מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על הזיכרונות האלו? חברה אמינה איכותית מחיר משתלם? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי את לוח האם הזה: www.asus.com/Motherboards/M4N68TM/ וחשבתי לשדרג את ההראם במחשב (כרגע יש לי שני סטיקים של 2GB כל אחד). ראיתי שבאתר כתוב שהמקסימום הוא 8GB ואני לא בטוח אם הם מתכוונים ל8GB לסלוט או 8 סה"כ. איך ניתן לדעת? תודה, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי זיכרונות למחשב ב- ksp ripjaws x dual channel 2x2GB 1600mhz. הלוח אם שלי הוא p-67a ud3 gigabyte. דפדפתי בהוראות שלו והיה כתוב שיש לשים את הת הזיכרונות בחריצים מס' 1 ו- 3. (אני חושב לא הבנתי לגמרי את כל מה שכתוב). הם הרכיבו לי את הזיכרונות בחריצים 2,4. זה משפיע, זה יכול לשנות משהו????? הם שמו לי את הזיכרונות בשני החריצים הלבנים. (במקום הכחולים אני חושב) (אני חושב שבגלל שאחרת זה יכל לפגוע בקירור של המעבד) צירפתי צילום מהחוברת ותמונה של הלוח אם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחי יש יום הולדת והוא חוסך למחשב כי מה שיש לו עכשיו גרוע p3 450 , לוח מעפן ו 256 mb sdram התקציב הוא מאוד דל , אני חשבתי בכיון של axp 1600 + לוח + 256 mb של זיכרון . הכרטיס מסך הוא gf2 mx , לדעתי לא צריך להחליף אותו מכיון שהוא מריץ כל משחק ולא ממש איכפת לו , אבל הוא יראה שינוי משמעותי במשחקים , לא ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוחות הם: GA-B85-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4566#ov Fatal1ty b85 Killer http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20b85%20Killer/ GA-H87-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4516#ov H87 Pro4 http://www.asrock.com/mb/Intel/H87%20Pro4/ מעבר לחיבורי SATA, איזה עוד הבדל יש בין ערכות השבבים הללו? הלוח מיועד למחשב רב תכליתי, גיימינג בינוני, והולך להיות משודך למעבד 4590 או 4690. הדרישות הנוספות: תקן ATX 4 חריצי זיכרון כ.קול סביר+ חיבור USB3 מלפנים אפשרות חיבור ל3 מאווררים לפחות הנטייה היא ללכת על ה Fatal1ty, שנראה כמי שמתעלה על לוחות הH87 מלבד 2 חיבורי SATA שלא משנים הרבה (יש לי שני HDD'S וCD שיחוברו למחשב). לחילופין, אשמח לה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. קניתי את הלוח הנ"ל, האם יש איזשהם Drivers&Utilities שכדאי לי להתקין (אני מעוניין לעשות OC) ? פה יש את כל הרשימה - מה להתקין ??? http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Pro4/?cat=Download&os=Win864 2. לאיזה חיבור בלוח לחבר את הכונן SSD ? 3. אם המערכת הפעלה שלי (Windows 8.1 64 Bit) מזהה את כל הדרייברים שלי - עדיין יש המלצה להתקין דרייברים ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לנוכח האי הבנה הגדולה שלי בזכרונות ובטח ובטח למערכת קונרו אני חייב עזרה בבחירה לקחתי שלושה דגמים שכולם בערך באותו תקציב 1300-1900 ועכשיו אני מחפש תשובה לגבי איזה מהם יותר טוב הן בOC והן בתאימות שלו למערכת הקונרו והעתיד של מערך המחשבים כמו VISTA כרטיסי המסך שעובדים בDX10 CF וכדומה. והנה שלושת המועמדים : Corsair 2GB 2*1GB PC2-6400 DDR2 800Mhz Twin2X2048-6400 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 Model 996523 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ יש ביניהם הבדל? או שהאפשרויות הOC מוגבלות באיזושהי צורה באחת מהבחירות? התאימות כנראה תצתרך להיות או עם הP5B DLX או P5W DH DLX תודה מראש לכל העונים!