עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Karos,

הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by itayassa,

קודם כל תנו לי לפתוח ולהגיד בפעם השמינית שהבולדוזרים הם מעבדים לא מומלצים לגיימינג במצב הסטוק!אני ממליץ לקנות אותו רק אם אתם מתכננים לעשות OC משמעותי!! טוב, אז הרבה מאוד אנשים בעולם וגם בפורום הזה מתנגדים נחרצות לבולדוזרים ומכנים אותם מעבדי כושלים, ובאמת שאני מבין למה הם ביאסו אותם אבל לא ברמה כזאת... לבולדוזריה הייתה צפייה גבוהה מאוד והסדרה לא עמדה בציפיות, אבל זה לא הופך אותם למעבדים כושלים. OC: שום אני אמור, הם מומלצים רק במידה ותבצעו OC! מה שטוב בAMD שהם זולים, גם המעבדים ולרוב גם הלוחות אם מה שמאפשר לכם בתקציב זהה למערכת I7 2600, לקנות בולדוזר 8 ליבות, לוח אם ברמה גבוהה מאוד וקירור מעולה. לי יש מערכת לא חזקה מידי לOC ועדיין קיבלתי אחלה תוצאות…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. החברה האמריקאית ממשיכה לשעוט קדימה, ומתקרבת ל-60 אחוזים מכלל הכנסות שוק המודולים של זכרונות ה-DRAM. מי משתרכים מאחוריה ברשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/קינגסטון-ממשיכה-להשתלט-על-שוק-מותגי-זכ/

4. Started by amig2,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 המחיר הרגיל שובר שיא בפני עצמו, לא? אבל שימו לב למבצע בתל אביב... 220 שקל * 2 = 440 ל-2GB! זה עובד כמו שני סטיקים שקונים ביחד, נכון? אין משמעות מיוחדות שקונים שני זכרונות מאותה אריזה(doual channel kit)?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bozi,

שלום לכם חיפשתי בכל ההודעות ולא מצאתי תשובה מספקת. יש לי 2 מחשבים של DELL . optiplex gx280 optiplex gx520 לא ברור לי איך אני יודע לאיזה מחשב יש ליבה כפולה. השתמשתי במספר תוכנות שמומלצות,עדיין איני יודע איך ניתן לבדוק בוודאות. האם ניתן לבדוק גם ללא תוכנות[דרך ה-XP ?] לפי הבדיקות ה-GX280 [מעבד2.8 GHZ ] עם ליבה כפולה 32BIT ,וה GX520 [מעבד 3.0 GHZ ] ליבה בודדת 64BIT . איך יודעים בוודאות??? תודה אחים שלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם שיתן תמורה טובה ל CF של 4850 וגם ל OC של Q6700 כניראה.. מוכן לקבל המלצה לכל דבר אחר (מעבד כרטיסים וכו'...) ד"א הבנתי שלוח שיתן X16 עדיף מ X8 מה המשמעות במחיר?? ובכלל בסביבות איזה מחיר מדובר ללוח טוב האם יש משהו בסביבות ה- 700-800 ש"ח? או שאני חולם בהקיץ? תודה לכולם!!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ולרי88,

תנו לי את שתי המוצרים האלה הכי טובים שאפשר בשביל משחקים למה אני גיימר ..! ואת העלות כמובן!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. למה הCACHE במעבדים של אינטל ברמה הראשונה לא שווים? כלומר בכל המעבדים יש נגיד 12+16 או 24+32 וב AMD כולם שווים כלומר 64+64 או 128+128 ועוד שאלה למה הCHACHE של AMD ברמה הראשונה יותר גדול הרבה משל אינטל?? כדי לכפות על "נחיתות" בתדר השעון??

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3541 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4588 Oo

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eranir,

מה קרה לכל הזכרונות של G-Skill? נראה כאילו הם כלו בשבועיים האחרונים ב-100-200 שקל לקיט, הרבה מעבר לשינויים שעברו קיטים של חברות אחרות כך שלא ניתן להסביר את התופעה בעזרת עליית הדולר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by סער_שי,

ובכן, אני מתלבט בין ה-MSI לבין הג'יגה בייט. אבל לא מצאתי שום כתבה או ביקורת על ה-MSI. ישנן המון כתבות מאוד אוהדות על הג'יגה בייט. אשמח אם למישהו יש מידע על ה-MSI, בייחוד בנוגע ל-OC. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אשמח מאוד אם תקחו את הזמן לקרוא תודה רבה ;D אז עוד מעט אני קונה לעצמי מחשב חדש ולכן יש לי שאלה של- AMD VS. Intel תכננתי לקנות מעבד- AMD Athlon 64 3200+ S939 Venice Core והייתי בטוח שהמעבד הוא מעולה. עכשיו שוחחתי קצת עם חברי הטוב שהוא מן טכנאי מחשבים ואמר שלא כדאי לי אייאמדי וכדאי שאדבוק עם אינטל פנטיום 4. קיבלתי את דעתו, אבל אני עוד לא רוצה לנקוט החלטה, אני רוצה קודם לשמוע עוד כמה דעות נייטרליות ולהשוות בין שני המעבדים ובסופו של דבר לראות מה יותר טוב. שאלתי אליכם, בסופו של דבר, אם לא מתחשבים בכסף, איזה מעבד יותר טוב? AMD או Intel? שוב, תודה לכל העונים.. אני מאוד מעריך את זה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by zam,

מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hardgore1,

הי, יש סטיק אחד ddr 4GB 2400 של micron הוספתי עוד אחד של סמסונג.. גם 2400 - האם זה חשוב ש2 הזכרונות יהיהו של אותה החברה? , או שזה לא משנה בכלל? האם בגלל שזה חברות שונות, זה יכול לעבוד איטי יותר ממה שזה אמור להיות? האם יכול להגרם נזק כלשהו? .. תודה

16. (לא יודע מה קורה עם פנטיום 4 ב 65 ננו מטר). מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37335 לא הייתי טורח לפתוח את האשכול הזה אבל שמתי לב שיש בלבול גדול בענין זה:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Radioheadz,

שלום חברים, אני מתחיל להרכיב מפרט שאני אקנה עוד חודש-חודשיים בערך, אז התחלתי לרחרח קצת לגבי לוחות אם. אני כבר 100% לגבי רוב המפרט. ( חוץ מהלוח אם והספק) מעבד i5 4690K כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 390 NITRO מארז The Fractal Design Define R5 לגבי זכרון, אני חושב שבהתחלה אני אקח סטיק אחד של 8G Corsair Vengeance אבל בעתיד אני כנראה אוסיף עוד סטיק. אז השאלה שלי היא כזו, בתור אחד שבונה מפרט חזק ככל האפשר עם תקציב של 5.5K. על איזה לוחות אם אני אמור להסתכל? מה ההבדל הגדול בין הסדרה של z97 ו h97. אם נניח אני מחליט שאני כן הולך לעשות OC ולקנות את הz97, לוח של איזה מותג הכי מומלץ לקנות? למי יש את השרות הכי טוב בארץ לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ADA3000BPBOX AMD ATHLON 64 3000+ PROCESSOR SOCKET 939 $167.05 ADA3200BPBOX AMD ATHLON 64 3200+ PROCESSOR SOCKET 939 $217.27 ADA3500BPBOX AMD ATHLON 64 3500+ PROCESSOR SOCKET 939 $302.88 ADA3800BPBOX AMD ATHLON 64 3800+ PROCESSOR SOCKET 939 $471.66 אם אלה המחירים אצל אחת מהחנויות הראשונות בעולם אז כנראה שלא תהיה בעיה של מחירים גבוהים מעל למחיר הרשמי. קשור לחנות (לא המלצה לקניה!!! לא מכיר את החנות הזאת): http://www.shopblt.com/cgi-bin/s.cgi?ORDER_ID=929541330&s_lastpos=0&t_all=1&s_max=25&s_all=ADA+BPBOX מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=808600#post808600

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by aero,

ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by rosesr,

ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dj asaf,

אוקיי אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. והייתי סגור על אייאמדי. עכשיו כמה אנשים באו אליי ואמרו לי שעדיף אינטל לצרכים שאני מחפש.. (יצירת מוזיקה) עכשיו לא הבנתי מה ההבדל פה ולמה אינטל? הרי אייאמדי יותר חזקה מבחינת מהירות וכוח.. למה אינטל למוזיקה? ובמקרה ואני רוצה גם משחקים וגם יצירה.. כאילו מחשב משותף להכל.. חשוב להזכיר שאני לא אינפקט או סקאזי חח אז לקחת בחשבון גם את זה.. תודה רבה לכם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ

23. Started by CRT,

שלום לכולם. חלק א' יש לי רעש בתדר גבוה, אפשר לקרוא לזה בזז. בהתחלה חשבתי שזה מגיע מאיזה מאוורר או ויברציות של המארז בגלל קשיח. התחלתי לבדוק: מאווררים כבויים, HDD לא נוגע במארז ותלוי על גומיות. מאוורר יחיד שעובד זה של הספק, ומבדיקה לא עלה שהוא מקור הרעש. עכשיו אחרי בידוד התקלה גיליתי שהרעש מגיע מאזור הCPU. ככה מצאתי את הבעיה בחלק ב' חלק ב' ברגע שהמערכת שלי נמצאת בIDLE והמעבד מוריד את המכפלה שלו, מתחיל רעש בתדר גבוה מאוד וחזק. זה קורה רק במערכת הפעלה, כי רק שם המעבד מוריד מהירות. מי שמבין על מה מדובר אפשר להשתגע מהרעש הזה, הרגשה של משהו כמו 12-16Khz. אפשר ל"פתור" את הבעיה אם מבטלים את Processor idle לdisable בתוך Processor power management. ככה אני מאבד את …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הזיכרון הקודם היה של PQI והנוכחי של סופרטאלנט.שניהם 667MHZ האם הסיבה היא ששתי החברות שונות? אולי אני צריך לעדכן משהו במחשב? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jambo7,

1. שמתי לב שהרבה חברים שקונים מחשב חדש הולכים על זיכרון 1 ג'גה השאלה למה להשקיע כסף בזיכרון כאשר אין תוכנות שדורשות זיכרון כזה והמחשב החדש יכול להריץ כל תוכנה בלי שום בעיה , מה הזיכרון יכול לשפר במחשב חדש וחזק 2 רציתי לדעת מה דעתכם על לוחות של dfi 3 אולי לא שייך לפה אבל רציתי לדעת אם אני הולך על מחשב עם 2 כרטיסי מסך צורב dvd ושאר החלקים הסטנדרטים צריך לכך ספק כח מיוחד. 4 אם אני הולך על מעבד AMD ולא עושה אוברקלוק האם אני צריך להוסיף מאווררים למארז תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.