מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה ואני קניתי אותו גיליתי משהו שממש לא אהבתי: על הגשר כמעט ולא היה קירור. היה היטסינק פסיבי קטן. משהו כמו זוג סינקים לזכרון. ומה עוד שלא היו אפילו Mounting Holes שהיו מאפשרים לי ולרבים אחרים להחליף את ה"היטסינק" הזה שהיה -מודבק- לצ'יפ. הייתי דיי מבואס מכל הקטע הזה, והייתי מעדיף אפילו את הNEO היותר יקר רק כדי לקבל את החורים והיטסינק יותר טוב. לדעתי זאת הייתה הדפילה הכי גדולה של הדגם הזה. לאחר שימוש של שבועיים (וככל הנראה ממתחים לא בריאים מספק ג'נרי, תחת OC) הלוח נדפק לגמרי ולא נדלק. אני כל הזמן הייתי בודק את החום של הגשר וכל פעם הוא היה יותר חם, עד שבפעם שהוא לא נדלק הוא היה ממש אבל ממש לוהט, ויכל לעשות …
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הלוח בכללי?ואיך הוא בOC?הוא יגיע לBUS של 500MHZ? איפה נמצאים הסלוטים של הDDR2,ואיפה של הDDR3?(מה הצבעים?) תודה רבה לעוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח nVIDIA nForce 4 ULTRA הכי כדאי ומשתלם ? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין CORE 2 DUO ל DUAL CORE ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם הספיציפי הזה.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביקורת על 19 לוחות בעלי ערכת השבבים Z97: http://us.hardware.info/reviews/5385/19-intel-z97-chipset-motherboards-review-testing-the-new-generation טבלה להשוואה בין הלוחות: http://us.hardware.info/comparisontable/products/217818-219129-216681-216690-215810-215518-215520-219130-218935-218768-218755-218753-216946-214832-218853-217187-217188-217636-216200 שימו לב שכל התיבות המסומנות בירוק מסמלות את הערך הגבוה ביותר לאותה קטגוריה, אם למשל מחפשים לאיזה לוח יש הכי הרבה חיבורי usb3, מיד ניתן לחפש באותה שורה את התיבה המסומנת בירוק ולהגיע ללוח המכיל את כמות החיבורים הרבה ביותר וכן הלאה לשאר הקטגוריות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בחור טכני אבל מעולם לא עשיתי OC לאף רכיב. יש לי מעבד i7-4790 והייתי רוצה לנסות OC, בעיקר כדי לסחוט קצת יותר במשחקים. כרגע אני עם כרטיס GTX 760 אבל בקרוב מחליף ל RTX 2060. אשמח להסבר כללי, הדרכה, מה לבדוק לפני? איך לבצע? סיכונים? הלוח שלי הוא GA-H97-HD3 -Gigabyte תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בינתיים אני נשאר עם הלוח הזה, אז שדרגתי לו את הביוס ככה שהוא יתמוך במעבדי 45 ננומטר. אני יודע שאצטרך לשדרג את המעבד שלי על מנת ליהנות מביצועים טובים במשחקים למעבד של 4 ליבות (q6600, q9300 penryn וכו') ואני רוצה מאוד לשים לי כרטיס מסך חזק ביותר לגיימינג, בנוסף למעבד. כרגע יש ליכרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, וחבל לי על זה. אמרו לי שהכרטיס הכי חזק שיוכל לרוץ לי על המחשב מבלי להחליף את הלוח אם הוא דגמי 9800 למיניהם, כי בשביל GTX295 (שהוא הכרטיס החדש ביותר של nvidia) צריך להחליף גם לוח אם ואת זה אני אעשה בעוד חצי שנה נניח, כי עדיף לי לשדרג ל- LGA1366 ולמעבדי core i7. בינתיים אני רוצה לשדרג מעבד, כרטיס מסך וכרטיס קול. אין לי מגבלה כספית, ככה שאפשר להתפרע ולהציע את הכרטיס מסך הכי …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי 2 גיגה של סמסונג 2 סטיקים של גיגה אם אני שם על T2 המחשב מראה מסך כחול השאלה שלי האם ב 2 גיגה אי אפשר לשים על T1?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הזכרונות האלה של קינגסטון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-141-423&catalog=23&manufactory=BROWSE כתוב במפרט שהתזמון שלהם זה CAS LATENCY 3 מה זה אומר? מה התזמונים של זה ועוד משהו שאני רואה בכל הזכורונות שכתוב ולא מבין מה זה כמעט בכל הזכרונות היום בשוק רשום: Error Checking: Non-ECC מה זה אומר ??? תודה על העזרה טל
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם חיבור IDE אחד בלוחות עם חיבורי SATA תומך בשני כונני IDE כגון דיסק קשיח ו CDROM? האם זה מובן מאליו או שאני צריך לבדוק פר לוח? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה ללוח-אם, תקציב בין 350-450 ש"ח. יש אפשרות לבצע את הרכישה באילת בזמן הקרוב ככה שאם בKSP או אייבורי יש משהו משתלם רק תגידו, מלבד זה אין העדפה מאיפה לרכוש (TMS, RSM, STARTPC) או לבצע משלוח אם צריך. קצת הלכתי לאיבוד עם האפשרויות השונות. מבחינת מעבד כמו שמצוין בכותרת ryzen 5 1600 כרטיס מסך מתוכנן gtx 1060 6gb ספק - antec NeoECO II 650 מבחינת זכרון זה גם חלק מההתלבטות שלי, אם לכוון למהירות של 2400MHZ או 3000MHZ, הבנתי שהמעבד אוהב זכרון עם מהירות גבוה ומקריאות שונות על לוחות אם לא לגמרי הבנתי כמה הם מסוגלים לנצל מהירות גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה אני חושב שהכיוון הוא מסדרת B350 בשביל האפשרות שאולי אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים זהים של 256MB 400MHZכ"א של מושקין ועוד אחד במהירות שונה (433MHZ) של קורסייר אבל 512MB ושאני שם אותו עם ה-2 שכבר במחשב המחשב מצפצף ולא עולה בכלל. יכול להיות שבכלל אין אפשרות לשים 3 סטיקים של זיכרון??? - ניסיתי את כל הקומבינציות.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרצון להתחרות סוף כל סוף מניב חדשות טובות לצרכן - אינטל מכריזה על הורדת מחירים משמעותית עבור חלק ממעבדיה השולחניים בסדרת Core Ultra 200Sלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם: ניסיתי קצת לחפש כי הינחתי שכבר נשאל בעבר אבל לא צלחה ידי במשימה. קניתי מחשב חדש עם מעבד 2.26 - איך ניתן לדעת שלא מדובר ב- 1.7 שרק שינו את הבאס ל- 133 ? על המעבד יושב גוף קירור אורגנלי של אינטל - האם זה מבטיח שלא מדובר בטריק אוברקלוקינג ? כמו-כן אין בכוונתי לנסות לפתוח את גוף הקירור מפחד שאח"כ יתכנו בעיות בנושא האחריות. בהנחה שזאת שאלה נדושה - תודה מראש בכל מקרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה ללוח אם יעיל לצרכי OC למעבד אינטל i5-760 עד סביבות 450 שקל. חשבתי על הלוח הזה GA-P55-US3L (שהוא קצת חורג), אשמח לעצות ותגובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל למה מעבד של AMD נקרא 2500+ אם הוא במהירות שבין 2.0GHZ ל - 2.2GHZ (ככה שמעתי) ואיך הוא עוקף מעבד INTEL P4 2.4 GHZ במהירות שלו , ולמה הוא נחשב ליותר טוב ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי בבנצמרקים ברשת וראיתי שהבדל גדול בביצועים בין DDR3-4 אין .. ותקנו אותי אם אני טועה אבל עשיתי בדיקה : כונן קשיח הוא רכיב נורא איטי בהשוואה לזיכרון והוא משמש כזיכרון קבע הזיכרון הפיזי " הזמני " מהיר ממנו פי 4-5 והזיכרון עובד מול המעבד באותה מהירות מה שיוצא שהכונן הקשיח יוצר צוואר בקבוק הזיכרון יכול לעבוד מול הכונן ב 1333 פס רוחב ואילו הכונן SATA2 למשל יכול לעבוד 300 הזיכרון לא יכול למשוך מידע מהכונן הקשיח במהירות השיא שלו 1333 הכונן מגביל ל 300 הזיכרון יכול לעבוד מול המעבד ב 1333 לא מול הכונן הקשיח אז כל החומר נמשך מהכונן הקשיח לזיכרון במהירות 300 * 10 = 3 גיגה והמהזיכרון זה מועבר למעבד וחוזר לזיכרון מפוענח . מהזיכרון למעבד המעבר יכול להיות 21 גיגה ( על הנייר רק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory איך אני יכול להפעיל אותם לדואל צאנל כי אצלי הם פועלים על סינגל צאנל וגם יש לי את המעבד קונרו 6400 ומשום מה מקירור שלו (המאברר) נעצר כל כמה זמן לרגע ואז שוב ממשיך זה אמור להיות כך?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש להגדיל את הזיכרון RAM שלי ל4GB או ל6GB, מחפש המלצות לכרטיסים שיתאימו למפרט ושיעבדו בוודאות עם המפרט, לא משנה אם חדשים או יד שניה. כרגע יש לי זיכרון מסוג KINGSTON 2GB, מבחינתי אפשר להחליף אותו ולשים כרטיסים חדשים. זה המפרט שלי:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-