עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liran315,

איזה מבין השלושה יתן OC הכי טוב? האיש מפנדס המליץ לי על הASUS והוא אמר שאם איו אותו כדאי לקחת את הDS4. על הפרו הוא לא התלהב מי יודע מה

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by amirx19,

אני מעוניין לקנות לוח של אסוס שנקרא P5KC.לפי האתר הלוח תומך בקרוספייר.השאלה שלי היא אם אני אשים SLI זה לא יעבוד?לפי מה זה נקבע?.האם בשביל SLI חייב צ'יפסט של NVIDIA?תודה מראש.

3. לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

בעיקרון אין לי ממש מחשבה להחליף לC2D אבל לכו תדעו הבנתי שהS3 תומך והP5LD2 מגרסה 2.0.. בכל אופן אני ממש ממש מקווה להגיע עם לוח חדש ל350 באס אז אני צריך לוח טוב עם אפשרויות רבות בביוס בקשר לזכרונות אני מחליף את מה שיש לי, לצערי הרבה לא יצא לי לנסות אותם =\ אני מחליף לSUPER TALENT 2X1G 667 בקשר לתזמונים, נראה לי שהם 5-5-5-15 לא בטוח, ולא ממש משנה לי כי אין משהו שזול כמוהם (1100 שקל) כל השאר אותו מערכת. בעצם עכשיו שאני חושב על זה גם כרטיס אני יצתרך להחליף, אבל אני מניח שמתי שאני יחליף אני כבר יחליף תכרטיס מסך ואני לא צריך את כל הלוחות שמגיעים למהירויות באס בטורפות של 500.. אז מה שיש עכשיו בשוק מספיק לי בכל אופן תמליצו לי על לוח גם אחרים שהיו טובים זה יהיה טוב בתקציב כמו הלוחו…

5. Started by !elad!,

יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ? אשמח עם תעזרו לי .. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

זהו לוח אמ טוב לגיימינג? בכללי זהו לוח אמ טוב, בכל המובנים חוץ מהOC

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by monya2007,

כפי שאומרת הכותרת אני מטלבת בין שני הלוחות האלו אני לא יודע אם אני יעשה SLI סביר להניח שאם אני יקח את הP5N-D אני יעשה SLI אבל יש מצב שאני יעשה גם SLI אם ה NSE אבל לא בטוח (כי אני גם לא סגור על כרטיס) אם אני לוקח את הP5N-D אז אני יקח שני 9800GTX אם אני לוקח STRIKE NSE אז אני לוקח שני גם שני 9800GTX אבל אני מקריב איכות מסך (ASUS VW222U במקום ה24 אינץ' שלהם ASUS MK241H) מה אתם אומרים שכדאי לי? נ.ב. זה מחשב לגיימינג והמעבד הוא Q9300 עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה את ה NSE בגלל יכולת הOC הטובה ששמעתי שיש לו +CPU/MEMORY LVL UP וגם כי יש לי מערכת קירור מים אהה והמחשב נקנה מחר!!! אז תענו לי מהר ככל האפשר בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ashand,

צירפתי תמונה ומסומן בעיגול איפה זה נמצא האם אני צריך קירור על הציפ הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  9. Started by gurzeev,

היי איזה לוח עדיף בין השניים, ללא התחשבות במחיר? הP5N עם צ'יפ 650i של NVIDIA, והP5B 965P של אינטל, שממה שקראתי טיפה חלש יותר. אין שימוש וצורך בSLI, אז גם בזה לא להתחשב בהשוואה. השאלה לאיזה לוח אם יש ביצועים יותר טובים, ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר? (נראה לי P5N אבל נשמע מכם) תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ראיתי שיש ללוח אפשרות להעלות את הBUS של המעבד בלי קשר לזכרונות, ואז חשבתי על 2 אפשרויות שאני מתלבט ביניהן E4300 וזכרונות 667 רגילים, עולה משהו כמו 1700 סה"כ, או אולי מעבד 6400 כדי להגיע למהירות יותר גבוהה או E6300 עם זכרונות לOC כמו הHK של GSKILL ולהעלות אותם סינכרונית עד שמשהו מגביל (כנראה הלוח) ההתלבטות היא בעיקר בגלל המחיר, כי האפשרות הראשונה זולה בכ700 ש"ח שטכנית אפשר להביא איתם אפילו 6600 עוד שאלה שיש לי בנושא היא מה יהיה הפרש ביצועים בין 2 האפשרויות ? כלומר אפשרות 1 מעבד על 3150 נגיד וזכרונות על 333BUS אי סינכרוני כמובן או אפשרות 2 של מעבד על 3150 ובאס על 450 למשל, מה יהיה ההפרש בביצועים ? תודה לעוזרים זה די דחוף כי אולי אני משנה הזמנה פעילה שאמורה להגיע עוד יומיים

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by bull,

אני רוצה לקנות מחשב חדש חשבתי על שילוב של p5n32 - SLI e6600 ו ocz2n1066sr2gk קישור לזכרונות: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני כל הזמן רואה פה בפורום שאנשים לא ממליצים על המעבד הזה לעומת ה - E4400 וכו' קראתי את המדריכים באתר כולל קישורים לאתרים אחרים בחו"ל ואני עדיין לא יודע אם מה שבחרתי הוא שילוב אופטימלי מבחינת FSB וכו' ובמילים פשוטות אני רוצה שהכל יעבוד בסינכרון אופטימלי המחשב מיועד למשחקים בעיקר ולא ל-OC כרגע תודה רבה הצעות מישהו?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. ראיתי את הלוח הנ"ל באתרי מכירות - ויחסית לכל הלוחות מבוססי צ'יפסט 680I, הלוח הנ"ל זול בכ 100 דולר מכל לוח אחר בשוק - מה הקאטץ'? לא יכול להיות 100 דולר הפרש ללא שום הסבר...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by דני אופיר,

הוא נראה כמו לוח אם מצוין אם מתוכנן מערך SLI במערכת.. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2958 מה נראה לכם?

14. Started by hwforcer,

שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by Esparco,

איזה לוח עדיף צ'יפסט 945P של P5LD2 או את NFROCE 4 SLIX16 של P5N32-SLI DELUXE שהוא תומך גם בכל הכפולי ליבה וPRESLER מה עדיף הבדל של 200 שקל???

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. הצ'יפסט הוא NF4 SLI Intel Edition. עוד שאלה, האם הצ'יפסט 915 תומך ב805D. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  17. לינק ללוח באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1311&l1=3&l2=11&l3=331 ביקורת ב Anandtech http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2820&p=9 הלוח נמכר ב newegg בכ 120 דולר, מה שאומר שבארץ מחירו לא אמור לעבור את ה 700 ש"ח. הלוח מבוסס על ערכת השבבים nForce 570 SLI של nVidia. לפי הביקורת, הלוח מציג ביצועים לא רעים, אך עדין מפסיד ברוב המקרים ללוחות המבוססים על ערכות שבבים של אינטל (לא בהרבה). האם לדעתכם לוח כזה משתלם עבור מי שרוצה מעבד E6300 עם OC קל, זיכרונות 667MHz וכרטיס מסך פשוט יחסית (כמו ה 7600GS, בלי שימוש בפונקציית ה SLI), או שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים עבור לוח מבוסס 965?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by joniar,

אני אקננה כניראה אחד מאלו הGIGABYTE יותר זול ב100שקל אולי פחות ההבדל משמעותי? מה עדיף..

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Life.exe,

כותרת :

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by Impact,

מה אתם ממליצים לי? למטרות משחקים ואוברקלוק (הכי חשוב משחקים). P5Q או EP45-DS3R? תודה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by Chura,

בנתיים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shalbik,

חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה. אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם. ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל. הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימ…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by FoxMaster,

P5QL-E או P43-DS3L ? אמרו לי שאלו אותם ביצועים רק P43 יותר זול ושבP5QL יש FIREWARE מזה בכלל ?

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Houdy,

היי. האם הכפלת מחיר לוח האם באמת שווה את זה? זאת אומרת, מה באמת ההבדלים בין שני הלוחות הנ"ל, ומה ההבדלים שאני אשים לב אליהם, בתור גיימר ומשתמש פשוט במחשב (שלא עושה OC)? העובדה שP5KPL-CM G31 כולל יציאת VGA בלבד אומר שאני לא אוכל לחבר אליו מסך שמתחבר כDVI? או שאני מתבלבל פה עם כרטיסי מסך? אם אפשר קצת סדר בבלאגן, יעזור לי. (אני לוקח לוח אם של אסוס בגלל שהמקום שאני קונה לא עובד עם GB ואין לי אפשרות לקנות ממקום אחר) שאר המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: Kingston 2GB DDR2-800 CL6 כרטיס מסך: GeCube Radeon HD 4850 512MB DDR3

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by Inzagi,

שלום אני מתלבט בין שני הלוחות שכתובים בכותרת לבין לוחות P45 שהם P5Q וP5Q-PRO. אני לא עושה CF (וגם לא מתכנן), וגם לא OC. המערכת: Q9300 CORSAIR 2GB DDRII 800 ATI RADEON 4870 WD 3200AAKS יש לי גם שתי שאלות: אני אשתמש בכונן 3.5", באתר של אסוס לא מופיע חיבור כזה בלוח P5QL-E. יש דרך אחרת לחבר את הכונן? חיבור PCI למשל? מה שמוביל אותי לשאלה השנייה: למה משמשים חיבורי PCI X1 וX4 בלוח?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.