עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysk,

איזה זכרונות משתמש PII ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אינטל הודיע רשמית שהיא עובדת על מעבד דור 8 שמשלב כרטיס גרפי של AMD(!) וזכרונות HBM2. בינתיים לא מדובר ממש בחלק אחד אלא בכמה חלקים נפרדים מחוברים על לוח בטכנולוגיה שנקראת EMIB. המעבד מיועד לניידים, צורך 45W וצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה. מעניין באיזה מוצרים נראה אותו: https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib

3. בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Track,

אוקיי, אז הזמנתי מגולדטופ ביום שני את לוח האם eVGA 680i T1. הלוח הגיע היום, אבל יש בעיה. על הקופסא, יש מדבקה אחת, שעליה כתוב שהלוח הוא גם 680i LT וגם 680i. NF68 זה 680i SLi וNF67 זה 680i LT SLi, והמדבקה טוענת שזה גם NF68 וגם LT. אז מה קיבלתי? תודה מראש EDIT: טוב, אז החלטתי להוריד את ההיטסינק ולראות בעצמי אילו צ'יפסטים קיבלתי. להפתעתי הגדולה, הSouthbridge שקיבלתי הוא 570i! זה אומר שיש לי לום אם 680i עם 3 חריצי PCIe, עם מספיק נתיבים רק לשניים? הNorthbridge בסדר גמור. אז כנראה שיש לי את לוח האם הכי מיוחד בעולם.. אני רוצה לחשוב שזו טעות במפעל, אבל לא אדע עד שאתקשר ליבואן ביום ראשון. הנה הSouthbridge: ולוח האם שנראה בדיוק כמו שהוא צריך.. הבני אלף הללו.. :'(

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]האם זכרונות VIKING טובים לOC והאם זכרונות OCZ טובים מהם?[/glow]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by oleg,

שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני כרגע עם 16gb ( 2x8) ורוצה לשדרג ולרכוש עוד זוג כרטיסי זכרון של 16 שיהיה סהכ 32 מותקנים אצלי הזיכרונות מהדגם הבא: Corsair Vengeance RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit מקט יצרן : CMR16GX4M2C3200C16 איני מוצא בחנויות את אותם הזכרונות , מה עושים ? יש אפשרות להוסיף זכרונות שונים ? יש זכרונות מסויימים שמתאימים בהתאם לדגם הנ"ל? ראיתי זכרונות דומים שההתחלה של מקט יצרן זה CMK... זה משנה לי ?

9. Started by Jenia24,

שלום, אני מחפש לוח אם לתושבת AM2 במחיר של עד 350 ש''ח, אפשר לראות את המיפרט שלי בצד, המטרות העיקריות הם OC עד כמה שניתן בתקציב, יצא לי לראות את הלוח הזה: ASUS M4N68T-M שנראה נחמד, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר בתקציב תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aloneg,

למה CPU-Z מראה לי מהירות זיכרון של 166MHZ למרות שעל הזיכרון עצמו רשום 333MHZ PC2700??? האם יש דרך לשנות זאת ל333MHZ???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by אור ויסמן,

שלום , רכשתי מעבד ולוח אם. השאלה היא האם שניהם יכולים לעבוד יחד ביחד עם זכרונות DDR4? לוח אם : Gigabyte X99 mATX Motherboatd Micro ATX DDR4 2133 LGA 2011-3 GA-X99M-Gaming 5' mother board. מעבד: Core i7-4930K Processor לשניהם אותו סוקט 2011 העיניין הוא שראיתי שהמעבד הוא דיי ישן, ולא תומך בזיכרונות DDR4 , האם זה צריך להפריע במשהו??

12. אז ככה אני כבר כמה ימים שובר את הראש ומחפש את הלוח המתאים למעבד 2600k ולא מוצא. בהתחלה חשבתי ללכת על הAsus p8p67 deluxe אבל הבנתי שהמחיר שלו לא מצדיק את מה שהוא בא איתו. מתוכנן OC. לא מתוכנן SLI או CROSSFIRE . תקציב- 1200 אבל אם אפשר לוח בפחות שיתן ביצועים דומים לdeluxe אז למה לא. תודה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eliil1,

יכול להיות שאני מחליף את המעבד שלי בקרוב אבל אני לא יודע אם זה בטוח שאני אוציא את המעבד הנוכחי והקירור ואשים חדש. מה אני צריך לעשות? פשוט להוציא את הקירור והמעבד ולהכניס את החדש שהפינים יתאימו לחורים בסוקט בלוח , למרוח על כולו משחה טרמית ולשים עליו את ה TRUE ? או שזה קצת יותר מסובך מזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SpidiMan,

איזו חברת זכרונות הכי מתאימה ואמינה ותציג ביצועים טובים על הלוח הזה: GIGABYTE 965P-DS3 1. Corsair? 2. TwinMOS 3. V-Data?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ShakedB,

שלום רב, החברה טסה עוד מעט לארה"ב, היא תביא לי כרטיס מסך חדש, כנראה משהו ברמה ש 2070, ושוקל שתביא לי שילוש חדש. היום יש לי i5 2500K שרץ על ה4.5 גיגה הרץ, עם קירור מים של אנטק antec kuhler h1200 pro מתכנן לעשות OC, השימוש הוא גיימינג בQHD עם מסך 144 (משחק תחרותי בעיקר) ממה שקראתי לגיימינג עדיף רייזן, השאלה איך זה משתנה שמכניסים OC לעניין כי זכור לי שהם פחות מוצלחים בזה. מבחינת תקציב, נניח 400 דולר? אם התקציב לא מתאים אשמח להכוונה טובה יותר.

16. Started by xorense,

אנשים מה ההבדלים בין הלוחות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. קיבלתי זכרונות DDR של CORSAIR והם מגיעים עם מעין 'כיסוי' שחור על הציפים של הזכרון עצמו שנראה כאילו יש לו קשר לקירור. לא כתוב עליו שצריך להוריד אותו לפני ההתקנה. האם צריך להוריד אותו? או קי אחרי שצחקתם, בבקשה תחזירו תשובה. עד עכשיו היה לי פנטיום 3...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אינטל מכריזה רשמית על סדרה חדשה של מעבדים בעלי ביצועים גבוהים לשוק הנייד - Comet Lake-H, עם שמונה ליבות ומהירויות שנוגעות ב-5.3GHz לכתבה

19. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל בין 256 ל 512 מורגש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום רב, אנו מתכנים לקנות מחשב למשרד עם מעבד קונרו ועם שמונה ג'יגה זיכרון (במחיר נמוך מזה של סרבר). קראתי מספר הערות מטרידות על הקונפיגורציה הזו, וקיבלתי הרגשה שזו חיה שעוד לא נולדה. http://forumz.tomshardware.com/hardware/Motherboard-4GB-8GB-Ram-ftopict195013.html האם למישהו יש ניסיון עם שמונה ג'יגה זיכרון ? להלן המפרט שאותו אני מתכוון להזמין (פתוח להצעות כמובן): ASUS P5B-VM Intel 965 4x 2GB Dual Channel DDR2 533MHz (PC4200 E6700 Core 2 Duo Graphics Card (?) Windows XP 64bit and/or Linux Enterprise 4 WS בברכה, איתי

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by habahaba,

אהלן, קניתי מ- ebay סטיק זיכרון 4G עם תזמוני CL9-10-F2, אך קיבלתי זיכרון של אותה החברה עם תזמוני CL9-11-F3. שלחתי הודעה למוכר והוא אמר לי שזה אותו הדבר, אך אם אני לא מרוצה, הוא יחזיר לי את הכסף. השאלה היא האם המספר הזה זה באמת התזמונים של הזיכרון (נראה לי מאד שכן) והאם יש הבדל בביצועים שארגיש. הוא מסכים להחזיר לי את הכסף אבל אני לא רוצה להיות סתם קטנוני אם זה באמת אותו הדבר. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by YRP99,

הייתי אמור לקבל את המחשב שלי עם ה Q6600 השבוע אבל כנראה עקב חוסר במעבדים הקבלה של המחשב נידחתה לתחילת שבוע הבא והם כרגע ממתינים להספקה חדשה לחנות (החנות היא גיבור מחשבים - רמת גן) יש מצב שההספקה החדשה תהיה סטפינג G0 דבר שני זה אם אפשרי לדעת מה הסטפינג גם לאחר הרכבה של המעבד והמאוורר וללא הקופסא זאת אומרת לפי ה BIOS? ושאלה אחרונה, עם המפרט הנ"ל GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS HIGH PERFOMANCE וקירור של ביג טייפון סתם ככה כדי לסבר את האוזן, יש איזה לכם השערות לכמה אני אוכל להגיע ב OC במצב של יציבות מקסימלית וללא חשש להתחממות יתר…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עשיתי השוואה בין שני המעבדים 3570 ו-3570K באתר אינטל והיו שני דברים שלא נתמכים בגרסת ה-K: Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Intel® Trusted Execution Technology מה שתי הטכנולוגיות הללו? אי ההימצאות שלהן ב-3570K קשורה למכפלה הפתוחה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by iii2,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים