מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
CORE I5 2500K http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7947 CORE I7 2600K http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7944
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנום 720 של AMD שמגיע עם 3 ליבות 2.8Ghz אתמול פתחתי את הליבה הרביעית , הרצתי בדיקה ב occt של שעה ולא נמצאו אף שגיאות , סימן שהליבה תקינה. השאלה שלי היא , האם עצם זה שאני פותח את הליבה מסוכן למערכת? האם הקירור סטוק שיש לי למעבד לא יצליח לעמוד בזה והטמפרטורות יכולות להיות גבוהות מדי? זה מוריד את אורך החיים של המעבד ? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נמצא בסל הקניות הסר כמות מוצר\ים כולל Intel Pentium 4 #630J -Bit 3.0GHz Socket 775 FSB800 2Mb 64-bit Box ¤ GEIL DDR 2 533 1Gb 3 Year Warranty ¤ Western Digital Caviar® SE WD800JD 80 GB 7200 RPM Serial ATA 8 MB Buffer, 3 Years Warranty ¤ אם יש לך המלצה לזיכרון אחר של ג'יגה אז תגידו זה יכול לעזור תודה...
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:
-
- 14 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני כבר מתבלט דיי הרבה זמן איזה מהלוחות הוא הלוח המתאים ביותר אני אשמח לקצת עזרה בנושא. התקציב הוא בעקרון 1000+- אפשר לחרוג מעט אם זה כדאי והכרחי. הייתי רוצה שהלוח יתמוך אם זה אפשרי ב-SATA2 , שיתמוך ב - CORE 2 DUO אקסטרים במידה שאני ארצה לשדרג בעתיד את המעבד ולהישאר עם הלוח הנוכחי ואולי להחליף עוד כמה דברים קטנים, זיכרונות במהירות 800 , ואם אפשר גם ב-CROSSFIRE אני יודע שיש דיי הרבה דרישות אשמח ללוח שמכיל את רובם לפחות ,בנוגע ל-OC יש אפשרות בעתיד לOC קטן. ישנם כמה לוחות שאני מתבלט ביניהם הבנתי שה-DFI INFINITY 975X תומך בזכרונות במהירות 800 לא באופן טבעי אלא עם סוג מסוים של עדכון/מוד או משהו כזה האמת שאני לא רוצה כ"כ להסתבך אם מדובר בדבר שהוא קשה לביצוע או שדורש פתיחה של המ…
-
- 14 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני זקוק לזיכרון חדש ומתלבט מה לקחת - מצד אחד קיים ה-ADATA 4000, שאני מניח שיתן לי להריץ בסינכרון עד סביבות 270 ב- 2.5-4-4-8, משהו באזור, וגם יחסוך לי די הרבה כסף (2 סטיקים = 1500). מצד שני קיים המושקין ספיישל 2-2-2 החדש, שאני מניח יאפשר משהו בסביבות 215, 2-2-2-5/6, 5:4, והוא היקר יותר (2000 לשני סטיקים). די בטוח שבמבחן הביצועים יקח המושקין, השאלה היא ההפרש שווה את המחיר ד"א המעבד הוא 2.6 והלוח ic7
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עיינתי במדריך למשתמש של לוח DFI Lanparty UT CFX3200-DR (עמוד 28) ורשום שם שברגע שמשתמשים ב4 סטיקים של זכרון התדר יורד ל333 ואם הבנתי נכון הם אומרים שזו מגבלה של המעבד... רציתי לשאול: א. האם זה כולל את כל מעבדי AMD 939 כולל Opteron? ב. האם ניתן להכריח את המעבד לעבוד ב400 במקרה זה ( או יותר) על ידי אוברקלוק ועד כמה זה מסוכן? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן המחשב עשה דקה ושני INTEL 2.4 פרסקוט 1 מגה קאש לוח גיגה כלשהו 256 זיכרון והמשחב שלי- אינטל 2.4B 512 קאש לוח אינטל 512 זיכרון עשה דקה ושבע שניות
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והרצתי עליו כמה בדיקות כדי לראות שקיבלתי את הכל כמו שביקשתי ומשום מה הזיכרון (8GB 1600MHZ מה שהוזמן) מציג שהוא רץ על מהירות 667MHZ ולא 1600 MHZ, מדוע זה ככה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני לפני קניה של מחשב חדש לתורך עריכת תמונות וודיאו המעבד יהיה אינטל 6300 זכרונות של 2 GB במהירות 533 ו HD שך 250G. אני צריך המלצה על לוח אם ל OC בעלות של עד 600 ש"ח. כמו כן המלצה על היכן לרכוש את המחשב. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שכתוב על הזיכרון עצמו ישלי:BLS8G3D1609DS1S00. שזה אומר המפרט הזה: http://www.tigerdirect.com/applicati...19&CatId=11478 אבל לפי הCPU-Z. ישלי: אז איזה זיכרון אני צריך?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מחשב חדש, עם מעבד AMD 3500+ S-939 המליצו לי על הלוח, MSI K8N Neo2 Platinum, הזמנתי אותו. עכשיו חברים אמרו לי שMSI מיוצר בסין, והם שמים חלקים גרועים והלוח אם יתחממם לי מאוד מהר, ואני יכול לשכוח מOC. האם הוא צודק? MSI מתחממים מהר, והם מורכבים מחלקים פשוטים וזולים? שווה לי לנסות לבטל את ההזמנה של הלוח אם? אם כן תנו עצות מה לקנות במקום.(הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות כיום, לא רוצה לחכות לNforce4)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שאצלי כל 4 הזיכרונות הם 6-6-6-18 , זה פחות ביצועים מאשר 5-5-5-18 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני נגיד משחק משחק כבד ואחרי זה יוצא מהמשחק לווינדוס אז אני שומע את המחשב מתאמץ ויש לי תוכנה שבודקת את המחשב בשם אברסט וכשאני מפעיל אותה תמיד אחרי מאמץ של המחשב הוא לא מראה לי שהמעבד הוא 2100+ ו 1750 MHZ כרגיל אלה פחות! למשל עכשיו אחרי ששיחקתי HELO הוא מראה לי שהמעבד הוא 1600+ ותמיד הוא מראה משהו אחר לפעמים גם 1900+ אבל עדיין רשום סמפרון 2500 אז למה זה??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני שוקל על שידרוג מעבד אבל רוצה לדעת אם זה יעבוד בכלל אם לא אז אני יוותר כי הלוח שלי יחסית חדש ועלה מספיק לפני כמה חודשים...
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני ישתמש בו בעיקר למשחקים.. רציתי לדעת מה עדיף?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מצב להשיג כפול ליבה בסוקט הנ"ל? אני אישית לא מאמין בגלל הDDR הרגיל ,
-
- 14 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפי הכתבה מחירי המעבדים ירדו החודש... אבל השאלה אם ההנחה תגיע אלינו באותם תאריכים?
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אני מעוניין לעשות אובר קלוק !!! אפילו אובר קלוק רציני אז תתחשבו בזה אם המעבד לא יבוא עם מאוורר ואם ישאר כסף אז תוסיפו גם איזה מאוורר + היטסינק נחמדים אני חושב שהמעבד צריך להיות 1700 T BRED B אבל לא הבנתי את הקטע של הסטפינגים שלו אם אפשר תרדו גם מ2000 שקל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור, המעבד הנ"ל התווסף לרשימה, ניתן לראות בלינק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ8200~3~0.htm התמחור שלו ממש לא מובן לי כאשר הQ8200 נמכר במחיר של 1100 ש"ח, עובד בתדר של 2.33GHz עם זכרון של 4MB. זאת כאשר ניתן להשיג את הQ6600 במחיר של 837 ש"ח(עבור גרסת Tray), עובד בתדר של 2.4GHz עם זכרון של 8MB. בנוסף, לQ6600 מכפלה של 9 לעומת 7 בQ8200, דבר אשר יקל על מלאכת הOC. אני לא חושב שההבדל בליתוגרפיה מצדיק את ההבדל במחיר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל או AMD? (ההתיחסות היא אך ורק למעבדים כפולי ליבה) האם גם לציפסטים יש משמעות בהמרת סרטים או שההתייחסות אליהם ביחס למעבדים הוא מבחינת אינטגרציה טובה יותר? האם יש פער גדול בין אינטל ו-AMD בהמרת סרטים? מפני שאני מאד הייתי רוצה לרכוש מעבד AMD אך אם הוא לא יתאים והפער הוא גדול מדי אז אאלץ להתפשר ולקחת אינטל. האם אפשר לקבל המלצה למעבדים (רמת מחיר של 1200+- ש"ח) בשילוב עם הציפסט המתאים ביותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח ללוח עם כ. מסך משולב, מעבד וזיכרון (גיג'ה) ומארז. (את השאר יש לי) מעבד Intel Core 2 Duo BOX (מה זה אומר אגב BOX? כדאי?) תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-