מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לא ידעתי כל כך באיזה פורום לשים את זה, אז אם אחד מהמנהלים חושב שזה מתאים לפורום מסויים, שיעביר את זה לשם בבקשה.. אני רוצה לשדרג ת'מחשב בקרוב ושהוא יהיה מהיר, ויהיה לו אפשרות לאוברקלוק טוב, לא רצחני מידי, ולא חלש מידי מעבד אני כנראה הולך על ה2.0 או 2.26 (מה עדיף?, ל2.0 אין באס של 533?) לוח אני קצת מבולבל, אני רוצה אחד של אסוס, אבל אמרו לי שעדיף אפוקס או אביט, מה כדאי? (התקציב שלי לא בשמיים, קחו את זה בחשבון..) זיכרון: בגדול רציתי ללכת על הrdram 800 שהוא נראה לי הכי מהיר, אבל אמרו לי שאם אני רוצה אוברקלוק עדיף לי ddr 333, האם זה נכון? מה אתם אומרים? מצד אחד אני רוצה ת'מהירות של ה800 ומצד שני את האוברקלוק של ה333 ? אני לא יודע מה להחליט, אולי אני ילך על מה שיותר זול מבין השנ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד לפי דעתכם יותר טוב למשחקים,תלת-מימד וגראפיקה?,AMD או PENTIUM4
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]האם זכרונות VIKING טובים לOC והאם זכרונות OCZ טובים מהם?[/glow]
-
-
יש לי לוח מסוג : gigabyte ep35-ds3r כרגע יש לי על הלוח 2X2GB מסוג DDR2 האם אני יכול להוסיף לו עוד סטיק של DDR3 ככה שבסופו של דבר אהיה עם נפח של 8GB ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
למה CPU-Z מראה לי מהירות זיכרון של 166MHZ למרות שעל הזיכרון עצמו רשום 333MHZ PC2700??? האם יש דרך לשנות זאת ל333MHZ???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בבקשה יעוץ. מערכת שיש לי עכשיו: MSI P45D3 NEO MB E8400 CPU 8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3 HEC-COUGAR-750W PSU GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB מארז של IVORY HDD sata-2 250gB זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים. אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן. יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים? כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב. רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם שידרוג כרטיס המסך בא התיאבון. 😊 חשבתי לשדרג שילוש, I5 750 כבר זקן. אבל אין לי איתו הרבה בעיות. רק 2 שאני יכול לחשוב עליהם, האחד שבמשחקים יש נפילות רגעיות של FPS. אתם יודעים, ב-1% או ב-0.1% האלו. והשני שקצת יותר מעיק עליי הוא היכולת להריץ RPCS3. האימולטור הזה צורך לא מעט ת'רדים. בכל מקרה האם יש תחזית או שמועות לגבי יציאה של מעבד 8 ליבות מבית אינטל, ועד כמה הוא קרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
גלשתי להנאתי היום בלמיר והנה אני רואה פנטיום D דואל קור 805 - 2.6GHZ לכל ליבה ו533 באס http://lamir.co.il/product.asp?product=10050 אמרית לעצמי זו בטח טעות , נכנסתי לאתר של אינטל והנה http://www.intel.com/products/processor_number/body_view_pd.htm
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב, וקודם רציתי לשים בו את ה Phenom x4 955. אבל עכשיו ראיתי את המעבד הזה, שנראה שהוא חדש מאוד כי לא מצאתי עליו הרבה מידע: http://tms.co.il/product/10685 (כמו כן שימו לב שהחנות כתבה 2.6GHZ בתדר, למרות שכל מקור אחר שמצאתי לגבי המעבד הזה כותב שהתדר הוא 3.6GHZ ) האם המעבד הזה יותר משתלם מהמעבד הקודם שרציתי? כמו כן, בלוח אם שאני רוצה לקנות ( GA-990XA-UD3) כתוב שיש צורך לעדכן את הביוס לצורך תמיכה במעבדי הבולדוזר. מכיוון שאין לי שום מעבד AMD כדי להכניס ללוח ולבצע עידכון ביוס, האם החנות תעדכן לי את הביוס בעצמה (אם אני אקנה כולל הרכבה את המחשב)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מי שלא ראה הנה לינק http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html אני רוצה לומר קודם כל הביקורת מאוד גדולה ומרשימה. אבל לדעתי יש כמה נתונים מוזרים בביקורת כמו 1. למה הלוחות של MSI מוצגים תמיד במקומות הראשונים שלא כמו בשאר הבדיקות ברשת 2. למה הNEO2 של MSI עבר OC כדי להעלות את התוצעה שלו כדי להיות במקום הראשון האם TOM גורם ללוחות ה MSI להיות בכוונה חזקים יותר ולהראות את הביצועים שלהם ב OC או שהם נופלים מהאחרים ללא OC. מדום לוחות מצויינים של ABIT ו EPOX שנבדקו כאן באתר נמצאים במקומות האמצעיים למרות שהוכרזו כלוחות טובים או מועדפים. בקיצור האם שוב האתר של TOM לא אוביקטיבי ומשמש כ"עלון פירסומי" לחומרת מחשבים.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ זכרונות SDRAM PC100 ? רציתי להזמין מחו"ל, אבל המשלוח עולה 30-40$
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני עובד כרגע עם לוח אם של ג'יגה בייט K8NS עד עכשיו היה לי מעבד AMD 64 3000? היום החלפתי למעבד X2 4200 ומי שאני מפעיל כל תוכנה במחשבהמאוורר עובד ממש על כל העוצמה וזה ממש מפריע נראה לי שהוא לא מקרר מספיק את המעבד תשפטו אתם לפי התמונה: תודה רבה לעוזרים [= [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על משהו ואני לא בטוח נגיד שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עלה אם אני יוציא את הזיכרונות המחשב לא יוכל להשתמש בזיכרון וירטואלי בלבד?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ..... מעבד של אינטל 64-BIT עכשיו המליצו על 945 עם DDR 2 ... הבעיה שאין אותו ב KSP והם אומרים שיש להם את ה - 955 שהוא אותו דרב הם טוענים והוא של חברת ABIT... האם זה באמת אותו הלוח ? או עדיף לקנות 945 ? תודה, לירן,
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה של סמסונג 2 סטיקים של גיגה אם אני שם על T2 המחשב מראה מסך כחול השאלה שלי האם ב 2 גיגה אי אפשר לשים על T1?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-