עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sim,

אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ew89,

היי חברה, ברצוני לשדרג את הזכרונות הנוכחיים שלי, כרגע אני עם 2X2GB 800MHZ אם אני לא טועה.. לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 אני רוצה לעלות ל 8 GB, מה הכי מומלץ לעשות? להחליף הכל ל 4X2GB, 2X4GB או פשוט להוסיף למה שיש כרגע? אשמח לעזרתכם, תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by hozitimor,

ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הבנתי שכל לוחות ה P67 מגיעים ב DC ... יהיה איזה צ'יפסט בקרוב שיהיה בעל TC ? ממש מוזר לי שבדור החדש של אינטל עדיין החליטו להמשיך לשלב DC ...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני כרגע עם 16gb ( 2x8) ורוצה לשדרג ולרכוש עוד זוג כרטיסי זכרון של 16 שיהיה סהכ 32 מותקנים אצלי הזיכרונות מהדגם הבא: Corsair Vengeance RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit מקט יצרן : CMR16GX4M2C3200C16 איני מוצא בחנויות את אותם הזכרונות , מה עושים ? יש אפשרות להוסיף זכרונות שונים ? יש זכרונות מסויימים שמתאימים בהתאם לדגם הנ"ל? ראיתי זכרונות דומים שההתחלה של מקט יצרן זה CMK... זה משנה לי ?

6. יש לכם 2,000 דולר מיותרים וצורך ב-18 עד 36 ליבות עיבוד? כדאי שתכינו את עצמכם לסתיו הקרוב לכתבה

7. ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מפרט מצד ימין ) בתקציב של 2000 שקל בערך. פתחתי ת'רד בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388086.0 אבקש ברשותכם לקרוא את הת'רד האמור לפני השאת העצות. בפורום מפרטים הציעו לי קודם כל לברר אם הלוח אם שלי תומך במרובעי ליבה או לא. חוץ מזה, אין לי איזו שהיא אג'נדה בנושא השידרוג מלבד הרצון להגיע לתוספת הביצועים הגדולה ביותר האפשרית למפרט שלי, בתקציב הנתון. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tk_mc,

אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by arnon,

בפנדה אומרים שאין יבואן רישמי שמביא את הגירסה האלחוטית והגירסה הרגילה עולה 1300 בIQPC אומרים שהם מוכרים מיבואן רישמי את הגרסה האלחוטית ב1187 מה אתם אומרים האם יש יבואן רישמי לWIFI

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב הנייח הנוכחי שלי בגלל העובדה שהוא כבר לא סוחב את כמות המולטיטסקינג שאני זורק עליו. את המפרט הנוכחי ניתן לראות מצד ימין. כרגע המעבד שלי לא מצלייח לעלות עם האוברקלוק שהוא היה בו כבר כמעט שנה. וכבר שבוע שהמעבד לא מצלייח לעשות פוסט עם אוברקלוק זניח, מדובר על אוברקלוק של יותר מ 200MHZ והמערכת לא עולה ואני מקבל BSOD בעלייה של הוונדווס. אני בדקתי את האפשרות שהזכרונות פגומים אך המחשב עולה מצויין בסטוק למעבד ואנדרקלוק לזכרונות עם בדיקת MEMTEST. אני בדקתי את האפשרות שהספק לא מספק את ההספק הדרוש (CAPACITOR AIGING) אך עם ספק חדש של 550W HEC היה אותו מצב לכן הכול מצביע על המעבד. התקציב הנוכחי שלי הוא בסביבות ה500שח. ברצוני להעלות את יכולת העיבוד של המ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by oren13,

אני לא יודע לגבי אינטל אבל ב64 ביט יש חור באחת הפינות

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אשמח לקבל הסבר ממצה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה המצב אנשים ?.. ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעד…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ויש לי PCI-E ב SLI עכשיו אין לי כרטיס מסך ב PCI-E כי הוא עוד לא הגיע $%$@#% לעזאזל אני כבר שלוש שבועות עם מחשב חדש בן זונה פה ולא מפעיל אותו בגלל זה ! אולי שווה לחבר כרטיס מסך PCI ישן מאוד ? זה יעבוד בכלל ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני מתכוון לקנות מחשב שמבוסס על המעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 ואני מידע של יתרונות \חסרונות של המעבד עדיף גם קישורים לביקורות (אין בעיה עם ביקורות באנגלית ) כי לא מצאתי . תודה ,

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה להרכיב מחשב שיריץ סרטים בלבד, אני רוצה מעבד קר כדי שלא שישמעו את המאוורר שלו (פעם אחרונה שבדקתי הוידאו שלי היה שקט ), לוח עם כרטיס קול מובנה, ועדיף גם עם כרטיס מסך מובנה עם TvOut בשביל חיבור לטלוויזיה. זיכרון 256 זול, לא משנה איזה מהירות. הדגש הוא על שקט וביצועים לסרטים בלבד. לא משנה אם זה אינטל או AMD או אפילו VIA, לא משנה DDR או SDRAM, שיריץ סרטים! עדיף גם במחיר זול מאוד. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by BRPOQNT,

זה שם טיפוסי לזיכרון ראם : Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance RGB PRO ניסיתי לבדוק מה זה אומר,כל השם המפוצץ הזה. לא ממש הבנתי. במבחנים ביוטיוב,אין שום הבדל בביצועים (במשחקים לפחות) בין CL15 ל 16 או 17. במחיר,דווקא יש הבדלים גדולים. למה בעצם ? המספר הזה של 3000,מייצג תדר עבודה כלשהו. של מה ? זכרונות עם תדרים גבוהים יותר,עולים הרבה הרבה הרבה יותר. למה ? מה המשמעות של התדר הזה ? למה זה חשוב ? על מה זה משפיע ? האם זיכרון בתדר גבוה יותר,גם מתחמם יותר ? צריך ספק יותר רציני ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Omri4u,

למה לוחות האם החדשים מספקים בלוח שלהם בקר Raid ולמה הם לא מספקים בקר Scsi זה יותר עדיף מ Raid

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Fir3^StorM,

שלום =] יש לי מספר שאלות, אני לפני קניית מחשב,, אז ככה: 1) איך ה DQ6? הוא טוב לOC? לכמה FSB הוא יכול להגיע בערך? [בהנחה שאני אעדכן את גרסת הביוס להכי חדשה] 2) האם ידוע על בעיות תאימות זכרונות כלשהם עם ה- DQ6? 3) בהנחה שאני יכול לקנות את ה-DQ6 ב 1250 ש"ח, האם יש אופציה עדיפה עליו באותו מחיר+-? אני יודע שה P5B DELUXE עושה מלא בעיות עם זכרונות והוא לא מתאים לכולם, בגלל זה אני לא חושב עליו כל כך, ושמעתי על אותן בעיות גם עם ה DS4, ובגלל זה גם אותו פסלתי. הלוחות שאין בהם בעיות תאימות זה ה DS3 [אפשר להכניס זכרונות פשוטים ולעדכן ביוס ואז זה יעבוד] וה- DFI INFINITY. האם ה DQ6 ב 1250 ש"ח עדיף עליהן משמעותית? אחרי הכל, בקיצור, שווה לקנות אותו? זאת קנייה טובה? [ב 1250..] 4) זכרונו…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום כולם, יש לי שאלה מעצבנת... אני לא מבין למה בכל מיני חנויות מחשבים זיכרון 800MHZ CL4 עולים לפעמים 70% ויותר מזיכרונות CL5??? ומה בכלל משפיעים התזמונים? תודה. נ.ב: ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי יש ברשותי מחשב בן 6-7 שנים. התייעצתי פה בעבר הלא רחוק בכלל לגבי הוספת זיכרונות למחשב זה ועזרו לי מאוד. כרגע ההתלבטות היא בין שדרוג כ. מסך לבין מעבד. השימושים הם קודם כל משרדיים. אח"כ פוטושופ (חובבני, ביתי) - ולכן הבנתי בפורום כ. מסך שעדיף לשדרג את המעבד. השימוש המשני הוא משחקים קלים (בתקווה סימס 3 לדוג') ולזה צריך גם לשדרג כ. מסך - אך זה יקרה בהתאם לתקציב שישאר, אם ישאר. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). אז אם כן, כרגע המטרה היא שדרוג המעבד. אין לי בעיה לקנות יד שנייה...…

22. שלום אני מחפש מעבד עם גשר צפוני מעל 3000MHZ מעבדים סדרה 47XX לא טובים לי המעבדים נחנקים ומרעישים ונופלים האם מעבדים אקסטרים 5XXX יש להם גשר צפוני רחב פס ? איך אני בודק על המעבד רוחב פס לגשר צפוני ?

23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכם! בעייתי היא כזו: לחבר שלי (תודה לאל, הבעיה לא במחשב שלי, אבל צריך לעזור לחבר!) יש מחשב עם פנטיום 4, 2.4 (או 2.6, אני לא זוכר. ביררתי את הדגם של הלוח אם GA-8SR533P, אבל מעבד לא...). עכשיו ככה, הוא קיבל מסכים כחולים עם error של בעיה בזיכרון (אח"כ הוא גם שרף את הזיכרון אבל זה כבר משהו אחר... ) בכול מקרה, הוא קנה זיכרון חדש, שם אותו (והפעם טוב, הסברתי לו איך להכניס זיכרון בלי לשרוף אותו...), הדליק את המחשב ו... לא מאתחל. לא מדליק את המסך, והכי גרוע - ישנו ציפצוף קבוע, לא פוסק עד שמכבים, מהמחשב. עכשיו אני יודע פחות או יותר לאבחן את קוד התקלה לפי מספר ציפצופים (עם עזרה אדיבה של אתרי חומרה וכו') אבל ציפצוף בילתי פוסק - קטונתי, ואני פונה לעזרתכם, האדיבה מאוד... מה יכו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dk1690,

שלום לכם, יש ל מחשב נייד LG R380 H.ARP1E Pentium® Dual-Core CPU T4400 2.20GHz ווינדוס 7 32 ביט לפי המפרט של המחשב באתר של LG כתוב שהוא תומך ב עד 4G זיכרון פנימי הזמנתי מ Ebay 2X2G DDR2.667MHz So.DIMM ומשום מה ביחד הם לא עובדים לי; אבל כול אחד בנפרד עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים