עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברה אני מקווה שזה הפורום הנכון, רציתי לקבל טיפה יותר מידע על הכרטיס הזה: פרטים: השאלה שלי היא: איך זה עובד? והאם זה באמת מסוגל לאבחן בעייה מבלי לגעת בשום חומרה במחשב?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by exquisite,

לקראת ה8800GT שיתמוך בגירסא החדשה של PCI-E....

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  3. Started by ma4351,

1 x PCI Express x16 slot (The PCI Expressx16 slot conform to PCI Express 2.0 standard.) זה אומר שבלוח יש pci-e x16 2.0 או שזה רק תומך? לא הבנתי בדיוק.. אני מדבר על הלוח הזה: ep43-ds3l

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yolh4f,

עם אני קונה כרטיס קול של PCI והלוח שלי PCI-E זה מתאים ?ועם לא מתאים יש איזה אפשר שזה יתאים ? סתומרת להוסיף איזה חיבור חיצוני .. או משהו

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by Eddiebrava,

שלום אנשים מישהו יכול בבקשה להסביר לי 2 דברים חשובים: 1) מה ההבדלים בין PCI-EXP 2 ל PCI-EXP 3? 2) איך אני בוחר לכרטיס מסך את הספק המתאים לו כמה WATTS אני לוקח ספק ולפי איזה פרמטרים זה מתבצע?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. Started by מישאל,

יש לי לוח אם אבל אני לא יודע אם הוא pci express או לא...אני צריך לדעת כי אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש אז בבקשה עזרה אם אפשר...להגיד לי איך אני יכול לדעת חוץ מליפתוח את המחשב..?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by k22,

שלום. יש לי לוח אם :asrock conroe945g-dvi(775.945g.ddr2 667.vga.pci-e.hdaudio.sata2.GBL ורציתי לדעת אם כרטיס מסך:4830- PCI Express 2.0 x16 יעבוד אני יודע שיש לי pci e רגיל קניתי לפני 3 שנים את הלוח אם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by highmiko,

שלום לכולם, ניסיתי לחפש פוסט קיים בקשר לשאלה שלי, אך לצערי לא מצאתי ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום המתאים לשאול. הרכבתי לי מערכת בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק. אך היא תשמש אותי גם לשימושים נוספים (רב תכליתיים) כרטיס המסך שבחרתי הוא Sapphire HD7850 OC מקריאה באתר היצרן הבנתי שהכרטיס תומך ב Pcie 3.0 החדש שמגיע עם הצ'יפסטים החדשים B75,H77,Z77 וכו'. השאלה היא כזאת. אני לקחתי לוח אינטל שמבוסס H67 שתומך ב PCIE 2.0 האם כדאי לי לקחת לוח שתומך גם כן ב PCIE 3.0? כמובן בהתחשב ביחס מול תועלת. במידה וכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח כזה עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Electrobunny,

מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by hike101,

שלום. רציתי לקנות מחשב חדש, עם הרכיבים הטובים ביותר. אך קראתי ב"מעריב היום" שייצאו השנה רכיבים חדשים כגון : pci express על לוחות האם החדשים. DDR2 שמהיר פי 2 . קירור מים ועוד. השאלה היא אם כדאי לחכות את השנה כדי לרכוש את הרכיבים החדשים הללו או שמא המחיר ורמת הביצועים שלהם לא מצדיקה את ההמתנה. תודה על העזרה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Iv0ry,

האם זה מסוכן לשנות אפשרות זו בלוח שלי ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

האם יש כאלה חוטים שמאפשרים להאריך את הPCI וה AGP אני פשוט רוצה לשים את הכרטיסים במאוזן ללוח אם במקום במאונך תודה נ.ב מקווה שז הפורום הנכון

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by Jar with me,

לפי מה שהבנתי AGP צריך להיות במהירות של 66 הרץ והPCI צריך להיות במהירות של 33 הרץ ב3dmark 2001SE כתוב לי שהData Bus Width של הPCI הוא 32 אבל גם הData Bus Width של הAGP הוא 32 איך זה יכול להיות? למה הAGP פועל בCharacteristics של 3.3V והPCI פועל בCharacteristics של 5V? ועוד משהו אחד , מה זה ISA? יש לי שניים כאלה על הלוח אם תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by evman007,

מישהו יודע אם יש דבר כזה שמחברים לתושבת pci שהופכת אותו ל agp? יש דבר כזה או שאני קצת משוגע...?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by bati6,

אני מנסה לחפש ולא מוצא הסבר באתר, הpci-e זה משהו שקשור ללוח האם או שזה הדור של לוח האם? ומה כל אפיקים שיש עליו 16 אפיקים וכו', זה הקווים שנמצאים על הלוח שמשמים לתעבורה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by matrixman2008,

שלום יש לנו 4 סלוטים מוכרים pci e x 1 pci e x 4 pci e x 8 pci e x 16 את ההבדל בנהם אני יודע שאלתי היא מה זה PCI-E X 4 (IN X 8) הוא תומך בהתקנים רק של X4 או גם X 8 מה זה אומר ה IN X 8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by All_eyes_on_me,

הי, חברה צריך לאשר תאימות בין כרטיס קול עם ממשק PCI-E X1 על גבי סלוט PCI-E X16... בבקשה, רק להיות בטוחים, כי אם אני קונה ומתברר שזה לא כך :'( $ :'( $ :'( tnks

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by Rin,

shalom kolam , ma a evdel ben PCI-E x16 verison 1 le version 2? a im ze taot lakhat loah em im version 1 la karis Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample im loah a ze http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2952 laahlif loah le girsa 2? toda me rosh

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by borg,

לאיזה כרטיסים מיועדים חריצי ההרחבה PCI-e X4 ,PCI-e X1 ו-PCI-e X8? לפי מה שהבנתי, PCI-e X1 משמש בין השאר לכרטיסי רשת. איזה עוד שימושים מיועדים לו? איזה שימושים מיועדים ל-PCI-e X4 ול-PCI-e X8?

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by shlomom,

האם יש לוח אם המשלב PCI-E ן AGP עבור Intel 775 ???

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

יהיו לוחות עם סוקט pci-e למעבדים הללו? מישהו יודע? מישהו קרא על משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  23. זה ככה משהכותרת אומרת לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר... ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו מחשב ?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by ShaiS3,

אני מחפש לוח אם של סוקט 478 שיש בו חיבור PCI E. יש כאלה בארץ? וכמה הם עולים אם כן? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by or_cool,

היציאה כבר משווקת ונכון שהיא יותר מהירה מAGP מישהו יכול לרשום לי מה המהירות שלPCI-Express של AGP וגם של PCI רגיל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.