עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yotam360,

איזה מעבד יותר עדיף בסטוק וב-OC?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by daniel89,

יש לי במחשב 1G זיכרון של טווינמוס (512X2) ואני רוצה להחליף ל-2G.. האם אני יכול לעשות טרייד אין עם החנות על מה שיש לי עכשיו? ועוד משהו אם אני קונה זכרון חדש אני צריך לפרמט את המחשב??? ושאלה אחרונה.. כדי לי בכלל לקנות עכשיו זכרון או לחכות עוד?(יש לי מעבד core 2 due אם זה קשור) דניאל.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש וצריך מידע על הלוח כדי לדעת אילו ג'מפרים להדליק,מה לחבר והכל הבעיה שאין על הלוח שם (ישן מאוד-378) זה כל מה שכתוב עליו: pc133 gfx pro ht2543cb1 taiwan canada class-b ices-003 אז אין לי מושג איפה לחפש-יש CHIP של SIS וAUDIO של CMEDIA...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yaniv_sosner,

יאלה להצביע..!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SilentBob,

תערוכת Computex 2016: חברת MSI הציגה אב-טיפוס ראשון ללוח אם עבור דור שבבי ה-Kaby Lake של אינטל שיגיע בסוף השנה, עם ערכת שבבים עדכנית מדגם Z270, שלושה חריצי PCI-Express X16, צמד חריצים עבורי כונני M.2 - ובעיקר מעגל מודפס שנראה מרשים מאוד, עם פסים אדומים על בסיס שחור שמגיעים מכיוון תושבת המעבד (עדיין LGA 1151) וחיבור כרטיס המסך. מה דעתכם? https://goo.gl/mRysWL

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ehud12,

שלום לכולם, יש לי בעית חומרה: יש לי לוח-אם מסוג: MSI RC401M - MS 7173. היה עליו זיכרון DDR2 533 1GB CL4. הוספתי עוד אחד בדיוק כזה. הבעיה היא:כל אחד מהם עובד מצוין בנפרד, על כל אחד מהסלוטים (זאת אומרת ששני הסלוטים ושני הזכרונות תקינים).אבל כששמים אותם ביחד, או שהוא מזהה רק 1GB או שהמסך לא עולה (המקרה הראשון יותר שכיח). ניסיתי גם עם 0.5 GB במקום ה-1 וגם את זה הוא לא זיהה. מצאתי בכמה מקומות באינטרנט שהלוח כן תומך ב- 2GB זיכרון. מה הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by youee,

האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by RazorJunior,

אני משייט לי בתומי בפורום כשלפתע אני שם לב שהחדר נהיה שקט מדי בבת אחת. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של הצ'יפסט ב NF7-S פשוט הפסיק לעבוד, ליתר דיוק הוא מנסה לעבוד ומסתובב אולי בכמה מאות סל"ד ועושה הרבה רעש. עכשיו הקטע הוא שהלוח אפילו לא בן חודש!! חדש לגמרי!! :-\ זה הגיוני שהוא מת כל כך מהר?? זה שהוא עבר א"ק לא יפריע לי לממש את האחריות נכון?(כרגע כשהוא מת המחשב היה על סטוק....)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by or,

אבל על כל הסוגים לא רק raid 0

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. משהו מוזר במיוחד קורה עם הלוח שלי, GIGABYTE GA-K8NF-9 nForce 4. סינגל צ'אנל או דואל צ'אנל? 2 הזכרונות שלי, יושבים על 2 הסלוטים הראשונים בלוח, שהם השמאליים והסגולים, שאמורים ליהיות מוגדרים Dual Channel. אבל מה שמוזר, זה שכל תוכנות הבנצ'מארק מסמנות שהזיכרון ישב על סינגל צ'אנל, ולא דואל.. ובאמת, המחשב עובד כאילו הוא באמת על הצ'אנל, והתזמונים של הזיכרון ירודים במיוחד. - עכשיו, הביוס.. את הלוח הזה, החלפתי לפני חודש בגלל שנשרף.. לפני זה, עדכנתי ביוס, מ F2 ל F9. עכשיו, אני בא לעדכן את הביוס שוב בלוח הזה, וכתוב לי שהביוס הוא F9. למרות שבביוס עצמו, כתוב שזה F2 ובכל תוכנות הבנצ'מארק. אז.. מה לעזאזל? :\ אם יש לכם פתרון הגיוני לבעיות, אני אשמח לשמוע.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by vToMy,

בתקציב הזה מה כדאי לקחת? מעבד של AMD או INTEL? (יש לי זיכרונות SDRAM) כי לפי מה שהבנתי אם אני קונה מעבד אינטל אז אין (או שיש במחיר יקר) לוחות אם שתומכים בזכרונות SDRAM...

