מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
תמיד אומרים Cache 6 MB|Cache 4 MB ואני לא מבין למה הוא משמש, תודה. יש גם L1, L2, L3? לא הבנתי למה כל הרבה Lים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאיי לחכות ליציאת המעבדים בעלי 4 ליבות ?? - כי אם כבר הם יוצאים עדיף לרכוש אותם ? - או בעקבות ירידת המחירים הקיצונית של מעברי 2 הליבות ? [ האם בכלל המחירים של מעבדי הליבה הכפולה ירדו באופן ניכר ? ]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם זיכרון ומעבד האם מומלץ או צריך לפרמט? הווינדוס כן עלה אך בלי אקטיביזציה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב בהרכבה. אך ניתן לדעת שמעבד מתאים ללוח אם מסוים ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה נראה לכם שעדיף: 512 MB של זיכרון KINGSTONE DDR 2100 פשוט, או 256 MB של זיכרון CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C ללוח GIGABYTE 7VRXP שתומך עד 2700. תודה...!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם לוח אם GIGABYTE Z97X-GAMING 3 כרגע מותקן עליו 16GB מסוג: G.Skill aegis 2x8GB DDR3 1600MHz PC3-12800 CL11 לאחרונה, אני מוצא את עצמי לחוץ מבחינת הזיכרון ולכן אני מעוניין להוסיף עוד 16GB, הבעיה שלי היא: המלצה לדגם תואם במחיר טוב שיתאים לזיכרונות הללו, ויתאים מבחינת המיקום. בעיית המיקום: על המעבד מותקן Mugen 4, לכן אני לא יכול לשים זכרונות עם קירור גבוה, וגם השאלה שלי איך אני מבצע את תהליך ההרכבה, ראיתי שהמאוורר שהוא מה שעומד מעל הזכרונות מחובר עם קליפסים. האם ההוצאה של המאוורר פשוטה ורק לשים את הזכורונת ? כי אני לא מתכוון לפרק את כל הקירור בשביל כך. צירפתי תמונה וקישורים לדגמים שראיתי: אשמח לשמוע בקשר לדגמים אם מתאימים (אחד מהם זה אותם זכרונות שכבר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים בעוד 9 ימים צפויים לצאת 3 מעבדים חדשים מסדרת ה Ci7. האם עפ"י ניסיון העבר, הדבר יביא לירידת מחירים בסדרות הישנות יותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם.... יש לי שאלה....אני מתכוון לרכוש מחשב חדש לשימוש כללי (כולל משחקים), רצוי שיהיה מחשב חזק. יש לי גם צורך, בגלל העבודה להריץ שרתים ותחנות עבודה וירטואליות, אני הולך להישתמש בHyper - V של מייקרוסופט. אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם מתאים שיתמוך בפונקציית ה-Virtualization Technology אני עדייך מתלבט בין אינטל ל-AMD. ה-HYPER -V חייב תמיכה ב-VT ברמת ה-BIOS בלוח אם (בדרך כלל יש אופציה כזאת בביוס שאפשר להפעיל או לכבות) בנוגע למעבד אין אם זה כל בעיה, כל מעבד חדש גם אינטל וגם AMD תומכים בטכנולוגיה זו. ניסיתי לפנות למומחים בפורום GIGABYTE ולא קיבלתי תשובות מספקות מספיק. הלוח אם הנוכחי שלי EP43-UD3L של GIGABYTE אמור לתמוך באופציה הזאת (אבל אין אותה בביוס, גם אחרי …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, סוף סוף אחרי השקעה רבה וקריעת תחת קיבלתי את הזכרונות החדשים של MUSHKIN !!! קניתי 4 סטוקים של 1 G - mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory. חלקכם יחשבו שאני קצת ... יתכן שאתם צודקים בכל מקרה הנה תמונה טובה שצילמתי בשבילכם\ן: הנה עוד כמה תמונות בסטייל:
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שני המעבדים עולים 1170 שקל ה 12700 יש לו 8 ליבות ביצועים ו 14600 יש 6 ליבות ביצועים ויותר ליבות חסכוניות , אני מחפש מעבד סביב 1000-1200 שקל . ה 12700 חזק מ 14600 או חלש ממנו ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר חודשים חיפשתי לוח אם ומצאתי אחד שמתאים לדרישות שלי ומצאתי את הלוח הבא M2NPV-VM asus לינק http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=424703 יש בו יציאת כרטיס מסך מובנה סביר + יציאה לטלויזיה. בסוף לא קניתי, אני רוצה לדעת האם יש היום לוח בעל יכולות דומות שמשתלם יותר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יכולה להווצר בעיה אם הזכרונות לא זהים שניהם של 512 אבל לא מאותה חברה וגם אחד הוא 2.5 ואילו השני הוא 3.0
