מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה טוב יותר?? לוח M2NE ASUS או MSI K9NULTRA-F ומזה החיבור הרגיל של החשמל הזה (רגיל כמו קונקטור של ספק)>להכניס לו מתח מהספק או שזה מוציא מתח למאוורר למשל?? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
3> you please do not disappoint me oh yeah and their big brothers should be arriving on the 21st.. his name is big brother Titan X
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הייתי חייב חרוז זהו , פרוייקט אחרון השנה , מבטיח זה יבנה בתוך TJ08B-E עם שני רדיאטורים ( 180 ו-120 ) יומן פרוייקט ימוקם כמובן בפורום המתאים תודה לפלונטר שסיפקו לי את הלוח והמעבד במהירות שיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105125
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-duo-overclocking.html פשוט מטורף
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שההדלפות רמזו לפני כמה שבועות, העניינים מתחילים להתבהר יותר בעזרת הדלפות נוספות - בתמונה ששוחררה כנראה נרמז באופן רשמי נושא הקירורים וה-X המסתורי שנלווה לחלק מליין המוצרים. ה-X במעבדי רייזן לא מייצג את האפשרות שלו לעבור OC בדומה לאינטל משום שכל מעבדי רייזן יהיו ניתנים להמהרה, אלא את היכולת שלו לבצע OC בעצמו (ע"ע XFR = Extended Frequency Range, משהו שמזכיר את הטורבו של אינטל), גרסאות ה-X מגיעות עם קירורי אוויר מותאמים למעטפת תרמית של עד 140W, היתר יגיעו עם קירורי אוויר פשוטים יותר עם מעטפת תרמית של עד 95W - כל הקירורים יגיעו עם תאורת לד RGB. http://prnt.sc/ebcoq7 בנוסף הודלפו האריזות "הרשמיות" של מעבדי Ryzen, מוזמנים להתרשם: http://prnt.sc/ebcnzs
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם חדש לאחר שה- asus p8z68 v pro נשרף :-[ . הרכיבים שברשותי הם: מעבד - i7 2700k זיכרונות - 2x4GB low voltage 1.25 sniper של G.Skill כרטיס מסך - Asus DirectCU II (EAH 6950) ספק כח - SeaSonic 520W 80plus bronze אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם יציב ואמין. והכי חשוב ... שלא ישרף. :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי אתמול לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים בשביל מחשב שכבר יש לי (עקב תקלות שמקורם בלוח אם ככול הנראה ..) בוא ספק כוח, כרטיס מסך וכול שאר הדברים הנחוצים היום שמתי לב שללוח אם שלי יש חיבור 8PIN בשביל ההספק למעבד, בעוד לספק כוח יש רק חיבור 4PIN הסתכלתי ברשת והבנתי שזה לא כזה קריטי ושאפשר לחבר את ה 4PIN אל החיבור ולהשאיר את 4 הגידים האחרים רקים ברוב המקרים בהם משתמשים במעבד יחסית חלש שלא צורך הרבה חשמל, אבל רציתי לשאול ספציפית לגבי החלקים שלי, שכן אני לא יודע לאן הגידים הרקים האלה מובילים ואני לא רוצה שאזורים מסויימים בלוח אם לא יקבלו חשמל ... אז ככה הספק כוח הוא 500W של OCZ דגם OCZ500SXS הלוח אם הוא Gigabyte GA-H81M-DS2V המעבד הוא Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB L…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לתושבת AM2 במחיר של עד 350 ש''ח, אפשר לראות את המיפרט שלי בצד, המטרות העיקריות הם OC עד כמה שניתן בתקציב, יצא לי לראות את הלוח הזה: ASUS M4N68T-M שנראה נחמד, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר בתקציב תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , רכשתי מעבד ולוח אם. השאלה היא האם שניהם יכולים לעבוד יחד ביחד עם זכרונות DDR4? לוח אם : Gigabyte X99 mATX Motherboatd Micro ATX DDR4 2133 LGA 2011-3 GA-X99M-Gaming 5' mother board. מעבד: Core i7-4930K Processor לשניהם אותו סוקט 2011 העיניין הוא שראיתי שהמעבד הוא דיי ישן, ולא תומך בזיכרונות DDR4 , האם זה צריך להפריע במשהו??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, אנו מתכנים לקנות מחשב למשרד עם מעבד קונרו ועם שמונה ג'יגה זיכרון (במחיר נמוך מזה של סרבר). קראתי מספר הערות מטרידות על הקונפיגורציה הזו, וקיבלתי הרגשה שזו חיה שעוד לא נולדה. http://forumz.tomshardware.com/hardware/Motherboard-4GB-8GB-Ram-ftopict195013.html האם למישהו יש ניסיון עם שמונה ג'יגה זיכרון ? להלן המפרט שאותו אני מתכוון להזמין (פתוח להצעות כמובן): ASUS P5B-VM Intel 965 4x 2GB Dual Channel DDR2 533MHz (PC4200 E6700 Core 2 Duo Graphics Card (?) Windows XP 64bit and/or Linux Enterprise 4 WS בברכה, איתי
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מ- ebay סטיק זיכרון 4G עם תזמוני CL9-10-F2, אך קיבלתי זיכרון של אותה החברה עם תזמוני CL9-11-F3. שלחתי הודעה למוכר והוא אמר לי שזה אותו הדבר, אך אם אני לא מרוצה, הוא יחזיר לי את הכסף. השאלה היא האם המספר הזה זה באמת התזמונים של הזיכרון (נראה לי מאד שכן) והאם יש הבדל בביצועים שארגיש. הוא מסכים להחזיר לי את הכסף אבל אני לא רוצה להיות סתם קטנוני אם זה באמת אותו הדבר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . שמי ניר וזה עתה שדרגתי ל64 ביט מעבד : 3200+ (939) לוח : K8N NEO2 PLATINUM עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך ולאן מחברים את הזכרונות ? למה אני מעלה כאן את הבעיה כי עד עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב ואיך שמסתיימת טעינת הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו ושוב ושוב בודדתי חלק חלק עד שמצאתי כי שני הזכרונות הם הבעיה וכרגע אני עם כרטיס זכרון אחד *אודה למשתמש שיש לו את אותו לוח שיאמר לי איך הם מסודרים אצלו ....
-
- 35 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, המפרט של המחשב זה ככה ... איך המעבד? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory רצוי לשים 2? Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower 420W Case כ.מסך: x800gt ועכשיו ...איזה מבין הלוחות הבאים יותר מתאים /טוב יותר ,או מה יותר עדיף לקחת בקיצור...? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 או GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או שעדיף בכלל את ASUS A8N-E ? 8)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות בקרוב מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם תומך SLI. אציין שהמעבד שאני מעוניין בו הוא Q6600 (למטרות עבודה בתלת מימד). וכרטיס מסך Geforce 8800gt (בודד), הרעיון הוא שאני רוצה לוח אם שתומך בSLI, כרגע לא לבצע בו שימוש של כרטיס כפול אלא בעתיד כאשר כרטיס המסך לא יספק אותי לרכוש כרטיס נוסף. הבנאדם שממנו אני מבצע הזמנה מעדיף לעבוד עם לוחות אם מתוצרת Intel, Abit ובעדיפות אחרי Gigabyte. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוחות אם חדשים תומכי SLI מהחברות הנ"ל שיספקו את צרכי במסגרת תקציב הגיוני של בסביבות ה500-800 נגיד (אם אתם מאמינים שיש צורך ביותר אז תציינו זאת). תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות DDR של CORSAIR והם מגיעים עם מעין 'כיסוי' שחור על הציפים של הזכרון עצמו שנראה כאילו יש לו קשר לקירור. לא כתוב עליו שצריך להוריד אותו לפני ההתקנה. האם צריך להוריד אותו? או קי אחרי שצחקתם, בבקשה תחזירו תשובה. עד עכשיו היה לי פנטיום 3...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב XP 1700+ 256 PC2100 CRUCIAL GIGABYTE 7VTHX+ המחירים של 256 עומדים על כ 350 שקל חשבתי אם כדאי להשקיע כבר בעוד זכרון לביצועים יותר טובים מה אתם אומרים כדאי או כדאי לחסוך את הכסף? אני משחק הרבה גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות לא כל כך כבדות אין בארץ זכרונות של קרושיאל נכון? אני רוצה 2 זכרונות מאותו סוג
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שאל אותי אם 44 מעלות זה תקין ואין לי מושג לגבי מערכות מבוססות AMD... מה המצב אצלכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-