מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
בעקרון המפרט הזה די מספק אותי, אבל יוצאים משחקים חדשים כמו TW3 שפשוט כבר לא עובדים כמו שצריך אפילו על LOW וזה מוזר לי מאוד.. i3 2100 8GB RAM HD7850 אני יודע שזה אחלה מחשב אבל מוזר לי שזה קורה.. בכל מקרה חושב שהגיע הזמן לשדרג. מה הכי חשוב לשדרג פה? מעבד או כרטיס מסך למטרת גיימינג כבד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי היום לקנות עוד 2GB של ראם למחשב שלי, אחרי שכבר היה לי 2GB. בטפשותי שכחתי שהזכרון שיש לי עובד במהירות של CL4, ומה שקניתי עובד במהירות של CL5 (שניהם 800MHZ). עוד לפני שחשבתי על זה, הכנסתי את הזכרונות החדשים, כך שהישנים נמצאים ביחד בDUAL CHANNEL, וגם החדשים. הפעלתי את המחשב, הלוח אם אומר שיש לי 4GB והכל טוב, עד שהוינדוס עלה ונתן מסך כחול. ישר ניסיתי להחליף את אחד הזכרונות הישנים באחד חדש(להחליף אותם במקום), עכשיו המחשב עלה אבל המחשב שלי קורס עדיין ונותן מסך כחול כל חצי שעה, אני ממשיך לבדוק. ד"א, המחשב שלי בOC של 3.33GHZ מ2.4 לQ6660, אחרי שהוא קרס הוא עשה ריסט לביוס, עכשיו לא החזרתי לOC אחרי הריסט, אני אראה אם המחשב עדיין קורס. בנוסף - הויסטה מתעק…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנייח שלי מבוסס 580x ו3080 אני משחק משחקים כבדים על 1440p 165hz עד עכשיו הכל חלק... קראתי שהמשחקים הבאים של שנת 23 דורשים 32gb ram... זה הזמן לשדרג? עדיף כבר 64? ישנה משמעות אם זה סטיק אחד או 2? או למהירות הזיכרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חבר בקרוב קונה מחשב חדש ועיקר ההתלבטות היא לגבי הלוח והזכרונות. כמו שציינתי, השימוש זה משחקים ואוברקלוק בינוני עד כבד (קירור הולך להיות סוניק כנראה) מעבד: E6300 סגור לוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2184 וזכרון: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2261 אין תקציב לקחת זכרון לא VALUE אבל לפחות זה DDR2 800 מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום כבלי IDE ואחרי ששמתי אותם ההרדיסק השתנה ל66(מ33) והCD(52X ACTIMA( והצורב (2100E ימאהה) לא השתנו הצורב נשאר על UDMA 1 והCD נשאר על 33 הם היו אומרים להשתנות??? וההרדיסק הוא על 66 בגלל הלוח או שאפשר לשנות את זה איכשהו ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם חיפשתי בכל ההודעות ולא מצאתי תשובה מספקת. יש לי 2 מחשבים של DELL . optiplex gx280 optiplex gx520 לא ברור לי איך אני יודע לאיזה מחשב יש ליבה כפולה. השתמשתי במספר תוכנות שמומלצות,עדיין איני יודע איך ניתן לבדוק בוודאות. האם ניתן לבדוק גם ללא תוכנות[דרך ה-XP ?] לפי הבדיקות ה-GX280 [מעבד2.8 GHZ ] עם ליבה כפולה 32BIT ,וה GX520 [מעבד 3.0 GHZ ] ליבה בודדת 64BIT . איך יודעים בוודאות??? תודה אחים שלי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע עד כמה אפשר להעלות את הוולטז' בCORE בלוח הזה? כי ב8ihxp אני יודע שאפשר רק +0.100 מישהו אולי יודע בקשר ללוח הזה, אני רוצה לקנות אותו ואני מחכה לתשובה, תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש לי e8400 עם לוח p35 ds3l יש לי 4 סטיקים בתצורה הבאה 2 * 1gb 1066 1* 1gb 800 1* 2gb 800 ברגע שאני מחבר את כולם המהירות יורדת ל667 או משהו כזה השאלה היא מה התצורה האופטימלית לחיבור ועוד שאלה מדוע המהירות יורדת ל667 ולא למהירות של הזיכרון הפחות מהיר קרי 800
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה הCACHE במעבדים של אינטל ברמה הראשונה לא שווים? כלומר בכל המעבדים יש נגיד 12+16 או 24+32 וב AMD כולם שווים כלומר 64+64 או 128+128 ועוד שאלה למה הCHACHE של AMD ברמה הראשונה יותר גדול הרבה משל אינטל?? כדי לכפות על "נחיתות" בתדר השעון??
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני חדש פה בתור משתמש רשום (הייתי אורח פה די הרבה זמן), יש לי שאלה לגבי תאימות זיכרון ללוח אם שלי. יש לי לוח אם כזה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=560&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 (761GX-M754 ) ואני רוצה לשים לו זיכרון DDR2 של Ceon עם 533MHz כזה: אם אפשר מה צריך לעשות חוץ מלתקוע את זה בסלוט המתאים (אני יודע לעשות את זה )
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב בן 6-7 שנים. התייעצתי פה בעבר הלא רחוק בכלל לגבי הוספת זיכרונות למחשב זה ועזרו לי מאוד. כרגע ההתלבטות היא בין שדרוג כ. מסך לבין מעבד. השימושים הם קודם כל משרדיים. אח"כ פוטושופ (חובבני, ביתי) - ולכן הבנתי בפורום כ. מסך שעדיף לשדרג את המעבד. השימוש המשני הוא משחקים קלים (בתקווה סימס 3 לדוג') ולזה צריך גם לשדרג כ. מסך - אך זה יקרה בהתאם לתקציב שישאר, אם ישאר. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). אז אם כן, כרגע המטרה היא שדרוג המעבד. אין לי בעיה לקנות יד שנייה...…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת בצבע שחור\לבן, מארז H440 של NZXT, מעבד i5 3570. זכרונות לא בעיה למצוא, קירור גם כן, מה שכן אני מחפש לוח אם מתאים ואני לא יודע איפה מוכרים בארץ למעבד הזה אני מחפש משהו בצבעים שחור לבן, שדומה לדגם הזה של אסוס
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה הרבה אנשים שמים את ה2100 במפרטים,הרבה פעמים זה מטופש וסתם מבזבז כסף (במיוחד בגיימינג). אין לי כוח יותר להסביר לכל אחד בנפרד מה הבעיה בזה,אז אני ארכז הכל פה. קצת פרטים על המעבד: שמו I3 2100,מכיל 2 ליבות ו4 נימים. הדף של אינטל:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=53422 עכשיו-מתי הוא משתלם? (הערה-כשהכוונה "כל השימושים הם שימושים "נטו"). 1)גיימינג: בגיימינג נטו,ה2100 לא משתלם. ועכשיו יקפצו כמה אנשים אם בנצ'מארקים שמראים כביכול שה2100 מאוד טוב לגיימינג!. אז למה לא? בגלל שאולי בבנצ'מארק רואים "35% שיפור!" ביחס לX3/X4 ה2100 עולה כ550 ש"ח בעוד שהX3 עולה 370 ש"ח והX4 עולה 460 ש"ח-וזה בלי לכלול את ההבדל בלוחות אם (עם ערכת השבבים ה"זולה" H61 ואם אתה רוצה H66 תצטרך לשלם עוד …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי משתלם למעבדי core i7 . זאת אומרת לא הלוח אם הכי זול שיש אלא הלוח אם הכי טוב שאפשר להוציא במחיר טוב . תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-EP45-DS3R הזיכרונות שיש לי כרגע הם: G Skill F2-6400CL4-2GBPK סה"כ 4GB אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 7 64BIT המטרה שלי זה 8GB מספיק זיכרון למשחקים ולעריכות וידאו (רינדורים) והרבה דברים פועלים ברקע. מה שיש לי עכשיו לא מספיק לי. בכל אופן בדקתי באתר הבא :http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4409 רציתי להזמין את זה אבל רציתי חוות דעת על העניין . תודה. נ"ב הלוח שלי תומך עד 1200 MHZ
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד עם גשר צפוני מעל 3000MHZ מעבדים סדרה 47XX לא טובים לי המעבדים נחנקים ומרעישים ונופלים האם מעבדים אקסטרים 5XXX יש להם גשר צפוני רחב פס ? איך אני בודק על המעבד רוחב פס לגשר צפוני ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הזכרונות האלה של קינגסטון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-141-423&catalog=23&manufactory=BROWSE כתוב במפרט שהתזמון שלהם זה CAS LATENCY 3 מה זה אומר? מה התזמונים של זה ועוד משהו שאני רואה בכל הזכורונות שכתוב ולא מבין מה זה כמעט בכל הזכרונות היום בשוק רשום: Error Checking: Non-ECC מה זה אומר ??? תודה על העזרה טל
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד הנוכחי (E6600) אני מחפש מעבד לגיימינג חשבתי על: Q9500 המפרט שלי: רזולוציה 1680X1050 כרטיס מסך 285GTX לוח: asus P5B-VM SE 4GB 800MHZ עוד שאלה - מה ההבדל בין הQ9500 לQ9550 והQ9505?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לוחות האם החדשים מספקים בלוח שלהם בקר Raid ולמה הם לא מספקים בקר Scsi זה יותר עדיף מ Raid
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הוא נהיה מאד מאד מאד מלוכלך. מוזר שהוא עובד.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי עד 1000 ש"ח לזיכרון. בנתיים אקנה אחד של 1 ג'יגה ואחר כך עוד סטיק. איזה זיכרון עדיף מבחינת OC?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר משתלם ביחס ביצועים למחיר- לגיימינג כמובן. עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות בין הE5X00 למיניהם עם המכפלה האסטרונומית, הזולים במיוחד אבל רק עם 2 מגה קאש או את הE7X00 היקרים יותר, מכפלה נמוכה יותר אבל 3 מגה קאש. מה נראה לכם עדיף? בנוסף חשבתי על הלוח EP43 DS3 שהוא לא זול בכלל אבל לפי מה שראיתי הוא מצויין, יש גם את הEP43 DS3L שזול יותר אבל מוגבל באיזור ה419 mhz. בזכורנות אני אלך על 1066mhz כדי שלא יגבילו אותי (גם כך בskypc ההבדל בין ה800 ל1066 מזערי כ"כ). יש אולי לוח אחר שכדי לי לחשוב על? אני רוצה גם לחשוב אופציה לשדרוג עתידי. וקירור פשוט אין לי מושג איזה לקחת אז אשמח להמלצה. וכרטיס מסך אני כבר אתאים לפי התקציב שישאר לי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח GIGABITE דגם G41M-ES2L צ'יפסטG41 + כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח MSI דגם G41TM-P33 M צ'יפסט G41 + כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-