עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח אם: Albatron PX865PE Intel 865PE Motherboard (800Mhz, Dual DDR400, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) מעבד: Pentium 4 1.8 478 - Northwood B0 כרטיס מסך: Innovision Geforce 4Ti 4200 זיכרון: Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory 333mhz והאם אתם חושבים שאני אצליח להאיץ את המעבד שלי מ1.8 ל2.4 על הלוח אמ הזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by AMD XP1800,

מצאתי מחשב זרוק Athlon xp 1800+ 256KB L2 עם לוח אם של ECS K7SOM+ VER 5.2 עם זיכרון 512MB החלפתי לו את המאוורר CPU של המעבד שהיה גנריק ברמה מזעזעת ושמתי DEEPCOOL חדש שהיה לי במלאי מרחתי משחה טרמית AC . שאלה 1 . למה מקביל המעבד פנטיום 4 ? 1.8 ? המעבד על 1.53 MHZ תושבת 462 . שאלה 2 . כמה שווה מחשב כזה ? יש לו 40GB כונן קשיח וצורב רגיל . שאלה 3 . על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? הוא רותח 40 מעלות בביוס / מנוחה זה טבעי ? מעבד חם עם המאוורר הפשוט הוא היה 43 . שאלה 4. למה הוא טוב ? רק אינטרנט ? יש בו WIN XP PRO SP3 . הוא עובד מצויין באינטרנט עשיתי לו עידכון ביוס מ 2001 ל 2003 .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by rost1k,

מזה המעבדים האלה ? O_O הם יותר טובים מהPHENOM 2?

4. ftp://ftp.software.ibm.com/eserver/benchmarks/news/newsblurb_x3455_speccpu_091007.pdf תעשו את ההשואות לבד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש , וחשבתי על amd 64 bit היות ומזמן לא מעודכן בשוק, רציתי לדעת : 1. האם באמת כדאי להשקיע ב 64 bit ? לא צריך מחשב חיה, אבל קונה לשנים הקרובות. ובהתחשב בזה ש dual-core ו multi-core כבר בפתח, האם כדאי לקנות טכנולוגית 32bit זולה יותר, ולהמתין להתפתחויות ? 2. קיבלתי המלצה על ASUS - A8N-E (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=455&modelmenu=1) כמה הוא טוב ? האם יש המלצה על לוח אחר ? ומי מכיר איך עובד firewall מובנה על לוח אם, כדוגמת A8N-SLI (קישור - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=382&modelmenu=1 ) 3. שאלת השאלות - amd 64 מול pentium 64 - מה כדאי ? מי מר…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by youee,

האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב AMD 2500, עם לוח אם של ABIT, NF7, כרטיס מסך RADEON 9500PRO וזיכרון TWINMOS 256 DDR 333 אני מועניין להוסיף זיכרון למחשב, ורציתי את עצתכם. האם מספיק להוסיף עוד 256 MB? כדאי כבר להוסיף 512 או שמיותר? חשוב לציין שאני לא מתעסק במחשב עם תוכנות כבדות או יוצאות דופן אלא משתמש בו לעבודה שותפת ביומיום, ואני מעוניין להוסיף זיכרון כי הוא מדי פעם "נתקע" וחושב יותר מדי, כנראה ממחסור בזיכרון להבנתי. חשבתי להוסיף עוד סטיק אחד של 256 MB, אבל ראיתי שבחנויות שהסתכלתי מוכרים TWINMOS CL2.5 400, שזה יותר מהיר משלי, ואני לא בטוח אם זה בסדר לשלב בין שניהם. אמורות להיות בעיות? אני יודע שפשוט ה- 400 לא ינוצל במלואו אלא רק מהירות 333 כי הלוח יגביל, אבל רציתי לוודא שלא אמור להיות "ה…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-440&depa=1 איך זה יכול להיות רק 96 דולר לג'יגה של Corsair ??

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. משהו מוזר במיוחד קורה עם הלוח שלי, GIGABYTE GA-K8NF-9 nForce 4. סינגל צ'אנל או דואל צ'אנל? 2 הזכרונות שלי, יושבים על 2 הסלוטים הראשונים בלוח, שהם השמאליים והסגולים, שאמורים ליהיות מוגדרים Dual Channel. אבל מה שמוזר, זה שכל תוכנות הבנצ'מארק מסמנות שהזיכרון ישב על סינגל צ'אנל, ולא דואל.. ובאמת, המחשב עובד כאילו הוא באמת על הצ'אנל, והתזמונים של הזיכרון ירודים במיוחד. - עכשיו, הביוס.. את הלוח הזה, החלפתי לפני חודש בגלל שנשרף.. לפני זה, עדכנתי ביוס, מ F2 ל F9. עכשיו, אני בא לעדכן את הביוס שוב בלוח הזה, וכתוב לי שהביוס הוא F9. למרות שבביוס עצמו, כתוב שזה F2 ובכל תוכנות הבנצ'מארק. אז.. מה לעזאזל? :\ אם יש לכם פתרון הגיוני לבעיות, אני אשמח לשמוע.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by daniel89,

יש לי במחשב 1G זיכרון של טווינמוס (512X2) ואני רוצה להחליף ל-2G.. האם אני יכול לעשות טרייד אין עם החנות על מה שיש לי עכשיו? ועוד משהו אם אני קונה זכרון חדש אני צריך לפרמט את המחשב??? ושאלה אחרונה.. כדי לי בכלל לקנות עכשיו זכרון או לחכות עוד?(יש לי מעבד core 2 due אם זה קשור) דניאל.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dowi,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש לעבודה מאומצת בעיבוד תמונה. התקבעתי על מעבד - 2600k (או i7 2600 אבל ההבדל ממש זניח במחיר אז למה לא k ? ) עם 16 גיגה ראם לפחות בלי כרטיס מסך - יש ליבה גראפית במעבד שתספיק כאן. אבל אולי בעתיד אקנה.. לא מתכנן OC. איזה לוח אם Z68 מומלץ ? דרישה אולי ייחודית מלוח האם היא שאני אוכל לחבר 2 מסכים. (כמובן רצוי usb3,sata3) תודה רבה!, דובי

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by izikle,

שלום, בעקבות בעיות בלוח אם החדש שלי, אני מחפש לוח אם חדש. *תומך במעבד Intel Core 2 Quad Q9300 *בעל אופציה לזיכרונות בטכנולוגיית DD2 וDD3 *עדיפות ללוחות אם של Intel *תמיכה עתידית במעבדים החדשים (i5\i3) *מחיר נמוך תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hamoodit,

לכולכם רק שתדעוץץץקצת להבהיר לכם כיצד פועלת מדיניות המחירים של אינטל והיבואן המרכזי בישראל הלוא הוא חברת "איסטרוניקס" הרמת אביבית. אז קודם כל תיקון קטן לידיעה: המעבדים 2.26 ו 2.2 כבר לא מיובאים לארץ, מי שמוכר אותם זה משאריות מלאי אז יתכנו מחירים גבוהים יותר ממה שאמור כי הדילרים מנסים להיפטר מהסחורה בלי להפסיד. רשמית כל המעבדים של 400MHZ החזקים לא מיובאים יותר לארץ אלא רק 1.8. המעבדים שכן ישנם הם 2.53, 2.4 ו 2.8 כולם בבאס של 533 וכולם כבר ניתנים להזמנה (2.8 עולה מחיר ראשוני של כ 3650 ש"ח). חוצמיזה סתם שתדעו, אינטל מורידה באופן קבוע מחירים כל 3 חודשים, דהיינו רבעון: בספטמבר, דצמבר, מרץ ויוני. אם אין השקה של מעבד חדש המחירים יורדים בכ 10-20 אחוזים באופן קבוע. אם יש הקשה,…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי חברים. אני מעוניין בזיכרון הבא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=31357&txt_search=HyperX+FURY+DDR4&buy=&minprice=0&maxprice=0 כיום יש לי מחשב די טוב אם 16 DDR4 2133 והייתי רוצה להתקדם ל64 גיגה אני חושב שהלוח שלי תומך כמובן אשמחש תגידו לי איך לודאות.במידה וכן אחליט לרכוש כמה דברים: איך המחיר? מבחינת ביצועיים אני ארגיש הבדלים? המחיר 1590 יש יותר זול או אולי בכלל עדיף לי להוסיף עוד 16 גיגה DDR 4 2133 מהירות או לשים 64 נקי? חברה מומלצת? בכללי יש לי מחשב חזק I7 6700 16RAM DDR 4 SSD 500 GIGA SAMSUNG EVO 850. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by integral,

כן, שוב פעם HKEPC מפתיעים. הסלרון החדש, 65 ננו, 512 קאש, באוברקלוק ל 5 גיגה: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fceleron512k-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 חחח..שימו לב שמרוב לחץ לפרסם את הידיעה, הם טעו בכותרות של הטבלאות [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gal,

היי חברים, אבקש לדעת האם מעבד כפול ליבה 6400 יוסיף ביצועים מול 4600,או שמה עדיף לקחת מרובע ליבות.שמעתי וקראתי שהמעבדים הכפולים החזקים יותר טובים בביצועים ממרובעי הליבה האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת עד כמה עניין הCACHE משמעותי בין המעבדים שהזכרתי וכמה קאש יש ב6400 לעומת ה4600 תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם THINKPAD E550. המחשב מחובר באמצעות כבל DVI למסך DELL WA2209, והכל עובד טוב. עד כה היו לי 8GB זיכרון, 2 סטיקים של 4GB כל אחד. קניתי 2 סטיקים של 8GB כל אחד כדי לשדרג ל-16GB זיכרון. הזיכרון הוא 12800, CL11, 1.35V - והמחשב מזהה ועובד בסדר עם ה-16GB זיכרון ואין בעיות איתו. אבל - המסך החיצוני, הדל, מהבהב ונכבה ונדלק לסירוגין כל כמה שניות. כל סטיק בנפרד של 8GB שאני מנסה להפעיל בנפרד גורם גם כן לאותה בעיה. החזרת הזיכרונות הקודמים פותרת את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? במסך או בזיכרונות? ואיך אני פותר אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Benzi,

מבחני ביצועים ראשונים של ברצלונה התחילו לזלוג: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157136 נקצר עבור מי שאין לו סבלנות לקרוא: אכזבה! עכשיו ברורה הסיבה לדחיות ולאי פרסום המבחנים. הפסד שבין 10% ל-20% ל C2Q ב CPC . דרך אגב, במבחן ה-3DMARK שפורם עם תוצאה של 30000 היו 3 כרטיסי 2900XTX

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by NaorYfrach,

אני מדבר כרגע על המחשב הישן שלי . הוא מבוסס E2140 ו8600GT . השאלה שלי היא כזאת . אחרי התלבטות החלטתי להשאיר את המחשב הזה ולא למכור אותו בגלל שהוא עבד לי מצויין לצרכים רגילים ביום יום . הבעיה בו היא שהלך לי הלוח אם . אני רוצה להביא לוח אם חדש ויש לי כמה שאלות . 1.האם משתלם לי בכלל להשקיע בלוח אם בכלל במחשב כזה למרות שהוא עבד מצויין ? 2. כמה אמור לעלות דבר כזה ? 3. מה אני צריך לעשות בזמן שאני מחליף לוח משחות טרמיות נקיונות וכו' ? 4. יש התקנה מסויימת והאם כל הדבר שהיו על המחשב נמחקים אוטומטית ? 5. והשאלה המרכזית האם כל צ'יפסט של ליבה כפולה תומך במעבד הזה ? ואם כן אילו צ'יפסטים . תודה .

20. Started by guylederer0,

אהלן בהמשך למפרט שכבר חצי מורכב I7 4770k Intel s3500 160gb ונכון להיום Asus maximus z87 hero הגעתי לשלב של זיכרונות ... המחשב בעיקר מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ובנוסף ל OC גבוה יש לי שני זיכרונות ששמתי עין עליהם ואני לא יודע במה לבחור http://ksp.co.il/?uin=14897 http://ksp.co.il/?uin=17024 מבחינת תקציב שניהם נכנסים שהוא לא יותר מ 600₪ העניין הראשון הוא אסתטיקה שמבחינתי כל המחשב הולך להיות בכיוון הלוח אמ שהוא שחור אדום אז כמובן בגלל הצבע הוונגנס קורץ יותר ... מבחינת איכות ביצועים וOC לדרישות שלי איזה מהם יתנו את התמורה הטובה ביותר ? ואם יש הפרש בינהם בכמה אחוזים ? תודה לעוזרים גיא

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by waltobc6,

הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי, ובגלל שהלוח אם ישן ולא קיים יותר בשוק אני צריך לקנות לוח אם חדש, אשמח אם תוכל להמליץ לי על לוח אם זול שיתאים גם לכרטיס מסך למעבד ולזיכרונות שלי: המפרט של המחשב הזה הוא: מעבד - QX6700 כרטיס מסך -4870X2 -דורש PCI EXPRESS 2.0 סלוט אחד של 16 זיכרונות - 2 של גיגה, ועוד 2 של 4 - סך הכל 6 גיגה - אני צריך 4 סלוטים DDR2 ספק - 700W של OCZ וזהו... תוכל לתת לי לוח אם זול שיתאים למפרט של המחשב הזה? והאם הלוח אם של Intel G43 יש לו PCI EXPREE 2.0?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Dalbayob,

ערב טוב אנשים ! יש לי כמה שאלות ... 1) האם הלוח אם ASUS P5PE-VM P865G תומך בהארד דיסק עם יציאת IDE ?.. 2) האם הספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 3) האם המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ולא יגרום לאף צוואר בקבוק ?.. 4) האם הצורב DVD הבא LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 5) האם לא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP במחשב שיש בו את הלוח אם הנ"ל + המעבד הנ"ל + 1024 ראם ?.. תודה מראש לעונים, משה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של מעבדים של מחשבים נייחים/ניידים חדשים/ישנים? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות, וכמובן לוודא שאני לא מחליף במשהו שיגביל אותי. ספציפית, הייתי שמח להשוות: i5 760 (נייח ישן) i5 6200U (נייד בן כמה שנים) i7 7920HQ (נייד, MacBook Pro) מעבד מדור נוכחי (אולי i3 או i5 או Ryzen כלשהו) תודה מ…

דיונים חדשים בפורומים