עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shil_o,

השאלה כתובה בכותרת והשימושים הם פוטושופ cs3 אינטרנט וקצת משחקים והאם כדי להוסיף עוד 100 שקל למשולש ליבות היקצר מה יותר טוב זהhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 אוhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3063&CatCode=3 אני לא מעונין לבצע oc התכנאי של חבר שלי אמר שלא כדאי amd לא הבנתי למה אבל יש בכלל ביסוס לטענה הזו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moshiko513,

מה טוב יותר?? לוח M2NE ASUS או MSI K9NULTRA-F ומזה החיבור הרגיל של החשמל הזה (רגיל כמו קונקטור של ספק)>להכניס לו מתח מהספק או שזה מוציא מתח למאוורר למשל?? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Trashold,

שלום חברים, אני מרכיב מחשב ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות . התושבת היא LGA2011-3 הזיכרון שיש לי במהירות 2666 ולא צריך יותר מ 4 סלוטים. התקציב שלי הוא עד מ 1500 שח בשביל הלוח אם. אני גם לא מתכנן להשתמש ב SLI. ראיתי כל מיני דגמים של אסוס ,גיגהבייט,ו MSI .. פשוט הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים. גם באופן כללי ראיתי שהלוחות אם עם התושבת הזו הרבה יותר יקרים מהתושמת של 1151 )skylake) שזה מרגיז.. לדעתם אולי כדאי ללכת על 6700K וולקנות לוח אם יותר מתקדם במחיר הזה? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by carmonmon,

אהלן אני מחפש קיט זכרון 64 ג'יגה (4*16) ודיסק M.2 למערכת שלי, מפרט המערכת: Gigabyte Z170-D3H 6700k 4*8 DDR4 2400 kingston NVIDIA Quatro K2200 SSD EVO 850 1TB מכירים משהו מומלץ? צרכי המחשב לעבודה על קבצים גדולים וניתוחי מידע

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by marking,

אני לא נוהג להתעסק יותר מדי בלוחות אם, אז רציתי לשאול אם הלוח שלי טוב, i850-W83627 ולפי מה שהבנתי הוא פועל עם זיכרון RDRAM. האם הלוח הזה טוב? אם כדאי להחליף אותו? האם הוא ישן? כי יש לי 382 זיכרון פנימי ועדיין המחשב שלי איטי יחסית(win XPpro )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שיתאים למעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Socket AM2 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by bati6,

שלום, יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-5500u כשאני מסתכל עליו בתוכנה cpu-z אני רואה שהcore speed שלו הוא כמעט על 800. מעבדים לא אמורים להגיע ל3 ג'יגה אפילו יותר? ולמטה אני רואה שיש לו רק שתי ליבות, הגיוני שאין לו 4? ומה זה הcore voltage שעומד על 0.664 v? שאלה אחרונה, מה זה הmax tdp שעומד על 15.0 w? תודה על היחס

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אינטל מכריזה רשמית על סדרה חדשה של מעבדים בעלי ביצועים גבוהים לשוק הנייד - Comet Lake-H, עם שמונה ליבות ומהירויות שנוגעות ב-5.3GHz לכתבה

10. כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אני1,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב vestro 3500 ולשדרג את הזיכרון מ- 2 GB ל- 4. אתמול דיברתי עם המוקדנית של dell והיא אמרה לי לקחת בחשבון שהאחריות שהם נותנים מכסה רק את הזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב. אני פוחד ממצב שבו משהו ישרף ו- dell יאשימו את הכרטיס שלא באחריותם וככה בעצם האחריות שלי לא תקפה. לפיכך יש לי מס' שאלות: 1) במחשב יש 2 סלוטים. האם הזיכרון מגיע בשני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס נוסף של 2 ג'יגה? 2) איך אני יכול לדעת שלא הכניסו כרטיס נוסף של 2 מחברה אחרת? 3) אולי עדיף לוותר על שדרוג הזיכרון, ללכת עם המחשב למעבדה מוסמכת ולבקש שיכניסו לי כרטיס נוסף של dell של 2 ג'יגה. 4) יש לי אחריות NBD (טכנאי בבית הלקוח)- האם יש אפשרות שהוא יגיע עם כרטיס נוסף וככה אני אקבל מהם א…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yoramns,

מה ההבדל בין הלוחות האלה כאשר המטרה למחשב למשחקים בלי שום כונה לשדרג או OC לא יחובר שום דבר מעבר למקלדת עכבר מסך ואולי איזה דיסק און קי . GA-MA78LMT-S2 GA-MA78LMT-US2H עכשיו הזמנתי את המחשב וחרגתי לכן בחרתי בלוח הזול (הראשון) האם חסר משהוא קרטי בראשון כי אני יכול עוד לשנות . השמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש דרך הגב הזמנתי זכרונות במהירות 1333

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ofir123,

שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כמו שאומרת הכותרת, ובערך באיזה פרקי זמן\מהירות שעון הוא יעלה. ניראה לי ששאלה יותר מדיוקת למה שאני רוצה לדעת, מתי הוא יגיע ל5GHZ? תודה רבה!!, יאיר.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by אנימשוגע,

יש לי את המפרט מחשב הבא: אני מעונין להחליף את הלוח אם ,ללוח שתומך 2mb וגם תומך ddr/ddr2 ומעבד יותר טוב ממה שיש לי כרגע על התקציב אני לא כל כך סגור אבל אני צריך משהו שיהיה טוב ולא יקר וגם המלצה על מארז נורמלי עד 400 ש"ח

• 38 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב ברשותי מחשב ישן שהרכבתי לפני מספר שנים, ואז הוא היה נחשב משהו: לוח lanparty ut ultra d nf4 מעבד חד ליבתי ישן של AMD 2 ג'יגה זיכרון בדואל כרטיס מסך של sapphire radeon GTO2 שהמהרתי. היום המחשב החליט לשבות ולהיתקע בשלב הבוט. גם הכניסה לביוס נתקעת והמקלדת מפסיקה להגיב. היות וכך אני מניח שהבעייה הינה בלוח או במעבד, ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה אשמח להמלצה על לוח מעבד וזיכרון שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף, ויאפשרו שדרוג עתידי , סביב ה 1000 שח.. עיקר השימושים שלי הינם משרדיים, אבל חוטא לפעמים קצת במשחקים וסימולטורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום. אז ככה , אני החלטתי בעוד כשבועיים לקנות לעצמי (לבנות) מערכת מחשב שנייה ואני בדילמה , מקווה שתעזרו לי לבחור. שתי הפלטפורמות שאני רוצה (מעבד + לוח אם) כעכרון הן כאלו : 1. AMD BD FX-8150 + Asus Crosshair V Formula AM3 990FX המחיר של שניהם הוא - 2,337 ש''ח 2. Intel Core i5 2500K + Asus P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 המחיר של שניהם הוא - 2,338 ש''ח כמו שאתם רואים ההפרש ביניהם הוא 1 ש''ח עכשיו , השימושים הם : אוברקלוק בינוני עד כבד , הקמת שרת , רשת , מערכות וירטואליות , תחנות עבודה וכל מה שקשור לזה , גם גיימינג כבד כמובן על הגדרות גבוהות (1920X1200). אני יודע שאולי אתם תגידו שהגזמתי עם הפלטפורמות אבל עזבו , אילו החלקים שבחרתי לקנות , ואני רק צריך שתעזרו לי ל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש , וחשבתי על amd 64 bit היות ומזמן לא מעודכן בשוק, רציתי לדעת : 1. האם באמת כדאי להשקיע ב 64 bit ? לא צריך מחשב חיה, אבל קונה לשנים הקרובות. ובהתחשב בזה ש dual-core ו multi-core כבר בפתח, האם כדאי לקנות טכנולוגית 32bit זולה יותר, ולהמתין להתפתחויות ? 2. קיבלתי המלצה על ASUS - A8N-E (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=455&modelmenu=1) כמה הוא טוב ? האם יש המלצה על לוח אחר ? ומי מכיר איך עובד firewall מובנה על לוח אם, כדוגמת A8N-SLI (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=382&modelmenu=1 ) 3. שאלת השאלות - amd 64 מול pentium 64 - מה כדאי ? מי מר…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לכל סוג? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by jbgood,

היי אשמח לקבל המלצה ללוח nf4 אולטרה -לא sli אבל שקט ככל שניתן (אם יש דבר כזה nf4 שקט).... תודה מראש....

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by giloman,

גלשתי להנאתי היום בלמיר והנה אני רואה פנטיום D דואל קור 805 - 2.6GHZ לכל ליבה ו533 באס http://lamir.co.il/product.asp?product=10050 אמרית לעצמי זו בטח טעות , נכנסתי לאתר של אינטל והנה http://www.intel.com/products/processor_number/body_view_pd.htm

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sambusak,

שלום יש לי לוח INTEL GARIBALDY 850. לפני כמה ימים עדכנתי את ה BIOS ומאז אני לא יכול להכנס אליו. עד היום כשלחצתי F2 יכולתי להכנס. עכשיו אני יכול ללחוץ F12 כדי לעזות BOOT מ NETWORK, אבל לא יכול להכנס לביוס. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. זה של הלוחות של giga byte אבל זה אותו דבר לכולם רק להוריד את העידכון של הלוח שלכם! מקווה שזה יעזור לכם כמו שעזר לי http://www.gigabyte.com.tw/support/procedure1.htm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eladrevach,

יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.