מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי איי אם די אטלון 1200 עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן סביר להניח ואפילו בואו נחמיר שהוא נפל בוא נגיד ... משלוש מטר שהוא בתוף קופסא של דיסק ריק אני יכול להגיד לכם בוואאדות ששום פין לא נשבר אני גם יכול להגיד לכם שהוא נראה חדש יש סיכוי שהוא נהרס? אם כן אם לא למה ותנו אחוזים... זה דחוף! אני משתגע!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר שניסיתי להרכיב מפרט ודיי נתקעתי, אני מעוניין לקבל המלצה למעבד + לוח אם בתקציב של 1500 ש"ח (אפשר לחרוג מעט אם זה ממש מתבקש) בעיקרון חשבתי ללכת על המפרט הבא: מעבד AMD Phenom II X6 1075T Box ₪974 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT75TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-880GA-UD3H ₪556 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950802 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1530 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il עכשיו מה שנורא מוזר לי זה שמחיר המעבד באתר הזה הוא נמוך ביותר בכ-400 ש"ח מהמחיר שלו בכל האתרים האחרים שבדקתי (נעה, RSM וכד'...). יש פה משהו שצריך לבדוק? משהו מוזר? אני צריך מעבד כמה שיותר חזק ומתאים לריבוי משימות ועומס עבודה גבוה. לום אם חשוב לי שיהיה …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות לוח לAMD ורציתי לדעת על החברות אני צריך כ.קול טוב (מובנה)ושיהיה אפשר לעשות OC כי אני אולי אנסה בעתיד... אני שמעתי בABIT טובים אבל מה עם EPOX??? אני מקווה שהלוח תומך DDR 333 ואני אשמח לישמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא בתודה THE GYVER
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אף מוכר באף חנות שהתקשרתי אליה.. לא ידע להגיד לי אם המעבד הוא עם ליבת VENICE ולפי מה שאני זוכר זה צריך להיות כתוב איפשהו על האריזה של המעבד... מישהו יכול למצוא תמונה של אריזה כזאת אם המיקום שבו רשום VENICE או מכיר חנות שמוכרת כבר את הליבה החדשה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
KSP לא טרחו לרשום על זה כלום, מישהו קנה ויכול לוודא אם זה 64 או 32 ? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני מקווה שזה הפורום הנכון, אני די עובד עצות כרגע, לאחר עדכון שנעשה דרך הUPDATE LIVE של MSI ללקוח אם, המחשב נכנס לREBOOT לופ, יש לי אחריות על המוצר שנרכש בTMS בנתניה, בשישי האחרון הגעתי אלייהם, הם אמרו שאכן יש בעיה וצריך לשלוח ליצרן, רק שאני בטעות הורדתי את המדבקה בגב לוח האם ( פעם ראשונה ששידרגתי את המחשב בחלקים כאלה ), בTMS נתנו לי הרגשה של התנערות מוחלטת ממני למרות שהצגתי את הקבלה של הרכישה וכמובן ששמרתי את הקופסא של הלוח עם כול מה שצריך, אמרו לי תנסה לצור קשר עם היצרן אולי יעזרו לך .... יצרתי קשר עם היצרן דרך האתר של MSI ועד היום לא קיבלתי מהם תשובה כול שהיא. מאוד מרגיז הנושא באיחוד שביום שישי האחרון רכשתי לוח אם חדש ועוד כמה דברים ובKSP החתימות אותי על טופס …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה...אז בתקווה שמישהו ימכור את הULTRA-D שלו...ב600 שקל אני קונה....(מישהו יודע כמה עולה בKSP?) ואם לא אז יש לי אפשרות לכמה לוחות ואני לא יודע מה לקחת...? אני צריך לוח שעושה את ה300 בOC ושיהיה לו PCIe יש את ה: DFI Infinity Ultra nForce4 ASrock 939Dual-SATA2 ASUS A8N-VM CSM BIOSTAR TFORCE 6100 939P ואולי את ה DFI Infinity RS482 תלוי כמה הוא יעלה בנעה.. מה תהיה הבחירה הטובה ביותר לא כולל הRS482...?
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני עובד כרגע עם לוח אם של ג'יגה בייט K8NS עד עכשיו היה לי מעבד AMD 64 3000? היום החלפתי למעבד X2 4200 ומי שאני מפעיל כל תוכנה במחשבהמאוורר עובד ממש על כל העוצמה וזה ממש מפריע נראה לי שהוא לא מקרר מספיק את המעבד תשפטו אתם לפי התמונה: תודה רבה לעוזרים [= [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש , וחשבתי על amd 64 bit היות ומזמן לא מעודכן בשוק, רציתי לדעת : 1. האם באמת כדאי להשקיע ב 64 bit ? לא צריך מחשב חיה, אבל קונה לשנים הקרובות. ובהתחשב בזה ש dual-core ו multi-core כבר בפתח, האם כדאי לקנות טכנולוגית 32bit זולה יותר, ולהמתין להתפתחויות ? 2. קיבלתי המלצה על ASUS - A8N-E (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=455&modelmenu=1) כמה הוא טוב ? האם יש המלצה על לוח אחר ? ומי מכיר איך עובד firewall מובנה על לוח אם, כדוגמת A8N-SLI (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=382&modelmenu=1 ) 3. שאלת השאלות - amd 64 מול pentium 64 - מה כדאי ? מי מר…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל להריץ תוכנה מסויימת (Clark Connect אם זה מעניין מישהו), אני צריך מעבד מסדרת פנטיום. יש לי מעבד 586 100Mhz, זה יספיק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, ל CPU AMD 754 שלי נשרו 2 רגליים מהפינה. יש לי את הרגליים והן במצב טוב חוץ מזה שהן התנתקו מהמעבד, האם יש סיכוי שמישהו יוכל להלחים אותן? (אלקטרונאי מקצועי?)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש וחזק מאוד. בשביל לשחק משחקים כבדים. שמעתי מיקרוסופט לא תתמוך בחלונות 7 ו-8 עם מעבדים חדשים Skylake, האם זה נכון? יש לי בבית חלונות 7 64BIT. לפני שאתקין על מחשב החדש. האם חלונות 7 יעבוד על מעבד Skylake לאורך כמה שנים? אני לא מיתכוון תמיכה טלפונית. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם : Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Asus P4PE-X/SE (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/26/03) הטמפרטורה של לוח האם היא בסביבות ה - 31 מעלות צלסיוס והמעבד כל הזמן בסביבות ה - 50 מעלות צלסיוס. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות כבדות המחשב עושה Reboot פתאומי כשזה קורה המעבד הוא בסביבות ה - 53 מעלות. האם זה גבוה למעבד הזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על AMD Sempron 3000+ Socket 754 יש ב 470 שקלים בLOGIC. מה אתם אומרים? (לא בשבילי, בשביל ילדה בת 12...אני לא חושב שהיא צריכה יותר מזה, רק שיחזיק איזה 4-3 שנים).
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אבקש לדעת האם מעבד כפול ליבה 6400 יוסיף ביצועים מול 4600,או שמה עדיף לקחת מרובע ליבות.שמעתי וקראתי שהמעבדים הכפולים החזקים יותר טובים בביצועים ממרובעי הליבה האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת עד כמה עניין הCACHE משמעותי בין המעבדים שהזכרתי וכמה קאש יש ב6400 לעומת ה4600 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD 2500, עם לוח אם של ABIT, NF7, כרטיס מסך RADEON 9500PRO וזיכרון TWINMOS 256 DDR 333 אני מועניין להוסיף זיכרון למחשב, ורציתי את עצתכם. האם מספיק להוסיף עוד 256 MB? כדאי כבר להוסיף 512 או שמיותר? חשוב לציין שאני לא מתעסק במחשב עם תוכנות כבדות או יוצאות דופן אלא משתמש בו לעבודה שותפת ביומיום, ואני מעוניין להוסיף זיכרון כי הוא מדי פעם "נתקע" וחושב יותר מדי, כנראה ממחסור בזיכרון להבנתי. חשבתי להוסיף עוד סטיק אחד של 256 MB, אבל ראיתי שבחנויות שהסתכלתי מוכרים TWINMOS CL2.5 400, שזה יותר מהיר משלי, ואני לא בטוח אם זה בסדר לשלב בין שניהם. אמורות להיות בעיות? אני יודע שפשוט ה- 400 לא ינוצל במלואו אלא רק מהירות 333 כי הלוח יגביל, אבל רציתי לוודא שלא אמור להיות "ה…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני לא מתכנן OC, ורוצה מעבד ברמה גבוהה (סרטים ומשחקים) - איזה מעבד עדיף מבין שתי החברות? דרך אג, במפרטים ראיתי שמעט הכל זה המלצה ל - AMD.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזו חברת זכרונות הכי מתאימה ואמינה ותציג ביצועים טובים על הלוח הזה: GIGABYTE 965P-DS3 1. Corsair? 2. TwinMOS 3. V-Data?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בלוח אם הנל Gigabyte GA-B75M-D3H לכבות דרך הביוס את הטעינה דרךUSB? כלומר שה USB יעביר רק מידע ,ללא טעינה ? אני אמור לחבר dac חיצוני בחיבור USB ומומלץ שלא יעביר מתח טעינה כזה או אחר תודה רבה שי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-