מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה ומוצלחת אני סוף סוף מוכר את הלוח הישן והטוב שלי של AOPEN אני מתכוון להזמין מהיבואן הרישמי XXX את הלוח של גיגהבייט דגם GA-7VAXP KT400 השאלה שלי היא יש בעיות מיוחדות עם הלוח הנ"ל ??? הדגם הוא חדש מאוד ולא מצאתי הרבה ביקורות על הדגם הנ"ל.... אותי מעניין הרבה אפשרויות ויציבות ושוב יציבות מירבית.... אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה בהחלט דגם שיעניין רבים וטובים בהמשך... אז הלצות מידע מוקדם וכל העולם על רוחכם יתקבל בברכה בתודה משה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עיקר המידע שנמסר שם לעיתונאים: א. יהיה זמין בשוק מייד ברגע ההשקה, בסגנון עדות ה 7800GTX. ב. המחיר יהיה 1040$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר), ג. ה FX 55 יישאר בשוק במחיר של 855$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר) בניגוד לנוהג הקיים שכל FX חדש מחליף את קודמו. ד. במהלך 2006 סדרת ה FX תהפך להיות כפולת ליבות ותתמוך ב DDR2. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=24160 כעת לעיקר: לאן נעלמתי בשבועיים האחרונים לפני שבועיים לאחר שהשפלתי (די לא בכוונה) את מנהל הפורום (לא זוכר את הכינוי או השם) בדיון קטן על הגדרת המושג "מדבקה טרמית" לעומת "משחה/חומר טרמי" קיבלתי הודעה בפרטי על : לאחר כמה חודשים בהם הבלגנו על השפה המזלזלת בה השתמשת כלפי משתמשים אחרים והסתפק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגבי זכרונות DDR4 נפח 2×8gb יש איזה שהוא הבדל משמעותי והעדפה של דגם כזה או אחר מבין הדגמים הנ"ל : (כי על פניו כולם עם נתונים דומים כמעט פחות או יותר) HyperX fury מהירות 3200MHz Cl 18 1.2v https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=25374 HyperX Predator מהירות 3200MHz Cl 16 1.35v https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=24603 G.Skill סדרת Ripjaws V מהירות 3200MHz Cl 16 1.35v http://www.gskill.com/en/product/f4-3200c16d-16gvkb G.Skill סדרת Trident Z RGB מהירות 3200MHz 16 Cl 1.35v https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c16d-16gtzr הד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבר שברשותו מערכת עם לוח MSI X58 כלשהו (לדעתי זה ה X58 PRO, אם יש צורך אפשר לוודא), מעבד Core i7 920 ו 4GB זיכרון מהדגם הבא: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-10666-intel-extreme-edition.html הוא מעוניין להרחיב את הזיכרון ל 8GB לפחות. האפשרות הזולה ביותר היא להוסיף עוד 2X2GB - וכך לקבל 8GB שלפי מיטב הבנתי, גם יעבדו בערוץ משולש. הבעיה: לא חושב שאפשר למצוא את אותם מודולים של זכרון. השאלה: מה האפשרות הכי טובה לשדרוג? אני מבין שהזכרונות האלה עובדים במתח של 1.75V, שזה מעל לתקן. האם זה משנה? האם צריך עוד מודולים בעלי אותו מתח עבודה? עד כמה תזמונים דומים משנים? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר מקושר לאיזה יבואן של חומרה למחשבים אין לי גישה לאתר של היבואן ככה שאני לא יודע בדיוק מה יש לו מה אין לו אני מעוניין במערכת מבוססת 15 760 +כרטיס מסך HD6870 או GTX , תלוי במחיר שהוא יציע לי כמו כן אני צריך חוות דעת על הלוח שהציעו לי אם לדעתכם הוא לא טוב אשמח לקבל המלצה ללוח אחר MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. המעבד מגיע BOX להסתפק בזה או שלקחת TRAY ולהוסיך קירור אם כן תנו לי כמה אופציות של קירור עד 140 שח. זכרונות וטובים או שיש צורך להחליף. DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שלא ידעתי באיזה מקום לשאול אני שוא פה.... אין אני מעדכן ביוס ללוח ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות בקרוב מחשב ואני קצת משוטט כאן באתר וקורה ביקורות ברשת ואני לא מצליח להבין את ההבדל במחירים של הלוחות שתואמים לסוקט 939 של AMD עם NF4 שנעים בסביבות ה600-800 ש"ח -- -- - -- - - --- - - -- - -- - לבין הלוחות שתואמים לסוקט LGA775 של אינטל בצ'יפסט 955X שמתחילים רק ב850 ועולים עד ל1400 ש"ח בעצם שני הלוחות משתמשים בצ'יפסט הכי חדש שלהם, שניהם תואמים למעבדים החדשים ולכפולי הליבה. אז למה בעצם ? מה פיספסתי כאן ?<
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בצעד מעט תמוה ולא ממש צפוי החליטה אינטל להשיק רענון מוגבל למעבד ספינת הדגל שלה Core i9 9900K בשם Core i9 9900KS - למה יש לצפות? לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל גולשי האתר! אני רק היום גיליתי את האתר ועל סף קנייה של מספר חלקים למחשב. כתוצאה מחוסר ידע בעבר קניתי חלקים לא טובים ולקראת הקנייה הבאה שתכלול זיכרון ראם לוח אם וכרטיס מסך אני מבקש בדרכה לאיזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות כמה כסף כדאי להשקיע מה עלי לדעת על לוחות אם ועזרה שתעזור לי למצוא פיתרון. אני לא יודע הרבה על לוחות אם אבל אני צריך מחשב שישמש אותי למשחקים חזקים וכבדים ושיחזיק לי מעמד להרבה זמן עם חלקים טובים ושלא יעלה לי הרבה כי אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך וצריך ועצה כמה כדאי להשקיע. אני על סף קניית המחשב בקרוב ומבקש את עזרתכם לפיתרון בחלק זה של הבעיה תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למעשה Radeon Xpress 200P (שבב RX480 - למעבדי AMD ללא כרטיס מסך מובנה ועם תמיכה בכרטיס מסך בודד). הלוח : Sapphire PURE ATI RX480 יותר אפשרויות אופטימיזציה ב-BIOS ביחס ל-DFI אפילו. HTT upto 440 יותר מ-2V Vcore 4V לזיכרונות לינק לביקורת : Sapphire PURE PI-A9RX480 - ATI's Chipset for the AMD Enthusiast אודות ערכת השבבים : לינק מקור : Anantech
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים זה דבר תקין?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במחשב שלי יש מעבד של XEON 12-Core Xeon E5-2670 v3 במהירות של 2.0ghz בלוח של אסוס X99 עם 32 גיגה זכרונות האם כדאי לי להחליף את המעבד ל 6950X (יש לי מחיר טוב עליו יד 2)? השימושים שלי הם עריכת וידאו , תיקוני צבע שימוש עיקרי ב Davinci resolve, AE, Mocha,FCPX
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש. העתיד טמון בכפולי הליבה, אין ספק, אולם בשלב זה הבחירה היא בפחות רע: מעבדי אינטל עדיין אינם כפולי ליבה "אמיתיים" עד צאת מעבדי ה"יונה" - כך הבנתי, ומצד שני הAMD ללא DDR2 - ומצפים ללוח חדש (M2) למה אם כך עדיף לצפות, ל"יונה" או לM2 מה יגיע לשוק מוקדם יותר? יש הערכות לגבי מחירים? איזו שילוב לדעתכם יהיה מוצלח יותר?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיון כאן כבר לא פעיל, אבל אולי יש סיכוי שהאשכול יקפץ למעלה ולכן אכתוב: לאחר לימוד של כמה שבועות (ומשחקים עם OC והמעבד - בעיקר תודות ל about:blank), מצאתי שאני יכול להוריד את ה Voltage של המעבד שלי )(X4 840), מתחת ל default. מברירת מחדל של 1.925 ל 1.248 [ואולי אף יותר, זה ממש בבדיקה עכשיו]. בעקבות כך, יש לשאול את השאלה שעולה: כאשר משנים את המתחים ידנית ב BIOS, אוטומאטית מפסיקה לפעול תכונת ה Cool n Quite [כך לפחות מתרחש אצלי - לוח אם של ASUS, ויכול שבלוחות אחרים זה לא כך?]. עכשיו נוצר מצב שבו המתח של המעבד הורד ידנית על ידי [וזה שינוי מבורך - הטמפרורות ירדו גם הן], אבל בו בעת, cool n quite בוטל כליל. האם עדיף לחזור ל default settings? יכול להיות שאין תשובה לשאלה הזאת. …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכוון בקרוב לרכוש חומרה חדשה ומחשב חדש בכללי, השימושים שלי הם גלישה ולרוב משחקי מחשבים קלים (CS, CSGO, Payday, League of Legends ואולי כמה נוספים). הידע שלי בחומרה הוא אמנם לא אפסי אבל די קלוש (בניגוד לידע בנושאים אחרים שקשורים למחשבים) והייתי שמח לדעת מספר דברים לפני שאני ניגש להתייעץ בכלל על מה לקנות. כמובן שהשאלות האלו מגיעות לאחר בדיקה בגוגל. 1. מה עושה מעבד אחד טוב ממעבד אחר? כנ"ל ללוח-אם. השאלה מגיעה ממקום של השוואה, אני רוצה להשוות בין חלקים מסויימים ולשם כך דרוש לדעת את מה שהופך אחד לטוב מהשני. 2. איזו חברות אמינות יש לספקי כוח? ובנוסף מהי כמות הוואט הדרושה לספק כוח שיחזיק בדרישות שלי? זהו בינתיים לדעתי, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי מצעים לי P4 עם לוח של jtway אני אוהב את אסוס וא בדיוק יודע עם יש אסוס שתומח ב DDR
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ונשאר לי רק לבחור זכרון, אז איזה מהבאים יתן לי את הביצועים הכי טובים? Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ב-445 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 ב-444 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original ב-380 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב, וקודם רציתי לשים בו את ה Phenom x4 955. אבל עכשיו ראיתי את המעבד הזה, שנראה שהוא חדש מאוד כי לא מצאתי עליו הרבה מידע: http://tms.co.il/product/10685 (כמו כן שימו לב שהחנות כתבה 2.6GHZ בתדר, למרות שכל מקור אחר שמצאתי לגבי המעבד הזה כותב שהתדר הוא 3.6GHZ ) האם המעבד הזה יותר משתלם מהמעבד הקודם שרציתי? כמו כן, בלוח אם שאני רוצה לקנות ( GA-990XA-UD3) כתוב שיש צורך לעדכן את הביוס לצורך תמיכה במעבדי הבולדוזר. מכיוון שאין לי שום מעבד AMD כדי להכניס ללוח ולבצע עידכון ביוס, האם החנות תעדכן לי את הביוס בעצמה (אם אני אקנה כולל הרכבה את המחשב)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב vestro 3500 ולשדרג את הזיכרון מ- 2 GB ל- 4. אתמול דיברתי עם המוקדנית של dell והיא אמרה לי לקחת בחשבון שהאחריות שהם נותנים מכסה רק את הזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב. אני פוחד ממצב שבו משהו ישרף ו- dell יאשימו את הכרטיס שלא באחריותם וככה בעצם האחריות שלי לא תקפה. לפיכך יש לי מס' שאלות: 1) במחשב יש 2 סלוטים. האם הזיכרון מגיע בשני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס נוסף של 2 ג'יגה? 2) איך אני יכול לדעת שלא הכניסו כרטיס נוסף של 2 מחברה אחרת? 3) אולי עדיף לוותר על שדרוג הזיכרון, ללכת עם המחשב למעבדה מוסמכת ולבקש שיכניסו לי כרטיס נוסף של dell של 2 ג'יגה. 4) יש לי אחריות NBD (טכנאי בבית הלקוח)- האם יש אפשרות שהוא יגיע עם כרטיס נוסף וככה אני אקבל מהם א…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-