עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by newz,

ראיתי שעל הלוח שלי ישנה כניסה שנקראת CNR ולו אין יציאה מאחור המחשב, הוא כאילו תקוע אי שם באמצע המחשב ועד היום לא ראיתי שום כרטיס שאפשר להכניס אליו ורק כעט מצאתי באתר מכירות ברשת כרטיס תוספת לכרטיס הקול ולא ממש הבנתי מה זה עושה (אם תוכלו להסביר לי הנה הכתובת http://www.gold.co.il/lamir/asg/Category_12.html. שאלתי היא: למה מיועדת אותה כניסה? והאם ישנם כרטיסים נוספים שניתן לחבר אליו במקום לחריצי ה PCI שאותם כבר סימתי (רק שלושה במחשב שלי)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ofir123,

בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פה איך אני עושה CLEAR לCMOS ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ככה...אז בתקווה שמישהו ימכור את הULTRA-D שלו...ב600 שקל אני קונה....(מישהו יודע כמה עולה בKSP?) ואם לא אז יש לי אפשרות לכמה לוחות ואני לא יודע מה לקחת...? אני צריך לוח שעושה את ה300 בOC ושיהיה לו PCIe יש את ה: DFI Infinity Ultra nForce4 ASrock 939Dual-SATA2 ASUS A8N-VM CSM BIOSTAR TFORCE 6100 939P ואולי את ה DFI Infinity RS482 תלוי כמה הוא יעלה בנעה.. מה תהיה הבחירה הטובה ביותר לא כולל הRS482...?

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כמו שאתם יודעים הזמנתי כבר את המחשב high-end שליי סוף סוף ... ואת כל החלקים יש כבר , זה צריך להגיע בקרוב אבל עכשיו באה הבעיה :'( כמו שאמרתי כל החלקים צריכים לבוא בקרוב אבל... חוץ מהמעבד :-\ אין אפשרות לקבל כרגע מעבדים בסוקט 939 רק בעוד חודשיים בערך (היבואן של Tech-Data , AMD אמר שכרגע אי אפשר לייבא את המעבדים האלה.) עכשיו מה אני יכול לעשות לחכות חודשים אני לא מתכוון לחכות בשום פנים ואופן (וגם בסוף זה יהיה יותר מחודשיים) או לקחת אינטל 3.6 סוקט 775 שזה דבר די דפוק לעשות . אבל אין לי שום בררה אחרת , יש למישהו הצעות :'( ??

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי מחשב נייד dell inspiron N5110 עם המעבד שבנושא,האם זה תקין שבמאמץ (הרצת gta4 למשל על גרפיקה גבוהה) הוא יגיע ל94 מעלות?,זה יכול לגרום נזק? אם כן מה אפשר לעשות? (הוא מגיע ישר איך שאני מתחיל לשחק ל81 מעלות ובהמשך הוא הגיע בנתיים ל94 אחרי כרבע שעה של משחק) תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Grim Reaper,

מכיוון שלא ידעתי באיזה מקום לשאול אני שוא פה.... אין אני מעדכן ביוס ללוח ABIT NF7

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Idanp,

שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yaniv_appX,

יש איזשהו הבדל בין גרסאות המעבדים באיכות שלהם שיש הבדל כספי בניהם פרט לזה שהבוקס מגיע עם קירור והטראי לא מגיע עם קירור? כאילו אם אני מכנן לקנות קירור יותר איכותי עדיף לי לקנות את הטראי או לשלם עוד תוספת כסף על הבוקס משום שגם המעבד עצמו יכול להיות יותר איכותי ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by adis50,

‏Core i5 650, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ‎ ‏Core i5 750, s1156, 8MB Tray‎ איזה מעבד עדיף?? (אין הבדלי מחירים) ויש גם את ‏Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ‎ אבל הוא יותר יקר ב100 ש''ח שימושים כמו של כל אחד משחקים , סרטי HD, אינטרנט, פוטושופ, אופייס וכו'

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אינטל הודיע רשמית שהיא עובדת על מעבד דור 8 שמשלב כרטיס גרפי של AMD(!) וזכרונות HBM2. בינתיים לא מדובר ממש בחלק אחד אלא בכמה חלקים נפרדים מחוברים על לוח בטכנולוגיה שנקראת EMIB. המעבד מיועד לניידים, צורך 45W וצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה. מעניין באיזה מוצרים נראה אותו: https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib

11. Started by spc,

שלום לפורום, קניתי מחברת אמפריה פי.סי. בראשל"צ 512DDR400 של סמסונג DS. כי יש לי DS ואני צריך שיעבוד עם Dual Channel לאף ספק לא DS רק SS. להם היה. והמחיר אצלם היה הכי נמוך 196 כולל משלוח. הזכרון עובד בדואל עם הסטיק המקורי שיש לי. הסטיקים לא דומים חיצונית, במחינת מיקום הציפים על הסטיק ועוד... אבל עובד. מה שגרם לי לחשוד שהזכרון מזוייף הוא ש CPU-Z לא זיהה אותו! אני מצרף תמונה. עזרתכם בבקשה... SPC [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בתיאורייה במובן מה עדיף לקנות xeon או לחכות למרובה ליבות מה ההבדל בין המעבדים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Dalbayob,

ערב טוב אנשים ! יש לי כמה שאלות ... 1) האם הלוח אם ASUS P5PE-VM P865G תומך בהארד דיסק עם יציאת IDE ?.. 2) האם הספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 3) האם המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ולא יגרום לאף צוואר בקבוק ?.. 4) האם הצורב DVD הבא LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 5) האם לא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP במחשב שיש בו את הלוח אם הנ"ל + המעבד הנ"ל + 1024 ראם ?.. תודה מראש לעונים, משה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by roma4k,

שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by achiya1,

שלום האם אני יכול לצרף דיסק קשיח נוסף לדיסק הקיים יש מקום בלוח אם ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי מעבד: AMD 2500 AXP היה בשימוש במשך שנתיים אם אני לא טועה. עבר OC, שנשאר למשך שבוע. אין בו שום נזק או תקלה. עכשיו אני רוצה להחליף את המעבד בעד אחד חלש יותר ושיוסיפו לי כסף. מישהו הציע לי סמפרון 2200 תמורתו, שנקנה לפני כחודש. עכשיו לשנינו אין מושג כמה כסף הוא צריך להוסיף לי. המעבד שיש לי עולה היום, חדש, 600 ש"ח ושלו 300 ש"ח. ומצטער על הפוסט שפירסמתי ב"מפרטי מחשבים"... הוא היה כללי מדי ולא ידעתי איך למחוק אותו...

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yotamoo,

תעזרו לי! אבא שלי מתעקש שאני אקנה מ"חבר של חבר שלו". קיצר נתתי לו את החלקים והוא מביא לי אותם מחו"ל או מיבואנים. עכשיו כתבתי לו במפורש Intel P4 "Northwood" 1.6GHz 512K. הוא שואל אותי מה זה נורת'ווד ומה זה ווילמייט, ואומר שהוא יודע רק מה זה פנטיום 4 socket 478 עם 512k. יכול להיות מעבד ווילמייט עם 512k??? תעזרו לי שלא ידפוק אותי עם אחד כזה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sim,

אני מחפש אתר להשוואת מעבדים בין intel e8400 לבין amd AMD Athlon II X3 450

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oleg,

אני מתלבט בין ABIT NF7-M מול Leadtek K7NCR18G-Pro שניהם משולבי כ.מסך ושניהם אותו מחיר. 1. מי יודע מה ההבדלים? איזה עדיף יותר? (זה לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג) 2. איזה זיכרונות עדיף איתם? ( שמעתי שיש איזו בעיית תאימות עם twinmos או geil...????) ??? זה דיי דחוף...... נ.ב. זה לבארטון 2500+

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

KSP לא טרחו לרשום על זה כלום, מישהו קנה ויכול לוודא אם זה 64 או 32 ? תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אם למישהו עוד היה ספק, כעת זה כבר ברור: משפחת מעבדי ה-Threadripper החדשה מגיעה לשבור את חוקי שוק המעבדים לכתבה

22. Started by nadavmor,

ברשותי מעבד AMD 64 3200 ולוח אם מבוסס NFORCE3 של GYGABYTE תוכנת המוניטור שהגיע לי עם הלוח אם, התריעה בפני שטמפרטורת המעבד היינה 77 מעלות! (אחרי עבודת רינדור מאומצת) כמובן שהדבר נשמע לי חריג. הבאתי את המחשב לKSP, שם נאמר לי שהטמפרטורה היינה סבירה, ושאין לי מה לדאוג. האם יש מישהו שמבין בתכום שרוצה לצאת חוצץ \ להסכים עם הדברים? נדב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מעונין ליקנות לוח לAMD ורציתי לדעת על החברות אני צריך כ.קול טוב (מובנה)ושיהיה אפשר לעשות OC כי אני אולי אנסה בעתיד... אני שמעתי בABIT טובים אבל מה עם EPOX??? אני מקווה שהלוח תומך DDR 333 ואני אשמח לישמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא בתודה THE GYVER

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by RazorJunior,

אני משייט לי בתומי בפורום כשלפתע אני שם לב שהחדר נהיה שקט מדי בבת אחת. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של הצ'יפסט ב NF7-S פשוט הפסיק לעבוד, ליתר דיוק הוא מנסה לעבוד ומסתובב אולי בכמה מאות סל"ד ועושה הרבה רעש. עכשיו הקטע הוא שהלוח אפילו לא בן חודש!! חדש לגמרי!! :-\ זה הגיוני שהוא מת כל כך מהר?? זה שהוא עבר א"ק לא יפריע לי לממש את האחריות נכון?(כרגע כשהוא מת המחשב היה על סטוק....)

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים