עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מה ההבדלים בין שני הלוחות? והאם בGA-7VRX אין סאונד?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום יש לי את שני סוגי הזיכרונות שכל סטיק הוא 4 גיגה. 2*4 XMS 3 1333 CROSAIR 2*4 Vengeance 1600 CROSAIR היום התקנתי אותם וכל זוג עובד בנפרד אך שהם ביחד המחשב לא נדלק לי יש משהו שאפשרי לעשות בשביל שיעבדו ביחד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Fir3^StorM,

שלום =] יש לי מספר שאלות, אני לפני קניית מחשב,, אז ככה: 1) איך ה DQ6? הוא טוב לOC? לכמה FSB הוא יכול להגיע בערך? [בהנחה שאני אעדכן את גרסת הביוס להכי חדשה] 2) האם ידוע על בעיות תאימות זכרונות כלשהם עם ה- DQ6? 3) בהנחה שאני יכול לקנות את ה-DQ6 ב 1250 ש"ח, האם יש אופציה עדיפה עליו באותו מחיר+-? אני יודע שה P5B DELUXE עושה מלא בעיות עם זכרונות והוא לא מתאים לכולם, בגלל זה אני לא חושב עליו כל כך, ושמעתי על אותן בעיות גם עם ה DS4, ובגלל זה גם אותו פסלתי. הלוחות שאין בהם בעיות תאימות זה ה DS3 [אפשר להכניס זכרונות פשוטים ולעדכן ביוס ואז זה יעבוד] וה- DFI INFINITY. האם ה DQ6 ב 1250 ש"ח עדיף עליהן משמעותית? אחרי הכל, בקיצור, שווה לקנות אותו? זאת קנייה טובה? [ב 1250..] 4) זכרונו…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nicirnTAL,

הלוח שלי הוא: Intel D850GB. אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים. הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ). עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. איזה לוח אם הכי משתלם למעבדי core i7 . זאת אומרת לא הלוח אם הכי זול שיש אלא הלוח אם הכי טוב שאפשר להוציא במחיר טוב . תודה !

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ozwrx,

שלושתם עולים בסיביבות 600 שקל אבל עכשיו השאלה איזה לוח הכי טוב מביניהם? הדגמים הם: ALBATRON KM18G Pro Nforce 2 AMD או Chaintech 7NIF2 nForce 2 או Leadtek NForce2-GT K7NCR18G איזה יותר טוב?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by israelolcha,

שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים בכותרת. 300 ש"ח הבדל ביניהם זה לא סיפור אבל האם זה שווה? האם יש הבדל נוסף פרט למהירות המעבד? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום. הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-EP45-DS3R הזיכרונות שיש לי כרגע הם: G Skill F2-6400CL4-2GBPK סה"כ 4GB אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 7 64BIT המטרה שלי זה 8GB מספיק זיכרון למשחקים ולעריכות וידאו (רינדורים) והרבה דברים פועלים ברקע. מה שיש לי עכשיו לא מספיק לי. בכל אופן בדקתי באתר הבא :http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4409 רציתי להזמין את זה אבל רציתי חוות דעת על העניין . תודה. נ"ב הלוח שלי תומך עד 1200 MHZ

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המעבר לייצור בתהליך פורץ דרך של 14 ננומטר לא קל עבור אינטל וגורר עימו כמה וכמה עיכובים, אך נראה כי בענקית השבבים מתכננים להמשיך ולדבוק בחלק מלוחות הזמנים המקוריים וישיקו במהלך השנה הקרובי מעבדי Broadwell ומעבדי Skylake במקביל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%93%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות Core I5 6600 ויש לי זיכרונות של 1333 על 1.5V. הבעיה היא שבפירוט של המעבד רשום שהוא עובד עם 1333 על 1.35V. אז אני רוצה לשאול, האם זה באמת משנה? ובמידה וכן, האם לשנות את הוולטאג' בביוס יעזור?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by amitay93,

ddr2 kingston 1gbX2 667mhz או ddr2 kingston !!value!! 2gb 800mhz סימנתי את הvalue כי רציתי לשאול למה זה value? ואם יש הבדל ביניהם חוץ מהתדר שעוזר למהירות? ז"א מי חלש יותר,עמיד יותר כל מיני שאלות כאלה תודה רבה לעונים!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by jambo222,

שלום אני רוצה להבין האם מעבד 8700K זה 8700 שעבר אובק קלוק המכפלה שלו פתוחה כדי להעצים את האובר קלוק. אם זה נכון אזי מעבדים ללא K לא מתפקדים במלא היכולת שלהם , ז"א אינטל דופקת את הלקוחות כאשר מוכרת מוצר( 8700) שאי אפשר לנצלו בצורה מיטבית, ומוכרת את 8700K כאילו הוא מוצר אחר וטוב יותר. מצפה לתגובות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by hozitimor,

ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by arnon,

בפנדה אומרים שאין יבואן רישמי שמביא את הגירסה האלחוטית והגירסה הרגילה עולה 1300 בIQPC אומרים שהם מוכרים מיבואן רישמי את הגרסה האלחוטית ב1187 מה אתם אומרים האם יש יבואן רישמי לWIFI

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eladrevach,

יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

אני הולך לשדרג את המחשב אם קירור למעבד + לוח אם + ספק אני לא כל כך מבין בלוחות אם אשמח אם תגידו לי מה כדאי לי

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מה עדיף? : 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 או 2) http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=956

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by BlackDiablo,

http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. באתר של גיגה בייט (וגם בדיסק שמגיע עם הלוח) יש דרייבר לציפסט Sis 655 גירסה 1.13 ראיתי באתר של סיס עדכון גירסה חדשה agp115.exe http://download.sis.com/sisdlc/driver_list.jsp צריך לאשר ולבחור ציפסט יוטיליטי ו AGP התקנתי אצלי וראיתי שיפור של 55 נקודות ב 3DMark2001 SE מעבר לכך לא בדקתי עדיין עם משחקים, מקסימום יש אפשרות ל uninstall בנוסף ראיתי שהדרייבר מתאים כנראה לכל הציפסטים של SIS

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום! אני מחפש לוח אם למעבד I5 2400, שישמש לרוב עבודה משרדית + משחקים. והלכתי לעיבוד עם סוגי הציפסטים והקומבינציות שיש... לכן אני צריך המלצה או לפחות כיוון איזה ציפסט אני צריך. הבנתי שהP67 והZ68 זה יותר בשביל מעבדי K. הדרישות שהיו לו: יציאה לפחות אחורית של USB 3. חיבור PCI אחד. חיבור IDE אחד. (על IDE וPCI אני מוכן לוותר אם זה מייקר יותר מידי את הלוח). רצוי שהיה לו גם PCI Express ×4 לכ.הרחבה. אני אשתמש ב8GB לפחות זיכרון לכן מבחינה הזאת כל לוח יתאים. וכ.מסך ככל הנראה ישב עליו זה 6850 או GTX 460. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by k534d,

אני מרכיב מחשב לחבר חלק מהחלקים כבר יש לו חלק אנחנו קונים. אנו קונים לוח ומעבד, העניין שהמעבד הינו מסוג tray איך הוא מגיע? יש איזה סוג של אריזה? אני יודע שבמקור המעבדים הללו לא אמורים להיות ניתנים לרכישה על ידי הצרכנים ושזה מגיע פחות או יותר במגש, לחנות. לצורך העניין ככל הנראה אנחנו נרכוש הכל מ tms, יש להם את כל החלקים הדרושים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by davidz,

במפרט של הלוח M2NPV-VM asus כתוב: Dual channel memory architecture 4 x 240-pin DIMM, support max. 8GB DDR2 800/667/533 ECC and non-ECC,un-buffered memory האם הוא גם תומך בזכרונות 675 ? לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145539

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני עובד עם לוח האם של MSI Neo2-i865PE. ה-FSB במקום לעבוד ב-200 עובד ב-203 ומהירות המעבד בהתאמה במקום 2400 מגה הרץ עומדת על 2435 מגה הרץ. בנוסף לכך ה-voltage ל-AGP הועלה עצמאית ל1.7v. חיים עצמאיים ללוח האם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים