עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dalbayob,

ערב טוב אנשים ! יש לי כמה שאלות ... 1) האם הלוח אם ASUS P5PE-VM P865G תומך בהארד דיסק עם יציאת IDE ?.. 2) האם הספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 3) האם המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ולא יגרום לאף צוואר בקבוק ?.. 4) האם הצורב DVD הבא LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 5) האם לא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP במחשב שיש בו את הלוח אם הנ"ל + המעבד הנ"ל + 1024 ראם ?.. תודה מראש לעונים, משה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by izikle,

שלום, בעקבות בעיות בלוח אם החדש שלי, אני מחפש לוח אם חדש. *תומך במעבד Intel Core 2 Quad Q9300 *בעל אופציה לזיכרונות בטכנולוגיית DD2 וDD3 *עדיפות ללוחות אם של Intel *תמיכה עתידית במעבדים החדשים (i5\i3) *מחיר נמוך תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם . שמי ניר וזה עתה שדרגתי ל64 ביט מעבד : 3200+ (939) לוח : K8N NEO2 PLATINUM עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך ולאן מחברים את הזכרונות ? למה אני מעלה כאן את הבעיה כי עד עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב ואיך שמסתיימת טעינת הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו ושוב ושוב בודדתי חלק חלק עד שמצאתי כי שני הזכרונות הם הבעיה וכרגע אני עם כרטיס זכרון אחד *אודה למשתמש שיש לו את אותו לוח שיאמר לי איך הם מסודרים אצלו ....

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב AMD 2500, עם לוח אם של ABIT, NF7, כרטיס מסך RADEON 9500PRO וזיכרון TWINMOS 256 DDR 333 אני מועניין להוסיף זיכרון למחשב, ורציתי את עצתכם. האם מספיק להוסיף עוד 256 MB? כדאי כבר להוסיף 512 או שמיותר? חשוב לציין שאני לא מתעסק במחשב עם תוכנות כבדות או יוצאות דופן אלא משתמש בו לעבודה שותפת ביומיום, ואני מעוניין להוסיף זיכרון כי הוא מדי פעם "נתקע" וחושב יותר מדי, כנראה ממחסור בזיכרון להבנתי. חשבתי להוסיף עוד סטיק אחד של 256 MB, אבל ראיתי שבחנויות שהסתכלתי מוכרים TWINMOS CL2.5 400, שזה יותר מהיר משלי, ואני לא בטוח אם זה בסדר לשלב בין שניהם. אמורות להיות בעיות? אני יודע שפשוט ה- 400 לא ינוצל במלואו אלא רק מהירות 333 כי הלוח יגביל, אבל רציתי לוודא שלא אמור להיות "ה…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by benyben,

שלום. ברור שזאת שאלה מאוד כללית, אבל מה היתרונות של לוח אם יקר לעומת לוח אם רגיל? לאחד שלא מבצע OC, השאלה עוד יותר תקפה, לא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by jacko_il,

שלום לכולם, לפני כחודש בערך קניתי מחשב ובחרתי ללכת על 2X1GB של OCZ REAPER 800. הייתי בטוח שאני אמשיך להשתמש ב XP X86 שהיתה לי וזה היה אמור להספיק. אך שינויים מסויימים קרו ועברתי לויסטה X64. לצערי 2GB זכרון למערכת 64BIT זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי - האם יש הבדל טכני בין 4 סטיקים של 1GB לבין 2 סטיקים של 2GB ? חשבתי על למכור את הזכרונות שיש אצלי ולקנות 2 של 2GB. הבנתי מכמה חברים ששימוש ב 2 סטיקים עדיף על 4 מבחינת OC ומבחינת זמני גישה של המעבד לזכרון. האם זה נכון ? האם אני יכול לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זהים בשקט או שעדיף לי לנסות למכור אותם ולקנות 2 של 2GB ? תודה לעונים, שחר.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by NaorYfrach,

אני מדבר כרגע על המחשב הישן שלי . הוא מבוסס E2140 ו8600GT . השאלה שלי היא כזאת . אחרי התלבטות החלטתי להשאיר את המחשב הזה ולא למכור אותו בגלל שהוא עבד לי מצויין לצרכים רגילים ביום יום . הבעיה בו היא שהלך לי הלוח אם . אני רוצה להביא לוח אם חדש ויש לי כמה שאלות . 1.האם משתלם לי בכלל להשקיע בלוח אם בכלל במחשב כזה למרות שהוא עבד מצויין ? 2. כמה אמור לעלות דבר כזה ? 3. מה אני צריך לעשות בזמן שאני מחליף לוח משחות טרמיות נקיונות וכו' ? 4. יש התקנה מסויימת והאם כל הדבר שהיו על המחשב נמחקים אוטומטית ? 5. והשאלה המרכזית האם כל צ'יפסט של ליבה כפולה תומך במעבד הזה ? ואם כן אילו צ'יפסטים . תודה .

8. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by composite,

כמו שכתוב בכותרת רק כמה הערות - שהמהירות תהיה אידיאלית (אני לא אגיע איתו ליותר מ- 2.4Ghz, בספק אם גם לשם), הדגם\חברה, וכמובן המחיר (1400-1500 ש''ח לשני סטיקים של 512MB). עוד שאלה קטנה - לא יווצרו בעיות כלשהן עקב אי-תמיכת המעבד בדואל צ'אנל? (אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני אצטרך לוותר על התזמונים או על המהירויות...)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם GA-H97M-D3h של גיגהבייט ובאתר רשום שהלוח תומך בS\PDIF OUT מה זה אומר שיש לו תמיכה? כי אין חיבור SPDIF בלוח. אז איך מוסיפים? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חברים. אני מעוניין בזיכרון הבא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=31357&txt_search=HyperX+FURY+DDR4&buy=&minprice=0&maxprice=0 כיום יש לי מחשב די טוב אם 16 DDR4 2133 והייתי רוצה להתקדם ל64 גיגה אני חושב שהלוח שלי תומך כמובן אשמחש תגידו לי איך לודאות.במידה וכן אחליט לרכוש כמה דברים: איך המחיר? מבחינת ביצועיים אני ארגיש הבדלים? המחיר 1590 יש יותר זול או אולי בכלל עדיף לי להוסיף עוד 16 גיגה DDR 4 2133 מהירות או לשים 64 נקי? חברה מומלצת? בכללי יש לי מחשב חזק I7 6700 16RAM DDR 4 SSD 500 GIGA SAMSUNG EVO 850. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לא צריך OC, אבל קריטי שהזיכרון יעבוד בלי שום בעיות, כלומר שזה יהיה זיכרון מאושר (Guaranteed-Compatible ) ללוח הזה מבחינת יצרן הזיכרון.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Josh Fredr,

3> you please do not disappoint me oh yeah and their big brothers should be arriving on the 21st.. his name is big brother Titan X

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yudku,

אהלן חברה, אני רוצה לשדרג את המחשב לצורך משחקים, כרגע המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מבין שיש צורך בכרטיס מסך חדש אבל השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק... האם כדאי לשדרג גם את המעבד ל i5 האסוול (או כל מעבד אחר שתמליצו) או לחכות לדור הבא? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by roeiw,

שלום, יש לי בלוח 6 כניסות SATA2, ו4 של אינטל ועוד 2 של Jmicron או משהו כזה שפועלים על צ'יפ חיצוני.. לאיזה מהחיבורים עדיף לחבר את הדיסק קשיח שלי? 36ADFD, כי הבנתי שהחיבורים של האינטל לא מאפשרים NCQ יכול להיות כזה דבר?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב אני לא מוצא לוח אם המתאים לI7 שיש לו כרטיס מסך מובנה, אלא אם אני שם בו I3 אשמח לדעת אם קיים כזה ואם כן, אז איזה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by m.l,

הדגם זה :775DUAL880-PRO Asrock chipset: VIA PT800 התאמה למעבד: Intel Pentium 4 , Intel Pentium D זכרון: DDR , DDR2 FSB: 1066 MHz האם זה לוח טוב? ורשום שהוא תומך בפנטיום 4 גם-יש לי מעבד 32 BIT במהירות של 3.0 GHZ סוקט 478.....האם הוא ייתמוך במעבד הזה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני כרגע בארהב ומעוניין לרכוש כמה רכיבים למחשב הבא שלי. בינתיים זה נראה כך: מעבד AMD 3000 VENICE ברגע שיהיה זמין פה. הבדל המחיר בינו למעבד 3000 WINCHESTER הוא כ70 דולר: http://www.ncix.com/search/index.php?quicksearch=venice אבל מעיון כאן זה נראה כדאי: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice_14.html לוח אם MSI K8N NEO4-F: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=241163&affiliate=pgmsi שקראתי שזהה בבסיסו לגירסת הפלטינום ULTRA NEO4/SLI מלבד כמה תכונות שלא נראה שיהיו חסרות לי במיוחד. ביקורת על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2358&p=21 כרטיס מסך. רציתי אחד עם VIVO והתלבטתי בין PRO X800 לבין 6600GT. לפי מה שקראת…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כל האנשים שמציעים מפרטים לא מציעים יותר מ4 GB זכרון, למה זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105125

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by or,

קראתי באחת השאלות שזה אמור להגיע היום זה נכון????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. באתר הרשמי לא מצאתי הבדלים חוץ מבתמונות... מה זה ה-D הזה, ולמה הוא שווה 150 ש"ח? תודה, סוון עריכה: טעות שלי - תעבירו בבקשה ללוחות...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by overload,

חשבתי על AMD Sempron 3000+ Socket 754 יש ב 470 שקלים בLOGIC. מה אתם אומרים? (לא בשבילי, בשביל ילדה בת 12...אני לא חושב שהיא צריכה יותר מזה, רק שיחזיק איזה 4-3 שנים).

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים