מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על AMD Sempron 3000+ Socket 754 יש ב 470 שקלים בLOGIC. מה אתם אומרים? (לא בשבילי, בשביל ילדה בת 12...אני לא חושב שהיא צריכה יותר מזה, רק שיחזיק איזה 4-3 שנים).
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה פינים אמרתם שיש להם? שמועות ראשונות בOCW מדברות על 940 פינים ב-M2 (ולא מעל 1000 כמו שחשבו) אבל בלי תמיכה במעבדי 940 קיימים, ו-638 (בניגוד ל-754 הקיימים) בתושבת ה-S1 לניידים. נראה לכם אמיתי? http://www.ocworkbench.com/news.stm
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי ההשוואה של אביט פה http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php ההבדל בין הלוחות הוא ב RAID FIREWIRE בכמות הSATA/ATA ובSPECIAL FEATURES עכשיו כל הראשונים לא מפריעים לי במיוחד, אבל מציק לי שדווקא ללוח הזה(IB9) אין שום דבר מהSPECIAL FEATURES... למה זה? עדיף לקחת בגלל זה את הAB9?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* צריך המלצה ללוח אבל קודם כל: א. נכון ששזה מאוד תלוי בלוח אבל בערך: צ'יפ 975 יותר טוב מ 965 נכון? ב. זה נכון ש 965 מאוד מתחממם ? לאיזה טמפ' בערך הוא מגיע? ג. מה עם 975 מבחינת טמפ' י? ד. ל 965 מקס' זיכרון הוא 4GB ול 975 הוא 8GB נכון? אז ככה: צריך לוח טוב עם תקציב בסיביבות ה 1000 שקל, אומנם רצוי פחות אבל הגג הוא 1100 שקלים נתונים שחובה: לפחות 4 חיבורי USB 2.0 י*(לכל הלוחות יש נכון?) *(אם לא אז כשאתם ממליצים על לוח אז תרשמו כמה יש לו)י PCI-E X16 PCI (לכולם יש) לפחות שני חיבורי SATA2 י (אפשרות לחבר לפחות 2 כונני SATA2 בו זמנית) אם יש לוח מצויין בלי הדרישה של 2 בו זמנית אז תגידו תמיכה בזיכרון של עד 800MHZ תמיכה במעבד קונרו זה כנראה המערכת המתוכננת E6600 י כעיקרון לא מת…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן ורק עכשיו שמתי לב. ובכן זה המפרט הבסיסי מעבד אופטרון170 זיכרון 1 - מותג GSKILL נפח 2 גיגה בעל CL 2.5 זיכרון 2 -מותג סמסונג נפח 1 גיגה בעל CL 2.5 שני הזכרונות DDR דור ראשון.בלוח יש הגדרה והם מוגדרים על DDR 200 (כפול 2 זה 400) דואל צ'אנל.משום מה הלוח החליט לגבות ממני "מס זיכרון" ולקחת 200 מגה טבין ותקילין... שאני נכנס לביוס הלוח (A8N פרמיום) הוא כותב לי 3 גיגה מותקן זמין לשימוש 2.8 כמובן שחלונות עם החישוב שלה רואה פחות 2.6.... מה עושים??? אני אציין ששני הגיגה יושבים לבד הם מזוהים כשני גיגה עגול ללא עיוותים. בעבר לא היה את הבעיה הזו.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת רק כמה הערות - שהמהירות תהיה אידיאלית (אני לא אגיע איתו ליותר מ- 2.4Ghz, בספק אם גם לשם), הדגם\חברה, וכמובן המחיר (1400-1500 ש''ח לשני סטיקים של 512MB). עוד שאלה קטנה - לא יווצרו בעיות כלשהן עקב אי-תמיכת המעבד בדואל צ'אנל? (אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני אצטרך לוותר על התזמונים או על המהירויות...)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים הזמנתי כבר את המחשב high-end שליי סוף סוף ... ואת כל החלקים יש כבר , זה צריך להגיע בקרוב אבל עכשיו באה הבעיה :'( כמו שאמרתי כל החלקים צריכים לבוא בקרוב אבל... חוץ מהמעבד :-\ אין אפשרות לקבל כרגע מעבדים בסוקט 939 רק בעוד חודשיים בערך (היבואן של Tech-Data , AMD אמר שכרגע אי אפשר לייבא את המעבדים האלה.) עכשיו מה אני יכול לעשות לחכות חודשים אני לא מתכוון לחכות בשום פנים ואופן (וגם בסוף זה יהיה יותר מחודשיים) או לקחת אינטל 3.6 סוקט 775 שזה דבר די דפוק לעשות . אבל אין לי שום בררה אחרת , יש למישהו הצעות :'( ??
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך למשרד המלצה על לוח ל-S1155 שגם תומך בפורט PARALLEL LPT (הישן של המדפסות), לא בשביל מדפסת עתיקה אלא בשביל מפתח חומרתי לתוכנה ישנה, אני רוצה שגם יתמוך בתצוגה בשני מסכים ויחסוך לי את הצורך בכרטיס מסך נוסף - קיימת כזו חיה? באשר לכרטיס הרחבה LPT על לוח חדיש - הבנתי בזמנו מטכנאי ספץ שזה פיתרון לא יעיל לרוב. שמתי לב למשל ללוח הזה של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LE/#specifications יש לו תמיכה בשני מסכים, ולמרות שאין לו את ה-LPT מאחורה יש את הפינים על הלוח, אז רק צריך להשיג את ה-BRACKET שיתחבר אליהם. יש פתרונות עדיפים? כדאי לחכות ללוחות עם Z68 או שזה לא באמת עקרוני? חשוב לי שיהיה אמין ויציב.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4/Overview איך הלוח אם הזה? טוב / רע? מה בעצם קובע אם לוח אם טוב או רע? שימושים: כרגע אין צורך בגיימינג, למרות שהייתי מעוניין לשמור את האופציה, לכן אשמח לדעת גם אם יתאים לגיימינג. יתכן שיחוברו אליו 3 מסכים כאשר אחד 32/34 אינץ' וכנראה השאר 24 אינץ'. יתכן שיחובר אחד גדול ואחד קטן ויתכן שרק שני קטנים (עוד לא יודע, אז צריך שהאפשרויות תהיינה קיימות).
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4GB של זיכרון - 2X2. לאור המחירים הנמוכים חשבתי לשדרג ל2X4 סה"כ 8GB של זיכרון. האם השדרוג הזה יתן לי משהו? http://www.ebay.com/itm/AMD-8GB-4GB-X-2-DDR3-1333MHz-PC3-10600-PC-Memory-RAM-for-Desktop-/140729808041?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item20c42674a9 http://www.ebay.com/itm/AMD-4GB-DDR3-1333-CL9-Entertainment-Edition-Memory-RAM-/360489215938?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item53eed4e7c2 חשבתי אולי להזמין את אחד מהסטיקים הבאים למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בהתלבטות מאוד גדולה כבר המון זמן מה עדיף ויעלה יותר את ה FPS ? איזה מפרט יותר חזק ? מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 Super GV-N207SWF30C-8GD או מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060 Super GV-N206SWF20C-8GD
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי e8400 עם לוח p35 ds3l יש לי 4 סטיקים בתצורה הבאה 2 * 1gb 1066 1* 1gb 800 1* 2gb 800 ברגע שאני מחבר את כולם המהירות יורדת ל667 או משהו כזה השאלה היא מה התצורה האופטימלית לחיבור ועוד שאלה מדוע המהירות יורדת ל667 ולא למהירות של הזיכרון הפחות מהיר קרי 800
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לחבר חלק מהחלקים כבר יש לו חלק אנחנו קונים. אנו קונים לוח ומעבד, העניין שהמעבד הינו מסוג tray איך הוא מגיע? יש איזה סוג של אריזה? אני יודע שבמקור המעבדים הללו לא אמורים להיות ניתנים לרכישה על ידי הצרכנים ושזה מגיע פחות או יותר במגש, לחנות. לצורך העניין ככל הנראה אנחנו נרכוש הכל מ tms, יש להם את כל החלקים הדרושים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 *Dual Core* 830 3.0Ghz FSB800 מול Intel Pentium 4 *64bit* 640J 3.2Ghz 2MB cache FSB800 מבלי להתייחס להפרש המחיר ביניהם , מה היתרון שיש לאחד על השני מבחינת מהירות עבודה,במידה ואין לי צורך במשחקים כלל אלא רק קידודים עריכות וכיו"ב מה בכלל נותן לי ה- 2MB cache לעומת 2*1MB בכפול ליבה , האם חוץ מהמחיר יש הבדל ניכר במהירות העבודה והתגובה בין שני המעבדים הללו?? תודה מראש לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזיכרונות האלו? חברה אמינה איכותית מחיר משתלם? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה Kingston value? כי ראיתי בהרבה חנויות כמו Ksp זיכרונות של KIngston value ואין עליהם פרטים ביכלל חוץ מיזה שהם 800mhz אבל לא כתוב תיזמונים איך אני יכול לדעת כמה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-