עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tzion,

מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Deron,

קניתי זיכרונות למחשב ב- ksp ripjaws x dual channel 2x2GB 1600mhz. הלוח אם שלי הוא p-67a ud3 gigabyte. דפדפתי בהוראות שלו והיה כתוב שיש לשים את הת הזיכרונות בחריצים מס' 1 ו- 3. (אני חושב לא הבנתי לגמרי את כל מה שכתוב). הם הרכיבו לי את הזיכרונות בחריצים 2,4. זה משפיע, זה יכול לשנות משהו????? הם שמו לי את הזיכרונות בשני החריצים הלבנים. (במקום הכחולים אני חושב) (אני חושב שבגלל שאחרת זה יכל לפגוע בקירור של המעבד) צירפתי צילום מהחוברת ותמונה של הלוח אם. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RoiShacham,

יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by gilad121,

חשבתי על הלוח הזה בשביל המעבד . אני צריך לוח שלא יגביל אותי בבאס שלו .מתוכנן oc עד לאיפה שאני יגיע .(קירור TR 120 EXTREME) מה אתם אומרים ? הצעות אחרות ? אין לי תקציב ללוח . פשוט לוח שיתאים לדרישה בהכי פחות כסף. אין לי שום דרישה אחרת מהלוח חוץ מזאת .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by אנימשוגע,

יש לי את המפרט מחשב הבא: אני מעונין להחליף את הלוח אם ,ללוח שתומך 2mb וגם תומך ddr/ddr2 ומעבד יותר טוב ממה שיש לי כרגע על התקציב אני לא כל כך סגור אבל אני צריך משהו שיהיה טוב ולא יקר וגם המלצה על מארז נורמלי עד 400 ש"ח

• 38 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KYSG,

אפשר בבקשה לקבל רשימה של לוחות אם (דגמים טובים לOC) ויש להם גם תמיכה בCrossFire ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט שלי, אם אני אשדרג את הזיכרון ל- 2 או 4 GB של DDR2, האם אני ארגיש שיפור בביצועים? אם כן, במה? וכמה? ובבקשה, בלי עצות כמו "במפרט כזה לא שווה לשהקיע" ו-"אני במקומך הייתי מחליף את המחשב". פשוט תענו על השאלה. תודה למגיבים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ShakedB,

שלום רב, החברה טסה עוד מעט לארה"ב, היא תביא לי כרטיס מסך חדש, כנראה משהו ברמה ש 2070, ושוקל שתביא לי שילוש חדש. היום יש לי i5 2500K שרץ על ה4.5 גיגה הרץ, עם קירור מים של אנטק antec kuhler h1200 pro מתכנן לעשות OC, השימוש הוא גיימינג בQHD עם מסך 144 (משחק תחרותי בעיקר) ממה שקראתי לגיימינג עדיף רייזן, השאלה איך זה משתנה שמכניסים OC לעניין כי זכור לי שהם פחות מוצלחים בזה. מבחינת תקציב, נניח 400 דולר? אם התקציב לא מתאים אשמח להכוונה טובה יותר.

11. Started by xorense,

אנשים מה ההבדלים בין הלוחות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by 243 56,

האם זה אומר משהו על דילים משותפים בין החברות?

13. Started by Drakon,

אם אפשר ,אני מאד אשמח עם מיהוא יציין את ההבדלים בין DDR ל RDRAM...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי לוח אם מבוסס nforce 2 שעדיין נימצא במסגרת האחריות . לאחרונה הוספתי לו עוד סטיק של mb512 ,אולם כל נסיונותי להגיע למצב שבו נעשה שימוש ב-dual channel ניכשלו (נעשה שימוש בשני סטיקים זהים והם הוכנסו לשני הסלוטים בצבע זהה שתומכים ב-dual ddr ) בסופו של דבר נאלצתי לשים את הסטיק השני בסלוט שאינו תומך ב-dual ddr , כך שאומנם הצלחתי להגדיל את הזכרון ל-1024 ,אולם לא בצורה אופטימלית היות והמערכת לא רצה ב-dual ddr . יש לציין שבמצב זה המחשב עובד מצויין . האם לדעתכם זאת סיבה מספקת להחלפת לוח אם בן שלוש שנים (האחריות מסתיימת עוד כחודש ) ? קשה לי להאמין שבכלל ימצא בידי היבואן \ החנות לוח אם זהה להחלפה . (ככל הידוע לי יצורם של לוחות אלו הופסקו כבר לפני כשלוש שנים ) ברור מאליו שהזכרונות…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אינטל הודיע רשמית שהיא עובדת על מעבד דור 8 שמשלב כרטיס גרפי של AMD(!) וזכרונות HBM2. בינתיים לא מדובר ממש בחלק אחד אלא בכמה חלקים נפרדים מחוברים על לוח בטכנולוגיה שנקראת EMIB. המעבד מיועד לניידים, צורך 45W וצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה. מעניין באיזה מוצרים נראה אותו: https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib

16. היום ביקרתי ב KSP כדי לקנות לוח חדש וזכרון. הלוח שרציתי לא היה במלאי (IS7-E) לכן לקחתי את הלוח IS7 (שעלה 70 יותר). הזכרון שרציתי לקחת הוא: ADATA 512MB 400MHz (שעולה 250) ביקשתי בפירוש עם שבבים של ADATA ולא!! VT. המוכר שאל אותי איזה זכרונות יש לי כרגע, אז אמרתי לו זכרונות עם שבבים של VT (זה באמת מה שיש לי). אז הוא אמר שכדאי לקחת זכרונות של VT כי אם אני אקח ADATA יכול להיות מצב שהם לא יעבדו ביחד. והוא גם אמר שהזכרונות שיש לו שם הם עם CL 2.5 ואם הזכרון שלי גם עם CL 2.5 אז הם יוכלו לעבוד ביחד. אז לקנות את הזכרונות עם שבבים של ADATA, והם יתאימו לי? או שלקנות את הזכרונות של VT? (אני מוסיף תמונה של הזכרונות מ CPU-Z). תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני בתהליכי שדרוג המערכת שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ואולי ספק), שכבר מתקשה בסחיבת המשחקים החדשים שבאים עלינו לטובה. מה דעתכם על הזיכרון הזה http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-240-Pin-Platforms-CMZ8GX3M2A1600C9/dp/B004CRSM4I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320433695&sr=8-1 שיהיה מיועד למערכת מבוססת I5 או I7 עם כרטיס GTX560 Ti?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by koby516,

ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by d_g,

שלום. אני חושב על לקנות את המעבד CELERON D 64BIT (לא החלטתי על מהירות שעון עדיין)... רציתי לשאול קודם כל איך המעבד והאם הוא יותר טוב מסלרון רגיל שהוא לא 64BIT והאם התמיכה שלו ב 64BIT היא אמיתית? (המעבד הוא לא לגיימר כבד, אלא פעם בחודש אולי איזה משחק או שתיים) כמו-כן רציתי שתמליצו לי על לוח טוב אליו באיזור ה 1000 שקל... תודה מראש.

20. הנה כמה לוחות אם שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תעזרו לי לבחור את הטוב ביותר: http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=31141 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC תודה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by zag_zag,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ זכרונות SDRAM PC100 ? רציתי להזמין מחו"ל, אבל המשלוח עולה 30-40$

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by IP,

בשביל להריץ תוכנה מסויימת (Clark Connect אם זה מעניין מישהו), אני צריך מעבד מסדרת פנטיום. יש לי מעבד 586 100Mhz, זה יספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חבר שלי קונה מחשב, הלוח אם אצלו בבית כבר הוא עכשיו מחפש איזה זכרון לקנות, עם לוח כזה ומעבד 3000+ VENICE הוא רוצה לעשות OC כמובן והוא מחפש זכרונות. הייתי הולך ישר על הG.SKILL PC4400LE TCCD אבל המחיר אייאיאי המחיר מישהו יודע על זכרון שיעלה עד 1400-1500 ש"ח שיתן אחלה ביצועים בOC (לא מחפש לשבור שיאים או משהו אבל משהו מכובד) ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Aviv943,

היי חברים. אני מחפש קיט חדש להחליף את הישן. הישן הוא 4gb מדגם G.Skill DDR3 2x2 1600 MHz CL 7-8-7 24 ECO מעבד amd 965 be@3.8 לוח אם GA-870A-UD3 הקיט החדש רצוי לקנות מ ksp. תקציב 700 בערך. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ראיתי באיזה מקום כרטיס זכרון בודד DDR3 שכתוב עליו triple channel אבל לא כתוב שם שום דבר על dual channel (ועל זכרון אחר ראיתי שכתוב dual channel + triple channel) האם זה אומר שזכרון זה אינו תומך בערוץ כפול? מה, אי אפשר לקחת 2 כרטיסי זכרון כאלו מסוגו ולעבוד ב dual channel ? אם אני זוכר נכון ערוץ משולש או כפול לא תלוי בכלל בכרטיס זכרון עצמו, אלא במעבד וכמובן תמיכה בלוח. או שאולי אני טועה פה במשהו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.