עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by King Kong,

הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא לי קישור אליה תודה רב הערה: אם זה לא קשור אז אני מבקש מהמערכת להעביר זאת להפורום הנכון תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RayZ,

בוא נעשה את זה קצר וחלק. המחשב שלי הוא AMD Athlon 64 3000+ ליבת Winchster, לוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 S-ATA ו 512MB זיכרון. עכשיו, הוא מוציא לי 51 ב Super PI, זה בסדר? *הבדיקה בתוכנה התבצעה ללא תוכניות על הרקע.

4. Supermicro היא יצרנית מוכרת וגדולה בתחום השרתים (לוחות אם) שעד היום עסקה רק במוצרי אינטל, כעת ר DELL נשארה החברה היחידה בעולם שלא נוגעת במוצרי AMD. הידיעה נתגלתה במסמך PDF של Fermi Labs (מכון מחקר של משרד האנרגיה האמריקאי) שבדק בין השאר את האופטרון. במסמך מצוין שהמכון ייקבל מחברת סופר מיקרו מוצר שמיועד עבור האופטרון. בבדיקת המכון של AMD64 ו EM64T הם מציינים לחיוב את האופטרון כמתאים לדרישות המכון ו "ודרישות צריכת החשמל שלו נמוכות בהרבה מאלה של מוצרי אינטל" "and the power consumption" is "significantly less than their Intel counterparts מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22367 אתר המכון: http://www.fnal.gov/ הערה: הידיעה הנ"ל קשורה לאשכול הבא שעוסק בצריכת חשמל:…

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  5. Started by judicatr,

מישהו יכול להפנות אותי לאיזהשהם מקורות מידע בנושא? כי אני התחלתי להתעניין בזה עכשיו, ובשום מקום לא הצלחתי למצוא הסבר מדוע IPC של אטלון XP שווה ל-9, וזה של פנטיום 4 שווה ל-6. כיצד זה מחושב? האם אורך ה-pipe משפיע על ה-IPC? והאם צריך לקחת stalls בחשבון, האם שגיאות חיזוי משפיעות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arnon,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4875 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2922&Pname=SUPERTALENT מי עדיף לOC מי אמין יותר לP5B -D

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by ShoX,

http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT שווה לא? מה דעתכם? יש זיכרונות של גי'גה שעוברים את ה 1000 שקל אז שתי ג'יגה של 667 בCL4 עם קירור נראה משתלם לא?

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by shutdown,

רכשתי 1GB זכרון 667MHZ של supertalent. בבדיקה בתוכנות הוא מציג את עצמו כ PC2-6400, ז"א 800MHZ ??? הנה התוצאה מתוך pc wizard: General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM1) : Manufacturer : Unspecified Part Number : SUPERTALENT Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Manufacture : Week 23 of 2006 Supporte…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dennis14,

לפי XS הזכרונות האלו יכולים לבוא עם שלושה סוגי צ'יפים: D9DQT,D9GKX ו - D9GCT, אבל הם מדברים על ה - REVים עם מפזרי החום הלבנים. אני קניתי לא מזמן את ה - REV החדש של הזכרונות האלו שבא עם מפזרי חום כחולים ואני לא יודע באילו צ'יפים הם מצויידים, מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by esaly,

כשרשום לי בספסיפיקציה של לוח שהוא תומך בזכרונות הבאים: Support for DDR3 1333(O.C.)1066/800 MHz memory modules האם זה אומר שהוא יתמוך גם בדימים של 1066 וגם ב1333? המון תודה לעוזרים מראש

11. Started by LeftRight,

מדובר על הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#ov 1666 רק בOC? זכרונות של 1600 לא יתאימו ללוח אם? לדוגמא: http://ksp.co.il/?uin=12346 או שעדיף לקנות 1333? http://ksp.co.il/?uin=12377

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by ORrrr,

נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. Started by Pumpkin,

קיבלתי התראה באיזה תוכנה שהתקנתי, בדקתי ב- Bios וגם שם ב- Pc health יש את אותה הודעה: System fan RPM = 0 ... בדקתי בתוך המארז וכל המאווררים עובדים. (כולל המאוורר שעל הצ'יפסט) ואין שום התראה על טמפרטורות גבוהות, להיפך.. הטמפרטורות מצויינות (מעבד 33 מעלות, לוח 35 מעלות) מה קורה פה לעזאזל? OC: עשיתי OC קטן והגעתי עם המעבד שלי ל- 3150MHz אבל אני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 150 אתם חושבים שזה בגלל שהזכרונות שלי חרא (CL3) או שאולי המעבד חרא ל- OC ? ולמה לעזאזל המיכפלה נעולה לי על 21 ?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by Elrond,

איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לפי המחיר באקסלנט הוא עולה קצת יותר מ2000 ש"ח (T-BRED 2200). והפנטיום 4 2.26B עולה 1700 ש"ח. חומר למחשבה? AMD תמיד היו זולים יותר.....

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Regev,

אני מחכה לליבה החדשה של AMD ATHLON XP ה-T-BRED. חשבתי לקנות לוח אם מבוסס KT333 או KT400 שיהיה בעוד חודש\חודשיים נתמך ע"י לוחות האם. אז זאת השאלה: איזה לוח עדיף לי לקנות מבחינת ביצועים, אוברקלוקינג, אפשרויות, תמיכות (USB2, ATA133RAID וכו'...) וללא שום קשר למחיר: [glow=red, 2, 300]MSI[/glow] [glow=red, 2, 300]ABIT[/glow] [glow=red, 2, 300]EPOX[/glow] [glow=red, 2, 300]Jetway[/glow] [glow=red, 2, 300]ASUS[/glow] [glow=red, 2, 300]Gigabyte[/glow] כל אפשרות אחרת תתקבל בברכה. הדגמים הם החדשים ביותר של החברות. 8)

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל בדדר 2 אם אתה שם על T1 לעומת T2 כשעושים אוברקלוק האם שמים אותו על T1 או על T2

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by dany_uru,

איזה מעבד עדיף במחשב נייד, הT2130 או הT2330 ? ה2130 הוא 1.8 מגהרץ dual core וה2330 הוא 1.6 מגהרץ core duo ויותר חדש. תודה רבה. דני

• 7 תגובות
    • 462 צפיות
  19. Started by sirexrv,

כן אני יודע שT7200 הוא של נייד רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב (אם בכלל יש השוואות ביניהם) ובכמה הוא יותר טוב ואם בכלל יש השוואות בין מעבדים של ניידים לנייחים יותר טוב

20. Started by OmriF,

יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  21. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by Ameralis Zaiir,

אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by or,

קראתי באחת השאלות שזה אמור להגיע היום זה נכון????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by omrij,

שלום לכולם. לאחרונה קיבלתי זכרון G.SKILL 4400LE שאמור לעשות 275@2.5-3-3-7-1T הסיבה שאני כותב אמור היא שהוא עושה את זה רק כאשר יש מעליו מאוורר. הזכרון הזה כמו רוב הTCCD מגיע לספספיקציות במתח נמוך של 2.7-2.9. החנות בה נקנה הזכרון טוענת שאם הזכרון עומד בספספיקציות עם מאוורר, הוא תקין ולכן אין סיבה להחלפה (זה לא משנה איזה חנות ובבקשה לא לשלוח לי הודעות פרטיות בנושא, נושא הדיון הוא הזכרון ולא החנות) אני טוען שבמתח נמוך, אין צורך בקירור אקטיבי בשביל להגיע לנתונים הרשמיים של היצרן. מה דעתכם בנושא? אשמח לשמוע הערות/הארות. (התשובה הרשמית מ G.SKILL תגיע עוד כמה ימים)

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by hal,

מישהוא שמע עליהם?האם הם גנרים?טובים? יש הצעה ל 512mb ddr400 cl2.5448 תודה.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.