מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב עם 3880X2 אבל אני רוצה לפתוח אותו ולראות שבאמת כל החלקים תואמים להזמנה . לגבי המעבד , אני מזמין BOX ואני לא יודע איך אני יכול לוודא שבאמת הקירור שלו הוא מקורי של AMD ולא איזה ג'נרי שאולי מכניסים לי בחנות עם TRAY . מישהו אולי יודע ? אולי בכלל צריכה להיות מדבקה של AMD על הקירור (כמו באינטל אם אני לא טועה) ואז זה חוסך את השאלה . תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צמיחה מרשימה בקנה מידה בינלאומי, עם גידול של 40% לעומת רבעון מקביל אשתקד, פשוט מדהים. AMD מחברה של כ- 4 מיליארד דולר מכירות בשנה (מה שהיתה עד לתקומתה המחודשת ממרץ 2017 וריזן...) נהפכה לחברה שכבר ברבעון הראשון של 2018 מכרה 1.65 מיליארד דולר, לטובת קצב מכירות שנתי מסדר גודל של סביבות 6 מיליארד דולר בשנה. **את 2016 סגרה סביבות 4 מיליארד, את 2017 עם 5 מיליארד, ואת 2018 צפויה לסגור עם 6 מיליארד. זה אומר שמ- 2016 החברה הוכפלה פי אחד וחצי. הרווח התפעולי ממשיך לעלות יפה, מקצת מתחת ל- 30 אחוז (לפני התקומה המחודשת), עד כדי 36% ברבעון האחרון. AMD מפגינה רווחיות כבר רבעון שני (או שלישי לא זוכר) ברציפות, לעומת שנים רבות ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
Intel Pentium 4 *Dual Core* 830 3.0Ghz FSB800 מול Intel Pentium 4 *64bit* 640J 3.2Ghz 2MB cache FSB800 מבלי להתייחס להפרש המחיר ביניהם , מה היתרון שיש לאחד על השני מבחינת מהירות עבודה,במידה ואין לי צורך במשחקים כלל אלא רק קידודים עריכות וכיו"ב מה בכלל נותן לי ה- 2MB cache לעומת 2*1MB בכפול ליבה , האם חוץ מהמחיר יש הבדל ניכר במהירות העבודה והתגובה בין שני המעבדים הללו?? תודה מראש לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד לרכוש מעבד 6950X יחד עם לוח Gigabyte X99 Designare EX. מערך ההארדיסקים אותו אני רוצה לבצע, למייטב הבנתי בלתי אפשרי. לצערי הלכתי קצת לאיבוד מרוב סוגים שונים של חיבורים, אשמח לעזרתכם. אני רוצה לעשות רייד 0 (מהירות) על 2 הארדיסקים SSD בנפח ש 256 עליהם תותקן מערכת ההפעלה בלבד בנוסף, אני רוצה הארידסק SSD מהיר ככל שניתן עבור אחסון קבצים עליהם אני צריך לבצע עיבוד גרפי ולאחר מכן אעביר אותם ל הארדיסק מכני פשוט. מה שיטת החיבור הכי נכונה שאני צריך במחשב? למייטב ידיעתי אין לוחות עם 3 חיבורי M.2 אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום רב ברשותי מחשב ישן שהרכבתי לפני מספר שנים, ואז הוא היה נחשב משהו: לוח lanparty ut ultra d nf4 מעבד חד ליבתי ישן של AMD 2 ג'יגה זיכרון בדואל כרטיס מסך של sapphire radeon GTO2 שהמהרתי. היום המחשב החליט לשבות ולהיתקע בשלב הבוט. גם הכניסה לביוס נתקעת והמקלדת מפסיקה להגיב. היות וכך אני מניח שהבעייה הינה בלוח או במעבד, ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה אשמח להמלצה על לוח מעבד וזיכרון שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף, ויאפשרו שדרוג עתידי , סביב ה 1000 שח.. עיקר השימושים שלי הינם משרדיים, אבל חוטא לפעמים קצת במשחקים וסימולטורים. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש, הגיע הזמן, אני עוסק בתלת מימד וגם משחק במשחקי AAA עכשיו עלה לי רעיון ללכת על מחשב של 2 כרטיסי מסך 480 של אמד שיתנו ביצועים כמו של 1080 במחיר נמוך יותר משמעותית(הם 14 ננומטר ועם יחס ביצועים/לצריכת חשמל מעולה) ואמרתי לעצמי למה לא לקחת את זה יותר רחוק אפילו וללכת על הארטיכטקטורה הבאה של אמד הZEN, אז כך הבנתי שהמעבד הזה יעבוד עם סוקט AM4. הבעיה שאני לא יכול לחכות עד שהמעבד הזה יצא...כנראה ברבעון הראשון של 2017 אולי בתחילת 2017 ומצד שני זה לא כזה רחוק עוד חצי שנה לפחות. חשבתי עכשיו לחכות ל480 פולריס ולקנות מחשב חדש עם לוח אם עם סוקט AM4(כבר קיים אבל עדיין לא יצא מסחרית) ומעבד בולדזור זול יחסית שלא מגביל את הכרטיסי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז הזמנתי מגולדטופ ביום שני את לוח האם eVGA 680i T1. הלוח הגיע היום, אבל יש בעיה. על הקופסא, יש מדבקה אחת, שעליה כתוב שהלוח הוא גם 680i LT וגם 680i. NF68 זה 680i SLi וNF67 זה 680i LT SLi, והמדבקה טוענת שזה גם NF68 וגם LT. אז מה קיבלתי? תודה מראש EDIT: טוב, אז החלטתי להוריד את ההיטסינק ולראות בעצמי אילו צ'יפסטים קיבלתי. להפתעתי הגדולה, הSouthbridge שקיבלתי הוא 570i! זה אומר שיש לי לום אם 680i עם 3 חריצי PCIe, עם מספיק נתיבים רק לשניים? הNorthbridge בסדר גמור. אז כנראה שיש לי את לוח האם הכי מיוחד בעולם.. אני רוצה לחשוב שזו טעות במפעל, אבל לא אדע עד שאתקשר ליבואן ביום ראשון. הנה הSouthbridge: ולוח האם שנראה בדיוק כמו שהוא צריך.. הבני אלף הללו.. :'(
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה מושלם למערכת שמתפקדת למשחקים ולצפייה בסרטים...? ??? בנוסף יהיה טוב לדעת במה הוא מתפקד בצורה הטובה ביותר.(כל אחד מה CORE שכתבתי .) בנוסף איזה הבדל יש בין Socket 939 ל Socket 754?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אז ככה , אני החלטתי בעוד כשבועיים לקנות לעצמי (לבנות) מערכת מחשב שנייה ואני בדילמה , מקווה שתעזרו לי לבחור. שתי הפלטפורמות שאני רוצה (מעבד + לוח אם) כעכרון הן כאלו : 1. AMD BD FX-8150 + Asus Crosshair V Formula AM3 990FX המחיר של שניהם הוא - 2,337 ש''ח 2. Intel Core i5 2500K + Asus P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 המחיר של שניהם הוא - 2,338 ש''ח כמו שאתם רואים ההפרש ביניהם הוא 1 ש''ח עכשיו , השימושים הם : אוברקלוק בינוני עד כבד , הקמת שרת , רשת , מערכות וירטואליות , תחנות עבודה וכל מה שקשור לזה , גם גיימינג כבד כמובן על הגדרות גבוהות (1920X1200). אני יודע שאולי אתם תגידו שהגזמתי עם הפלטפורמות אבל עזבו , אילו החלקים שבחרתי לקנות , ואני רק צריך שתעזרו לי ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו. הנני משתמש בתוכנת עריכה : PINNACLE STUDIO 9 . הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק . תודה עבור עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מ*דיין של MSI (המפרט בצד) והוא... אהמ... זבל... אני רוצה לקנות לוח אם חדש, עד 750 שקל, עדיף nForce 2 שינצל את ה 2 סטיקים של הזיכרון שיש לי. כמו כן גם שיהיה אוברקלוקר מעולה, שיהיו יציאות USB 2, עדיף FireWire וכרטיס רשת בילטאין, ו... זהו. הצעות בבקשה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
What you suggested would be just wasteful. Take P4P800, P4 2.4C (best price/performance) and The Corsair TwinX PC3200LLPT 512/1024. You don't need anything beyond this.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה פינים אמרתם שיש להם? שמועות ראשונות בOCW מדברות על 940 פינים ב-M2 (ולא מעל 1000 כמו שחשבו) אבל בלי תמיכה במעבדי 940 קיימים, ו-638 (בניגוד ל-754 הקיימים) בתושבת ה-S1 לניידים. נראה לכם אמיתי? http://www.ocworkbench.com/news.stm
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-duo-overclocking.html פשוט מטורף
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אינטל מפגישה כמה ממהירים בעלי שם עולמי בכדי לקחת את הדגם החדש לקצה גבולות הפיזיקה - ולשבור כמה שיאים עבור דגמים מתומנים בדרך לשם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד דגם HP G62-b50SJ עם מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor (3M Cache, 2.26 GHz) http://ark.intel.com/products/43529 לפי האתר הנ"ל של אינטל המעבד תומך עד 1066. האם אני יכול לשים 4GIGA של 1333, והמעבד ידע להשתמש ב1066 אוטו'? זה מחשב נייד, האם המחשב יתחמם יותר כתוצאה מיזה (ממאמץ)? אם זה לא הפורום המתאים אז אנא תעבירו למתאים כיוון שזה ניראה סוג של אוברקלוקינג. תודה. נ.ב זה המפרט המלא של המחשב: (הוא תומך עד 4 GIGA) [TABLE=width: 560] [TR=class: theme] [TH]Product Name[/TH] [TH]G62-b50SJ[/TH] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: left]Product Number[/TD] [TD=align: left]LD655EA[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #E7E7E7] [TD=align: left]Mi…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן ורק עכשיו שמתי לב. ובכן זה המפרט הבסיסי מעבד אופטרון170 זיכרון 1 - מותג GSKILL נפח 2 גיגה בעל CL 2.5 זיכרון 2 -מותג סמסונג נפח 1 גיגה בעל CL 2.5 שני הזכרונות DDR דור ראשון.בלוח יש הגדרה והם מוגדרים על DDR 200 (כפול 2 זה 400) דואל צ'אנל.משום מה הלוח החליט לגבות ממני "מס זיכרון" ולקחת 200 מגה טבין ותקילין... שאני נכנס לביוס הלוח (A8N פרמיום) הוא כותב לי 3 גיגה מותקן זמין לשימוש 2.8 כמובן שחלונות עם החישוב שלה רואה פחות 2.6.... מה עושים??? אני אציין ששני הגיגה יושבים לבד הם מזוהים כשני גיגה עגול ללא עיוותים. בעבר לא היה את הבעיה הזו.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, מישהו במקרה יודע איפה ניתן לקנות בארץ ddr4 בקיט של 2x8 או אפילו 4x8? ניסיתי להזמין באמאזון אבל לוקח להם הרבה זמן והם כל הזמן מעקבים את המשלוח ככה שאני שוקל לבטל...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-