עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את הלוח הנ"ל - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302&dl=1#sp לפי ההגדרות זו תמיכתו בזכרונות ( שימו לב לNOTES) [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by ezb2co,

שלום. אני לא בטוח אם זה המקום לשאלה, אבל זה פשוט נובע מחוסר ידע בסיסי בחומרה אני לקראת קניית מחשב נייח חדש. רציתי לדעת אם בלוחות האם (או בכל רכיב בסיסי אחר לצורך העניין) קיים צ'יפ WIFI מובנה, או שצריך להוסיף כרטיס כלשהו למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by below_z,

מתי SB-E אמור לצאת לאור? ושאלה יותר מעניינת זה מתי לדעתכם הם יגיעו לארץ? אני לא מבקש לחזות את העתיד ולהגיד יום ושעה סך הכל מעניינת אותי דעתכם (הערכה גסה) על סמך ניסיון העבר- הרי הוותיקים כנראה עוד זוכרים כמה זמן לקח מהשקת ה SB הרגיל ועד שהגיע לארץ.

4. Started by gt2,

שלום, ג'יסקיל הוציאה את סדרה X שכביכול מתאימה לסנדי בריג' השאלה אם אני יכול להרכיב אותם על לוח P55? זה הזכרונות http://www.amazon.com/G-Skill-PC3-10666-RipjawsX-7-7-7-21-Channel/dp/B004I789CM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320656336&sr=8-1 שאלה שניה יש לי כרגע 4 ג'יגה ב2 סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 8(המחיר באיביי שואף לכלום!) השאלה אם המחשב יקבל את ארבעת הכרטיסים כ4 ערוצים? כי זה שני סטיקים של 2 ושני סטיקים של 4... אני צריך את זה קצת דחוף

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מתלבט בין 2 מארזים: Gigabyte p67x-ud3 או Gigabyte z68x-ud3 . יהיה לי כרטיס מסך חזק אז כנראה לא אשתמש ביכולות הגרפיות של ה Z . יש יתרונות נוספים? יש גם לוחות ASUS אבל הם נורא יקרים. חשוב לציין שאני רוצה כמה שיותר חיבורי SATA ויציאות USB3 (בקונקטור כדי לחבר למארז מקדימה)

7. ניסיתי לחקור קצת את הנושא, והדבר היחידי שהצלחתי להבין הוא שהמעבדים בתושבת 1366 תומכים ב Triple Channel. חוץ מהעובדה הזאת (שאין לי מושג בכלל איזה יתרונות וחסרונות יש לה) אין לי מושג מהן שאר ההשלכות בבחירת סוג כזה או אחר של מעבד i7. כשהגעתי לחנות מחשבים עם מפרט הכולל מעבד i7-960 המוכר אמר לי שאלו מעבדים מיושנים, והמליץ לי על ה i7-2600. לא ידעתי אם הוא ממליץ כך על סמך האמת או מתוך שיקולים אחרים של מלאי וכו'. (ההבדל היחיד שהבחנתי בו הוא שה-i7-2600 עובד בתדר טיפה יותר גבוה) אני זוכר שפעם (כשרק יצאו מעבדי ה i7) היה מספר מאוד מצומצם של דגמים (920 960 ועוד איזה 2 דגמים), והיה רק סוג אחד של תושבת (1366). הבחירה הייתה מאוד קלה - לפי הכיס. היום - יש גם תושבת 1366 1155 1156, פתאו…

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם intel DH67CL וכעת אני לא יכול להטעין את הטלפון שלי דרך USB כשהמחשב כבוי בעוד שבמחשב הישן שלי יכלתי להטעין. האם יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת (דרך ה-BIOS אולי)? אם כן אני אשמח אם אני אוכל לקבל הסבר איך לעשות זאת. תודה רבה.

10. Started by Vafel,

שלום, יש לי מחשב עם לוח עם מסוג: M2N-E כיום יש בו שני סטיקים של 1GB מסוג: Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 אני מעוניין להוסיף למחשב לפחות ג'יגה נוסף של זכרון, המחשב מריץ Windows 7 32bit ואני לא מעוניין לעבור ל64bit. תוכלו להמליץ לי איזה זיכרון לקנות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  11. שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Gil80,

אהלן. האם יש יתרון ל- triple channel DDR3 לעומת אותו סוג זיכרון ב- Dual Channel? הכוונה ביתרון זה מבחינת ביצועים. מהירות קריאה/כתיבה. אם בכלל קיים שיפור, האם הוא משמעותי/זניח, שווה השקעה בכזה מערך או לא?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by shar00750,

לאחר חיפוש ממושך ברשת לא מצאתי תשובה חד משמעית . האם בלוח הנ"ל ניתן לפתוח ליבה למעבד? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#sp אשמח לקבל תשובה במהרה לפני שאני קונה אותו.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום, יש לי לוח אם EX58 קניתי 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel לפי מה שראיתי בKSP הוא תומך בלוח אם שלי. מישהו פה יכול להסביר לי איך לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני בתהליכי שדרוג המערכת שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ואולי ספק), שכבר מתקשה בסחיבת המשחקים החדשים שבאים עלינו לטובה. מה דעתכם על הזיכרון הזה http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-240-Pin-Platforms-CMZ8GX3M2A1600C9/dp/B004CRSM4I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320433695&sr=8-1 שיהיה מיועד למערכת מבוססת I5 או I7 עם כרטיס GTX560 Ti?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arield,

שלום רב, יש לי 3 שאלות שרציתי לשאול לגבי זיכרונות: א.הבנתי שאין הבדל בביצועים בתדר של הזכרונות כלומר אם יש לי זיכרון שרץ ב1333 או ב2133 לא ארגיש הבדל ובמיוחד לא במשחקים, האם הדבר נכון? ב.האם הCL הוא מאוד משמעותי בביצועים? כלומר זיכרון למשל DDR3 1600 שיש לו CL7 וזיכרון DDR3 1600 שיש לו CL9 האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?(ללא קשר לעלות-תועלת אלא רק בהתחשב בביצועים) ג.וזאת השאלה הכי חשובה אם נזניח לרגע את עניין תקציב לקניית זיכרון האם יש באמת הבדל בין זיכרון שנקנה מחברה יקרה יותר(ניקח לדוגמה את g.skill) או מחברה זולה יותר(למשל kingston)? האם ארגיש הבדלים בינהם בזמן העבודה והרצת משחקים כבדים?אם כן יש הבדל אז האם הוא יתבטא בOC יותר יציב וטוב?כי אני מתכנן לעשות OC למעבד ולזכרונ…

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by adamginz,

הקריאה שאני מקבל ב-HWMONITOR היא 7.2V ב+12V בביוס הקריאה היא 12.19V למישהו יש מושג מה הבעיה? הלוח מקורי של אינטל H67BL

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל Chipset הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

19. Started by UberGitter,

שלום, בבעלותי מערכת ישנה עם CORE 2 DUO. ברצוני לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון(ות). חשבתי על CORE I5 עם לוח אם שמתאים לשלושת סוגי המעבדים, עם USB3 וזכרון 4GB (סטיק אחד אם אפשר). תקציב שלי מוגבל ל1500. אשמח לקבל המלצות! בתודה, אני

20. מתלבט בין Gigabyte / Asrock . לא הבנתי למה מזכירים פה הרבה את ASROCK . הם לא נחותים מ GB ? ו ASUS ? לגבי צ'יפסט..מה היתרון של Z68? אני מעוניין גם בחיבור USB3 על הלוח כדי לחבר למארז מקדימה..הבנתי שאין הרבה כאלו..

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by pinhasik,

שלום לכלום, יש לי לוח אם M4N68T-M V2 של ASUS ומעבד ATHLON 2 X3 455. הצלחתי לפתוח ב BIOS את הליבה הרביעית, עכשיו המערכת מזהה את המעבד כ- PHENOM2 X4. הציון של WIN7 למעבד שלי עלה מ-6.9 ל-7.3 וגם PRIME95 לא מזהה שום שגיאות, הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל כמעט אף תוכנה! למשל כאשר אני מפעיל את google chrome הוא כותב לי - "google chrome has stoped working". האם זה אומר שהליבה שפתחתי לא יציבה? או שניתן לייצב אותה ע"י שינוי מתחים? האם התקנה חדשה של WIN7 תעזור? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום יש לי מחשב עם מעבד intel i7 כרטיס מסך:geforce 9600 gt לוח אם asus p6t וזיכרון 3GB DDR3 עכשיו אני מתכוון להריץ על המחשב את התוכנה הזאת:avid media composer אתמול יצא לה עדכון עם דרישות מערכת חדשות הנה לינק עם הדרישות:http://www.avid.com/us/products/media-composer?intcmp=AV-HP-S2 אשמח אם תגידו לי מה צריך לשדרג תודה לעוזרים

23. Started by JohnnyBravo,

i7 2600k זה הסימון של sb(לדוג'), איך נזהה את המעבדים החדשים?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by dingo888,

שלום יש לוח של asus p5qc p43 + מעבד CORE 2 DUEO E8500 שכרגע יושבים עליו שני סטקים פשוטים של 800MHZ 2X2GB CL5 יש לי זכרונות נוספים שאני מועניין להרכיב של kingston KHX Hyprex 1066 2X2GB שצריך לתזמן אותם על 5-5-5-15 על מתח של 2.3v השאלה היא עם באמת יהיה שיפור משמועתי בין הזכרונות והאם המעבד והלוח ינצלו את הזכרונות?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים