מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ה Gskill 2x2GB CL4 שלי ז"ל ולכן נאלצתי להחליף אותם, קפצתי לחנות והחלטתי ללכת על ה CL5 (חסכתי 100 ש"ח), אבל עכשיו תיקיות וסרטים, אפילו ה "מחשבון" (התוכנה) של הווינדוס עולה לאט. ואני מדבר איתכם על רמה כזו שלפני השדרוג התיקיות היו נפתחות מהר משאפשר להבחין, והסרטים עלו מהר. כאן ההבדל משחק? או שיש לי בעיה אחרת? קשה לי לעבוד ככה עם המחשב, אני רגיל לסוס עבודה תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב חדש אני בעיקרון סגור על כל החלקים חוץ מהלוח שיש לוח הרבה סוגים וציפים ואני לא יודע מה כל כך יתאים בשבילי אז אני רוצה בבקשה הסבר על סוגי הציפים ? ומה הייתרונות של כל אחד מהם. תודה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם ASUS M2A 690 HDMI, עם 2G זכרון ומעבד Athelon X2 4800. מערכת הפעלה Windows XP אני מתכנן לשדרג ל Windows 7, והתחלתי לעשות כמה בדיקות... אתמול גיליתי שרק ליבה אחת עובדת... והמפרט של לוח האם אומר ש הלוח מתאים ל XP ול- Vista. בגלל שהמחשב איטי (שימוש של גלישה, אופיס, תמונות, לא משהו רציני) , החלטתי לבטל את ה Paging והורדתי אותו ל-0, אבל הסתבר שהוא ממשיך להשתמש ב Virtual memory. אז ככה: איך אפשר לגרום לליבה להתחיל לפעום? האם אתם יודעים אם הלוח יתמוך ב Windows 7? האם זה הפורום המתאים לברר איך מבטלים ת'paging והאם אתם מכירים תוכנה כמו אברסט... כי משום מה היא לא מביאה לי את הנתונים... תודה רבה, אייל
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך למשל יש לי כרטיס מסך מבית NVIDIA ואני רוצה לדעת אים אני יכול להוסיף לו כרטיס מסך מבית ATI הדגם של הלוח שלי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER X58 1366
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1) GA-H61M-USB3-B3 הסבירו לי שיש ללוח הנ"ל מגבלה לגבי כמות חיבורי usb3 שניתן להפעיל במקביל - 2 חיבורים של usb2 ו 2 חיבורים של usb3. האם זה נכון? אם כן היכן זה כתוב באתר היצרן? 2) במידה וזה נכון (-מאוד חשוב לי שיהיו לי כמה שיותר חיבורי USB- וגם שיתמוך בUSB3): מה לגבי הלוח אם הנ"ל- GA-HA65M-D2H-B3 הוא תומך בUSB3 נכון? האם יש לו מגבלה של מספר חיבורים במקביל? 3) עוד דבר שהסבירו לי הוא שצריך צ'יפסט 67/68 בכדי שיתמוך בUSB3. אז איך יכול להיות ששני הלוחות הקודמים שאינם 67/68 נראה שכן תומכים..? ואגב גם רואים על הלוח אם עצמו את החיבורים הכחולים של הUSB3..?! 4) הבנתי שישנו סימון בשם הלוח, המסמל שהלוח תומך בUSB3- אות כלשהי- אולי A? אשמח לדעת באמת מהו הסימון הנ"ל.. תוד…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז זאת היצרנית לוח אם שלי --- PEGATRON CORPORATION מה דעתכם ? צריכים לדעת עוד משהו ? - (הוצאתי את זה מהתוכנה cpuz)
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פתחתי גם נושא חדש בפורום מארזים, אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באינטנסיביות, אני חייב מחשב חדש (כיוון: הארדקור גיימינג) ומתכוון מהחודש הקרוב להתחיל לקנות אחד בחלקים, עכשיו יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... אני צריך לקנות לוח אם שאני אוכל לחבר כבר עכשיו למחשב המעפן שיש לי ולהפעיל את ה8800GT שלי עליו בינתיים, עד שאני אקנה מארז חדש ואז מעבד חדש, ספק, זכרון וכ"מ וכל העסק... אני לא מודע ממש למחירים של לוחות אם איכותיים מול פחות איכותיים אבל ראיתי בZAP לוחות אם פופולריים ב800 שקל!! זה לא יקר בטירוף? בכל מקרה אשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע E8400 ואני לא רוצה לעשות לו OC.. ויש לי כ.מ 5850HD והבעיה היא שנוצר לי צוואר בקבוק ואני רוצה לנצל את הכרטיס עד הסוף אז השאלה היא איזה מעבד יספיק לי, במחיר סביר, וכמובן של INTEL שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI עם מעבד Athlon X2 64 3800 אני מעוניין לשדרג את המעבד ולשים את המעבד הכי טוב ביחס עלות/תועלת. השימושים: בעיקר עריכת תמונות רשימת המעבדים הנתמכים בלוח זה נמצאת בקישור http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS הלוח כבר די ישן, אז אני מאמין שיתכן ויש ברשימה מעבדים יחסית חדשים (4 ליבות לדוג') שלא בטוח שיבואו לידי ביטוי בצורה מלאה על הלוח הזה ויתכן ועדיף שלא להשקיע בהם. מותקן לי על הלוח זכרונות 2X2 GB ספק HEC 300W
-
- 49 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש (נקנה לפני שנה או פחות). ויש לו 4gb זיכרון בשתי כרטיסים נפרדים (2bg כל אחד) ואני רואה שלפעמים שכמה דברים פתוחים ברקע אני מנצל את כל ה 100% זיכרון והמחשב נהיה איטי.. עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 4gb ורציתי לדעת אם כדאי לשים ככרטיס אחד של 4 או כשתיים של 2? כי כרגע זה שתיים של 2 במצב כזה: כרטיס,סלוט פנוי,כרטיס,סלוט פנוי.. ועוד שאלה אם אפשר לדעת למה המחשב מנצל 50% מהזיכרון שכמעט כלום פתוח ברקע.? ואם יש תוכנה מומלצת לניקוי כל הדברים האלה שמצטברים עם הזמן ומעמיסים על הזיכרון.. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כאן באתר מפרט ושלחתי אימיילים לכמה חנויות מחשבים לקבל הצעת מחיר אחת החנויות החזירה לי הודעה שהם טוענים שלוח האם פשוט ביותר ושהם בטוחים שהוא ייצור צוואר בקבוק כלשהוא. הם הציעו לי את הלוח ASROCK H67M B3 במקום שהוא הרבה מעבר למחיר שאני מתכוון להוציא על לוח אם ובכללי על המחשב רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם לוח האם MSI H61M-P23 B3 H61 הוא פשוט למדי וייצור צוואר בקבוק? המפרט המלא: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3GHz Tray Cooler Master Hyper TX 3 MSI H61M-P23 B3 H61 Chipset Kingston 4GB DDR3 1333MHZ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 370 Antec True …
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי שלי הוא q6600 gigabyte p45ds3r 4gb ddr2 800a-data 4870 1gb enermax liberty 620W המטרה שלי היא משחקים(רצוי על הכי גבוה ללא קרטועים) ותוכנות גרפיקה ממש כבדות עד עכשיו המחשב סיפק אותי בכל מה שרציתי מעל ומעבר, אבל היום המעבד החליט להגיע ל100 מעלות, החלפת משחה עזרה מעט אך עדיין המחשב לוהט והביוס בכלל מראה מינוס טמפרטורה ותוכנות אחרות מראות 100. השאלה שלי היא אם כדאי כבר להביא i7 עם לוח חדש וזכרונות בתקציב עד 2500 או פשוט לחפש מעבד אחר q9XXX שלא ממש קל למצוא ובמחיר נורמלי... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם וזכרונות למעבד phenom ii 1090 (יש לי כרטיס מסך hd4650 ), לא מתוכנן OC ,רמת השקט לא רלוונטית.היציבות היא הדבר החשוב ביותר עבורי . כמו כן חשוב שללוח יהיו יציאות USB3 ,יהא מותאם בחומרה (ולא רק בביוס) למעבדים בסוקט AM3+ (עבור שידרוג עתידי) ועם 4 סלוטים לזכרונות. עבור צרכי אני גם זקוק ל 8gb זכרון. השימושים העיקריים : מולטי טסקינג אינטנסיבי הרצה במקביל של תוכנות המהודרות עם GCC(תחת לינוקס) בעלי זמן ריצה ארוך ,וירטואליזציה של מערכות הפעלה עם VMWARE. הרצה מקבילה של אפליקציות ב COMSOL . אני מתכוון לרכוש מזיגזג, חשבתי על : http://www.zigzag2000.co.il/2p/ GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 …
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/151949/AMD-FX-Series-Processors-Up-For-Pre-Order.html
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות HTPC עם לוח אם של GYGABYTE Z68 עם יציאת DVI + HDMI שיתבסס על כרטיס המסך של המעבד i5. אני לא מתכוון לשים כרטיס מסך נפרד. האם אוכל לחבר בו זמנית מסך מחשב ליציאת ה DVI לקבלת תמונה ומסך LCD ליציאת ה HDMI לקבל תמונה + סאונד? או שחיבור כפול מחייב כרטיס מסך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת... וכמובן לאיזה מעבד אינטל אפשר להשוות אותו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: אצלי במחשב ישבו זיכרונות 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 של GSKILL, הם נדפקו והחלטתי ללכת לקנות זוג חדש, הלכתי על ה CL5 (לא קריטי בשבילי, היה מחיר טוב ולקחתי), לאחר מכן נודע לי ש GSKILL נותנים אחריות לכל החיים, ועכשיו יש לי אופציה להחליף אותם לחדשים, ועכשיו השאלה, 2 הזוגות יפעלו טוב ביחד? ה 8GB יבואו לידי ביטוי? תודה, אביב.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב לעצמי מחשב, רוצה לקנות לוח אם של Asus P8H67ורציתי לשאול אך אני מחבר אליו את המסך (אני רוצה להשתמש בכרטיס הגרפי של המעבד) אין לו לא DVI ולאVGA לינק ללוח אם המדובר; http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67/ תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: Intel BLKDH67BL Bearup Lake ןאת הזכרון הזה : 2GB*2 M393B5673EH1-CH9 מפרט טכני של הזכרון: DDR3 PC3-10600 CL=9 ECC Registered DDR3-1333MHz 1.5V 256M x 72 8 Banks 240pins Interface SSTL_15 Refresh 8K/64ms Power C, Y אני צריך תשובה לגבי הזכרון הספציפי הזה אם הוא מתאים ללוח הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
AMD Athlon II X4 640 Socket AM3 או Intel Core 2 Duo E7200 Tray או שעדיף בכלל AMD PHENOM אבל אני מחפש משהו עד 550 ש"ח גג תודה! כי אני רוצה לחבר לזה גם לוח-אם טוב! התקציב הכולל גם ללוח-אם זה 900 (ואני צריך לוח-אם שמתאים לDDR 2 RAM ) המחשב הוא מחשב למשחקים שכבר יש לי את החלקים הבאים 4GB DDR2 kingston 800 MGH nvidia geforce 9800 GT תודה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני בונה מפרט עם מעבד Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz ולוח Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET הכרטיס מסך המובנה יעבוד? המפרט מתוכנן ללא כרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא מזמן החלטתי להרחיב את הזיכרון במחשב החדש שלי מ4 GB ל8 והזמנתי מTMS כרטיס זיכרון זהה לנמצא ברשותי. http://tms.co.il/product/10059 אך כשה הגעתי לשלב התקנת הזיכרון במערכת גיליתי שהסטיק החדש גדול מהישן. (הישן למעלה והחדש למטה). Uploaded with ImageShack.us רציתי לוודא שהכל תקין, ולנסות להבין את הסיבה להבדל הגדלים.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p8z68vpro קירור cooler master v6 אני מנסה לקבוע סלד קבוע דרך הביוס כי זה אוטומט כל שניה משנה סיבובים ולא נעים באוזן נסיתי כל האפשרויות שם במוניטור למי שיש ביוס EFI
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב ומבורך לפני כמה ימים , הגיע אליי לוח אם GA-P67A-UD4 של חברת גיג'הבייט כאשר פתחתי את התושבת הסוגרת את המעבד בסגירה ארמטית , שמתי לב שהפינים של התושבת עקומים ויש חלקם שחסרים , קשה מאוד להבחין בנזק שנגרם או זה שבירה או נעקם כי הם מאוד קטנים ממש מאוד ! האם נזק של פינים בתושבת המעבד בלוח האם מצריכה החלפת לוח אם לחדש ? או שיש דרך לתקן את זה ? לכל מי שלא הבין העלתי לפה המחשה , שימו לב לזה בבקשה השאלה היא האם צריך להחליף לוח אם לחדש ? אני מבקש רק מומחים שיענו תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-