מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום כבלי IDE ואחרי ששמתי אותם ההרדיסק השתנה ל66(מ33) והCD(52X ACTIMA( והצורב (2100E ימאהה) לא השתנו הצורב נשאר על UDMA 1 והCD נשאר על 33 הם היו אומרים להשתנות??? וההרדיסק הוא על 66 בגלל הלוח או שאפשר לשנות את זה איכשהו ??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב אם קירור למעבד + לוח אם + ספק אני לא כל כך מבין בלוחות אם אשמח אם תגידו לי מה כדאי לי
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: AMD Athlon "Barton" 2500 @ 3200 לוח אם Abit 512mb DDR 400Mhz Geforce 5900XT מה יתן לי שיפור משמעותי יותר בביצועים במשחקים? שדרוג א: שדרוג מעבד + לוח אם שדרוג ב: שדרוג כרטיס מסך + הוספת 512 מגה זיכרון פנימי
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ram בכמות שונה, במהירות שונה או מחברה אחרת יכול לא לעבוד ביחד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי זכרונות לדעתי דיי טובים אבל לא משהו ל-oc ואני רוצה למכור אותם ולקנות חדשים ..... (לא אכפת לי אם הם יד שניה) אפשר הצעות לזכרונות ב-800 ש"ח בלי חריגות משמעותיות יש לי הצעה איך אלו??= OCZ 1G (512Mbx2) EL KIT GOLD VX PC3200 vx+boster 800 ש"ח שווה או לא?? והאם הם יוכלו לבוד בדאול בלוח שלי??(בגלל שיש להם את הבוסטר?? ומה אני יכול לעשות עם הזכרונות שלי??
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. שידרגתי את המחשב שלי השבוע והיום סמתי לב שהזיכרונות שלי עובדים בתיזמונים של 5.5.5.18 במקום 4.4.4.12 ניסיתי לשנות ידני בלוח אם ל 4.4.4.12 והמחשב מבצע ריסט כבר בהתחלה ואפילו לא מגיע לביוס!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בואו נתעלם משיקולי המחיר. מה עדיף למחשב לגיימר רציני? שיקולי שיש לקחת בחשבון: מהירות (אם יש הבדל), קירור, חיבורים. אני מודע לעובדה שאחד הוא X48 והשני P45 אז אם אפשר להגיד גם מה עדיף ולמה.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במפרט של הלוח M2NPV-VM asus כתוב: Dual channel memory architecture 4 x 240-pin DIMM, support max. 8GB DDR2 800/667/533 ECC and non-ECC,un-buffered memory האם הוא גם תומך בזכרונות 675 ? לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145539
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד והתקציב שלי לא גדול ואני מתלבט בין E6700 לE5800 מה עדיף לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום =] יש לי מספר שאלות, אני לפני קניית מחשב,, אז ככה: 1) איך ה DQ6? הוא טוב לOC? לכמה FSB הוא יכול להגיע בערך? [בהנחה שאני אעדכן את גרסת הביוס להכי חדשה] 2) האם ידוע על בעיות תאימות זכרונות כלשהם עם ה- DQ6? 3) בהנחה שאני יכול לקנות את ה-DQ6 ב 1250 ש"ח, האם יש אופציה עדיפה עליו באותו מחיר+-? אני יודע שה P5B DELUXE עושה מלא בעיות עם זכרונות והוא לא מתאים לכולם, בגלל זה אני לא חושב עליו כל כך, ושמעתי על אותן בעיות גם עם ה DS4, ובגלל זה גם אותו פסלתי. הלוחות שאין בהם בעיות תאימות זה ה DS3 [אפשר להכניס זכרונות פשוטים ולעדכן ביוס ואז זה יעבוד] וה- DFI INFINITY. האם ה DQ6 ב 1250 ש"ח עדיף עליהן משמעותית? אחרי הכל, בקיצור, שווה לקנות אותו? זאת קנייה טובה? [ב 1250..] 4) זכרונו…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מפרט מצד ימין ) בתקציב של 2000 שקל בערך. פתחתי ת'רד בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388086.0 אבקש ברשותכם לקרוא את הת'רד האמור לפני השאת העצות. בפורום מפרטים הציעו לי קודם כל לברר אם הלוח אם שלי תומך במרובעי ליבה או לא. חוץ מזה, אין לי איזו שהיא אג'נדה בנושא השידרוג מלבד הרצון להגיע לתוספת הביצועים הגדולה ביותר האפשרית למפרט שלי, בתקציב הנתון. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שם לב שמאוד קל לעשות אוברלקלוק למעבדים של אינטל ולהגיע איתם למהירויות של כמעט 40 אחוז יותר ממהירות השעון המקורית שבה הם נמכרים לצרכן... אז אני לא מבין למה אינטל לא מהתחלה מוכרת נגיד את ה 6400 במהירות של 3000 מגה הרץ.. ככה בכלל הם היו יכולים להראות שהם יותר מהירים מ AMD אז למה הם מגבילים כל כך את המעבדים שלהם? יענו הייתי מבין אם הגבול היה 200 מגה הרץ אבל כמעט כל מעבד עושה 1000 מגה הרץ יותר! אז מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: מעבד P3 450 MHZ לוח אם ABIT BX6 זיכרון 512MB SDRAM כרטיס מסך RIVA TNT2 32 MB מהו השידרוג הטוב ביותר שאני יכול להשיג למחשב ב - 1200 ש"ח? חשבתי על מעבד AMD AXP1700, לוח אם תומך SDRAM + כרטיס מסך בכסף שישאר. מה דעתכם על Gigabyte GA-7ZXE VIA KT133A ב - 374 ש"ח + AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN ב - 402 ש"ח + ATI RADEON 9000 TV,DVI 64MB ב - 430 ש"ח סה"כ: 1206 ש"ח או כרטיס מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 64MB,TV ב - 340ש"ח לחילופין אני יכול לקנות כרטיס מסך שהמעבד והלוח הנוכחיים יוכלו לנצל אותו עד המקסימום (חשבתי על ATI RADEON 9100 64 MB), בת…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי PCI-E ב SLI עכשיו אין לי כרטיס מסך ב PCI-E כי הוא עוד לא הגיע $%$@#% לעזאזל אני כבר שלוש שבועות עם מחשב חדש בן זונה פה ולא מפעיל אותו בגלל זה ! אולי שווה לחבר כרטיס מסך PCI ישן מאוד ? זה יעבוד בכלל ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם תוסיפו בבקשה תגובה האם יש לכם מספיק זיכרון או לא.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אמור לתמוך במעבדים P4 PD C2D אבל משהו מוזר לאללה באתר יצרן רשום רשימה של מעבדים ולי יש מעבד E5400 וניסיתי לשים אותו בלוח וזה לא עובד בהתחלה חשבתי שזה בגלל תהליך היצור שלו 0.045 ולא הישן יותר 0.065 אבל בהמשך הרשימה של אינטל ראיתי שהלוח תומך ב E6700 שהוא תהליך יצור 0.45 אז פסלתי את האפשרות ברשימה של אינטל יש קפיצה E4700 וישר קופץ ל E6300 למה זה ככה ? http://processormatch.intel.com/Processors/CompatibleProcessors?componentName=dq965gf למה המעבד E5400 לא נתמך ו E6700 כן ? אני שם את המעבד בלוח התדר יורד ל 1.2 תקוע בביוס רשום E5400 2.7 אבל במהירות שעון רשום 0.4 GHZ ובמערכת ההפעלה CPUZ רשום 200X6 סה"כ תדר 1.2 GHZ חשבתי שזה הנמכה של התדר אבל לא משנה מה שעשית…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעד…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מערכת ישנה יחסית, עם מעבד ATHLON XP 1700 (0.13 מיקרון) מה הטווח טמפרטורה התקינה של המעבדים האלו? המערכת עושה קצת בעיות, אני רוצה לדעת אם זה בא מכיוון החום של המעבד.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום יש לי: PRESCOT P4 3G, ASUS P4P800SE זכרון 2GB - ע"י 4 DIMMים DDR ספק - ליברטי 400 כרטיס מסך NVIDIA AGP 5200 כרטיס קול AUDIGY 4, 2 SATAות 160GB, אחד DVDRW על IDE שלל USBים נהרס לי הלוח אם (המחשב לא עולה וכל האינטרנט מוצף במקרים כאלה ללוח הספציפי הזה). אז נראה לי שאני אקנה E6600 (ראיתי שהוא הכי מומלץ בזאפ) עם לוח אם של אינטל הפעם. הבנתי שהכי מומלץ לקנות עם ציפסט 965 ? יש לכם המלצה ללוח ספציפי ? פרופיל שימוש - לא משחקים לא סרטים לא OC. הרבה תוכנות וחלונות במקביל, מיועד לחלונות האם הלוחות של היום (שכולם תומכים ב DDR2) יתמכו בזכרון DDR שלי ? הבנתי שגם את ה NVIDIA שלי אצטרך להחליף כי אין כבר AGP אלא PCIE... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-