מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני כרגע עובד על מחשב עם מעבד P9700. אני תוהה, מבחינת המעבד בלבד, איך ביחס למעבד זה יהיה המעבד 3517U החדש? חלש יותר? חזק יותר? אותו הדבר בערך? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש מעבד של XEON 12-Core Xeon E5-2670 v3 במהירות של 2.0ghz בלוח של אסוס X99 עם 32 גיגה זכרונות האם כדאי לי להחליף את המעבד ל 6950X (יש לי מחיר טוב עליו יד 2)? השימושים שלי הם עריכת וידאו , תיקוני צבע שימוש עיקרי ב Davinci resolve, AE, Mocha,FCPX
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מבקש סליחה מראש אם פתחתי נושא במקום לא נכון האמת שלא ידעתי הכן לפתוח את הנושא טוב.. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בשנה החדשה ואני רוצה לקנות לוח אם ומעבד מדיגמי 2020 בררתי בחנות שאני קונה ממנה אז הם לא יודעים מתי יתחילו לשווק את המעבדים ולוחות האם אשמח לעזרה נועם
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני חושב על לקנות את המעבד CELERON D 64BIT (לא החלטתי על מהירות שעון עדיין)... רציתי לשאול קודם כל איך המעבד והאם הוא יותר טוב מסלרון רגיל שהוא לא 64BIT והאם התמיכה שלו ב 64BIT היא אמיתית? (המעבד הוא לא לגיימר כבד, אלא פעם בחודש אולי איזה משחק או שתיים) כמו-כן רציתי שתמליצו לי על לוח טוב אליו באיזור ה 1000 שקל... תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. שידרגתי את המחשב שלי השבוע והיום סמתי לב שהזיכרונות שלי עובדים בתיזמונים של 5.5.5.18 במקום 4.4.4.12 ניסיתי לשנות ידני בלוח אם ל 4.4.4.12 והמחשב מבצע ריסט כבר בהתחלה ואפילו לא מגיע לביוס!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן כן אני עדיין מחכה למפרט שלי (כבר שלושה שבועות כמעט ועדיין יש 2-3 חלקים שלא הגיעו). המעבד יהיה AXP 2500+ והזיכרון שתיכננתי לקנות הוא GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel . כבר הייתי בפנדה ודיברתי איתם על ההכל. פתאום היום, כשהלכתי לקחת את הציוד ההקפי, ושאלתי מה קורה עם החלקים שלי הם אומרים לי שהזיכרונות האלה עושים בעיות, לא עובדים כמו שצריך, לא עובדים באמת ב 400MHZ אלא פחות ושהם יפסיקו לעבוד איתם וכו' ומציאים לי סמסונג או מושקין. נשמע לי קצת מוזר לא? מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש ימים המחשב של אחד מחברי התחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים (יש לציין שהמחשב נקנה לפני קצת פחות מ - 3 שנים ברשת אייבורי) עם הדלקת המחשב הוא מייד נכבה, כיוון שלחבר היה עדיין ביטוח הוא שלח את המחשב לתיקון באייבורי, במעבדה החליטו שהבעיה היא הלוח אם GA-P35-DS3L והחליפו ב"חדש" GA-E7AUM-DS2H, יש לציין שאת ההחלפה הם ביצעו על דעת עצמם ולא ממש שאלו את הלקוח האם זה מספק את צרכיו או לא, במעמד הקבלה של המחשב הם פשוט אמרו לו בתור עובדה שזה מה שהם שמו. ולכן נוסיף לשאלה הראשית עוד שאלה, האם החבר צריך להתלונן או שהלוח אם החדש מחודש שקיבל עדיף על הטירחה? *. דרך אגב הלוח אם מחודש הם אמרו לו במעמד הקבלה, והם לא נתנו לו ביטוח מחדש על החלק (כל העסק מריח לא טוב!!!).
