עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dennis14,

לפי XS הזכרונות האלו יכולים לבוא עם שלושה סוגי צ'יפים: D9DQT,D9GKX ו - D9GCT, אבל הם מדברים על ה - REVים עם מפזרי החום הלבנים. אני קניתי לא מזמן את ה - REV החדש של הזכרונות האלו שבא עם מפזרי חום כחולים ואני לא יודע באילו צ'יפים הם מצויידים, מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by aero,

ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ricoh,

האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HeDesXs,

אני רוצה לשדרג את המעבד והתקציב שלי לא גדול ואני מתלבט בין E6700 לE5800 מה עדיף לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by roeiw,

כמה אפשר לדרוש על E6300 בן חודש?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by sonic,

שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jambo7,

1. שמתי לב שהרבה חברים שקונים מחשב חדש הולכים על זיכרון 1 ג'גה השאלה למה להשקיע כסף בזיכרון כאשר אין תוכנות שדורשות זיכרון כזה והמחשב החדש יכול להריץ כל תוכנה בלי שום בעיה , מה הזיכרון יכול לשפר במחשב חדש וחזק 2 רציתי לדעת מה דעתכם על לוחות של dfi 3 אולי לא שייך לפה אבל רציתי לדעת אם אני הולך על מחשב עם 2 כרטיסי מסך צורב dvd ושאר החלקים הסטנדרטים צריך לכך ספק כח מיוחד. 4 אם אני הולך על מעבד AMD ולא עושה אוברקלוק האם אני צריך להוסיף מאווררים למארז תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר הביא לי שני סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1600mhz כאשר רציתי להוסיף את אחד הסטיקים למחשב שלי( מפרט בצד), התקנתי אותו על הלוח וכאשר ניסיתי להדליק את המחשב כל המאוררים הסתובבו ואז המחשב נכבה וניסה להידלק שוב וחוזר חלילה.. אחרי זה הוצאתי את הסטיק שהוספתי והמחשב עלה כרגיל זה קרה גם עם הסטיק השני.. ראוי לציין שהסטיקים הם סטיקים מקוריים של G.Skill... מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by a-v-i,

שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרון A-Data 512 MB DDR 3200 Memory או ששווה להשקיע עוד כ-200 שקלים וללכת על OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series Memory המטרה של המחשב היא שימוש ביתי כמו משחקים, סרטים, אינטרנט וכו', לא משהו מיוחד . . . וגם לא נראה לי שאני מתכנן איזה OC . . . תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי 2 סטיקים זהים של 256MB 400MHZכ"א של מושקין ועוד אחד במהירות שונה (433MHZ) של קורסייר אבל 512MB ושאני שם אותו עם ה-2 שכבר במחשב המחשב מצפצף ולא עולה בכלל. יכול להיות שבכלל אין אפשרות לשים 3 סטיקים של זיכרון??? - ניסיתי את כל הקומבינציות.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אם הבנתי נכון, ה Q6600 כבר לא משתלם היום מה שמשאיר אותי עם Q8200 שמגיע בתדר סטוק של 2.33 (1333FSB) מכפלה 7 ו 4 מגה קאש (¤1015) Q9300 שמגיע בתדר סטוק של 2.5 (1333FSB) מכפלה 7.5 ו 6 מגה קאש (¤1200) ו Q9400 שמגיע בתדר סטוק של 2.66 (1333FSB) מכפלה 8 ו 6 מגה קאש (¤1340) על פניו נראה שה Q9400 הוא המתאים ביותר, השאלה שלי היא איזה מהם הוא המתאים ביותר למחיר אציין שאני מתכוון להמהיר עד 3.2Ghz (GIGABYTE GA-EP45-UD3R, G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12, SeaSonic 500W ET)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בינתיים אני נשאר עם הלוח הזה, אז שדרגתי לו את הביוס ככה שהוא יתמוך במעבדי 45 ננומטר. אני יודע שאצטרך לשדרג את המעבד שלי על מנת ליהנות מביצועים טובים במשחקים למעבד של 4 ליבות (q6600, q9300 penryn וכו') ואני רוצה מאוד לשים לי כרטיס מסך חזק ביותר לגיימינג, בנוסף למעבד. כרגע יש ליכרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, וחבל לי על זה. אמרו לי שהכרטיס הכי חזק שיוכל לרוץ לי על המחשב מבלי להחליף את הלוח אם הוא דגמי 9800 למיניהם, כי בשביל GTX295 (שהוא הכרטיס החדש ביותר של nvidia) צריך להחליף גם לוח אם ואת זה אני אעשה בעוד חצי שנה נניח, כי עדיף לי לשדרג ל- LGA1366 ולמעבדי core i7. בינתיים אני רוצה לשדרג מעבד, כרטיס מסך וכרטיס קול. אין לי מגבלה כספית, ככה שאפשר להתפרע ולהציע את הכרטיס מסך הכי …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bodomist,

