עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הווידאו הזה מתייחס למעבדי 7NM ב TSMC. התשובה הקצרה? מעט מאוד (אם מתחשבים רק בעלות הייצור). התשובה הארוכה - הכל תלוי בכמה משקיעים ב R&D בשיווק וכו (אם מדובר על רווח סופי ולא רק על עלות ייצור פיזית). ווידאו מעניין מאוד לטעמי:

2. בזמן שהביקורות הטריות עבור ה-Ryzen 9 3950X ומעבדי ה-Threadripper 3960X ו-Threadripper 3970X מהללות את הזינוק העצום ביחסי עלות-תועלת שביצעה מפתחת השבבים - אנחנו מקבלים אישור לכך שהטוב והעוצמתי ביותר עוד לפנינו לכתבה

3. Started by David_Beckham,

האחד מרובע ליבה והשני כפול ליבה. כל מה שאני רוצה לדעת, איזה מעבד טוב יותר למשחקים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. (לא יודע מה קורה עם פנטיום 4 ב 65 ננו מטר). מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37335 לא הייתי טורח לפתוח את האשכול הזה אבל שמתי לב שיש בלבול גדול בענין זה:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ricoh,

האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by LiorZi,

שלום, כבר מזה כמה זמן שאני רוצה להרכיב מחשב גיימינג על מארז קטן (ITX). אחרי סקירה עמוקה בכמה ימים האחרונים הגעתי לצומת דרכים בעניין המעבד ולוח האם. שילוב 1 (אפשרות ל-OC למעבד): לוח אם: Asus P8Z77-I Deluxe. מעבד: Intel Core i5-3570K, קירור: קירור טוב בכ-150 ש"ח. מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 2350 ש"ח. שילוב 2 (ללא OC למעבד): לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI מעבד: Intel Core i5-3570 BOX, קירור: Stock. (שימו לב שזה לא גרסאת ה-K למעבד). מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 1600 ש"ח. ניתן לשים לב להבדל המשמעותי בין המחירים. אציין כי אין בכוונתי לעשות OC למעבד, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל לכרטיס מסך העתידי כן. הדבר היחידי שקצת מעצבן אותי בלוח של Gigabyte הוא שיש לו כניסה של 4pin ב-ATX 12V, כמה זה מ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם מחפש המלצה ללוח-אם, תקציב בין 350-450 ש"ח. יש אפשרות לבצע את הרכישה באילת בזמן הקרוב ככה שאם בKSP או אייבורי יש משהו משתלם רק תגידו, מלבד זה אין העדפה מאיפה לרכוש (TMS, RSM, STARTPC) או לבצע משלוח אם צריך. קצת הלכתי לאיבוד עם האפשרויות השונות. מבחינת מעבד כמו שמצוין בכותרת ryzen 5 1600 כרטיס מסך מתוכנן gtx 1060 6gb ספק - antec NeoECO II 650 מבחינת זכרון זה גם חלק מההתלבטות שלי, אם לכוון למהירות של 2400MHZ או 3000MHZ, הבנתי שהמעבד אוהב זכרון עם מהירות גבוה ומקריאות שונות על לוחות אם לא לגמרי הבנתי כמה הם מסוגלים לנצל מהירות גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה אני חושב שהכיוון הוא מסדרת B350 בשביל האפשרות שאולי אנ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by NOLOL,

http://www.gigabyte.com/MicroSite/316/images/overview.html מה זה mSATA SSD Support ? איך משפר במה משפר nique Onboard mSATA SSD Support GIGABYTE Z77X-UP7 motherboard features an onboard mSATA slot, allowing DIY builders to take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times. Simple and Efficient mSATA modules are easy to install, take up less space, use less power and require no additional cabling for smaller form factor…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, נכון להיום ברשותי Intel core 2 DUO E4400 (תדר 2 GHz) אני רוצה לשדרג את המערכת בתקציב נמוך (סדר גודל של 300-400 ש"ח) וזה נראה כאילו שדרוג לאחד המעבדים 6700 או 5800 יהיה האופציה הכי משתלמת שכן מדובר במעבדים מסדרה דומה אך במהירות גדולה ב 50%+ מה שאמור לשפר משמעותית את מהירות המערכת. עד כמה שאני רואה ההבדל היחיד בין שני המעבדים הוא תדר ה FSB שהם משמשים בו השאלה העיקרית שלי היא עד כמה ההבדל בתדר זה משמעותי ,מה תהיה ההשפעה שלו על הביצועים והם זה באמת שווה עוד 70 שקל בערך ( ה E5800 נמכר בפחות מ 300 ש"ח) דבר אחרון - אני מניח שיש אנשים שיציעו לי לקנות מעבד חזק יותר יד שנייה - זאת אמנם אפשרות אך איני רוצה לדון בה בשרשור זה תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by G.O.,

תודה....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by pringles,

שלום! AMD athlon xp 3000 64bit gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל x1800gto 256mb המפרט למשחקים על הגדרות 1024 בלי פילטרים אז השאלה שלי האם המעבד יגביל אותי? ובהנחה ואני שם מעבד יותר חזק אז יהיה שיפור ניכר בפריימים? או שפשוט משהו אחר צריך להחליף(כ.מסך לא להחלפה וגם לא הלוח אם) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by slider,

כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by HingedEmu2,

היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Dark Daemon,

זה רק אני או שנשאר מעט מידי זיכרון פנוי? המחשב מאט ברגע שזה קורה, וזה קורה לא מעט. תודה לעוזרים..

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אני מתכוון לקנות מחשב שמבוסס על המעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 ואני מידע של יתרונות \חסרונות של המעבד עדיף גם קישורים לביקורות (אין בעיה עם ביקורות באנגלית ) כי לא מצאתי . תודה ,

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. פה מציאים לי רק AMD ותאמת אני חסיד של INTEL

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eyaffe,

יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הלוח הוא לאינטל סוקט 478 וכרגע יש שם זוג זיכרונות 256*2 והלוח עובד בדואל צ'אנל.. יש לי אפשרות במקום זוג הזיכרונות לשים סטיק אחד של 1 ג'יגה.. רק שאז אני מאבד את הדואל צ'אנל מה עדיף בתכל'ס ? חצי ג'יגה ודואל צ'אנל או 1 ג'יגה וסינגל צ'אנל ? תודה לכל מי שיעזור

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dn2k,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יש לכם מידע על הזיכרון הזה? אני מתלבט עם KINGSTONE..

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sonic,

שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הזיכרון הקודם היה של PQI והנוכחי של סופרטאלנט.שניהם 667MHZ האם הסיבה היא ששתי החברות שונות? אולי אני צריך לעדכן משהו במחשב? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by noamav,

היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים