מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום מה יותר טוב מבחינת גיימינג עם HD5850 \ GTX 460 תודה לפי פה אני רואה שהI3 לוקח אבל אני לא מסתמך רק על זה http://www.anandtech.com/bench/Product/88?vs=289 סתכלו למטה על המחשקים . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל מרעננת את קו מעבדי האקסטרים שלה - ואנחנו יוצאים לבדוק איך זה נראה הלכה למעשה בהשוואה למוצר הדגל משנה שעברה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על משהו ואני לא בטוח נגיד שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עלה אם אני יוציא את הזיכרונות המחשב לא יוכל להשתמש בזיכרון וירטואלי בלבד?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה די הגיע הזמן להשתדרג לווינדוס 7 ואני צריך להחליף זיכרון במחשב (בלי קשר רק לווינדוס) ואני לא כ"כ מבין בעסק הזה לכן אני צריך עזרה עם קניית זיכרון מחברה טובה שמתאים ללוח אם שלי (שהוא ד"א די יישן) הלוח הוא Gigabyte GA-8I945P Pro וראיתי שרשום כאן: http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1830 שאפשר להתאים לו כרטיסים עם מהירויות 533/800/1066 "The Intel 945P chipset does not support the! Edition dual-core processor however. The motherboard can run at 533MHz, 800MHz and 1066MHZ FSB speed with up to 4GB of II memory installed. A single PCI Express x16 slot provides the graphical interface." ויש פרטים גם כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה של הלוחות של giga byte אבל זה אותו דבר לכולם רק להוריד את העידכון של הלוח שלכם! מקווה שזה יעזור לכם כמו שעזר לי http://www.gigabyte.com.tw/support/procedure1.htm
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, המפרט שלי: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח - Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק - SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W זכרון - 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 GAINWARD GTX 1060 לאחרונה הוספתי את הכרטיס מסך 1060, השאלה שלי האם שווה לי להשקיע 200 שקל בערך ולהוסף עוד 8ג'יגה זכרון (שני סטיקים של 4 כמו שיש לי עכשיו) ? האם אראה הבדל במשחקים או שצוואר הבקבוק הוא המעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני סוף סוף מוכר את הלוח הישן והטוב שלי של AOPEN אני מתכוון להזמין מהיבואן הרישמי XXX את הלוח של גיגהבייט דגם GA-7VAXP KT400 השאלה שלי היא יש בעיות מיוחדות עם הלוח הנ"ל ??? הדגם הוא חדש מאוד ולא מצאתי הרבה ביקורות על הדגם הנ"ל.... אותי מעניין הרבה אפשרויות ויציבות ושוב יציבות מירבית.... אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה בהחלט דגם שיעניין רבים וטובים בהמשך... אז הלצות מידע מוקדם וכל העולם על רוחכם יתקבל בברכה בתודה משה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם וודאי יודעים, אינטל הוציאה עכשיו סדרה חדשה של מעבדים. המעבד הכי חזק שם מסדרת i5, הוא i5-4440. אם אני משווה אותו למעבד שיש לי מלפני שנתיים, ה-i5-2500k, אני מתקשה להבין איפה השיפור הגדול. נכון, המעבד החדש חסכוני יותר בהספק ותומך ב-instruction set (שגם כך אינו בשימוש כיום). אבל איזה יתרון של ממש יש לו על המעבד שיש לי מבחינת ביצועים? הסתכלתי למשל בהשוואה כאן ואני מתקשה להבין את היתרון: גם אם ה-haswell מהיר יותר בממוצע, התדר הגבוה יותר של ה-2500 יפצה על כך, והביצועים צפויים להיות דומים. אשמח להסבר מה החידוש הגדול לאחר שנתיים, ואיזו סיבה יש למשל למישהו כמוני לשדרג את המעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש הכולל: Ryzen 1700X, לוח אם של ASUS X370 pro, שני רכיבי זיכרון של Corsair 2X16GB 3200MHz, וגוף קירור מים H100i v2. בהרצה הראשונה (בהדלקה וכניסה ל Bios) ראיתי כי הטמפ. של המעבד היא בסביבות 48-50 מעלות ללא עבודה/מאמץ כלשהו. המאווררים של המארז (2 עם כניסת אוויר +1 שמוציא + 2 של קירור מים שמוציאים אוויר) עובדים וכן גם משאבת המים. האם הטמפ. הזו של המעבד תקינה, ללא מאמץ של תוכנות/משחקים ? במחשב השני שלי - i7 7700K במצב רגיל הטמפ. הינה בסביבות 40 מעלות (גם עם קירור מים).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שזה דרייברים לצ'יפסט, אבל מה הם נותנים לי? ומתקינים אותם כמו בעידכון ביוס, כלומר בצריבה של פלאש, או פשוט כמו דרייברים של כרטיס מסך למשל. ד"א יש עידכונים לצ'יפסטים של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יוצר מוזיקה אלקטרונית ומתעסק עם קיובייס 5, לרוב כלולים הרבה דגימות אודיו וסימפולים שלי, ולפעמים אני מגיע לכ- 10 פלאגים פתוחים, תלוי בפרוייקט לא ייצא לי לעבוד על פרוייקטים שלמים (טראקים שלמים עדיין) ולכן אני לא יודע איך המעבד הזה יודע להתמודד עם הסיפור, רציתי עקרונית לשאול אם יש למישהו נסיון איתו ועם התחום, ואם יש צורך בלשדרג למעבד חזק יותר, לדוגמא 4 ליבות (האמת שה- E8400 די חדש אצלי). במערכת יש גם 4 ג'יגה זיכרון ו2 הארדיסקים שמסתכמים בכ-750 ג'יגה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה שתמיד בפורום מפרטים שמים AMD למרות שאומרים שהקונרו יותר טוב... אז מישהו יכול לתת קצת רקע \ השוואות? לפי מה שאני יודע הc2duo יותר טוב מהAMD ונגיד ה x2 6000 של AMD עולה פחות אבל הוא בטח כמו תנור מוציא מלא אוויר חם ולוקח הרבה חשמל...? הטכנולוגיה שלהם לא קצת ישנה? אז עכשיו יש רק שאלות אבל אני מקווה שאתם תתנו תשובות תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול שאלה שבטוח נשאלה כאן (אך לא מצאתי אותה בחיפוש). מה ההבדל בסיומות של דגמי המעבדים השונים של אינטל? U. M, QM וכד'. בעיקרון באתר של אינטל מופיע שלכולם יש את אותו זיכרון cache (למרות שלמעשה מצאתי מחשב עם מעבד 3517U i7 ולו זיכרון מטמון בגודל 4MB. מה ההבדל למעשה בין הסוגים השונים? תודה רבה! עדיאל
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס nforce 2 שעדיין נימצא במסגרת האחריות . לאחרונה הוספתי לו עוד סטיק של mb512 ,אולם כל נסיונותי להגיע למצב שבו נעשה שימוש ב-dual channel ניכשלו (נעשה שימוש בשני סטיקים זהים והם הוכנסו לשני הסלוטים בצבע זהה שתומכים ב-dual ddr ) בסופו של דבר נאלצתי לשים את הסטיק השני בסלוט שאינו תומך ב-dual ddr , כך שאומנם הצלחתי להגדיל את הזכרון ל-1024 ,אולם לא בצורה אופטימלית היות והמערכת לא רצה ב-dual ddr . יש לציין שבמצב זה המחשב עובד מצויין . האם לדעתכם זאת סיבה מספקת להחלפת לוח אם בן שלוש שנים (האחריות מסתיימת עוד כחודש ) ? קשה לי להאמין שבכלל ימצא בידי היבואן \ החנות לוח אם זהה להחלפה . (ככל הידוע לי יצורם של לוחות אלו הופסקו כבר לפני כשלוש שנים ) ברור מאליו שהזכרונות…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה סטיק יהיה יותר חזק? שמעתי שבקרוסיאר יש קירור יותר טוב. בעקרון בעתיד אני ארצה להוסיף עוד סטיק. הקורסיר עולה בKSP 590 שקל והסמסונג בנועה 650 שקל. מה כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו שאל על כרטיס מסך, אז החלטתי גם לשאול. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמאז רכישתו לא שמו משחה טרמית. הטמפרטורות לא גבוהות. האם יש טעם לשים משחה טרמית אם הטמפרטורה סבירה / נמוכה? אציין שהמחשב בשימוש מינימלי ולכן לא מתחשב לי לבזבז על זה זמן. מצד שני זה יכול להיות נחמד להתנסות בזה בפעם הראשונה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
:AR15: :AR15: מעבד:Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון: CORSAIR RDRAM 256MB CMXR 1066 כרטיס מסך:ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver אז ככה: אמרו לי שאין לוח אם לRDRAM שתומך ב800MHZ של המעבד. אבל אני לא בטוח אז מישהו יכול לימצוא לי לוח אם שמתאים והוא טוב כמו GIGABYTE או ASUS? תודה מראש!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על מה מומלץ ? יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 calibre version הוא באוברקלוק. ספק 450 - הוא יחזיק את המערכת. הארדיסק וCDROM יש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. הבעיה מופיעה כאשר מדליקים או מפעילים מחדש את המחשב. לפני כמה חודשים הלוח התחיל ליכבות ולהידלק בלי הפסקה כאשר מדליקים אותו וכאשר המעבד היה על 3.4 וכדי להגיע לפוסט צריך לחכות להידלקות השלישית (או להידלקות עם כפולה של שלוש) וללחוץ מספר פעמים בלחיצות קצרות על כפתור הריסטרט... ואז הוא נדלק כאשר הוא חזר לדיפולט וממש לעיתים לאותו תדר ששמתי מקודם... חלטתי להוריד באס והמעבד עמד על-3.2... כאן הבעיה המשיכה להופיע אבל בתדירות נמוכה. לפני שבועיים בערך הבעיה התחילה לצוץ כמעט כל פעם גם כאשר המעבד על 3.2. היום פשוט נשבר לי אז החלטתי לשים על סטוק ועכשיו זה גם בסטוק! WTF!? בבקשה אל תשאלו אותי אם הכל על סטוק.... כי הכל על סטוק. מה אתם אומרים? תקול? אני כמעט בטוח ש…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-core-%d7%9b%d7%97%d7%98%d7%99%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-