מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי תמחשב הבא: e8500 gtx 660 gb ocz 2x2GB platinum gygabyte ep45-ud3lr freezer 13 מעוניין לשדרג מעבד לוח וזיכרונות לשימוש גיימינג עד 2000 ש''ח 3000 ש''ח אשמח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם וודאי יודעים, אינטל הוציאה עכשיו סדרה חדשה של מעבדים. המעבד הכי חזק שם מסדרת i5, הוא i5-4440. אם אני משווה אותו למעבד שיש לי מלפני שנתיים, ה-i5-2500k, אני מתקשה להבין איפה השיפור הגדול. נכון, המעבד החדש חסכוני יותר בהספק ותומך ב-instruction set (שגם כך אינו בשימוש כיום). אבל איזה יתרון של ממש יש לו על המעבד שיש לי מבחינת ביצועים? הסתכלתי למשל בהשוואה כאן ואני מתקשה להבין את היתרון: גם אם ה-haswell מהיר יותר בממוצע, התדר הגבוה יותר של ה-2500 יפצה על כך, והביצועים צפויים להיות דומים. אשמח להסבר מה החידוש הגדול לאחר שנתיים, ואיזו סיבה יש למשל למישהו כמוני לשדרג את המעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיון כאן כבר לא פעיל, אבל אולי יש סיכוי שהאשכול יקפץ למעלה ולכן אכתוב: לאחר לימוד של כמה שבועות (ומשחקים עם OC והמעבד - בעיקר תודות ל about:blank), מצאתי שאני יכול להוריד את ה Voltage של המעבד שלי )(X4 840), מתחת ל default. מברירת מחדל של 1.925 ל 1.248 [ואולי אף יותר, זה ממש בבדיקה עכשיו]. בעקבות כך, יש לשאול את השאלה שעולה: כאשר משנים את המתחים ידנית ב BIOS, אוטומאטית מפסיקה לפעול תכונת ה Cool n Quite [כך לפחות מתרחש אצלי - לוח אם של ASUS, ויכול שבלוחות אחרים זה לא כך?]. עכשיו נוצר מצב שבו המתח של המעבד הורד ידנית על ידי [וזה שינוי מבורך - הטמפרורות ירדו גם הן], אבל בו בעת, cool n quite בוטל כליל. האם עדיף לחזור ל default settings? יכול להיות שאין תשובה לשאלה הזאת. …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב, וקודם רציתי לשים בו את ה Phenom x4 955. אבל עכשיו ראיתי את המעבד הזה, שנראה שהוא חדש מאוד כי לא מצאתי עליו הרבה מידע: http://tms.co.il/product/10685 (כמו כן שימו לב שהחנות כתבה 2.6GHZ בתדר, למרות שכל מקור אחר שמצאתי לגבי המעבד הזה כותב שהתדר הוא 3.6GHZ ) האם המעבד הזה יותר משתלם מהמעבד הקודם שרציתי? כמו כן, בלוח אם שאני רוצה לקנות ( GA-990XA-UD3) כתוב שיש צורך לעדכן את הביוס לצורך תמיכה במעבדי הבולדוזר. מכיוון שאין לי שום מעבד AMD כדי להכניס ללוח ולבצע עידכון ביוס, האם החנות תעדכן לי את הביוס בעצמה (אם אני אקנה כולל הרכבה את המחשב)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום כרטיס זכרון בודד DDR3 שכתוב עליו triple channel אבל לא כתוב שם שום דבר על dual channel (ועל זכרון אחר ראיתי שכתוב dual channel + triple channel) האם זה אומר שזכרון זה אינו תומך בערוץ כפול? מה, אי אפשר לקחת 2 כרטיסי זכרון כאלו מסוגו ולעבוד ב dual channel ? אם אני זוכר נכון ערוץ משולש או כפול לא תלוי בכלל בכרטיס זכרון עצמו, אלא במעבד וכמובן תמיכה בלוח. או שאולי אני טועה פה במשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ונשאר לי רק לבחור זכרון, אז איזה מהבאים יתן לי את הביצועים הכי טובים? Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ב-445 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 ב-444 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original ב-380 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבר שברשותו מערכת עם לוח MSI X58 כלשהו (לדעתי זה ה X58 PRO, אם יש צורך אפשר לוודא), מעבד Core i7 920 ו 4GB זיכרון מהדגם הבא: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-10666-intel-extreme-edition.html הוא מעוניין להרחיב את הזיכרון ל 8GB לפחות. האפשרות הזולה ביותר היא להוסיף עוד 2X2GB - וכך לקבל 8GB שלפי מיטב הבנתי, גם יעבדו בערוץ משולש. הבעיה: לא חושב שאפשר למצוא את אותם מודולים של זכרון. השאלה: מה האפשרות הכי טובה לשדרוג? אני מבין שהזכרונות האלה עובדים במתח של 1.75V, שזה מעל לתקן. האם זה משנה? האם צריך עוד מודולים בעלי אותו מתח עבודה? עד כמה תזמונים דומים משנים? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל חבר כנראה מה הלוח הכי זול לD805?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין מעבד ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לבין ?Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?, מה ההבדל בינהם? לוח אם-הציעו לי AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?, זה לוח טוב? וזיכרונות אני ממש לא יודע. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע דואל קור e7400 , לוח אם של Gigabyte Ep45-DS3L כרטיס מסך HD6950 וזכרון 4G DRR2 רזולוציה 1920X1080 Full hd בעקרון , הכרטיס מסך סבבה , לפחות אני חושב ככה זה שאר המערכת שלא ממש עושה את העבודה. היעד העיקרי הוא BF3 באיכות טובה וחשיבה קדימה. התקציב הוא כ2000 שקלים או קצת יותר , כמובן שעדיף הרבה פחות למעשה אני צריך עזרה בבחירה נבונה של לוח אם ומעבד , כמו כן האם יש צורך לשדרג את הזכרון שלי ? ושאלה אחרונה , אני צריך מערכת קירור (ספק 620W)? תודה רבה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי מצעים לי P4 עם לוח של jtway אני אוהב את אסוס וא בדיוק יודע עם יש אסוס שתומח ב DDR
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ABIT NF7-M מול Leadtek K7NCR18G-Pro שניהם משולבי כ.מסך ושניהם אותו מחיר. 1. מי יודע מה ההבדלים? איזה עדיף יותר? (זה לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג) 2. איזה זיכרונות עדיף איתם? ( שמעתי שיש איזו בעיית תאימות עם twinmos או geil...????) ??? זה דיי דחוף...... נ.ב. זה לבארטון 2500+
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר הרשמי לא מצאתי הבדלים חוץ מבתמונות... מה זה ה-D הזה, ולמה הוא שווה 150 ש"ח? תודה, סוון עריכה: טעות שלי - תעבירו בבקשה ללוחות...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השטפון הגדול החל: אינטל משיקה מספר שיא של מעבדים חדשים מדור ה-Skylake, כולל כמה הפתעות שלא ראינו בעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הזמן-לחשוב-על-שידרוג-מעבדי-ה-skylake-החדשי/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות בקרוב מחשב ואני קצת משוטט כאן באתר וקורה ביקורות ברשת ואני לא מצליח להבין את ההבדל במחירים של הלוחות שתואמים לסוקט 939 של AMD עם NF4 שנעים בסביבות ה600-800 ש"ח -- -- - -- - - --- - - -- - -- - לבין הלוחות שתואמים לסוקט LGA775 של אינטל בצ'יפסט 955X שמתחילים רק ב850 ועולים עד ל1400 ש"ח בעצם שני הלוחות משתמשים בצ'יפסט הכי חדש שלהם, שניהם תואמים למעבדים החדשים ולכפולי הליבה. אז למה בעצם ? מה פיספסתי כאן ?<
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ליפני שאלת השדרוג יש לי שאלה לגבי הזכרונות הנוחכים שלי התוכנה EVEREST הוא רושם לי כך: Device Description DIMM1: Hyundai HYMD232 646B8J-D43 Field Value Memory Type DDR SDRAM Field Value Memory Speed PC3200 (200 MHz) רציתי לשאול מה זה אומר DDR SDRAM? וכם מה זה אומר 200 MHZ שבמפרט המחשב רשום לי 400 ? והאם הזכרונות שלי טובים?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-