנ"ל. אם מישהו יכול להמליץ לי ולרשום לי איפה אפשר לקנות זה יהיה אחלה, אם תוכלו לכתוב לי גם לפרט פרט איזה סוג עדיף לקחת. (מחיר, סוג, חברה, ואיפה) ( לוח אם, זיכרון , מעבד). יהיה מעולה מאוד המחיר שאני מחפש בין 1000 ל- 2500. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by NuXeR,

טוב ככה , שידרגתי את המחשב שלי (בגדול) ל- Epox 8RGA+ 512MB Winbond PC3200 DDR400 Amd athlon xp 1700+ 0.13 ואני עם : Radeon 9000 pro 64mb westren digital 20gb 24MB\S ספק ומארז גרועים. יש לי כרגע 1200 ש"ח לשפר...ויש לי הרבה שיפורים , אני יביא פה רשימה אם למישהו יש רעיון נוסף לרשימה בבקשה תגידו... השאלה שלי היא מה מהשיפורים הנל יתן לי ביצועים הכי טובים : 1)לקנות עוד 512MB זיכרון - 550 ש"ח 2)להחליף מארז + ספק ל-Compucase Super Midi Tower 6919 + Hec 300W עולה 410 ש"ח 3)לקנות HD של Maxtor 80GB 8MB - עולה 700 ש"ח 4)למכור ב-400 ש"ח את הרדאון ולשפר לרדאון 9500 פרו - 1200 ש"ח 5)לקנות קירור ל-OC הענק שאני מתכנן שזה SK-7 עם Tornado 80mm - עולה 250 ש"ח. מתוך כל אלו יש כמה אפשרויות ל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אחרי בדיקות חוזרות ונשנות (SANDRA ו-MEMTEST לרוב), של הזכרון הנוכחי שלי (WINBOND 256MB 3200), הוברר מעל לכל ספק כי הוא לא תקין. הלוח אגב, 8RDA+ (מוכר? :), אבל בדקתי, והבעיה לא בלוח. כנראה יחליפו לי אותו (אני רק צריך להגיע, שזה עניין בפני עצמו), אבל רק בסטיק דומה, וזאת אחרי שיישלחו ליבואן וייבדקו שהוא באמת לא תקין (הוא לא!). בלי קשר נראה לעין, החלטתי שאני צריך (ורוצה) זכרון נוסף. בהתחלה חשבתי על עוד סטיק של 256. שוטטתי לי מחפש אחר טרף קל שיענה לצרכיי ולכיסי (הדל). שמעתי גם המלצות חמות על TWINMOS, ראיתי שהוא דווקא לא יקר. (סביבות 300 וקצת) אבל פתאום נאורו עיניי : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory NIS 444.98 am i dreaming !? :saint: תוספת של 100 ומשהו ש"ח ויש …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 1_Nike_1,

does my mobo supports ata100/133 cables? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_con.htm#4

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by y_i_c,

איזה מעבד עדיף ATHLON XP 2600 or ATHLON XP Barton 2500 ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512K או שאני טועה....? עידו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן חברים, סוף סוף אחרי השקעה רבה וקריעת תחת קיבלתי את הזכרונות החדשים של MUSHKIN !!! קניתי 4 סטוקים של 1 G - mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory. חלקכם יחשבו שאני קצת ... יתכן שאתם צודקים בכל מקרה הנה תמונה טובה שצילמתי בשבילכם\ן: הנה עוד כמה תמונות בסטייל:

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.