עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by maverick85,

לחברי הפורום שלום, ברצוני לשדרג את הזיכרון RAM של המחשב שלי ברשותי לוח אם ASUS P5KC עליו כרגע מותקנים זכרונות (2X1GB 800MHZ ) , ומעבד (INTEL CORE 2 DOU E8400 3.0GHZ) http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/ מהמפרט הטכני ורשימת ה QUALIFIED VENDORS של הלוח באתר של ASUS לא ממש הצלחתי להבין עד כמה אפשר באמת להרחיב את הזיכרון?! האם כדאי לעבור ל DDR3 ואם כן עד איזו מהירות ועד איזה גודל ? אשמח לשמוע מניסיונכם הצעות לגבי גודל ומהירות הזיכרון המומלצים לדעתכם ובאיזו קונפיגורציה ??? תודה לעונים. :

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amig2,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 המחיר הרגיל שובר שיא בפני עצמו, לא? אבל שימו לב למבצע בתל אביב... 220 שקל * 2 = 440 ל-2GB! זה עובד כמו שני סטיקים שקונים ביחד, נכון? אין משמעות מיוחדות שקונים שני זכרונות מאותה אריזה(doual channel kit)?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש ברשות אנשים שאני מכיר מחשב פנטיום 4 1.61 ג'יגה הרץ 256 מגה SDRAM זיכרון לוח אם סוקט 478 של איסוס - דגם P4S533-X עכשיו לפי מה שקראתי במדריך של הלוח אם אפשר לשים זיכרונות DDR מסוג PC2100 PC2700 PC1600 - 184 PIN NON ECC עכשיו השאלה שלי אם אני אקח זיכרון מסוג PC3200 עם מהירות של 400 מגה הרץ ולא של 333 מגה הרץ אם יש אפשרות שהזיכרון יעבוד במחשב, או שזה יהיה סתם בזבוז של כסף וכן אני יודע שזה מחשב ישן... אשמח לתשובות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by efiyak,

נשרף לי ספק כח אז בינתיים פרקתי ספק ממחשב ישן העניין שלספק הישן יש חיבור ATX 20 PIN במקום ATX 24 PIN בינתיים המחשב עובד מה תפקיד ה:4 פינים הנוספים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by jambo7,

1. שמתי לב שהרבה חברים שקונים מחשב חדש הולכים על זיכרון 1 ג'גה השאלה למה להשקיע כסף בזיכרון כאשר אין תוכנות שדורשות זיכרון כזה והמחשב החדש יכול להריץ כל תוכנה בלי שום בעיה , מה הזיכרון יכול לשפר במחשב חדש וחזק 2 רציתי לדעת מה דעתכם על לוחות של dfi 3 אולי לא שייך לפה אבל רציתי לדעת אם אני הולך על מחשב עם 2 כרטיסי מסך צורב dvd ושאר החלקים הסטנדרטים צריך לכך ספק כח מיוחד. 4 אם אני הולך על מעבד AMD ולא עושה אוברקלוק האם אני צריך להוסיף מאווררים למארז תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Snufkin,

נתקלתי במושג הזה הרבה אבל אין לי מושג מה הוא מסמל. בתונת EVEREST רשום לי שהסטפינג שלי הוא DH-D0 מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם: ניסיתי קצת לחפש כי הינחתי שכבר נשאל בעבר אבל לא צלחה ידי במשימה. קניתי מחשב חדש עם מעבד 2.26 - איך ניתן לדעת שלא מדובר ב- 1.7 שרק שינו את הבאס ל- 133 ? על המעבד יושב גוף קירור אורגנלי של אינטל - האם זה מבטיח שלא מדובר בטריק אוברקלוקינג ? כמו-כן אין בכוונתי לנסות לפתוח את גוף הקירור מפחד שאח"כ יתכנו בעיות בנושא האחריות. בהנחה שזאת שאלה נדושה - תודה מראש בכל מקרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. על מה אתם ממליצים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לקחנו למבחן את אחד מלוחות האם הטובים והיוקרתיים ביותר של אסוס, ה-X99 Deluxe. בואו לראות כיצד עושים אקסטרים נכון לכתבה: http://hwzone.co.il/asus-x99-deluxe-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa/

12. Started by מלמד,

היי אני חדש, רציתי לדעת מהם בעצם ערוצי זיכרון בגלל שאף פעם לא ידעתי.. מצאתי את ההסבר הזה באתר ששמו shaloti, הנה הלינק: מהם הערוצים CHANNELS של הזכרון RAM בלוחות אם? אבל עדיין הוא לא סיפק אותי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by iveco,

הלוח אמור לתמוך במעבדים P4 PD C2D אבל משהו מוזר לאללה באתר יצרן רשום רשימה של מעבדים ולי יש מעבד E5400 וניסיתי לשים אותו בלוח וזה לא עובד בהתחלה חשבתי שזה בגלל תהליך היצור שלו 0.045 ולא הישן יותר 0.065 אבל בהמשך הרשימה של אינטל ראיתי שהלוח תומך ב E6700 שהוא תהליך יצור 0.45 אז פסלתי את האפשרות ברשימה של אינטל יש קפיצה E4700 וישר קופץ ל E6300 למה זה ככה ? http://processormatch.intel.com/Processors/CompatibleProcessors?componentName=dq965gf למה המעבד E5400 לא נתמך ו E6700 כן ? אני שם את המעבד בלוח התדר יורד ל 1.2 תקוע בביוס רשום E5400 2.7 אבל במהירות שעון רשום 0.4 GHZ ובמערכת ההפעלה CPUZ רשום 200X6 סה"כ תדר 1.2 GHZ חשבתי שזה הנמכה של התדר אבל לא משנה מה שעשית…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avr256,

שלום לכולם. האם זה ידוע ונפוץ שכאשר רוכשים מעבדי AMD Ryzen חובה לצרף גם כרטיס מסך? במעבדי אינטל כמובן שדבר זה לא נצרך...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hadarK,

בזמן האחרון מצאתי את עצמי יותר ויותר מתעניין בקשר לחלקי מחשב (מכיוון שאני מעוניין לקנות מחשב בקרוב) עכשיו הבנתי ש ערכת השבבים Z77 היא שדרוג קל של Z68 והייתי רוצה לדעת האם עדיף לרכוש לוח אם למחשב Z77 מתוך מחשבה לעתיד (תמיכה ב-USB3). אז מה עדיף? ובנוסף הייתי רוצה המלצה כל לוח אם שתומך ב-XMP, + הסבר מה טוב בו בתודה הדר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. על כמה מעלות צריך לעמוד 1MB cache? p4 3000 בערך תודה בתמונה זה כמה שעומד לי זה טוב?

• 32 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by PriorTak,

הי הציעו לי לקנות מפרט מחשב עם לוח אם מדגם 750SLI NFORCE של חברת PINE-XFX. בחנות אמרו לי שהוא טוב, אבל אני לא יודע עליו כלום... שווה לקנות אותו? יש לו בעיות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ראיתי שבארה"ב הוא כבר נמכר. מה יהיה מחירו בארץ לפי דעתכם ? ושאלה שניה: האם הלוח הזה יתמוך במעבד הזה (E2180) ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581829 אני ממש צריך את עזרתכם בנושא זה, לא בא לי לקנות לוח שלא יתמוך במעבד, ואח"כ להיתקע איתו. תודה רבה לכל המשיבים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. (לא יודע מה קורה עם פנטיום 4 ב 65 ננו מטר). מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37335 לא הייתי טורח לפתוח את האשכול הזה אבל שמתי לב שיש בלבול גדול בענין זה:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roadrunner,

תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sbwolf,

הזמנו היום במשרד מחשב עם זכרונות ocz והמוכר טען שלא מומלץ לקחת את הזכרונות שלהם, כי החברה בפשיטת רגל. ידוע למישהו על מידע כזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני בונה מפרט למחשב חדש, ויש לי כמה גרושים עודפים, ואני מנסה להבין איזה מהשדרוגים ייתן את היתרון הגדול ביותר. בעיקרון, המחשב אמור להיות בעל יכולת חישוב טובה, יכולת גרפיות סבירות (HD Graphics 2000 יספיק) עם אפשרות להשבחה (חיבור PCI-E) הרבה זיכרון (2x4GB). ככה שכרגע, בתכנון, השילוש הקדוש הוא: Intel i5 2400 + ASRock Z68 Pro3 + Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX השאלה, האם עדיף, בשלב זה, לרדת ללוח מבוסס H67, זיכרון 1333 ולעלות למעבד 2500K, או כל שילוב אחר בסגנון... (OC, אם בכלל, יהיה מאוד בסיסי...) תודה מראש, נתי.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yonir,

איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.