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by guylederer0,

אהלן בהמשך למפרט שכבר חצי מורכב I7 4770k Intel s3500 160gb ונכון להיום Asus maximus z87 hero הגעתי לשלב של זיכרונות ... המחשב בעיקר מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ובנוסף ל OC גבוה יש לי שני זיכרונות ששמתי עין עליהם ואני לא יודע במה לבחור http://ksp.co.il/?uin=14897 http://ksp.co.il/?uin=17024 מבחינת תקציב שניהם נכנסים שהוא לא יותר מ 600₪ העניין הראשון הוא אסתטיקה שמבחינתי כל המחשב הולך להיות בכיוון הלוח אמ שהוא שחור אדום אז כמובן בגלל הצבע הוונגנס קורץ יותר ... מבחינת איכות ביצועים וOC לדרישות שלי איזה מהם יתנו את התמורה הטובה ביותר ? ואם יש הפרש בינהם בכמה אחוזים ? תודה לעוזרים גיא

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by FireThrower,

היי.! בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה. התכנון תחילה היה לקנות את ה 965 . המערכת תשמש לגיימינג כבד , שימוש משרדי , צפייה בסרטי HD ושימושים ביתיים כמו גלישה באינטרנט. ה 1055T הגיע ל TMS ובהפרש של פחות מ 100 שקלים מה 965. אני יודע שלגיימינג עדיף לקנות את ה 965 מכיוון שהתדר שלו הרבה יותר גבוהה מהתדר של ה 1055T . ( 3.4 > 2.8 ) אך לפי המחקרים המעמיקים שלי על המעבד הזה ניתן לבצע אוברקלוקינג לתדר ממש ממש גבוהה בקלות יתרה . (אנשים הגיעו בקלות ובקירור סטוק ל 4.0) השאלה שלי היא , האם עדיף לי כבר לקנות את ה 1055T ולבקש שיבצעו לי עליו אוברקלוק ולקבל ביצועים גבוהים יותר ועוד שתי ליבות , או להשאר עם ה 965 בתדר סטוק?. (הקירור למעבד הוא XIGMATEC DARK KNIGHT לוח האם GIGABY…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by hagai,

שמעתי הרבה אנשים אומרים להתקין את זה ללוחות מבוססים VIA, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק? ואולי מאיפה מורידים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by itelon,

צריך לוח אם פשוט ל E6400 לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by udi s,

שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב שליי לפיילר איזה לוח יתאים לי מסגרת התקציב עד 1000 שקל (רק ללוח שאר הדברים כבר נלקחו בחשבון) כ. רשת 1gb כמובן יכולת להכיל הרבה אמצעי איחסון העדפה לאסוס או גיגהבייט תודה מראש אודי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני יודע שמהירויות המעבד כן משפיעות, למרות המכפלות הגבוהות, אבל איך למעשה זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by akalithium,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד E4400 הפעלתי עכשיו CPU-Z ואני שם לב שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת בין 6 ל 10 האם זה נורמלי ? אני יודע שאינטל הכניסו קטע שבו המכפלה יורדת... אבל חשבתי שזה רק אם לא משתמשים במחשב במשך זמן ולא תוך כדי שימוש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Yotam1131,

היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואני לא יודע מה כדי AMD או INTEL ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת ביצועים במשחקים? אני מתלבט בין AMD Phenom || X4 290 או Intel Core 2 Quad Q8200 שניהם יעברו OC בחנות שאני יקנה .. אני רוצה ליהיות בטוח ליפני שאני קונה ... כי INTEL הרבה יותר נמכר מAMD אבל אני רואה בגראפים שהפאנום לוקח תQ8200

23. Started by bobby323,

סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by AMD XP1800,

מצאתי מחשב זרוק Athlon xp 1800+ 256KB L2 עם לוח אם של ECS K7SOM+ VER 5.2 עם זיכרון 512MB החלפתי לו את המאוורר CPU של המעבד שהיה גנריק ברמה מזעזעת ושמתי DEEPCOOL חדש שהיה לי במלאי מרחתי משחה טרמית AC . שאלה 1 . למה מקביל המעבד פנטיום 4 ? 1.8 ? המעבד על 1.53 MHZ תושבת 462 . שאלה 2 . כמה שווה מחשב כזה ? יש לו 40GB כונן קשיח וצורב רגיל . שאלה 3 . על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? הוא רותח 40 מעלות בביוס / מנוחה זה טבעי ? מעבד חם עם המאוורר הפשוט הוא היה 43 . שאלה 4. למה הוא טוב ? רק אינטרנט ? יש בו WIN XP PRO SP3 . הוא עובד מצויין באינטרנט עשיתי לו עידכון ביוס מ 2001 ל 2003 .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by integral,

כן, שוב פעם HKEPC מפתיעים. הסלרון החדש, 65 ננו, 512 קאש, באוברקלוק ל 5 גיגה: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fceleron512k-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 חחח..שימו לב שמרוב לחץ לפרסם את הידיעה, הם טעו בכותרות של הטבלאות [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים