מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים מאשרים לנו את שמות הדגם ותדרי העבודה של דור המעבדים הבא מבית ענקית השבבים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לשדרג את מהירות המחשב שלי - שהוא יחסית עגלה, מחשב חדש עם ויסטה מעבד T5250 במהירות 1.5 וגיגה זיכרון במהירות 333. הלוח אם שלי תומך ב 667 ורציתי לדעת אם שדרוג ל-2 גיגה זיכרון ישפר משמעותית את מהירות המחשב, ואם כדאי להחליץ את הזיכרון הקיים(333) גם ל גיגה במהירות 667? אז האפשריות הם : 2 סטיקים - אחד קיים (333) + לקנות (667) או לקנות כבר 2 חדשים של (667)? בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ששמתי את הזכרונות החדשים שמתי לב שאין לי בכלל שינוי במהירות של המחשב... אז הורדתי את התוכנה EVEREST Corporate Edition וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרונות בדיוק את הדגם והכל אבל בspeed הוא רושם 667... הזכרונות שקניתי הם של ocz דגם reaper hpc 1GB 1066MHZ (זה ערכה של 2 סטיקים 1GB כל אחד). הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L בבקשה עזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רגע - אנשים פה אמרו שכאשר מזמינים חלקים צריכים לקבל איתם עוד כול מיני חלקים , שנוספים , כמו כבלים תוספות חיבורים וכו.. כידי שאני ידע שלא עבדו עליי , מה אני צריך לקב בכול איזה ? אני קונה קודם כול רק את שלושת אלה , כרטיס מסך אני יחכה ל GFORCE FX מעבד : AMD 2400+ לוח : ASUS A7N8X DELUXE זיכרון : XTREM DDR 256 333MHRZ איך המחשב , אני יוסיף עוד זיכרון בעתיד ? איך המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם תענו לי על השאלה ששאלתי בכותרת כי משהו פה לא ברור לי. אני לא זוכר אם שלתי את השאלה הזאת כבר אבלי אשאל שוב כי אני רוצה להיות בטוח. Athlon 64 +3000 יותר טוב מהמעבד P4 3.0Ghz ?? ועוד שאלה קטנה: ה-2.0Ghz שיש ב-Athlon הם כמו ה3.0Ghz שיש ב-P4 או שהם כמו ה-800Mhz שיש ב-P4?? תודה לעונים..!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בינתיים אני נשאר עם הלוח הזה, אז שדרגתי לו את הביוס ככה שהוא יתמוך במעבדי 45 ננומטר. אני יודע שאצטרך לשדרג את המעבד שלי על מנת ליהנות מביצועים טובים במשחקים למעבד של 4 ליבות (q6600, q9300 penryn וכו') ואני רוצה מאוד לשים לי כרטיס מסך חזק ביותר לגיימינג, בנוסף למעבד. כרגע יש ליכרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, וחבל לי על זה. אמרו לי שהכרטיס הכי חזק שיוכל לרוץ לי על המחשב מבלי להחליף את הלוח אם הוא דגמי 9800 למיניהם, כי בשביל GTX295 (שהוא הכרטיס החדש ביותר של nvidia) צריך להחליף גם לוח אם ואת זה אני אעשה בעוד חצי שנה נניח, כי עדיף לי לשדרג ל- LGA1366 ולמעבדי core i7. בינתיים אני רוצה לשדרג מעבד, כרטיס מסך וכרטיס קול. אין לי מגבלה כספית, ככה שאפשר להתפרע ולהציע את הכרטיס מסך הכי …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אנשים שאלה פשוטה: מה עדיף? הזכרונות הללו של G SKILL? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=10163 שהבנתי שהם פשוט בעלי קירור טוב יותר [ל-OC] מאשר אלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=8909 או שמא הזכרונות של OCZ: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=9427 שהתזמון שלהם קצת נמוך יותר, והתוספת היא איזה 50 שקל? הבנתי שהתזמונים לא כאלה משנים ב TRIPLE CHANNEL. כמו כן, אני לא חושב שאתכנן [כרגע] OC מסויים לזכרונות [ב-1600 גם לא יודע אם צריך]. חן חן למתחנחן!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב עכשיו ושמעתי על הsb ורציתי לדעת מה יותר טוב ?, 2600k או ci7 950 , זה שאלה שאין לה תשובה פשוטה כל אחד טוען משהו אחר .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3541 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4588 Oo
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הלוח בכללי?ואיך הוא בOC?הוא יגיע לBUS של 500MHZ? איפה נמצאים הסלוטים של הDDR2,ואיפה של הDDR3?(מה הצבעים?) תודה רבה לעוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בן דוד שלי עושה תואר שני במחשבים. לצורך עבודת מחקר הוא צריך לעבוד עם כרטיס רשת של אינטל של PCI 3 X8 . יש לי מחשב שני בבית שאיני זקוק לו, ויש לו כניסת PCI X16 שבה יושב כרטיס המסך. חשבתי לתת לו את המחשב, אבל אם נכניס את כרטיס הרשת לכניסה של PCI X16 , כרטיס המסך לא ייכנס לסלוטים האחרים של x1. מצד שני, לא ניתן פיזית להכניס את כרטיס הרשת לכניסה של x1 במחשב זה. ניסיתי לחפש בזאפ כרטיס מסך של PCI X 1 ולא מצאתי. אפילו הזולים ביותר הם של X16, והם לא ייכנסו בסלוט של x1 למישהו יש רעיון איך ניתן להתגבר על הבעייה ? בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת הזוי שוינדוס לא מבין בכמה הוא משתמש (?) הרי הערך הקובע הוא הcommit כי ברגע שהוא מגיע ל31.9 קופצת הודעה שנגמר הראם. גילוי נאות: קובץ הpage file מוגדר על 100MB וה32GB ראם מזוהים כ31.9 אבל הבנתי שזה בסדר גמור. השאלה היא על חלוקת המספרים המוזרה בוינדוס
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שאמנם כבר בן 5.5 אבל הוא חזק ומהיר ולא צריך יותר מזה לצערי הלוח אם כנראה הלך, המחשב לא מגיע לבוט בכלל, יש מספר שגיאה 99 בצד ימין למטה וממה שראיתי בגוגל זה אומר שהלוח מת וצריך להחליף עכשיו הבעיה שלי היא שלא רק שצריך לקנות לוח חדש עכשיו, אלא שבגלל שזה סוקט ישן אז אצטרך במינימום לקנות גם מעבד חדש וראם שהוא DDR4 שזה כבר אומר שאולי עדיף מחשב חדש לגמרי כי יש לי HD ואולי הגיע הזמן על הדרך לקנות SSD, ואני לא יודע להרכיב לבד מאפס ממש אז שוקל אולי לקנות הכל חדש כי גם הספק ישן כבר ואז נשאר בערך מארז.. הבעיה שאני לא רוצה להוציא הרבה, ואני לא משחק כמעט (רק פיפא). אין לי גם מושג מה קורה היום בשוק, מבחינת איזה מעבד כדאי (אם AMD אולי רלוונטי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש משמעות ללוח המתקדם יותר ביחס לביצועי גרפיקה שגרתיים + בניית אתרים. המדובר גם ביחס לשדרוגים עתידיים אם יהיו. השאלה אם יכול להיות איזה הפסד מקניית ה61 תודה למגיב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת הלוח אם Asrock G41M-VS3 R2.0 ולוח אם SOCKET 1150 (ברמת הכניסה) עולים אותו דבר. השאלה אם שווה לקנות את הPENTIUM HASWELL שעולה בסביבות ה 256 ש"ח ולהחליף גם את המעבד לG3220--אני מרוצה מהביצועים של הE8200: השאלה היא האם מדובר בהשקעה כדאית או להשאר עם הE8200?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את לוח האם הזה: www.asus.com/Motherboards/M4N68TM/ וחשבתי לשדרג את ההראם במחשב (כרגע יש לי שני סטיקים של 2GB כל אחד). ראיתי שבאתר כתוב שהמקסימום הוא 8GB ואני לא בטוח אם הם מתכוונים ל8GB לסלוט או 8 סה"כ. איך ניתן לדעת? תודה, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1. ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0. לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה. יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16. השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר. מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד? באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם 2 הליבות הנ"ל זהות? ניתן להמהיר אותן לאותן מהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העניין הוא כזה, לפני כחודשיים רכשתי את המחשב החדש שלי ובסך הכל הכל נראה לכאורה תקין. עד ש.... לפני כשבוע בא אלי חבר שמבין מאוד במחשבים ואמר לי, ידיד המחשב שלך לא עובד חלק. הורדנו את כל התוכנות המקובלות לבדיקה, 3DMARK, AQUAMARK3, PCMARK04 לאחר בדיקות שונות גליתי שהתוכנות העובדות על הכרטיס הגרפי מראות תוצאות לא ראות 3DMARK03: 18434 AQUAMARK03: 44238 אולי זה לא הכי טוב אבל אני יכול להסתדר עם זה ופה מתחילה הבעיה הרצינית, כאשר בדקתי בתוכנה PCMARK04 גליתי שבזמנים שטנים אני מקבל תוצאות מטורפות פעם אחת 1200 פעם אחת 800 פעם נוספת 4687 בקיצור כל יום הוא שעה שונה תוצאות שונות לגמרי באותה מערכת ללא שינוי כלשהו. לאחר בדיקות שונות גיליתי שכאשר אני מעלה את המחשב ונכנס ל-BIOS שמתי לב במה…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזיכרון הקודם היה של PQI והנוכחי של סופרטאלנט.שניהם 667MHZ האם הסיבה היא ששתי החברות שונות? אולי אני צריך לעדכן משהו במחשב? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא נהיה מאד מאד מאד מלוכלך. מוזר שהוא עובד.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי הטבלה הזאת הE6600 יותר חזק מהE6300 רק ב23 אחוז זה נכון..? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193920.0 או שלא הבנתי טוב? ואם כע אז למה שווה להשקיע בו עוד 900 שקל אם זה רק 23 אחוז?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין WINDOWS 7 64 BIT. יש לי את הלוח GA-EP45-DS5 ואני לא ידוע אילו דברים צריך להתקין אחרי הפירמוט. אם מישהו יכול בבקשה להגיד רק את הדברים שצריך להתקין ללוח אם אז ממש תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-