מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי, הלך לנו הלוח אם ואנחנו רוצים לרכוש לוח אם אחר במקום זה שהלך מבלי לשדאג את המחשב מצורפת תמונה עם הפרמטרים אשמח איזה לוח אם מתאים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה הזכארונות שלי הם 12 גיגה של - 3x2GB Mushkin Frostbyte Series Triple Channel - 1866 ככה שיש 6 יחידות סה"כ כשאני מעלה את המכפלה מ10- ל- 14 כלומר 1333 ל 1866 במבט ראשון הכל נראה תקין אבל הוינדוס7- 64BIT מזהה 8 פעילים מתוך 12 כלומר רק 8 גיגה יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח 6 כניסות SATA2, ו4 של אינטל ועוד 2 של Jmicron או משהו כזה שפועלים על צ'יפ חיצוני.. לאיזה מהחיבורים עדיף לחבר את הדיסק קשיח שלי? 36ADFD, כי הבנתי שהחיבורים של האינטל לא מאפשרים NCQ יכול להיות כזה דבר?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב התומך בטכנולוגית SLI, אך הוצא לי לוח אם DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שאינו תומך. לעומת זאת, אני רוצה שלוח האם יוכל לעבוד גם עם ההארדיסק עם SATAII, והלוח: DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אינו תומך בכך. האם אני צריך לבחור או כך או כך? אין דרך או לוח אם המשלב את שתי הטכנולוגיות? אני צריך להחזיר תשובה בזמן הקרוב לבחור שאני הזמנתי אצלו את המחשב, לכן הנושא די דחוף לי. תודה מראש. מעיין.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול שאלה שבטוח נשאלה כאן (אך לא מצאתי אותה בחיפוש). מה ההבדל בסיומות של דגמי המעבדים השונים של אינטל? U. M, QM וכד'. בעיקרון באתר של אינטל מופיע שלכולם יש את אותו זיכרון cache (למרות שלמעשה מצאתי מחשב עם מעבד 3517U i7 ולו זיכרון מטמון בגודל 4MB. מה ההבדל למעשה בין הסוגים השונים? תודה רבה! עדיאל
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם וודאי יודעים, אינטל הוציאה עכשיו סדרה חדשה של מעבדים. המעבד הכי חזק שם מסדרת i5, הוא i5-4440. אם אני משווה אותו למעבד שיש לי מלפני שנתיים, ה-i5-2500k, אני מתקשה להבין איפה השיפור הגדול. נכון, המעבד החדש חסכוני יותר בהספק ותומך ב-instruction set (שגם כך אינו בשימוש כיום). אבל איזה יתרון של ממש יש לו על המעבד שיש לי מבחינת ביצועים? הסתכלתי למשל בהשוואה כאן ואני מתקשה להבין את היתרון: גם אם ה-haswell מהיר יותר בממוצע, התדר הגבוה יותר של ה-2500 יפצה על כך, והביצועים צפויים להיות דומים. אשמח להסבר מה החידוש הגדול לאחר שנתיים, ואיזו סיבה יש למשל למישהו כמוני לשדרג את המעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש , וחשבתי על amd 64 bit היות ומזמן לא מעודכן בשוק, רציתי לדעת : 1. האם באמת כדאי להשקיע ב 64 bit ? לא צריך מחשב חיה, אבל קונה לשנים הקרובות. ובהתחשב בזה ש dual-core ו multi-core כבר בפתח, האם כדאי לקנות טכנולוגית 32bit זולה יותר, ולהמתין להתפתחויות ? 2. קיבלתי המלצה על ASUS - A8N-E (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=455&modelmenu=1) כמה הוא טוב ? האם יש המלצה על לוח אחר ? ומי מכיר איך עובד firewall מובנה על לוח אם, כדוגמת A8N-SLI (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=382&modelmenu=1 ) 3. שאלת השאלות - amd 64 מול pentium 64 - מה כדאי ? מי מר…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105125
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב קניתי Ryzen 7 1800x + ASUS x370-F GAMING שניהם ביחד יצאו 1900 למי שרוצה לדעת צריך המצלה לזכרון + קירור למעבד + משחה טרמית אם צריך קירור עד איזור ב300 אפילו עדיף פחות, לא מתכנן OC בזמן הקרוב .. אז משהו איכותי ועדיף זול זכרון 16GB אם צריך MHZ גבוה שאר המפרט 1060 6gb enermax 625w+ HAF-X תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לוח מיני ITX עם 2 כניסות LAN. האם קיים כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-440&depa=1 איך זה יכול להיות רק 96 דולר לג'יגה של Corsair ??
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם למישהו עוד היה ספק, כעת זה כבר ברור: משפחת מעבדי ה-Threadripper החדשה מגיעה לשבור את חוקי שוק המעבדים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו חברת זכרונות הכי מתאימה ואמינה ותציג ביצועים טובים על הלוח הזה: GIGABYTE 965P-DS3 1. Corsair? 2. TwinMOS 3. V-Data?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט מחשב חדש. אודה להמלצה על לוח אם. המחשב לצורכי Office בסיסיים. אינו מיועד ל-OC. אינו מיועד למשחקים. יתבסס על i3 2120 או מעבד בסיסי יותר של אינטל. דרישות מלוח האם: 1. עדיפות לחב' ג'יגה-בייט או אסוס. 2. HDMI 3. USB 3.0 4. תמיכה ב-IDE (רוצה להתבסס על דיסק קודם) אני יודע שהגדרתי תקציב גבוה יחסית לצרכים שלי, וזאת כדי להרחיב את טווח המוצרים שתוכלו להמליץ עליהם. כמובן שככל שיתאים יותר לצרכיי כך עדיף (למשל אין לי צורך בשילוב הדרישות שהגדרתי בלוח אם יקר המיועד ל-OC מתקדם). בתודה, איליה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם אחרי כמה ימים של התלבטויות הבנתי שלצרכים שלי הלוח RAMPAGE FORMULA של ASUS יהיה הכי מוצלח בשבילי עכשיו אני רק צריך להתאים לו זכרונות מוצלחים בשביל OC הגון... מתכוון להשקיע קירור אוויר רציני אבל לא מערכת מים המחשב יכלול Q9450 ובנתיים רק 4870X2 אחד לפחות 4 גיגה זיכרון שיעבוד בתדרים גבוהים ומומהרים אני רוצה לעשות לו OC שיעלה לי למערכת עוד כמה FPSים טובים... אשמח לשמוע גם איזה קירור למעבד מוצלח אפשר לקנות שוב כרגע ללא מגבלת תקציב. אתחשבן בסוף כשאדע מה האופציות שעומדות בפניי, בעיקרון כסף הוא לא בעיה אבל לא רוצה לזרוק אותו סתם. מארז גם אין לי כרגע... אשמח לשמוע מומלצים למערכת הזו שמתגבשת לאט לאט תודה לעונים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג : gigabyte ep35-ds3r כרגע יש לי על הלוח 2X2GB מסוג DDR2 האם אני יכול להוסיף לו עוד סטיק של DDR3 ככה שבסופו של דבר אהיה עם נפח של 8GB ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
איזה לוחות אם מומלצים לOC? יחד עם זיכרונות DDR2 זולים וטובים? לא מחפש פיצרים שטותיים שמיקריים תלוח אם.... רק שיהיה יכולות OC טובות.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רציתי להתיעץ לפני שאני מחבר את הUSB הקידמי ללוח כי הבנתי שזה מסוכן. יש לי לוח גיגהביט GA-7VRXP מארז Compucase CI-6919 ככה החיבור של הUSB על הלוח: והפינים שיוצאים מהמארז הם: V0 V1 D1+ D1- D0+ D0- GND GND תוכלו לעזור לי ולהסביר לי את ההיגיון בUSB תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
IBM Creates First 2nm Chip (anandtech.com).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-