עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני קונה חלקים למחשב חדש, יש לי כמעט הכול בבית(מפרט צד ימין <--) הזמנתי את החלקים האחרונים ב30.10.. אחד מהמוצרים שהזמנתי הוא המעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) Retail BOX המחיר שלו בחנות הוא: 2,670 ש"ח ולפי מה שרשום בעדכון האחרון שלכם כאן באתר: http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1131819586,77286, יש הורדה במחירי המעבדים.. עכשיו לפי מה שאני רואה המעבד אחרי ההורדה אמור לעלות בין 1900 ל 2000... (לא יודע בדיוק על כמה עומד הדולר..) בכול מקרה השאלה שלי היא כזאת: המעבד אמור להגיע השבוע ואני לא מעוניין לשלם את 2,670 ש"ח שאני יכול לשלם 1900 2000... כי חבל.. אני יכול להשקיע את זה על משהו אחר.. ולפי מה שראיתי רשמת שAMD עדכנו את המחיר…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מישהו שאל אותי אם 44 מעלות זה תקין ואין לי מושג לגבי מערכות מבוססות AMD... מה המצב אצלכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by RazorJunior,

אני משייט לי בתומי בפורום כשלפתע אני שם לב שהחדר נהיה שקט מדי בבת אחת. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של הצ'יפסט ב NF7-S פשוט הפסיק לעבוד, ליתר דיוק הוא מנסה לעבוד ומסתובב אולי בכמה מאות סל"ד ועושה הרבה רעש. עכשיו הקטע הוא שהלוח אפילו לא בן חודש!! חדש לגמרי!! :-\ זה הגיוני שהוא מת כל כך מהר?? זה שהוא עבר א"ק לא יפריע לי לממש את האחריות נכון?(כרגע כשהוא מת המחשב היה על סטוק....)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dalbayob,

ערב טוב אנשים ! יש לי כמה שאלות ... 1) האם הלוח אם ASUS P5PE-VM P865G תומך בהארד דיסק עם יציאת IDE ?.. 2) האם הספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 3) האם המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ולא יגרום לאף צוואר בקבוק ?.. 4) האם הצורב DVD הבא LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 5) האם לא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP במחשב שיש בו את הלוח אם הנ"ל + המעבד הנ"ל + 1024 ראם ?.. תודה מראש לעונים, משה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by hedva,

בדקתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2814,2800 ה s2h הוא מיקרו ויש בניהים כמה הבדלים. אבל מה המשמעות???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1) האם זה בא כעזר לכרטיס מסך? או שהוא יכול לפעול רק לבד? 2)עם איזה כרטיס מסך אפשר להשוות אותו? אם בכלל...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. :מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 565.41 ש"ח :זכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 537.63 ש"ח :קירור למעבד Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Features Copper base, Temperature control & Auto restart. Noise level 27.5~36.0 dBA, Air flow 21.70 CFM at 3,500 RPM, 27.19 CFM at 4,200 RPM 51 שקל :הכל 1155 יש לי שאלות: 1.אני צריך את הקרור למעבד? 2. זה הכי טוב שאני יכול להוציא ב1200 שקל?? 3. אם יש לכם חלק שאתם חושבים שאתם יכולים להביא ביותר זול או חלק אחר באותו מחיר יותר טוב תגידו לי.. זהו.. זה 99% מה שאני יקנה מי שיש לו מה לאמר על זה שיגיד עכשיו או שישתוק לתמיד :]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by hagai,

שמעתי הרבה אנשים אומרים להתקין את זה ללוחות מבוססים VIA, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק? ואולי מאיפה מורידים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Real_Me,

חשבתי לקנות את הלוח הזה ולהוסיף לו זכרון PC4400 אבל כפי שרואים כאן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 הלוח תומך רק עד 400. האם ניתן להסיק שאין טעם בזכרון מעל DDR400 - PC3200? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by integral,

כן, שוב פעם HKEPC מפתיעים. הסלרון החדש, 65 ננו, 512 קאש, באוברקלוק ל 5 גיגה: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fceleron512k-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 חחח..שימו לב שמרוב לחץ לפרסם את הידיעה, הם טעו בכותרות של הטבלאות [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by penny1,

אני מתכנן לקנות AMD 64 X 2 3800, אבל שאני מסתכל על המחירים אני לא יכול שלא לנסות איכשהוא לגייס עוד כסף ולנסות לקנות E6300 בכל זאת לפי מעבד מדובר בפער של סך הכל גג 350 ש"ח שאלתי...איפה הקאץ'??? אם אפשרי כבר כיום לקנות לוחות מתאימים בכ-550 ש"ח לערך לE6300 הפער הכולל במחירים של מעבד+לוח מאוד קטנים מדוע AMD לא מורידה עוד את המחירים? איזה אינטרס יש ללקוחות כמוני ללכת דווקא על הAMD ולא לשהקיע עוד 300 ש"ח לערך בשביל הקונרו. בתור אחד שלא!!! מתכוון לעשות OC למניהם...אני לא יכול שלא להרגיש תחושת החמצה במידה ואני אכן אקנה את ה-AMD... למרות שמבחינת הגיון אני יודע שאפילו ה-AMD הנ"ל + כרטיס גרפי סביר יעשו בשבילי את העבודה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני קונה מחשב התומך בטכנולוגית SLI, אך הוצא לי לוח אם DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שאינו תומך. לעומת זאת, אני רוצה שלוח האם יוכל לעבוד גם עם ההארדיסק עם SATAII, והלוח: DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אינו תומך בכך. האם אני צריך לבחור או כך או כך? אין דרך או לוח אם המשלב את שתי הטכנולוגיות? אני צריך להחזיר תשובה בזמן הקרוב לבחור שאני הזמנתי אצלו את המחשב, לכן הנושא די דחוף לי. תודה מראש. מעיין.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by jacko_il,

שלום לכולם, לפני כחודש בערך קניתי מחשב ובחרתי ללכת על 2X1GB של OCZ REAPER 800. הייתי בטוח שאני אמשיך להשתמש ב XP X86 שהיתה לי וזה היה אמור להספיק. אך שינויים מסויימים קרו ועברתי לויסטה X64. לצערי 2GB זכרון למערכת 64BIT זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי - האם יש הבדל טכני בין 4 סטיקים של 1GB לבין 2 סטיקים של 2GB ? חשבתי על למכור את הזכרונות שיש אצלי ולקנות 2 של 2GB. הבנתי מכמה חברים ששימוש ב 2 סטיקים עדיף על 4 מבחינת OC ומבחינת זמני גישה של המעבד לזכרון. האם זה נכון ? האם אני יכול לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זהים בשקט או שעדיף לי לנסות למכור אותם ולקנות 2 של 2GB ? תודה לעונים, שחר.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. צריך חוו"ד על לוח אם של עם צ'יפסט של NVIDIA: MSI P6NG ATX7100

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nirsul,

היי אני בשלבי הגדרת מפרט למחשב עבודה חדש ואני נדרש ל 8 גיגה זכרון. הטכנאי בחנות שעובד מולי בעניין אומר שיש בעייה במתח של הסלוטים ותכל'ס - לא מומלץ להרכיב 8. האם מישהו מכם עובד עם 8 ואם כן האם נתקלתם בבעיות וכמובן מה הלוח + זכרון + מעבד לץשובה מהירה - אודה ניר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כפי שחלקכם יודעים ( מי שעקב אחרי הבניה שלי במדור הפרוייקטים ) היה לי מעבד 4770K שעבר תאונת DELIDDING מצערת ועקב כך הוחלף ל4670K הייתי חייב מחשב תקין ועובד . לאור יציאת ה4790K , האם כדאי להזמין מאמאזון ולהחליף ? 418$ כולל מיסים שהם 1469 ש"ח .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם אתמול ביצעתי שדרוג ביוס ללוח אם מתוצרת MSI דגם PM8PM-V. את השדרוג ביצעתי באמצעות USB FLASH ונראה שהשדרוג בוצע בהצלחה. לאחר שהסתיים השדרוג המסך נהיה שחור ומאז המחשב עולה עם מסך שחור, שום צפצוף ושום דבר. קראתי באינטרנט על כל מיני דרכים לבצע CLEAR CMOS דרך הג'אמפרים והסוללה ועשיתי אותם אך הם לא עזרו... האם משהו יכול לסייע לי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eitanb3,

שלום! אני כרגע עובד על מחשב עם מעבד P9700. אני תוהה, מבחינת המעבד בלבד, איך ביחס למעבד זה יהיה המעבד 3517U החדש? חלש יותר? חזק יותר? אותו הדבר בערך? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by youee,

האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בין בחירה בדיסק קשיח פנימי של WD 1TB SATA3 לבין WD 1TB SATA2 ,ההתלבטות היא בהבדלים ביניהם והמחיר ביניהם,מה עדיף יותר,יש הבדלים בביצועים,במהירות ובכללי מה ההבדלים בין S2 ל וS3 והאם הם מורגשים. ובנוגע ללוח אם: אם אני ייקח sata2 האם GA-P55A-UD3 של Gigabyte יספק אותי,לקחת אחר זול יותר או שעדיף להשאר עם Sata3 ולקחת לוח אם Gigabyte GA890XA-UD3 מה ההבדלים ביניהם ומי יותר כדאי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by גד :),

תודה לכל העוזרים... ;D

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ידיעה מעניינת ב -XBIT Asustek to Support Future AMD FX "Bulldozer" Chips on Current Mainboards. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20110316164945_Asustek_to_Support_Future_AMD_FX_Bulldozer_Chips_on_Current_Mainboards.html יש לי 890GX של אסרוק, מקווה שגם חברות אחרות יאפשרו שימוש בבולדוזר בלוחות שלהם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ofir981988,

בחנות הציעו לי את ה- box ואמרו לי המאוורר שבא עם המעבד בטוח מתאים כי intel לא ייצרו מאוורר לא מספיק טוב, אבל לפי מה שהבנתי בפורום עדיך לקחת את ה-tray וקירור למעבד בנפרד, מה עדיף? המחשב הוא לגיימינג בינוני, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770 ואני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב...[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 08:58:45 שאלה נוספת:איזה לוח אם עדיף למערכת שציינתי: intel dp55wb whitesburg או gigabyte ga-p55m-ud2? מבחינת ביצועים מחיר ואמינות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.