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לחדש, מעוניין להפוך את זה לפרוייקט ולווא דווקא ללכת על חדשנות חומרתית. להרכיב מחשב ולהנות מהבנייה. יש ברשותי כמה חלקים שעשויים לשמש אותי במחשב החדש, כמו הארד דיסק, צורב, 2 סטוקים של DDR3 לאחרונה נחשפתי לסדרת הWRAITH של AMD, במעבדים המתומנים, עושה רושם כי מדובר בקירור איכותי לצורך העניין במשחק כמו BF1 דרישות המקסימליות מצד AMD הרבה יותר זולות מהאלטרנטיבה של INTEL, אני מתכנן לרכוש את החומרה בחו"ל ובכך גם לחסוך קצת, הלוחות אם גם לא יקרים במיוחד, לצד כרטיס מסך 480RX של AMD האם זו חשיבה מוטעית? מוטב לחכות לZEN? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היום יש לי: PRESCOT P4 3G, ASUS P4P800SE זכרון 2GB - ע"י 4 DIMMים DDR ספק - ליברטי 400 כרטיס מסך NVIDIA AGP 5200 כרטיס קול AUDIGY 4, 2 SATAות 160GB, אחד DVDRW על IDE שלל USBים נהרס לי הלוח אם (המחשב לא עולה וכל האינטרנט מוצף במקרים כאלה ללוח הספציפי הזה). אז נראה לי שאני אקנה E6600 (ראיתי שהוא הכי מומלץ בזאפ) עם לוח אם של אינטל הפעם. הבנתי שהכי מומלץ לקנות עם ציפסט 965 ? יש לכם המלצה ללוח ספציפי ? פרופיל שימוש - לא משחקים לא סרטים לא OC. הרבה תוכנות וחלונות במקביל, מיועד לחלונות האם הלוחות של היום (שכולם תומכים ב DDR2) יתמכו בזכרון DDR שלי ? הבנתי שגם את ה NVIDIA שלי אצטרך להחליף כי אין כבר AGP אלא PCIE... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפרט של הלוח M2NPV-VM asus כתוב: Dual channel memory architecture 4 x 240-pin DIMM, support max. 8GB DDR2 800/667/533 ECC and non-ECC,un-buffered memory האם הוא גם תומך בזכרונות 675 ? לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145539
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, הצלחתי לצמצם באופן משמעותי את המועמדים השאטל זול ב22$ מהאביט, ועדיין לא הצלחתי למצוא יתרון משמעותי (או יתרון בכלל) של האביט על פני השאטל, אני מפספס משהו? ועוד דבר, למישהו יש לינק לביקורת של הדגם הזה של אביט? חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700 ולעומות יש את הDUAL CORE 2 X6800 בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו? הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ לעומת ה4 שפועל על 2.66 וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום =] יש לי מספר שאלות, אני לפני קניית מחשב,, אז ככה: 1) איך ה DQ6? הוא טוב לOC? לכמה FSB הוא יכול להגיע בערך? [בהנחה שאני אעדכן את גרסת הביוס להכי חדשה] 2) האם ידוע על בעיות תאימות זכרונות כלשהם עם ה- DQ6? 3) בהנחה שאני יכול לקנות את ה-DQ6 ב 1250 ש"ח, האם יש אופציה עדיפה עליו באותו מחיר+-? אני יודע שה P5B DELUXE עושה מלא בעיות עם זכרונות והוא לא מתאים לכולם, בגלל זה אני לא חושב עליו כל כך, ושמעתי על אותן בעיות גם עם ה DS4, ובגלל זה גם אותו פסלתי. הלוחות שאין בהם בעיות תאימות זה ה DS3 [אפשר להכניס זכרונות פשוטים ולעדכן ביוס ואז זה יעבוד] וה- DFI INFINITY. האם ה DQ6 ב 1250 ש"ח עדיף עליהן משמעותית? אחרי הכל, בקיצור, שווה לקנות אותו? זאת קנייה טובה? [ב 1250..] 4) זכרונו…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לWORD. 1. איזה מעבד נחשב לזול ולטוב ביותר בשביל מסמכי WORD, הכוונה: AMD או Intel / הרבה או מעט GHz / קטן או גדול(65/90/130 - nm)? 2. מה יותר חשוב בשביל להפעיל מסמכי וורד גדולים. מעבד, זיכרון או לוח אם? 3. מה חשוב שיהיה לזיכרון? תיזמונים נמוכים / מהירות / נפח? ועוד אחת... האם כל לוחות האם של היום באים עם כרטיס מסך מובנה? ניסתי לחפש ביקורות ולראות מה כדאי אבל הסבתכתי ולא הבנתי כלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המממ יש לי 200 דולר ומעבד... ואני קונה אותו כנראה מהאתר הזה WWW.ZIPZOOMFLY.COM עכשיו שמעתי שיש ירידת מחירים בקרוב ורציתי לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים בתקציב הזה... אני יכול לחרוג טיפה... תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בין שני המעבדים כ-300 ש"ח הבדל...האם זה שווה את המחיר? ואיזו ליבה יש למעבדים הנמכרים בארץ? מתי יגיעו VENICE? תודה על העזרה...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעד…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב מסוג thinkcentre A52 8381 של לנובו, ללא מעבד. הסתכלתי באתר וראיתי שהלוח תומך עד למעבדי פנטיום D האם זה יתכן? או שהם סתם כותבים את הקונפיגורציות השונות שנמכרו על ידם? אני רוצה לשאול, מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתאים לו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אבא שלי חוזר עוד שבוע מארה"ב.... ובנתיים הוא שלח כמה הפתעות עם דוד שלי. אחת מההפתעות היא זכרונות למחשב... לאחר התייעצות פה באתר החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ל2 של ה512 שכבר יש לי. הזכרונות שיש לי היינם DDR2-PC6400 800MHZ, אלה שהיו לי במחשב היינם GEIL ואלה שהתקנתי עכשיו הינם KINGSTON... עכשיו נכנסתי לCPU-Z ואני לא בדיוק מבין מה שרשום שם אם מישהו יסביר לי אני מאוד יודה לו... במיוחד מזה FREQUENCY... ממה שהצלחתי להבין פחות או יותר זה רק שהזמונים הם 5-5-5-15.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את שני סוגי הזיכרונות שכל סטיק הוא 4 גיגה. 2*4 XMS 3 1333 CROSAIR 2*4 Vengeance 1600 CROSAIR היום התקנתי אותם וכל זוג עובד בנפרד אך שהם ביחד המחשב לא נדלק לי יש משהו שאפשרי לעשות בשביל שיעבדו ביחד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחרי הזמנה של סט זכרונות DDR 1 2 גיגה חקרתי טיפה ומצאתי שיש 2 יצרנים של צ'יפים 1)סמסונג TCC5 2)וינבונד (WINBOND) שאלתי היא מה יותר טוב או יותר חשוב. שמתי לב שיש סדרות עם שמות כמו מעבדים של AMD 3200 4400 4800 אני לא רוצה אוברקלוק אלה רק נטו לעבודה חלקה.אז אשמח לדעת שקניתי חכם ולא להתאכזב.לקחתי סדרה מה 3200 הנה הדגם. F1-3200PHU1-2GBNT לא ראיתי בארץ את החברה GSKILL עם ציפים של סמסונג ב DDR 1. (מה לעשות אני מרוצה מהמחשב שלי.......) תודה רבה מראש לעונים :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-