מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מעבד i3 של אינטל, מה ההבדל בין הדגמים....? ראיתי כל מיני דגמים בזאפ... לגבי לוח אם - אני צריך גם, העניין הוא שהמבחר כל כך גדול שאין לי מושג איך ולמה להתמקד במוצר מסויים. וגם אם נניח התמקדתי על gigabyte אז איזה מהדגמים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מצטער על הבורות..... איך אני יודע אם מעבד הוא : 2 ליבות 4 ליבות, אם אני מסתכל על מפרט איך זה רשום ? סתם לדוגמא המעבד שלי הוא : intel core i3 530 2.93ghz ואגב, מה ההבדל בין מעבד ליבה כפולה, לבין מעבד ליבה כפולה "2" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי האם זה מעבד טוב? אני רוצה לקנות מחשב במחיר יחסית זול(עד 3000) ואני מתלבט לגבי המעבד. תודה
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה המשמעויות וההבדל בין 2 המעבדים: Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray לבין Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray אני צריך מעבד שמתאים יותר למשחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות : 1. 4 ליבות במהירות 3ghz באמת שווה ל12 ghz או שכל ליבה נוספת מאבדת טיפה מהיעילות שלה? 2. למה כל ההמלצות כאן הן על הcore i3 ולא על הathlon שהוא טיפה יותר זול, הלוחות אם הרבה יותר זולים, אני מבין שזו ארכיטקטורה מיושנת אבל עדיין 4 ליבות יותר חזק מ-2, אני ראיתי בנצ'מרקים שמראים שהcore i3 טיפה יותר טוב אבל בgta או battlefield 3 כשיצא נראה לי הathlon יקח ובגדול.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ל:מעבד: I5-2500 לוח אם: Intel DH67BL ויש לי כרגע: ספק כוח: Enermax NoiseTaker 2 420W כרטיס מסך: HD5770 עכשיו השאלה היא אם הספק כוח הזה יספיק כדי להחזיק את המערכת עם המעבד החדש והאם יש אפשרויות יותר טובות שכדי לי לשקול במקום הלוח אם והמעבד הללו. כמו כן האם כאשר מופעל הטורבו של המעבד הספק כוח יגביל אותו, או שהוא יהיה בסדר? אשמח לחוות דעת על השדרוג ותודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם הלוח הנ"ל תומך בזכרונות DDR3 במהירות 1600MHZ או לא. לפי אינטל כאן: http://ark.intel.com/products/55744/Intel-Desktop-Board-DZ68DB זה תומך רק עד 1333, אבל לפי למשל קינגסטון כאן http://www.ec.kingston.com/ecom/hyperx_us/modelsinfo.asp?SysID=71888 הוא כן תומך. ראיתי בעוד מקומות שזה תומך גם ב- 1600 וכן ראיתי תמונת מסך של הביוס שלו שכתוב SPEED MEMORY: 1600 . לכן אני רוצה לשאול אם ניתן לסמוך על האתרים האלה ועל האתר של קינגסטון שבו כתוב 1600, וא"כ מדוע אינטל כותבים רק עד 1333. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב סטיק זיכרון אחד של 2GB מסוג DDR2 800MHZ. בנוסף יש לי שני סטיקים של זכרונות ישנים, כל אחד 512MB ומסוג DDR2 667MHZ. פעם ניסיתי להוסיף את שני הזכרונות הנוספים וזה עשה לי בעיות במחשב, הוא פתאום היה קופא ונתקע או שהיה קורס עם מסך כחול כזה. לפי מה שרשום אצלכם בשאלות נפוצות, הדבר אמור להיות תקין. למה אצלי זה לא עובד כשורה? =/ תודה מראש עוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי יש לי לוח אם של אינטל DH61WW שהגיע לי עם מפרט חדש שקיבלתי, המעבד הוא i5 2.9 ויש לי שני זכרונות של KINGTSON 2GB DDR3 1333. יש לי כמה שאלות, הצרכים של המחשב זה גיימינג כבד ואני הולך לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס מסך חזק בתקציב של 800 שקל בערך של NVIDIA. האם הלוח אם מתאים לי? אני לא בקיא בעניין אבל האם הוא טוב ויספיק לי? אילו חסרונות יכולים להגרם ממנו והאם שווה לשדרג אותו? יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 OEM Premium32BIT ואמור להיות לי 4 GB במחשב אני רואה רק שלוש וחצי מנוצלים , למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן אנשים. שבוע טוב. אני מחפש לוח אם שיספיק למספר הגדול ביותר של RAM שניתן היום למצוא (הכוונה המקסימום שיהיה ניתן לשים בלוח אם) יש לי אינטל 4 ליבות (Q9400) כרטיס מסך GTX470 של NVIDIA 3 דיסקים קשיחים כרטיס טלוויזיה כונן DVD ספק כוח 620W בנוסף אשמח גם להצעה עבור הזכרונות RAM עצמם. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מידי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64*2 dual core 4200+ 2.21 GHz וכאשר אני במשחק "who has the biggest brain" שמתי לב שהמעבד מתאמץ עד מאוד יותר ממשחק אפילו כמו FALLOUT2 ומגיע ל90% ואף ל100%. זו לא הייתה בעיה מבחינתי אלא שאני חש באיטיות תוך כדי המשחק שבאה לידי ביטוי בלאגים בשלבים מסוימים ויש תחושה שהוא לא סוחב. האם זה הגיוני שמשחק כזה ישפיע כך על המעבד שלי? אני מריץ אותו בגוגל כרום ואת הנתונים לקחתי מSpeedfan ומאחד הגאדג'טים שמודדים מאמץ המעבד. ברגע שמזערתי או סגרתי את המשחק המעבד חוזר ל1-6 אחוזים. שום אפליקציה אחרת לא פעלה ברקע. אם צריך עוד נתונים שלא חשבתי עליהם תעדכנו אותי בבקשה... תודה מראש! זאב.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הלוח הזה ואם הוא טוב לאוברקלוק? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/ הסוקט הזה חדש לי ואני רוצה לבנות מחשב חדש עם הלוח הזה ועם הזכרונות האלה : http://www.gskill.com/products.php?index=345
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון החלטתי על שדרוג המחשב שלי כדי שאני יוכל לשחק במשחקים כמו בנאדם. כרגע יש לי: לוח אם-msi h55m-e33 מעבד:intel core i3-530 זיכרון: ceon 2GB @1333mhz 2 דיסקים קשיחים, כרטיס רשת... וזהו אני רוצה להוסיף עוד סטיק של זיכרון זהה לזה שיש לי וכ.מסך עם זיכרון של 1-2 ג'יגה. השאלות שלי הן: 1.סטיק יחיד של זיכרון עולה 180 שקל. זה שווה את המחיר או שעדיף לקנות kingstone 4GB dual channel @1333mhz בתוספת של כ20 שקל? 2.(נובע משאלה 1)-הזיכרון הזה טוב? 3.יש לי כרגע מערכת הפעלה win7 32bit, ולפי מה שהבנתי בחישוב הזיכרון של 32bit נכנס גם הזיכרון של הכ.מסך-כלומר שהגעתי ליותר מ4GB זיכרון סה"כ, והמערכת פשוט לא תקלוט את זה. האם זה נכון? אני צריך לשדרג ל64bit בהוספת הרכיבים הנ"ל?…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. נגיד ואני רוצה לקנות 8GB זכרון למחשב , השאלה היא פשוטה , איזה מודולים עדיף לקחת , 4X2GB או 2X4GB , ואם אפשר הסבר קטן למה אחד מהם עדיף על השני , ואחרי זה איזה בדיוק זכרונות הייתם מציעים לקנות ? (8GB כן ) תודה לעוזרים מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק כוח:Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מחיר:577 /736 שמושים:CF OC:לא רציתי לדעת איזה לוח יותר כדאי ומה ההבדלים בינהם: http://tms.co.il/product/10248 http://tms.co.il/product/10232 עם צריך את המפרט המלא אז: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪541 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מ…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למחשב ישן מאוד [בן 8 שנים] כרטיס מסך 430GT 1GB Point of view, אבל הלוח שלו זה ASUS P4PE והוא אפילו לא תומך בזיכרון DDR2 ??!!!! אז רציתי לדעת אם זה יעבוד... [דרך אגב אני מחליף גם ספק כוח.] תודה מראש [=
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי שאלה דומה בתוך דיון בפורום מפרטים אבל חשבתי אולי להעלות אותה כאן כי פה הדגש בין השאר הוא על לוחות אם. אני מחפש לוח אם במחיר המינימילי שמסוגל לספק תאימות ל - SATA3 וכ.מסך מובנה. אשמח לסיוע. (AMD או אינטל) תודה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בהמשך לתקלות שהופיעו לי ב-Northbridge של לוח Gigabyte MA78GM-s2h (חימום יתר, Heatsink גרוע), ה-NB רשמית הכריז היום על סיום תפקידו כמעבד גרפי ופשוט הפסיק לעבוד ולהוציא תמונה דרך החיבורים של הלוח. יתר הפונקציות שלו עובדות והמחשב מתפקד בסדר, חוצמזה. הלוח מחובר למעבד Athlon 62 X2 5200, שהוא בסוקט AM2. הלוח כבר לא באחריות. אני זקוק לתחליף, מן הסתם. אופציות שיש לי כרגע: 1. לקנות כרטיס גרפי חיצוני זול (250-300 ש"ח) ולקוות שהלוח לא יתקלקל עוד יותר בעתיד. הלוח נבדק עם כרטיס PCI-E ונמצא שמיש, נכון לעכשיו, ולכן כ.גרפי חיצוני יפתור את הבעיה. 2. לקנות לוח אם (400 ש"ח) שתומך ב-AM2. קשה למצוא כאלו היום. ואילו שמצאתי היו בלי כ.גרפי O.B (צ'יפסט 790 וצפונה), מה שמהווה עוד בעיה. אני מניח ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני, והייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם + מעבד שיכולים להתאים ולתפקד כראוי. ראיתי שקיימים לוחות אם עם WIFI מובנה, לדעתי זה יתרון. כמו כן, חשוב לי יציאת HDMI כדי להתחבר ל LCD. כרגע אין לי מערכת סאונד, אני מתכוון לחבר את הסאונד לטלויזיה בעזרת ה HDMI, אבל הייתי שמח אם ללוח אם תהיה אופציה לחיבור למערכת סאונד טובה יותר בעתיד (או שזה מצריך קניית כרטיס קול?) בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני כנראה פחות או יותר רוכש מפרט כזה [table][tr][td] חיר [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] [/td][td] 1125₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window[/td][td] [/td][td] 395₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] [/td][td] 208₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3[/td][td] [/td][td] 252₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black[/td][td] [/td][td] 97₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כשרשום לי בספסיפיקציה של לוח שהוא תומך בזכרונות הבאים: Support for DDR3 1333(O.C.)1066/800 MHz memory modules האם זה אומר שהוא יתמוך גם בדימים של 1066 וגם ב1333? המון תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מעבדI7920. לפניו היה לי E6600 שהחלפתי ל I7, החלפתי כי ידעתי שהביצועים הם פי 4 ברנדרינג. (וכך היה באמת). ידוע מתי יבוא מעבד בתג מחיר של 1300-1500 שקלים שיהיה מהיר פי 4 ממה שיש לי עכשיו (ברנדרינג)? הסנדי ברידג' מהירים אבל לא פי 2 אפילו במחיר הזה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום. בתור מחשב משני בבית יש לי AMD Athlon 3100+ Thoronton על גבי לוח ECS 741 כמדומני (מבוסס על SIS741) את המחשב הזה קיבלתי מחבר ששידרג. שמתי עליו זיכרון 1 ג'יגה WIFI USB, כרטיס GEFORCE 4 MX 440, והתקנתי עליו WIN7 ועבד יופי (כמובן, כשכל האפקטים הויזואלים מכובים). אתמול קיבלתי מאדם אחר לוח אםD845PESV עם מעבד פנטיום 4 שאיני מזהה (כתוב עליו intel01, pentium 4, 2.40 ghz 512/533 1.5v) וכרטיס GEFORCE 6600. כמובן שאת כרטיס המסך החלפתי, שאלתי היא האם כדאי להחליף גם את הלוחות אם (בהנחה שאין לי בעיה לעשות UNIVERSAL RESTORE ולשים עליו את אותה מערכת מותקנת). ברור לי שמדובר בענתיקות, אבל זה בתור מחשב משני בבית, ואם עובד, אז למה לא? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
i5 2310 - vs - i5 2400 ? מה עדיף מבחינת עלות תועלת? ההבדלים במעבדים, לפי עניות דעתי, קטנים. והפרש המחירים הוא (בRSM) של 130 ש"ח. האם זה שווה את התוספת הזאת? המחשב הוא בעיקר לשימושים ביתיים קלים ומשחקים (יש כרטיס מסך חזק יחסיתhis HD6870 ).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-