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא שמע פעם על השם הזה? (Hynix) אני מעוניין לרכוש זיכרון RAM ומצאתי בזול את ה8GB RAM שלהם http://www.tms.co.il/product/13124 מומלץ, לא מומלץ? אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך זה שלוח אם כזה עם כל האפשרויות שיש+ FIREWIRE + GF 4 CARD, עולה כ"כ מעט - 850 ש"ח.... יש לו כל מה שיש ללוחות באותו מחיר אבל גם כרטיס GF שלבד עולה 350 -400 ש"ח. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם למעבדי I5/I3 עם כרטיס מסך חזק יחסית - לא למשחקים/תוכנות עיצוב אלא לאפליקציות משרדיות, אבל כאלו שדורשות יכולות גרפיות משמעותיות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם שח ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. עקב חוסר איוורור, קניתי מאוורר חדש. ההחלפה עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך.עשיתי בדיוק כמו שהיה רשום במאמר שהתפרסם פה. סגרתי את המחשב, הפעלתי - וכלום !!! כל המאווררים עובדים כמו שצריך, הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. המחשב לא "עולה" - ולא יוצא שום סיגנל החוצה מכרטיס המסך (למרות שהמאוורר שעליו - עובד). המוניטור נשאר שחור. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שדפקתי משהו שמעבד עם כל ההחלפה הזו. אז ניסיתי עם מעבד אחר, זהה. שום דבר. מה קרה? נדפק הלוח-אם? איך קורה דבר כזה??? ??? ??? מחכה לתשובה מהירה, cKb
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לרכוש את הלוח אם P7P55D של ASUS ובאתר שלהם רשום שהוא תומך רק ב - CF,האם מה שתומך ב- CF אמור לתמוך גם ב-SLI? אודה מאוד לעוזרים! מצורף קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ בתודה, שגיא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לדעת קצת בפרוט מה זה: הגשר הצפוני, גשר דרומי, ושער ראשי. במילול מפורט שלכם, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת המבוסס על לוח אם לשני מעבדים האם למישהו יש נסיון בבניית כזה שרת? אני צריך המלצות לסוג המעבדים (AMD, או INTEL) ודגמים ספציפיים, כנ"ל לגבי הלוח, זכרונות, ולא פחות חשוב מארז כל עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי בבקשה אז ככה המחשב שלי הוא AMD 3000 64 BIT ויש לי 2 סטיקים של 256 שעובדים כDC והארד דיסק של 80 ג'יגה אז הקומבינציות שאני חושב אליהם זה: 1) לקנות עוד 2 סטיקים של 256 והארד דיסק נוסף (ואז יהיה לי זיכרון של 1 אבל החיסרון יהיה שלא יהיו יותר סלוטים פנויים) 2) לקנות עוד 2 סטיקים של 512 סך הכל יהיה לי ג'יגה וחצי (שאין לי מושג עד כמה הוא אפקטיבי) אבל להישאר עם הארד דיסק מציק רק של 80 ג'יגה ( שלא מספיק לכלום). עוד דבר שכדאי שאציין שחבר הביע לי פעם זיכרון משומש של (256) והכנסתי אות למחשב בנוסף ל2*256 והוא עשה לי מסך כחול (בקיצור דפק לי אותו) אז הבאתי אותו לדוד שלי שביקש ואצלו הזיכרון עובד כמו פנתר ובזכותי יש לו עכשיו 512 במקום ה256 .... תודה רבה לכל התותחים ....
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות פנטיום 4 2.4 ואני עוד מתלבט בקשר ללוח אם בהתחלה חשבתי לקחת את הלוח הבא: Gigabyte GA- 8GE667 Pro אבל אחר כך התברר לי שיש לו רק AGP 4 אז אני לא יודע מה כדאי אולי כדאי לוח אם של אינטל? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-