עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliko78,

חבר מקושר לאיזה יבואן של חומרה למחשבים אין לי גישה לאתר של היבואן ככה שאני לא יודע בדיוק מה יש לו מה אין לו אני מעוניין במערכת מבוססת 15 760 +כרטיס מסך HD6870 או GTX , תלוי במחיר שהוא יציע לי כמו כן אני צריך חוות דעת על הלוח שהציעו לי אם לדעתכם הוא לא טוב אשמח לקבל המלצה ללוח אחר MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. המעבד מגיע BOX להסתפק בזה או שלקחת TRAY ולהוסיך קירור אם כן תנו לי כמה אופציות של קירור עד 140 שח. זכרונות וטובים או שיש צורך להחליף. DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by spider272,

שלום לכולם יש לי תמחשב הבא: e8500 gtx 660 gb ocz 2x2GB platinum gygabyte ep45-ud3lr freezer 13 מעוניין לשדרג מעבד לוח וזיכרונות לשימוש גיימינג עד 2000 ש''ח 3000 ש''ח אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. למה המעבד: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box פחות טוב מ: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ? שמעתי שיש לו קרור חזק ומאוד טוב (כך שהוא לא מתחמם הרבה), שיותר טוב מקרור מעבד ה AMD יש לו 2.8GHZ לעומת מעבד ה AMD שיש לו 2.0GHZ זכרון המטמון שלו הוא 4MB לעומת זכרון המטמון של מעבד ה AMD שיש לו רק 1MB 1. למה מעבד ה AMD יותר טוב ממעבד ה INTEL (המעבדים שצינתי) ? 2. ההבדל בין ביצועי שני המעבדים רב מורגש או שכלל לא מבחינים בהבדל? 3. בכלליות איזה מעבד יותר טוב למשחקים? 4. האם יש הבדל רב ומורגש בין מעבד עם 2.8GHZ לבין מעבד 2.0GHZ , הכוונה למעבד מסויים שיש לו דגם אחד עם 2.0GHZ לבין אותו מעבד בדיוק רק עם 2.8GHZ ? **** התייחסות לשאלה …

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by War-Hammer,

יש לי 2500 שקלים ואני רוצה להשקיע אותם במעבד, לוח אם, זכרונות והכל ל OC חזק כמה שאפשר. יש לי כל-כך הרבה התלבטויות ואני כבר משתגע! אני יכול לקחת AMD BARTON 2500 512K שהוא ממש זול וממש חזק באוברקלוק ב 620 שח' ואז אני גם יקנה לוח שבטוח לא יעלה על ה 650 שקל ואז יהיה לי הרבה כסף גם לזכרונות על רמה כמו ה קרוסאיר LL 512 MB אבל מצד שני אני יודע שה P4C 800FSB הוא מעבד חזק מאד ונותן ביצועים מדהימים ב OC וגם יש לוחות לפנטיום שהם מאד חזקים ומלאים בכל טוב (אני לא מחפש פיצ'רים), אבל גם פה יש לי התלבטות בין אם לקחת 2.4 או 2.6 או אפילו 2.8 ! וגם הזכרונות מאד חשובים, אני לא רוצה פחות מ 512 ואני רוצה את זה בסטיק אחד כי אנחנו מדברים פה על מערכת ל OC בקיצור חבר'ה אני ממש מבולבל ואני לא יוד…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם אתמול ביצעתי שדרוג ביוס ללוח אם מתוצרת MSI דגם PM8PM-V. את השדרוג ביצעתי באמצעות USB FLASH ונראה שהשדרוג בוצע בהצלחה. לאחר שהסתיים השדרוג המסך נהיה שחור ומאז המחשב עולה עם מסך שחור, שום צפצוף ושום דבר. קראתי באינטרנט על כל מיני דרכים לבצע CLEAR CMOS דרך הג'אמפרים והסוללה ועשיתי אותם אך הם לא עזרו... האם משהו יכול לסייע לי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום חברים יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן ורק עכשיו שמתי לב. ובכן זה המפרט הבסיסי מעבד אופטרון170 זיכרון 1 - מותג GSKILL נפח 2 גיגה בעל CL 2.5 זיכרון 2 -מותג סמסונג נפח 1 גיגה בעל CL 2.5 שני הזכרונות DDR דור ראשון.בלוח יש הגדרה והם מוגדרים על DDR 200 (כפול 2 זה 400) דואל צ'אנל.משום מה הלוח החליט לגבות ממני "מס זיכרון" ולקחת 200 מגה טבין ותקילין... שאני נכנס לביוס הלוח (A8N פרמיום) הוא כותב לי 3 גיגה מותקן זמין לשימוש 2.8 כמובן שחלונות עם החישוב שלה רואה פחות 2.6.... מה עושים??? אני אציין ששני הגיגה יושבים לבד הם מזוהים כשני גיגה עגול ללא עיוותים. בעבר לא היה את הבעיה הזו.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by marking,

אני לא נוהג להתעסק יותר מדי בלוחות אם, אז רציתי לשאול אם הלוח שלי טוב, i850-W83627 ולפי מה שהבנתי הוא פועל עם זיכרון RDRAM. האם הלוח הזה טוב? אם כדאי להחליף אותו? האם הוא ישן? כי יש לי 382 זיכרון פנימי ועדיין המחשב שלי איטי יחסית(win XPpro )

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו. הנני משתמש בתוכנת עריכה : PINNACLE STUDIO 9 . הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק . תודה עבור עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by 6kwar,

תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום יש לי לוח עם תושבת AM2. אין לי כסף למחשב חדש, אך חשבתי להשקיע במעבד מהדור החדש - תלת/מרובע ליבה של AMD. האם לדעתכם יהיה שיפור ביחס למעבד דואל-קור המיועד לתושבת AM2? הנה מפרט המחשב שלי כיום: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170S Monitor Type : Dell Computer DELL2407WFPHC - 24 inches Network Card : Acer Labs Incorporated (ALi/ULi) ULi M5263 Fast Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pac…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shshmul,

Intel Pentium 4 *Dual Core* 830 3.0Ghz FSB800 מול Intel Pentium 4 *64bit* 640J 3.2Ghz 2MB cache FSB800 מבלי להתייחס להפרש המחיר ביניהם , מה היתרון שיש לאחד על השני מבחינת מהירות עבודה,במידה ואין לי צורך במשחקים כלל אלא רק קידודים עריכות וכיו"ב מה בכלל נותן לי ה- 2MB cache לעומת 2*1MB בכפול ליבה , האם חוץ מהמחיר יש הבדל ניכר במהירות העבודה והתגובה בין שני המעבדים הללו?? תודה מראש לעוזרים

12. אינטל מפגישה כמה ממהירים בעלי שם עולמי בכדי לקחת את הדגם החדש לקצה גבולות הפיזיקה - ולשבור כמה שיאים עבור דגמים מתומנים בדרך לשם לכתבה

13. Started by liran2001,

Workstations... אני מבין שהמחשבים החדשים כיום המשמשים כמחשב ראשי גדול בעל מספר גדול של מעבדים (לחברות גדולות שצריכות שימוש במחשב חזק), משתמשים במחשב מבוסס Intel Xeon או AMD Opteron. למי שמבין קצת - מה עדיף היום ביחס תמורה למחיר\ביצועים ? אולי אם יש קישור לטבלה של ביצועים\מחירים... ? ואולי פירוט לדגמים ספציפים למעבדים אלה שעדיף לקנותם כיום. תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eyaffe,

שלום יש לי את האפשרות לקחת E6400ב 850 ש"ח או E6700 ב1650 ש"ח האם שווה להשקיע 800 ש"ח בשביל 2MB קאש נוספים ? מתוכנן OC ל 3GHZ על P5W DH . האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים במשחקים (אני לא עורך וידאו ואו משתמש בתוכנות 3D) תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, אני מתלבט בין בחירה בדיסק קשיח פנימי של WD 1TB SATA3 לבין WD 1TB SATA2 ,ההתלבטות היא בהבדלים ביניהם והמחיר ביניהם,מה עדיף יותר,יש הבדלים בביצועים,במהירות ובכללי מה ההבדלים בין S2 ל וS3 והאם הם מורגשים. ובנוגע ללוח אם: אם אני ייקח sata2 האם GA-P55A-UD3 של Gigabyte יספק אותי,לקחת אחר זול יותר או שעדיף להשאר עם Sata3 ולקחת לוח אם Gigabyte GA890XA-UD3 מה ההבדלים ביניהם ומי יותר כדאי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nirsul,

היי אני בשלבי הגדרת מפרט למחשב עבודה חדש ואני נדרש ל 8 גיגה זכרון. הטכנאי בחנות שעובד מולי בעניין אומר שיש בעייה במתח של הסלוטים ותכל'ס - לא מומלץ להרכיב 8. האם מישהו מכם עובד עם 8 ואם כן האם נתקלתם בבעיות וכמובן מה הלוח + זכרון + מעבד לץשובה מהירה - אודה ניר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי . כן כן שנים רבות . האם לעדכן ביוס ללוח-TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 כרגע עם ביוס - 3602 יצא חדש - 3701 - עם - 0x125 וגם גירסת בטה - 3802 - עם - 0x129 כרגע הביוס מכוון ידנית .אין בררה. בכללי נעול על -1.35V עדין יש פיקים ל-1.41V הקסטום לופ עומד בזה. כל עוד המחשב שלי הכל בסדר. כרגע חושב למכור ולא מתאים לי איזה איפוס ביוס לא מתוכנן והמחשב עולה באש. מצד שני שמועות על בעיות בלוחות לאחר עידכון ? מה אומרים ? מה קורה זקן השבט השמח לתגובתך

• אהבתי!
    • 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב, יש לי חבר שברשותו מערכת עם לוח MSI X58 כלשהו (לדעתי זה ה X58 PRO, אם יש צורך אפשר לוודא), מעבד Core i7 920 ו 4GB זיכרון מהדגם הבא: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-10666-intel-extreme-edition.html הוא מעוניין להרחיב את הזיכרון ל 8GB לפחות. האפשרות הזולה ביותר היא להוסיף עוד 2X2GB - וכך לקבל 8GB שלפי מיטב הבנתי, גם יעבדו בערוץ משולש. הבעיה: לא חושב שאפשר למצוא את אותם מודולים של זכרון. השאלה: מה האפשרות הכי טובה לשדרוג? אני מבין שהזכרונות האלה עובדים במתח של 1.75V, שזה מעל לתקן. האם זה משנה? האם צריך עוד מודולים בעלי אותו מתח עבודה? עד כמה תזמונים דומים משנים? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הזכרונות שמותקנים אצלי אמורים לתמוך בתדר עבודה 2133 בפועל אני רואה בBIOS שהם תמיד 1333. במכפלה של הזכרונות היתה AUTO שיניתי למכפלה כזו שאני רואה שהתדר אמור להקבע על 2133. בפועל אין שינוי (בודק עם CPU Z). לפי מה שהבנתי התצוגה בצד אני אומר לראות בLIVE את התדר. ראו לדוגמא כאן: http://www.legitreviews.com/images/reviews/2191/z87x-ud3h-uefi-bios-1l.jpg בצד שמאל רואים 2133HZ. VOLTAGE נמצא על AUTO מראה שהוא נקבע על 1.5. גם כאשר העליתי את המתח DRAM VOLTAGE ל1.6 לא היה שינוי . עשיתי גם ל XMS ENABLE ללא שינוי. הייתי מסתפק גם ב1866 בתזמון טוב אבל לא 1333. אודה לעזרה. אלו הזכרונות. http://www.ocia.net/reviews/hyperx2133ddr3/ מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston Hyp…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אינטל מרעננת את קו מעבדי האקסטרים שלה - ואנחנו יוצאים לבדוק איך זה נראה הלכה למעשה בהשוואה למוצר הדגל משנה שעברה לכתבה

21. Started by ofir981988,

בחנות הציעו לי את ה- box ואמרו לי המאוורר שבא עם המעבד בטוח מתאים כי intel לא ייצרו מאוורר לא מספיק טוב, אבל לפי מה שהבנתי בפורום עדיך לקחת את ה-tray וקירור למעבד בנפרד, מה עדיף? המחשב הוא לגיימינג בינוני, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770 ואני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב...[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 08:58:45 שאלה נוספת:איזה לוח אם עדיף למערכת שציינתי: intel dp55wb whitesburg או gigabyte ga-p55m-ud2? מבחינת ביצועים מחיר ואמינות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://img249.echo.cx/img249/1799/buymif6sw.jpg ימותו הקנאים:]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. השטפון הגדול החל: אינטל משיקה מספר שיא של מעבדים חדשים מדור ה-Skylake, כולל כמה הפתעות שלא ראינו בעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הזמן-לחשוב-על-שידרוג-מעבדי-ה-skylake-החדשי/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הדילמה שלי - האם להשקיע בלוח AM3 טוב עם DDR3, או בלוח AM2, זכרון DDR2 וכרטיס מסך נפרד ? סה"כ המחיר די קרוב המעבד יהיה 435 והשימוש HTPC בעיקר, עם win7 64bit האופציות 1. Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪482 2. Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪293 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪455 Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪260 אשמח להמלצותיכם והארות לגבי היתרון והחסרון באופציה המועדפת תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by deluxe,

יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים