מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
הוספתי זיכרון ואני מעוניין לבדוק אם הזיכרונות החדשים טובים
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לחבר שלי יש זכרון: mucron tech ddr pc2700 מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא טובה? בתוכנת aida32 אני מקבל שהמהירות של הזכרון היא 166mhz - האם זה נשמע הגיוני? זה לא אמור להיות ddr333? אודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
חברת סאן (Sun) הודיעה היום רשמית על השקת מעבד חדש מתוצרתה, ה-UltraSPARC T2. המעבד בעל שם הקוד Niagara 2 הוא המעבד התעשיתי הראשון המוצע למכירה עם שמונה ליבות כאשר כל ליבה יכולה להריץ עד 8 Threads במקביל. צריכת ההספק הנומינלית של המעבד היא 95W (מקסימום 125W) מה שגורם לו להיות המעבד היעיל ביותר עם כ 1.5W לת'רד. מה שמענין הוא שסאן מציעים אותו למכירה ומקווים שאפילו HP ישתמשו בו בשרתים היותר רציניים שלהם מה שאומר שמעבדי האיטניום של אינטל ששמשו עד כה בחלק מהשרתים של HP וסאן ידחקו לטובת המעבד החדש. מהמאפינים הבולטים של המעבד החדש: - טכנולוגיה 65nm - מהירות 900MHz – 1.4GHz - שמונה ליבות ו-8 ת'רדים לליבה (כל ת'רד מסוגל להריץ מערכת הפעלה שונה) - תמיכה ב Dual 10GB Ethernet על הצ'יפ…
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD 3000 64bit לוח של DFY ULTRA מהספק שאני רוצה לרכוש את המחשב אין זיכרונות של Twinmos והוא המליץ לי על Gail השאלה שלי האם כדאי לרכוש אותם ( 2x512 ) או לבקש סוג אחר של זיכרונות ? ( לא מתכוון לבצע O.C ).
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למישהי שמציירת בפוטושופ במטרה להדפיס על קנבסים גדולים. נאמר, לצורך הדיון, 2מטר על 1מטר ב300 dpi/ppl. ונאמר, שוב, לצורך הדיון, עד שלושה ליירים. שמירה בפורמט לוסלס (לא jpg). כמה זכרון צריך? האם דרוש מעבד עם שלושה ערוצי זכרון או שמספיק שניים? האם SSD ישפיע משמעותית על העבודה? האם דרוש כרטיס מסך או שאון-בורד מספיק? תודה רבה, סיון
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 1GB DDR2 667Mhz שלקחתי ממחשב אחר שלי בבית אבל במחשב ההוא המחלק היה 1:1 ומהירות הבאס הייתה 200 כך שהזכרונות עכשיו על 400 וזה מבאס כי זה לא כל הפוטנציאל (דרך אגב תמיד רציתי לדעת מה זה עושה שיש עוד הרצים על מה זה משפיע? מה זה עוזר שהזיכרון יותר מהיר?) בקיצור איך אני יכול להחזיר למחלק נורמלי כך שינצל את הזכרונות הייתי עושה את זה דרך הביוס אבל הלוח אם שלי לא תומך OC וכל הדברים סביב... ונעבור לעיקר בימים הקרובים אני הולך להתקין ויסטה האם 1GB יספיק לי? או שמה יהיה עדיף לי 1.5GB כי יש ברשותי: 512MB DDR2 667MHZ 512MB DDR2 667MHZ ו-1GB DDR2 533Mhz מה הכי כדאי לויסטה יש לציין שהזכרונות לא מנוצלים כראוי כרגע? (חחח הייתי שם הכל אבל יש לי רק 2 סלוטים במחשב...) עזרה!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מקווה שמפרסם במקום הנכון, אני רוצה למכור את השילוש שלי, מעולם לא עבר OC (כי אין אפשרות כזאת :)). I7-4790 - Not K Gigabyte B85M-D2V 16Gb Ram - 1600Mhz מה לדעתכם מחיר הוגן? המחשב כל חייו היה על קירור מים סגור. בברכה, דניאל
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אפשרות 1: http://tinyurl.com/2nq7m6 אפשרות 2: http://tinyurl.com/2lz9me - תעזרו לי אתם. כמה שאלות. באפשרות אחת . AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core מה זה מה שמודגש, ומה ההבדל בינו לבין BOX ושאר השמות הללו. המחיר הכולל משלוח זה 385 ש''ח. משתלם? לא הבנתי כלכך אם המעבד יד ראשונה או שנייה. האם למעבד הזה יש פונטיציאל אוברקלוק? י תעזרו לי למצוא שם מעבד עם פידבק טוב ולא מוצר פגום (קישור שני באפשרות 2). מעל 4200X2. תודה
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום פורסמה באתר hardwarezone סקירה מקיפה הכוללת מבחני ביצועים ודירוג ביצועים למחיר. לא משהו חדש אבל בכל זאת סקירה מעודכנת ומקיפה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש זכרונות עם CL5 ויש כאלה עם CL4, מה זה ה -CL הזה? ומה יותר טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב פתאום ראיתי עשן לבנבן מזדחל לו מהצד פתחתי וזיהיתי שזה מגב חיבור המקלדת. המחשב עולה אך נתקע עם "KEYBOARD ERROR" ,ניסיתי עם מקלדת USB אך ככל הנראה ה DEFAULT של ה BIOS הוא KEYBOARD USB DESABLED . מדובר במחשב HTPC מבוסס על Q6600 עם 4 GB RAM של GSKILL . הקטע המוזר שזה פתאום קרה לא חלו שום שינויים במחשב או באופן השימוש- ללא OC. אני לא בטוח שאפשר לממש אחריות . יש למישהו רעיון? בכל מקרה אם אין-מה הלוח המומלץ ? אני צריך אחד עם כרטיס מסך מובנה שיחזיק כל תוכן של HD ושיהיה לוח קר עם יציאות HDMI עם אפשרות ל OC אין צורך ב CF או SLI . כמובן MICRO ATX המלצות בבקשה אני בלי מחשב.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם בעתיד אני ארצה לשדרג את המעבד או את הכרטיס מסך למשל לכפול ליבה או לדור החדש של הכרטיסים של רדאון הלוח אם יתאים לשדרוג? גם אם בעתיד אני ארצה לקנות כרטיס מסך 7800 הלוח אם יחזיק אותו?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מבין קטן מאוד בלוחות אם, ולכן נדרש לעזרה. בכל מקום באתר ממליצים על ה GA-P35-DS3L בתור לוח תקציבי טוב ל Core 2 Duo. שמתי עין על ה P5K של אסוס, שמבוסס על אותו השבב, מוסיף כל מיני דברים ועולה באותו סדר גודל. האם כדאי ללכת עליו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך שתראו לי איפה נמצא הNorth Bridge ואיפה נמצא הSoute Bridge הלוח שלי זה ASUS-P4s533-MX (אני לא מצליח להעלות תמונה,אז אם תוכלו לסמן איפה נמצאים שני הדברים שביקשתי בתוך תמונה{מסומן בתמונה}זה יהיה מצוין!) תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין MA78GM ל MA770 שניהם של Gigabyte המפרט שלי: AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Exceleram DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברמה בינונית, כמובן ללא OC. וסתם, האם כדאי ללכת על ה ASUS? או ש Gigabyte נותנים תמורה מספקת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי ! אתמול קרה לי הדבר הכי הזוי שקרה לי אי פעם במחשבים. לקחתי מצלמת DV של חבר שלי, חיברתי אותה לכבל FIREWIRE, וברגע שחיברתי את הכבל לחיבור FIREWIRE שבמארז, בום ! נכבה המחשב ויצא רייח של פלסטיק שרוף. אוקי, אז חשבתי שזה הספק שהלך, רצתי למחרת קניתי ספק חדש, חיברתי, והנה, כלום, לא מגיב. עכשיו הסתכלתי על הלוח אם וראיתי צ'יפ אחד מתחת לחיבורים של ה SATA עם חור שרוף כזה באמצע שלו, אז אני מניח שזה מה שנשרף... אוקי, אז הלוח אם נדפק...יש אחריות....אבל יש סיכוי שזה דפק עוד משהו ??? יוווו...מזה אין לי כוח עכשיו לפרק את כל המחשב בשביל להחליף את הלוח....יווו איזה מעצבן זה.... איך יכול לקרות דבר כזה בכלל ?? למישהו יש הסבר הגיוני לזה ???
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מקבל השבוע מחשב חדש ואני לא יודע אם יש לי או אין לי כרטיס רשת הלוח אם שלי הוא- GigaByte GA-MA770-UD3 Retail תודה רבה, ערן חדד
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
המעבד הינו פנטיום 4 2 ג'יגה בלוח אם של gigabyte תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבעלותי שתי הרדיסקים SATA, לוח IS7 עם חיבור SATAX2 עם RAID וכרטיס PCI של PROMISE שגם תומך בSATA ו RAID. אני עוסק הרבה בקבצים גדולים של 4 גיגה ויותר. כרגע הדיסקים מחוברים דרך כרטיס ה PCI)PROMISE). מצאתי שקריאה של קובץ בגודל הזה וכתיבה שלו במביל לדיסק אחר SATA או IDE (תוך כדי עיבוד הקובץ) מאיטה מאוד את פעילות המחשב ללא קשר לPRIORITY של פעילות העיבוד. - ןלכן כנראה נובעת מעצם הכתיבה וקריאה של הקבצים הגדולים. א. שאלתי - מאחר ואני צריך קריאה של קובץ גדול תוך כדי עיבוד וכתיבה במקביל לדיסק אחר, מה תהיה התצורה העדיפה לחיבור ההרדיסקים ללוח האם? האפשרויות: 1. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA ישירות ללוח האם? 2. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA לכרטיס PROMIS…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז זהו, ערב, אני יושב ליד המחשב (למזלי אחרת לא הייתי יודע) שומע את הקול הקפיצי הזה, זה נשמע כאילו בא מתוך המחשב ואני כאילו "לא יכול להיות". פירקתי כיסוי והתחושה שלי התבררה כנכונה, מדובר במאוורר של המעבד, קצת חופשי חשבתי "מה הוא נשבר?" הרי כבר שמעתי דיבורים נגד ה-Arcticcooler אבל לא, התושבת עצמה נשברה, הפין פלסטיק שמחזיק את אחד מהתפסנים של המאוורר נשבר :s05: ויש רק אחד ... למה יש רק אחד?? ?? ?? ??? מה לעשות? לוח בן שבועיים-חודש (משהו כזה), מחשב חדש דנדש, יש למישהו ניסיון עם זה? מדובר בלוח של Asus M2N-E, מה עושים? אחריות תעבוד? אפשר להחליף רק תושבת? כמובן שדבר ראשון על הבוקר טלפון לחנות ממנה קניתי אבל .... מבאס!!! בינתיים התקנתי תוכנה לניטור טמפרטורה והכל בסדר - המאוורר י…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה לי לקנות את ה 533 בעצם ? ולמה לי לקנות את ה 400 על ה 533?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-