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך באיזה פורום לשים את זה, אז אם אחד מהמנהלים חושב שזה מתאים לפורום מסויים, שיעביר את זה לשם בבקשה.. אני רוצה לשדרג ת'מחשב בקרוב ושהוא יהיה מהיר, ויהיה לו אפשרות לאוברקלוק טוב, לא רצחני מידי, ולא חלש מידי מעבד אני כנראה הולך על ה2.0 או 2.26 (מה עדיף?, ל2.0 אין באס של 533?) לוח אני קצת מבולבל, אני רוצה אחד של אסוס, אבל אמרו לי שעדיף אפוקס או אביט, מה כדאי? (התקציב שלי לא בשמיים, קחו את זה בחשבון..) זיכרון: בגדול רציתי ללכת על הrdram 800 שהוא נראה לי הכי מהיר, אבל אמרו לי שאם אני רוצה אוברקלוק עדיף לי ddr 333, האם זה נכון? מה אתם אומרים? מצד אחד אני רוצה ת'מהירות של ה800 ומצד שני את האוברקלוק של ה333 ? אני לא יודע מה להחליט, אולי אני ילך על מה שיותר זול מבין השנ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון (כבר מזמן) לקנות (כחלק מהמחשב החדש) מעבד AMD 1800, לוח GA-7VRXP וזכרון Micron 256MB 266MHZ. בזמן האחרון חשבתי שאולי כדאי לי לשדרג את שלושת הפריטים ל: מעבד- AMD XP200 לוח- EPOX EP-8K5A2 זכרון- 256MB 333MHZ למעבד זה תוספת של 150-200 שקל לוח 50-100 שקל וזכרון 100-150 שקל האם יש הבדל בין מעבד 1800 למעבד 2000?? ??? האם זה הבדל שמצדיק השקעה של עוד כ-200 ש"ח? בקשר ללוח, אמנם אני מפסיד בקר רייד, אבל מצד שני בלוח של אפוקס אני אוכל לשדרג את המעבד (בעתיד היותר רחוק) למעבד שיפעל בבאס 166MHZ.... ודבר כזה אי אפשר לעשות בGA-7VRXP אז האם כדאי לקחת ת'לוח של אפוקס? בקשר לזכרון, האם עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות במקום זכרון 266MHZ- זכרון 333MHZ??? האם הה…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל חבר כנראה מה הלוח הכי זול לD805?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל להריץ תוכנה מסויימת (Clark Connect אם זה מעניין מישהו), אני צריך מעבד מסדרת פנטיום. יש לי מעבד 586 100Mhz, זה יספיק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש מגוון לוחות אם אפשריים ל I5 ובהתחלה חשבתי שמה שיקר יותר טוב יותר אבל אז שמתי לב שלוחות זולים יותר מכילים יכולות שאין ללוחות יקרים, כך שאולי אני מפספס משהו. לדוגמא: INTEL BLKDP55WG - הכרטיס הזול ביותר, מאפשר גם FireWire וגם eSATA GIGABYTE -P55M-UD2 - הבא בתור במחיר, גם מאפשר FireWire ו eSATA GigaByte -GA-P55A-UD3 - יותר יקר משניהם, אינו מאפשר את שתי הפונקציות האלו. נראה לי ששתיהן חשובות בכל מחשב (בטח ה eSATA לדיסקים חיצוניים), אז איך זה שלוחות אם יקרים יותר אינם תומכים בזה? ובקיצור, כיצד אני יכול למצוא איזה לוח אם מתאים לצרכי? לא תמיד ברור לי הקשר בין הפונקציות לבין השימושים שלי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך חוו"ד על לוח אם של עם צ'יפסט של NVIDIA: MSI P6NG ATX7100
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800? והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066? נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כל ספק מתאים למעבד כפול ליבה (ספציפית הספק של ה antec slk3800b שהוא ה smart power 2.0 תואם ל amd athlon 3800+ X2 sual)? כי ראיתי כתבה על הספק הזה וכתבו שם (ממש כדרך אגב) שלספק אין חיבור "8pin EPS12V" שמשומש למעבדים כפולי ליבה. אני ממש לא מבין בזה, אם חייב את הקונקטור הזה? או שמקבלים מתאם עם המעבד? אם למישהו יש את המעבד והספק או שהוא מבין בזה אני אשמח לתשובה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שאלתי את השאלה גם בפורום כרטיסי מסך אבל לא ממש ידעו לענות לי שם, אז אולי כאן משהו מכיר את האפשרות הזאת, ואשמח אם תענו לי . יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אבל ממש רציני כאילו אל תסתכל פה בפורום ותלמד ניסיתי וזה לא הולך מי שיכול לעזור לי אז בבקשה זה חשוב לי שישלח לי הודעה לאייסיקיו שלי המספר:322199269 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות AMD 64 X 2 3800, אבל שאני מסתכל על המחירים אני לא יכול שלא לנסות איכשהוא לגייס עוד כסף ולנסות לקנות E6300 בכל זאת לפי מעבד מדובר בפער של סך הכל גג 350 ש"ח שאלתי...איפה הקאץ'??? אם אפשרי כבר כיום לקנות לוחות מתאימים בכ-550 ש"ח לערך לE6300 הפער הכולל במחירים של מעבד+לוח מאוד קטנים מדוע AMD לא מורידה עוד את המחירים? איזה אינטרס יש ללקוחות כמוני ללכת דווקא על הAMD ולא לשהקיע עוד 300 ש"ח לערך בשביל הקונרו. בתור אחד שלא!!! מתכוון לעשות OC למניהם...אני לא יכול שלא להרגיש תחושת החמצה במידה ואני אכן אקנה את ה-AMD... למרות שמבחינת הגיון אני יודע שאפילו ה-AMD הנ"ל + כרטיס גרפי סביר יעשו בשבילי את העבודה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני עובד כרגע עם לוח אם של ג'יגה בייט K8NS עד עכשיו היה לי מעבד AMD 64 3000? היום החלפתי למעבד X2 4200 ומי שאני מפעיל כל תוכנה במחשבהמאוורר עובד ממש על כל העוצמה וזה ממש מפריע נראה לי שהוא לא מקרר מספיק את המעבד תשפטו אתם לפי התמונה: תודה רבה לעוזרים [= [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-