הקנייה היא יותר של מחשב כולו מאשר רק של המעבד אבל זה לא מה שמשנה כרגע ... כמו שכולכם בטח כבר יודעים אינטל מוציאים בקרוב את הסדרת מעבדים החדשה... מה שאומר שהסדרה תוזיל את המחירים של המעבדים הישנים... השאלה היא מתי יוצאת הסדרה החדשה... יש כאלה שאומרים עוד שבועיים ויש כאלה שאומרים ב2008... השאלה שלי היא האם כדי לחכות עם הקנייה כדי להשיג אולי משהו יותר טוב באותו מחיר של מעבד נוכחי או אפילו לקנות מעבד נוכחי בפחות כסף ובכך לחסוך? מתי מתוכננת ההשקה של המעבדים? והאם זה באמת יוזיל משמעותית את הסדרה הנוכחית? תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. וגם תוסיפו בבקשה תגובה האם יש לכם מספיק זיכרון או לא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איזה זכרונות יציגו לי ביצועים טובים יותר למערכת מבוססת אינטל, בלי OC: הסדרה השחורה של Mushkin PC3200 black, או הסדרה של GeIL PC3200 400MHz DDR Ultra?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by idanashh,

שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי זכרונות 3*64 PC-133 אבל אני חושב שאני יסתדר עם זה יש לי רק 1200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Decktor,

החדשה על המחיר של פנטיום 4 EE הזכירה לי משום מה תקופה נשכחת: המעבד הראשון שעבר את ה GHZ היה AMD ואז אינטל היו כל כך בפאניקה לשמור על תואר מלך הביצועים שהם הוציאו לשוק מעבד לא עובד (פנטיום 3 1.13 GHZ) לינק http://www6.tomshardware.com/cpu/200008282/index.html עכשיו לעומת זאת בגלל אותה סיבה בעצם (את'לון 64) הם מוציאים מעבד במחיר עצום שאף-אחד לא יכול לחשוב עליו בתור מעבד ביתי רק בשביל לשמור על התואר נשמע דומה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by WinInc.dll,

אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קישור - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=4743 רק 390 ש"ח... http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit מספיק טובים עבור אוברקלוק של Q9450 לכיון ה3.2-3.6 גיגה הרץ (באס 400-450), או שצריך להשקיע עוד בזכרון יקר? והאם יש בכלל הבדל מורגש במהירויות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי אני מתלבט בין הזכרונות הללו, וכמו שזה נראה אין הבדל, לשניהם יש את אותו המפרט אז אולי מישהו יכול להסביר את פער המחירים http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2N1066SR2GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-8500C5&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכמו כן חיפשתי הסבר באתר לגבי עדיפות של CL לעומת מהירות שעון - באיזה מהם כדי לשים דגש בעבודה עם מעבדי אינטל(CORE 2 DUO). ( "ש:מהי ההשפעה של מהירות הזכרון על ביצועי הקונרו?" "ת:ביקורת של MADSHRIMPS בנושא" http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=472 קראתי את המאמר הנ"ל ולא הבנתי כלום ) תודה רבה איציק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eranir,

מה קרה לכל הזכרונות של G-Skill? נראה כאילו הם כלו בשבועיים האחרונים ב-100-200 שקל לקיט, הרבה מעבר לשינויים שעברו קיטים של חברות אחרות כך שלא ניתן להסביר את התופעה בעזרת עליית הדולר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי חברים. אז לא מזמן ייצאו מעבדי הSANDY BRIDGE החדשים. עד מלפני יומיים היה לי את המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ לוח אם G31 של גיגהבייט תומך אפילו עד Q9650 QUAD CORE. Ram: 3GB DDR2 667MHZ. 500GB של ווסטרן דיגיטל לא כולל דיסק גיבוי (1TB) GPU: Nvidia Sparkle 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין (מאלו שאם יהיה מכת חשמל,כל המחשב יילך) מארז של פנטיום 3 לפי דעתי שימושים: הרבה לשוניות בדפדפן,הרבה תוכנות,גלישה,הורדות,סרטי HD READY 720P. לפני יומיים בערך חבר הביא לי מעבד ליבה כפולה E5200 של אינטל, החלפתי ואני רוצה הבדל משמעותי בביצועים של המחשב. דעתכם/ן? האם שווה רק לשדרג מעבד ולקנות ספק כוח איכותי ומארז? או לקנות מערכת חדשה ולשמר את הישן? מעבדים בהנחה שאנחנו נשארים עם הלוח הזה: או …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Shlomi32,

אני קונה מחשב חדש בבערך 4500 שקל אני לוקח כרטיס מסך ראדון 9800פרו ו512 זכרון השאלה שלי היא איזה מעבד עדיף לי פנטיום 2.8 עם 800 מגה הרץ או AMD 2800 או AMD 2500 או AMD2600 זה בעיקר למשחקים ו

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HingedEmu2,

היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים