עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elioz.edri,

הודיעו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות שלהם?? ואולי גם סדרות של לוחות אם חדשים?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by ffetetg,

שלום חיפשתי לוח למעבד בולדוזר שתומך ב- PCI-E 3.0 ולא מצאתי לוח עם PCI-E 3.0 http://www.amtronics.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=7&cat=5&subcat=65

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, קניתי מ-RSM זיכרונות ELIXIR 1333MHz קיט של 4GB (שזה אומר 2X2GB). ועכשיו בדקתי את המהירות שלהם וזה מה שרשום: איפה שסימנתי (באדום) רשום PC3- 10700 (667MHz) האם זה בסדר ? כי אני יודע שהסימון של 1333 זה 10600 ..

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by g.xorre,

שלום. לאחרונה לוח האם הישן של חבר טוב שלי נפח את נשמתו. הוא לא מוכן להפרד מהמחשב, לכן אם מישהו יודע במקרה על חנות יד שנייה כלשהי, או פורום מסויים שיוכל לעזור לנו למצוא לוח אם דומה () או אפילו אם סתם יש לכם מחשב עתיק שזרוק בבוידעם אקראי שעלול להיות עליו לוח האם הנ"ל, זה יוכל לעזור. המוצא הישר יתוגמל בהתאם. תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by david2k,

כותרת* חבר שלי קנה לפני שנה מפרט עם מעבד כזה i7 960 ורק לפני יומיים הוא אמר לי פתאום שיש לו 2.95 בדקתי באתר של אינטל וראיתי שצריך להיות 3.2Ghz זה שהוא ילך ויחליף זה יקרה.. אבל מה זה@!#!@?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by ha,

ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום מישהו מוכן אולי להעלות מדריך כיצד לעדכן את הביוס בצורה שלא תהרוס את המחשב? ניכנסתי לאתר של גיגבייט הורדתי את העדכון ואני פשוט לא הבנתי איך אני עושה את העדכון. (זה חשוב לעדכן את הביוס מכיוון שאם העדכון הוא יידע איך לתקשר אם שאר הרכיבים במחשב ולזהות את כל המהירויות שיש בזיכרון ובכרטיסי מסך) תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by DJO,

אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!

9. Started by natan805,

היה לי מעבד 2.6 i5 750 על סוקט 1156 והוא נשרף לי וקיבלתי חדש i5 760 2.8 על אותו סוקט. האם קיבלתי מעבד יותר טוב? ומה לגבי צריכת חשמל?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד - i5 2500k, נתון. לגבי לוח אם: אין לי כוונה לבצע OC (למרות שידוע לי שמעבד המסויים מותאם לכך). בנוסף חשוב שיאפשר למצות את היכולות הגרפיות המוטמעות במעבד (הגם שמדובר ביכולות צנועות). 'חבר שמבין' המליץ ללכת על כרטיס של Gigabyte. אז הלכתי. תוך שימוש במנגנון ההשוואה המוצלח באתר של החברה איתרתי שני מועמדים: H67A-UD3H-B3 ו Z68X-UD3H-B3. ראו קישור: http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3772,3853 הכרטיס הראשון קיבל ביקורות טובות בכמה אתרים אך קשה להשיגו בארץ משום מה. מצד שני המוכר בחנות המחשבים הקרובה טען שמדובר בהתפשרות וכי מוטב ללכת על הכרטיס השני (אני מרשה לעצמי להתייחס לדבריו בערבון מוגבל). מצד שלישי, הביקורת באתר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Riddler,

שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte MA78GM-S2H rev.1.0, עליו יש מעבד AMD Athlon 64 X2 5200. הלוח סובל מבעיה ידועה של התחממות הNorthBridge, המובילה לכיבוי המחשב. יתר החלקים בטמפ' נורמלית ויש אוורור נאות במארז (דנתי בזה בהודעה ישנה בפורומים של HWzone). אני מתלבט בין שתי אופציות - רכישת קירור איכותי לצ'יפסט (צלעות+משחה+מאוורר 80) בסכום של בערך 200 ש"ח, או רכישת לוח אם חדש בסכום של בערך 450 ש"ח. המחשב במקור שמש לHTPC, אולם כעת הוא משמש כמחשב משפחתי רגיל, בלי שימושים מיוחדים. בהתחשב בהיצע הלוחות היום שמתאימים למעבד הזה, האם יש טעם לשדרג את הלוח, או שעדיף לקנות קירור הולם וזהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by curdi1,

היי, האם מעבדים אלו הם המחליפים של פנום ואתלון ? לאיזה מעבד מקביל של אינטל הם דומים ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. בלוח אם P8H67-M LX B3 של אסוס כתוב שם באודיו שהוא תומך ב8 ערוצים. ובכוכבית שם נכתב : *1: Use the chassis with HD audio module in front panel to support 8-Channel audio output. מה פשר הכתוב. (לא להסביר לי את האנגלית... )? תודה מראש לכל המומחים

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by DisCus,

אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום. מעבד: X6 1090T לוח אם: Crosshair IV זכרונות: G Skill 2100MHz כאשר אני מנסה לכוון את הזכרונות למהירות זאת בביוס, אני שם לב שהמהירות המקסימלית שאפשר לבחור בה היא 1600MHz [למיטב הבנתי, המעבד עצמו תומך במקסימום 1333MHz, אבל חשבתי שהלוח אם אמור לאפשר מהירות גבוהה מזאת]. תזמוני הזכרונות - כפי שרשום עליהם ממש - 11-11-11-30 בעקבות זאת, בחרתי במהירות 1600Mhz, וכיוונתי את התזמון ל 11-11-11-30 יש לי הרגשה שאני מפספס פה משהו תודה מראש - כמו תמיד לינק לאתר הזכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  16. ברשותי לוח ASROCK Z68 EXTREME 4 אליו חיברתי דיסק OCZ VERTEX 3 120GB יש לי ספק אם חיברתי אותו לSATA 3 או SATA 2. לפי היצרן יש לו שני פורטים SATA 3 עם בקר MARVELL ועוד 2 פורטים SATA 3 עם בקר intel שאלתי היא מלבד הסתמכות על הוראות היצרן איך אפשר לוודא האם השתמשתי בפורט SATA 3 של MARVEL או של INTEL יש איזה שהיא תוכנה שמציגה את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אז לקחתי 4 לוחות אם קראתי אותם ואין בנייהם הבדל!! חוץ מזה שיש בשתיים אוןבורד ובשתיים אין חוץ מזה כלום אז למה בכל זאת אחד יותר יקר מהשני??? מה ההבדלים בנייהם? http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3855,3853,3852,3850 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by hmimo,

שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avicoacf,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by sangoker,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן אני קונה מחשב חדש עוד מעט, בעיקר לצורך עבודה גרפית (פוטושופ, פלאש WEB ובעתיד גם תוכנות 3D) אבל אני רוצה גם שיריץ משחקים בצורה טובה (אבל לא צריך בקטע של גיימינג כבד) אני רוצה גם אפשרות לOC בכל מקרה, נראה לי אני קונה ככה: מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB מחיר 970 ולוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מחיר 570 וקירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 עכשיו השאלה היא איזה זכרונות לקחת, והאם רק 4 גיגה יספיק? חשבתי לקחת את ה DDR3 Corsair 4Gb Kit (2G X2) CL-9-9-9-24 מחיר 190 מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות בקשר לזכרונות (או בכלל) שיבואו באותו תווח מחירים?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by efee123,

על פי המפפרט שלי שבחתימה, יש לי כרגע 4 ג'יגה זיכרון ואני לפעמים מגיע לנימול מלא שלו. חשבתי להוסיף עוד זכרון ועכשיו התלבטתי בין זוג של 2 ג'יגה או זוג של 4 ג'יגה. ההבדל הוא 80 שקל בלבד וסלוט אחד לא יהיה ב dual אז אני מעדיף זוג. כמה שאלות: אם אני מוסיף 2 זכרונות של 4 ג'יגה בנוסף לזוג של 2 הג'יגה שיש לי עכשיו זה יפעל כמו שצריך או שיתכן שתיהיה בעיה? מבחינת תדרים גם ה4 ג'יגה וגם ה2 הם אותו תדר של קינגסטון(בדיוק אותו דגם שיש לי עכשיו). קישור ל2 ג'יגה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 ל4- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 אשמח להתיחסיותכם תודה!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. שלום עד היום עבדתי עם המחשב בתוכנה Premiere יש לי כרגע מחשב עם מעבד intel i7 920 3 gb זיכרון ddr3 ושני הארדיסקים של 500 gb וכרטיס וידאו וכל מה שנחוץ לעריכת וידאו ועכשיו אני רוצה להתחיל לערוך וידאו בתוכנה avid media composer 5 השאלה אם אני צריך להוסיף רכיבים מסוימים כדי שהתוכנה תעבוד כמו צריך,ואם כן אז איזה ועל איזה חברות אתם ממליצים לרכוש את מה שצריך בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים