מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, פירקתי לפני כמה ימים את המחשב, מפני שהוא עשה רעש נוראי. לאחר מכן החזרתי הכל למקום והפעלתי את המחשב. היה פס לבן מהבהב כשהפעלתי אותו (לפני שהוינדוס עלה) ולא עלה המחשב, ואחרי ריסטרטים הוא עלה, אז פירקתי שוב והחזרתי, אבל עדיין זה לפעמים קורה. השימוש נהיה מאוד איטי במחשב, ה CPU כל הזמן גבוה גם במנוחה הוא קופץ ל 60% ול 90% ויורד חזרה הוא כל הזמן לא יציב. החלטתי לפרמט את המחשב (גם ככה הוא היה עמוס). לאחר פרמוט ואפילו מעבר למערכת הפעלה של 64 ביט, מהרגע הראשון שהמחשב עלה, ה CPU לא יציב ונמצא ב 75% ממוצע. לגבי התהליכים שתופסים אותו, זה משתנה כל הזמן, פעם זה אפילו ה TASKMANAGER כשפועל, ה IEXPLORER וכו'. אני מניח שיש בעיה בחומרה, לדעתי במעבד. השאלה שלי היא אם זה נכון ומה …
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד 2600K או 2500K בחו"ל. האם יהיה עליו אחריות פה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GA-H55M-D2H CHIPSET H55 + מעבד I3. כרגע מותקן עליו זיכרון של 2GB. אני מעוניין לשדרג לDUAL של 4 (2X4GB) ולהתקין מערכת הפעלה 64BIT. כרטיס המסך מובנה על הלוח, לכן הבנתי לפי הגדרות היצרן שהמהירות המקסימלית שמומלץ לי לבחור היא 1600MHZ. איזה זיכרונות מומלץ לי לרכוש לטובת הנושא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מחשב חדש (אני משתמש בו לגיימינג), זה המפרט של המחשב: Intel DP67BA I7 2600K GTX 570 8GB 1333Mhz חשבתי אולי להחליף את הלוח אם, גם כי הבנתי שהוא לא משהוא וגם בגלל שחשבתי אולי לעשות בעתיד SLI. מה אתם חושבים, האם כדאי לי להחליף לוח אם ואם כן אז בבקשה תמליצו לי על לוח טוב בסכום של עד 600 ש"ח בערך.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מתי השחרור הרישמי,מתי באצנו,מה הדגמים ומה המחירים? בוא נרכז את כל המידע הזה בת'רד אחד? זה אני או שזה קצת מתחיל להזכיר את COD?-כל שנה מעבד....
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם בהמשך לעץ שנפתח בפורום המפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513618.0 עבור מחשב עם מעבד Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray ו-16GB זיכרון, ובשלב הנוכחי ללא כרטיס גרפי (תיתכן הוספה בהמשך לאור הביצועים) אשר ישמש בעיקר להרצת סימולציות מאטלב ומעט פוטושופ בסיסי פעם בכמה זמן, הומלץ לי על שני לוחות אם שונים. Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 ASUS P8H67 B3 בנוסף, ראיתי כאן באתר ביקורות טובות על לוח האם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא. אני לא מבין הרבה בחומרה, לכן הסתכלות על המפרטים של כל אחד מן הלוחות לא ממש עזרה לי. אני אשמח לקבל הסבר במילים פשוטות על יתרונות\חסרונות של הלוחות הללו, וחוות דעת מהו לוח האם המתאים ביותר לצרכיי. האם אחד מן השלושה הללו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400. התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח ועדיף פחות! מזמן לא התעדכנתי במעבדי AMD , לכן אין לי מושג אפילו איפה להתחיל. ואני מבין שהלוח אם שלי לא תומך בכל המעבדים. ??? שימוש: משחקים סרטים ומוזיקה! כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
פרסמתי גם בפורום אוברקלוק אבל לא קיבלתי תשובה כנראה שזה לא היה המקום המתאים אז אני מנשסה פה P=, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו... נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להקים מערך וירטואלי על המחשב עם 10 שרתים המערך שלי כרגע זה i7-930 והזכרון הוא F3-10666cl9t 12 ג'יגה 4 ג'יגה לזכרון אחד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771035 עכשיו אני כבר התקנתי 3 שרתים ועוד תחנה והזכרון כבר עומד על הקצה , אני רוצה מקסימום ניצולת , הלוח אם שלי הוא dk x58 של DFI . עכשיו לקנות עוד 3 זכרונות כאלה זה משהו שאני אעשה מאה אחוז , השאלה היא האם כדאי להחליף את הזכרונות במהירים יותר והאם זה יתרום בצורה משמעותית או שהדיסק קשיח (SATA רגיל) עדיין יהווה צוואר בקבוק למערכת כזאת אז שווה רק להוסיף את 3 הזכרונות האלה .
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים: - בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz) - ב OC ל 3.4חד ליבה - בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אחרי משחק מרובה קצת במחשב, הוא מקבל לו פריז רציני שאי אפשר לגעת בכלום, אלא רק לכבות דרך הכפתור של המחשב.. וברגע שמדליקים הוא נותן הודעת אזהרה ב-BIOS על טמפרטורה גובהה ב-CPU. למה זה קורה פתאום? ומה צריך לעשות על מנת לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון מחולק ל-1X2. זה DDR2 במהירות 1066MHZ. הנה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2044532 השאלה שלי, האם זה אכן כדי לקנות עוד 2GB במהירות כזו או אפשר להתפשר על 800MHZ.. כי זה ממש שמים וארץ המחיר. וגם, כמה מקום פנוי בסלוטים יש לי ועד כמה GB זכרון אפשר להגיע? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי לבחור בין שני לוחות אם ל-2600K. אני מעוניין לעשות אוברקלוק בינוני למעבד ושמעתי שה-Z68 יותר טוב למטרה הזו. ההתלבטות שלי היא בין ה-GA-Z68X-UD4-B3 לבין מה שאני חושב שהוא המתחרה שלו ב-P67, ה-GA-P67A-UD4-B3 ראיתי שמבחינת המפרט שלהם הם דיי זהים חוץ מכמה פורטים של USB וSATA.. אשמח אם תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים למטרת אוברקלוק מכובד של אזור עד ה5Ghz. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב ישן והתחלתי להתעסק איתו הלוח של המחשב הוא GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ov מעבד Athlon 64 3500+ אחרי עדכון ביוס הלוח מאפשר לי לחבר זיכרון מסויים בDUAL CHANNEL (לפני זה הוא היה מצפצף שיש בעיית זיכרון, ורק אם הייתי שם אותם בסלוטים נפרדים הוא היה מסכים לעבוד), חיברתי ללוח שני זיכרונות של 512 וקיבלתי הודעה שיש לי 512MB בDUAL CHANNEL (128BIT) רציתי לבדוק את העסק, אז חיברתי שני זיכרונות נוספים שיש לי (אמנם איטיים יותר, אבל עדיין) של 256, ולהפתעתי היה כתוב שיש לי 1GB זיכרון החלפתי את המקומות של הזוגות, ועדיין, אותה תוצאה. אני מפספס כאן משהו? תודה האם כדאי לי לשנות קונפיגורציה כדי לשפר ביצועים (יש לי בבית סלוט אחד של 256 …
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מצאתי את הצירוף הבא: לוח X58 ב-764 שקל http://www.p-see.co.il/Product.asp?Pid=14070&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=43&aff=Zap〈=he מעבד I7 950 ב-1050 שקל. http://www.grafpc.co.il/pl_product~INTELI7950~48~0.htm סה"כ: כ-1800 שקל. מעבד 2600K עולה כ-1400 שקל ולוח P67 מינימלי עולה כ-500 שקל (ג'יגהבייט). סה"כ כ-1900 שקל. מפרט ה-X58 נותן הרבה יותר אופציות במחיר זול יותר. איזה סיבה יש להעדיף P67, שלא לדבר על Z68 עם מחיר כזה?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה זמן מה שאני חושב של שדרוג המחשב שלי. בתור חובב AMD, אשר במחשבי ביתו היו מספר מעבדי K7 ו K8, ציפיתי בקוצר רוח להשקת מעבדי הבולדוזר החדשים. היום קראתי את החדשה באתר על השקתם של המעבדים - סוף סוף. אצתי רצתי ל Xbit Labs ושם קראתי את הביקורת שלהם על מעבד הדגל החדש של החברה, ה FX-8150. אני חייב לציין שהתאכזבתי ביותר. המעבד מהווה שיפור קל בלבד על ה Phenom II x6 ולעיתים רחוקות בלבד עוקף את ה core i7 2600. במשחקים המצב חמור אף יותר, ומעבדי הסנדי ברידג' פשוט טובים הרבה יותר. בהחלט יום עצוב ל AMD. הייתי בטוח שיש למה לצפות. הייתי בטוח שסוף סוף הם יביאו לי סיבה לקנות מעבד שלהם במחשב הבא. התאכזבתי. קישור לכתבה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-fx-8150.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ואני כבר כמה זמן קורא פה בפורומים לגבי הרכיבים העדכניים שיש, אבל עוד לא הבנתי מה ההבדל בין הזיכרונות 1600 ל 2133 וכו', איך הם מובאים לידי ביטוי בגיימינג (משחקים כבדים סיגנון battlefield 3 וכדומה) ובאיזה זיכרון עדיף יותר להשקיע ולמה. עריכה: וגם האם יש הבדל בין i5 ל i7 מבחינת גיימינג ומה כדאי לי יותר להשקיע כי הבנתי שבשביל משחקים אין באמת הבדל בין 5 ל 7 ואיפה אם לא במשחקים ההבדל הזה ניכר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היום רכשתי מחשב חדש והרכבתי לבד. הכול עובד מצוין והמחשב חזק מאד אבל... בתוכנה שאני מריץ Speccy או CPU-Z כל הפרטים נכונים וכפי שאני מצפה אבל בזיכרון רשום - 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) ואני קניתי - 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 DDR3 1600Mhz כלומר המהירות במקום 1600 מופיע 668... זה נכון? יכול להיות בעיה בזיכרון? אני לא מבין מה זה כל כך CL אז ההבדל לא נראה לי משמעותי אבל יכול להיות שזו גם בעיה? אודה לכם מאד.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין P67A-UD4-B3 לZ68X-UD4-B3. שניהם אותו מחיר אך אני לא יודע מה לבחור. אתם מוזמנים גם להציע לוחות אחרים אבל רק מחברת GIGABYTE או ASUS עד 900 ש"ח - אלה הם הסוגים היחידים שיש בKSP(אני קונה מהם). אני צריך לוח אם טוב לOC(מעבד i5 2500K) עד 4 GHZ. המחשב יועד למשחקים די כבדים וMULTITASKING. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 4000,לוח GA-MA785GM-US2H,רוצה לשדרג למעבד Sempron 140 2.7Ghz Socket AM3,שווה לי?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד קניתי זכרונות חדשים , 2 סטיקים של 4 במטרה לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון השאלה היא , האם אולי בעצם כדאי לי להשאיר גם את זה וגם את זה ולעבוד עם 4 סטיקים שיתנו ביחד 12 ג'יגה? כמובן שמדובר ב2 סוגים שונים של זכרונות מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הלוח מיועד עבור משחקים בעיקר, אין כוונה לעשות OC. עוד פרטים- אם צריך: ישולב עם מעבד Core i5-2500 וכרטיס מסך HD6870 או HD6850. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-