מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לפני 3 ימים הורדתי את הביוס האחרון ללוח הזה מהאתר של אינטל, והתקנתי אותו, ומאז אין POST ניסיתי הכל שום דבר לא עזר, דיברתי עם התמיכה באתר של אינטל והנציג אמר שלא יכול להיות שהביוס דפוק, ויש מצב שהלוח סתם נדפק. היום אני שם לב שהורידו את העדכון הזה מהאתר, ונתקלתי בנושא הזה בפורומים של אינטל: http://communities.intel.com/message/140564 פשוט בושה שחברה כמו אינטל משחררת עדכון ביוס דפוק שהורס את הלוח של הלקוח, ויותר גרוע שהם גם לא לוקחים על זה אחריות! לפחות שירשמו משהו באתר על הפאדיחה שלהם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להוסיף למחשב ישן(פנטיום 4) זיכרון ע"מ שיריץ win7. בכל הזכרונות שאני מוצא בebay מצויין עליהם שהם לא לא תואמים\מומלצים ללוחות אינטל. למשל יש את זה- http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2100-266Mhz-184PIN-DDR-SAMSUNG-BRAND-DESKTOP-RAM-MEMORY-LIFETIME-WARR-/380369424691?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588fc8d133#ht_1573wt_1064 Compatibility These are High Density memory and may not be compatible with your motherboard. We carry low density RAM that is compatible with most motherboards. WE CAN NOT GUARANTEE COMPATIBILITY OF THESE MODULES WITH YOUR PARTICULAR MOTHERBOARD.Please ensure compatibility prior to purchasing. Contact your hardware manufacturer if necessary. T…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Vision x2 Dual Core A4-3400 http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
Corsair has crammed 8 GB of DRAM onto one stick which in turn could provide up to 32 GB of DDR3 memory for desktops, and up to 16 GB of DDR3 memory on laptops, depending on the number of slots. Tuesday Corsair officially added 8 GB DDR3 memory modules to both its Vengeance and Value Select product lines. According to the company, the Vengeance version operates at 1.5V for compatibility with the new 2nd generation Intel Core processor family, and is guaranteed to operate at 1600 MHz. The DRAM itself is "rigorously screened," and with 8 GB crammed onto one stick, gamers and performance junkies can build systems with up to 32 GB of high-performance memory. The jet-black…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה מצוינת בכותרת. במידה והלוח אכן תומך ב-SLI, יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte N570OC-I13. האם ניתן לדחוף שם איזה אח-תאום משהו בסגנון, שיעבדו להם בצוותא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
ניסיתי CPUID,AIDA64,PC WIZARD - בכולם תחת Module Voltage מופיע הערך הקבוע SSTL 1.8. זה לא נראה מתעדכן בזמן אמת אלא פשוט ההגדרות יצרן המומלצות של הזיכרון (ולא הוולטאג' האמיתי בו הוא פועל כרגע). למישהו יש תכנה שאשכרה מראה ערך זמן אמת?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להתקין WIN7 ולהפעיל את AHCI, עכשיו ראיתי באתר של גיגהביט שיש להם דיירבר להתקנת AHCI לפני התקנת מערכת ההפעלה. הבעיה היא שאין לי דיסקט. האם רק הפעלת AHCI בביוס זה דבר מספיק? האם התקנת הוידוס תזהה שאני צריך להתקין AHCI ותידע להתקין לבד מהדיסק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,כרגע יש לי 3GB זכרון במחשב,זה מתחלק ל2GB זכרון ו1GB זכרון(2 סלוטים). הזכרונות מתחלקים ככה: לא ממש מבין במהירות של זה... עכשיו יש לי לוח אם של ג'יגהבייט ARSOCK G41C-GS לפי מה שאני רואה יש לו תמיכה בDDR3 עכשיו רציתי לקנות את הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 ולהעיף את הזכרון של ה1GB,זאת אומרת שתיהיה תמיכה ב6GB אם יש לי מערכת של 64BIT? איך הזכרון הזה בכלל? הוא טוב,לא טוב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שבוע טוב ומבורך וחתימה טובה לכולם שלום רב , רציתי לשאול שאלה חשובה עבורי האם קיים הבדל מוחשי וחשוב בין לוח אם שהוא Rev 1.0 לבין לוח אם מאותו דגם אבל בגירסה 1.3 והאם יש אפשרות לעדכן / שידרוג הגירסאות (אני מדבר על לוח אם Z68XP-UD4) GIGABYTE ! אשמח לקבל תשובה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח :Gigabyte GA-p55-UD3R יש לי 4GB רם של patriot Viper II Series 2x2GB DDR3 1600MHz PC3-12800 Kit PV234G1600LLK שיש להם Low Latency (7-7-7-20) http://milo.com/ddr3-4gb-pc1600mhz-dual ואני רוצה להוסיף את אלה :2x2GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 ksp.co.il/hmain.php?uin=13539 או אלה 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 מה מתאים? ומה אדיף 2X2 4GB או כרטיס 1 של 4GB? מפרט: http://img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (סטילס וכן עריכת וידאו). החלטתי לרכוש את ה-i7 2600K (להבנתי הוא המעבד הטוב ביותר בטווח המחירים שעוד נחשב ל"נורמלי"?), רציתי לקבל המלצה על לוח-אם תואם שיספק יחס ביצועים-פונקציונאליות טוב ככל האפשר. בפורום מפרטים הומלץ לי על לוח-אם של ASRock או של Intel - שנים לא התעדכנתי בתחום החומרה אבל זכרוני אומר לי שבתחום זה דווקא Gigabyte או ASUS אמורות לשלוט, לא? (כמובן ש-ASUS "דופקים" מחירים בשמיים). אשמח לכל יעוץ/הארה/הערה שהיא. תודה רבה ולילה טוב
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי תגידו, רוב המעבדים כיום לא עובדים בBUS 1600 אבל זכרונות כאלה יש דווקא הרבה. זה לא חסר ערך לחלוטין שילוב כזה? (כלומר אפשר להסתפק בזכרונות 1333)
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בשעה טובה להחליף את המחשב הישן, יש לי מארז של CORSAIR שקניתי לא מזמן, כעת אני צריך לקנות לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא בערך 3000 ש"ח. אני לא OVERCLOCKER אז לא צריך משהו מטורף אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק - עובד לפעמים עם תוכנות כבדות כמו PREMIEREת INDESIGN וכו'. קראתי בכל מיני אתרים המלצות שונות, בסופו של דבר ראיתי שאנשים נוטים להמליץ ללכת על לוח עם כניסה 1366 ולא 1155. הלוח אם שחשבתי לקנות הוא הלוח של GIGABYTE דגם GA-X58A-UD5. מעבד חשבתי לקנות את ה-I7 960 וזכרונות החלטתי להזמין מחו"ל עקב פערי מחירים. מ-EBAY ניתן להזמין סט של MUSHKIN DDR3 12GB במהירות 2000 MHZ בכ-700 ש"ח כולל משלוח. ראו כאן 998990 - 12GB (3x4GB) DDR3 PC3-16000 9-11-9-27 Bla…
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי מעבד 2500K, לוח אם asrock pro3 -m, ספק כוח סיסוניק 520W - ואני מעוניין לבצע אוברקלוק. האם הזיכרון שקנייתי - 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 יגביל בצורה כלשהי את האוברקלוק/ביצועים של המחשב? עדיף 1600? תדוה רבה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4. לאחרונה רכשתי לו זיכרון באיביי, 2GB DDR (הכמות המקסימלית שהלוח שלי מקבל). http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR-Desktop-MEMORY-RAM-PC3200-NON-ECC-184PIN-/160625520085?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256606edd5 קיבלתי את המוצר, הכנסתי סטיק אחד של ג'יגה, הדלקתי את המחשב לכמה דקות, כיביתי, נגעתי בסטיק- וכמעט נכוותי. האם יש בעיה כלשהי במוצר שקיבלתי? או שכל הזכרונות מתחממים באותה הצורה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן של אסוס P4XP-X ובמקור היה עליו פנטיום 4 1.8GHZ. עכשיו הגיע אלי מחשב בערך מאותם שנים (2003 בערך) גם לוח אסוס שונה מעט אבל עם מעבד 2.4GHZ. מסיבות שאני צריך ספציפים את הלוח המקורים (אסוס) אני העברתי את המעבד 2.4GHZ אליו ואני מדליק הביוס עולה ומבקש ממני לקבוע מכפלה וזה יצא משהוא כמו 18*133. עכשיו אני עושה Save and exit המחשב עושה ריסט ולא עולה. שאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לביוס. קרא איזה 2-3 פעמים שהwin7 הצליח לעלות ופעם אחת נתקע אחרי הlog in למערכת. אגב הwindows זיהה את המעבד החדש ושהחזרתי את המעבד המקורים (1.8GHZ) הוא פעם מצויין וניסיתי איפוס ביוס ע"י הוצאת סוללה. בלוח אם שאני רוצה לשים לו את המעבד הנחות יותר (1.8GHZ) יש לו מין דיפ לא יודע איך קוראים לזה ב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 לוחות אם : MSI z68a-gd65 ASUS P8z68-v Pro Gigabyte Z68x-ud3h-b3 המחשב משמש בעיקר לסרטים, עריכה גרפית וירטואליזציה ופיתוח תוכנה. חשוב תמיכה ב 6-9 מכשירי SATA. אין מגבלת תקציב ... כמבון שאני מעדיף לא לשלם ביוקר :-)
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא מדובר על מחשב חדש, במחשב קיים אני משדרג מעבד. שאלה שניה: את המשחה הטרמית איך אתם מורחים, ישירות על המעבד או על גוף הקירור? תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חיכיתי כבר מלא זמן לתושבת 2011, או Ivy Bridge (כבר מצפה לסדרות הללו משהו כמו 5 חודשים +- ועדיין לא הבנתי מי יותר חזקה) כי לא היה לחוץ לי להחליף מחשב. היום כבר קצת יותר לחוץ אזז ... מישהו יודע מתיי הם צפויים לצאת ? ואיזו סדרה תהיה חזקה יותר ? (S2011 או Ivy Bridge) נ"ב, אני כנראה מתכנן להשקיע משהו כמו 8,000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני לא מדבר על משהו שנותן שני חיבורי USB3 מאחורה, אלא משהו שיתן על הכרטיס (בתוך המארז) Header שאפשר לחבר לפאנל הקדמי. ידוע למישהו על (אי) קיומו של מוצר כזה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי תמעבד I5 2500 והמוכר שם לי אותו בגירסת הטרי בלי קירור שאמרתי לו הוא אמר לי שהוא שם קירור של אינטל אותו דבר כמו שבא בבוקס העם זה נכון יש קירור כזה כמו של הבוקס שאפשר לשים או שעדיף קירור אחר או שבכלל עדיף לקחת תמעבד בגירסת הבוקס ומעבד טריי זה מעבד חדש חוץ מזה שהוא בא בלי קירור אין ממה לחשוש שהוא משומש תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5g41t-m-lx ddr3 g 41 האם אפשר לקנות זכרונות Dual DDR3-1600/ Dual DDR3-1333 כמו למשל? (Corsair 8Gb Kit (4G X2 אני משתמש במערכת ווינדוס 7 64. והמחשב עצמו למשחקים ואיטרנט.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-