עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by michabb,

שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לוח - X58 של Gigabyte זכרונות - 3 סטיקים של Patriot, כל אחד - 4GB (סה"כ 12GB) מערכת הפעלה - Win7 64Bit. כתוב שיש 12 GB זיכרון, ובסוגריים כתוב שרק 8GB בשימוש. למה זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by integral,

כן, שוב פעם HKEPC מפתיעים. הסלרון החדש, 65 ננו, 512 קאש, באוברקלוק ל 5 גיגה: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fceleron512k-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 חחח..שימו לב שמרוב לחץ לפרסם את הידיעה, הם טעו בכותרות של הטבלאות [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rob_roy,

לפני שאקנה מחשב, רציתי להבין כמה דברים, ברשותכם: מחשב שישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים ישנים או זולים (דיאבלו, חולית, TFTD) - האם יש לו צורך בסדרת ה i3,i5,i7 של אינטל, או שעדיף ה core 2 quad? עד כמה כדאי לחפש לוח אם עם USB3 או SATA2 או DDR3? לאיזה שימוש כדאי להתעקש על כל אחד מהם? איך יודעים מה הנתונים הנכונים? לגבי לוח אם Gigabyte P55 UD6 - באתר motherboard.org הוא מוצג עם USB3 + SATA2; בזאפ הוא מוצג עם USB2 + SATA; באתר הטיוואני שבקישורי החנויות הוא מוצג... בטיוואנית. אז מי צודק? אם מחשב נישא מפסיק לתפקד - אפשר לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב רגיל כדי להציל קבצים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב לכולם ברצוני לקנות בקרוב מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם תומך SLI. אציין שהמעבד שאני מעוניין בו הוא Q6600 (למטרות עבודה בתלת מימד). וכרטיס מסך Geforce 8800gt (בודד), הרעיון הוא שאני רוצה לוח אם שתומך בSLI, כרגע לא לבצע בו שימוש של כרטיס כפול אלא בעתיד כאשר כרטיס המסך לא יספק אותי לרכוש כרטיס נוסף. הבנאדם שממנו אני מבצע הזמנה מעדיף לעבוד עם לוחות אם מתוצרת Intel, Abit ובעדיפות אחרי Gigabyte. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוחות אם חדשים תומכי SLI מהחברות הנ"ל שיספקו את צרכי במסגרת תקציב הגיוני של בסביבות ה500-800 נגיד (אם אתם מאמינים שיש צורך ביותר אז תציינו זאת). תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by netanel11234,

שלום אני רוצה לעדכן את הBIOS, אבל רציתי לדעת מה המשמעות של האות 'D' בגירסת ה BIOS והאם לעדכן לגירסא הזאת או לעדכן לגרסא אחת מתחת? תודה.

8. Started by ehud12,

שלום לכולם, יש לי בעית חומרה: יש לי לוח-אם מסוג: MSI RC401M - MS 7173. היה עליו זיכרון DDR2 533 1GB CL4. הוספתי עוד אחד בדיוק כזה. הבעיה היא:כל אחד מהם עובד מצוין בנפרד, על כל אחד מהסלוטים (זאת אומרת ששני הסלוטים ושני הזכרונות תקינים).אבל כששמים אותם ביחד, או שהוא מזהה רק 1GB או שהמסך לא עולה (המקרה הראשון יותר שכיח). ניסיתי גם עם 0.5 GB במקום ה-1 וגם את זה הוא לא זיהה. מצאתי בכמה מקומות באינטרנט שהלוח כן תומך ב- 2GB זיכרון. מה הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hardgore1,

הי, העדפתי להתחיל את הנושא מחדש.. המחשב שלי - 333 intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz bus (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB ddr2 trancend 400 MHz (2x2GB-dual win 8 pro 64 bit אני מעוניין לעבוד עם הרבה חלונות וטאבים ותוכנות, ושהמחשב לא יקפא למוות כשאני חוזר אליו ומעיר אותו האם אני צריך במקרה שלי עוד זכרון, או ssd? מתלבט, למרות שנראה לי שזה רק זיכרון. אם אתם מכירים מישהו שמוכר יד2 ddr3 4x2 או 1x8 אשמח לשמוע. כמובן אחפש במקביל, ומחפש את האופציה הכי זולה, וכמובן נראה שזה אכן עובד בלוח הזה.. מעדכן למי שלא קרא את האשכול הקודם בנושא- הלוח שלי כנראה יש בו אי תאימות לddr3, למרות שכתוב באתר היצרן שהוא תומך. בתקופתו רק התחיל ה ddr3 אם אני…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800? והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066? נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by I_S,

מהן כניסות TLB וכמה יש ל Amd,Intel? אני חושב שלP4 יש 64. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל בין 256 ל 512 מורגש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yotamoo,

תעזרו לי! אבא שלי מתעקש שאני אקנה מ"חבר של חבר שלו". קיצר נתתי לו את החלקים והוא מביא לי אותם מחו"ל או מיבואנים. עכשיו כתבתי לו במפורש Intel P4 "Northwood" 1.6GHz 512K. הוא שואל אותי מה זה נורת'ווד ומה זה ווילמייט, ואומר שהוא יודע רק מה זה פנטיום 4 socket 478 עם 512k. יכול להיות מעבד ווילמייט עם 512k??? תעזרו לי שלא ידפוק אותי עם אחד כזה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב, אנו מתכנים לקנות מחשב למשרד עם מעבד קונרו ועם שמונה ג'יגה זיכרון (במחיר נמוך מזה של סרבר). קראתי מספר הערות מטרידות על הקונפיגורציה הזו, וקיבלתי הרגשה שזו חיה שעוד לא נולדה. http://forumz.tomshardware.com/hardware/Motherboard-4GB-8GB-Ram-ftopict195013.html האם למישהו יש ניסיון עם שמונה ג'יגה זיכרון ? להלן המפרט שאותו אני מתכוון להזמין (פתוח להצעות כמובן): ASUS P5B-VM Intel 965 4x 2GB Dual Channel DDR2 533MHz (PC4200 E6700 Core 2 Duo Graphics Card (?) Windows XP 64bit and/or Linux Enterprise 4 WS בברכה, איתי

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by bobby323,

סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אל תכעסו עלי בבקשה כי אני יודע שכבר דיברו על זה הרבה בעבר אבל עדיין הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה ההפרש מחירים הענקי הזה בין מעבדי INTEL למעבדי AMD. כאילו ב 698 ש"ח אפשר לקנות AMD AUTHLON 2500+ BARTON כאשר בכמעט אותו מחיר (699) אתה בקושי משיג INTEL PENTIUM 4 1.7 GHZ. למה זה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב לצורכי משרד. מעבד אינטל E5200 או AMD AM2 4200x2 מה מבין המעבדים טוב יותר ללא קשר למחיר? ומה מהם נותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה רבה חבר'ה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by asvg,

שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בתיאורייה במובן מה עדיף לקנות xeon או לחכות למרובה ליבות מה ההבדל בין המעבדים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Dalbayob,

ערב טוב אנשים ! יש לי כמה שאלות ... 1) האם הלוח אם ASUS P5PE-VM P865G תומך בהארד דיסק עם יציאת IDE ?.. 2) האם הספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 3) האם המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ולא יגרום לאף צוואר בקבוק ?.. 4) האם הצורב DVD הבא LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 5) האם לא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP במחשב שיש בו את הלוח אם הנ"ל + המעבד הנ"ל + 1024 ראם ?.. תודה מראש לעונים, משה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Regev,

אם יש לי כרטיס קול על הלוח, ואני רוצה להתקין אחד אחר (HERCULES GAMESOUND FORITISSIMO II) זה אפשרי???

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. :מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 565.41 ש"ח :זכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 537.63 ש"ח :קירור למעבד Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Features Copper base, Temperature control & Auto restart. Noise level 27.5~36.0 dBA, Air flow 21.70 CFM at 3,500 RPM, 27.19 CFM at 4,200 RPM 51 שקל :הכל 1155 יש לי שאלות: 1.אני צריך את הקרור למעבד? 2. זה הכי טוב שאני יכול להוציא ב1200 שקל?? 3. אם יש לכם חלק שאתם חושבים שאתם יכולים להביא ביותר זול או חלק אחר באותו מחיר יותר טוב תגידו לי.. זהו.. זה 99% מה שאני יקנה מי שיש לו מה לאמר על זה שיגיד עכשיו או שישתוק לתמיד :]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה ההבדל בין שני המעבדים הבאים? מי טוב יותר? 1. AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box 2. AMD Phenom II X6 1075T לפי הדגם ברור ש-X6 הוא החדש יותר אומנם ל-X4 במקרה הזה מחיר כמעט זהה ולכן אני מבולבל שאלה שניה בקשר לזיכרונות. מה החברה המומלצת? איכות, אורך החיים... אותה השאלה לגבי לוחות-אם.. ובהנחה שנרכשים אחד מהמעבדים שמוזכרים למעלה, איזה לוח אם הייתם משלבים? asus או gigabyte? ואיזה דגם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.